«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ COVID ακούει;;;

ΒΟΡΙΔΗΣΣΣΣ

Φαρσαλινός: «Μια επιστήμη μετατρέπεται σε απάνθρωπο φιάσκο αιχμαλωσίας των υγιών -Συμμετέχουν διεστραμμένοι εγκέφαλοι»  myblogs.gr

Ερώτηση στον Ιατρικό σύλλογο:

 1. Γνωρίζετε:

  1. το περιεχόμενο των εμβολίων;

  2. γιατί κάνουν το 3ο Εμβόλιο;

  3. ότι σύμφωνα με Ισραηλινή μελέτη η φυσική ανοσία  είναι 13 φορές πιο ισχυρή από κάθε εμβόλιο;

  4. ότι η Ινδία με φάρμακο τέλειωσε την Πανδημία;

  5. πως θα λειτουργήσουν τα εμβόλια; Τι παρενέργειες έχουν;

 2. Μήπως θα έπρεπε να είχαμε επισήμως τα αληθινά στοιχεία:

  1. Για όλα τα εμβόλια (Εταιρεία, Placebo, θανάτους, τραυματισμούς και μελλοντικές επιπτώσεις);

  2. Έχετε σκεφθεί πως θα σώσετε ιατρικώς το Λαό από τα εμβόλια του Φραγκενστάϊν;

  3. Έχετε ιατρούς που μελετούν τις επιδράσεις του 5G στον ανθρώπινο εγκέφαλο;

Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 …

https://gegonotstomikroskpio.com/2021/08/μια-ισραηλινή-μελέτη…

28/08/2021 · Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα εμβόλια για να σταματήσει την παραλλαγή Delta.Κερδίσαμε. Μια ισραηλινή μελέτη δείχνει εν τέλει ότι η φυσική…

Ινδικό κράτος με 240 εκατομμύρια ανθρώπους εξάλειψε εντελώς τον covid με ιβερμεκτίνη

Ενημέρωση κατάστασης, Σεπτέμβριος 2, 2021 – Κορυφαίοι αξιωματούχοι εμβολίων του FDA ΠΑΡΑΙΤΟΎΝΤΑΙ για να αποφύγουν τη δίωξη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (EXPLICIT)

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ

https://katohika.gr/diethni/pyrinos-logios-ektakto-o-laos-tis-afstralias-se-metopiki-sygkrousi-me-ti-ntp-mia-anasa- Leon Apos [

«Τέσσερα νούμερα, εισφορά σε μια συζήτηση περί Πανδημίας που η παραπληροφόρηση την έχει καταστήσει φαίνεται περίπου αδύνατη:

– Σε αριθμό θανάτων ανά πληθυσμό η Ελλάδα είναι στην 137η θέση από το τέλος μεταξύ 182 χωρών. Ο μέσος παγκόσμιος δείκτης είναι 568,63 θάνατοι ανά εκατομμύριο. Στην Ελλάδα είναι υπερδιπλάσιος. 

________________

(Στοιχεία από την ιστοσελίδα του John Hopkins University, παραπομπή στα σχόλια).

– Στην σκληρότητα των απαγορευτικών μέτρων, η Ελλάδα είναι στην τρίτη θέση στον κόσμο και την πρώτη στην Ευρώπη. Στη διάρκεια του χειμώνα μόνο ο Λίβανος και η Ερυθραία έλαβαν πιο ανελεύθερα μέτρα. 

(Στοιχεία Πανεπιστημίου Οξφόρδης).

– Στην οικονομική ύφεση που προέκυψε από την πανδημία η Ελλάδα επίσης «πρωτοπορεί». Στον παγκόσμιο δείκτη ανάπτυξης ήμασταν πέρυσι στην 171η θέση με ύφεση 8,2%, πέντε περίπου μονάδες μεγαλύτερη από την ύφεση του παγκόσμιου μέσου όρου και 3,5 μονάδες πάνω από τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ. Μόνο 39 χώρες είχαν να επιδείξουν χειρότερη επίδοση. Και δεν θίγω καν το ζήτημα του χρέους που εκτοξεύθηκε αυτή την περίοδο. Χωρίς τα νέα δανεικά, η πραγματική ύφεση στη χώρα ίσως να πλησίαζε τις 20 μονάδες. 

(Στοιχεία Παγκόσμιας Τράπεζαςκ.)

– Μόνο σε έναν δείκτη, ως χώρα τα πήγαμε σχετικά καλά: στους εμβoλιασμούς, όπου είμαστε στην 47η θέση παγκοσμίως! Χώρες που τα πήγαν πολύ καλύτερα από εμάς στην πανδημία, που δεν είχαν σχεδόν καθόλου νεκρούς και καθόλου ύφεση (Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Ιαπωνία, Ν. Κορέα, Ταϊβάν κ.ά.) είναι κάτω από εμάς στους εμβολιασμούς.

 ( Στοιχεία New York Times.)

Τι συμπεραίνει απ”  όλα αυτά η κυβέρνηση και τα φερέφωνά της; Μα τι άλλο; Για τα αξιοθρήνητα χάλια μας, φταίνε οι ανεμβολίαστοι!! 

Ομολογώ ότι τόσον ανορθολογισμό στο όνομα της επιστήμης, τόση κομματική προπαγάνδα στο όνομα του κοινού καλού δεν τα φανταζόμουν. I rest my case.»

apo-tin-eleftheria-ypo-paraitisi-o-kyvernitis-tis-viktoria/