«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

2 εκατομμύρια αναφορές για παρενέργειες – ασθένεια COVID μετά τον εμβολιασμό όλο και πιο συχνά – εβδομαδιαία ανάλυση της βάσης δεδομένων του ΠΟΥ

Εάν η βάση δεδομένων που διατηρεί ο ΠΟΥ στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα είναι οποιαδήποτε, είναι ασταθής στα αποτελέσματα που δίνει.

Έχουμε επισημάνει την περασμένη εβδομάδα ότι έχουμε την εντύπωση ότι τα δεδομένα τα οποία παραδίδονται σε Ουψάλα σε παρτίδες, προκειμένου να καταστεί πιο δύσκολη ό, τι είναι στην πραγματικότητα ο σκοπός μιας τέτοιας βάσης δεδομένων: έγκαιρα για την συσσώρευση ορισμένων ανεπιθύμητων ενεργειών / παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό για να είναι ικανός να αντιδράσει.

Προφανώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον για έγκαιρο συναγερμό.

Μια δήλωση που οδηγεί στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη ανάγκη διενέργειας αυτοψιών για να απαντηθεί το ερώτημα εάν απαντούν οι 12.393 θάνατοι που εμφανίζονται τώρα στη βάση δεδομένων του ΠΟΥ ως νεκροί μετά τον εμβολιασμό από τον εμβολιασμό. Θα ήταν τόσο εύκολο να διαλυθεί (ή να επιβεβαιωθεί) οποιαδήποτε εικασία σχετικά με το εάν τα εμβόλια προκαλούν θάνατο σε μεγάλο αριθμό, εάν πραγματοποιούνταν συστηματικά αυτοψίες. Το ότι αυτό δεν συμβαίνει τα λέει όλα. Προφανώς κανείς δεν θέλει να μάθει αν οι άνθρωποι πεθαίνουν από τον εμβολιασμό. Θα μπορούσε να σκοτεινιάσει τον ουρανό πάνω από το Cloud Cuckoo Land, όπου φαίνεται να κατοικούν πολιτικοί ηθοποιοί.
Τέλος πάντων, άλλοι πεθαίνουν.

Βρισκόμαστε στη μέση της εβδομαδιαίας ανάλυσης της βάσης δεδομένων του ΠΟΥ. Οι ασταθείς αναφορές συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα. Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες μοιάζει με αυτό:

  • 66.330 αναφορές

  • ακολουθούμενο από 34.603 αναφορές την επόμενη εβδομάδα,

  • ακολουθούμενο από 91.850 αναφορές την επόμενη εβδομάδα,

  • ακολουθούμενη από 31.714 αναφορές την επόμενη εβδομάδα,

  • ακολουθούμενο από 91,472 αναφορές την τρέχουσα εβδομάδα.

Μέχρι σήμερα, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 2 εκατομμύρια αναφορές παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό έχουν καταγραφεί στη βάση δεδομένων του ΠΟΥ. Για σύγκριση: οι ανεπιθύμητες ενέργειες για το εμβόλιο τοξοειδούς τετάνου έχουν καταγραφεί από το 1968. Στα 52 χρόνια καταγραφής, συνολικά 14.949 αναφορές παρενεργειών έχουν συγκεντρωθεί. Οι τρέχοντες μαζικοί εμβολιασμοί είναι εξαιρετικοί από κάθε άποψη.

Την τρέχουσα εβδομάδα υπάρχουν ακριβώς 2.009.195 αναφορές παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό στη βάση δεδομένων του ΠΟΥ. Δηλαδή 91.472 αναφορές από την προηγούμενη εβδομάδα. Από τα 2 εκατομμύρια αναφορές, υπάρχουν 12.393 αναφορές για τον θάνατο ενός ατόμου, 564 περισσότερες από την προηγούμενη εβδομάδα. Την τελευταία εβδομάδα, 81 άτομα πέθαναν κάθε μέρα μετά τον εμβολιασμό. Το γράφημα στη δεξιά γωνία δείχνει ότι ο αριθμός των θανάτων μετά τον εμβολιασμό αυτή τη στιγμή αυξάνεται ξανά.

Αυτό που παρατηρήσαμε ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα είναι μια σημαντική αύξηση σε όσους προσβάλλονται από τον COVID-19 μετά τον εμβολιασμό. Λάβετε υπόψη σας, αυτό είναι μόνο ένα υποσύνολο εκείνων που βρέθηκαν θετικοί στον SARS-CoV-2 μετά τον εμβολιασμό, το υποσύνολο εκείνων που αρρωσταίνουν. Η αύξηση σημειώθηκε συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες και δείχνει σταθερή, γραμμική ανάπτυξη. Με άλλα λόγια: όσο περισσότερα άτομα εμβολιάζονται έναντι του SARS-CoV-2, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα προσβληθούν από τον COVID-19. Αυτό είναι που η κοινωνιολογία αποκαλεί στρεβλό αποτέλεσμα, πάντα με την υπόθεση ότι αυτή η παρενέργεια είναι μια ακούσια συνέπεια του εμβολιασμού και όχι μια επιδιωκόμενη συνέπεια. Τα δεδομένα από τη βάση δεδομένων του ΠΟΥ μπορούν επομένως να χρησιμοποιηθούν για να τεκμηριώσουν όσα αναφέραμε χθες με σκοπό τη Μογγολία: Με την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών, αυξάνεται ο αριθμός όσων βρέθηκαν θετικοί στον SARS-CoV-2 και λαμβάνουν COVID-19. Ο εμβολιασμός διατηρεί τεχνητά την πανδημία ζωντανή.

Τυποποιούμε τον αριθμό των περιπτώσεων σε 100.000 αναφορές, έτσι ώστε η αύξηση με την πάροδο του χρόνου να δείχνει δυσανάλογη αύξηση της αντίστοιχης παρενέργειας, εδώ διάγνωση του COVID-19, η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως καλός δείκτης ότι η αύξηση αυτή προκλήθηκε από εμβολιασμούς.

Τώρα, καθώς όλο και περισσότερες κυβερνήσεις έχουν αποφασίσει, ενάντια στην κοινή λογική και ενάντια στη σύσταση όσων κατανοούν την ιολογία, να εμβολιάσουν παιδιά από 12 έως 17 ετών, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας θα αυξηθούν εξαιτίας αυτών των δύο Οι παρενέργειες, μια φλεγμονή του καρδιακού μυός ή του περικαρδίου, εμφανίζονται κυρίως σε παιδιά και εφήβους , σε αρσενικά παιδιά και εφήβους. Αυτή η παρενέργεια γίνεται αποδεκτή πρόθυμα και θετικά από τους πολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι προς το παρόν δείχνουν να αισθάνονται σαν τον Νέρωνα στο Κολοσσαίο του.

Για εβδομάδες παρατηρείται σταθερή αύξηση του αριθμού των αναφορών για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα. Μπορούμε να αναμένουμε ισχυρότερη αύξηση:

Αν κάποιος έχει μια απάντηση στο ερώτημα γιατί οι πολιτικοί ηθοποιοί αποδέχονται πρόθυμα και εγκρίνοντας το γεγονός ότι πολλά αρσενικά παιδιά και έφηβοι ειδικότερα θα αναπτύξουν μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα ως συνέπεια της απόφασης των πολιτικών παραγόντων: Ανυπομονούμε για το κατάλληλο σχόλιο.

Για άλλη μια φορά μπορούμε να κλείσουμε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρουμε τις παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, τα εκατομμύρια των παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό μόνο με έκπληξη ότι οι κατασκευαστές εμβολίων, οι πολιτικοί παράγοντες, οι γιατροί που κάνουν τα εμβόλια και πολλοί άλλοι που βρίσκονται στο επίκεντρο η μαζική υστερία παίζει ρόλο στην εργασία εθελοντικά και πρόθυμα για να αρρωστήσει μεγάλος αριθμός ανθρώπων μέσω του εμβολιασμού. Το γεγονός ότι μια παρέμβαση στη σωματική ακεραιότητα ενός ατόμου οδηγεί στο θάνατό του μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο με την πιθανή επιβίωση των άλλων, αν κάποιος έχει μια κολεκτιβιστική κοσμοθεωρία στην οποία μεμονωμένοι άνθρωποι δεν έχουν κανένα νόημα.

Οι προηγούμενες αναφορές VigiAccess για το ScienceFiles:

Προτάσεις, πληροφορίες, ερωτήσεις, επικοινωνία; Συντάκτης @ sciencefiles.org

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>