«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άρθρο 2)Το παγκόσμιο εξουσιαστικό σύστημα του τρίτου Ράιχ κάνει την τελική επίθεση κατά του ανθρώπου και της γης, με ορόσημο την Ατζέντα 2030

6 (2)

Το παγκόσμιο εξουσιαστικό σύστημα λειτουργεί, προετοιμάζει το έδαφος για την επικράτηση του χάους και για την ποιο φρικιαστική ενέργεια του σχεδίου των παγκόσμιων δολοφόνων, που είναι ο παγκόσμιος εμφύλιος.

Κύριοι και κυρίες, για καλό και για κακό, πάρτε μαζί σας ένα υπογλώσσιο, από εσάς ζητώ να διαβάσετε και μετά να κάνετε διασταύρωση να επιβεβαιώσετε μόνοι σας τις αλήθειες που σας παραθέτω και είναι ανατρεπτικές και απίστευτες, αυτό θα το αντιμετωπίσετε και σε όλα τα άρθρα στην σειρά με τον ίδιο τίτλο.

Έχω βεβαιωθεί ότι οι κοσμοκράτορες δολοφόνοι μας λένε τεράστια ψέματα για το τι αληθινά συμβαίνει εκεί έξω στο διάστημα, αλλά και εδώ στην γη, μας θεωρούν δούλους τους και έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι όλοι οι λαοί εκτός από αυτούς και την παγκόσμια ελίτ, είμαστε κατώτερα όντα και μας κάνουν χάρη που μας επιτρέπουν να ζούμε!

 Και άρχισαν να εφαρμόζουν το πρόγραμμα εξόντωση του παγκόσμιου πληθυσμού, αρχής γινωμένης μέσω κορορονοϊου, οι ίδιοι δηλώνουν να ξεχάσουμε τις εποχές προ κορονοϊου;;;;;;

Πριν συνεχίσουμε να τονίσω, ότι ο Κορονοϊος είναι καθαρά βιολογικό όπλο, ο αληθινός κορονοϊος είναι μια γρίπη ενισχυμένη για να μας τρομοκρατήσουν.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τις εξής κατηγορίες.

Το κουτί της Πανδώρας  Φίλιππος Μανδηλαράς

Πως μεταφράζετε το κουτί της Πανδώρας στον σύγχρονο κόσμο μέσα από την Ελληνική Γραμματεία;

Και που με βάση αυτή σχεδιάζουν τα πάντα!

Πως θα γενοκτονίσουν τον πληθυσμό της γης.

Διαμονή του ανθρώπου στο διάστημα.

Ποιος ο ρόλος του Κορονοϊου;

Και γιατί ο κορονοϊος είναι το μεγάλο τους εργαλείο;

Είναι στα σχεδία τους ένα παγκόσμιο θανατικό ΚΡΑΧ;

Τι μας διδάσκει η κάπως γνωστή ιστορία της γης και του ανθρώπου για το αύριο;

Ποιοι είναι αυτοί που ετοιμάζουν να αιματοκυλήσουν την γη;

Ποιος τελικά σέρνει ποιον σ’ αυτόν τον θανατηφόρο αγώνα δρόμου;

Δυστυχώς, από την εποχή της ελληνικής Τιτανομαχίας, της Ατλαντίδος,  των κατακλυσμών και των Σοδόμων και των Γομόρρων που υποκρύπτουν μεγάλους πολέμους ακόμα και πυρηνικούς που συνέβησαν την προϊστορική εποχή.

Εκτός από τις φυσικές καταστροφές, η ανθρωπότητα έχει κάνει από ότι διαφαίνεται από ευρήματα γεωλογικά και άλλα, πολλές φορές εγκληματικά λάθει οπισθοδρόμησης του ανθρώπου και δεν έχει κάνει απολύτως καμία πνευματική πρόοδο.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της εξακολουθεί να υποφέρει από πείνα, θανατηφόρες ασθένειες, και να επιβιώνει κάτω από το όριο της φτώχειας, οι σκιώδεις άρχοντες αυτού του κόσμου ψάχνουν μανιωδώς να χειραγωγήσουν τη σκοτεινή ενέργεια που θα προσφέρει τη περιπόθητη στρατιωτική ισχύ στον νικητή, υπό τον απόλυτο έλεγχο του 3 -4 Ράιχ .

Το χρήμα αγόρασε την επιστήμη και τα δυο αυτά υποδούλωσαν την πολιτική και την θρησκεία, και σε συνέχεια υποδούλωσαν τους λαούς, για αυτό έχουμε τα σημερινά αποτελέσματα.

Πριν αρχίσουμε να διαβαίνουμε την ανάλυση κάποιων σοβαρών γεγονότων για την ανθρωπότητα και τη γη γενικά, θα θέσω ένα ερώτημα, που καλοπροαίρετα θα έθετε ο καθένας, που ακόμα ελέγχει την λογική του.

Γιατί να κάνουν αυτά τα φρικτά οι δολοφόνοι επικυρίαρχοι εξουσιαστές;

Δεν φοβούνται για το δικό τους μέλλον, πως είναι βέβαιοι ότι αυτοί θα γλιτώσουν;

 Αυτό το ερώτημα είναι η αιτία, που είναι άτολμος ο άνθρωπος και λέει ότι όλα αυτά είναι σενάρια συνωμοσίας για όσους τα αναφέρουν και αντιστέκονται;

Δεν μπορεί  ένας ηθικός νορμάλ άνθρωπος να έρθει στην θέση των δολοφόνων εξουσιαστών, να σκεφτεί όπως αυτοί δολοφονικά και για αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει, ότι μπρος στην δολοφονική τους ικανοποιήσει, θα πλήξουν και τον εαυτό τους, για αυτό και δεν μπορεί ο άνθρωπος να τους νικήσει, όχι απόλυτα, όπως θα δούμε παρακάτω.

Ο άνθρωπος δεν κάνει τον κόπο να διασταυρώσει τις διάφορες πληροφορίες, αν όχι για τον εαυτό του, για τα παιδιά του, για την πατρίδα του;

 Ότι του σερβίρουν ΚΑΙ τρώει;

Ναι είναι φυσικό για έναν άνθρωπο απλό, που δεν έχει πρόσβαση στις διασταυρωμένες πληροφορίες και που η βιοπάλη τον απασχολεί βάναυσα και υπέρμετρα  και δεν μένει χρόνος να μάθει, (ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ).

Και εγώ ίσως να σκεπτόμουν το ίδιο, αλλά η συσσώρευση δισεκατομμυρίων δεδομένων στην κατοχή μου, με εξαναγκάζουν σε ανάλυση των δεδομένων, που δεν είναι αυτά που μας παρουσιάζουν, παρότι δεν είμαι επιστήμονας τα δεδομένα με σπρώχνουν να ταιριάζω το παγκόσμιο ΠΑΖΛ της ανθρώπινης γενοκτονίας, διότι αυτό συμβαίνει, έχουν σχεδιάσει ένα τεράστιο ΠΑΖΛ και ενώνουν τα κομμάτια της φρίκης.

Αυτά τα δολοφονικά δίποδα – παράσιτα – βδελύγματα, το έχουν επιχειρήσει πάνω από εκατό χρόνια, με τον Α και Β παγκόσμιο πόλεμο.

Δεν πτοήθηκαν και τα 20 τελευταία χρόνια το τρέχουν το σχέδιό τους με ιλιγγιώδη ταχύτατα και είδη βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή από το παγκόσμιο σύστημα της παγκόσμιας τάξης, πολιτικής και θρησκευτικής, όπως θα αναλύσουμε παρακάτω.

Η ημερομηνία σταθμός της φρίκης είναι, ή Ατζέντα 2030.

 Όχι φίλοι δεν είναι ότι δεν φοβούνται τα δίποδα ερπετοειδή, είναι ότι έχουν βεβαιωθεί, ότι ένα τσούρμο δολοφόνοι με τα τσιράκια τους θα μπορέσουν να ζήσουν στο διάστημα πάνω από ένα χρόνο με αυτά που γνωρίζουμε;

Είναι η φιλοσοφία του τρίτου-4 ράιχ!

ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Φυσικά ότι δεν ξέρουμε, το υποψιαζόμαστε από ενδείξεις που είναι πολύ κοντά στις αποδείξεις, συν τις αποδείξεις!

Ποιος μπορεί να μας βεβαιώσει τι… έχουν φτιάξει εκεί έξω στο διάστημα;

Αφού όλοι αυτοί που ξέρουν για να μπουν στο κύκλωμα είναι δοκιμασμένοι και δεν τους διαφεύγει τίποτα και αν ύπαρξη κανένας που θα τολμήσει να λοξοδρομήσει, θα τον φάνε πριν καν το σκεφτεί!

Ναι έχουν επεξεργαστεί όλα τα σενάρια, ακόμα και να ρίξουν ατομική βόμβα, πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να ξανά κατέβουν στην γη, Να θυμάστε ότι το Τσερνομπίλ είναι εκεί για αυτό το σκοπό, συν δοκιμές που έχουν κάνει σε πόλεις σε χιλιάδες στρατιώτες, καράβια και αεροπλάνα, σε ξηρά και θάλασσα, τα θύματα είναι χιλιάδες πειραματόζωα, που δεν το ήξερα και θυσιάζονταν δήθεν για το καλό της ανθρωπότητας.

Αλλά πριν φτάσουν σε αυτήν την απόφαση του πυρηνικού ολοκαυτώματος, το σχέδιο λέει για παγκόσμιο εμφύλιο.

(Σήμερα 14-0-2021 είχαμε μια νέα σκέψη, από Έλληνα!)

Ο Ίλον Μασκ επιμένει ότι για να σώσουμε τη Γη πρέπει να εποικίσουμε στον Άρη.

Και η ΝASA δεν έχει κρύψει την επιθυμία της για μία επανδρωμένη αποστολή στον πλανήτη. Μπορεί όμως ο άνθρωπος να αντέξει το ταξίδι των 480 εκατομμυρίων χιλιομέτρων προς τον Κόκκινο Πλανήτη χωρίς να πεθάνει ή έστω να προκαλέσει μόνιμη σοβαρή ζημιά;

Η NASA εξετάζει σοβαρά αυτό το διάστημα μία ιδέα, που την έχουμε συναντήσει στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά και στηρίζεται στην παλαιοανθρωπολογία. Δεν είναι άλλη από το να πέφτουν οι αστροναύτες σε χειμερία νάρκη.

Στο μικροσκόπιο της NASA βρίσκεται ουσιαστικά η έρευνα του Έλληνα καθηγητή Φυσικής Ανθρωπολογίας και Παλαιοανθρωπολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αντώνη Μπαρτσιώκα, η οποία δημοσιεύθηκε στα τέλη του 2020.

 Δηλαδή αυτό που ευγενικά στην αρχή ονόμασαν  υπέρβαση και πληθυσμιακή κάλυψη της γης από τον άνθρωπο, και πάσαραν μέσα από την απάτη της κλιματικής αλλαγής ότι τα δυο τρίτα από τον πληθυσμό της γης πρέπει να αποδημήσουν!

Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας δ

Το έγραψαν και στις πέτρες στην Γεωργία τον ΗΠΑ!

Τα δολοφονικά ρεμάλια έχουν κυκλική δολοφονική εκμετάλλευση του ανθρώπου, ένα από αυτά είναι μας χρειάζονται ακόμα για εργάτες, επιστήμονες και μη.

Και σκέπτονται τα ερπετά…. θα μας προσφέρουν όπως θα είναι  τρομοκρατημένοι όλοι αυτοί, για τα λεφτά τους, τα χεριά τους, το μυαλό τους, θα είναι ζωντανά πειραματόζωα, μέχρι να κάνουμε την δουλειά μας, μετά δεν υπάρχει ιεραρχία στο ολοκαύτωμα που θα διαλέξουμε.

Να γιατί δεν νικιούνται, εσύ μπορείς να σκεφτείς έτσι;;;

ΜΕΡΗ ΜΕ ΦΕΡΕΡΤΑ

Οι στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ με αρχηγό την (ΦΕΜΑ), με εξουσίες μεγαλύτερες του προέδρου, οργανώνουν εδώ και πολλά χρόνια κρυφά από τους πολίτες τους, ένα σχέδιο εκκένωσης μιας χούφτας προνομιούχων μακριά από τον πλανήτη μας, πριν αυτός πληγεί ανεπανόρθωτα από μια μεγάλη καταστροφή.

Για τους πολίτες ζώα αναλώσιμα για αυτούς, έχουν προμηθευτεί, εκατομμύρια φέρετρα, γιατί;;;

 Είναι αυτός ο πραγματικός λόγος των απαγορεύσεων της εργασίας που επιβάλλονται στα περισσότερα κράτη του κόσμου με πρόσχημα την πανδημία απάτη κορονοϊο;

Εκεί στοχεύει το μεγαλύτερο πραξικόπημα όλων των εποχών, η Μεγάλη Επανεκκίνηση, που ετοίμασαν μεθοδικά τα (ιερατεία της εξουσίας);

 Ή μήπως τελικά στη δήμευση της κρατικής και της ιδιωτικής περιουσίας των περισσοτέρων χωρών που θα καταλήξουν σε στρατιωτικό πλεονέκτημα των ισχυρότερων;

Και ποιος είναι τελικά ο ρόλος του (κορονοϊου);

Έτσι ακριβώς είναι

Παρακάτω με την ανάλυση θα απλοποιήσω αυτήν την άποψή μου με τα μέχρι σήμερα γνωστά δεδομένα και αυτά που υποψιάζομαι χωρίς να παρουσιάζω φαντάσματα.

Μιλούν για την προστασία τους περιβάλλον;;;

Αυτοί είναι που παραβιάζουν τις κλιματολογικές συνθήκες.

Έχουν αναπτύξει και τα δολοφονικά εργαλεία τους, ένα από αυτά είναι το Εσωτερικό Amigo.

 HAARP

Κλιματικό όπλο.  HAARP.)

(Τα κλιματικά όπλα είναι μια σειρά τεχνολογιών που μπορούν να προκαλέσουν ατμοσφαιρικές καταστροφές.

 Αυτά περιλαμβάνουν ανεμοστρόβιλους, τυφώνες, σεισμούς, σοβαρούς παγετούς και χιονοπτώσεις και ενεργοποίηση των Ηφαιστίων.

Επιπλέον, αυτός ο τύπος όπλου είναι ικανός να αλλάξει τη γενική κατάσταση του κλίματος σε μια συγκεκριμένη περιοχή, προκαλώντας ξηρασία, παγετό ή διάβρωση του εδάφους, καθώς και τεχνητά δημιουργώντας ανθρωπογενείς καταστροφές, έχουν την δυνατότητα για όξινη  βροχή και σε συνέχεια με τις πλημμύρες, μπορούν να πνίξουν οποίο, ή όποια κράτη θέλουν, μπορούν να προκαλέσουν οικονομικές και πολιτικές κρίσεις, εμφύλιους μέσω οικονομικού ΚΡΑΧ.

Και ακόμα δεν έχω σοβαρές πληροφορίες αρκετά δυνατές να πω ότι, το κακό που κάνουν είναι ακόμη μεγαλύτερο, δημιουργώντας πρόβλημα στο μαγνητικό πεδίο στους πόλους της γης;

Ο ναι είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω τα στοιχεία ότι επηρεάζουν και την ατμόσφαιρα, βρήκα τις καλά κριμένες πληροφορίες, που ανταλλάσσουν μεταξύ τους, με κωδικούς αριθμούς, που είναι οι κατοχυρωμένες πατέντες για αυτά τα εγκληματικά όπλα!

ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟ H.A.A.R.P

Όχι μόνο, αλλά και μετακινήσεις των πόλων.

Το HAARP είναι ένα κλιματολογικό όπλο στην Αλάσκα, 450 χιλιόμετρα από το Anchorage, ένας ισχυρός σταθμός ραντάρ.

Πρόκειται για ένα πεδίο κεραίας με έκταση άνω των 13 εκταρίων, η οποία συντομογραφίτε ως HAARP.

 Το έργο παρουσιάζεται ως ερευνητικό έργο, αλλά υλοποιείται προς το συμφέρον των αμερικανικών αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων σε συνθήκες βαθιάς μυστικότητας.

Στους  πολιτικούς επιστήμονες δεν επιτρέπεται να το δουν.

Το αμερικανικό ναυτικό εμπλέκεται ω

Και δεν ξέρουμε πόσα από αυτά υπάρχουν και που;;;;

Έχω βρει πολλές θέσεις, αλλά είναι παρανυχίδα σε αυτά που υπάρχουν σε όλη τη γη!

Ένα απότομο κρύο θραύσης στο Τέξας, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, το Ισραήλ, την Ασία είναι μια προγραμματισμένη ειδική επιχείρηση για την καταστροφή των υποδομών και την καταστροφή των μελλοντικών καλλιεργειών στη γεωργία, την αύξηση των τιμών των τροφίμων και την εισαγωγή εκβιαστικών δελτίων με αντάλλαγμα για εμβολιασμούς!

Η παρατήρηση των διαδικασιών που προκύπτουν από τη χρήση του IRI με ελεγχόμενο τρόπο θα επιτρέψει στους  επίορκους και ανήθικους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τις διαδικασίες που συμβαίνουν συνεχώς υπό τη φυσική διέγερση του ήλιου.

Τα επιστημονικά όργανα που είναι εγκατεστημένα στο Παρατηρητήριο HAARP μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ποικίλες συνεχείς ερευνητικές προσπάθειες που δεν περιλαμβάνουν τη χρήση του IRI αλλά είναι αυστηρά παθητικοί.

Αυτά περιλαμβάνουν ιοντοσφαιρικό χαρακτηρισμό με χρήση δορυφορικών φάρων, τηλεσκοπική παρατήρηση της λεπτής δομής στην αύρα και τεκμηρίωση μακροπρόθεσμων παραλλαγών στο στρώμα του όζοντος. )

Για αυτό γεμίζουν με χιλιάδες δορυφόρους το διάστημα, βέβαια οι δορυφόροι αυτοί, είναι πολλαπλών χρήσεων, για τις επικοινωνίες, ταχύτερο ιντερνέτ, G5-6-7, άγνωστες εγκαταστάσεις και πάει λέγοντας και άλλα που δεν τα ξέρουμε ακόμη;

Opera Στιγμιότυπο_2021-08-23_011839_fourwinds10.com

Αυτά είναι που συνθέτουν την παγκόσμια  φρικιαστική εικόνα του 2021 και αυτά προσπαθώ να τα συναρμολογήσω.

Για μένα η ανθρωπότητα παρέδωσε στα χέρια βρόμικων πολιτικών, και θρησκευτικών, την δύναμή της εν λευκό και κάτω από μια συμμαχία που Θα άνοιγε το κουτί της Παν-Δώρας το μεγαλύτερο  έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας, υπό τις οδηγίες του τρίτου-4 ράιχ.

Ο Χίτλερ τελικά ήταν ένα πιόνι του παγκοσμίου τραπεζικού Εβραϊκού χιτλερικού συστήματος και έκανε την βρομοδουλειά για τους λεγόμενους συμμάχους του  Β παγκόσμιου πολέμου.

Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ FEDERAL RESERVED!

Σήμερα αυτά τα παράσιτα  με το ενεργό πάντα πνεύμα της Άριας φυλής, ετοιμάζονται για τον παγκόσμιο εμφύλιο που θα εξαλείψει από την γη, τα δυο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού.

(Η Πανδώρα (παν + δώρα) είναι αρχέτυπη μορφή της ελληνικής μυθολογίας-κωδικοποιημένης ιστορίας, όπου αναφέρεται ως η πρώτη θνητή γυναίκα, αιτία όλων των δεινών κατά τον Ησίοδο και αντίστοιχη της βιβλικής Εύας.

 Ο μύθος της Παν-δώρας, όχι τόσο ως αρχέτυπης μορφής, μητέρας όλων των γυναικών, αλλά ως αιτίας όλων των παθών, λόγω της περιέργειά της, έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

 Συγκεκριμένα, από ανοησία, περιέργεια ή σκόπιμα, η Παν-δώρα σύμφωνα με το μύθο αποδέσμευσε και σκόρπισε στην ανθρωπότητα όλα τα δεινά και τις ασθένειες που ήταν κρυμμένες σε ένα πιθάρι, ή κουτί — το οποίο κατά λάθος καθιερώθηκε να αναφέρεται ως «κουτί»).

Η ιστορία της Πανδώρας είναι φυσικά ένας κώδικας, που ξεκινά περίπου μετά από τις (Τιτανομαχίες, με τον Ουρανό τον Κρόνο και τον Δια) που ήταν πόλεμοι με τρομερά όπλα και δυνάμεις και ίσως και υπερφυσικούς ανθρώπους, μέσα σε αυτά τα χιλιάδες χρόνια μαζεύτηκαν πολλά καλά και κακά για τον άνθρωπο.

 Φαίνεται όμως ότι τα κακά ήταν περισσότερα και αφάνισαν την εξέλιξη που είχε προκύψει και που αρκετές πληροφορίες μας λένε, αποσπασματικά, ότι ο άνθρωπος πέταγε, και σήμερα πετάει με μηχάνημα στην πλάτη, ο άνθρωπος για να έχει χαρτογραφήσει το σύμπαν, σημαίνει ότι το διέσχισε και έκανε βόλτες με μεγαλύτερη ταχύτητα και από το φως!

Μας επιτρέπει να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι ήταν τεράστιοι, ίσως και πάνω από 15 μέτρα, έχω στοιχεία και φωτογραφίες για το μέγεθός τους, αλλά και πολλά ανεξήγητα έργα σε όλη τη γη!

Ότι η κιβωτός του Δευκαλίωνα είναι γεγονός, αλλά όχι όπως μας το παρουσιάζουν, αλλά ένα τεράστιο διαστημόπλοιο, ίσως και στο μέγεθος της Σελήνης.

Με την Σελήνη, υπάρχει πλήρες σκοτάδι, θα μου πείτε πως βγάζω αυτό το συμπέρασμα;;;

Μα, έχουν πάρει και κάνουν βόλτες στον Άρη, παίρνουν πέτρες, πετάνε ελικόπτερα, έχουν μηχανισμούς που παράγουν οξυγόνο, έχουν πάρει δήγματα από μετεωρίτες, το μάτι μας έχει φτάσει στο τέρμα του γαλαξίας μας  και του ηλιακού μας  συμπαντικού χώρου και πολλά άλλα και δεν ξέρουν τι έχει και τι γίνετε στην Σελήνη που είναι δίπλα μας, νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους;;;

Τι θα χρειαστούν οι άνθρωποι για να αποικίσουν τη Σελήνη και τον Άρη

Είναι σαν να ξέρω εγώ ο Έλληνας, τι γίνετε σε ένα μυστικό δωμάτιο στον Λευκό Οίκο και δεν ξέρω τι γίνετε στην διπλανή κρεβατοκάμαρα του σπιτιού μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εν ολίγοις προσωπικά είμαι σίγουρος, ότι δεν μας έχουν πει ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που ξέρουν και γίνονται στο διάστημα, εγώ το παλεύω και κάτι βρίσκω!

Και να ξέρετε ότι έχει μεγάλη σχέση που μας κρατούν στο σκοτάδι με την μείωση του πληθυσμού!

 Με τα διάσπαρτα δεδομένα σε τοιχογραφίες, σπήλαια και ταφικά ότι ο άνθρωπος έφτιαχνε ανθρώπους, (και σήμερα φτιάχνει)!

Όλα αυτά και άλλα δεν μπόρεσε να τα ελέγξει και επήλθαν πολλά ολοκαυτώματα στην γη!67047_161541410532393_100000296048642_444020_88260_n

 Άλλωστε οι Γεωλόγοι το έχουν διαπιστώσει με χιλιάδες μετρήσεις και αποτυπώματα, ανθρώπων και ζώων, το ποιο πρόσφατο είναι ότι το αιγαίο ήταν όλο ενωμένο σε ξηρά και η θάλασσα ήταν τουλάχιστον 110 μέτρα κάτω από εκεί που είναι σήμερα.

Άλλα είναι από φυσικές διεργασίες της γης, ή διορθωτικές κινήσεις για να επιβιώσει στο σύμπαν, ή από ανθρώπινα λάθει;;;

Εδώ από τις έρευνες μου, λέω ότι έχουν συμβεί, όλα τα παραπάνω ερωτήματα.

Υπάρχουν τεράστια τεχνολογικά κτήρια και σχεδιασμοί σε απόμακρα μέρει, που μόνο άνθρωποι τεράστιοι και με τεράστιες επιστημονικές γνώσεις μπορούσαν να τα φτιάξουν.

 Η σημερινή σχετικά νέα ανθρώπινη ύπαρξη επάνω στην γη, λίγων χιλιάδων χρόνων, έχει ξεκινήσει από το μηδέν και δεν θα μπορούσε να κάνει ένα από τα ποιο μεγάλα και  Συμπατικά έργα, όπως η χαρτογράφηση του Σύμπαντος και ουρανού με πενιχρά μέσα.

Άρα έχουμε αυτήν την γνώση και μάλιστα στα Ελληνικά, πριν από τα γνωστά 3.000 χρόνια και ακόμα ποιο πίσω τα (11 χιλιάδες χρόνια)!

Αυτό το έργο η χαρτογράφηση και ονοματολογία του, έχει γίνει πριν πολλές χιλιάδες χρόνια.

Το Νόημα που βγαίνει είναι ότι κάθε φορά μετά από τις κακές επιλογές του ανθρώπου, έμεναν τα σημάδια σαν κακές κωδικοποιημένες πληροφορίες-μυθολογικές ιστορίες, όλα αυτά συμπυκνώνονται σε μια κωδικοποιημένη μεταφορά στο σήμερα, ως το κουτί, ή το πιθάρι της (Παν – Δώρας) Βέβαια όλα αυτά περιληπτικά, διότι υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες, που έχουν κλαπεί από τους δολοφόνους εξουσιαστές και από τις διάφορες θρησκείες εξουσιαστές και κρατούνται εφτασφράγιστα μυστικά!

 Το επιστημονικό και τεχνολογικό άλμα των τελευταίων 100 χρόνων δεν έγινε από ανακαλύψεις των επιστημόνων, αλλά από αρχεία που τους αποκαλύφθηκαν!

Και ο Έλον Μασκ πήρε στα χέρια του έτοιμα σχέδια από πηγές που έρχονται με διάφορους τρόπους από τις προ- κατακλυσμιαίες εποχές, είτε από μοναστήρια, είτε από το διάστημα.

de

Στη ανάλυσή μας ποιος είναι ο ρόλος αυτού του κυρίου, από το πουθενά;;;

Από τη μια ημέρα στην άλλη, έγινε μέγας επιστήμονας και λύνει μέγα πρόβλημα διαστημικό δεκαετιών, έτσι με ένα κλικ;;;;;;

Και όχι μόνο αυτός, αλλά ξαφνικά φανερώνονται πολλοί, ο ένας πίσω στον άλλο, σχεδόν πατιούνται τελευταία και έχουν και αεροπλάνα πυραύλους που θα πηγαίνουν στο διάστημα πετώντας όσες φορές την ημέρα θέλεις!!!

Δηλαδή διαστημικά δρομολόγια;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μας έχει πει και τι δεν μας έχει πει;

 Ξενοδοχεία στο διάσημα για τουρισμό;;;;;;

Το λέμε τουριστικά καταλύματα και περνά στο μυαλό, σαν κάτι που δεν απασχολεί την πλειοψηφία της ανθρωπότητας, αφού ένας απλός πολίτης, δεν θα έχει ποτέ τα υπέρογκα χρήματα για να κάνει τέτοιου είδους διακοπές;;;;;;

Ποιος θα μπορεί;;;;

Η επίπλωση θα χρησιμοποιεί φυσικά υλικά και χρώματα

Οι εκλεκτοί του συστήματος!

 Γεμίζει το διάστημα με εκατομμύρια δορυφόρους, ποιος ξέρει και τι άλλα καταλύματα έχει στείλει και που;;;

Ίσως και ανθρώπους, που ήταν μοναχικοί και δεν θα ενδιαφερόταν κανένας, ή διάφορα ζώα;;;;

Εδώ στην γη άμα θέλουμε να παρακολουθήσουμε ένα καράβι, ένα αεροπλάνο μπορούμε, εκεί έξω λίγοι ξέρουν και βλέπουν;;;

Όταν βλέπεις την συμπεριφορά του συστήματος απέναντι στο σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων, πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς ότι έχει στείλει ανθρώπους και ζώα και στον Άρη και στην Σελήνη και σε άλλους πλανήτες με πειραματικές  αποστολές αυτοκτονίας για να προκύψουν οι πληροφορίες, που θα χρειάζονταν ίσως και αιώνες να τις αποκτήσει;

Και ίσως και εθελοντικά από ισοβίτες και άλλους;;;;;;

φυτογραφία

Το MOXIE, το οποίο σύντομα θα βγάζει πολύτιμο οξυγόνο από τη δηλητηριώδη ατμόσφαιρα του Άρη, έχει χρώμα χρυσού και περίπου το μέγεθος ενός κουτιού ψωμιού.

 Βρίσκεται κρυμμένο μέσα στο πλαίσιο του Perseverance, όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίδειξη σε έναν άλλο πλανήτη για αυτό που είναι γνωστό ως in-situ use πόρων (ISRU), που σημαίνει χρήση τοπικών πόρων για εξερεύνηση και όχι μεταφορά όλων των απαραίτητων υλικών από τη Γη .

Αυτές είναι πρόσφατες πληροφορίες, για να ταιριάξουμε το δολοφονικό ΠΑΖΛ και να το εξοντώσουμε πριν προλάβουν οι δολοφόνοι μας.

Η Αράχνη της παγκόσμιας δικτατορίας έχει καλύψει όλη την γη, το κεφάλι της αράχνης είναι ο ΟΗΕ και πίσω από το ΟΗΕ, ο Ρότσινλτ, Ροκφέλερ.

https://www.livescience.com/mars-perseverance-moxie-makes-oxygen.html

Screenshot 2021-09-14 at 11-04-09 Κρυογενετική Ο Έλληνας ομογενής και η αθανασία

Αυτά που ανακοινώνουν δεν έχουν ανακαλυφθεί στην βαρύτητα της γης, αλλά ούτε και σε μηχανήματα αποσυμπιέσεις της βαρύτητας.

Και να μην ξεχνάμε και την κρυογεννιτική, τον βάζεις σε μια κάψουλα και ξεπαγώνει κάπου όταν φτάσει με πυρηνική ενέργεια για κίνηση, όλης της κρυογενητικής αποστολής.

 ( Το άτομο που εξετάζει στοιχεία που έχουν εκτεθεί σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες ονομάζεται κρυογενετιστής.

 Οι κρυογενετιστές έχουν ως μονάδες μέτρησης της θερμοκρασίας τις κλίμακες Κέλβιν και Ράνκιν.)

Όποιος κάτσει και ασχοληθεί με μεράκι, θα βρει πολλές και απίστευτες πληροφορίες, που θα φαντάζουν σαν ψέματα.

Για αυτό τις πετάνε εδώ και εκεί σκόρπια, για να μην μπορεί ο καθένας να τις ταιριάξει.

 Για να κλείσουμε προσωρινά με το Κουτί- πιθάρι της Παν-Δώρας, είναι ένας κώδικας από κακές πληροφορίες του πριν, που τις ξανά ζούμε σήμερα)!

Opera Στιγμιότυπο_2020-06-02_181817_www.gizemligercekler.com

(Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια).

Οι “Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας”, γνωστοί ως ‘Georgia Guidestones’, είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ.

Συχνά αναφέρεται ως το”Αμερικάνικο Στόουνχεντζ”.

Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας γ

Στους λίθους υπάρχει χαραγμένο ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, γραμμένες σε οκτώ διαφορετικές σύγχρονες γλώσσες, καθεμιά στη μεγάλη πλευρά των τεσσάρων λίθων.

Ξεκινώντας από βόρεια και με κατεύθυνση προς τα δεξιά, οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Αρχαία Κινέζικα, και Ρώσικα.

Ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.

Το μήνυμα των λίθων  Georgia Guidestones:

Σχέδιο για την προώθηση της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Σχέδιο για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αναφορά στην οικολογία και στους κινδύνους για τη ‘Μητέρα Φύση’;

Σχέδιο για την προώθηση μιας «νέας πνευματικότητας, της λεγόμενης Παν- Θρησκείας»

Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν έξι μετρά ύψος (είκοσι πόδια) και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά.

Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν.

Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των “Κατευθυντηρίων Λίθων”.

Το ιστορικό της κατασκευής

Η δημιουργία του επιβλητικού αυτού κατασκευάσματος καλύπτεται από αρκετό μυστήριο.

Κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα, δίπλα απ’ αυτό.

 Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του, αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή ένας άνθρωπος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα.

Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια ομάδα ατόμων που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα;;;

Ποιοι είναι αυτοί, τώρα είναι εύκολο να υποψιαστείς, αφού έχουν φανερά εκδηλωθεί για τους σκοπούς τους.

 Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα από τη  Λέσχη Bilderberg και πολλά παρακλάδια σιωνιστικά.

Το μήνυμα το οποίο είναι χαραγμένο στους “Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας” σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

  1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

  2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.

  3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

  4. Την πνευματικότητα.

Το μήνυμα (μετάφραση του μηνύματος από τα Αγγλικά):

* Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.

* Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.

* Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.

* Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.

* Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

* Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ’ ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

* Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.

* Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

* Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

* Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για τη φύση.

Ένα μικρότερο μήνυμα εμφανίζεται στις τέσσερις κάθετες επιφάνειες της κορωνίδας λίθου, σε διαφορετική γλώσσα και γραφή σε κάθε πλευρά.

Στο ανατολικό της μέτωπο το μήνυμα στα Αρχαία Ελληνικά αναφέρει: “Οἴτε οι λίθοι την ὀδών δεικνύντων οἰῶνοι σωφροσύνης”.

 Οι υπόλοιπες τρεις νεκρές γλώσσες του συγκεκριμένου μηνύματος είναι: Βαβυλωνιακή Σφηνοειδής (στα βόρεια), Σανσκριτικά (στα νότια), και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά (στα δυτικά).

Η επιγραφή στα Αρχαία Ελληνικά στο μέτωπο της κορωνίδας λίθου.

Η επεξηγηματική πλάκα

Λίγα μέτρα δυτικά του κατασκευάσματος, μία ακόμα γρανιτένια πλάκα βρίσκεται τοποθετημένη στο έδαφος.

Αυτή η πλάκα προσδιορίζει τη δομή και τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται, παραθέτει διάφορα στοιχεία σχετικά με το μέγεθος, το βάρος, και τα αστρονομικά στοιχεία των λίθων, την ημερομηνία που ανεγέρθηκε και τους χορηγούς του έργου.

Επίσης, μιλά για μια χρονική κάψουλα θαμμένη κάτω από την πλάκα, αλλά οι θέσεις -πάνω στην πλάκα- που προορίζονταν για τη συμπλήρωση των ημερομηνιών κατά τις οποίες η κάψουλα θάφτηκε καθώς και αυτών που επρόκειτο ν’ ανοιχτεί, απουσιάζουν.

Όποτε δεν είναι σαφές αν η χρονική κάψουλα τοποθετήθηκε ποτέ.

Η έλλειψη πληροφοριών δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μυστήριου η οποία αφήνει χώρο σε πολλές εκδοχές.

Ομάδες όπως οι Ροδόσταυροι και οι Μασόνοι θεωρούνται κατά πολλούς οι πιθανοί κατασκευαστές του.

Το RC στο ψευδώνυμο του μυστηριώδη κυρίου “Christian RC” από πολλούς εξηγείται σαν «Rosicrucian”, δηλαδή «Ροδόσταυρος».

Επίσης αυτό το οποίο προκαλεί τρομερή εντύπωση, είναι η αναφορά στον έλεγχο του πληθυσμού και συγκεκριμένα στην μείωση του σε κάτω από 500.000.000, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι περίπου το 99% του πληθυσμού θα πρέπει να πεθάνει.

 Γι’ αυτό το λόγο πολλοί αποκαλούν το μνημείο “ταφόπλακα της ανθρωπότητας”.

Δεν κρύβονται οι εμπνευστές της σχεδιασμένης γενοκτονίας των ανθρώπων;

Όπως είπα παραπάνω και θα αναλύσω παρακάτω, τον αριθμό τον 500.000.000 εκατομμυρίων ανθρώπων, που σχεδιάζουν να αφήσουν στην γη, είναι πλαστή, θα είναι ακόμα μικρότερος.

Δηλαδή οι εκλεκτοί και οι πιστοί δούλοι, που θα μετακομίσουν στα πολυτελή ξενοδοχεία στο διάσημα, ή αλλού, θα είναι λιγότεροι, θα το επιβάλουν οι λόγοι διατροφής, αν στην γη θα έχουν μολυνθεί από δική τους ραδιενέργεια!

 Θέσανε αυτόν τον αριθμό σαν ξεκάρφωμα… Ααααα θα είμαι και εγώ εκεί χωράω;;;

http://www.newsnowgr.com/article/1320905/Georgia-Guidestones—katefthyntirioi-lithoi-tis-tzortzia.html).

Για να δούμε έχει βάση η άποψή μου, για την μετοίκηση των δολοφόνων εξουσιαστών στο διάστημα;;;;

Εάν προκύψει εκβιαστικό δίλημμα  να κάνουν μαζικό κακό στον κόσμο;

( Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο αστροναύτης της NASA που έμεινε έναν χρόνο στο διάστημα παρουσίασε αλλαγές στο DNA, αλλά όχι βλαβερές!

Πώς περνούσε στο διάστημα ο αστροναύτης Σκοτ Κέλι;

Ο αστροναύτης Σκοτ Κέλι αποκαλύπτει τις «παρενέργειες»

Ψήλωσε πέντε πόντους κατά τον έναν χρόνο στο διάστημα ο Σκοτ Κέλι!

Επέστρεψε στη Γη, μετά από έναν χρόνο στο διάστημα, ο αστροναύτης Σκοτ Κέλι

φυτογραφία

Με την πρώτη ματιά ο αστροναύτης Σκοτ Κέλι και ο αδελφός του Μαρκ μοιάζουνε σαν δύο σταγόνες νερού.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς πρόκειται για μονοζυγωτικά δίδυμα.

Ωστόσο ο Σκοτ Κέλι, ο αστροναύτης της αμερικανικής υπηρεσίας διαστήματος που έσπασε κάθε ρεκόρ παραμονής στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό επέστρεψε κατά τι διαφορετικός.

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε έπειτα από αναλύσεις της NASA, μετά τις οποίες οι επιστήμονες της υπηρεσίας ανακοίνωσαν ότι το DNA του υπέστη αλλαγές κατά 7%.

Το 2015, όταν ο Σκοτ Κέλι πέρασε έναν χρόνο στο διάστημα έδωσε την ευκαιρία στην NASA να εξετάσει τις πιθανές διαφορές ανάμεσα σε μονοζυγωτικά δίδυμα και να εξάγουν συμπεράσματα για το πως επηρεάζει η παραμονή στο διάστημα τον ανθρώπινο οργανισμό .

Δηλαδή έχουμε πλήρη στοιχεία ότι μπορεί ο άνθρωπος να μείνει στο διάσημα για ένα χρόνο, δεν ξέρουμε για πόσο παραπάνω, αυτοί ξέρουν, όμως εμείς θα ασχοληθούμε με τον ένα χρόνο.

Είναι αρκετός χρόνος να καθαρίσει το μεγαλύτερο μέρος στην γη από μια πυρηνική βόμβα!

Φυσικά όπως θα ξέρετε, υπάρχουν οι έξυπνες βόμβες, σκοτώνουν μόνο τους ανθρώπους, δηλαδή ζωντανούς οργανισμούς, όλα τα άλλα μένουν απείραχτα!!!!!!!!!!!!

 Η γηραιότερη γυναίκα αστροναύτης ταξιδεύει για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να σπάσει κι άλλα ρεκόρ Η Πέγκι Ουίτσον εκτοξεύτηκε ήδη 18.11.2016 εδώ πλέον έχουμε επιβεβαίωση ότι και τις γυναίκες δεν τις επηρεάζει!

Η 57χρονη Αμερικανίδα Πέγκι Ουίτσον της NASA

Η 57χρονη Αμερικανίδα Πέγκι Ουίτσον της NASA είναι πλέον η μεγαλύτερης ηλικίας αστροναύτης που έχει ποτέ ταξιδέψει στο διάστημα.

Έχει ιδιαίτερη σημασία και η ηλικία, για αυτούς που κάνουν τα εγκληματικά τους σχέδια;;;;

Μαζί με τον 45χρονο Ρώσο κοσμοναύτη Όλεγκ Νοβίτσκι της Roscosmos και τον 38χρονο πρωτάρη Γάλλο Τομά Πεσκέ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), η Ουίτσον εκτοξεύθηκε χθες το βράδυ από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν με κατεύθυνση το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), σε ύψος 420 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη.

Είναι η τρίτη αποστολή -μετά το 2002 και το 2007- στο διάστημα της (βετεράνου Αμερικανίδας αστροναύτη και βιοχημικού), η οποία θα πραγματοποιήσει μια σειρά από επιστημονικά πειράματα κατά την παραμονή της στο Σταθμό έως τον Μάιο του 2017.

 Δεν είναι μόνο μεγάλη στην ηλικία, αλλά και (βιοχημικώς)!!!!!!!!!!!

Η Ουίτσον ήταν η πρώτη γυναίκα που είχε διοικήσει τον ISS και επίσης κατείχε το ρεκόρ παραμονής στο διάστημα για γυναίκα, ενώ τώρα σπάει ένα ακόμη ρεκόρ, της πιο ηλικιωμένης γυναίκας στο διάστημα.

 Όταν θα ολοκληρωθεί η αποστολή της, του χρόνου, θα προσθέσει στην πλούσια συλλογή δύο ρεκόρ ακόμη, καθώς θα είναι ο αστρονάυτης των ΗΠΑ (ανεξαρτήτως φύλου) που θα έχει συνολικά περάσει περισσότερο χρόνο στο διάστημα, σπάζοντας το ρεκόρ των 534 ημερών του Τζεφ Ουίλιαμς.

Η Ουίτσον έχει μέχρι σήμερα περάσει 377 μέρες στο διάστημα και έχει πραγματοποιήσει έξι διαστημικούς «περιπάτους».

Όπως ειπώ παραπάνω εδώ βλέπουμε ότι ανέβηκε ο χρόνος παραμονής του ανθρώπου στο διάσημα  σε 534 ημερών, σχεδόν 2 χρονιά του Τζεφ Ουίλιαμς!!!!

 Αλλά, επίσης, τον Φεβρουάριο του 2017 θα αναλάβει ξανά τη διοίκηση του ISS και έτσι θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα έχει διοικήσει δύο φορές τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό);;;;;;;;;;

(Μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει σε άλλους πλανήτες;

6 Απριλίου 2017

hubble-parastasi_UPnew Υπάρχει εναλλακτική λύση εγκατάστασης σε κάποιον άλλον πλανήτη για τον άνθρωπο;

Θα ήταν αυτό εφικτό εντός του ηλιακού συστήματος ή θα πρέπει κανείς να στραφεί πιο μακριά;

 Μια πρώτη εγκατάσταση του ανθρώπου στον Άρη αποτελεί μια εξασφάλιση διαιώνισης του ανθρώπινου είδους;

Η ζωή στον Άρη

Πράγματι, ο Άρης μετά τη Σελήνη ασφαλώς, είναι ένας χώρος που μπορεί κανείς να πάει με κατάλληλο εξοπλισμό, με σκάφανδρα βέβαια σε ένα καλά προστατευόμενο περιβάλλον?

 Δεν ξέρουμε αν έχει πάει, αυτοί μας λένε ότι θέλουν να μας πουν!!!!

Έλεγαν πολύ πρόσφατα, σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, ότι η μεγάλη δυσκολία του ταξιδιού στον Άρη, είναι το να μπορέσει ο άνθρωπος να επιβιώσει, παρά το βομβαρδισμό της κοσμικής ακτινοβολίας, που είναι σωματίδια τα οποία όταν μπουν μέσα στο σώμα του και είναι χαμηλής ενέργειας, προκαλούν ιονισμό.

Με άλλα λόγια, σπάνε τα μόρια, διώχνουν ηλεκτρόνια και βέβαια αρχίζει να μη λειτουργεί σωστά ο ανθρώπινος οργανισμός.

Εδώ να θυμάστε τα νανοσωματίδια του κορονοϊου;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν είναι πανδημία ο κορονοϊος, είναι βιολογικό πείραμα και εμείς πειραματόζωα!!!!!!!

 Αυτό είναι αποτέλεσμα της ραδιενέργειας, έναν όρο που δεν χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, τουλάχιστον για την κοσμική ακτινοβολία.

Αυτή η ακτινοβολία μπορεί να σκοτώσει τον αστροναύτη πριν πάει στον Άρη ή αν μείνει μια βδομάδα στη Σελήνη.

Ίσως βρεθεί ένα έξυπνο ελληνόπουλο και φτιάξει ένα σύστημα με μαγνήτες ενδεχομένως, οι οποίοι θα προστατεύουν τον άνθρωπο στο ταξίδι του για το φεγγάρι καταρχήν.

Θα φτιάξουμε μία βάση στο φεγγάρι προστατευόμενη με κατάλληλα μαγνητικά πεδία;;;

Λίγες μέρες αφότου μεταδόθηκε αυτή η εκπομπή, μαθαίνω ότι ένας φοιτητής είπε «Σχεδιάζω ένα σύστημα, το οποίο θα είναι η ασπίδα για τα διαστημόπλοια που θα πάνε στον Άρη και αλλού».

Πολλές αλήθειες μαζεμένες δεν κομίζεται;;;;;;!

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να πάει κανείς στον Άρη ή στη Σελήνη, αλλά φανταστείτε ότι ένα ποτήρι νερό στο διαστημικό σταθμό κοστίζει 1.000 ευρώ.

Στη Σελήνη κοστίζει ίσως 100.000 ευρώ, στον Άρη δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστίζει.

 Το ίδιο δαπανηρό είναι το ταξίδι προς τον Άρη, διότι το σκάφος δεν κινδυνεύει από την ακτινοβολία, ενώ οι άνθρωποι πρέπει να διασφαλιστούν ότι θα γυρίσουν πίσω.

Φανταστείτε ότι οι αεροπορικές εταιρείες που μεταφέρουν ανθρώπους στις ΗΠΑ, και ειδικά στην Καλιφόρνια, πρέπει να περάσουν κοντά από τον Βόρειο Πόλο, το Νότιο δηλαδή μαγνητικό πόλο της Γης, τον Καναδά.

Περνώντας πάνω από το Νότιο μαγνητικό πόλο της Γης, το αεροπλάνο δέχεται πολλή ακτινοβολία και αν έχει προηγηθεί έκρηξη του Ηλίου, είναι αναγκασμένες οι αεροπορικές εταιρείες να αλλάξουν κατεύθυνση παρόλο που τους κοστίζει 20-30% παραπάνω.

Διαφορετικά, ειδικά οι γυναίκες δεν θα μπορούν να κάνουν παιδιά αργότερα.

Ο Πλούταρχος Περί του Σωκράτους δαιμονίου

Σίγουρα, κάποιοι επιστήμονες θα επανδρώσουν μια πειραματική βάση στη Σελήνη.

Συνεχίζει ο επιστήμονας, είχα συνεισφέρει κάποια στιγμή στο σχεδιασμό, με έναν μετρητή κοσμικής ακτινοβολίας, σε ένα συνέδριο.

 Είχα προτείνει, λοιπόν, να έχει διπλό τοίχωμα με νερό ανάμεσα.

 Το νερό είναι μια καλή ασπίδα για την χαμηλής ενέργειας κοσμική ακτινοβολία.

Μέσα στο νερό μπορεί να διατηρεί κανείς φύκη και ψάρια, ώστε να χρησιμοποιούνται ως τροφή.

Υπάρχει νερό παγωμένο στον Άρη.

 Σιγά σιγά θα υπάρξουν και στην Ελλάδα βιολόγοι που θα μελετάνε ποια είδη που θα μπορούσαν να ζήσουν στον Άρη.

Φανταστείτε ένα πείραμα που γινόταν στη Σαντορίνη με μικροφύκη, τα οποία μάζευαν μαθητές του δημοτικού και τα έστελναν στους βιολόγους για να κάνουν συγκεκριμένη μελέτη για τη ζωή στο Σύμπαν  και για ταξίδια σε άλλους πλανήτες.

Και για να απαντήσω στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, αν μπορεί να πάει κανείς στο δικό μας σύστημα ή σε άλλα.

Βέβαια, οι δικοί μας πλανήτες είναι οι πλέον πρόσφοροι.

 Ο Άρης προσφέρεται για κάποια ταξίδια, κυρίως διότι είναι εύκολο να φύγει ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη.

Η Αφροδίτη προσφέρεται αν της αλλάξουμε ριζικά την ατμόσφαιρα.

Μπορούμε να το κάνουμε με άλγες (μικροφύκη) που θα τα ρίξουμε μέσα στην ατμόσφαιρα και θα αλλάξουν τα σύννεφα, παράγοντας οξυγόνο με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να μειωθεί στην επιφάνεια και κάποιοι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν στους πόλους της Αφροδίτης.

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος, κάποτε είχαμε διπλανά γραφεία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και πρόσφατα του είχα προτείνει να πάει ένα διαστημόπλοιο, το οποίο δεν θα κατέβει στην επιφάνεια, αλλά θα περιφέρεται ένα αερόστατο κατάλληλα φτιαγμένο, να πηγαίνει σε μέρη που η θερμοκρασία επιτρέπει να γίνονται μετρήσεις.

Στην επιφάνεια της Αφροδίτης, για παράδειγμα, η θερμοκρασία φτάνει τους 400ºC σε κάποια σημεία, που σημαίνει ότι αν βάλουμε κάποια μέταλλα λιώνουν.

Επίσης, αν βάλουμε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με μια πλακέτα της οποίας τα ηλεκτρονικά τα έχουμε κολλήσει σε ένα φούρνο στους 180ºC, εκεί θα λιώσουν.

Δεν λειτουργεί τίποτα.

Οι Ρώσοι, όμως κατάφεραν να προσγειώσουν καμιά εικοσαριά διαστημικές συσκευές, από τις οποίες περισσότερες από τις μισές δούλεψαν για καμιά ώρα.

Έτυχε να δω τέτοια ομοιώματα.

Εάν στείλουμε φύκη και τα καλλιεργήσουμε για 100 χρόνια ή ποιος ξέρει για πόσο, η ατμόσφαιρα θα αλλάξει και θα μπορεί κανείς να κατέβει κάτω.

Θα απορροφήσουν το μεθάνιο, την αμμωνία και το θειικό οξύ.

 Όλα θα αλλάξουν, όπως έγινε και στη Γη.

Είμαι αισιόδοξος ότι αυτό μπορεί να γίνει σε ένα πειραματικό επίπεδο.

Σε καμιά περίπτωση η ανθρωπότητα δεν μπορεί να πάει αλλού.

 Και όπως λέμε πολύ συχνά, η Γη είναι πολύ πολύτιμη ώστε να την εγκαταλείψουμε και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να την προστατέψουμε για μας και τις επόμενες γενιές, ώστε να μπορεί να μας φιλοξενεί.

Γιατί φιλοξενούμενοι είμαστε και δεν πρέπει να καταστρέφουμε τον πλανήτη μας.

(Αυτά που μας είπαν παραπάνω είναι παρανυχίδα από αυτά που μας λένε και πολλές φορές παραπλανητικά);;;

Το συμπέρασμα των παραπάνω, από αυτά που μας λένε, είναι ότι έχουν όλες τις μελέτες και τα αποτελέσματα, τι μπορούν και τι δεν μπορούν.

Μέχρι στιγμές έχουν σίγουρα δυο χρόνια σε διαστημικούς σταθμούς!

Επειδή σήμερα υπάρχουν ορδές επί πληρωμή να διαψεύδουν τα πάντα & κυρίως να σε οδηγούν σε λάθος έρευνες, θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός!

Αυτό που θα σας δείξω είναι αυτούσιο, χωρίς καμία διευκρίνηση από εμένα, αλλά που υπογράφει τα λεγόμενά μου, για το πώς σκέπτονται οι εξουσιαστές δολοφόνοι!

Ο σταθμός Voyager θα ήταν το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο

(Το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο θα ανοίξει το 2027!

Τι μας λένε;

Για να φτιάξεις τέτοιες πλατφόρμες στο διάστημα χρειάζονται τεράστια ποσά, αυτά τα έχουν, χρειάζονται καθημερινά τεράστιες πυραυλικές αποστολές από κομμάτια που θα ενωθούν, εδώ μας κρατούν στο σκοτάδι!

Ξέρουμε αποσπασματικά, ότι οι αποστολές που αυτοί μας λένε, είναι για μαζικές αποστολές δορυφόρων???

Τι άλλο κουβαλάνε και πόσες φορές, δεν το ξέρουμε;;;

Μας λένε ότι  σύντομα θα είναι τα ξενοδοχεία έτοιμα???

 Αλλά παραπλανητικά μας δείχνουν τον πύραυλο να σκάει στο έδαφος, ενώ ο άλλος πήγε τροφοδοσία και αστροναύτες στον Διαστημικό  Σταθμό ????

Άρα είναι όλα παραμύθια και μας κρατούν σε πλήρη σκοτάδι για το τι έχουν φτιάξει εκεί επάνω.

Και φυσικά είναι επόμενο να κρατούν τον κόσμο στο σκοτάδι, διότι αν πουν την αλήθεια, ο κόσμος θα τους λιντσάρει για ένα εισιτήριο στο ξενοδοχείο τους!

Το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο θα ανοίξει το 2027 Δ

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι εκεί έξω στο διάσημα, γίνονται πράγματα και θαύματα και από μια άλλη πλευρά, ότι λένε, ή τους ξεφεύγει, δεν συμφωνούν μεταξύ τους με τίποτα, έχουν τεράστια διαφορά δεκαετιών μεταξύ τους!

Το άλλο περίεργο είναι όπως χώρες με επιστημονικά δεδομένα μηδέν στέλνουν πυραύλους στο διάσημα, όπως τα Αραβικά Εμιράτα;;;;

Ναι γιατί  τόση βιασύνη με έξοδα πακτωλό χρημάτων σε κάτι που δεν τους προσφέρει κέρδος;;;;

Δεν φημίζονται για τέτοιες επενδύσεις, χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο;;;;;

Κάτι άλλο συμβαίνει εκεί έξω και τρέχουν αυτοί που έχουν το χρήμα να έχουν μερίδιο???

Εδώ δένουν και τα ερωτήματά μου, ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε αυτό το θεωρώ σίγουρο, αλλά τι;

 Υπάρχει σενάριο να μην είναι ο πλανήτης γη κατοικήσιμος για κάποιο διάσημα;;;

Είτε από πυρηνικά, είτε από βιολογική καταστροφή;;;

Είτε από τον παγκόσμιο εμφύλιο που μα οδηγούν;;;;

Opera Στιγμιότυπο_2021-08-08_130508_www.rovespieros.gr

Ας δούμε παρακάτω τι μας λένε, για να καταλάβουμε τι δεν μας λένε;

Tom Ravenscroft

Το Ίδρυμα Gateway ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο  στον κόσμο  στο διάστημα , το οποίο ονομάζεται Voyager Station, το 2027.

Ορέ μπράβο πολύ κοντά οι χρονολογίες,  μεγάλες εργολαβίες, πότε θα προλάβουν;;;;

Μήπως είναι έτυμα!!!

Όπως έχω πει αγώνας δρόμου για την Ατζέντα 2030;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο Σταθμός Voyager θα κατασκευαστεί από την κατασκευαστική εταιρεία Orbital Assembly Corporation , η οποία περιγράφεται ως «η πρώτη μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία στον κόσμο;;;

Σύμφωνα με τον οργανισμό, η κατασκευή της εγκατάστασης 50.000 τετραγωνικών μέτρων θα ξεκινήσει το 2026 με τους πρώτους επιβάτες να επισκέπτονται το ξενοδοχείο το 2027;;;;;;;;;;

Όταν ανοίξει, το περιστρεφόμενο ξενοδοχείο θα έχει δωμάτια για έως 440 άτομα;;;;;

Καλά εδώ στην γη τέτοιες κατασκευές θέλουν χρόνια, εκεί;;;;

Πολλά καινά έχουν τα λεγόμενά τους;;;;;;

 Η περιστρεφόμενη μορφή δακτυλίου θα δώσει στο σταθμό βαρύτητα ισοδύναμη με το ένα έκτο της Γης.

“Η μετάβαση στο διάστημα θα είναι μια άλλη επιλογή που θα επιλέξουν οι άνθρωποι για τις διακοπές τους”;;;;;;;;;;

Το Ίδρυμα Gateway αποκάλυψε αρχικά το σχέδιό του για το διαστημικό ξενοδοχείο, το οποίο τότε ονομάστηκε Διαστημικός Σταθμός Von Braun, το 2019;;;;;

Εκείνη την εποχή, ο ανώτερος αρχιτέκτονας σχεδιασμού του Tim Alatorre εξήγησε ότι ο στόχος του έργου ήταν να κάνει τον επισκέπτη χώρο προσβάσιμο σε όλους .

Για πια εποχή μιλά;;;

 Πόσο πριν;;;;;

Μας μιλά για τώρα, για αύριο και του ξεφεύγει  η  (εκείνη η εποχή πριν);;;;;

Διαστημικό ξενοδοχείο Voyager Station

Ο σταθμός Voyager (θα ήταν;;;;;;) το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο

“Τελικά, το να πηγαίνεις στο διάστημα θα είναι μια άλλη επιλογή που θα επιλέξουν οι άνθρωποι για τις διακοπές τους, όπως να κάνουν κρουαζιέρα ή να πάνε στην Disney World”, δήλωσε ο Alatorre στον Ντεζέν.

“Επειδή το συνολικό κόστος εξακολουθεί να είναι τόσο υψηλό, οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι ο διαστημικός τουρισμός θα είναι διαθέσιμος μόνο στους υπέρ-πλούσιους……. (Τι σας έχω πει); και, ενώ νομίζω ότι αυτό θα ισχύει για τα επόμενα χρόνια, το Ίδρυμα Gateway έχει ως στόχο να κάνει τα διαστημικά ταξίδια ανοιχτά στον καθένα.”;;;;;;

Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει εστιατόρια, μπαρ και γυμναστήρια

Από την πρώτη της κυκλοφορία, η Orbital Assembly Corporation αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή και την κατασκευή της.

Το πρώτο στοιχείο που θα κατασκευαστεί θα είναι μια κεντρική δομή δακτυλίου χωρίς πίεση που θα περιέχει τον κόμβο σύνδεσης στο κέντρο του.

Υπνοδωμάτιο Voyager Station

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει πολυτελείς βίλες και ατομικά υπνοδωμάτια.

Σας έχω και φωτογραφίες, όλα αυτά μας λένε ότι θα είναι διαθέσιμα το 2027;;;;

Μετά από αυτό, ο εξωτερικός δακτύλιος διαμέτρου 200 μέτρων θα συναρμολογηθεί και θα συνδεθεί στον κεντρικό δακτύλιο με ένα δίκτυο αχτίνων.

Δηλαδή μιλάμε για τεράστια κατασκευή εκεί έξω!

Εκτός από τα κομμάτια που θα ετοιμάζονται εδώ στην γη, εκεί έξω θα πρέπει να υπάρχουν εργολαβίες μεγάλες;;;;;;;

Αυτός ο δακτύλιος θα υποστηρίξει τις 24 μονάδες διαμονής, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για διαμονή σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια, καταλύματα πληρώματος και επιστημονική έρευνα;;;;;;;;;

Οι εσωτερικοί χώροι θα έχουν “φυσικά υλικά και χρώματα”

Σύμφωνα με τον οργανισμό, ο σταθμός Voyager θα είναι σχεδιασμένος να έχει την «αίσθηση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου», με άνετους εσωτερικούς χώρους που απορρίπτουν την κομψή φουτουριστική εμφάνιση που απεικονίζεται συχνά σε ταινίες.

A Space Odyssey, ο Διαστημικός Σταθμός 5 του Stanley Kubrick είναι ένα αποστειρωμένο, λευκό, σαν μουσείο ξενοδοχείο”, εξήγησε ο Alatorre σε συνέντευξή του στην Dezeen .

“Ενώ δημιουργούσε ένα σαφώς φουτουριστικό συναίσθημα στην ταινία, στην πραγματικότητα, δεν ήταν ένας πολύ φιλόξενος χώρος.

Ως άνθρωποι, συνδέουμε έμφυτα με φυσικά υλικά και χρώματα.”

Μπαρ στο διάστημα

Θα έχει ένα μπαρ με τρία επίπεδα

Ο Σταθμός Voyager θα περιλαμβάνει μια σειρά από επιλογές διαμονής διακοπών με “πολυτελείς βίλες” 500 τετραγωνικών μέτρων που θα είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση για μια εβδομάδα, μήνα ή μόνιμα.

Αυτές οι βίλες θα έχουν χώρο ύπνου για 16 άτομα, μαζί με τρία μπάνια και παροχές μαγειρέματος.

Δίπλα στη βίλα, ο διαστημικός σταθμός θα έχει πολλές σουίτες ξενοδοχείου 30 τετραγωνικών μέτρων που θα έχουν κρεβάτια για δύο άτομα και ιδιωτικό μπάνιο.

Πολυτελής βίλα στο σταθμό Voyager

Η επίπλωση θα χρησιμοποιεί φυσικά υλικά και χρώματα

Σύμφωνα με το Ίδρυμα Gateway, καθώς το διαστημικό ξενοδοχείο έχει βαρύτητα, οι επισκέπτες θα πρέπει να περιμένουν μια παρόμοια εμπειρία με την επίσκεψη σε ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, με εστιατόρια που “θα ανταγωνιστούν τους καλύτερους χώρους στη Γη”.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα μπαρ τριπλού επιπέδου με ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού που “θα φαινομενικά αψηφά τους νόμους της φυσικής”.

Διαστημικό ξενοδοχείο: Διαστημικός σταθμός Von Braun από το Ίδρυμα Gateway

Σχετική ιστορία

Η επίσκεψη στο χώρο θα είναι «ακριβώς όπως μια κρουαζιέρα», λέει ο αρχιτέκτονας του διαστημικού ξενοδοχείου

“Σχεδιάζουμε κουζίνες πλήρους εξυπηρέτησης με όλα τα πιάτα που θα περίμενε κανείς σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο ή σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο”, δήλωσε ο Alatorre.

Δεν μας λένε τίποτα, για την τεράστια τροφοδοσία, νερού, τροφής, οξυγόνου, καυσίμων, αποχετεύσεις, χωματερές;;;

Μας λένε για τα καλούδια, αλλά κρύβουν τις πληροφορίες που θα μας μαρτυρήσουν τι έχουν κάνει εκεί έξω;;;;;;;;

“Πολλά από τα ζητήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης για την εξυπηρέτηση τροφίμων έχουν επιλυθεί πριν από χρόνια από τη βιομηχανία κρουαζιερόπλοιων.”

Όπα να και κάτι που δεν το ξέραμε!

Υπνοδωμάτιο στο διαστημικό ξενοδοχείο

Τα υπνοδωμάτια σχεδιάστηκαν για να απορρίπτουν τη συνήθη αισθητική του κομψού χώρου

Μια μονάδα γυμναστικής και γυμναστικής με οροφές ύψους 7 μέτρων θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια χαμηλής βαρύτητας.

Το βράδυ θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος συναυλιών όπου «οι μεγαλύτεροι μουσικοί στη Γη θα κουνήσουν τον σταθμό καθώς περιβάλλει τον πλανήτη».

Γυμναστήριο στο διάστημα

Η ενότητα δραστηριοτήτων θα χρησιμοποιηθεί για άσκηση και ως συναυλιακός χώρος

Ο σταθμός Voyager είχε αρχικά προγραμματιστεί να ανοίξει το 2025, αλλά οι καθυστερήσεις που σχετίζονται με το coronavirus το ώθησαν πίσω στο 2027, δήλωσε η εταιρεία;;;;

 Μήπως λέω εγώ;;;

Μήπως οι εξουσιαστές δολοφόνοι ξεχειλώνουν το σχέδιό τους;;;

Μήπως οι άνθρωποι αρχίζουν να δημιουργούν με τις αντιδράσεις τους, καθυστέρηση στο πρόγραμμα εξόντωσης;

 Ή θα τους πάρει περισσότερο χρόνο ο παγκοσμίας εμφύλιος;;;;;

Πολλοί αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εργάζονται επί του παρόντος για την ανάπτυξη του διαστημικού τουρισμού .

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το σχέδιό τους [Ατζέντα 2030]  | Weirdo - YouTube

Πρόσφατα, το στούντιο σχεδιασμού μεταφορών Priestman Goode  ανέπτυξε μια ιδέα για ένα μπαλόνι υψηλής απόδοσης για να μεταφέρει τους τουρίστες στο διάστημα σε μια “κρουαζιέρα” γύρω από τη στρατόσφαιρα .

Το στούντιο του Λονδίνου Seymourpowell σχεδίασε την εσωτερική καμπίνα του διαστημικού σκάφους της Virgin Galactic για να μεταφέρει έξι επιβάτες σε μια πτήση υπο-τροχιακού στο διάστημα και να δει τη Γη.

Δείτε και εδώ https://www.dezeen.com/2020/07/30/virgin-galactic-spaceshiptwo-vss-unity-cabin-design-seymourpowell/

Και εδώ https://www.dezeen.com/2016/02/20/virgin-galactic-reveals-updated-passenger-spacecraft-vss-unity-restarts-testing/

Και εδώ https://www.dezeen.com/2013/05/01/virgin-galactic-completes-supersonic-rocket-powered-test-flight/    )

Και εδώ https://www.dezeen.com/2011/10/19/spaceport-america-by-foster-partners/

Απότομα έχουμε πολύ συνωστισμό στο διάσημα;;;

Με υποσχέσεις που δεν συμφωνούν με αυτά που μας λένε;;;

Εκτός;

Αν δεκαετίες πριν έχουν φτιάξει, ποιος ξερή τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εδώ κολλά το ξαφνικό ενδιαφέρον από το μεγάλο χρήμα, όπως τα Αραβικά Εμιράτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Spaceport America από τους Foster + Partners

Amy Frearson |19 Οκτωβρίου 2011

Οι Foster + Partners ολοκλήρωσαν τον πρώτο διαστημικό τερματικό στον κόσμο για τουρίστες στο Νέο Μεξικό.

Οι οθόνες που φέρουν τα  διαστημικά οχήματα της Virgin Galactic WhiteKnightTwo και  SpaceShipTwo σηματοδότησαν το άνοιγμα του Spaceport America.

Το χαμηλό κτίριο είναι σκαμμένο στο τοπίο δίπλα στον δρόμο El Camino Real και μπαίνει μέσα από μια σχισμή ανάμεσα στις δύο πτέρυγες.

Spaceport America από τους Foster + Partners

Τα τζάμια πλήρους ύψους τυλίγονται γύρω από το άκρο του κτηρίου, στραμμένα προς τον διάδρομο.

Το υπόστεγο διαστημικού αθλητισμού βρίσκεται στο κέντρο του κτηρίου, με διοικητικές περιοχές στα δυτικά και περιοχές εκπαίδευσης και προετοιμασίας πτήσης στα ανατολικά.

Το έργο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες SMPC του Νέου Μεξικού και τον υπεύθυνο έργου URS Corporation .

Οι χειριστές Virgin Galactic εκτελούν επί του παρόντος ένα πρόγραμμα δοκιμαστικής πτήσης.

Η Dezeen δημοσίευσε αρχικά γραφικά του διαστημικού σπορ το 2007 – δείτε την προηγούμενη ιστορία μας εδώ και δείτε περισσότερες ιστορίες για την Virgin Galactic εδώ .

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Foster + Partners, συμπεριλαμβανομένων των  προτάσεων κυκλικής πανεπιστημιούπολης για την Apple , κάντε κλικ  εδώ .

Η φωτογραφία είναι από τον Nigel Young, εκτός από όπου αναφέρεται διαφορετικά.

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες από το Foster + Partners:

Τελετή αφοσίωσης για την Πύλη του Γαλαξίας προς το Διάστημα

Μια τελετή αφιέρωσης πραγματοποιήθηκε στο Spaceport America στο Νέο Μεξικό – το πρώτο εμπορικό διαστημικό τερματικό στον κόσμο.

Περισσότεροι από 800 προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε ιπτάμενες οθόνες WhiteKnightTwo της Virgin Galactic και SpaceShipTwo.

Spaceport America από τους Foster + Partners

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Το Virgin Galactic Gateway to Space, ένας συνδυασμός τερματικών και υπόστεγων, θα υποστηρίξει έως και δύο οχήματα WhiteKnightTwo και πέντε SpaceShipTwo.

Το κτίριο των 120.000 τετραγωνικών ποδιών έχει σχεδιαστεί από την Foster + Partners, σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες SMPC της URS Corporation και του Νέου Μεξικού.

Spaceport America από τους Foster + Partners

Το Gateway θα φιλοξενήσει επίσης όλες τις εγκαταστάσεις προετοιμασίας και γιορτής αστροναυτών, ένα κέντρο ελέγχου αποστολών και μια περιοχή φίλων και οικογενειών;;;;;;;;;;

Spaceport America από τους Foster + Partners

Η είσοδος γίνεται μέσω ενός βαθιού καναλιού που κόβεται στο τοπίο και οι τοίχοι συγκράτησης σχηματίζουν έναν εκθεσιακό χώρο που τεκμηριώνει μια ιστορία εξερεύνησης του διαστήματος μαζί με την ιστορία της περιοχής.

Με ελάχιστο ενσωματωμένο άνθρακα και λίγες πρόσθετες ενεργειακές απαιτήσεις, το σχέδιο έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει πιστοποίηση LEED Gold.

Η κατασκευή ξεκινά στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ερυθράς Θάλασσας Foster + Partners στη Σαουδική Αραβία

Η χαμηλή μορφή σκάβεται στο τοπίο για να εκμεταλλευτεί τη θερμική μάζα, η οποία αφαιρεί το κτίριο από τα άκρα του κλίματος του Νέου Μεξικού καθώς και πιάνει τους δυτικούς ανέμους για εξαερισμό.

Και η μέγιστη χρήση γίνεται από το φως της ημέρας μέσω φεγγίτη.

Χτισμένο με χρήση τοπικών υλικών και τεχνικών κατασκευής, στοχεύει να είναι βιώσιμο και ευαίσθητο στο περιβάλλον του.

Ο Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον είπε:

«Σήμερα είναι μια άλλη μέρα για την ιστορία της Virgin Galactic. Είμαστε εδώ με μια ομάδα απίστευτων ανθρώπων που μας βοηθούν να ηγηθούμε στη δημιουργία ενός από τους πιο σημαντικούς νέους βιομηχανικούς τομείς του 21ου αιώνα.

 Εμείς».

 Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τη δέσμευσή μας για το μνημειώδες καθήκον της πρωτοποριακής ασφαλούς, προσιτής και καθαρής πρόσβασης στο διάστημα ή για να δείξουμε ότι εννοούμε τις επιχειρήσεις σε κάθε βήμα στην πορεία. “)

Θα σας βάλω ένα σύνδεσμο που έχω την σχεδόν βεβαιότητα ότι θα παίξει σοβαρό ρόλο για το διάστημα, απλά δεν το αναφέρουν για ευνόητους λόγους.

Επείγει δεν μπορώ να το ισχυριστώ το αναφέρω ως δική μου άποψη και με ερωτηματικά;;;;

Ίδη έχουμε και αλλού αεροδρόμια περίεργα και αχρείαστα για τα σημερινά δεδομένα;;;

Το αεροδρόμιο πρόκειται να ολοκληρωθεί το επόμενο έτος, έχει σχεδιαστεί για να φτάσει τη χωρητικότητα ενός εκατομμυρίου επιβατών ετησίως έως το 2030.

Ατζέντα 2030 έχω πει να μην ξεχνάμε την ημερομηνία αυτή;;;;;

https://www.dezeen.com/2021/02/26/construction-begins-on-foster-partners-red-sea-airport/

Εδώ 15 αεροδρόμιο;;; https://www.huffingtonpost.gr/entry/ta-15-pio-omorfa-kai-perierya-aerodromia-toe-kosmoe_gr_5d652faee4b0d2fa2db16c53

Πύργοι ύψους χιλιομέτρου από σεληνιακό σκυρόδεμα και καλυμμένοι σε ηλιακούς συλλέκτες θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για την τροφοδοσία μιας πλήρους βάσης στο φεγγάρι .

Οι πόλοι του φεγγαριού έχουν από καιρό επεξεργαστεί για ανθρώπινη κατοικία.

Και οι δύο πόλοι έχουν περιοχές γνωστές ως « κορυφές αιώνιου φωτός », όπου το φως του ήλιου λάμπει σχεδόν συνεχώς, ενώ ο νότιος πόλος έχει μια αφθονία μόνιμα σκιασμένων κρατήρων που περιέχουν πάγο νερού.

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά θα μπορούσαν ;;;

θεωρητικά;;;

Να παρέχουν ηλιακή ενέργεια και υγρό νερό για μια βάση πληρώματος, αλλά η επιφανειακή περιοχή του μόνιμου ηλιακού φωτός είναι μόνο λίγα, είναι μόνο θεωρία;;;; Η μανία των εξουσιαστών δολοφόνων προς την ολική γενοκτονία του ανθρώπου, άλλα μας βάζουν να υποψιαστούμε;;;

https://www.newscientist.com/article/2270528-kilometre-high-concrete-towers-on-the-moon-could-power-a-lunar-base/?utm_campaign=RSS|NSNS&utm_source=NSNS&utm_medium=RSS&utm_content=news

Τα βιολογικά συστήματα υποστήριξης της ζωής, ή οι βιόσφαιρες, μπορούν τώρα να ανακυκλώνουν αρκετό οξυγόνο, νερό και τροφή για να κρατήσουν τους ανθρώπους ζωντανούς για χρόνια.

Δύο ομάδες τεσσάρων ατόμων ζούσαν σε ένα σφραγισμένο περιβάλλον στην Κίνα που ονομάζεται Yuegong-1 ή Lunar Palace 1, για ένα σύνολο έτους, με μια ομάδα να περνάει ένα ρεκόρ 200 ημερών στην εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται κανένα εξωτερικό υλικό, και αυτοί θα μπορούσε να έχει περάσει περισσότερο.

Το έργο στοχεύει να βοηθήσει την Κίνα να δημιουργήσει βάσεις στη Σελήνη

Η Κίνα ετοιμάζεται να γεμίσει τις παγκόσμιες θάλασσες με πλοία-φαντάσματα χωρίς καπετάνιους

Αυτό ειναι καράβι είναι χωρίς καπετάνιο και πλήρωμα!

Λεπτομέρειες για το πείραμα, που έληξε τον Μάιο του 2018…

https://www.newscientist.com/article/2268836-crew-of-mock-lunar-biosphere-grew-food-and-made-oxygen-for-200-days/

Τι ξέρουν;;;

Που έχουν προχωρήσει και το κρατούν μυστικό;;;

Και γιατί μυστικό;;;;

Ο Ελτον και ο Μπέζος και άλλοι είναι ηλίθιοι και ρίχνουν τα δις τους σε φανταστικά σενάρια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Προετοιμαστείτε να μεταβείτε στην ταχύτητα του φωτός: Μέσα στην αποστολή να πάει διαστρικός

Το Proxima Centauri απέχει 4 έτη φωτός.

 Η φιλόδοξη διαστημική αποστολή Breakthrough Starshot αναπτύσσει έναν τρόπο για να ωθήσει το διαστημικό σκάφος εκεί στο ένα πέμπτο της ταχύτητας του φωτός

ΕΑΝ φύγατε από τη Γη τώρα, ταξιδεύοντας με την ταχύτητα του φωτός, θα φτάνατε στο φεγγάρι πριν φτάσετε στο τέλος αυτής της πρότασης.

Για να φτάσετε στον ήλιο θα χρειαστούν 8 λεπτά με αυτήν την ταχύτητα.

Οι πιο απομακρυσμένοι κύκλοι της ανθρώπινης δραστηριότητας, οι Voyagers 1 και 2, οι οποίοι ξεκίνησαν το 1977 και φτάνουν μόνο στο εξωτερικό άκρο του ηλιακού συστήματος, θα ξεπεραστούν αύριο αυτή τη φορά.

Αλλά για να φτάσουμε στο Proxima Centauri, το πλησιέστερο αστέρι του ηλιακού μας συστήματος, θα χρειαστούν τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες.

Και αυτό ταξιδεύει με ταχύτητα φωτός, ταχύτητα πολύ πιο μακριά από μας.

Ο γρηγορότερος που μπορούσαμε να φτάσουμε στο Proxima Centauri , χρησιμοποιώντας τους ταχύτερους ρουκέτες μας, είναι 80.000 χρόνια.

Το μικρό θαύμα των διαστρικών ταξιδιών δεν ήταν πολύ προτεραιότητα.

Τι γίνεται όμως αν μπορούσαμε να φτάσουμε στο σύστημα Proxima σε 20 χρόνια;

Διαστημικός Σταθμός Διαστημικά - Δωρεάν εικόνα στο Pixabay

Σε μια πολύ δημοσιευμένη συνέντευξη τύπου το 2016, μια ομάδα ισχυρίστηκε ότι συγκέντρωσε την επιστημονική τεχνογνωσία για να κάνει μια αποστολή στο Proxima Centauri όχι μόνο δυνατή, αλλά και εφικτή εντός της ζωής μας.

Το Breakthrough Starshot , υποστηριζόμενο από έναν δισεκατομμυριούχο της Silicon Valley και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της NASA, προκάλεσε ως επί το πλείστον προσεκτικό ενθουσιασμό.

Τρία χρόνια αργότερα, με καλύτερη αίσθηση των προκλήσεων και δημοσιευμένη έρευνα για την υποστήριξη της αισιοδοξίας της ομάδας, τα σχέδια συγκεντρώνουν ταχύτητα.

 Εάν πετύχουν, θα μπορούσαμε να είμαστε μια ή δύο δεκαετίες μακριά από την έναρξη της πιο φιλόδοξης αποστολής όλων των εποχών, και να ανακαλύψουμε την αλήθεια για ένα ηλιακό σύστημα διαφορετικό από το δικό μας.

 Ποιες είναι λοιπόν οι βασικές προκλήσεις;

Η μετάβαση σε ένα μακρινό ηλιακό σύστημα μέσα σε μια ανθρώπινη ζωή σημαίνει γρήγορο ταξίδι.

Πολύ γρήγορα.

Και η πισίνα…Το άρθρο

https://www.newscientist.com/article/mg24232250-300-prepare-to-jump-to-light-speed-inside-the-mission-to-go-interstellar/

Το άρθρο τροποποιήθηκε στις 26 Απριλίου 2019

Σήμερα, ο δισεκατομμυριούχος Yuri Milner, μαζί με τον φυσικό Stephen Hawking, ανακοίνωσαν τη μεγαλύτερη επένδυση στα διαστρικά ταξίδια: ένα ταμείο ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων για έρευνα και πρωτότυπο ένα διαστημικό σκάφος ικανό να φτάσει στο πλησιέστερο αστέρι σε μόλις 20 χρόνια.

Ιαπωνία: «Πλωτό» διαστημικό αεροδρόμιο, για διαστημικά ταξίδια

Ιαπωνία: «Πλωτό» διαστημικό αεροδρόμιο, για διαστημικά ταξίδια

«Έχουμε κάνει πρόσφατη έρευνα με μερικά από τα καλύτερα μυαλά σε διαφορετικούς τομείς, και με έκπληξη έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορεί να γίνει μέσα σε μια γενιά», λέει ο Μίλνερ.

Αλλά το φιλόδοξο έργο, που ονομάζεται Breakthrough Starshot, είναι πιθανό να αυξήσει τις αμφιβολίες της επιστημονικής κοινότητας.

Το σχέδιο περιλαμβάνει την εκτόξευση διαστημικού σκάφους που είναι λίγο περισσότερο από μια γκοφρέτα πυριτίου 10 εκατοστά, συγκρίσιμη με τα έντερα ενός smartphone.

Αυτοί οι ανιχνευτές θα χρησιμοποιούν φώτα πλάτους μέτρου ανακλαστικού υλικού για να συλλάβουν την ορμή από τα συγκρουόμενα φωτόνια και να προωθούνται.

Τα πανιά που τροφοδοτούνται από το φως του ήλιου βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά αυτά παράγουν μόνο μια μικρή ποσότητα ώθησης.

Γι ‘αυτό, πίσω στη Γη, ένα λέιζερ 100 gigawatt θα πυροβολήσει στον ουρανό και θα πετάξει τεράστιες ποσότητες ενέργειας σε αυτό το πανί, επιταχύνοντας το σκάφος στο 20 τοις εκατό της ταχύτητας φωτός – αρκετά για να ακουμπήσει τα 4 έτη φωτός στο Alpha Centauri σε 20 χρόνια .

Ένα νέο προωθητικό λέιζερ θα μπορούσε να είναι ένα βήμα προς τη νέα τεχνολογία για την ταχεία ώθηση των δορυφόρων μεταξύ των πλανητών.

Το μοντέλο επίδειξης του Photonic Laser Thruster (PLT) μετακίνησε έναν πλαστό δορυφόρο 750 γραμμαρίων κατά μήκος ενός ίχνους στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη του φωτός.

Μας τα λένε λίγα λίγα και διάσπαρτα, να μην μπορεί ο καθένας να τα ενώσει;;;;

Οι προωθητήρες λέιζερ, οι οποίοι ασκούν δύναμη μέσω της ελαφριάς πίεσης, συνήθως χρειάζονται εξαιρετικά ισχυρά λέιζερ για να παράγουν μικρές ποσότητες ώθησης.

Για παράδειγμα, ένα διαφορετικό έργο – Breakthrough Starshot – προβλέπει τη χρήση λέιζερ κλίμακας gigawatt για να επιταχύνει τους ανιχνευτές το μέγεθος ενός…

Έχουν στείλει χιλιάδες μηνύματα στο διάστημα για επικοινωνία, νομίζετε ότι μας έχουν πει την αλήθεια;;;

 Όχι, για καλούς και κακούς λόγους μας κρατούν στο σκοτάδι.

 Την αναζήτηση για να δηλώσει την ύπαρξη της Γης.

Το 1962, Σοβιετικοί επιστήμονες στόχευαν έναν πομπό ραδιοφώνου στην Αφροδίτη και χαιρέτισαν τον πλανήτη με κώδικα Μορς.

Αυτή η εισαγωγή, η πρώτη του είδους, περιελάμβανε τρεις λέξεις: Mir (Ρωσικά για “ειρήνη” ή “κόσμος”), Λένιν και SSSR (το λατινικό αλφάβητο αρκτικόλεξο για το κυριλλικό όνομα της Σοβιετικής Ένωσης).

Το μήνυμα θεωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό συμβολικό, σύμφωνα με ένα άρθρο του 2018 που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Astrobiology .

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ήταν μια δοκιμαστική λειτουργία για ένα ολοκαίνουργιο πλανητικό ραντάρ, μια τεχνολογία που στέλνει ραδιοκύματα στο διάστημα, με πρωταρχικό στόχο την παρατήρηση και χαρτογράφηση αντικειμένων στο ηλιακό σύστημα.

Όσον αφορά την απόσταση, η επόμενη προσπάθεια να φτάσετε στο ET ήταν πολύ πιο φιλόδοξη.

Προχθές οι επιστήμονες είχαν δυνατά και συνεχόμενα ραδιοσύματα!

Το προχθές ήταν  αρχές ενάτου μήνα του 2021!

Μυστήριο αντικείμενο μεταδίδει σήματα στη Γη - Προβληματισμένοι οι επιστήμονες!

Το 1974, μια ομάδα επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένων των αστρονόμων Frank Drake και Carl Sagan, έστειλαν ένα ραδιοφωνικό μήνυμα από το Αστεροσκοπείο Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο προς το Messier 13, ένα σύμπλεγμα αστεριών περίπου 25.000 έτη φωτός μακριά.

Η εικόνα, που εστάλη σε δυαδικό κώδικα, απεικονίζει μια ανθρώπινη φιγούρα, μια δομή DNA διπλής έλικας , ένα μοντέλο ατόμου άνθρακα και ένα διάγραμμα ενός τηλεσκοπίου.

Όλες αυτές τις πληροφορίες σας τις παρέχω για να δείτε πως σκέπτονται οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δολοφόνοι και πως δεν φοβούνται για το χειρότερο, βέβαια θα σας πω ότι όλα αυτά δεν είναι εγκληματικές παραισθήσεις από σχιζοφρενείς επιστήμονες και ομοίως χρηματοδότες ηλίθιους;;;;

 Και όσο πλησιάζω στην πηγή του κακού, βλέπω αχνά ακόμα πως  η Ατλαντίδα υπήρξε και πως υπήρξε και πως κατέληξε γιατί την γη, το κακό αυτό.

Και φυσικά είμαι σίγουρος ότι έχουν σοβαρές και πολλές πληροφορίες για το τι συνέβη με την Ατλαντίδα.

Το αφήνουν σκόπιμα στην μυθοπλασία.

 Η σιγουριά μου πηγάζει από αυτά που τους ξεφεύγουν, είτε άθελα, είτε σκόπιμα; Γεωλόγοι, βιολόγοι, ανασκαφές, πάπυροι και κρυμμένες πληροφορίες σε θρησκευτικά υπόγεια και άλλα, με έχουν υποψιάση, διότι βλέπω ηγέτες να κάνουν  περίεργες αστραπιαίες επισκέψεις σε περίεργα μέρη;;;

Πρόσφατα στις εκλογές της Αμερικής, που βγήκε ο Τραμπ, η αντίπαλός του Κλίντον είχε υποσχεθεί έντονα, ότι αν έβγαινε, θα μας έλεγε πράγματα και θαύματα για τους εξωγήινους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

https://www.newscientist.com/article/2084029-billionaire-pledges-100m-to-send-spaceships-to-alpha-centauri/

Μας ταΐζουν κουτόχορτο;;;;

Η Κλίντον πριν 8 χρόνια θα μας έλεγε για τους εξωγήινους;;;

Οι ΗΠΑ φαίνεται να έχουν στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Ο πρώην Διευθυντής Μυστικών Υπηρεσιών υπό τη διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι τα UFO σπάνε το φράγμα του ήχου χωρίς να προκαλούν κάποια ηχητική έκρηξη, αλλά κάνοντας ελιγμούς, οι οποίοι είναι αδύνατο να  πραγματοποιηθούν με την -ως τώρα- γνωστή σε εμάς τεχνολογία.

Ο Τζον Ράτκλιφ αναφέρει ότι: «Υπάρχουν πολλά φαινόμενα, για τα οποία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξήγηση.

Υπάρχουν ακόμα περισσότερες θεάσεις, οι οποίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Μερικές από αυτές έχουν αποχαρακτηριστεί».

Οι αποκαλύψεις, όμως, αυτές ήδη έχουν πυροδοτήσει τον ενθουσιασμό του κοινού για μία επικείμενη έκθεση, που θα περιγράφει λεπτομερώς τι έχει παρατηρήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

«Επιπλέον, όταν μιλάμε για θεάσεις, μιλάμε για αντικείμενα που έχουν γίνει ορατά από πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας ή του Πολεμικού Ναυτικού ή εικόνες, που έχουν καταγραφεί από δορυφόρους και οι ενέργειες τους είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθούν.

Πρόκειται για κινήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές και δεν έχουμε την τεχνολογία να τις αναλύσουμε.

Ή για ήχους, οι οποίοι ταξιδεύουν ξεπερνώντας το φράγμα του ήχου, χωρίς όμως να προκαλούν καμία ηχητική έκρηξη», επισημαίνει ο Τζον Ράτκλιφ.

12584906

Διαβάστε και αυτό;;;

Ανακαλύφθηκαν 1500 μίλια, υπόγειε τούνελ από το Βατικανό μέχρι τα Ιεροσόλυμα, ξεκινώντας από το Βατικανό, πολύ βαθιά σε ευθεία γραμμή σύνδεσης με την Ιερουσαλήμ;;;;

Θα κινούνται υπόγεια για να μην βλέπει ο κόσμος, αλλά και θα μπορούν να διαμείνουν προσωρινά σε έκτακτη  κατάσταση!

Αυτά υπάρχουν από παλιά δεν ξέρω αν τα έχουν βελτιώσει και για άλλους σκοπούς, όμως τέτοια υπάρχουν χιλιάδες σε όλα τα έθνη, Οι εξουσιαστές τα έχουν υπό τον έλεγχο τους.

 Και ίσως να έχουν επεκταθεί και κάτω από πιθανά διαστημικά αεροδρόμια είναι ένα ερώτημα που χρειάζεται βοήθεια και από άλλες πηγές;;;

Εδώ μπαίνω σε αχαρτογράφητα νερά και θα το ανεβάσω σύντομα ελπίζοντας ότι θα έχω βοηθητικές πληροφορίες από αληθινές πηγές πριν το ολοκληρώσω;;;)

(9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Γαλλία πραγματοποιεί τις πρώτες στρατιωτικές ασκήσεις στο διάστημα

Ο Michel Friedling, επικεφαλής της νεοσύστατης Διαστημικής Διοίκησης της Γαλλίας, χαρακτήρισε τις ασκήσεις «δοκιμασία άγχους των συστημάτων μας» και είπε ότι «ήταν η πρώτη για τον γαλλικό στρατό και ακόμη και η πρώτη στην Ευρώπη».

Με το όνομα “AsterX” με το νεύμα στον πρώτο γαλλικό δορυφόρο Asterix από το 1965, οι ασκήσεις θα προσομοιώσουν την παρακολούθηση ενός δυνητικά επικίνδυνου διαστημικού αντικειμένου, καθώς και μια απειλή για έναν δορυφόρο.

 https://phys.org/news/2021-03-france-military-drills-space.html   )

Πηγή: Physics News 18, συζήτηση του Καθηγητή Ξενοφώντα Μουσά με την Αγγελική-Φλώρα Θανοπούλου.)

(Προχωρούμε για μια έκτη εξαφάνιση;)

Η σταθερότητα της ζωής στη Γη εξαρτάται από τους βιογεωχημικούς κύκλους του άνθρακα, οι οποίοι με τη σειρά τους εξαρτώνται από τα ελάχιστα κατανοητά μικροβιακά οικοσυστήματα.

(ΙΖΗΜΑΤΟΓΕΝΕΣ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ MEISHAN, ΚΙΝΑ)

Οι γεωχημικές πληροφορίες που περιέχονται σε αυτούς τους βράχους που εκτείνονται στα όρια Permian-Triassic καταγράφουν μια καταστροφική διακοπή του κύκλου άνθρακα της Γης που συμπίπτει με τη μεγαλύτερη εξαφάνιση της ζωής (περίπου 95 τοις εκατό όλων των ειδών) στην ιστορία της Γης.

httpQ//alliance.nautil.us/article/230/are-we-headed-for-a-sixth-extinction.)

Δείτε τι σχέση του κορονοϊου και ποιοι  είναι αυτοί που χειρίζονται τέτοιες επικίνδυνες τεχνολογίες, αυτοί ήταν χθες, είναι σήμερα και αν δεν τους σταματήσουμε, ίσως να μην υπάρχει αύριο.

Όλα αυτά  τα παραπάνω, έχουν ως αφετηρία την δίκη της Νυρεμβέργης.

Διότι το 90% των επιστημόνων είναι από τα αρχεία και δεδομένα του ναζισμού.

( Στη δίκη της Νυρεμβέργης δικάστηκαν (θυσιάστηκαν) μόλις 20 εγκληματίες πολέμου.

Δίκη Νυρεμβέργης θ

Όλοι οι υπόλοιποι φυγαδεύτηκαν και τιμήθηκαν με υψηλές θέσεις σε ινστιτούτα Υγείας, επικεφαλής σε φαρμακευτικές εταιρείες και σε θέσεις καθηγητών πανεπιστημίων, το μεγαλύτερο ποσοστό και οι ποιο επικίνδυνοι επιστήμονες εγκληματίες, πήγαν στην Αμερική.

Δεν κατέκτησαν όμως απλά τις θέσεις…. επέβαλαν τις θεωρίες τους και προώθησαν τα σχέδια τους μέσα από επίσημα συγγράμματα, προσωπικές βιβλιογραφίες και αλλαγή ιδεολογικών ιατρικών στόχων.

Αλλά κατέλαβαν και θέσεις κλειδιά, αρχικά στην Αμερική.

Αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια και κυρίως αυτά που ζούμε σήμερα είναι η συνέχεια των συνεχιστών αυτής της αρρωστημένης κάστας υπόγειας επιστήμης.

Όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί ιδρύθηκαν για να εδρεύουν σε υψηλές θέσεις όλοι αυτοί, να δρουν ανενόχλητοι, να είναι στο απυρόβλητο και τελικά να κρατούν τα παγκόσμια ινία με χρήματα που ξεζουμίζουν από τις κυβερνήσεις όλων των κρατών.

Ο απλός λαός που πασχίζει καθημερινά στο προς το ζην, ποτέ δεν θα ασχοληθεί με το σκοτεινό παρασκήνιο αυτής της απεχθής πραγματικότητας, με αποτέλεσμα να μετατρέπετε σε ένα μόνιμο θύμα, ένα μόνιμο πείραμα, ένα μόνιμα υποβαθμισμένο ον, ένα νούμερο άνευ αξίας ευκόλως αντικαταστήσιμο- αναλώσιμο.

Για να καταλάβουμε το σχέδιο, το σενάριο που παίζεται εις βάρος μας, θα πρέπει να ξετυλίξουμε το κουβάρι πολλών γεγονότων του παρελθόντος, και πιστέψτε με αξίζει!!!!!)

Αυτού παραπάνω έχουν υπό τον έλεγχό τους τον βιολογικό αφανισμό των ζωντανών οργανισμών στην γη, δυστυχώς είναι αλήθεια και είναι στον ΠΟΥ, στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ και σε άλλους μικρούς και μεγάλους οργανισμούς!

Δείτε σε τι εξευτελιστική και φρικιαστική θέσω έχουν φέρει τον άνθρωπο!

(Χαμός με τα πρωκτικά τεστ στην Κίνα: Είναι ταπεινωτικό λένε οι ΗΠΑ – Θα το κάνουν όλοι οι ξένοι, απαντούν οι Κινέζοι.

 Το Πεκίνο ισχυρίζεται ότι η διαδικασία – η οποία περιλαμβάνει μια μπαγιονέτα 5 εκατοστών βρεγμένη με αλατόνερο- είναι πιο ακριβής από άλλα τεστ για τον κοροναϊό. 4-3-2021)!

Δείτε τον προαυλισμο των δίποδων ζώων.

(Έτσι, λοιπόν, Από το πρωί 06:00 της Πέμπτης 4/3 έως και το πρωί 06:00 της Τρίτης 16/3, θα ισχύουν νέα δεδομένα με τις μετακινήσεις των πολιτών.

Συγκεκριμένα στους έξι λόγους μετακίνησης σε όλη τη χώρα διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στους κωδικούς 2, 3 και 6.

Για τον κωδικό 2 μετάβαση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και για τον κωδικό 3 που αφορά την μετάβαση σε τράπεζες ή δημόσιες υπηρεσίες η μετακίνηση θα γίνεται εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα από την κατοικία.

Για τον κωδικό 6 η μετακίνηση θα γίνεται μόνο πεζή ή με ποδήλατο σε όλη τη χώρα και δεν μπορεί να μεταβεί κανείς σε άλλη περιοχή. Για τον κωδικό 4 που αφορά την παροχή βοήθειας τα ελεγκτικά όργανα από αύριο θα ζητούν περισσότερες πληροφορίες 4-3-2021.)

(Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή των παραπάνω εξαιρέσεων είναι δυνατή μόνο εφόσον ακολουθείται υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο και πριν από κάθε αγώνα, προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια 4-3-2021.)

(Οι περιοχές που μπήκαν στο «βαθύ κόκκινο» Στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λευκάδα εκτός Μεγανησίου, Φθιώτιδα, Αργολίδα, Κορινθία, Θεσπρωτία, Άρτα, Σάμος, Βοιωτία, Χίος, Αιτωλοακαρνανία, Ρόδος, Ηράκλειο και Εύβοια εκτός Σκύρου.

Όλες οι υπόλοιπες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» 4-3-2021.)

Αυτοί αποφασίζουν, δεν σε ρωτάνε, διορίζουν εγκάθετες επιτροπές  από άσχετους, επίορκους και άπυρους και σου ζητούν με νόμους που εκδίδουν παραβιάζοντας ασύστολα το σύνταγμα, να εκτελέσεις.

Για όσους δεν πειθαρχούν, έχει απειλές, αβάσταχτα πρόστιμα, συλλήψεις χωρίς εισαγγελέα και εντάλματα, είτε αφορά εσένα είτε το παιδί σου.

Αυτά τα αποβράσματα, που έκαναν το κομουνιστικό παιδομάζωμα & το παιδομάζωμα της Φρειδερίκης με την δεξιά φράξια σαν δουλέμποροι και μαυραγορίτες, έστειλαν τα παιδιά μας στην Αμερική, με άγνωστη την τύχη τους;

 Αυτά τα παράσιτα είναι εδώ και ετοιμάζονται να το κάνουν πάλι με ποιο φρικιαστικό τρόπο!

Το επεχείρησαν, αλλά το ανέβαλαν προσωρινά, διότι υπήρξε αντίδραση.

Τη διχόνοια σκορπούν και οι γηγενείς τα δεινά  τραβάνε πάλι , εμείς που στον επάρατο εμφύλιο ζήσαμε τα πάνδεινα, τότε υποστήκαμε με μύριους αγώνες και με αίμα την αδελφοκτόνο φρίκη, νομίζαμε ότι στο διχασμό βάλαμε τέρμα, και ενώ είπαμε ότι τελειώσαμε,

Ιδού και πάλι αναβιώσανε τον εφιάλτη του εμφύλιου.

Από 12-9-2021 αρχίσουν να εφαρμόζουν το τελικό σχέδιο, συνεργεία θα είναι έξω από τα σχολεία και θα εμβολιάζουν τα παιδιά!

Σου σκοτώνουν το τελευταίο προπύργιο άμυνας σαν άνθρωπο!

Εκεί ποντάρουν να σε λυγίσουν και ας είσαι από ατσάλι.

Να κάνω μια παρένθεση, οι Αμερικανοί δεν έχασαν στο Αφγανιστάν, απλός το εγκατέλειψαν, διότι ο αγώνας εξοπλισμών για το διάστημα χρειάζεται άλλου είδους μέταλλα, ποιο δύσκολα να βρεθούν, με καλύτεροι ποιότητα και ιδικά μέταλλα, που δεν έχει το Αφγανιστάν, αφού το στέρεψαν.

Στο Αφγανιστάν ότι ήταν να πάρουν το πήραν.

Για αυτό κατευθύνθηκαν στην Ελλάδα, για αυτό η εντολή μην επέμβετε, μην σβήσετε τις φωτιές, όχι για τις ανεμογεννήτριες που μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, αλλά για τα μεταλλεύματα-τα ορυκτά μας, που ξέρουν ότι έχουμε στην Ελλάδα στην καλύτερη ποιότητα, τις λεγόμενες γαίες, αν όμως ήταν τα δέντρα και ιδικά τα πεύκα δεν μπορούν να τα εντοπίσουν.

Αλήθεια πόσο προδοτική μπορεί να είναι αυτή η βουλή και η προεδρία;;;;

Ας συνεχίσουμε όμως,

Τώρα που γράφω γίνονται τραγικά πράγματα, χώρες της Ευρώπης, που ανέστειλαν το εμβόλιο, διότι είχε παρενέργειες και θανάτους, οι εγκάθετοι πολιτικοί εν Ελλάδι συνεχίζουν να εμβολιάζουν, τα ζώα στα μαντριά τους! 16-3-2021.

Παρακάτω βλέπουμε την δολοφονική διαδρομή του κορονοϊου και τον διακινητών του!

Τα Μυστήρια των Παρισίων:

Το 2014, το Iνστιτούτο Παστέρ στη Γαλλία απώλεσε 2 500 σωλήνες με SARS-Cov.

To 2015, επιστήμονας του Institut Pasteur της N. Κορέας μετέφερε λαθραία αεροπορικώς στο Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι, 3 σωλήνες με δείγματα του Mers Coronavirus.

Δικαστική έρευνα απέδωσε βαρύτατες κατηγορίες στο Ινστιτούτο…. Αλλά τα ΜΜΕ το αποσιώπησαν.

Πολλά σενάρια έχουν διατυπωθεί για την φύση και την πραγματική καταγωγή του ιού το πως και από που προήλθε… Πάντως γεγονός αναντίρρητο είναι ακόμη και για τους πιο δύσπιστους ότι αυτός ο ιός έγινε αφορμή για να καταλυθεί το Πολίτευμα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε παγκόσμιο επίπεδο με διαρκή Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Στρατιωτικό Νόμο Απαγόρευση Κυκλοφορίας κ.α.

  Σας  έχω σε άλλο άρθρο με τον ίδιο τίτλο, ότι ο Ιός μεταφέρθηκε από το Ανόι του Βιετνάμ και πότε;;;;;;;;;

146856216_1627305577659487_698372602922479552_n

Διέφυγε ατυχώς από βιολογικό εργαστήριο, ή είναι παράγωγο ενός  δολοφονικού σχεδίου;

Εγώ θα απαντήσω με σιγουριά ότι είναι σκόπιμα βιολογικό όπλο, που δεν σε σκοτώνουν αμέσως, αλλά μετά από αρκετές δώσεις.

Τελευταία o πανεπιστημιακός καθηγητής της Θεραπευτικής Χημείας και Φαρμακοδυναμικής Fourtillan υποβλήθηκε σε ακούσια νοσηλεία σε Ψυχιατρείο στη Γαλλία γιατί άφησε υπαινιγμούς ότι ο θανατηφόρος ιός .. διέφυγε από το Ινστιτούτο Παστέρ.. Ωστόσο από την έρευνα προκύπτει ότι ο Καθηγητής δεν επικαλέστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ τίποτα πιο διαφορετικό από αυτό που είχε διαρρεύσει στον τύπο πριν λίγα χρόνια και μάλιστα είχε γίνει αντικείμενο ενδελεχούς δικαστικής έρευνας με βαρύτατες κατηγορίες για το Ερευνητικό Κέντρο.

Οπότε γιατί αυτή δυσανάλογη απάντηση του καθεστώτος στον διακεκριμένο επιστήμονα;;

Όπως προκύπτει από δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας liberation και το γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων AFP της 8/3/2017 δύο χρόνια δηλ. πριν την εκδήλωση της επιδημίας covid19 με τίτλο: ”διακίνηση ιών: το Ινστιτούτο Παστέρ στοχευόμενο από μια έρευνα”:

Στην πραγματικότητα, το Ερευνητικό Κέντρο (Inst.Pasteur) αποτελεί αντικείμενο δικαστικής έρευνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες μπόρεσαν να φτάσουν στο εσωτερικό του επικίνδυνοι ιοί τον Οκτώβριο του 2015 από τη Νότια Κορέα.

“Χειρισμός και παράνομη μεταφορά δειγμάτων επικίνδυνων ιών, απώλεια σωλήνων που περιέχουν δυνητικά θανατηφόρα βακτηρίδια, κλεμμένους υπολογιστές που μπορούν να αποθηκεύσουν εμπιστευτικά δεδομένα σε κίνδυνο …”,η εφημερίδα le Parisien απαριθμεί τις κύριες κατηγορίες που βαρύνουν το Institut Pasteur …Στην πραγματικότητα, το Ερευνητικό Κέντρο αποτελεί αντικείμενο δικαστικής έρευνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες μπόρεσαν επικίνδυνοι ιοί να φθάσουν στο εσωτερικό του τον Οκτώβριο του 2015, από τη Νότια Κορέα, χωρίς να το γνωρίζουν οι υγειονομικές αρχές, αποκαλύπτει η καθημερινή εφημερίδα.

«Στις 11 Οκτωβρίου 2015, μια επιστήμονας του Institut Pasteur της N.Κορέας μετέφερε λαθραία (με περιθωριακό τρόπο) με μια πτήση Séoul-Paris, 3 σωλήνες με δείγματα του Mers Coronavirus, ενός ιού δυνητικά θανατηφόρου, που μεταδόθηκε από την καμήλα κι εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2012 στη Μέση Ανατολή», εξηγεί η έρευνα.

««Ο ιός, αποθηκευμένος προσεκτικά σε ένα μικρό μπλε κουτί καλλυντικών, στη συνέχεια παρέμεινε στο ράφι στο γραφείο ενός ερευνητή στο Ινστιτούτο χωρίς καμία υγειονομική προφύλαξη από τις 16 έως τις 23 Οκτωβρίου.

Όλα αυτά παρά τους αυστηρούς εθνικούς κανόνες του Κώδικα Υγείας », διηγείται η le Parisien.

Η υπόθεση “δεν αποκαλύφθηκε παρά μόνο ένα χρόνο αργότερα από μια έγκαιρη διαρροή στον κορεατικό τύπο.”

Στις 19 Δεκεμβρίου, η εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε μια προκαταρκτική έρευνα.

Καταστράφηκαν τρία δείγματα στα κρυφά

Η διεύθυνση του ερευνητικού κέντρου αφιερωμένου στην υγεία έλαβε “την απόφαση να καταστρέψει κρυφά τα τρία δείγματα του ιού χωρίς να ενημερώσει προηγουμένως την υγειονομική αρχή ( Εθνική Υπηρεσία για την Ασφάλεια Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας, ANSM) και χωρίς καν να δηλώσει το συμβάν εντός 48 ωρών, όπως απαιτείται από το νόμο », συνέχισε η εφημερίδα. (σσ. πολλές παραλείψεις υγειονομικών πρωτόκολλων κι ασφάλειας αλληλοδιαδοχικά).

 «Τα δείγματα που έφτασαν είχαν υποβληθεί σε αντιμετώπιση αδρανοποίησης και ως εκ τούτου δεν παρουσίαζαν κίνδυνο μόλυνσης.

Το λάθος ήταν που δεν κάναμε μια δήλωση στο ANSM με το οποίο συνεργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τα πράγματα », δικαιολογείται ο Christian Bréchot, γενικός διευθυντής του ινστιτούτου, του οποίου η θητεία ανανεώθηκε το 2016, αν και το καταστατικό του ιδρύματος δεν το επιτρέπει.

«Η απουσία δήλωσης δεν επέτρεψε να τεθούν σε εφαρμογή άμεσα αστυνομικά μέτρα υγειονομικά που θα επέτρεπαν την αξιολόγηση με βεβαιότητα της κατάστασης αλλά ούτε και την ενδεχόμενη ανάπτυξη μέτρων προστασίας των πληθυσμών» παρατηρεί το ANSM σ΄έκθεση της έρευνας του που κατατέθηκε στη δικαιοσύνη.

όπως το θυμίζει η le Parisien, ήδη το 2014, το Institut Pasteur απώλεσε περί τους 2 500 σωλήνες με SRAS, μια μολυσματική ασθένεια κι δεν πιέστηκε για να το δηλώσει παρά… 2 μήνες αργότερα.

Τυχαία επιμέναι ο Μητσοτάκης να εμβολιάσει όλους τους Έλληνες.

Στα Μυστήρια των Παρισίων……πιστοποιείται λαθραία διακίνηση επικίνδυνων ιών μέσα σε πολιτικές πτήσεις από ”τρελούς επιστήμονες”. Ινστιτούτα διεθνούς κύρους όπως το Παστέρ δεν τηρούν την υγειονομική και προβλεπόμενη δεοντολογία για την ασφάλεια σε σχέση με δήλωση συμβάντων.

Λειτουργούν με αδιαφάνεια αναφορικά με τις αρχές…Τα ύποπτα συμβάντα και το 2014 και το 2015 έχουν να κάνουν με coronavirus….Υπάρχει ανάμειξη ασιατικής χώρας αλλά προκύπτει ότι είναι η Νότια Κορέα….Kι αν είναι αυτή η πολιτική του διεθνούς φήμης Ινστιτούτου Παστέρ να μην τηρεί κανόνες τότε τι συμβαίνει με τα χιλιάδες άλλα πιο ανώνυμα βιολογικά εργαστήρια ανά τον κόσμο που επιδίδονται σε κάθε μορφής έρευνα;

Tελικά ποιός θέτει τη Δημόσια Υγεία και την Παγκόσμια Υγεία σε άμεσο κίνδυνο ο πολίτης ή οι φαρμακοβιομηχανίες, Ερευνητικά Κέντρα, βιολογικά εργαστήρια, ανταγωνισμός κρατών για υπεροπλία στον τομέα των βιολογικών όπλων,το industrial espionage, το bio- espionage, η βιο-κατασκοπεία μεταξύ εταιριών και κρατών κλπ;;;

Και γιατί αυτή η παράμετρος ενώ υπάρχουν τα στοιχεία και οι υποθέσεις συστηματικά αποσιωπείται σαν να μην υπάρχει;

Φυσικά μετά από όλα αυτά τα στοιχεία δεν θα μπορεί κάποιος νορμάλ σκεπτόμενος να τα πει φαντασίες συνομοσιολόγων;;;;;

Σε όλες αυτές τις παραπάνω ημερομηνίες, του ίσως, μπορεί, δεν ήξερα, ήταν λάθος, απλά συνέχει, η έρευνα δεν ολοκληρώθηκε και άλλα… οι εξουσιαστές έκαναν προσομοιώσεις, για πανδημία του κορονοϊου???

Σενάρια των σεναρίων, που τελικά τα εφήρμοσαν οι χρηματοδότες, και οι εταιρίες φαρμάκων με συνοδεία τις στρατιωτικές υπηρεσίες, έσερναν τον χορό της φρίκης, ανενόχλητοι, αφού ήταν σενάρια επί χάρτου???

Άπαντες, επιστήμονες, ειδικοί, ελκτικοί κρατικοί μηχανισμοί, δημοσιογραφικές κατασκοπίες, Λόγιοι,  ειδικοί οργανισμοί για την ασφάλεια του ανθρώπου και της γης και ολόκληρες κοινωνίες πιάστηκαν στον ύπνο;

Ή όχι;;;

Όμως η (Ατζέντα 2001) το έλεγε ρητά σε ανυποψίαστο χρόνο, είναι μυστήριο πως ήξεραν την σημερινή διαδρομή του κορονοϊου;;;

Την εικόνα την δανείστηκα από  https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Την ήξεραν διότι την είχαν σχεδιάσει!

Εδώ έχουνε σχεδιασμένη παγκοσμία γενοκτονία, με εναλλακτικές λύσεις για όποια σημεία δεχτούν αντίσταση, από την παγκοσμία  ηθική αντίδραση της ανθρωπότητας.

Ο κορονοϊος είναι το τρένο φορτωμένο με ολόκληρο οπλοστάσιο από εγκληματικά προγράμματα, οι επιστήμονες εξαγορασμένη η ηθική τους, ο όρκος τους, η συνείδησή τους, η θρησκεία βρίσκεται σε αποσύνθεση, αφού αποκαλύφτηκε η απάτη της με τον θεό μιζαδόρο με μετοχές του Πέτρου και του Παύλου, οι πολιτικοί είτε με ψευτιές είτε με προγράμματα εξαπάτησης και νοθείας της βούλησης των λαών έχουν γίνει οι δήμιοι.

Τα δις του γήινου πληθυσμού, έχει παρθεί η απόφαση να εκτελεστούν κατά δυο τρίτα, αν δεν το επιτύχουν με τα τρέχοντα εγκληματικά και φρικιαστικά προγράμματα, θα κάνουν το απονενοημένο έγκλημα και κατά της γης.

Καθημερινά παρακολουθούμε τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και χωρίς καμία βεβαιωμένη λογική από μακροχρόνια έρευνα, για την δήθεν πανδημία και όπου δεν αποδίδουν και αντιδρούν οι σκεπτόμενοι, χρησιμοποιούν το παρακράτος και αν και αυτό δεν αποδίδει, τότε ξεβρακώνονται και βλέπεις το εχθρικό κράτος και θεσμούς που εσύ με το αίμα σου συντηρείς αυτό και τους διαχειριστές του.

Ποιος σκεπτόμενος μπορεί να υιοθετήσει, ότι μια παγκόσμια ίωση-γρίπη , γίνετε πανδημία, παραγράφοντας τα παγκόσμια στάνταρ, που λένε ότι μια πανδημία, για να λέγετε πανδημία όταν σε παγκόσμιο κατά μέσο όρο πρέπει να καλύπτει παγκοσμίως το 6% σε θνησιμότητα, και εδώ δεν Έχουμε ούτε το 1%;;;;;

 Ποιος ηθικός επιστήμονας θα πείραζε την Υπόφυση χώνοντας το παλούκι στο εγκέφαλο του ανθρώπου διακινδυνεύοντας να τον σκοτώσει.

Ή να τον αφήσει με προβλήματα, ποιος νοήμον δεν θα τρόμαζε με ένα εμβόλιο μηνών έρευνας, αντί δεκαετίας και βάλε, εδώ ο ιός της γρίπης δεν έχει βρεθεί ακόμα φάρμακο.

Ποιος σκεπτόμενος θα έκανε ένα εμβόλιο που οι εταιρίας που το παράγουν, η πρώτη ενέργειά τους ήταν να ζητήσου απαλλαγή από τις ευθηνός τους;;;

 Ποιος αποσιωπά το μεγαλύτερο έγκλημα, που είναι οι σύλλογοι των επιόρκων γιατρών, που επιτρέπουν να κάνουν εμβόλιο που πειράζει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, με άγνωστες συνέπιες;;;;

Σας βάζω και τους συνδέσμους για την δική σας επαλήθευση των λεγόμενών μου.

https://dimpenews.com/2020/12/17/tα-μυστήρια-των-παρισίων-tο-2014-το-iνστιτού/?fbclid=IwAR0_yWq_QaXGcXkW9_vXUzGkcZTjpIlt2aO4GnyNElETuJv4ZJTipl4Z_uk

Για πάμε να Δούμε ποιοι και από πότε αυτά τα σημερινά παγκόσμια δολοφονικά καζάρματα  έβαλαν την ανθρωπότητα στο χέρι;;;

Αν και μερικοί από αυτούς τους άνδρες ήταν μέλη του Κόμματος των Ναζί, αξιωματικοί των SS και εγκληματίες πολέμου, εκτιμήθηκαν ως ζωτικής σημασίας για την αμερικανική εθνική ασφάλεια.

Έτσι, ήταν εντάξει, οι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης όταν αιτιολόγησαν, να αγνοήσουν τους ρόλους αυτών των επιστημόνων στην ανάπτυξη βιολογικών και χημικών όπλων, στο σχεδιασμό των πυραύλων V-2 που κατέστρεψαν το Λονδίνο και την Αμβέρσα και στους αμέτρητους θανάτους κρατουμένων στρατοπέδων συγκέντρωσης που πέφτουν θύματα ιατρικών πειραμάτων. στο Dachau και το Ravensbrück.

https://www.nytimes.com/2014/03/02/books/review/operation-paperclip-by-annie-jacobsen.html

https://duckduckgo.com/?q=Operation+Paperclip&t=opera&ia=web

Είναι όμως έτσι η αλήθεια;;;

Όχι δεν είναι, διότι  αυτό το παραμύθι αρχίζει πολλές δεκαετίες πριν, Α&β παγκόσμιους πολέμους, ποιοι το ξεκίνησαν και για ποιο λόγο;;;

Λειτουργία Paperclip: Η ναζιστική επιστήμη πηγαίνει δυτικά

Jeffrey St. Clair & Alexander Cockburn

Counterpunch

Παρ, 08 Δεκ 2017 15:30 UTC

CIA

Λειτουργία συνδετήρα χαρτιού Η ζοφερή αλήθεια είναι ότι μια προσεκτική ανασκόπηση των δραστηριοτήτων της CIA και των οργανισμών από τις οποίες ξεκίνησε αποκαλύπτει μια έντονη ανησυχία με την ανάπτυξη τεχνικών ελέγχου συμπεριφοράς, πλύσης εγκεφάλου και συγκεκαλυμμένου ιατρικού και ψυχικού πειραματισμού σε ανεπιθύμητα θέματα, συμπεριλαμβανομένων θρησκευτικών αιθουσών, εθνοτικών μειονότητες, κρατούμενοι, ψυχικοί ασθενείς, στρατιώτες και οι τελικώς άρρωστοι.

Η λογική για τέτοιες δραστηριότητες, οι τεχνικές και τα ανθρώπινα αντικείμενα που επιλέχθηκαν δείχνουν μια εξαιρετική και συγκλονιστική ομοιότητα με τα ναζιστικά πειράματα.

Αυτή η ομοιότητα γίνεται λιγότερο εκπληκτική όταν εντοπίζουμε τις αποφασιστικές και συχνά επιτυχημένες προσπάθειες των αξιωματικών πληροφοριών των ΗΠΑ να αποκτήσουν τα αρχεία των ναζιστικών πειραμάτων και, σε πολλές περιπτώσεις, να στρατολογήσουν τους ίδιους τους Ναζί ερευνητές και να τους θέσουν σε λειτουργία, μεταφέροντας τα εργαστήρια από το Νταχάου, το Kaiser Wilhelm Institute, Auschwitz and Buchenwald to Edgewood Arsenal, Fort Detrick, Huntsville Air Force Base, Ohio State και το University of Washington.

Καθώς οι συμμαχικές δυνάμεις διέσχισαν το αγγλικό κανάλι κατά τη διάρκεια της εισβολής D-Day τον Ιούνιο του 1944, περίπου 10.000 αξιωματικοί πληροφοριών που ήταν γνωστοί ως T-Forces ήταν ακριβώς πίσω από τα προμαχώνια τάγματα.

Η αποστολή τους: κατάσχεση εμπειρογνωμόνων πυρομαχικών, τεχνικών, Γερμανών επιστημόνων και του ερευνητικού τους υλικού, μαζί με Γάλλους επιστήμονες που είχαν συνεργαστεί με τους Ναζί.

ΝΤΠ

Σύντομα ένας σημαντικός αριθμός τέτοιων επιστημόνων συνελήφθη και τοποθετήθηκε σε ένα στρατόπεδο εξόρυξης γνωστό ως Dustbin.

Στον αρχικό σχεδιασμό της αποστολής, πρωταρχικός παράγοντας ήταν η άποψη ότι ο γερμανικός στρατιωτικός εξοπλισμός – δεξαμενές, αεροσκάφη, πυραύλους και ούτω καθεξής – ήταν τεχνικά ανώτερος και ότι οι αιχμαλωτισμένοι επιστήμονες, τεχνικοί και μηχανικοί θα μπορούσαν να ενημερωθούν γρήγορα σε μια προσπάθεια των Συμμάχων να πιάσουν πάνω.

Τότε, τον Δεκέμβριο του 1944, Ο Μπιλ Ντόνοβαν, επικεφαλής του OSS, και ο Άλλεν Ντουλς, επικεφαλής των επιχειρήσεων πληροφοριών του OSS στην Ευρώπη που λειτουργούν εκτός της Ελβετίας, προέτρεψε έντονα τη FDR να εγκρίνει ένα σχέδιο που θα επιτρέπει στους ναζιστικούς αξιωματικούς πληροφοριών, επιστήμονες και βιομηχάνους να έχουν «άδεια για είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τον πόλεμο και την τοποθέτηση των κερδών τους σε κατάθεση σε μια αμερικανική τράπεζα και παρόμοια.

” Ο FDR απέρριψε γρήγορα την πρόταση, λέγοντας, “Αναμένουμε ότι ο αριθμός των Γερμανών που επιθυμούν να σώσουν τα δέρματα και την περιουσία τους θα αυξηθεί γρήγορα.

Ανάμεσά τους μπορεί να είναι μερικοί που θα πρέπει να δικάζονται σωστά για εγκλήματα πολέμου ή τουλάχιστον να συλληφθούν για ενεργό συμμετοχή σε ναζιστικές δραστηριότητες.

Ακόμη και με τους απαραίτητους ελέγχους που αναφέρετε, δεν είμαι διατεθειμένος να επιτρέψω την παροχή εγγυήσεων. “

Αλλά αυτό το προεδρικό βέτο ήταν ένα νεκρό γράμμα, ακόμη και όταν διατυπώθηκε.

Η Επιχείρηση Overcast ήταν σίγουρα σε εξέλιξη τον Ιούλιο του 1945, εγκεκριμένη από τους Αρχηγούς Προσωπικού για να φέρει στους 350 Γερμανούς επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων των Werner Von Braun και της ομάδας πυραύλων V2, σχεδιαστές χημικών όπλων, και μηχανικούς πυροβολικού και υποβρυχίων.

Υπήρξε κάποια θεωρητική απαγόρευση της εισαγωγής των Ναζί, αλλά αυτό ήταν τόσο κενό όσο το διάταγμα του FDR. Η συννεφιά αποστολή περιελάμβανε τόσο διαβόητους Ναζί και αξιωματικούς SS όπως ο Von Braun, ο Dr. Herbert Axster, ο Δρ Arthur Rudolph και ο Georg Richkey.

Η ομάδα του Von Braun είχε χρησιμοποιήσει δουλεμπόριο από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Ντόρα και είχε εργαστεί σε φυλακισμένους μέχρι θανάτου στο συγκρότημα Mittelwerk: περισσότεροι από 20.000 είχαν πεθάνει από την εξάντληση και την πείνα.

Ο επιβλέπων Slavemaster ήταν ο Richkey.

Σε αντίποινα ενάντια σε σαμποτάζ στο εργοστάσιο πυραύλων – οι κρατούμενοι ούρων σε ηλεκτρικό εξοπλισμό, προκαλώντας θεαματικές δυσλειτουργίες – ο Richkey θα τους κρεμούσε δώδεκα κάθε φορά από γερανούς εργοστασίων, με ξύλινα ραβδιά να σπρώχνουν στο στόμα τους για να σιγαστούν οι κραυγές τους.

 Στο ίδιο το στρατόπεδο της Ντόρα, θεωρούσε τα παιδιά ως άχρηστα στόματα και έδωσε εντολή στους φρουρούς των SS να τους βασανίσουν μέχρι θανάτου, κάτι που έκαναν.

Αυτό το ρεκόρ δεν εμπόδισε την ταχεία μεταφορά του Richkey στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αναπτύχθηκε στο Wright Field, μια στρατιωτική βάση του Στρατιωτικού Σώματος κοντά στο Ντέιτον του Οχάιο.

Ο Ρίτσκι εργάστηκε για την επίβλεψη της ασφάλειας για δεκάδες άλλους Ναζί που συνεχίζουν τις έρευνές τους για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Του ανατέθηκε επίσης το έργο της μετάφρασης όλων των αρχείων από το εργοστάσιο του Mittelwerk.

Είχε έτσι την ευκαιρία, την οποία χρησιμοποιούσε στο έπακρο, να καταστρέψει οποιοδήποτε υλικό συμβιβασμό για τους συναδέλφους του και τον εαυτό του.

Μέχρι το 1947, υπήρχε αρκετή δημόσια ανησυχία, που διεγείρεται από τον αρθρογράφο Drew Pearson, για να απαιτήσει μια pro forma δίκη εγκλημάτων πολέμου για τον Richkey και μερικούς άλλους.

 Ο Richkey στάλθηκε πίσω στη Δυτική Γερμανία και υποβλήθηκε σε μια μυστική δίκη υπό την εποπτεία του αμερικανικού στρατού, η οποία είχε κάθε λόγο να καθαρίσει τον Richkey, καθώς η πεποίθηση θα αποκάλυπτε ότι ολόκληρη η ομάδα του Mittelwerk τώρα στις ΗΠΑ ήταν συνένοχοι στη χρήση της δουλείας και των βασανιστηρίων και δολοφονία αιχμαλώτων πολέμου, και έτσι ήταν επίσης ένοχοι για εγκλήματα πολέμου.

 Ως εκ τούτου, ο στρατός σαμποτάρει τη δίκη του Ρίτσκι με την παρακράτηση αρχείων που είναι τώρα στις Η.Π.Α. και επίσης εμποδίζοντας οποιαδήποτε ανάκριση του Βον Μπράουν και άλλων από το Ντέιτον: Ο Ρίτσκι αθωώθηκε. Επειδή, όμως, μερικά από τα δοκιμαστικά υλικά εμπλέκουν τους Rudolph, Von Braun και Walter Dornberger, ολόκληρο το ρεκόρ ταξινομήθηκε και κρατήθηκε μυστικό για σαράντα χρόνια, θάβοντας έτσι στοιχεία που θα μπορούσαν να έχουν στείλει ολόκληρη την ομάδα πυραύλων στην αγχόνη.

Από εδώ και πέρα θα έχετε μια πλήρη εικόνα σε αυτό που ισχυριζόμαστε χιλιάδες ερευνητές, ότι πίσω από αυτήν την φρίκη και την παγκόσμια εξουσία είναι το 3 Ραιχ και δεν υπάρχει η Αμερική που ξέραμε.

Ανώτεροι αξιωματικοί του στρατού των ΗΠΑ ήξεραν την αλήθεια.

Αρχικά, η στρατολόγηση γερμανών εγκληματιών πολέμου ήταν δικαιολογημένη ως απαραίτητη για τον συνεχιζόμενο πόλεμο ενάντια στην Ιαπωνία.

Αργότερα, η ηθική δικαιολογία πήρε τη μορφή επίκλησης “πνευματικών αποζημιώσεων” ή όπως το έθεσαν οι Αρχηγοί Προσωπικού, ως “μια μορφή εκμετάλλευσης επιλεγμένων σπάνιων μυαλών των οποίων η συνεχής πνευματική παραγωγικότητα θέλουμε να την χρησιμοποιήσουμε”.

Η επικύρωση για αυτήν την απωθητική στάση προήλθε από μια επιτροπή της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, η οποία υιοθέτησε τη συλλογική θέση ότι οι Γερμανοί επιστήμονες είχαν κατά κάποιο τρόπο αποφύγει τη ναζιστική μετάδοση ως «ένα νησί μη συμμόρφωσης στο ναζιστικό πολιτικό σώμα», μια δήλωση ότι ο Von Braun, Ο Richkey και οι άλλοι σκλάβοι οδηγοί πρέπει να εκτιμήθηκαν βαθιά.

Μέχρι το 1946 μια λογική βασισμένη στη στρατηγική του Ψυχρού Πολέμου έγινε πιο σημαντική.

Οι Ναζί χρειάζονταν στον αγώνα ενάντια στον Κομμουνισμό, και οι ικανότητές τους σίγουρα έπρεπε να παρακρατηθούν από τα Σοβιετικά.

Τον Σεπτέμβριο του 1946, ο Πρόεδρος Χάρι Τρούμαν ενέκρινε το πρόγραμμα Paperclip εμπνευσμένο από το Dulles, του οποίου η αποστολή ήταν να φέρει τουλάχιστον 1.000 Ναζί επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ανάμεσά τους ήταν πολλοί από τους πιο κακούς εγκληματίες του πολέμου: υπήρχαν γιατροί από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου που είχαν σκοτώσει τους κρατούμενους δοκιμάζοντας υψηλό υψόμετρο, που είχαν παγώσει τα θύματά τους και τους έδωσαν τεράστιες δόσεις θαλασσινού νερού για να ερευνήσουν τη διαδικασία πνιγμού.

Υπήρχαν οι μηχανικοί χημικών όπλων, όπως ο Kurt Blome, που είχαν δοκιμάσει αέριο νευρικών Sarin σε κρατούμενους στο Άουσβιτς.

Υπήρχαν γιατροί που προκάλεσαν τραύματα στο πεδίο της μάχης, παίρνοντας γυναίκες φυλακισμένους στο Ravensbrück και γεμίζοντας τις πληγές τους με καλλιέργειες γάγγραινας, πριονίδι, αέριο μουστάρδας και γυαλί, στη συνέχεια ράβοντάς τους και θεραπεύοντας μερικά με δόσεις ναρκωτικών σουλφάς, ενώ χρονομετρήθηκαν άλλοι για να δουν πόσο καιρό χρειάστηκε. για να αναπτύξουν θανατηφόρες περιπτώσεις γάγγραινας.

Μεταξύ των στόχων του προγράμματος προσλήψεων Paperclip ήταν οι Hermann Becker-Freyseng και Konrad Schaeffer, συγγραφείς της μελέτης “Thirst and Thirst Quenching in Emergency Situations at Sea”.

 Η μελέτη σχεδιάστηκε για να επινοήσει τρόπους παράτασης της επιβίωσης των πιλότων που πέφτουν πάνω από το νερό.

Για το σκοπό αυτό, οι δύο επιστήμονες ζήτησαν από τον Χάινριχ Χίμλερ για «σαράντα υγιή θέματα δοκιμών» από το δίκτυο στρατοπέδων συγκέντρωσης του αρχηγού των SS, με τη μόνη συζήτηση μεταξύ των επιστημόνων να είναι αν τα ερευνητικά θύματα πρέπει να είναι Εβραίοι, τσιγγάνοι ή κομμουνιστές.

Τα πειράματα πραγματοποιήθηκαν στο Νταχάου. Αυτοί οι κρατούμενοι, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Εβραίοι, είχαν αλατισμένο νερό να αναγκάσουν τους λαιμούς τους μέσω σωλήνων.

 Άλλοι είχαν εγχύσει αλμυρό νερό απευθείας στις φλέβες τους.

Στα μισά από τα άτομα δόθηκε ένα φάρμακο που ονομάζεται berkatit, το οποίο έπρεπε να κάνει το αλμυρό νερό πιο εύγευστο, Παρόλο που και οι δύο επιστήμονες υποπτεύονταν ότι το ίδιο το berkatit θα αποδείχθηκε θανατηφόρα τοξικό μέσα σε δύο εβδομάδες.

Ήταν σωστά.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οι γιατροί χρησιμοποίησαν μεγάλες βελόνες για να εξαγάγουν ιστό του ήπατος.

Δεν δόθηκε αναισθητικό.

Όλα τα ερευνητικά θέματα πέθαναν.

Τόσο η Becker-Freyseng όσο και η Schaeffer έλαβαν μακροπρόθεσμα συμβόλαια στο Paperclip.

Ο Schaeffer κατέληξε στο Τέξας, όπου συνέχισε την έρευνά του για «δίψα και αφαλάτωση αλμυρού νερού».

Ο Becker-Freyseng ανέλαβε την ευθύνη της επιμέλειας για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ το τεράστιο κατάστημα αεροπορικής έρευνας που διεξήγαγε οι συνάδελφοί του Ναζί.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε εντοπιστεί και δικάστηκε στη Νυρεμβέργη.

Το έργο πολλαπλών όγκων, με τίτλο German Aviation Medicine: World War II, τελικά δημοσιεύθηκε από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, με μια εισαγωγή που γράφτηκε από τον Becker-Freyseng από το κελί του στη Νυρεμβέργη.

Το έργο παραμελήθηκε να αναφέρει τα ανθρώπινα θύματα της έρευνας και επαίνεσε τους Ναζί επιστήμονες ως ειλικρινείς και έντιμους άνδρες “με ελεύθερο και ακαδημαϊκό χαρακτήρα” που εργάζεται υπό τους περιορισμούς του Τρίτου Ράιχ.

Ένας από τους εξέχοντες συναδέλφους τους ήταν ο Δρ Sigmund Rascher, ο οποίος επίσης ανατέθηκε στο Νταχάου.

Το 1941 ο Rascher ενημέρωσε τον Himmler για τη ζωτική ανάγκη διεξαγωγής πειραμάτων μεγάλου υψομέτρου σε ανθρώπινα θέματα.

Ο Rascher, ο οποίος είχε αναπτύξει ένα ειδικό θάλαμο χαμηλής πίεσης κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ινστιτούτο Kaiser Wilhelm, ζήτησε άδεια από τον Χίμλερ να παραδώσει στην κράτησή του «δύο ή τρεις επαγγελματίες εγκληματίες», έναν ναζιστικό ευφημισμό για Εβραίους, Ρώσους αιχμάλωτοι πολέμου και μέλη της πολωνικής υπόγειας αντίστασης.

Ο Χίμλερ γρήγορα έδωσε τη συγκατάθεσή του και τα πειράματα του Ράσερ ήταν σε εξέλιξη μέσα σε ένα μήνα.

Τα θύματα του Rascher κλειδώθηκαν μέσα στον θάλαμο χαμηλής πίεσης, ο οποίος προσομοίωσε υψόμετρα έως και 68.000 πόδια.

Ογδόντα από τα ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια πέθαναν αφού κρατήθηκαν μέσα για μισή ώρα χωρίς οξυγόνο.

Δεκάδες άλλοι σύρθηκαν ημι-συνειδητοί από τον θάλαμο και πνίγηκαν αμέσως σε δοχεία πάγου νερού.

Ο Rascher άνοιξε γρήγορα τα κεφάλια τους για να εξετάσει πόσα αιμοφόρα αγγεία στον εγκέφαλο είχαν σκάσει λόγω εμβολιασμών αέρα.

Ο Rascher μαγνητοσκόπησε αυτά τα πειράματα και τις αυτοψίες, στέλνοντας το υλικό μαζί με τις σχολαστικές του σημειώσεις πίσω στον Χίμλερ.

“Μερικά πειράματα έδωσαν στους άνδρες τέτοια πίεση στο κεφάλι τους ώστε να τρελαθούν και να βγάλουν τα μαλλιά τους σε μια προσπάθεια να ανακουφίσουν τέτοια πίεση”, έγραψε ο Rascher.

«Θα έσκισαν στο κεφάλι και τα πρόσωπά τους με τα χέρια τους και θα ουρλιάζουν σε μια προσπάθεια να μειώσουν την πίεση στα αυτιά τους»

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πληροφοριών είδαν την κριτική ανθρώπων όπως ο Ντρου Πιρσον με περιφρόνηση.

Ο Bosquet Wev, επικεφαλής της JOIA, απέρριψε το ναζιστικό παρελθόν των επιστημόνων ως “λεπτομέρεια picayune”. συνεχίζοντας να τους καταδικάζει για τη δουλειά τους για τον Χίτλερ και ο Χίμλερ απλώς «χτύπησε ένα νεκρό άλογο».

Παίζοντας με τους αμερικανούς φόβους για τις προθέσεις του Στάλιν στην Ευρώπη, ο Wev υποστήριξε ότι η έξοδος από τους Ναζί επιστήμονες στη Γερμανία “αποτελεί πολύ μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια αυτής της χώρας από οποιαδήποτε προηγούμενη ναζιστική σχέση που είχαν ή ακόμα και ναζιστικές συμπάθειες που μπορεί να έχουν ακόμη”.

Ένας παρόμοιος ρεαλισμός εκφράστηκε από έναν από τους συναδέλφους του Wev, τον συνταγματάρχη Montie Cone, επικεφαλής του τμήματος εκμετάλλευσης του G-2.

 “Από στρατιωτική άποψη, ξέραμε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν πολύτιμοι για εμάς”, είπε ο Κων.

“Απλώς σκεφτείτε τι έχουμε από την έρευνά τους – όλους τους δορυφόρους, τα αεροσκάφη, τους πυραύλους, σχεδόν όλα τα άλλα.”

Οι αμερικανικοί μυστικοί πράκτορες ενθουσιάστηκαν τόσο με την αποστολή τους, ώστε να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουν τους στρατολόγους τους από εγκληματίες ανακριτές στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Μία από τις πιο απεχθές περιπτώσεις ήταν αυτή του Ναζί ερευνητή αερομεταφορών Emil Salmon, ο οποίος κατά τη διάρκεια του πολέμου είχε βοηθήσει να φωτιά σε μια συναγωγή γεμάτη εβραϊκές γυναίκες και παιδιά.

Ο Σολομός προστατεύθηκε από Αμερικανούς αξιωματούχους στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας του Ράιτ στο Οχάιο, αφού καταδικάστηκε για εγκλήματα από δικαστήριο αποζημίωσης στη Γερμανία.

Οι Ναζί δεν ήταν οι μόνοι επιστήμονες που αναζήτησαν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Στην Ιαπωνία, ο αμερικανικός στρατός έβαλε τη μισθοδοσία του Δρ. Shiro Ishii, επικεφαλής της μονάδας βιοπολικών του ιαπωνικού αυτοκρατορικού στρατού.

Ο Δρ Ishii είχε αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα βιολογικών και χημικών παραγόντων εναντίον Κινέζων και Συμμαχικών στρατευμάτων, και είχε επίσης λειτουργήσει ένα μεγάλο ερευνητικό κέντρο στη Μαντζουρία, όπου πραγματοποίησε πειράματα βιο-όπλων σε Κινέζους, Ρώσους και Αμερικανούς αιχμαλώτους πολέμου.

Ο Ishii μολύνει τους κρατουμένους με τέτανο. τους έδωσαν ντομάτες τυφοειδούς. ανέπτυξαν ψύλλους μολυσμένους με πανούκλα · μολυσμένες γυναίκες με σύφιλη και εξερράγη βλαστικές βόμβες πάνω από δεκάδες POW που συνδέονται με μερίδια.

Ανάμεσα σε άλλες φρικαλεότητες, τα αρχεία του Ishii δείχνουν ότι συχνά έκανε «αυτοψίες» σε ζωντανά θύματα.

Σε μια συμφωνία που επιτεύχθηκε από τον στρατηγό Ντάγκλας Μακάρθουρ, ο Ισιί έδωσε περισσότερες από 10.000 σελίδες των «ερευνητικών ευρημάτων» του στον αμερικανικό στρατό, απέφυγε τη δίωξη για εγκλήματα πολέμου και κλήθηκε να διαλέξει στο Ft. Ντέτρικ, το ερευνητικό κέντρο βιο-όπλων του Στρατού των ΗΠΑ κοντά στο Φρέντερικ του Μέριλαντ.

Σύμφωνα με τους όρους του Paperclip υπήρξε έντονος ανταγωνισμός όχι μόνο μεταξύ των συμμάχων του πολέμου αλλά και μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών των ΗΠΑ – πάντα η πιο άγρια ​​μορφή μάχης.

Ο Curtis LeMay είδε τη νέα του αμερικανική Πολεμική Αεροπορία ως βέβαιο ότι θα προκαλούσε την εικονική εξαφάνιση του ναυτικού και πίστευε ότι αυτή η διαδικασία θα επιταχυνόταν αν μπορούσε να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους Γερμανούς επιστήμονες και μηχανικούς.

 Από την πλευρά του, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ήταν εξίσου πρόθυμο να παγιδεύσει το μέτρο εγκληματιών πολέμου.

Ένας από τους πρώτους άντρες που παραλήφθηκαν από το ναυτικό ήταν ένας Ναζί επιστήμονας με το όνομα Theordore Benzinger.

 Ο Μπενζίνγκερ ήταν ειδικός σε πληγές στο πεδίο της μάχης, εμπειρία που απέκτησε μέσω εκρηκτικών πειραμάτων που διεξήχθησαν σε ανθρώπινα θέματα κατά τη διάρκεια των σταδίων του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Benzinger κατέληξε με μια προσοδοφόρα κυβερνητική σύμβαση που εργάστηκε ως ερευνητής στο Bethesda Naval Hospital στο Μέριλαντ.

Μέσω της τεχνικής αποστολής του στην Ευρώπη, το ναυτικό ήταν επίσης θετικό στο ίχνος της ναζιστικής έρευνας αιχμής για τις τεχνικές ανάκρισης.

 Οι αξιωματικοί πληροφοριών του Ναυτικού συνάντησαν σύντομα ναζιστικά ερευνητικά έγγραφα σχετικά με τους ορούς αλήθειας, η οποία διεξήχθη στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου από τον Δρ. Kurt Plotner.

Ο Plotner είχε δώσει στους Εβραίους και Ρώσους κρατούμενους υψηλές δόσεις μεσκαλίνης και τους είχε παρακολουθήσει να εμφανίζουν σχιζοφρενική συμπεριφορά.

Οι κρατούμενοι άρχισαν να μιλούν ανοιχτά για το μίσος τους για τους Γερμανούς αιχμαλώτους τους και να κάνουν ομολογιακές δηλώσεις σχετικά με την ψυχολογική τους σύνθεση.

Οι Αμερικανοί αξιωματικοί πληροφοριών είχαν επαγγελματικό ενδιαφέρον για τις εκθέσεις του Dr. OSS, Naval Intelligence και προσωπικό ασφαλείας στο έργο του Μανχάταναπό καιρό διεξήγαγαν τις δικές τους έρευνες για αυτό που ήταν γνωστό ως TD ή «φάρμακο αλήθειας».

Όπως θα θυμόμαστε από την περιγραφή στο Κεφάλαιο 5 της χρήσης του THC από τον αξιωματικό OSS George Hunter White στο Mafioso Augusto Del Gracio, είχαν πειραματιστεί με TDs από το 1942.

Μερικά από τα πρώτα θέματα ήταν άτομα που εργάζονταν στο Project του Μανχάταν .

Οι δόσεις THC χορηγήθηκαν σε στόχους στο πλαίσιο του Έργου του Μανχάτανμε ποικίλους τρόπους, με ένα υγρό διάλυμα THC να εγχέεται σε τρόφιμα και ποτά, ή κορεσμένο σε χαρτί χαρτιού.

 “Το TD φαίνεται να χαλαρώνει όλες τις αναστολές και να καταστρέφει τις περιοχές του εγκεφάλου που διέπουν τη διακριτική ευχέρεια και την προσοχή του ατόμου”, ανέφερε με ενθουσιασμό η ομάδα ασφαλείας του Μανχάταν σε ένα εσωτερικό σημείωμα.

 “Τονίζει τις αισθήσεις και κάνει εμφανές οποιοδήποτε ισχυρό χαρακτηριστικό του ατόμου.”

Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα.

Οι δόσεις του THC έκαναν τα άτομα να ανατρέψουν και οι ανακριτές δεν θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν τους επιστήμονες να αποκαλύψουν οποιαδήποτε πληροφορία, ακόμη και με επιπλέον συγκεντρώσεις του φαρμάκου.

Διαβάζοντας τις αναφορές του Δρ. Plotner, οι αξιωματικοί της Naval Intelligence των ΗΠΑ ανακάλυψαν ότι είχε πειραματιστεί με κάποια επιτυχία με τη μεσκαλίνη ως φάρμακο ομιλίας και έστω αλήθειας, επιτρέποντας στους ανακριτές να εξάγουν «ακόμη και τα πιο οικεία μυστικά από το θέμα όταν τέθηκαν έξυπνα ερωτήσεις»

Ο Plotner ανέφερε επίσης έρευνες σχετικά με το δυναμικό της mescalin ως παράγοντα τροποποίησης της συμπεριφοράς ή του ελέγχου του μυαλού.

Αυτές οι πληροφορίες είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μπόρις Πασς, μια από τις πιο φρικτές φιγούρες των χαρακτήρων της CIA σε αυτήν την πρώιμη φάση.

Ο Πας ήταν Ρώσος μετανάστης στις Ηνωμένες Πολιτείες που πέρασε τα επαναστατικά χρόνια στη γέννηση της Σοβιετικής Ένωσης.

Στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο κατέληξε να εργάζεται για OSS που επιβλέπει την ασφάλεια για το έργο του Μανχάταν,όπου, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, επέβλεψε την έρευνα για τον Robert Oppenheimer και ήταν ο κύριος ανακριτής του διάσημου ατομικού επιστήμονα, όταν ο τελευταίος ήταν υπό την υποψία ότι βοήθησε να διαρρεύσει μυστικά στη Σοβιετική Ένωση.

Υπό την ιδιότητά του ως επικεφαλής ασφάλειας, ο Pash είχε επιβλέψει τη χρήση του THC από τον αξιωματικό OSS George Hunter White στο Manhattan ProjectΕπιστήμονες.

Το 1944 ο Pash επελέγη από τον Donovan για να ηγηθεί της λεγόμενης αποστολής Alsos, με σκοπό να συγκεντρώσει Γερμανούς επιστήμονες που είχαν συμμετάσχει στην έρευνα ατομικών, χημικών και βιολογικών όπλων.

Ο Pash δημιούργησε κατάστημα στο σπίτι ενός παλαιού προπολεμικού φίλου, του Δρ. Eugene von Haagen, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, όπου πολλοί Ναζί επιστήμονες ήταν μέλη της σχολής.

 Ο Πας συναντήθηκε με τον Φον Χάγκεν όταν ο γιατρός βρισκόταν σε ιατρική υπηρεσία στο Rockefeller University της Νέας Υόρκης, ερευνώντας τροπικούς ιούς.

Όταν ο von Haagen επέστρεψε στη Γερμανία στα τέλη της δεκαετίας του 1930, αυτός και ο Kurt Blome έγιναν από κοινού επικεφαλής της μονάδας βιολογικών όπλων των Ναζί.

 Ο Von Haagen πέρασε μεγάλο μέρος του πολέμου μολύνοντας Εβραίους κρατούμενους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Natzweiler με ασθένειες, όπως πυρετό.

Αδιάφορο από τις δραστηριότητες του παλιού φίλου του στον πόλεμο.

Ο Von Haagen έθεσε τον Pash σε επαφή με τον πρώην συνάδελφό του Blome, ο οποίος επίσης εγγράφηκε γρήγορα στο πρόγραμμα Paperclip Υπήρχε ένα άβολο κενό όταν συνελήφθη ο Μπλουμ και δικάστηκε στη Νυρεμβέργη για ιατρικά εγκλήματα πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της σκόπιμης μόλυνσης εκατοντάδων κρατουμένων από το πολωνικό υπόγειο με φυματίωση.

Αλλά ευτυχώς για τον ναζιστικό επιστήμονα, το US Army Intelligence και το OSS απέκρυψαν ενοχοποιητικά έγγραφα που είχαν αποκτήσει μέσω της ανάκρισης.

Τα στοιχεία δεν θα έδειχναν μόνο την ενοχή του Blome αλλά και τον εποπτικό ρόλο του στην κατασκευή ενός γερμανικού εργαστηρίου CBW για τη δοκιμή χημικών και βιολογικών όπλων για χρήση σε συμμαχικά στρατεύματα.

Ο Μπλουμ έφυγε.

Το 1954, δύο μήνες μετά την απαλλαγή του Blome, αξιωματικοί των ΗΠΑ ταξίδεψαν στη Γερμανία για να τον πάρουν συνέντευξη.

Σε ένα σημείωμα προς τους προϊσταμένους του, ο HW Batchelor περιέγραψε τον σκοπό αυτού του προσκυνήματος: «Έχουμε φίλους στη Γερμανία, επιστημονικούς φίλους, και αυτή είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε τη συνάντησή τους για να συζητήσουμε τα διάφορα προβλήματά μας».

Στη συνεδρία, ο Blome έδωσε στον Batchelor έναν κατάλογο με τους ερευνητές βιολογικών όπλων που είχαν εργαστεί γι ‘αυτόν κατά τη διάρκεια του πολέμου και συζήτησαν πολλά υποσχόμενους δρόμους έρευνας για όπλα μαζικής καταστροφής.

Ο Blome υπέγραψε σύντομα ένα νέο συμβόλαιο Paperclip για 6.000 $ ετησίως και πέταξε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ανέλαβε τα καθήκοντά του στο Camp King, μια στρατιωτική βάση έξω από την Ουάσιγκτον, DC.

Το 1951 ο von Haagen παραλήφθηκε από τις γαλλικές αρχές. Παρά τις ακούραστες προσπάθειες των προστάτων του στις πληροφορίες των ΗΠΑ,

Από την ανάθεση Paperclip, ο Pash, τώρα στη νεογέννητη CIA, συνέχισε να γίνεται επικεφαλής του Προγράμματος Branch / 7, όπου το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον του για τις τεχνικές ανάκρισης είχε μεγάλη απασχόληση.

 Η αποστολή του προγράμματος Branch / 7, που ήρθε στο φως μόνο στις ακροάσεις του γερουσιαστή Frank Frank το 1976, ήταν υπεύθυνη για απαγωγές, ανακρίσεις και δολοφονίες ύποπτων διπλών πρακτόρων της CIA της CIA.

 Ο Pash έριξε το έργο των ναζί γιατρών στο Νταχάου για χρήσιμους οδηγούς στις πιο αποτελεσματικές μεθόδους εξαγωγής πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων που προκαλούν ομιλία, ηλεκτροσόκ, ύπνωσης και ψυχοχειρουργικής.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου ο Pash έφτασε στο PB / 7 η CIA άρχισε να χύνει χρήματα στο Project Bluebird,μια προσπάθεια αναπαραγωγής και επέκτασης της έρευνας του Νταχάου.

Αλλά αντί της μεσικαλίνης, η CIA στράφηκε στο LSD, το οποίο είχε αναπτυχθεί από τον Ελβετό χημικό Albert Hoffman.

Το πρώτο τεστ CIA Bluebird του LSD χορηγήθηκε σε δώδεκα άτομα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν μαύρα και, όπως σημείωσε η CIA ψυχίατρος-εξομοιωτές των ναζί γιατρών στο Νταχάου, «όχι πολύ υψηλή νοοτροπία».

Τα άτομα είπαν ότι τους δόθηκε ένα νέο φάρμακο. Με τα λόγια ενός υπομνήματος CIA Bluebird, οι γιατροί της CIA, που γνωρίζουν καλά ότι τα πειράματα LSD είχαν προκαλέσει σχιζοφρένεια, τους διαβεβαίωσαν ότι “τίποτα σοβαρό” ή επικίνδυνο δεν θα συμβεί σε αυτούς.

” Οι γιατροί της CIA έδωσαν τα δώδεκα 150 μικρογραμμάρια LSD και στη συνέχεια τα υπέβαλαν. σε εχθρική ανάκριση.

Μετά τη διεξαγωγή αυτών των δοκιμών, η CIA και ο στρατός των ΗΠΑ ξεκίνησαν εκτεταμένες δοκιμές στο Edgewood Chemical Arsenal στο Μέριλαντ ξεκινώντας το 1949 και επεκτείνονταν την επόμενη δεκαετία.

Περισσότεροι από 7.000 στρατιώτες των ΗΠΑ ήταν τα ακούσια αντικείμενα αυτού του ιατρικού πειραματισμού.

Οι άνδρες θα διατάχτηκαν να κάνουν κύκλους άσκησης με μάσκες οξυγόνου στα πρόσωπά τους, στους οποίους είχε ψεκαστεί μια ποικιλία από παραισθησιογόνα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των LSD, mescalin, BZ (ένα παραισθησιογόνο) και SNA (sernyl, συγγενής του PCP, αλλιώς γνωστό στο ο δρόμος ως σκόνη αγγέλου).

Ένας από τους στόχους αυτής της έρευνας ήταν να προκαλέσει μια κατάσταση ολικής αμνησίας.

Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε στην περίπτωση πολλών θεμάτων. Περισσότεροι από χίλιοι στρατιώτες που συμμετείχαν στα πειράματα εμφανίστηκαν με σοβαρές ψυχολογικές παθήσεις και επιληψία: δεκάδες απόπειρες αυτοκτονίας.

Ένα τέτοιο ήταν ο Lloyd Gamble, ένας μαύρος που είχε στρατολογηθεί στην αεροπορία.

Το 1957 ο Gamble δέχτηκε να συμμετάσχει σε πρόγραμμα δοκιμών ναρκωτικών του Υπουργείου Άμυνας / CIA.

Ο Τζόμπλε αναγκάστηκε να πιστέψει ότι δοκιμάζει νέα στρατιωτικά ρούχα.

Ως κίνητρο για συμμετοχή στο πρόγραμμα, του προσφέρθηκε εκτεταμένη άδεια, ιδιωτικές κατοικίες και συχνότερες συζυγικές επισκέψεις.

 Για τρεις εβδομάδες ο Gamble έβαλε και έβγαλε διαφορετικούς τύπους στολών και κάθε μέρα εν μέσω τέτοιων ασκήσεων δόθηκε, στη μνήμη του, δύο έως τρία ποτήρια υγρού τύπου νερού, το οποίο ήταν στην πραγματικότητα LSD.

Ο Gamble υπέστη τρομερές ψευδαισθήσεις και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Έμαθε την αλήθεια περίπου δεκαεννέα χρόνια αργότερα, όταν οι ακροάσεις της Εκκλησίας αποκάλυψαν την ύπαρξη του προγράμματος.

Ακόμα και τότε το Υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε ότι η Gamble είχε εμπλακεί και η συγκάλυψη κατέρρευσε μόνο όταν εμφανίστηκε μια παλιά φωτογραφία δημοσίων σχέσεων του Υπουργείου Άμυνας, με υπερηφάνεια τον Gamble και δεκάδες άλλους ως «εθελοντές για ένα πρόγραμμα που είχε το υψηλότερο συμφέρον εθνικής ασφάλειας “

Λίγα παραδείγματα της ετοιμότητας των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ να πειραματιστούν σε άγνωστα θέματα είναι πιο έντονα από την εισβολή του ιδρύματος εθνικής ασφάλειας σε έρευνες σχετικά με τις επιπτώσεις της έκθεσης σε ακτινοβολία. Υ

πήρχαν τρεις διαφορετικοί τύποι πειραμάτων.

Το ένα αφορούσε χιλιάδες αμερικανικούς στρατιωτικούς και πολίτες που είχαν εκτεθεί άμεσα σε ραδιενεργές επιπτώσεις από τις πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ στον αμερικανικό νοτιοδυτικό και νότιο Ειρηνικό.

Πολλοί έχουν ακούσει για τους μαύρους που ήταν θύματα τελετουργικών μελετών σύφιλης αξίας τεσσάρων δεκαετιών, στις οποίες δόθηκαν μερικά θύματα εικονικά φάρμακα, ώστε οι γιατροί να μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο της νόσου.

 Στην περίπτωση των Νήσων Μάρσαλ,

Αρχικά, οι Νησιώτες του Μάρσαλ αφέθηκαν να παραμείνουν στην ατόλη τους για δύο ημέρες, εκτεθειμένοι σε ακτινοβολία.

Στη συνέχεια εκκενώθηκαν.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Dr. G. Faill, πρόεδρος της επιτροπής βιολογίας και ιατρικής της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, ζήτησε να επιστραφούν οι νησιώτες του Rongelap στην ατόλη τους “για μια χρήσιμη γενετική μελέτη των επιπτώσεων σε αυτούς τους ανθρώπους”.

Το αίτημά του έγινε δεκτό. Το 1953 ο Κεντρικός Οργανισμός Πληροφοριών και το Υπουργείο Άμυνας υπέγραψαν μια οδηγία με την οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ συμμορφώνεται με τον κώδικα της Νυρεμβέργης για την ιατρική έρευνα.

Αλλά αυτή η οδηγία χαρακτηρίστηκε απόρρητο και η ύπαρξή της κρατήθηκε μυστική από ερευνητές, θέματα και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για είκοσι δύο χρόνια.

Η πολιτική συνοψίστηκε συνοπτικά από τον συνταγματάρχη της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας OG Haywood, ο οποίος τυποποίησε την οδηγία του: Τα έγγραφα που καλύπτουν τέτοια πεδία πρέπει να χαρακτηρίζονται απόρρητα. “

Μεταξύ τέτοιων επιτόπιων εργασιών που ταξινομήθηκαν ως μυστικά ήταν πέντε διαφορετικά πειράματα που εποπτεύτηκαν από τη CIA, την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας και το Υπουργείο Άμυνας που αφορούσαν την ένεση πλουτωνίου σε τουλάχιστον δεκαοκτώ άτομα, κυρίως μαύρα και φτωχά, χωρίς συγκατάθεση μετά από ενημέρωση.

Υπήρξαν δεκατρείς σκόπιμες απελευθερώσεις ραδιενεργού υλικού σε πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά μεταξύ 1948 και 1952 για να μελετηθούν τα μοτίβα πτώσης και η αποσύνθεση των ραδιενεργών σωματιδίων.

Υπήρξαν δεκάδες πειράματα που χρηματοδοτήθηκαν από τη CIA και την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, που διεξήχθησαν συχνά από επιστήμονες στο UC Berkeley, το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, το Vanderbilt και το MIT, τα οποία εξέθεσαν περισσότερους από 2.000 αγνώστους ανθρώπους σε σαρώσεις ακτινοβολίας.

Η περίπτωση του Elmer Allen είναι τυπική.

Το 1947, αυτός ο 36χρονος μαύρος εργάτης πήγε σε ένα νοσοκομείο στο Σικάγο με πόνο στα πόδια του.

Οι γιατροί διάγνωσαν την ασθένειά του ως προφανώς περίπτωση καρκίνου των οστών.

Ένεσαν το αριστερό του πόδι με τεράστιες δόσεις πλουτωνίου τις επόμενες δύο ημέρες.

Την τρίτη ημέρα, οι γιατροί ακρωτηριάστηκαν το πόδι του και το έστειλαν στον φυσιολόγο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας για να ερευνήσουν πώς το πλουτώνιο είχε διασκορπιστεί μέσω του ιστού.

Είκοσι έξι χρόνια αργότερα, το 1973, έφεραν τον Άλεν πίσω στο Εθνικό Εργαστήριο Argonne έξω από το Σικάγο, όπου του έδωσαν πλήρη σάρωση ακτινοβολίας σώματος, στη συνέχεια πήραν δείγματα ούρων, κοπράνων και αίματος για να εκτιμήσουν τα υπολείμματα πλουτωνίου στο σώμα του από το 1947 πείραμα.

Το 1994, η Patricia Durbin, η οποία εργάστηκε στα εργαστήρια του Lawrence Livermore σε πειράματα πλουτωνίου, υπενθύμισε: «Ήμασταν πάντα σε επιφυλακή για κάποιον που είχε κάποιο είδος τερματικής ασθένειας που επρόκειτο να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό.

 Αυτά τα πράγματα δεν έγιναν για να μαστίζουν τους ανθρώπους ή να τους κάνεις άρρωστους ή άθλιους.

Δεν έγιναν για να σκοτώσουν ανθρώπους.

Έγιναν για να αποκτήσουν δυνητικά πολύτιμες πληροφορίες.

Το γεγονός ότι εγχύθηκαν και παρείχαν αυτά τα πολύτιμα δεδομένα θα έπρεπε σχεδόν να είναι ένα είδος μνημείου παρά κάτι που πρέπει να ντρέπεται. Δεν με ενοχλεί να μιλήσω για τα ενέσιμα πλουτωνίου λόγω της αξίας των πληροφοριών που παρείχαν.

“Το μόνο πρόβλημα με αυτόν τον λογαριασμό με ομιχλώδη μάτια είναι ότι ο Έλμερ Άλεν φαίνεται ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό λάθος μαζί του όταν πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στα πόδια και ποτέ δεν του είπαν τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σώμα του.

Το 1949 οι γονείς των παιδιών με διανοητική καθυστέρηση στο Σχολείο Fernald στη Μασαχουσέτη κλήθηκαν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο «επιστημονικό σύλλογο» του σχολείου.

Αυτά τα αγόρια που συμμετείχαν στο σύλλογο δεν ήθελαν αντικείμενα πειραμάτων στα οποία η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας σε συνεργασία με την εταιρεία Quaker Oats τους έδωσε ραδιενεργό πλιγούρι βρώμης.

Οι ερευνητές ήθελαν να δουν αν τα χημικά συντηρητικά στα δημητριακά εμπόδισαν τον οργανισμό να απορροφήσει βιταμίνες και μέταλλα, με τα ραδιενεργά υλικά να λειτουργούν ως ιχνηθέτες.

 Ήθελαν επίσης να αξιολογήσουν τις επιπτώσεις των ραδιενεργών υλικών στα παιδιά.

Με βάση τις μεθόδους των Ναζί, τα κρυφά ιατρικά πειράματα της κυβέρνησης των ΗΠΑ αναζήτησαν τα πιο ευάλωτα και αιχμαλωτισμένα θέματα: τους ψυχικά καθυστερημένους, τελείως άρρωστους και, αναπάντεχα, φυλακισμένους.

Το 1963 133 κρατούμενοι στο Όρεγκον και την Ουάσιγκτον είχαν τα όσχεά τους και τους όρχεις τους εκτεθειμένους σε 600 ακτινοβολίες.

Ένα από τα θέματα ήταν ο Harold Bibeau.

Αυτές τις μέρες είναι ένας 55χρονος συντάκτης που ζει στο Troutdale του Όρεγκον.

 Από το 1994 η Bibeau διεξάγει μια ατομική μάχη εναντίον του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ, του Τμήματος Διορθώσεων του Όρεγκον, των Battelle Pacific Northwest Labs και του Πανεπιστημίου του Όρεγκον. Επειδή είναι πρώην con-con δεν έχει, μέχρι στιγμής, ικανοποιήσει πολύ.

Το 1963 ο Bibeau καταδικάστηκε για τη δολοφονία ενός άνδρα που είχε προσπαθήσει να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο Bibeau πήρε δώδεκα χρόνια για εθελοντική ανθρωποκτονία. Ενώ ήταν στη φυλακή ένας άλλος τρόφιμος του είπε για έναν τρόπο που θα μπορούσε να πάρει λίγο χρόνο να ακυρώσει την ποινή του και να βγάλει ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Το Bibeau θα μπορούσε να το κάνει αυτό συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα ιατρικής έρευνας που υποτίθεται ότι διαχειρίζεται το Πανεπιστήμιο Oregon Health Sciences, η ιατρική σχολή του κράτους.

Ο Bibeau λέει ότι παρόλο που υπέγραψε συμφωνία για συμμετοχή στο ερευνητικό έργο, δεν του είπε ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν επικίνδυνες συνέπειες για την υγεία του.

Τα πειράματα στο Bibeau και σε άλλους κρατούμενους (όλοι ειπώθηκαν, 133 κρατούμενοι στο Όρεγκον και την Ουάσινγκτον) αποδείχτηκαν επιζήμια στο άκρο.

Η έρευνα περιελάμβανε τη μελέτη των επιπτώσεων της ακτινοβολίας στο ανθρώπινο σπέρμα και την ανάπτυξη των γονάδων.

Ο Bibeau και οι συνάδελφοί του βρέχτηκαν με 650 rad ακτινοβολίας. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη δόση.

Μια ακτινογραφία θώρακα περιλαμβάνει περίπου 1 rad. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Κατά τα επόμενα χρόνια στη φυλακή, ο Bibeau λέει ότι υπέστη πολλές ενέσεις άλλων ναρκωτικών, μιας φύσης άγνωστη σε αυτόν.

 Είχε βιοψίες και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις. Ισχυρίζεται ότι μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή δεν επικοινωνήθηκε ποτέ ξανά για παρακολούθηση.

Τα πειράματα του Όρεγκον έγιναν για την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, με τη CIA να συνεργάζεται. Υπεύθυνος για τις εξετάσεις του Όρεγκον ήταν ο Δρ Carl Heller.

Αλλά οι πραγματικές ακτινογραφίες στο Bibeau και στους άλλους κρατούμενους έγιναν από εντελώς ανειδίκευτους ανθρώπους, με τη μορφή άλλων κρατουμένων φυλακών.

Ο Bibeau δεν άφησε χρόνο από την ποινή του και πληρώθηκε 5 $ το μήνα και 25 $ για κάθε βιοψία που πραγματοποιήθηκε στους όρχεις του.

Πολλοί από τους κρατούμενους στα πειράματα στις κρατικές φυλακές του Όρεγκον και της Ουάσιγκτον έλαβαν αγγειοτομή ή ευνουχίστηκαν χειρουργικά.

Ο γιατρός που πραγματοποίησε τις εργασίες αποστείρωσης είπε στους κρατούμενους ότι οι αποστειρώσεις ήταν απαραίτητες για να «αποφύγουν τη μόλυνση του γενικού πληθυσμού με μεταλλάξεις που προκαλούνται από ακτινοβολία».

Για την υπεράσπιση των πειραμάτων αποστείρωσης, ο Δρ Victor Bond, ιατρός στο πυρηνικό εργαστήριο του Brookhaven, είπε: «Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ποια δόση αποστειρώνει η ακτινοβολία.

 Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τι διαφορετικές δόσεις ακτινοβολίας θα κάνουν στον άνθρωπο».

Ένας από τους συναδέλφους του Μποντ, ο Δρ Τζόζεφ Χάμιλτον της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, είπε πιο ειλικρινά ότι τα πειράματα ακτινοβολίας (τα οποία είχε βοηθήσει να επιβλέψει) “είχαν λίγο από το άγγιγμα του Μπουχενβαλντ”.

Από το 1960 έως το 1971 ο Δρ Eugene Sanger και οι συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι πραγματοποίησαν “πειράματα ακτινοβολίας ολόκληρου του σώματος” σε 88 άτομα που ήταν μαύρα, φτωχά και πάσχουν από καρκίνο και άλλες ασθένειες.

Τα άτομα εκτέθηκαν σε 100 ακτίνες ακτινοβολίας – το ισοδύναμο των 7.500 ακτινογραφιών στο στήθος.

Τα πειράματα προκάλεσαν συχνά έντονο πόνο, έμετο και αιμορραγία από τη μύτη και τα αυτιά.

Όλοι εκτός από έναν από τους ασθενείς πέθαναν.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1970 μια επιτροπή του Κογκρέσου ανακάλυψε ότι ο Sanger είχε πλαστά έντυπα συναίνεσης για αυτά τα πειράματα.

Μεταξύ του 1946 και του 1963 περισσότεροι από 200.000 Αμερικανοί στρατιώτες αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν, σε επικίνδυνα κοντινή απόσταση, ατμοσφαιρικές δοκιμές πυρηνικών βομβών στον Ειρηνικό και τη Νεβάδα.

Ένας τέτοιος συμμετέχων, ένας ιδιωτικός στρατός των ΗΠΑ με το όνομα Jim O’Connor, υπενθύμισε το 1994, “Υπήρχε ένας τύπος με εμφάνιση ανδρείκελου, ο οποίος προφανώς είχε σέρνεται πίσω από μια αποθήκη.

Κάτι σαν τα καλώδια ήταν προσκολλημένα στα χέρια του και το πρόσωπό του ήταν αιματηρό Μύρισα μια μυρωδιά σαν να καίνε σάρκα.

Η περιστροφική κάμερα που είχα δει θα ζουμ ζουμ και ο τύπος συνέχισε να σηκώνεται.

” Ο ίδιος ο O’Connor έφυγε από την περιοχή της έκρηξης, αλλά τον πήραν οι περιπολίες της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας και του δόθηκαν παρατεταμένες δοκιμές για τη μέτρηση της έκθεσής του.

Ο O’Connor είπε το 1994 ότι από τη δοκιμή είχε βιώσει πολλά προβλήματα υγείας.

Μέχρι την πολιτεία της Ουάσινγκτον, στην πυρηνική κράτηση στο Χάνφορντ, η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ανέλαβε τη μεγαλύτερη σκόπιμη απελευθέρωση ραδιενεργών χημικών ουσιών μέχρι τον Δεκέμβριο του 1949.

Η δοκιμή δεν περιελάμβανε πυρηνική έκρηξη αλλά την εκπομπή χιλιάδων curies ραδιενεργών ιώδιο σε ένα λοφίο που εκτείνεται εκατοντάδες μίλια νότια και δυτικά μέχρι το Σιάτλ, το Πόρτλαντ και τα σύνορα Καλιφόρνια-Όρεγκον, ακτινοβολώντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Μέχρι στιγμής από το να ειδοποιηθεί για τη δοκιμή εκείνη την εποχή, ο άμαχος πληθυσμός το έμαθε μόνο στα τέλη της δεκαετίας του 1970, αν και υπήρχαν επίμονες υποψίες λόγω των συστάδων καρκίνου του θυρεοειδούς που εμφανίστηκαν μεταξύ των κοινοτήτων.

Το 1997, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου διαπίστωσε ότι εκατομμύρια Αμερικανών παιδιών είχαν εκτεθεί σε υψηλά επίπεδα ραδιενεργού ιωδίου που είναι γνωστό ότι προκαλούν καρκίνο του θυρεοειδούς.

 Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της έκθεσης οφειλόταν στο πόσιμο γάλα που είχε μολυνθεί από την επίγεια πυρηνική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1951 και 1962.

Το ινστιτούτο συντηρητικά υπολόγισε ότι αυτή ήταν αρκετή ακτινοβολία για να προκαλέσει 50.000 καρκίνους του θυρεοειδούς.

 Οι συνολικές απελευθερώσεις ακτινοβολίας εκτιμάται ότι είναι δέκα φορές μεγαλύτερες από αυτές που απελευθερώθηκαν από την έκρηξη στον αντιδραστήρα του Σοβιετικού Τσερνομπίλ το 1986.

Μια προεδρική επιτροπή το 1995 άρχισε να εξετάζει πειράματα ακτινοβολίας σε ανθρώπους και ζήτησε από τη CIA να ανατρέψει όλα τα αρχεία της.

Ο Οργανισμός απάντησε με έναν σιωπηλό ισχυρισμό ότι “δεν είχε αρχεία ή άλλες πληροφορίες για τέτοια πειράματα.

” Ένας λόγος για τον οποίο η CIA μπορεί να αισθάνθηκε εμπιστοσύνη σε αυτήν την σκληρή πέτρα ήταν ότι το 1973, ο διευθυντής της CIA Richard Helms είχε χρησιμοποιήσει τις τελευταίες στιγμές πριν αποσυρθεί για να διατάξει να καταστραφούν όλα τα αρχεία πειραμάτων της CIA σε ανθρώπους.

Μια έκθεση του 1963 από τον Γενικό Επιθεωρητή της CIA δείχνει ότι για περισσότερο από μια δεκαετία προηγουμένως ο Οργανισμός είχε ασχοληθεί με την έρευνα και ανάπτυξη χημικών, βιολογικών και ακτινολογικών υλικών ικανών να εργαστούν σε παράνομες επιχειρήσεις για τον έλεγχο της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Η έκθεση του 1963 ανέφερε ότι ο διευθυντής της CIA Allen Dulles είχε εγκρίνει διάφορες μορφές πειραματισμού στον άνθρωπο ως «δρόμους για τον έλεγχο της ανθρώπινης συμπεριφοράς», όπως «ακτινοβολία, ηλεκτροσόκ, διάφορα πεδία ψυχολογίας, κοινωνιολογίας και ανθρωπολογίας, γραφειολογίας, μελέτες παρενόχλησης και παραστρατιωτικές» συσκευές και υλικά. “

Η έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή εμφανίστηκε σε συνεδριάσεις του Κογκρέσου το 1975 σε μια πολύ επιμελημένη μορφή.

Παραμένει ταξινομημένο μέχρι σήμερα.

Το 1976 η CIA είπε στην επιτροπή της Εκκλησίας ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ ακτινοβολία.

Όμως αυτός ο ισχυρισμός ήταν χαμηλότερος το 1991 όταν αποκαλύφθηκαν έγγραφα στο πρόγραμμα ARTICHOKE του Οργανισμού.

Μια σύνοψη της CIA του ARTICHOKE αναφέρει ότι “εκτός από την ύπνωση, τη χημική και ψυχιατρική έρευνα, έχουν διερευνηθεί τα ακόλουθα πεδία … Άλλες φυσικές εκδηλώσεις όπως θερμότητα, κρύο, ατμοσφαιρική πίεση, ακτινοβολία.”

Η προεδρική επιτροπή του 1994, που ιδρύθηκε από τον γραμματέα του Υπουργείου Ενέργειας Hazel O’Leary.

Η τελική έκθεση της επιτροπής αναφέρει αρχεία της CIA που δείχνουν ότι ο Οργανισμός χρηματοδότησε κρυφά την κατασκευή μιας πτέρυγας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Georgetown στη δεκαετία του 1950.

Αυτό επρόκειτο να γίνει καταφύγιο για έρευνα που χρηματοδοτείται από τη CIA για χημικά και βιολογικά προγράμματα.

Τα χρήματα της CIA για αυτό πήγαν μέσω του Dr. Charles F. Geschickter, ο οποίος διευθύνει το Ταμείο Ιατρικής Έρευνας του Geschickter.

Ο γιατρός ήταν ερευνητής καρκίνου της Τζωρτζτάουν που έκανε το όνομά του πειραματίζοντας με υψηλές δόσεις ακτινοβολίας.

Το 1977 ο Δρ. Geschickter κατέθεσε ότι η CIA πλήρωσε το εργαστήριο και τον εξοπλισμό ραδιοϊσοτόπων του και παρακολούθησε στενά την έρευνά του.

Η CIA ήταν ένας σημαντικός παίκτης σε μια ολόκληρη σειρά διακυβερνητικών επιτροπών για τον ανθρώπινο πειραματισμό.

Για παράδειγμα, τρεις αξιωματικοί της CIA υπηρέτησαν στην επιτροπή του Υπουργείου Άμυνας για τις ιατρικές επιστήμες και αυτοί οι ίδιοι αξιωματικοί ήταν επίσης βασικά μέλη στην κοινή επιτροπή για ιατρικές πτυχές του ατομικού πολέμου.

Αυτή είναι η κυβερνητική επιτροπή που σχεδίασε, χρηματοδότησε και εξέτασε τα περισσότερα πειράματα ανθρώπινης ακτινοβολίας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης αμερικανικών στρατευμάτων κοντά σε πυρηνικές δοκιμές που διεξήχθησαν τη δεκαετία του 1940 και του 1950.

Η CIA ήταν επίσης μέρος του οργανισμού ιατρικής ευφυΐας των ενόπλων δυνάμεων, που δημιουργήθηκε το 1948, όπου ο Οργανισμός ήταν υπεύθυνος για την «ξένη, ατομική, βιολογική και χημική νοημοσύνη, από την άποψη της ιατρικής επιστήμης.

Μεταξύ των πιο περίεργων κεφαλαίων στο Αυτή η αποστολή ήταν η αποστολή μιας ομάδας πρακτόρων για να συμμετάσχουν σε μια μορφή αρπαγής σώματος, καθώς προσπάθησαν να συλλέξουν δείγματα ιστών και οστών από πτώματα για να προσδιορίσουν τα επίπεδα της πτώσης μετά από πυρηνικές δοκιμές.

 Για το σκοπό αυτό έκοψαν ιστούς από περίπου 1.500 σώματα – χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση των συγγενών του αποθανόντος. Περαιτέρω αποδείξεις για τον κεντρικό ρόλο του Οργανισμού ήταν ο κύριος ρόλος του στην Κοινή Επιτροπή Πληροφοριών Ατομικής Ενέργειας, το γραφείο εκκαθάρισης πληροφοριών για ξένα πυρηνικά προγράμματα.

Η CIA προεδρεύει της Επιτροπής Επιστημονικής Νοημοσύνης και της θυγατρικής της, της Κοινής Επιτροπής Πληροφοριών για την Ιατρική Επιστήμη.

Και οι δύο αυτοί οργανισμοί σχεδίασαν την έρευνα για την ακτινοβολία και τον ανθρώπινο πειραματισμό για το Υπουργείο Άμυνας.

Αυτό δεν ήταν καθόλου η έκταση του ρόλου του Οργανισμού στον πειραματισμό σε ζωντανούς ανθρώπους.

 Όπως σημειώθηκε, το 1973 ο Richard Helms διέκοψε επίσημα τέτοιες εργασίες από τον Οργανισμό και διέταξε την καταστροφή όλων των αρχείων, λέγοντας ότι δεν ήθελε οι συνεργάτες του Οργανισμού σε τέτοιες εργασίες να «ντρέπονται».

Έτσι έληξε επίσημα η παράταση, από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, των εργασιών τέτοιων ναζιστικών «επιστημόνων» όπως ο Becker-Freyseng και ο Blome.

Και θέλουν όλα αυτά τα παράσιτα παραπάνω να πιστέψουμε ότι τα απάνθρωπα προγράμματα ( με πειραματόζωο τον άνθρωπο) έχουν τελειώσει;

( Εδώ θέλω να κάνω μια παρέμβαση, θα μου πείτε γιατί ένα τόσο μεγάλο ιστορικό, πρέπει να το διαβάσετε;;;

Ακριβώς γιατί αυτό που διαβάζετε, είναι συνέχεια αυτού που ζούμε σήμερα.

Ποιοι είναι αυτοί, από πού ήρθαν αυτοί, που εγκαταστάθηκαν αυτοί, τι έκαναν αυτοί, που τα έκαναν αυτοί, τι κάνουν σήμερα με τα αρχεία από αυτά τα πειράματα);;;

Συνεχίζουμε.

Όταν βλέπεις μια πανδημία από  προαναγγελίες και προσομοιώσεις πολλών χρόνων με χρηματοδοτήσεις τεραστίων κεφαλαίων, όταν εφαρμόζεται ακριβώς όπως είχε σχεδιαστή, όταν έχουν φυλακίσει, τρομοκρατήσει σε παγκόσμιο επίπεδο την ανθρωπότητας με απίστευτη ταχύτατα???

Υποτίθεται για άγνωστο ιό?

Θα πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην δεις την συνωμοτική γενοκτονία των δυο τρίτων του παγκόσμιοι πληθυσμού, όπως έχουν προαναγγείλει σε τακτά διαστήματα!

Πηγές

Η ιστορία της στρατολόγησης Ναζί επιστημόνων και τεχνικών πολέμου από το Πεντάγωνο και την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών διηγείται σε δύο εξαιρετικά, αλλά αδικαιολόγητα παραμελημένα βιβλία: Το έγγραφο του Tom Bower, The Paperclip Conspiracy: The Hunt for the Nazi Scientists and the Linda Hunt’s Secret Agenda.

Η αναφορά του Hunt, ειδικότερα, είναι πρώτη.

Χρησιμοποιώντας τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης, έχει ανοίξει χιλιάδες σελίδες εγγράφων από το Πεντάγωνο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τη CIA που θα πρέπει να κρατούν τους ερευνητές απασχολημένους για τα επόμενα χρόνια.

 Η ιστορία των πειραμάτων των ναζί γιατρών προέρχεται κυρίως από τη δίκη των ιατρικών περιπτώσεων στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης, από τον Alexander Mitscherlich και τους Fred Mielke’s Doctors of Infamy , και από τον τρομακτικό λογαριασμό του Robert Proctor στο Racial Hygiene .

Η έρευνα της αμερικανικής κυβέρνησης για τον βιολογικό πόλεμο παρουσιάζεται με αξιοθαύμαστο τρόπο στο βιβλίο της Jeanne McDermott, The Killing Winds .

Ο καλύτερος απολογισμός του ρόλου της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην ανάπτυξη παραγόντων χημικού πολέμου παραμένει ο Seymour Hersh »Χημικός και βιολογικός πόλεμος από τα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η αιτία του συνδρόμου του πολέμου του Κόλπου, ο γερουσιαστής Jay Rockefeller πραγματοποίησε μια σειρά από αξιοσημείωτες ακροάσεις για τον ανθρώπινο πειραματισμό από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Το αρχείο ακρόασης παρείχε πολλές από τις πληροφορίες για τις ενότητες αυτού του κεφαλαίου που ασχολούνται με τον ακούσιο πειραματισμό για τους πολίτες των ΗΠΑ από τη CIA και τον στρατό των ΗΠΑ.

Οι πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο της ανθρώπινης ακτινοβολίας από την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας και τους συνεργαζόμενους οργανισμούς (συμπεριλαμβανομένης της CIA) προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από διάφορες μελέτες GAO, από τη μαζική έκθεση που συνέταξε το Υπουργείο Ενέργειας το 1994 και από συνεντεύξεις συγγραφέων με τέσσερα από τα θύματα του πλουτωνίου και πειράματα αποστείρωσης.

Αυτό το δοκίμιο προσαρμόζεται από ένα κεφάλαιο στο Whiteout: τη CIA, τα Ναρκωτικά και τον Τύπο.

https://www.sott.net/article/370632-Operation-Paperclip-Nazi-science-goes-West

Διάφορα σενάρια που επεξεργάζονται οι δολοφόνοι εξουσιαστές θυμηθείτε τις αναφορές που δένουν με αυτά που τους ξεφεύγουν, σκόπιμα, ή  κατά λάθος?

Του Χάρι Μπέικερ

Η «σεληνιακή κιβωτός» θα ήταν κρυμμένη σε σωλήνες λάβας.

Οι επιστήμονες θέλουν να αποθηκεύσουν το DNA 6,7 εκατομμυρίων ειδών σε μια σεληνιακή κιβωτό ως αντίγραφο ασφαλείας.

Μια «σεληνιακή κιβωτός» κρυμμένη μέσα στους σωλήνες λάβας του φεγγαριού θα μπορούσε να διατηρήσει το σπέρμα, τα αυγά και τους σπόρους εκατομμυρίων ειδών της Γης, σύμφωνα με μια ομάδα επιστημόνων.

Εγώ θα πω ότι εκεί μπορεί να είναι και η πρώτη κατοίκιση και το κρύβουν, διότι έχουμε τεράστια διαφορά και σταθερή θερμοκρασία, από την υπαίθρια ατμόσφαιρα του Άρη;;;

Η κιβωτός, ή η τράπεζα γονιδίων, θα ήταν κρυμμένη με ασφάλεια σε αυτές τις κοιλότητες και τις σπηλιές;;;;;;;

Που ήταν σκαλισμένες από λάβα πριν από περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια χρόνια και θα τροφοδοτούταν από ηλιακούς συλλέκτες παραπάνω.

 Θα κρατούσε το κρυογονικά διατηρημένο γενετικό υλικό και των 6,7 εκατομμυρίων γνωστών ειδών φυτών, ζώων και μυκήτων στη Γη , το οποίο θα απαιτούσε τουλάχιστον 250 εκτοξεύσεις πυραύλων για τη μεταφορά στο φεγγάρι, σύμφωνα με τους ερευνητές;;;;;;;

Παραπάνω έθεσα το ερώτημα τι στέλνουν μαζί με τους δήθεν δορυφόρους του Ελτον;;;;;

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η προσπάθεια θα μπορούσε να προστατεύσει την άγρια ​​φύση του πλανήτη μας τόσο από φυσικά και ανθρωπογενή αποκαλυπτικά σενάρια, όπως η έκρηξη του υπερολίκου ή ο πυρηνικός πόλεμος, και να διασφαλίσουν την επιβίωση των γονιδίων τους, λέτε να θέλουν μόνο αυτό, και όχι τους εξουσιαστές δολοφόνους με τα δουλικά τους;;;;;;;;;;;;;;;

Φυσικά μην περιμένουμε να μας το πουν, θα είμαστε τελείως ηλίθιοι αν το πιστέψουμε κατή τέτοιο, από τους δολοφόνους μας;;;;;;;;;;;;;;;

https://www.livescience.com/proposed-lunar-ark-for-biodiversity.html

Από διάσπαρτες ανακοινώσεις βγαίνει ένα συμπέρασμα ότι κάτι έρχεται, κάτι επίκειται, κάτι τρομακτικό θα συμβεί;

Η Ατζέντα 2030 είναι για μένα κομβικό σημείο φρίκης.

Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις να νοιάζονται για τα υπάρχοντα επάνω στην γη λες και σε συγκεκριμένη προγραμματισμένη στιγμή κάτι θα συμβεί, που κάποιοι το ξέρουν και φροντίζουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους με τους δούλους τους;

 Όλα δείχνουν ότι αν δεν καταφέρουν να κάνουν τους ανθρώπους να αλληλοσκοτωθούν δηλαδή ( παγκόσμιο εμφύλιο) θα το κάνουν αυτοί, αυτό μπορεί να σημαίνει και ζημιά πέρα από τον άνθρωπο και στον πλανήτη, για αυτό οι δολοφόνοι εξουσιαστές έχουν εναλλακτικά σχέδια.

Αυτό το βλέπεις να γίνεται κάθε ημέρα ποιο φανερό!

Ένα άλλο Ερευνητικό πρόγραμμα τρέχει με την Κρυογεννητικεί;

Όταν το σώμα φτάσει στους -120 βαθμούς Κελσίου, ξεκινά η τελική φάση της κρυοσυντήρησης (κρυόσταση) στον ειδικό θάλαμο του υγρού αζώτου.
Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τη μέρα που μια γυναίκα από τη Χώρα του Δράκου έγινε η πρώτη Κινέζα που αφέθηκε στα θέλγητρα της κρυογονικής.

Ο σύζυγός της εμφανίζεται μάλιστα πεπεισμένος πως μια μέρα, με τις προόδους της τεχνολογίας και της ιατρικής έρευνας, θα μπορέσει και πάλι να ξαναζήσει πλάι στην πολυαγαπημένη του γυναίκα.

Με το που άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της ανατολικής Κίνας, μια γιγαντιαία επιχείρηση στήθηκε για τη 49χρονη ώστε να καταψυχθεί σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της κρυονικής.

 Μέχρι και έναν αμερικανό ειδικό είχαν φέρει από την Alcor Life Extension Foundation, μια από τις ελάχιστες δομές του πλανήτη που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Πειραματικές τεχνολογίες δηλαδή που προϋποθέτουν πως μια μέρα θα είμαστε σε τέτοια θέση που θα μπορούμε να επαναφέρουμε έναν άνθρωπο στη ζωή.

Μέχρι τότε, το σώμα αποθηκεύεται σε δεξαμενές υγρού αζώτου, σε θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός, και με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού που υποστηρίζει τις βασικές λειτουργίες του οργανισμού.

Κατά τη στιγμή του θανάτου εξάλλου οι περισσότεροι ιστοί του σώματος είναι ακόμα ζωντανοί.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν επανέλθει στη ζωή παρά το γεγονός ότι η καρδιά τους είχε σταματήσει και δεν ανέπνεαν πια.

«Ο βιολογικός θάνατος», μας λέει μια από τις τρεις μόνο κλινικές κρυογονικής του πλανήτη και αυτή που ήταν άλλοτε η μόνη στον κόσμο (Cryonics Institute), «είναι το σημείο στο οποίο -κάτω από το καθεστώς της σημερινής ιατρικής επιστήμης- ο γιατρός εγκαταλείπει.

 Όμως, όπως ακριβώς τόσοι πολλοί άνθρωποι που ζουν σήμερα έχουν επιστρέψει στη ζωή από αυτό που θα θεωρούνταν μη αναστρέψιμος θάνατος πριν κι από ακόμα 50 χρόνια, οι γιατροί του μέλλοντος δεν θα εγκαταλείπουν τόσο γρήγορα.

Η κρυονική αποπειράται να μεταφέρει τους ασθενείς μας -διατηρημένους κατά τη στιγμή ή κάπου κοντά στον βιολογικό τους θάνατο- σε αυτούς τους γιατρούς για θεραπεία».

Το σώμα της Κινέζας κρυοσυντηρείται πια σε μια δεξαμενή 2.000 λίτρων υγρού αζώτου σε θερμοκρασίες -196 βαθμών Κελσίου.

Η πεποίθηση ωστόσο πως η διατήρηση ενός νεκρού σώματος από την αποσύνθεση και η επαναφορά του κάποια μέρα στη ζωή απαιτεί μερικά γενναία λογικά άλματα για να τελεσφορήσει.

Ακόμα κι αν μπορούμε να χρησιμοποιούμε σήμερα την τεχνολογία για να καταψύχουμε ανθρώπινα σώματα, κανείς δεν εγγυάται πως μια μέρα θα είμαστε σε θέση να τα επαναφέρουμε στη ζωή.

Κανείς δεν τα έχει καταφέρει εξάλλου μέχρι σήμερα.

Η κρυογονική όμως δεν υπόσχεται κάτι τέτοιο, όχι με τον ρητό και ξεκάθαρο τρόπο που θα ήθελε ο πελάτης της.

Υποδεικνύει πάντως με νόημα ότι πολλοί θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την κρυοδιατήρηση, όπως η ίδια η οικογένειά του.

Κάποια στιγμή, όχι στο απώτερο αλλά στο κοντινό μέλλον, η ιατρική θα μπορεί να εξάγει DNA ή υγιή κύτταρα από τον άνθρωπο στον καταψύκτη, τα οποία θα έχουν ευεργετική επίδραση στους συγγενείς του.

Λίγες χιλιάδες άνθρωποι έχουν αφεθεί μέχρι σήμερα στην υπόσχεση της κρυογονικής για μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή.

Αμερική και Ρωσία είναι δυο χώρες εξόχως διαφορετικές μεταξύ τους, φαίνεται όμως πως μοιράζονται την ίδια δίψα για αιώνια ζωή.

Φιλοξενούσαν βλέπετε τα μόνα δύο ινστιτούτα κρυογονικής του κόσμου, με ένα τρίτο να έχει ανοίξει πια τις παγωμένες πύλες του στις ΗΠΑ.

Κι αν ο μύθος συνεχίζει να θέλει τον Γουόλτ Ντίσνεϊ να έχει καταψυχθεί με απώτερο σκοπό να ξαναζωντανέψει στο μέλλον (δεν ισχύει φυσικά), κάτι που φάνταζε το 1966 που πέθανε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σήμερα η κρυογονική είναι μια απτή πραγματικότητα που κάθε άνθρωπος με οικονομίες μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και μεγάλη θέληση για ζωή μπορεί να έχει.

Ζωή κατά το ήμισυ φυσικά, καθώς η κρυοδιατήρηση δεν καταλήγει, ακόμα τουλάχιστον, σε επαναφορά στη ζωή.

Να πώς παίζεται το παιχνίδι που κάποιοι αποκαλούν μπίζνα, ενώ κάποιοι άλλοι κατακεραυνώνουν για τις ηθικές και μεταφυσικές επιπτώσεις του…

Λίγη παγωμένη ιστορία

Η κρυογενική είναι ένας κλάδος της φυσικής που ασχολείται με την παραγωγή και τις εφαρμογές των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και έλκει φυσικά την καταγωγή της από τα ελληνικά.

Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων του CERN είναι το μεγαλύτερο κρυογενικό σύστημα του κόσμου και ένα από τα ψυχρότερα μέρη του πλανήτη Γη.

Οι βασικοί μαγνήτες του Επιταχυντή δουλεύουν σε θερμοκρασίες -271,3 βαθμών Κελσίου, ψυχρότερες δηλαδή και από τις αφιλόξενες συνθήκες που επικρατούν στο Διάστημα (-270,5 βαθμοί Κελσίου)!

Η κρυογονική είναι βέβαια κάτι ελαφρώς διαφορετικό από την κρυογενική, την κρυοηλεκτρονική και την κρυοφυσική, τις επιστήμες που απασχόλησαν τον άνθρωπο τον 19ο και 20ό αιώνα, όταν όλοι προσπαθούσαν να φέρουν τα βασικά αέρια του κόσμου, όπως το οξυγόνο, το υδρογόνο, το άζωτο και το ήλιο, σε υγρή μορφή.

Κι έτσι η κρυογενική έφτασε να αφορά σε θερμοκρασίες -150 βαθμών Κελσίου και είχε πια πρακτικές εφαρμογές παντού, από την ιατρική και τη βιομηχανία μέχρι την ηλεκτρική αντίσταση των μετάλλων και τους ηλεκτρομαγνήτες.

Η κρυογενική ασχολήθηκε μετά με την κατάψυξη τροφών αλλά και βιολογικών παραγόντων (όπως το σπέρμα των ζώων κτηνοτροφίας), πριν περάσει στον άνθρωπο με διάφορες ιατρικές χρήσεις (όπως η κρυοχειρουργική).

Η πρακτική ωστόσο της κατάψυξης ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος μετά τον θάνατο με την ελπίδα της μελλοντικής ανάστασης, η κρυογονική (ή κρυονική) δηλαδή, είναι κάτι ολότελα διαφορετικό.

Και στο πλαίσιο της κρυογενικής, δεν είναι μια καθόλου αποδεκτή επιστημονική εφαρμογή…

Τι γίνεται και πού πλέον υπάρχουν τρεις εγκαταστάσεις κρυογονικής στον κόσμο.

 Το πρωτοπόρο στον τομέα Cryonics Institute στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, το πασίγνωστο KrioRus στη Μόσχα της Ρωσίας και το πρόσφατο και μεγαλύτερο από όλα Alcor στην Αριζόνα της Αμερικής.

Το τελευταίο έχει σήμερα περισσότερους από 1.000 πελάτες που πληρώνουν πολλά κάθε χρόνο για να διατηρούνται σε υγρό άζωτο.

«Όταν ξεκινήσαμε την κρυογονική, μας θεωρούσαν ανισόρροπους και περιθωριακούς, σήμερα όμως είμαστε στην αιχμή της επιστήμης», είπε πρόσφατα ο εκπρόσωπος Τύπου του Cryonics Institute, το οποίο κατέψυξε τον πρώτο πελάτη του το 1976, σε μια εποχή που κανείς δεν σκεφτόταν να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο ίδιος μας είπε πως η τσουχτερή σημερινή τιμή για τις υπηρεσίες του ινστιτούτου, τα 175.000 ευρώ συν μερικές χιλιάδες ακόμα τον χρόνο, παραμένει χαμηλή για την κρυοδιατήρηση όλου του σώματος.

Γεγονός είναι πάντως πως όλοι υπαινίσσονται πως η επαναφορά στη ζωή από τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και από τα τόσα χημικά που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία, θα μπορούσε κάλλιστα να βλάψει το πτώμα.

Κι έτσι απομένουν να εύχονται πως οι μελλοντικές τεχνολογικές και ιατρικές εξελίξεις θα μπορέσουν να υπερπηδήσουν τα εμπόδια του παρόντος, πόσο μάλλον να βρεθούν επιτέλους οι θεραπείες που στέρησαν τη ζωή στον εκάστοτε πελάτη.

Δεν διατηρούνται πάντως μόνο ολόκληρα σώματα.

Δεκτοί γίνονται και μεμονωμένοι εγκέφαλοι («νευροδιατήρηση» το λένε), σε προφανώς χαμηλότερες τιμές, αλλά ακόμα και αγαπημένα κατοικίδια, τα οποία έχουν προφανώς το ίδιο δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία.

 Και παρά την τρέχουσα πεποίθηση, πολλοί πελάτες επιλέγουν να διατηρηθούν σε δικές τους τοποθεσίες, παραμένοντας κοντά στους ανθρώπους που αγάπησαν στη ζωή.

Το KrioRus έχει δημοσιεύσει, με τη συναίνεση των πελατών του, μερικά ονόματα…

Υπεύθυνος για την τεχνική της κρυονικής ήταν ο Ρόμπερτ Έτινγκερ, ο οποίος ίδρυσε και το πρώτο ποτέ εργαστήριο το 1976, το οποίο είναι το εμβληματικό στον χώρο σήμερα Cryonics Ιnstitute.

Σε ιατρική ανάσταση νεκρών προσέβλεπε ο ακαδημαϊκός φυσικομαθηματικός και γι’ αυτό ακριβώς έγραψε στο κολοσσιαίας επίδρασης «Η προοπτική της αθανασίας» (1964).

Να και άλλη αναφορά που μας  αναγκάζει να ρωτήσουμε, τι έχουν καταφέρει και δεν το ξέρουμε, σε συνάρτηση μιας απότομης στροφής, επάνω στην γη από τους δολοφόνους εξουσιαστές;;;;

Θα πάνε κάπου, για να κοιμηθούν για όσο χρειαστεί;;;;

Όταν ο καθηγητής έφυγε από τον κόσμο, είδε δώσει εντολή να αποστραγγίξουν το αίμα του και να τον καταψύξουν εμβαπτίζοντας τη σορό του σε υγρό άζωτο.

Θα τον άφηναν μάλιστα έτσι μέχρι να μπορέσουν οι γιατροί του μέλλοντος να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Μέχρι τότε βέβαια ο Έτινγκερ είχε ήδη κρυοσυντηρήσει τη μητέρα του, τις δύο συζύγους του και καμιά εκατοσταριά ακόμα νοματαίους!

Μέχρι και τη δεκαετία του 1990 πάντως ο μόνος του πελάτης ήταν η πρώτη του σύζυγος, η οποία είναι αμφίβολο αν πλήρωνε το κόστος για τη διατήρησή της.

«Κυνηγούς της αθανασίας» τους αποκαλούν με προφανή λογοτεχνική διάθεση όλους αυτούς που έχουν ήδη υπογράψει για μια θέση στο υγρό άζωτο, καθώς η διαδικασία θέλει τον χρόνο της και δεν πρέπει να λάβει χώρα μέσα στο εσπευσμένο του θανάτου.

 Άλλοι βέβαια τους χαρακτηρίζουν αλαζόνες και ματαιόδοξους, αυτή πάντως είναι μια κουβέντα προσωπικού γούστου παρά ηθικού καθήκοντος…

Πώς καταψύχεσαι όμως;

Η κρυοσυντήρηση γίνεται με απότομη πτώση της θερμοκρασίας, κατά μερικές χιλιάδες βαθμούς το δευτερόλεπτο δηλαδή.

Η ταχύτητα της κατάψυξης είναι αποφασιστικής σημασίας για το όλο εγχείρημα, προκειμένου να μη δημιουργηθούν κρύσταλλοι μέσα στο κυτταρικό υλικό και αλλοιωθούν τα συστατικά του.

Κάθε κρύσταλλος θα σπάσει κατά τη μελλοντική απόψυξη, καταστρέφοντας το κύτταρο ή το όργανο που το υποβαστάζει.

Το τελικό στάδιο περιλαμβάνει διατήρηση σε υγρό άζωτο θερμοκρασίας -196 βαθμών Κελσίου, αφού το πτώμα περάσει όμως από ένα ενδιάμεσο στάδιο κατάψυξής του σε φρέον συνήθως -98 βαθμών Κελσίου.

Το σημαντικότερο πάντως είναι να γίνει η κατάψυξη αμέσως μετά τον βιολογικό θάνατο του ανθρώπου, προκειμένου να μην πεθάνουν όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα του σώματος.

Νομικά μιλώντας, η κρυοσυντήρηση ζωντανών ανθρώπων δεν επιτρέπεται πουθενά στον κόσμο, ακόμα και αν μιλάμε για ανθρώπους με ανίατες ασθένειες σε τελικά στάδια ή σε κατάσταση κώματος.

«Αυτό δεν είναι πάντως κρίσιμο για την κρυονική», μας λέει το Cryonics Institute, το οποίο αποφεύγει ωστόσο κι αυτό να δημοσιεύσει μελέτες για την κατάσταση που θα βρεθεί ένας οργανισμός όταν αποψυχθεί.

Ξέρουμε δηλαδή τα πάντα για τη διαδικασία και τα ευεργετικά μελλοντικά της οφέλη, τίποτα όμως για το τι συμβαίνει στο επίπεδο της ίδιας της κατάψυξης.

Υποστηρίζουν συνήθως πως η κοινωνία δεν είναι έτοιμη για τέτοιου είδους πληροφορίες!

Είναι όμως προφανώς έτοιμη να ακούσει πώς γίνεται το όλο πράγμα: με το που πεθάνει λοιπόν ο πελάτης, το παγωμένο νερό (και όχι τα παγάκια) θα επιστρατευτεί να ρίξει σε πρώτη φάση τη θερμοκρασία του σώματος, σε συνδυασμό με κάποιο αντιπηκτικό.

 Στον δρόμο για την κρυογονική κλινική, το σώμα υποστηρίζεται καρδιοπνευμονικά για να κυκλοφορεί το αίμα και να αποφεύγονται οι αλλοιώσεις.

Όταν τον ξαπλώσουν στο κρεβάτι του ινστιτούτου, αφαιρούν όλο του το αίμα και του χορηγούν αντιψυκτικά και κάτι άλλα χημικά διαλύματα για την «υαλοποίηση», την κατάψυξη του σώματος χωρίς τη δημιουργία πάγου.

Όταν το σώμα φτάσει στους -120 βαθμούς Κελσίου, ξεκινά η τελική φάση της κρυοσυντήρησης (κρυόσταση) στον ειδικό θάλαμο του υγρού αζώτου.

Η τελευταία φάση θα είναι βέβαια η απόψυξη του σώματος όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και η ανάσταση νεκρών είναι πεζή καθημερινότητα.

Εξαιτίας βέβαια όλων αυτών που θα μπορούσαν να πάνε στραβά τόσο στην ίδια τη μέθοδο όσο και κατά την απόψυξη, πολλοί επιλέγουν να συντηρήσουν μόνο τον εγκέφαλό τους.

Στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας είναι εξάλλου όλα, κι έτσι όσο πιθανή (ή μη) φαντάζει η επισκευή του σώματος κατά την ανάνηψη άλλο τόσο είναι και η μεταμόσχευση του εγκεφάλου σε άλλο σώμα.

Στην Alcor θα πρέπει να δαπανήσει κάποιος 165.000 ευρώ (200.000 δολάρια) για full service, συν τα ετήσια έξοδα διατήρησης συν μερικά ακόμα χιλιάρικα επειδή δεν είναι αμερικανός πολίτης.

Μπορεί πάντως να γίνει μέλος του ιδρύματος και να καταβάλει την ετήσια συνδρομή του ανελλιπώς, κι έτσι όταν πεθάνει το κόστος θα είναι εξόχως χαμηλότερο.

Αν είναι το κλειδί της ζωής ή άλλη μια καλοστημένη μπίζνα εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ματαιοδοξίας, αυτό αφορά στον καθένα και την ηθική του.

Εύκολες και τελεσίδικες απαντήσεις δεν χωρούν πάντως σε ό,τι αφορά στον θάνατο, το πένθος και τη διαχείρισή του.

Όποιος λαχταρά να ξαναζήσει, μπορεί κάποτε να είναι σε θέση να το κάνει.

Ή και όχι, θα φανεί…

Εδώ θα πρέπει να πούμε, ότι αυτά είναι ελάχιστα των ελαχίστων που φτάνουν σε εμάς στον απλό λαό, όποτε η αλήθεια είναι πολύ μακριά.

Δεν ξέρουμε πόσο έχουν προχωρήσει;

Δεν ξέρουμε σε τι πειράματα έχουν εκπαιδευτή, δεν ξέρουμε αν έχουν ειδή στείλει εκεί έξω ανθρώπους και ζώα, για ζώα είμαι 99% σίγουρος ότι έχουν στείλει, εγώ το υποψιάζομαι, από την πρεμούρα για της εποίκηση του Άρη?????

Χωρίς να έχουμε στοιχεία της επιβίωσης ζωντανών οργανισμών;;;;;

Αυτό από μόνο του μας λέει ότι έχουν στοιχεία;

Σε όλο αυτό το άρθρο θα πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, ότι τον βασικό ρόλο σε αυτή την παγκόσμια πανούκλα, οι πρωταγωνιστές είναι οι Εβραίοι με συνέταιρους τους γερμανούς για χιλιάδες χρόνια, χωρίς να θέλω να αποσιωπήσω τις ευθηνές του κάθε έθνους.

Το φινάλε και το ερώτημα γιατί την Ελλάδα και τους Έλληνας τους κτυπάνε περίστερο και με τέτοιο μίσος;;;

Ένας βασικός λόγος είναι ότι παίζουν με την ψυχολογία.

Αν πέσει η Ελλάδα θα πέσει όλος ο κόσμος.

Κτυπάνε αυτά που θέλουν να εξαλείψουν και που γεννήθηκαν στην Ελλάδα!

Δημοκρατία, εκεχειρία με τους ολυμπιακούς αγώνες, Ανθρώπινα δικαιώματα, Ελευθερία, Γνώση, Η αλήθεια, Η δικαιοσύνη, Η μουσική, Οι Τέχνες, Οι επιστήμες, Η παιδεία, Το θέατρο και πολλά άλλα.

Η Ελλάδα αυτή η μικρή κουκίδα στο χάρτη σήμερα, είναι ο ομφαλός της γης, όλα εδώ ξεκίνησαν, εδώ το φως η αγάπη και φιλία έχουν την δική τους αξία, η ελπίδα επίσης, αυτά πρέπει να τα σκοτώσουν με πάταγο στην κοιτίδα τους, για αυτό την Ελλάδα, διότι δεν ξέρουν πότε θα τους κάνει την έκπληξη ο Έλληνας;;;;

Ιδικά σήμερα υπάρχει και ένας σοβαρότερος λόγος, άπαντες, πολιτικοί, λόγιοι, δικαστικοί-δικηγόροι, επιστήμονες, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και κρατικοδίαιτοι, δημοσιογράφοι, ξεκινάνε από επιόρκους μέχρι προδότες, είναι η ευνοϊκότερη εποχή να την διαλύσουν την Ελλάδα, διότι η διαφθορά έχει αρχίσει να γίνεται κοινωνικό φαινόμενο.

Παράδειγμα ο Μητσοτάκης και όλη η εγκάθετη βουλή, οι πατρόνες τους όταν θέλουν κάτι που θα τους εκθέσει, βάζουν έναν Έλληνα πολιτικό να το κάνει, παράδειγμα το πιστοποιητικό για το εμβόλιο, πιστεύει κανείς ότι είναι πρωτοβουλία του Μητσοτάκη, του ανθρώπου της καρπαζιάς;;;

Όχι βέβαια τον έβαλαν να βγάλει τα κάρβουνα από την φωτιά, αφού είναι σχεδιασμένο από την αρχή, είναι το δυνατότερό τους χαρτί σε εκβιάζουν με το πιστοποιητικό, αν δεν υποκύψεις, σε αποκλείουν από το δικαίωμα να ζήσεις, αφού σου κλείνουν όλες τις πόρτες.

Για αυτό, χρησιμοποίησαν προδότες στην σειρά Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαδήμος, Πικραμένος βαρεμένος, οικουμενική, Τσίπρα Μητσοτάκη, ότι χειρότερο κατακάθι έχει η Ελληνική πολιτική το χρησιμοποίησαν.

Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα, αλλά δυστυχώς δεν αξίζει να ασχολείσαι με προδότες, αν μπορείς τους εκτελείς, να μην βρεθούν αύριο μπροστά στα παιδιά μας.

ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ & ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

H ανάγκη να κάνουμε κάτι για την πατρίδα μας είναι αναμφισβήτητη, δεν υπάρχει περιθώριο και δυνατότητα αναβολής, κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος της ύπαρξης μας.

Η γλώσσα μας έχασε την δονητική της ικανότητα, η βλακοποίηση των εγκεφάλων συντελείται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η εύκολη πρόσβαση σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα δημιουργεί θεατές και χρήστες υπερπληροφοριών όπου κυριαρχεί η παθητική υποταγή σε  ένα ρυθμό πού γίνεται ανεξέλεγκτος.

Τα φάρμακα και η διατροφή, το νερό, τα λιπάσματα, είναι πλέον ανεξέλεγκτη, αφού ελέγχεται από τους εξουσιαστές δολοφόνους μας!

Από την άλλη πλευρά η έξαρση της τεχνολογίας δημιουργεί στρατιές ανέργων και ψευδό ειδικευμένων εργατών που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις σύγχρονες εξελίξεις και ταυτόχρονα διαλύουν την εργατική γηγενή  κοινωνία!

Οι συνάνθρωποι μας αισθάνονται περικυκλωμένοι να συνθλίβονται από τις διαταγές μιας κοινοβουλευτικής δικτατορίας  όπου το άτομο συνθλίβεται προς χάριν της προόδου?

Και της ασφάλειας του πολίτη, με πειθώ το ξύλο τις απειλές, τις φυλακίσεις, ακόμα και τον θάνατο με καθημερινά ΦΕΚ!!!!

Λες και μοιράζουν δωρεάν εισιτήρια για κινηματογράφο, το δε σύνταγμα έχει γίνει άλλοτε λαστιχάκι για τα μαλλιά και άλλοτε, χαρτί τουαλέτας!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα αυτής της κοινοβουλευτικής δικτατορίας είναι ότι έπεισε τους πολίτες ότι είναι τμήματα της Αλλαγής και η συμμετοχή τους είναι αναγκαία για την εξέλιξη της ανθρωπότητας, σε ένα σύστημα ελεγχόμενης σκέψης με αντίτιμο την ασφάλεια.

Βέβαια στην διαδρομή έπεσαν οι μάσκες, φόρεσαν άπαντες μάσκες, και γίναμε ρεντίκωλο διεθνώς, πάει και το καλό της ασφάλειας μας, αφού τώρα η ασφάλεια μας, έγινε θανατηφόρος αντίπαλος, σκέτος εχθρός, σε πατάει κάτω και αν δεν βλέπει κανένας σε σκοτώνει.

Στις μέρες μας η Ελλάς επιλέχθηκε να διαδραματίσει τον ρόλο της Ιφιγένειας και χτυπήθηκε βάναυσα, έγινε το πειραματόζωο για να παραδειγματιστούν τα άλλα κακά παιδιά που θα τους έρθει η όρεξη να αντισταθούν.

Συμβαίνει μέσα στην ροή της ιστορικής πραγματικότητας να έχουν επέμβει και άλλες φορές από τα ιερατεία των ισχυρών, βρίσκουν εύκολη προδοτικά δουλικά να κάνουν την δουλειά τους, στον  κόσμο τούτο κρίνοντας ότι οι εσωτερικές μας αδυναμίες είναι και πρόκριμα της παντελούς εξαφανίσεώς μας.

Ο πόλεμος που γίνεται είναι ιδιαίτερα αισθητός και οι συνέπειές του επηρεάζουν όλους μας γιατί έχει ως έπαθλο τις ψυχές μας, εμείς πάντα ήμασταν λίγοι σε επίπεδο οικονομικό και δημογραφικό χωρίς αυτό να αποτελεί μειονέκτημα  όποτε κληθήκαμε να πολεμήσουμε υπέρ βωμών και εστιών, είμαστε πρώτοι σε ανδρεία και πατριωτισμό, εκτός εκείνων των περιπτώσεων που έλαβε χώρα η επαίσχυντη προδοσία.

Το Έθνος μας είναι θεματοφύλακας γνώσεων και πληροφοριών που έμειναν αναλλοίωτες σε πείσμα των εξουσιαστών μισάνθρωπων, επειδή εμείς οι ανάδελφοι Έλληνες έχουμε στην ψυχή μας την Γνώση του Λόγου και του Ήχου.

Και τώρα στον καιρό μας ευλογηθήκαμε να επιλεγούμε από τον Νόμο της ύπαρξης και της ανάγκης να γίνουμε η γενιά που δεν έχασε την Ψυχή της και με αρχηγό τον ΛΟΓΟ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και σύντροφο την κυτταρική μας μνήμη να αναστήσουμε την λατρεμένη μας ΕΛΛΑΣ από τις στάχτες της και σε συνέχεια την ανθρωπότητα.

Από την Μεταπολίτευση -για να μην πάμε και ποιό πριν- στην Ελλάδα εφαρμόστηκε ένα σατανικό σχέδιο … ένα σχέδιο το οποίο σκόπευε στην διάλυση του κράτους του φωτός και την καταστροφή και εξαφάνιση των  ανάδελφων γηγενών Ελλήνων.

Κάτω από αυτό ο πλαίσιο και τις εντολές κινήθηκαν μεθοδικά η μια μετά την άλλη, χωρίς καμία εξαίρεση, όλες οι κυβερνήσεις, και όλως ο πολιτικός κόσμος, με την συνεργασία κάθε θεσμού αλλά και κυρίως του κοροϊδεμένου λαού, που δεν έβλεπε ή και δεν ήθελε να δει τι ετοίμαζαν και προς τα που τραβούσε το όλο πράγμα.

 Νομίζοντας τους άλλους βλάκες και το εαυτόν του ξύπνιο, και δρώντας απόλυτα εγωιστικά και φιλοτομαριστικά, κοίταζε μόνο τι θα βουτήξει και ποιούς θα κοροϊδέψει, μην κατανοώντας και κυρίως μην θέλοντας να κατανοήσει ότι όλο αυτό είναι ΚΑΙ εις βάρος του, και κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα γυρίσει μπούμερανγκ, καταστρέφοντας το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα στην οικτρή και οδυνηρή κατάσταση που βρισκόμαστε, όπου η χώρα πνέει τα λοίσθια.

 Ο λαός διασύρεται, αφαιμάζεται και σταθερά οδηγείται στην περιθωριοποίηση, την ανεργία, την ασιτία  και την βιολογική εξάλειψη μαζί και τα παιδιά του, αποσβολωμένα και αποχαυνωμένα, αντί να ψάχνουν λύσεις διόρθωσης, διοργανώνουν έκ-φυλες πορείες διατυμπανίζοντας και προβάλλοντας την ανωμαλία τους ή ραχατεύοντας σε κάποια καφετέρια, ενώ όσα περιέσωσαν έστω και λίγο μυαλό, κοιτάζουν να φύγουν από αυτόν τον βόθρο, μεταναστεύοντας όπου βρουν ένα κομμάτι ψωμί.

  1. Που είμαστε – Η υπάρχουσα κατάσταση

Η χώρα έχοντας προ πολλού ξεπεράσει ‘‘την άκρη του γκρεμού’’, βρίσκεται πλέον σε ελεύθερη πτώση, με ορατών τον πλήρη αφανισμό της, όχι τόσον ως προς το κράτος που αν δεν διαλυθεί οριστικά θα περιπέσει σε μια κατάσταση πεμπτοκοσμικής χώρας για τους υπηκόους της, αλλά, κυρίως ως έδρα της Ελληνικής Φυλής, το ιερό ελληνικό έθνος.

Με την πλήρη στήριξη απάντων των δημοσιοκοπριτών (όλων ανεξαιρέτως όσων πλέον αμείβονται από τον δημόσιο κορβανά) των διαχρονικών υποστηρικτών του κατεστημένου, τα πεμπτοφαλαγγίτικα προδοτικά πολιτικά σούργελα, τα διαχρονικά πουλημένα και προδοτικά ΜΜΕ!

 Έχουν ξεπουλήσει ή οσονούπω ξεπουλούν τα πάντα, κάθε δημόσια και όχι μόνο περιουσία.

Κάνουν το μαύρο άσπρο, για το καλό μας????

Έχουν διαλύσει την βιοτεχνία, την βιομηχανία, την οικονομία, τον αγροτικό κόσμο, τον τουρισμό και όλον τον παραγωγικό ιστό.

Το χειρότερο που έχουν κάνει πολιτικοί, δικαστικοί, επιστήμονες, λόγιοι είναι αυτό το μοναδικό έγκλημα την  υποθηκεύσει, δεσμεύσει το μέλλον του τόπου και των πολιτών, σε αλλότρια συμφέροντα μέσω του Εταιρικού (Αγγλικού) Δικαίου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, όσοι υπάγονται στο αγγλικό δίκαιο, είναι του κλοτσου και του μπάτσου και στα πρόθυρα για κατάργηση της ύπαρξής τους!

Σου αφαιρούνται 100% όλα τα δικαιώματα και παύουν να σε προστατεύουν οι διεθνείς νόμοι!!!

Έχουν παραχωρήσει την Διοίκηση όλων των υπηρεσιών του κράτους στους υποτιθέμενους πιστωτές.

Το είδαμε φρικιαστικά στο Μάτι, που το ΝΑΤΟ απαγορεύεσαι την διάσωση των αθώων θυμάτων με την πλήρη συγκατάθεση της προδοτικής βουλής των εβραίων, το είδαμε πρόσφατα εν έτη 2021  δια στόματος  πρωθυπουργού με τις φωτιές, μην επεμβαίνετε να σβήσετε τις φωτιές… Πρέπει να καούν τα δάση και ειδικά τα πεύκα διότι εμποδίζουν του  νταβατσηδες μας να βρουν τα μοναδικά στον κόσμο ορυκτά.

Έχουν προχωρήσει σε πλήρη εκχώρηση και δέσμευση της Εθνικής Κυριαρχίας για έναν ολόκληρο αιώνα, ταυτόχρονα αφού έκαναν την χώρα ξέφραγο αμπέλι, και κάθε καρυδιάς καρύδι ήλθε και κάθισε στον σβέρκο μας, προχωρούν και σε παραχωρήσεις Ιθαγένειας σε όλους τους λαθροεποίκους, αυριανούς δολοφόνους μας, ώστε σε λίγο να καταντήσουμε μειοψηφία στον τόπο μας.

 Το λέει η δημοκρατία του ΟΗΕ, διαγράφοντας όποτε τον συμφέρει την ιθαγένεια του γηγενή πληθυσμού!!!

Και τώρα προχωρούν σε πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού, ώστε εκτός από μειοψηφία να χάσουμε και κάθε έννοια Εθνικής Συνείδησης.

Ο Λάος δεν μπορεί να αντιδράσει με νόμιμες διαδικασίες, τις έχουν φαλκιδεύσει όλες, ακόμα και αν ψήφιζες ένα μικρό κόμμα που δεν έχει ξανά βγει στην βουλή, εκβιαστικά θα το οδηγούσαν σε κυβέρνηση εθνικής  ενότητας κυβέρνησης?

Εγώ το λέω Προδοτικής εγκάθετης διακυβέρνησης!!!

Που βαδίζουμε – Τι έρχεται, τι μας περιμένει;

Για να μην μακρηγορούμε, τα παραπάνω οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, στην πλήρη διάλυση του Έθνους, αλλά πέραν αυτού, οσονούπω θα καταστήσουν και όλους τους πολίτες (εξαιρέσει ολίγων εκλεκτών) άστεγους και άνεργους, λόγω της όλο και αυξανόμενης επώδυνα φορολογίας και των συνεχώς μειούμενων μισθών και συντάξεων, καθώς και των ανύπαρκτων κοινωνικών παροχών (παροχών μόνο διά τους έχοντες και κατέχοντες), εφ’ όσον αδυνατούν να φύγουν σε άλλες χώρες ή επιλέξουν να παραμείνουν εδώ.

Το είπε πρόσφατα στην ΔΕΘ 12-9-2021 ο εγκάθετος διευθυντής  της ελληνικής εταιρίας κράτος ΑΕ η Ελλάς της βουλής, θα μοιράσει 3,5 δις για την ενισχύσει της μεσαίας τάξης και της ανάπτυξης δηλαδή της Ελίτ σε φαγοπότι φαρμάκων και έργων που εξυπηρετούν τους ξένους νταβατσήδες μας!

Είναι μαθηματικός βέβαιον, ότι σε λίγο δεν θα υπάρχει πλέον ιδιωτική ακίνητη περιουσία, καθώς όλη θα έχει κατασχεθεί, είτε από τις τράπεζες (που μαλάκα Έλληνα εσύ ανακεφαλαίωσες για να σου πάρουν το σπίτι) ή από τα αδύνατον να πληρωθούν χρέη προς το Δημόσιο, Δημόσιο ‘‘εκχωρημένο’’  στους πιστωτές, που θα επιβάλει αδιανόητη και εξωφρενική φορολογία, ακόμη και επί του αέρος που αναπνέουμε.

 Αυτό είδη γίνεται, αέρας ελεύθερος, 300 ευρώ, με μάσκα 150 γιατί δεν είναι η κατάλληλη, ή διπλή, τριπλή Και τετραπλή, αέρος  σε συνωστισμό, είναι κατά την κρίση του πραιτοριανού με στολή!!!!

Καθώς οι επιχειρήσεις αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στην φορολογική λαίλαπα, η μία μετά την άλλη θα κλείσουν.

 Είδη έχουν κλείσει χιλιάδες οικογενειακές με τελικό αποτέλεσμα αυτοκτονίες αθώον απελπισμένων και πονεμένων αγωνιστών της ζωής, ή  μεταφέρονται σε άλλες χώρες, οπότε οι άνεργοι σε πείσμα της συνεχούς και αυξανομένης μεταναστεύσεως … θα αυξάνουν, μέχρι την στιγμή όπου όλα πλέον θα έχουν περιέλθει στα χέρια των πιστωτών, οπότε αν δεν διαλυθεί πλήρως η χώρα σε αυτόνομες περιφέρειες, θα περιπέσει σε κατάσταση μιας απέραντης ΕΟΖ (Ειδικής Οικονομικής Ζώνης), όπου οι υπήκοοί της ως νέοι σκλάβοι γαλέρας, θα αμείβονται με μισό κουλούρι … τότε βεβαίως και θα έλθει ανάπτυξη, όχι όμως για τον λαό, αλλά μόνο για τους νέους αφεντάδες.

Και φυσικά άμα υπάρχει λαός;;;

Ήδη οι κοινωνικές παροχές είναι σχεδόν ανύπαρκτες, σε λίγο δεν θα υπάρχουν καν … παροχές πλέον θα υπάρχουν μόνο για όσους έχουν … οι υπόλοιποι … στον Καιάδα ή στις χωματερές μαζί με τα σκουπίδια.

Βέβαια να μην ξεχάσουμε ότι η Σαρία, με τα καλά της, δεν έρχεται απλώς αλλά κάνει την εμφάνισή της στην πόρτα μας, καλού κακού κάντε προπόνηση, και ετοιμαστείτε να προσφέρετε την επι-ζητουμένη εξυπηρέτηση, κώλλο.

Η την 8-6-10χρονη κόρη μας!!!!

Η κατάσταση είναι πλέον δραματική, η χώρα αργοπεθαίνει, αποψιλώνεται από το σε παραγωγική ηλικία κατηρτισμένο δυναμικό της, βαδίζει ολοταχώς σε δημογραφική συρρίκνωση, έχει πλήρως αποβιομηχανοποιηθεί και χάσει κάθε δυνατότητα αυτάρκειας, καθώς επίσης και διαλύεται κοινωνικά και φυλετικά.

Το κακό είναι ότι, δυστυχώς οι Έλληνες, είτε δεν έχουν κατανοήσει το μέγεθος και την βαρύτητα της καταστάσεως, είτε έχουν αποφασίσει να παραδοθούν ως σκλάβοι, άνευ ουδεμιάς αντιστάσεως, περιμένοντας απαθώς να έρθει εκείνη η ώρα.

Είναι ένα γεγονός που αδυνατώ να το εξηγήσω;;;

Τι περιμένει ακόμα ο λαός για να πει φτάνει ως εδώ;;;;

 Είδη η δωσίλογοι όλων τον χρωμάτων και κομμάτων, διαφημίζουν…. Η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν ελεύθερη, έχουμε μάθει στην δουλικότητα και στα αφεντικά, γιατί να βάλουμε σκοτούρες στο κεφάλι μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν λογίζεται λοιπόν, να μην αντιδρούν, επειδή ένα μέρος αυτού του λαού, προσωρινά έχει βολευτεί ως δημοσιοκοπρίτες, και να νομίζουν ότι τελικώς θα μείνουν στο απυρόβλητο, στο διηνεκές, όσο και αν αυτό τραβήξει, ένεκα του ότι τα εδώ πουλημένα σούργελα, τους χρειάζονται για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στα εγκάθετα κυνο-βολευτικά έδρανα και να κάνουν τις αρπαχτές και την μπάζα τους, για όσο διάστημα οι νέοι αφεντάδες θα κινούν τις διαδικασίες ώστε να πάρουν στα χέρια τους το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας, και όπου τότε θα φέρουν τα δικά τους κοπρόσκυλα να διευθύνουν, τότε θα γίνουμε πολλοί οι επαναστάτες, αλλά ξεβράκωτοι για μάχες!!!!!

Για να πάμε σε μιαν αλλαγή … λογικά Δύο είναι οι υπάρχοντες δρόμοι, είτε η αλλαγή να προέλθει από το κατεστημένο, το οποίο το θεωρώ απίθανο, είτε από τον Λαό;;;

Και οι δύο προοπτικές, ιδιαίτερα η πρώτη, φαντάζουν όνειρο θερινής νυκτός, στην μεν πρώτη περίπτωση, όλοι αυτοί έχουν τόσο μα τόσο πολύ σαπίσει, πωρωθεί και εκμαυλιστεί που τούτο καθίσταται αδιανόητο, και εκ των πραγμάτων αδύνατο.

Στην δε δευτέρα περίπτωση, αν και δεν αποκλείεται μια απεγνωσμένη προσπάθεια αντίδρασης, έστω και κατά την τελευταία στιγμή, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς η κατάσταση πλέον έχει περιπέσει σε χρόνια αποχαύνωση, αφού ήδη διανύουμε τον δέκατο χρόνο από κατρακύλας ή έστω τον όγδοο χρόνο από την εποχή της χρεοκοπίας και του πρώτου μνημονίου … αλλά είπαμε ποτέ δεν ξέρεις.

Δηλαδή δεν υπάρχει απολύτως καμία ελπίδα, εδώ απλά, εξετάζουμε και αναλύουμε τα πράγματα, ώστε να μην έχουμε αυταπάτες, αφού δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα … τότε … πρέπει να τα δημιουργήσουμε.

Θα μπορούσε λοιπόν να γίνει κάτι, ώστε να αλλάξει και να αντιστραφεί πραγματικά η υπάρχουσα κατάσταση ;;;

Θα μπορούσε όντως να γίνει κάτι ;;;;;;;;;;

Βεβαίως και θα μπορούσε … είπαμε εν πρώτοις εξετάζουμε υποθετικές δυνατότητες … στην συνέχεια θα δούμε εάν όντως κάποια απ’ αυτές μπορεί να τελεσφορήσει.

Τι θα ήταν όμως αυτό, να πεισθεί το σύστημα να αλλάξει και να αντιδράσει, αυτό δεν θα γίνει διότι το σύστημα το ελέγχουν αυτοί που το διατάζουν βάση του παγκόσμιου σχεδίου, για τον ανθρώπινο αφανισμό, επάνω στην γη κατά δυο τρίτα.

Να πιεστεί το Δικαστικό και Στρατιωτικό σώμα να παρέμβει, φυσικά όταν θα υπήρχε κάτι τέτοιο;;;;

 Οι όποιοι Χακεράδες να γονατίσουν απόλυτα όλες τις δομές (υπουργεία, τράπεζες, εφορείες, δικαστήρια, επικοινωνίες, αεροδρόμια, λιμάνια, συγκοινωνίες … κλπ. κλπ.  … τα πάντα).

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σενάρια!

 Ο ίδιος ο Λαός να επαναστατήσει και να τα κάνει όλα χώμα.

 Ο Λαός να κηρύξει απόλυτη στάση πληρωμών απειθαρχώντας σε κάθε τι κρατικό, με αυτόν τον λαό διχασμένο δεν γίνεται, όταν ενωθεί όλα γίνονται;

Ανάδυση Πραγματικού Πατριωτικού Κόμματος, μέχρι να γίνει δύναμη το έχουν αλλοτριώσει μέσα στις σημερινές συνθήκες!

Δυστυχώς αυτά είναι υποθετικές καταστάσεις και όχι η πραγματικότητα.

Πάμε να τα πάρουμε ένα-ένα … και να δούμε που θα μας βγάλει.

Όλοι αυτοί,  αν όχι οι περισσότεροι είναι πεμπτοφαλαγγίτες ή μισθωμένα και εκβιαζόμενα όργανα αλλότριων συμφερόντων, που τούτο καθίσταται αδιανόητο και εκ των πραγμάτων αδύνατο να συμβεί, μια λαϊκή επανάσταση και για να μην υπάρξει τέτοια στραβή για το παγκόσμιο σύστημα, φροντίζουν την αλλοίωση του πληθυσμού με λαθροδολοφόνους.

Οπότε ότι και να γίνει από το σύστημα … δεν θα είναι για καλό, άλλωστε τα 200 τελευταία χρόνια, για να μην πάμε παλαιότερα, αυτό έχει γίνει πλέον του δέοντος καταφανές, έτσι και τώρα … θα ήταν δε ηλίθιο και βλακώδες να περιμένουμε κάτι διαφορετικό.

Το ίδιο και χειρότερα περιμένουμε από το Δικαστικό και Στρατιωτικό σώμα.

Παρόμοιοι όπως οι παραπάνω, είναι και τούτοι, οπότε, και από εδώ, δεν προβλέπεται κάτι, άλλωστε αν ήταν να κάνουν το οτιδήποτε, θα το είχαν κάνει όταν ακόμη τα πράγματα δεν είχαν τόσο εδραιωθεί και παγιωθεί, αλλά αυτοί, απλά προτίμησαν να βγάλουν το σκασμό, και να συμπράξουν στην προδοσία, αδιάφορο για λίγα ή για πολλά οφίτσια και μιστά, καταπατώντας Σύνταγμα, Νόμους και όρκους για σιρίτια που τώρα αγοράζεις και στα πανηγύρια, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΕΛΙΑΜΕΠ, ΜΚΟ, και διάφοροι ξένοι φορείς  με διάφορες διαλέξεις και Γκαλά, που εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους.

Ελάχιστοι ίσως, από αυτό τον βόρβορο, προσπάθησαν ή προσπαθούν να αντιδράσουν, πριν να τους καταπιεί το σύστημα.

Από τους στρατιωτικούς, αν υπάρχει μιά κάποια ελπίδα να στηρίξουν τον Λαό, είναι μόνο από τα κατώτερα στελέχη, μέχρι τον βαθμό του ταγματάρχη, από εκεί και πάνω δεν υπάρχει ουδεμία τέτοια προοπτική, απεναντίας μάλιστα θα έλεγα δε ότι θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να διαλύσουν και να καταπνίξουν κάθε προσπάθεια ανατροπής του συστήματος, μιλάμε για την απόλυτη σαπίλα.

Είδη φέρνουν την διχόνοια μέσα στο στράτευμα με τον εμβολιασμό.

Τέλος και από τους δύο κλάδους, ενώ όσο ήσαν εν ενεργεία έβγαζαν τον σκασμό και κατάπιναν την κάμηλο, βγαίνοντας στην σύνταξη θυμούνται να εκτοξεύσουν λογύδρια περί δήθεν πατριωτισμού, έτσι που να σώσουν τα τομάρια τους σε μια οποιαδήποτε ανατροπή, νομίζοντας ότι αυτό θα πιάσει … λες και όλοι τρώμε κουτόχορτο.

Οι όποιοι Χακεράδες να γονατίσουν απόλυτα όλες τις δομές (υπουργεία, τράπεζες, εφορείες, δικαστήρια, επικοινωνίες, αεροδρόμια, λιμάνια, συγκοινωνίες … κλπ. κλπ.  … τα πάντα).

Καλά υπάρχουν τέτοιοι … πού τους είδατε ;;;

Το χρήμα τους έχει ξεπλύνει την πατριωτική συνείδηση!

Και όχι μόνο, αλλά όλων τον επαγγελματικό ιστό.

Αν δεν έχουν υποταχθεί και στήσει κώλο σε υπηρεσιούλες, για κάποιον ψευτομισθουλάκο, είναι και μεγάλες κότες, ικανοί μόνο να κάνουν τον καμπόσο σε κάνα φουκαρά, ή να κατεβάσουν καμιά τσόντα.

Αν υπήρχαν πραγματικοί Πατριώτες Χακεράδες, θα είχαν γονατίσει και σμπαραλιάσει ολοκληρωτικά αυτό το μπουρδέλο, θα είχαν διαλύσει τα πάντα, και όχι να ρίχνουν ‘‘δήθεν’’ μια ιστοσελίδα για μερικά λεπτά ή άντε και μερικές ώρες, αν τούτο δεν είναι διατεταγμένη υπηρεσία, για να αποβλακωθεί και κοιμηθεί το πόπολο, ώστε να προβάλουν το μαυρομούτσουνο νεοταξίτικο έκτρωμά τους και να πουν να είδατε κάτι γίνεται, κάποιοι το παλεύουν … ούξω ρε από ‘κει !!

Είπαμε ή δεν υπάρχουν, οπότε εντάξει, δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι από μη υπάρχοντες, ή είναι κότες και πουλημένοι χαφιέδες.

Αν υπήρχαν χακεράδες και πατριώτες … τότε το πουλημένο πουσταριό του πολιτικού και όχι μόνο κόσμου, θα είχε πάρει τον πούλο καιρούς και καιρούς πρίν.

Τα υπόλοιπα είναι απλά για τους ηλίθιους !!

Πότε ο ίδιος ο Λαός να επαναστατήσει και να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο;;;

Αυτό και αν είναι … ανέκδοτο !!

Να επαναστατήσει ο Λαός … ποιός Λαός … υπάρχει τέτοιος;;

Αν υπήρχε κάποια εποχή … ή του ρίξανε φόλα … ή τον πάτησε το τραίνο … πάντως σήμερα Λαός που να αντιδράσει δεν υπάρχει … αν υπήρχε θα το είχε ήδη κάνει τόσα χρόνια, πότε λέτε να περιμένει;;;

 Μήπως στην επόμενη ζωή δεν το έκανε με το πρώτο μνημόνιο, δεν το έκανε με το δεύτερο, δεν το έκανε με το τρίτο, δεν το έκανε με το ΟΧΙ, ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, δεν το έκανε με την Μακεδονία, δεν το κάνει με τους τούρκους δεν το κάνει με τις φωτιές, δεν το κάνει με το εμβόλιο και θα το κάνει τώρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 Μα άμα θα πας να δεις τις ουρές για το τεστ και τα εμβόλια της απάτης του κορονοϊου, θα αυτοκτονήσεις να μην ζεις μαζί με τέτοιο λαό.

Αυτό που υπάρχει σήμερα είναι γιουσουφάκια, κωλοκουνίστρες, σφουγγοκωλάριοι, γλείφτες και χάπατα, έτοιμοι να πουλήσουν τους πάντες και τα πάντα, μάνα πατέρα, παιδί, φίλους, γείτονες, συνάδελφους, για να επιβιώσει σε μια κοινωνία σάπια, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η αφεντιά τους και στον διάολο η μάνα, τα παιδιά και η πατρίδα … αλλά όλα κι όλα ξερόλες και ψευτοπερήφανες κότες, ικανοί άντε να παρευρεθούν στα μιντια να επιδείξουν τον κώλο τους και να βγάλουν και σέλφιες, να έχουν να θυμούνται, να δείχνουν και να κομπάζουν, ότι ήταν και αυτοί εκεί.

Λαός λέει … ποιός Λαός … το όνειδος και ο απόλυτος κατιμάς ;;

Τούτος ο Λαός είναι ικανός μόνο για να αυτοχειριάζεται, ανίκανος να σκεφτεί ότι θα έπρεπε να πάρει μαζί του, για παρέα, και κάμποσους από δαύτους, που τον έφτασαν στο κατάντημα να επιζητεί να βάλει τέλος στην ζωή του … τόσο μα τόσο μυαλό θέλει πια ;;; … αφού έτσι και αλλιώς το έχει αποφασίσει … τι λοιπόν θα του κάνουν παραπάνω;;; … θα του τα κλάσουν μήπως τα αρχ….;;

Αλλά είπαμε … γλείφτουλας και σκύφτουλας … αιώνιο γιουσουφάκι … μιλιούνια τρέχανε να υποδεχτούνε τον κολωνακιώτικο κα-μπινέ, μιλιούνια επίσης κάτω απ’ τα μπαλκόνια να ακούσουνε τις θαθατζιές του βλαμμένου μπεκρούλιακα.

Τώρα που χάνεται η πατρίδα, το μέλλον των παιδιών τους και η δική τους ζωή … χαζέψανε και λουφάξανε σαν κότες … προσμένοντας να πάνε σαν πρόβατα στη σφαγή.

Για την πατρίδα δεν ξεσηκώνετε ουδείς!

Χθες στην ΔΕΘ με τον Μητσοτάκη, ξεσικοθικαν οι οπαδοί των ομάδων σε μηδέν χρόνο, για την πατρίδα δεν υπάρχουν, δε σφάζονται για την πατρίδα που είναι και σπίτι τους;;;;;

Τι σοι έλληνες είναι αυτές οι καβουρομάνες χωρίς εγκέφαλο που λέγονται οπαδοί των ομάδων;;;

‘‘Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα … προσμένουν’ ίσως κάποιο θάμα…’’

Βάρναλης

Άμ δε όμως που θα γίνει τέτοιο θάμα … θάμα θα γίνει μόνο αν ξυπνήσουν και απαιτήσουν την ζωή τους πίσω … μόνο αν θελήσουν να ζήσουν σαν λεύτεροι άνθρωποι και όχι σκυμμένοι και στημένοι στα τέσσερα … Στις εκκλησίες παρακαλώντας το μάνα εξ ουρανού, σαπίζοντας ψυχικά;;;

Όμως είπαμε  … Λαός σκέτο ανέκδοτο !!

Ακόμα και αν κάποια στιγμή, ένα μέρος του Λαού ξεσηκωθεί, το άλλο μισό … τα διαχρονικώς πουλημένα σούργελα, οι γνωστοί δημοσιοκοπρίτες, τα υπάκουα κοπρόσκυλα, αυτοί που πάντα στήριζαν το σύστημα και το κατεστημένο, θα εναντιωθούν και θα αντιδράσουν για να μην χάσουν την θεσούλα και τα μιστά … με αποτέλεσμα να πάμε σε Εμφύλιο.

Και ευλόγως θα αναρωτηθεί κάποιος : … και καλά είναι αυτός λόγος να μην κάνουμε τίποτα και να περιμένουμε να πάμε άκλαυτοι;;;

Απεναντίας μάλιστα, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να επιδιωχθεί, ώστε να ξεκαθαρίσει επιτέλους η κατάσταση, από την όποια βρώμα, ψηλά και χαμηλά, και να μην μείνει ίχνος από δαύτους … έστω και αν χρειαστεί η Ελλάδα να μείνει με τον μισό κόσμο.

Το είπε και ο αθάνατος Κολοκοτρώνης… Φωτιά και τσεκούρι και πέτρα σε πέτρα να μην μείνει όρθια!!!!!!!!!!!!!!

Ακούω διαφόρους να λένε : μα αυτό θα οδηγήσει σε αιματοκύλισμα … θα πρέπει με κάθε τρόπο να το αποφύγουμε, ναι εεεεε;

Με πια λογική,  για να το αποφύγουμε … να γίνουμε δούλοι, άστεγοι, άνεργοι, να πεθάνουμε στον δρόμο από την πείνα … για να διατηρήσουν κάποια κοπρόσκυλα την βόλεψή τους και αυτοί που λένε να αποφύγουμε την αιματοχυσία, ωραία λογική;;;

Αλλά είπαμε … αν ο Λαός αυτός, δεν ήταν ντίπ κατά ντίπ ηλίθιος και βλάκας, δεν θα είχε φάει στην μάπα 2.5 χιλιετίες σκλαβιάς, δεν θα ήταν ακόμα και σήμερα έρμαιο στα σχέδια κάποιων ξύπνιων … αλλά Λεύτερος, Κυρίαρχος και Αφέντης στον τόπο του … θα ήταν αυτός το Αφεντικό και όχι ο δούλος !!

Ρε … η Λευτεριά ποτίζεται με αίμα … όχι με σκύψιμο και τούρλωμα του κώλου !!!

Αυτό δεν μπορέσατε να το σκεφτείτε;;; … δεν σας το είπανε στο σκολειό;;; … δεν σας το μάθανε στο σπίτι σας;;; … άμεστε στο διάολο ζωντόβολα!!!

Αλλά εντάξει … έστω κάποια στιγμή στο μέλλον … είτε από το τσούξιμο του πηδήματος … είτε απ’ το ότι το αγγούρι θα είναι στραβό … ξυπνήσει και αποφασίσει να αντιδράσει.

Να αντιδράσει;;;

Πώς και πότε μανάρια μου;;;

Όταν θα έχουν έρθει μπατσόσκυλα και στρακακιώτες γερμανικής, γαλλικής, κροατικής και άλλης κοπής;;; … τότε θα αντιδράσει … που με το πρώτο κούνημα θα του την μπουμπουνίζουν στο δόξα πατρί ;;

Όχι ότι και τώρα τα μπατσόσκυλα έχουν ενδοιασμούς, αφού τους βλέπεις να ρίχνουν δακρυγόνα και να χτυπούν γέρους και ανήμπορους ανθρώπους παιδιά… αλλά έστω ακόμα κάτι τους κρατάει … θες που η μούρη τους είναι γνωστή στον γείτονα, θες το ένα, θες το άλλο, υπάρχει μια δισταχτικότητα.

Ο γερμαναράς όμως δεν θα έχει απολύτως καμμία … τότε θα αποφασίσουν να αντιδράσουν;;;

 Θα αντιδράσουν όταν δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από την πείνα;;;

Καλά μιλάμε για το ανέκδοτο … να πέφτεις κάτω και να σπαρταράς από τα γέλια !

Ο Λαός να κηρύξει απόλυτη στάση πληρωμών απειθαρχώντας σε κάθε τι κρατικό.

Είναι και αυτό … ανέκδοτο … δυστυχώς !!

Εάν ο Λαός είχε έστω και ένα κουκούτσι μυαλό, θα είχε στείλει στον αγύριστο, την ίδια κιόλας μέρα, όχι την επόμενη, κάθε μα κάθε κυβέρνηση, που θα ήθελε να τον κοροϊδέψει και να κάνει πράγματα ενάντια στα συμφέροντά του, στην ζωή και την ελευθερία του … απεναντίας αυτός σαν το μεγαλύτερο ηλίθιο ζωντόβολο που γέννησε η οικουμένη κάνει ακριβώς το αντίθετο … επικροτεί και στηρίζει το ψέμα την κοροϊδία, την εξαπάτηση … γουστάρει και επιζητεί να τον πηδάνε … θέλει να είναι τουρλοκωλιάρικο γιουσουφάκι.

Μην πάμε μακριά … μόλις πρόσφατα … τον κορόϊδεψαν δυό φορές απανωτά σε πεντέξη μήνες, και κείνος αντί να τους έχει βάλει όλους στην μηχανή του κιμά, ή να τους έχει ρίξει στον λάκκο με τον ασβέστη … τους είπε μπράβο !!

Ποιά στάση πληρωμών  λοιπόν να κάνει ;;

Αν βέβαια την έκανε … την άλλη μέρα το πρωί δεν θα υπήρχε κυβέρνηση !!

Αχ, τι κρίμα Έλληνα να μη ξέρεις την δύναμή σου,  πόσο μεγάλη είναι, που ειρηνικά χωρίς να ανοίξει μύτη θα τους καθάριζες σε μια εβδομάδα!

Η αρχή της πτώσης θα άρχιζε όταν άνοιγαν τα κομπιουτεράκια τους και διάβαζαν, απλήρωτο, απλήρωτος απλήρωτος και όταν θα γίνονταν χιλιάδες, τα ποντίκια θα καταλάβαιναν και θα εγκατέλειπαν το πλοίο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακόμα και αν αυτή δεν ήταν καθολική, διότι όπως είπαμε το σύστημα έχει τα κοπρόσκυλά του, τα οποία ποτέ δεν θα του έφερναν αντίρρηση, ποτέ δεν θα του έλεγαν όχι αυτοί οι φιόγκοι, αφού εύκολα μπορεί να τους συνετίσει στερώντας τους το κόκκαλο του μιστού … ακόμη και τότε όμως, αν όλοι οι υπόλοιποι έκαναν στάση πληρωμών, προς κάθε τι που σχετίζεται με το δημόσιο και τις κοινωφελείς υπηρεσίες, αυτό θα γονάτιζε όσο και αν το στήριζαν τα δικά του τσουτσέκια … ίσως να έπαιρνε λίγο παραπάνω χρόνο … αλλά θα γινόταν.

Η κατάσταση που έχουμε φτάσει τώρα … όπου λέει το δημόσιο έχει υστέρηση εσόδων, αυτό δεν είναι στάση πληρωμών … αυτό είναι πλέον ΑΔΥΝΑΜΙΑ πληρωμών … όταν κάποιος δεν έχει ίσως και να φάει για ποιά στάση πληρωμών να μιλήσουμε ;;

Εκ των πραγμάτων ‘‘ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος’’, διότι όσο και να τον στύψεις δεν βγάζει άλλο.

Πάπαλα … λοιπόν και τούτο !!

Απλά κάτι τέτοιο θα γίνει από μόνο του … όταν κάποια στιγμή κανείς δεν θα έχει δεκάρα, όταν όλο το χρήμα θα έχει πάει στα χέρια των υποτιθέμενων πιστωτών … τότε θα πέσει κάθε κυβέρνηση … και θα αναλάβουν πλήρως οι διαχειριστές … και όσοι είναι «καλά και υπάκουα παιδιά» θα έχουν το κουλουράκι τους … οι δε υπόλοιποι, αν δεν θέλουν να τους πάνε, ας πάνε μόνοι τους στην χωματερή  … έτσι και αλλιώς εκεί θα καταλήξουν … τουλάχιστον ας διαλέξουν θέση !!

Καλό θα ήταν απ’ όλα τα παραπάνω από το α έως ε, να μην ισχύει απολύτως τίποτα … μακάρι να ήταν, αλλά φεύ, δυστυχώς έτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα, οπότε δεν μένει παρά να δούμε μήπως και από την  λαίλαπα που θα μας κτυπήσει τον χειμώνα του 2022, έχουμε να περιμένουμε κάτι, μια ελπίδα να στηριχτούμε, μιά αχτίδα φωτός να βρούμε δρόμο και να πορευτούμε.

  Ο Λαός να οργανωθεί κάτω από ένα νέο ‘‘δεσμευόμενο’’ κόμμα, αποφεύγοντας κάθε υπάρχον, ώστε τούτο να αναλάβει την εξουσία.

Με μόνη υπόσχεση άμεσα την συγκάλεση  για παλλαϊκή συμμετοχή των πάντων με καθαρούς Έλληνες που με άμεσο δημοψήφισμα να φτιάξουμε για πρώτη φυρά ελληνικό σύνταγμα, από εκεί και πέρα όλα θα δρομολογηθούν μόνα τους, με δημοκρατικές διαδικασίες μέσα από επαναλαμβανόμενα δημοψηφίσματα, μέχρι ο λαός να βρει την χρυσή τομή των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!

Και ενώ βρισκόμαστε σ’ αυτήν την ζοφερή κατάσταση, κάποιοι συστήνουν υπομονή … να περιμένουμε λένε και να προσπαθήσουμε να επιζήσουμε … και αφού γίνουν όλα κολυμπηθρόξυλα, σε κάποιον ‘‘επικείμενο’’ πόλεμο, τότε, αν επιζήσουμε, να τα φτιάξουμε … αν δεν … τότε δυστυχώς … θα μας μείνουν άφτιαχτα !!

Κουκούτσι μυαλό !!

… και ‘γω σου λέω … άντε και  ο 3ος γίνεται, και μάλιστα σύντομα, άντε και δεν κρατάει και πολύ καιρό.

Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να μας ‘πεί, τι στο διάολο θα έχει μείνει, αφού τελειώσει, πόσοι θα έχουν επιζήσει, σε τι κατάσταση και τι δυνατότητες θα υπάρχουν πλέον … μήπως ξαφνικά βρεθούμε στην κατάσταση των σπηλαίων, όπου όσοι εναπομείναντες θα έχουν επιδοθεί σε κάθε είδους κανιβαλισμό για να μπορέσουν να επιζήσουν;;;

Από την άλλη … όσο ‘‘σκατά’’ και να είναι η κατάσταση, ότι και άν θέλουν να πετύχουν, κανείς δεν είναι τόσο τρελός ώστε να ξεκινήσει έναν νέο παγκόσμιο (δεν μιλάμε για τοπικούς αλλά παγκόσμιο) διότι με τα υπάρχοντα μέσα, κανείς δεν εγγυάται ότι τα πράγματα θα μείνουν στην χρήση συμβατικών ή άντε και μικρής περιορισμένης χρήσης πυρηνικών και βιολογικών … αλλά όταν η πλάστιγγα θα κλείνει προς κάποια πλευρά, τότε πολύ εύκολα θα πατηθεί το κουμπί, που θα μας στείλει όλους στον αγύριστο … οπότε αυτό μπορεί να τραβάει και να τραβάει σε βάθος χρόνου … ή ακόμα και να μην γίνει ποτέ !!

Αντίθετα από την άλλη πλευρά έχουμε κάτι απόλυτα σίγουρο !!

Τι είναι αυτό ;;

Μα η διάλυση και η καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Είτε μέσω της αναγκαστικής μετανάστευσης, αφού εδώ δεν θα υπάρχει ιδιωτική περιουσία, εργασία και ασφάλεια, είτε μέσω της Δημογραφικής υπερσυρρίκνωσης και λόγω των μεταναστών που θα εγκλωβίσουν εδώ … όχι σε λίγο … όπου δεν θα μπορούν για πολύ να κάνουν σουλάτσο … θα τους μαντρώσουν θέλουν δεν θέλουν … ήδη είμαστε στο μισό-μισό, για όσους δεν το έχουν πάρει είδηση.

Ήδη ήθη και έθιμα, πάνε στο αγύριστο, γλώσσα;;

Ανακατεμένος ο ερχόμενος, πεντακόσιες λέξεις όλες κι όλες, ανάκατες από κάθε μεριά της Γής και της νέας κυβερνοκουλτούρας, ιστορία;;;

Σε λίγο όλα τα νέα παιδιά θα νομίζουν τον Κολοκοτρώνη παίχτη κάποιας ομάδας ή κάποιον τραγουδιάρη, μήποτε δε και λουλού από τα πράντια.

Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, για λίγο καιρό ακόμα … οι Μάο-μάο θα θυμίζουν περισσότερο Έλληνες παρά ο κατιμάς που θα υπάρχει εδώ.

Και τότε ρε Παλαιέ … τι γίνεται;;; … δεν υπάρχει τίποτε να αναστρέψει την κατάντια;;; … θα μείνουμε λοιπόν να πάμε άκλαυτοι;;;

ΟΧΙ ρέέέέέέ, ποιός σας είπε ότι κάθομαι και γράφω αυτά τα κατεβατά περιμένοντας να πάμε άκλαυτοι;;; … και βέβαια … υ-π-ά-ρ-χ-ε-ι !!!

Το πρόβλημα όμως, είναι ότι, καιρός, πλέον δεν υπάρχει … όλα θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη ΧΤΕΣ … όχι σήμερα … ούτε αύριο  … αλλά ΧΤΕΣ !!

Αργήσαμε … αργήσαμε πολύ … και ενώ ο καιρός πιέζει επικίνδυνα εμείς ακόμα δεν λέμε να ξεκουνήσουμε … οπότε ότι και να κάνουμε πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο, η όποια επιτυχία καθίσταται αμφίβολη !!

Όμως ΑΝ το πάρουμε βαθιά μέσα μας απόφαση, παίξουμε έξυπνα και τρέξουμε με χίλια … ακόμα μπορούμε να το πετύχουμε … να σώσουμε την Ελλάδα και την Φυλή !!

Και τι είναι αυτό τελικά ρε Παλαιέ ;;

Να δημιουργηθεί μια κίνηση, να φτιαχτεί ένα κόμμα, που θα αγγίξει τον λαό, με σκοπό να πάρει στα χέρια του την εξουσία.

Καλά ρε Παλαιέ … το έχεις κάψει τελείως;;; … Ποιος και πως θα το κάνει αυτό;;;

Παίζοντας στο δικό τους παιχνίδι, στο δικό τους γήπεδο.

Έχουμε δώσει τέτοια δείγματα ;;

Ναι θα παίξει στο δικό τους παιχνίδι και γήπεδο, δεν είπα το αντίθετο.

Μήπως όμως και τώρα … αυτήν ακριβώς την στιγμή δεν παίζουμε και εγώ αλλά και σεις στο δικό τους παιχνίδι ;; … το Διαδίκτυο δικό τους παιχνίδι δεν είναι ;; … είναι μήπως δικό σας ή δικό μου ;;

Το Θέμα λοιπόν δεν ήταν ποτέ το να μην παίξουμε στο δικό τους παιχνίδι, αφού έτσι και αλλιώς πάντα δικό τους ήταν … ΑΛΛΑ … να παίξουμε ΕΞΥΠΝΑ !!

Καλά καταλαβαίνεις τι λές ;;

Πολύ καλά μάλιστα !!

Ναι έχουν φτιάξει ένα σύστημα στα μέτρα τους … ναι ελέγχουν τα πράγματα, ναι έχουν τα ΜΜΕ δικά τους … ναι χρήμα με το τσουβάλι, ακόμα και με το δικό μας παίζουν, καί όχι μόνο με τις αρπαχτές του λαθρεμπορίου και των ναρκωτικών … ναι το ένα, ναι και το άλλο … δικά τους … δεν είπα το αντίθετο.

ΌΜΩΣ …

Αν έχουμε λίγο μυαλό …. θα ελιχθούμε μέσα σ’ όλα αυτά και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Μία αδυναμία των κατεστημένων συστημάτων … είναι η δυσκαμψία και η αδυναμία ελιγμών … αυτό λοιπόν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παράλληλα με έξυπνες τακτικές, άλλωστε αυτοί παίζουν για λεφτά και έλεγχο … εμείς παίζουμε για την Ζωή, το Μέλλον, και την συνέχεια ή μη της Φυλής … εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι … αλλά να κερδίσουμε … αυτοί, το κατεστημένο έχει να χάσει … αφού μας έχουν στριμώξει στην γωνία … ο αγώνας είναι η ζωή μας ή η δική τους !!

Και τι το ιδιαίτερο θα έχει αυτή η κίνηση, αυτό το κόμμα ώστε να πείσει ;; … τόσα και τόσα πατριωτικά όπως λένε έχουν δημιουργηθεί … αλλά τίποτε … ούτε τους δικούς τους ψήφους δεν βρίσκουν … πως θα μπορέσει αυτή η κίνηση να πετύχει ;;

Όντως έτσι είναι … όλα αυτά τα υποτιθέμενα πατριωτικά κόμματα … αν εξαιρέσουμε όλα εκείνα που είναι λαγοί και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, σκοπούς διάσπασης και αποδυνάμωσης … δυστυχώς όχι μόνο δεν έχουν πετύχει κάτι αλλά απεναντίας το αντίθετο … έχουν κουράσει τον λαό με τις μαλακίες τους.

Το κακό είναι ότι, όσοι λένε ότι επιθυμούν η Ελλάδα να ανακάμψει, είναι λίγοι και διασπασμένοι … και επιπλέον δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους βλέψεις, να καθίσουν σ’ ένα τραπέζι και να βρούν λύση, και ενώ όλοι υποτίθεται φωνάζουν για ομόνοια και σύμπραξη … τελικά μένουν στα λόγια.

Χωρίς αυτό να είναι και το μόνο πρόβλημα, αντιθέτως θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται στο Πώς και Κάτω από ποιο πρίσμα βλέπουν την Ελλάδα και το Όλο θέμα, ίσως αυτό είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο, διότι τους χωρίζουν θέματα όπως το που ανήκομεν, ευρωπαϊστές ή μη, δεξιά-αριστερά, ποίον και τι πολίτευμα, οικονομικό μοντέλο κλπ. κλπ. μένοντας γερά γαντζωμένοι επ’ αυτών και μη δυνάμενοι να σκεφτούν και να λειτουργήσουν απλά και μόνο ως ΈΛΛΗΝΕΣ.

Κατανοήστε επιτέλους βρε ηλίθιοι, ότι, δεν χρειάζεται να ανήκουμε πουθενά αλλού, εκτός από την Ελλάδα, δεν χρειαζόμαστε φίλους, (γιατί δεν υπάρχουν πραγματικά τέτοιοι, άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί διαχρονικά) αφού μόνο συμφέροντα υπάρχουν, αλλά ευκαιριακούς συμμάχους, ότι εξυπηρετεί τα δικά μας συμφέροντα, και μόνο για όσο τα εξυπηρετεί.

Τόσο μυαλό θέλει πιά για να το καταλάβετε ;;

Ελλάδα και μόνο Ελλάδα … αν είναι δε να σωθεί η Ελλάδα ας καεί ο κόσμος όλος … και όχι το αντίθετο, όπως κάναμε μέχρι τώρα … που πέραν των όσων άλλων ηλιθιοτήτων έχουμε κάνει … τελευταία, διαλύσαμε και καταστρέψαμε την Ελλάδα για να σώσουμε την τσέπη κάποιων και τις Ευρωπαϊκές τράπεζες !!

Ναι εντάξει … σωστά είναι αυτά … αλλά τι το Νέο θα ρίξει στο τραπέζι αυτό που λες ;;

Πρέπει να είναι κάτι το οποίο θα κεντρίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του Λαού, κάτι που θα μπορέσει να μπεί και να φωλιάσει στο μυαλό και την καρδιά του, κάτι που θα τον ενεργοποιήσει και τελικά θα φέρει την Νίκη … την εκλογική Νίκη, η οποία θα ανατρέψει την δεινή κατάσταση που βρισκόμαστε, που θα σώσει την χώρα και θα δώσει ΌΡΑΜΑ στην Φυλή, να σταθεί στα πόδια της, να δουλέψει και να μεγαλουργήσει !!

Βέβαια αυτό, δεν θα είναι ένας περίπατος αναψυχής, αλλά ένας αγώνας Ζωής και Θανάτου, ένας αγώνας ‘‘ή Τάν ή επί Τάς’’, όπου θα έχουμε να αντιπαλέψουμε με υπέρτερες δυνάμεις, δυνάμεις που όταν νιώσουν ότι απειλούνται θα ρίξουν στην αρένα όλα τα όπλα τους, θα επιστρατεύσουν κάθε τι που διαθέτουν … όλο το σύστημα, και θα παίξουν σκάρτα και ύπουλα … όλα αυτά είναι γνωστά και δεν περιμένει κάποιος κάτι διαφορετικό …

ΌΜΩΣ ….

Σε μας μένει να παρακάμψουμε τις παγίδες τους, να παλέψουμε με τον δικό μας ΈΞΥΠΝΟ τρόπο, έναν τρόπο που δεν έχουν υπολογίσει, να χρησιμοποιήσουμε τεχνικές που δεν γνωρίζουν, να κινηθούμε σε χρόνο και τόπο που δεν περιμένουν, η στρατηγική μας και η διάταξή μας να είναι ανώτερη της δικής τους, να τους χτυπήσουμε εκεί που δεν λογαριάζουν, εκεί που είναι αδύναμοι, να τους σπρώξουμε στον βάλτο με τα σκατά, να αχρηστεύσουμε κάθε δυνατότητά τους πριν κάλα παραταχθούν για μάχη.

Και ποιό είναι αυτό το μυστικό, η τεχνική ρε Παλαιέ ;;

Καλά για μαλάκες ψάχνετε ;;

Περιμένετε να αποκαλύψω όλο αυτό … μήπως και να τους το δώσω έτοιμο και με επεξηγήσεις για να μην κουραστούν ;;

Είπαμε … αλλά όχι και έτσι … δεν θυμάμαι να δήλωσα μαλάκας !!

Ας πάμε όμως στην ουσία.

Βέβαια υπάρχουν πολλά προβλήματα για να ευοδωθεί κάτι τέτοιο.

Πρώτο και κύριο, να βρεθούν οι πραγματικοί πατριώτες που θα δουλέψουν για τον σκοπό αυτόν, βάζοντας στην άκρη κάθε τι άλλο, κάθε προσωπική φιλοδοξία και εγωισμό.

Δεύτερον, μέσα απ’ αυτούς να εκλεγεί εκείνος που θα αναλάβει και θα ηγηθεί της όλης προσπάθειας, διότι δημοκρατικές διαδικασίες, και λοιπές μαλακίες, δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα, αλλά θα τελματώσουν την κατάσταση … την στιγμή που τα πάντα πρέπει να τρέξουν με χίλια.

Τρίτον, να γίνει μια καλή και σωστή οργάνωση, και αυτή να στελεχωθεί και να πλαισιωθεί με το καλύτερο υπάρχον δυναμικό, έκαστος στην σωστή θέση, όχι εκεί που θέλει αλλά εκεί που μπορεί και πρέπει.

Τέταρτον να προσεταιριστούν ικανά και δημιουργικά στελέχη.

Πέμπτον, αφού δομηθεί η σωστή στρατηγική, να ξεχυθούν άπαντες απ’ άκρου εις άκρον της χώρας, ώστε να αφυπνίσουν και να αδράξουν κάθε Έλληνα, κάθε πατριώτη και να τον κάνουν όχι απλώς ακόλουθο ή συμπαραστάτη, αλλά ένθερμο αγωνιστή … άλλωστε για την δική του Ζωή και το μέλλον των παιδιών του θα παλεύει … αυτό πρέπει να μπεί βαθιά στο είναι και στην ψυχή του … να κατανοήσει ότι όλο αυτό είναι αγώνας Ζωής και Θανάτου … για τον ίδιο … για την πατρίδα … Ζωής που θα υπάρξει μόνο με την δική του σύμπραξη, μια σύμπραξη που θα του παρέχει την ευκαιρία να ‘δει και να χαρεί την οικογένειά του να αναπτύσσεται, να μεγαλώνει και να μεγαλουργεί στον τόπο των προγόνων του … και θανάτου σύντομου ή χρονίζοντος, με κάθε τι άλλο που θα του στερήσει κάθε τι απ’ όλα αυτά που επιθυμεί και δικαιούται, αυτά για τα οποία πάλεψαν και έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί του.

Ένα άλλο ίσως εξίσου βασικό με τα παραπάνω είναι ότι όλα αυτά χρειάζονται χρήματα για να γίνουν και να κινηθούν, κάτι το οποίο πέραν των άλλων επηρεάζει και την ταχύτητα ροής των πραγμάτων.

Εδώ σωστά επισημαίνει ένας φίλος, ότι δύσκολα μπορούμε να ανταγωνιστούμε το χρήμα που διαθέτει ή και αποκομίζει συνεχώς το σύστημα, μέσα από τα δάνεια που εμείς πληρώνουμε, τις αρπαχτές, τις μίζες, την διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπορίου … σωστό … και σωστό … και πάλι σωστό.

Όμως νομίζω ότι, αν κατανοήσουμε, ότι, η Ελλάδα οσονούπω χάνεται και γίνεται παρελθόν, ότι το μέλλον πλέον σ΄αυτόν τον τόπο θα φαντάζει σκοτεινό και αδιόρατο, ένα μέλλον στο οποίο θα μπορούμε να έχουμε σαν αμοιβή ένα μόνο κουλούρι, στις διάφορες ΕΟΖ που θα στηθούν, και ίσως αν περισσεύει και μια γωνιά, για να πλαγιάζουμε, στους τσίγκους των παραγκουπόλεων, που θα στήσουν γύρω απ’ τις ΕΟΖ τ’ αφεντικά για την πλέμπα … τότε θα κινήσουμε Γή και Ουρανό, θα τρέξουμε μέχρι την άκρη της Γης να βρούμε τα αναγκαία και θα συμβάλλουμε ακόμα και πέρα από τις δυνάμεις μας ώστε να συγκεντρωθεί ότι χρειάζεται … για να επιτευχθεί ο στόχος … να σωθεί η ΕΛΛΑΔΑ !!

Παράλληλα πρέπει να στηρίξουμε και να συμπράξουμε με κάθε άλλη κίνηση που σκοπό έχει να βοηθήσει στην επιβίωση και διατήρηση της Φυλής, είτε αυτή είναι σύσταση, εξοπλισμός και εκπαίδευση ομάδων επιβίωσης, ομάδων περιφρούρησης, ομάδων επικοινωνίας, ενημέρωσης και συντονισμού κλπ. κλπ. διότι κανείς δεν είναι σε θέση να ‘πεί με απόλυτη σιγουριά ότι θα προλάβουμε, ότι θα πετύχουμε, ότι όλα θα πάνε καλά, ότι δεν θα πάμε σε έκτροπα και ανώμαλες καταστάσεις, έτσι πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Οπότε ΝΑΙ … να χαιρετίσουμε κάθε κίνηση για το καλό της Χώρας και της Φυλής.

Όμως οι κινήσεις αυτές, έστω και αν τις αναπτύξουμε παράλληλα, δεν είναι παρά Δευτερευούσης Σημασίας, διότι Κύρια και Πρωτεύουσα Σημασία και Βαρύτητα έχει, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, να παρθεί η Εξουσία για να ΣΩΘΕΙ η Χώρα και η ΦΥΛΗ, όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα, εκτός πιά και δεν θα παλέψουμε για να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ … αλλά για να χάσουμε …. και όλα δεν θα είναι τίποτε άλλο, παρά μιά δικαιολογία … να έχουμε να λέμε … ότι δήθεν κάτι κάναμε.

Όμως οι όποιες αυτές ομάδες, εκτός εάν είναι επαναστατικές, δεν είναι σε θέση να δώσουν με ειρηνικό τρόπο την αρχή, αρχή που θέλουμε όσο το δυνατόν πιό γρήγορα, εί δυνατόν άμεσα … τώρα, πρίν οι προδότες καταφέρουν να διαλύσουν οριστικά την χώρα.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω κάποιου Πατριωτικού κόμματος που θα γίνει κυβέρνηση … τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές, αν όχι γρηγορότερα.

Κάτω από αυτήν την έννοια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να γίνουμε Κυβέρνηση … λαμβάνοντας την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, είτε με Ενισχυμένη, είτε με Απλή Αναλογική, γιατί το σύστημα εάν ‘δει τα σκούρα μπορεί ακόμα και στο παρά πέντε να αλλάξει τον Εκλογικό Νόμο, οπότε δεν αρκεί μιά απλή πλειοψηφία … πρέπει να είναι απόλυτα ξεκάθαρη σε κάθε περίπτωση.

Αν το προδοτικό κατεστημένο τραβήξει μέχρι τέλους το χρονικό διάστημα παραμονής στην αρχή … αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι πιό νωρίς … τότε πρέπει με κάθε τρόπο να εκβιάσουμε Εκλογές.

Περαιτέρω, η Δομή και η Σύσταση και Λειτουργία του κόμματος πρέπει να είναι τέτοια που να μην επιτρέψει σε καμμία περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα από πράκτορες, λαγούς ή εκβιάσιμους, διότι ότι έλεγχος και να γίνει μπορεί να ξεφύγουν και τέτοια στην βιασύνη να προκάνουμε, η δύναμη του κόμματος πρέπει να παραμένει πάντα ότι και να γίνει και καμμία ανεξαρτητοποίηση να μην μπορεί να λειτουργήσει μειώνοντας την δύναμή του.

Ταυτόχρονα πρέπει να έχουν ληφθεί μέτρα ώστε σε κάθε περίπτωση, που το κόμμα τεθεί εκτός Νόμου, ή φυλακιστούν οι Διοικούντες του, να υπάρχουν έτοιμα σχέδια για μεταπήδηση σε έτερο μηχανισμό, αλλά και να υπάρχουν ήδη έτοιμες αναπληρωματικές ομάδες διοίκησης.

Για το τι θα πρέπει να κάνει, όταν επιτύχει να πάρει την Εξουσία, έχουμε ‘πεί πολλά ακόμη και σ’ αυτήν την σειρά άρθρων, αλλά μπορούμε και θα πούμε περισσότερα, διότι ΛΥΣΕΙΣ πάντα Υπήρχαν … Υπάρχουν στο παρόν και θα Υπάρχουν και στο μέλλον … εκτός πιά και είμαστε τόσο βλάκες ώστε να μην μπορούμε να σκεφτούμε μόνοι μας … ακούμε τους πουλημένους προδότες που λένε ότι δεν υπάρχουν.

ΑΝ θέλουμε μια ΕΛΛΑΔΑ ελεύθερη … μια Ελλάδα Ελλάδα … αν θέλουμε Ζωή για μας και τα παιδιά μας … αν αγαπάμε τον τόπο και την πατρίδα μας … την Γλώσσα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας … όσοι είμαστε Έλληνες πρέπει να συστρατευτούμε και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε αυτό να υπάρξει … να έχει ΜΕΛΛΟΝ !!

Δυστυχώς η κατάσταση και τα πράγματα, είναι δραματικά, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά τα ίδια, και τα 5-πέντε μέρη του άρθρου (αρχής γενομένης από τον φετινό Μάρτη) αυτό έκαναν από την πρώτη στιγμή, αυτό έδειξαν, αυτό προσπάθησαν να δώσουν στους αναγνώστες να καταλάβουν.

Να καταλάβουν ότι πλέον έχουμε φτάσει ξανά σε ένα οριακό σημείο, ένα σημείο όπου κρίνεται όχι μόνο η Ύπαρξη της Χώρας αλλά και η Συνέχεια ή μη της Φυλής μας.

Οι εποχές και τα δεδομένα έχουν αλλάξει, είς βάρος μας, δεν είναι όπως παλιά, όπου ναι μεν καταλύθηκε η Χώρα, αλλά η Φυλή μπόρεσε να Επιβιώσει και να Υπάρξει.

Σήμερα πλέον η Οριακότητα είναι πολύ μεγαλύτερη και πιό κρίσιμη, σήμερα ή παλεύουμε και επιβιώνουμε ή χανόμαστε, στην Λήθη για πάντα, ως Φυλή, στο μέλλον της Γής.

Δεν είναι χώρος ούτε υπάρχει χρόνος να σπαταλήσουμε μιλώντας πάλι για τα σχέδια της Παμπάλαιας Νέας Τάξης, τα έχουμε ‘πεί τόσες πολλές φορές, τα έχουμε λεπτομερώς περιγράψει και αναλύσει, έχουμε δείξει που και σε τι στοχεύουν, έχουμε ‘πεί γιατί εμείς οι Έλληνες αποτελούμε τον βασικό και κύριο στόχο τους, γιατί τους χαλάμε την σούπα και θέλουν να μας εξαφανίσουν από προσώπου Γής.

Τώρα πλέον δεν έχουμε χρόνο για τίποτε απ’ όλα αυτά, όποιοι νέοι, αν θέλουν να μάθουν και να νοήσουν, ας κάνουν τον κόπο να πάρουν με την σειρά άρθρα και σχόλια, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να ριχτούμε με τα μούτρα στην δουλειά, πριν ξυπνήσουμε με τον χαλκά στον λαιμό μας.

Κατά την Γνώμη μου, και όπως διετύπωσα παραπάνω, οι ευκαιρίες μας τελείωσαν, οι δυνατότητές μας είναι περιορισμένες, για να μην ‘πω ανύπαρκτες, και δυστυχώς μόνο ΜΙΑ διέξοδος μας απομένει πλέον, την οποία ανέλυσα, και προσπάθησα να τεκμηριώσω όσο το επιτρέπει ο χώρος και ο χρόνος.

Δυστυχώς ο σερβερ δεν μου επιτρέπει άλλες φωτογραφίες? Στάση εμπορίου έλλειψε χρημάτων! Για αυτό θα το ανεβάσω ημιτελές το άρθρο και βλέπουμε;.

Χωρίς να αποκλείω βεβαίως να συμβεί και κάποιο θαύμα, και να έχουμε και κάποια ακόμη, την οποία όμως μόνο ως θαύμα κατέταξα, αφού όλα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο, ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση … αλλά είπαμε … δεν το αποκλείουμε και εντελώς, αν τύχει δε και συμβεί παράλληλα … ακόμα καλύτερα.

Όμως επειδή δεν μπορούμε να βασιστούμε σε έωλα πράγματα, πρέπει, να δώσουμε βαρύτητα και, να επικεντρωθούμε σ’ αυτά που μπορούν να δουλέψουν.

Έτσι κατέληξα ότι, το μόνο που έχει προοπτικές, είναι, μιά κίνηση, ίδρυση ενός κόμματος, που όμως θα κινηθεί έξω από τα καθιερωμένα, που δεν θα παίξει μηχανικά, όπως θέλει το σύστημα, αλλά τελείως διαφορετικά και … έξυπνα.

Ξέρω ότι αυτό, δεν φαντάζει απλώς, αλλά είναι άθλος, όπως άθλος θα είναι εάν το επιτύχουμε … κάτι το οποίον όμως πάση θυσία πρέπει να το κάνουμε να συμβεί.

Και … πιστεύω ότι έχουμε την δύναμη … και μπορούμε να το κάνουμε να συμβεί !!

ΝΑΙ … μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα … να σώσουμε την Φυλή … να έχουμε Μέλλον εμείς και τα παιδιά μας !!

Όμως αυτό, δεν μπορούν να το κάνουν πέντε, και οι άλλοι να ξύνονται, περιμένοντας το αποτέλεσμα, πρέπει και υπάρχει ανάγκη να συστρατευθούμε όλοι, όσοι τέλος πάντων θέλουμε να σωθεί η Φυλή και η Ελλάδα.

Και ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ … τα έχουμε καταφέρει σε απείρως δυσκολότερα … απόφαση και ψυχή θέλει ρέεεεε … και το ‘χουμε !!

Υπάρχουν ΔΥΟ δρόμοι που μπορούμε ή τέλος πάντων να προσπαθήσουμε να πάρουμε σαν ΛΑΟΣ.

Ο απλός και πιο εύκολος είναι εκείνος του σωστού ΚΡΑΤΟΥΣ, ο δε άλλος αυτός που έχει σχέση με την ΦΥΛΗ και το ΈΘΝΟΣ.

Στην πρώτη περίπτωση απλά πρέπει να φτιάξουμε ένα ευνομούμενο Σύγχρονο Κράτος, ένα κράτος υπόδειγμα, όπου πέραν των καλών σχέσεων με όλα τα υπόλοιπα κράτη, θα πρέπει να φροντίζει για την ευημερία και το καλώς έχειν των πολιτών του.

Αρκετά υπάρχουν διάσπαρτα μέσα στα προηγούμενα μέρη του εν λόγω άρθρου.

Στην δευτέραν περίπτωσιν, η βαρύτητα πρέπει να δοθεί κυρίως στην εξύψωση του ΈΘΝΟΥΣ, όπου αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια πρέπει να έχει αποκλειστικά Εθνοκεντρικό χαρακτήρα, χωρίς ουδεμία παραχώρηση και έκπτωση.

Πάμπολλα πάνω σ’ αυτό ίσως και κατ’ αποκλειστικότητα είναι τα άρθρα περί Αισυμνητείας αλλά και διάφορα άλλα καθώς και σχολιασμοί στο παρόν ιστολόγιο.

Όμως, είτε για το ένα, είτε για το άλλο, τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο καίριο και ζωτικό πρόβλημα, αυτό του να κρατηθεί στην ζωή όχι μόνο η Ελλάς αλλά και οι Έλληνες.

Μέσα από την παραπάνω ανάλυση προσπάθησα να προσεγγίσω κάθε υποθετική δυνατότητα και να δείξω τις υπάρχουσες προοπτικές, τον δρόμο, για να σωθεί η Ελλάδα … καθώς το θέμα είναι όχι απλώς υπερεπείγον … αλλά ζήτημα Ζωής και Θανάτου για την χώρα και την Φυλή.

Κάθε ένας, που κωλυσιεργεί και χρονοτριβεί ή προτρέπει σε απραξία, αν θέλει να λέγεται Έλληνας, ας αναλογισθεί το βάρος που επωμίζεται, σε αυτήν την φάση, όπου κρίνεται η ΎΠΑΡΞΗ της Χώρας και η συνέχεια της Φυλής.

Κουλτούρα του μηδενισμού: δεν υπάρχει αλήθεια, τίποτα δεν έχει νόημα, όλα έρχονται από την τύχη και επιστρέφουν στην αγκαλιά του τίποτα.

 Για να φθάσουμε σε αυτή την τρομακτική φιλοσοφία, που είναι ήδη  σοβαρή για το κάθε ξεχωριστό άτομο, ενώ είναι απόλυτα καταστροφική για όλη την κοινωνία, δεν αρκεί ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα: είναι μία σταδιακή διαδικασία, που προχωρά λίγο-λίγο, αργά, ήσυχα, σχεδόν γλυκά, σε μία ατμόσφαιρα ήρεμης απελπισίας, κορεσμένης από θάνατο, αλλά, ταυτόχρονα, φαινομενικά  ομαλής,  νηφάλιας καθημερινότητας, και εδώ είναι η φρίκη, κάποιοι  που αρχίσαμε να αναγνωρίζουμε, την έχουν σχεδιάσει μετά το υπνωτικό που πότισαν την ανθρωπότητα, δηλαδή μας έκαναν (ΖΟΜΠΙ).

Οι κάτοικοι του χωριού Lady Frere στην ανατολική ακτή της Νοτίου Αφρικής ζ

Το ακόλουθο άρθρο είναι και μια αναφορά στη γερμανική σκέψη και πρακτική και τις επιπτώσεις της σε λαούς με διαφορετική κοσμοαντίληψη.

Το γεγονός πως η Γερμανία είναι η κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη οδηγεί και στην επιβολή των παραγώγων της καντιανής σκέψης στα ασθενέστερα μέλη της ΕΕ και ασφαλώς στην Ελλάδα δεν το κάνει πρώτη φορά, το έχει κάνει έντονα με τον Α και Β παγκόσμιο πόλεμο.

Στην τελευταία υπάρχει μια εντονότατη δυσαρέσκεια με τον τρόπο που εκφράζεται η γερμανική πολιτική και δεν θα διαφωνήσουμε πως ως ένα σημείο αυτή η δυσαρέσκεια έιναι δικαιολογημένη.

Αν και είναι χλιαρή η αντίδραση και χωρίς ουσία, το μαρτυρούν τα τραγικά παγκόσμια γεγονότα.

Ωστόσο, τα όποια προβλήματα δημιουργούνται από τη γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη δεν διαγράφουν ούτε υποβαθμίζουν τα υπαρκτά και τραγικά προβλήματα της Ελλάδας ως κράτους (πχ διαφθορά, υπερτροφικό δημόσιο) δοσίλογοι, ατομισμός, μιμητισμός και άλλα.

Το άντρο τον κολασμένων, στην παγκόσμια φάρμα των ζώων, δεν γίνεται να καταστραφεί με νόμιμες διαδικασίες, παρά μόνο με φωτιά από Άκρη σε άκρη και από πέτρα σε πέτρα, όπως είπε ο αθάνατος ήρωας μας Κολοκοτρώνης!!!

Στην αρχή ο πλανήτης μας ήταν ένα χάος γεμάτο φωτιά.

Ένα σύννεφο από μόρια σκόνης, παρόμοιο με πολλά άλλα συμπλέγματα του σύμπαντος, όμως εδώ συντελέστηκε το θαύμα της ζωής!

Σήμερα η ζωή η δική μας ζωή είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα… αμέτρητων εμβρύων όντων που διέρχονται το ένα το άλλο πάνω στην γη, για περίπου τέσσερα δις χρόνια.

Ακόμα και σήμερα νέα ηφαίστεια σμιλεύουν τα τοπία μας.

Μας δείχνουν πως ήταν η γη μας κατά τη γέννησή της.

Λιωμένοι βράχοι αναδύονται από τα έγκατα της γης.

 Γίνονται συμπαγείς σπάζουν σε έναν λεπτό φλοιό.

 Πριν πέσουν σε νάρκη για κάποια χρόνια, οι κύκλοι καπνού που βγαίνουν από τα σωθικά της γης, μαρτυρούν την πρώτη ατμόσφαιρα της γης, μια ατμόσφαιρα στερημένη από οξυγόνο,

Το ογκώδες βιβλίο του Άλβιν Τόφλερ “Το Τρίτο Κύμα” (σελίδες: 518), γραμμένο το 1980 και μεταφρασμένο στα ελληνικά το 1982.

Στην βιβλιοπαρουσίαση που δημοσιεύεται σήμερα στην Ενωμένη Ρωμηοσύνη (ο σχετικός σύνδεσμος παρατίθεται στο πρώτο σχόλιο) προσπάθησα να αναδείξω όλα εκείνα τα σημεία τα οποία επαληθεύουν την αρχική μου υπόνοια ότι η αποκαλούμενη πανδημία του κορωνοϊού αποτελεί τμήμα ενός καλά σχεδιασμένου προγράμματος για τον μετασχηματισμό της κοινωνίας μας καθ’ υπαγόρευσιν της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Εκτός από την προαναγγελία του η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ο ύ σπιτιού που θα είναι η ε π ι χ ε ί ρ η σ η του μ έ λ λ ο ν τ ο ς στο παρουσιαζόμενο βιβλίο υπάρχουν κι άλλες προφητικές αναφορές που αφορούν τον σημερινό εφιάλτη.

Το “προορατικό χάρισμα” του Τόφλερ σε σχέση με τους κινδύνους που εγκυμονεί η πλήρης επικράτηση του Τρίτου Κύματος (έτσι ονομάζει την εποχή της τ ε χ ν ο λ ο γ ι κ ή ς επανάστασης) επαληθεύεται περίτρανα στην υποενότητα του βιβλίου που έχει ως αντικείμενο την “γ ε ν ε τ ι κ ή βιομηχανία” (σελ. 182 επ.).

Αναφερόμενος στην δυνατότητα της γενετικής να κατασκευάζει ζώντα υλικά και, ειδικότερα, “μ ε τ α λ λ ο β ό ρ α μικρόβια” που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη μετάλλων από τους ωκεανούς, καταγράφει την δικαιολογημένη ανησυχία των επικριτών αυτής της εξέλιξης:

«Μιλάνε όχι για διαρροές πετρελαίου, αλλά για “διαρροές μ ι κ ρ ο β ί ω ν”, που θα προκαλέσουν ε π ι δ η μ ί ε ς και θ’ α π ο δ ε κ α τ ί σ ο υ ν ολόκληρους πληθυσμούς.

 Ωστόσο, η δημιουργία και η τυχαία διαρροή μικροβίων αποτελεί τον ένα μόνο λόγο ανησυχίας.

Σοβαροί και αξιοσέβαστοι επιστήμονες μιλάνε για πιθανότητες που σ υ γ κ λ ο ν ί ζ ο υ ν την ανθρώπινη φ α ν τ α σ ί α».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Τόφλερ θέτει ένα σοκαριστικό ερώτημα: «Θα επιχειρήσουμε να εξοντώσουμε τα “κατώτερα” άτομα και ν’ αναθρέψουμε μια εκλεκτή φυλή;».

Όπως συμπληρώνει ο ίδιος, «ο Χίτλερ το επιχείρησε, αλλά χωρίς το γενετικό οπλοστάσιο, που σύντομα θα ξ ε π η δ ή σ ε ι από τα ε ρ γ α σ τ ή ρ ι ά μας».

 Πόσο περίεργη σύμπτωση το ότι ο κορωνοϊός υπό μίαν έννοια φέρει την “σφραγίδα του Χίτλερ”, αφού κατά κανόνα εξολοθρεύει άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών ή άτομα νεότερης ηλικίας που πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα!

Σημειωτέον ότι ο Τόφλερ διατυπώνει μια περαιτέρω πρόβλεψη που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στην εποχή του κορωνοϊού: «Στον τομέα της υγείας, πολλές ασθένειες αθεράπευτες σήμερα, θα θεραπεύονται ή θα προλαμβάνονται – και ν έ ε ς, ίσως χ ε ι ρ ό τ ε ρ ε ς, θα εμφανισθούν, λόγω α π ρ ο σ ε ξ ί α ς ή και σ κ ο π ι μ ό τ η τ α ς».

«Σκεφτείτε», διευκρινίζει ο συγγραφέας, «τι θα μπορούσε να κάνει μια κερδοσκοπική εταιρεία, αν δημιουργούσε και μυστικά διέδιδε κάποια ν έ α ασθένεια που μόνο αυτή θα ήξερε τη θεραπεία της.

Ακόμη κι ένα απλό κ ρ υ ο λ ό γ η μ α θα μπορούσε να δημιουργήσει μια τεράστια α γ ο ρ ά για την ε τ α ι ρ ε ί α που θα ήλεγχε μ ο ν ο π ω λ ι α κ ά το κατάλληλο φ ά ρ μ α κ ο» (σελ. 184).

Επί πλέων πληροφορίες, που  έχουν κάποιες βάσεις, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί;;;

ΔΕΝ κέρδισα τον Β ‘ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τον χάσαμε από τους Ναζί

Αποσύρθηκαν για να ανασυνταχθούν και να εισχωρήσουν στον κόσμο.

Ο Χίτλερ δεν πέθανε το 1944.

ΟΧΙ σε ένα καταφύγιο

Αυτός ήταν ο μπάτλερ του, που ήταν ο σωσίας του.

Αυτός και άλλα μέλη των SS κατέφυγαν στην Αργεντινή, όπου πέθανε σε τροχαίο το 1957.

Η Eva Braun θα είχε πεθάνει (ψεύτικα) #QMap #Q #Anon

με αυτόν και την κόρη της Ann στο ατύχημα.

Γεννήθηκε το 1942.

Η Εύα και ο Αδόλφος είχαν άλλες 3 κόρες που ήρθαν στη Γερμανία για να μεγαλώσουν στη ′′ μητέρα πατρίδα “.

Τα ονόματά τους είναι: Άντζελα, Τερέζα και Ντάλια.

Άλλοι Ναζί κατέφυγαν στην Ανταρκτική, όπου είχαν μια βάση κάτω από τον πάγο.

 Οι Ναζί είχαν ιπτάμενα αντικείμενα (θα τα λέγαμε UFO) που μπορούσαν να πετάξουν από κοντάρι σε κοντάρι σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Πολλοί από τους ναζί επιστήμονες προσήχθησαν στις ΗΠΑ, πήραν ψευδή ονόματα και προσελήφθησαν από την κυβέρνηση για να τους παράσχει γνώση της τεχνολογίας των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ σκέφτηκαν ότι ήταν καλύτερο να το έχουν από τους Ρώσους. Αυτό ονομάστηκε Επιχείρηση Κλιπς

Ο Χίτλερ δεν πέθανε το 1944.

Μετά τον θάνατο του Χίτλερ στην Αργεντινή το 1957………. Η Εύα Μπράουν άλλαξε το όνομά της σε Μάντελιν Λι Πέιν, πήρε την κόρη της Ανν και μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Παντρεύτηκε τον Stanley Dunham και το όνομά της άλλαξε σε Madelyn Dunham.

Η Ann έγινε Stanley Ann Dunham Ann ήταν 19 όταν έμεινε έγκυος από έναν Κενυάτη πολίτη που τον έλεγαν Barack Obama.

 Μετακόμισε στην Κένυα και γέννησε τον γιο τους Μπάρι.

Στο διάστημα αυτό συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας που ′′ παντρεύτηκε ′′ ήταν ήδη παντρεμένος και επιστρέφει στην Αμερική με τον γιο της.

Λίγο μετά την επιστροφή της στην Αμερική, παντρεύτηκε τον Lolo Soetoro και απέκτησε ένα δεύτερο παιδί, μια κόρη Maya.

Επιπλέον, ο Χίτλερ ήταν Ρόθτσαϊλντ.

Μητέρα της ήταν η Klara Polzi, η οποία προσλήφθηκε ως καθαρίστρια στην Αυστριακή πατρίδα του Salomon Meyer Rothschild, όπου έμεινε έγκυος.

Επέστρεψε στη Γερμανία για να γεννήσει τον Adolph και αργότερα παντρεύτηκε τον Alois Schicklgruber, ο οποίος αργότερα άλλαξε το όνομά του σε Χίτλερ.

Οι γενεαλογικές γραμμές είναι πολύ σημαντικές για τους Illuminati και μεγαλώνουν τα παιδιά τους ή κάνουν παιδιά εκτός γάμου για να τα εξαπλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ας δούμε τον Barry Soetoro αν με ακολουθείς μέχρι τώρα, το στόμα σου θα πρέπει να είναι ανοιχτό.

Για να καταλάβω Barry Soetoro = Barack Obama II = εγγονός του Χίτλερ = Rothschild εξ αίματος.

 Ίσως αυτό εξηγεί γιατί η θεία του Άγγελου Μέρκελ, Γερμανίδα καγκελάριος, τον φίλησε και τον κοίταξε με αγάπη κατά τη διάρκεια επίσκεψης εκεί.

Οι άλλες δύο θείες της είναι η Theresa May, πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και η Dalia Grybauskaite, πρόεδρος της Λιθουανίας.

Το σχέδιο του Χίτλερ για ένα 3 Ράιχ μετατράπηκε στο σημερινό 4 ο Ράιχ και οι απόγονοί του έφεραν σε υψηλές βαθμολογίες σε στρατηγικές χώρες για να επιβάλουν τους Ιλλουμινάτι ΝΤΠ = Ναζιστική παγκόσμια τάξη και ΑΥΤΟ εμποδίζει ο Τραμπ ή προσπαθεί να αποτρέψει.

“Η λογική μας οδηγεί στην υποψία ότι πρόκειται για κάτι πολύ χειρότερο.

Συγκεκριμένα, ότι πρόκειται για το πέμπτο στάδιο του υβριδικού πολέμου ο οποίος αποσκοπεί στη γεωπολιτική υποδούλωση της Ελλάδας και μετά όλου του κόσμου, χωρίς να χρειαστεί να πέσει μια σφαίρα”

Για έλεγχο

Opera Στιγμιότυπο_2021-07-26_190846_thebulletin.org

VT Nuclear Education: Η ανάκαμψη των γερμανικών πυρηνικών μυστικών μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο στις ΗΠΑ

VT Nuclear Education: Η ανάκαμψη των γερμανικών πυρηνικών μυστικών μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο στις ΗΠΑ (έγγραφα)

27 Μαΐου 2021

Από τον Jeff Smith με τον Gordon Duff, εκδότες

Διαβάστε τις σελίδες 17-20 σχετικά με την πολιτική προμηθειών ουρανίου των ΗΠΑ και GB το 1944 και σχετικά με την καταστροφή της γερμανικής μονάδας εμπλουτισμού ουρανίου στο Βερολίνο το 1945. Απόδειξη θετική για ένα γερμανικό πρόγραμμα όπλων στο WW2. Μαζί με το καταγεγραμμένο U-235 στο υποβρύχιο στο τέλος του πολέμου.

Πυρηνικό μνημόνιο του 1944 από τον gpduf

Οποιαδήποτε ποσότητα εμπλουτισμένου U-235 ή PU-239 άνω του 80% θα παράγει “φυσική απόδοση” εάν είναι σε σφαιρική μορφή και έχει ένα κατάλληλο Tamper Reflector.

Οποιοδήποτε σχάσιμο υλικό οποιουδήποτε μεγέθους μεγάλου ή μικρού, δεδομένου του κατάλληλου ανακλαστήρα νετρονίων με απόδοση 50% + ή περισσότερο, έως το Infinity θα εκραγεί.

Οι μικροπυρήνες με βάση το όπλο ουρανίου είναι οι ευκολότεροι, φθηνότεροι και απλούστεροι στην κατασκευή λόγω του πολύ αργού ρυθμού παραγωγής εσωτερικών νετρονίων 50

νετρόνια ανά δευτερόλεπτο στο U-235.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συγκεντρώσετε μια κρίσιμη μάζα τοποθετώντας την σε ένα σωστό παραβίαση / ανακλαστήρα νετρονίων σε λιγότερο από 1/200 του δευτερολέπτου.

Πολύ εύκολο να γίνει με ένα συγκρότημα τύπου πιστολιού χαμηλής ταχύτητας. Επομένως, πολύ μικρά και φθηνά πυρηνικά όπλα μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας αυτό το απλό σύστημα.

Ωστόσο, με το PU-239/240, ο αυθόρμητος ρυθμός παραγωγής νετρονίων είναι πάνω από 100.000 νετρόνια ανά δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει χρόνο συναρμολόγησης μικρότερο από

1 / 100.000 του δευτερολέπτου.

 Γι ‘αυτό το PU-239 απαιτεί πολύ ταχύτερο σύστημα έκρηξης για πλήρη απόδοση.

Αλλά χρησιμοποιώντας ένα σύστημα πυροβόλων όπλων με

Το PU-239 θα εξακολουθήσει να λειτουργεί παράγοντας μια πολύ χαμηλότερη λεγόμενη “απόδοση φυσικού”.

Στο 1/1000 του δευτερολέπτου για ένα σχέδιο όπλου που χρησιμοποιεί PU-239 η απόδοσή του θα ήταν 100 φορές μικρότερη ή περίπου 200 τόνοι. Μια απόδοση Fizzle θεωρείται

απόδοση μικρότερη από 10% σε εκρηκτική πυρηνική ενέργεια ή μικρότερη από 2kt έναντι 20kt για πλήρη απόδοση όπλων.

Αυτό είναι ακόμη 90% λιγότερο από το μέγιστο

100% απόδοση 200KT που επιτυγχάνεται με ενίσχυση σύντηξης.

Το μικρό αγόρι που χρησιμοποιήθηκε στο WW2 είχε απόδοση φυσικού μόλις 1,6% για συνολική απόδοση 15KT λόγω ενός ανακλαστήρα νετρονίων που ήταν πολύ μικρός. Χρησιμοποίησε έως και 3 κρίσιμες μάζες U-235

εμπλουτισμένο σε πάνω από 80%; αλλά το Tamper / Reflector σχεδιάστηκε για να χειρίζεται μόνο 1 κρίσιμη μάζα. Αυτό οφείλεται σε περιορισμούς μεγέθους και βάρους.

 Επομένως ήταν ένα “fizzle dud” (χαμηλή απόδοση) που θα έπρεπε να είναι ίσο με περίπου 45 έως 50 KT σε μέγεθος εάν είχε ένα πιο μαζικό Tamper. Η 3 κρίσιμη μάζα άνω των 300 lbs

Το U-235 ήταν να διασφαλίσει ότι θα λειτουργούσε λόγω ερωτήσεων σχετικά με το επίπεδο εμπλουτισμού όπλων.

 (Τεκμηριώθηκε στο Los Alamos Primer 1987).

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ο Χάισενμπεργκ υπολόγισε την κατάλληλη κρίσιμη μάζα του Μικρού Αγόρι στο τέλος του πολέμου, ενώ ήταν στη φυλακή του Ηνωμένου Βασιλείου. Του

ο πρώτος υπολογισμός ήταν πολύ μεγάλος με συντελεστή 100, αλλά από την 3η τελειοποίησή του για τον κρίσιμο τύπο μάζας του 3 ημέρες αργότερα το έφτασε μέσα

10% της πραγματικής ποσότητας σχάσιμου υλικού που απαιτείται για να λειτουργήσει το όπλο.

Ο Heisenberg δούλευε σε ένα πολύ μικρότερο σχεδιασμό όπλων με ένα

μικρότερη απόδοση (2KT) που ήταν κάτω από 1.000 λίβρες σε μέγεθος, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε υπάρχοντα γερμανικά αεροσκάφη, V-1 “και V-2” s κ.λπ.

VS 20KT και 10.000 λίβρες.

Στο έργο του Μανχάταν, αυτό θα θεωρούταν ως ένα απλό όπλο με ουράνιο 2 KT σε μέγεθος. πολύ μικρό για να το κάνουν

ακόμη και να ασχοληθείτε με? στίχος 20 KT για τις ΗΠΑ.

Για να παραθέσω τον Neil Bohr «Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι;».

Το B-52 τεμαχίζει μόνο 50.000 λίβρες βόμβες ή 50 τόνους.

Ένα όπλο 2kt θα είναι ίσο με πάνω από 40 φορτία βόμβας B-52. ή πάνω από 150 WW2

φορτίο βόμβας εποχής B-17 ή B-24. Όπως μπορείτε να δείτε, μια φυσική απόδοση αυτού του μεγέθους “2 kt” είναι ακόμα πολύ μεγάλη.

Ακόμη και απόδοση 100 τόνων με απόδοση 1% είναι

εξακολουθεί να ισούται με 2 πλήρεις φορτωμένες βόμβες B-52 και το όπλο θα ζυγίζει λιγότερο από 1 τυπική βόμβα 1.000 λίβρες. όχι 100 βόμβες.

Το κόστος θα ήταν λιγότερο από 250.000 δολάρια για να φτιάξετε ένα.

Φθηνότερο από κάθε δεξαμενή, τζετ, πλοίο ή ελικόπτερο για να φτιάξετε.

Εάν χρησιμοποιούσατε ανακυκλωμένα πυρηνικά όπλα, το κόστος θα ήταν ακόμη μικρότερο.

https://www.veteranstoday.com/2021/05/27/vt-nuclear-education-us-recovery-of-german-nuclear-secrets-after-world-war-ii-docs/

Όλο το όρθρο με όλες τις λεπτομέρειες και αλήθειες για το 3 ράιχ, θα το ανεβάσω μόνο του, με τον ίδιο τίτλο.

Εδώ μιλάμε για ένα από τα πιο σκοτεινά μπαλώματα στην ιστορία των ΗΠΑ και για μια πανατλαντική συμπαιγνία που θα μπορούσε να ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τις παγκόσμιες ενέργειες στρατιωτικών, επιστημονικών και πολιτικών δυνάμεων για τα τελευταία 70 χρόνια, το Operation Paperclip.

Τις τελευταίες μέρες του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η ναζιστική ελίτ αναρωτιόταν πώς θα ήταν το μέλλον τους.

 Η επικείμενη δίκη για εγκλήματα πολέμου θα ήταν σίγουρα μια πιθανότητα. και μερικοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, κουνώντας τις στρατιωτικές και επιστημονικές γνώσεις τους σε αντάλλαγμα για ελευθερία και αποκλεισμό από τη δίωξη στη Νυρεμβέργη.

 Η επιχείρηση Overcast και αργότερα η Operation Paperclip ήταν το σχέδιο υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ναζιστική, στρατιωτική, επιστημονική και κατασκοπευτική νοημοσύνη που θα μπορούσαν να κάνουν ενώπιον των Ρώσων.

Τα κοπάδια των πρώην Ναζί χωρίς φουρέρ για να τους καθοδηγήσουν, έτρεξαν στην αγκαλιά των αναμενόμενων ΗΠΑ και Ρώσων στρατιωτών και στις δύο πλευρές της Γερμανίας.

Σε συνέντευξη και χύθηκαν όλες οι πληροφορίες για μια ευκαιρία να εγκατασταθούν στις στρατιωτικές πληροφορίες των ΗΠΑ και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μείνουν στη Γερμανία κατασκοπεύοντας την ΕΣΣΔ από τη δική τους πόλη.

Οι ΗΠΑ είχαν μια σκιερή ιστορία στις καλύτερες στιγμές, αλλά φιλοξένησαν τους Ναζί και συνεργάστηκαν μαζί τους καθώς προωθούν πολύ το διαστημικό πρόγραμμα, αυξάνουν τη στρατιωτική δύναμη, δίνουν πληροφορίες και προηγούμενα αρχεία που ανήκουν στην SS στην αμερικανική κοινότητα πληροφοριών και τελικά έγιναν σεβαστές μέλη της δυτικής κοινωνίας, έκανε πολλούς ανθρώπους ύποπτους για τα κίνητρα αυτών των πρώην Ναζί που υιοθετήθηκαν στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της Επιχείρησης Paperclip.

Ονόματα όπως ο Wernher Von Braun, ο Josef Mengele, ο Arthur Rudolph και ο Klaus Barbie είναι μόνο ένα από τα 1600 επιστήμονες που έφεραν στα κράτη για γνώση τους.

Αλλά σε αυτό το επεισόδιο υποστηρίζουμε την ηθική μιας τέτοιας απόκτησης πληροφοριών, πώς τα επιστημονικά πειράματα που έγιναν σε αιχμάλωτοι πολέμου μπορούν να είναι όχι μόνο ελαττωματικά αλλά και απλώς σκληρά βασανιστήρια. και τη συμπαιγνία μιας τεράστιας σεβαστής οργάνωσης για να διακινούν λαθραία ναζιστές από τη Γερμανία για να αποφύγουν τη δίωξη σε ένα πρόγραμμα γνωστό ως Ratlines

Παρουσιάστηκε από τους Gordo, Gareth Stack και Emmet Quinn

Και πάλι τραβάμε τη βιβλιοθήκη εφημερίδων για να αναστήσει ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους New York Times το 2018 με τίτλο “Οι πλούσιοι σχεδιάζουν να φύγουν από αυτόν τον άθλιο πλανήτη” .

Ο Michael Suffredini, διευθύνων σύμβουλος της ειδικής εταιρείας Axiom Space, αποκάλυψε σχέδια για τη δημιουργία ενός νέου «πολυτελούς» διαστημικού σταθμού που ονομάζεται Axiom.

Ο Suffredini είπε ότι η ζωή στο Axiom θα κοστίσει 55 εκατομμύρια δολάρια και προσέλαβε όχι μόνο τον παγκοσμίου φήμης Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck για να δημιουργήσει το εσωτερικό του σταθμού, αλλά ένας μεγάλος ευρωπαϊκός οίκος μόδας θα σχεδιάσει κατά παραγγελία στολές.

Τότε, τρία άτομα είχαν ήδη εγγραφεί και ο σταθμός αναμενόταν να δεχτεί τους πρώτους επισκέπτες το 2022.

Αλλά ο διάσημος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Ντάγκλας Ρούσκοφ έχει μια πολύ διαφορετική άποψη για το τι συμβαίνει πραγματικά με τους δισεκατομμυριούχους στο διάστημα. Διαβεβαιώνει ότι αυτός ο περίεργος «αγώνας του διαστήματος» είναι πραγματικά μια διαδρομή διαφυγής για τους υπερπλουσίους .

Ο Ρούσκοφ είναι πεπεισμένος ότι τα ρομπότ μάχης θα χρησιμεύσουν για τον έλεγχο του πληθυσμού μόλις οι δισεκατομμυριούχοι εγκαταλείψουν τη Γη και περιγράφει επίσης την αποικία του Έλον Μασκ στον Άρη ως “σωσίβια λέμβο για την ελίτ”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   (Ο  ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΤΟΥ  ΔΙΟΣ)

ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  << Κεραυνός  του  Διος >>  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ  ΑΠΟΡΡΗΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΜΥΝΗΣ  ΤΩΝ  ΗΠΑ,  ΠΟΥ  ΜΕΛΕΤΑΤΑΙ  Η  ΧΡΗΣΗ  ΤΟΥ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΚΑΘΕ  ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ  ΠΡΟΣΕΓΙΣΗΣ  ΠΡΟΣ  ΤΗΝ ΓΗ,  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑ  ΠΑΝΤΟΣ  ΕΠΙΓΕΙΟΥ  ΕΧΘΡΟΥ…. ΤΟ  ΟΛΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,  ΕΧΕΙ  ΕΝΤΑΧΘΕΙ  ΣΤΟΝ  << Πολεμο  των  Άστρων >>… ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  << Κεραυνός  του  Διος >> ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ  ΜΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΣΚΟΠΟ,  ΤΗΝ  ΧΡΗΣΗ  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ  ΙΣΧΥΡΩΝ  ΔΕΣΜΩΝ  ΑΚΤΙΝΩΝ  ΛΕΙΖΕΡ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΓΗΙΝΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ…. ΠΗΡΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΤΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ  ΚΕΡΑΥΝΟ  ΤΟΥ  ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ  ΔΙΟΣ, ΤΟΥ  ΘΕΟΥ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ,….. ΤΟ  ΟΠΛΟ  ΑΥΤΟ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ  ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ  ΖΕΥΣ,  ΠΟΥ  ΘΑ  ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΕΙ  ΤΟΥΣ  ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ  ΤΩΝ  ΑΚΤΙΝΩΝ  ΛΕΙΖΕΡ  ΚΑΙ  ΔΕΣΜΩΝ  ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ  ΣΤΟΝ  ΟΥΡΑΝΟ,  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ  ΚΑΤΟΠΤΡΑ  ΘΑ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ  ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΕΧΘΡΙΚΩΝ  ΓΗΙΝΩΝ  ΣΤΟΧΩΝ  ΣΤΗΝ  ΓΗ…. Η  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΤΩΝ  ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΠΟΛΥ  ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,  ΓΙΑΤΙ  ΜΠΟΡΕΙ  ΕΝΑΣ  ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΓΗΙΝΟΣ  ΝΑ  ΣΤΡΕΨΕΙ  ΤΟΥΣ  ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ  ΤΩΝ  ΛΕΙΖΕΡ  ΕΤΣΙ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΙΔΙΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ  ΤΟΥΣ.

Η  ΑΜΥΝΑ  ΚΑΙ  Η  ΕΠΙΘΕΣΗ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ  ΑΠΕΙΛΗΣ  << Βασίζεται  στις  εξής  τεχνολογικές  προτάσεις  του  προγράμματος  <<ΖΕΥΣ >>

ΤΑ  ΕΠΙΓΕΙΑ  ΛΕΙΖΕΡ  ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΤΩΝ  ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ  ΤΩΝ  ΗΠΑ…

ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΛΕΙΖΕΡ  ΘΑ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ  ΚΟΝΤΑ  ΣΕ  ΜΕΓΑΛΑ  ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ  ΕΡΓΑ  ΚΑΙ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ  ΠΥΡΗΝΙΚΑ  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ,  ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΤΩΝ  ΕΝ  ΛΟΓΩ  ΠΗΓΩΝ  ΣΤΑ  ΟΠΛΑ  ΛΕΙΖΕΡ….. ΕΝΑ  ΤΕΤΟΙΟ  ΤΕΡΑΣΤΙΟ  ΛΕΙΖΕΡ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΚΑΤΟΠΤΡΑ  ΣΕ  ΤΡΟΧΙΑ  ΓΥΡΩ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΓΗ,  ΘΑ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΕΚΤΡΕΠΕΙ  ΤΗΝ  ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΜΕΝΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΚΑΙ ΝΑ  ΕΛΕΓΧΕΙ  ΜΙΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΗ  ΠΕΡΙΟΧΗ – ΣΤΟΧΟ  ΚΑΙ ΝΑ  ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ  ΚΑΘΕ  ΔΥΝΑΜΗ  ΕΝΤΟΣ  ΑΥΤΗΣ….

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ  ΟΜΩΣ  ΤΟ  ΕΡΩΤΗΜΑ,  ΠΩΣ  ΘΑ  ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ  Ο  ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ  ΣΤΟΧΟΣ  ΟΤΑΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΚΑΙ  ΣΒΗΝΕΙ  ΤΑ  ΙΧΝΗ  ΤΟΥ  ΑΠΟ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ   ΓΗΙΝΑ  ΜΕΣΑ  ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ  ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΑΟΡΑΤΟΣ  ΑΠΟ  ΚΑΘΕ  ΕΙΔΟΣ  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ;…. ΑΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ  ΤΑ  ΚΑΤΟΠΤΡΑ  ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ  ΑΠΟ  ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ  Η  ΓΗΙΝΟΥΣ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ  ΟΙ  ΑΚΤΙΝΕΣ  ΘΑ  ΧΑΝΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΑ,  Η  ΚΑΙ  ΤΟ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ  ΑΝ  ΣΤΡΕΨΟΥΝ  ΤΑ  ΚΑΤΟΠΤΡΑ  ΜΕ  ΤΕΤΟΙΑ  ΚΛΙΣΗ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ  ΤΗΝ  ΒΑΣΗ  ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΩΣ  ΤΟΥΣ  ΠΩΣ  ΘΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ;….

ΟΛΟ  ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ   ΜΟΝΟ  ΑΝ  ΟΛΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ  ΚΑΛΑ,  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ  ΑΝ  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ  ΤΑ  ΚΑΤΟΠΤΡΑ  ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ…. Η  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ  ΒΑΣΕΩΝ  ΠΕΡΑ    ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΣΕΛΗΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ  ΝΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ  ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΟΠΛΑ  ΛΕΙΖΕΡ  ΠΟΥ ΘΑ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ  ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ…. ΚΙ  ΕΔΩ  ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ  ΘΑ  ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ  ΟΙ  ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ  ΝΑ  ΕΠΕΜΒΟΥΝ  ΣΤΑ  ΚΑΤΟΠΤΡΑ  ΚΑΙ ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ  ΜΕ  ΤΑ  ΔΙΚΑ  ΤΟΥΣ  ΟΠΛΑ…

ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΟΠΛΩΝ  ΑΚΤΙΝΩΝ  ΥΨΗΛΗΣ  ΙΣΧΥΟΣ  ΚΑΙ  ΔΕΣΜΩΝ  ΒΑΡΥΤΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ  ΣΕ  ΤΡΟΧΙΑ,  Η  ΣΕ  ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ  ΣΤΑΘΜΟΥΣ,  Η  ΕΠΙΓΕΙΕΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ  UFO……. H  ΝΑΣΑ , ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΥΠΕΥΘΗΝΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΤΑΚΤΙΚΗ  ΧΡΗΣΗ  ΤΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,   ΔΗΛΑΔΗ  ΘΑ  ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ  ΜΟΝΟ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ   ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  ΤΩΝ  ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ,   ΣΤΟ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΑΜΥΝΑΣ  ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΥΠΕΥΘΥΝΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  ΧΡΗΣΗ  ΤΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ..

Ο  ΧΡΟΝΟΣ  ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗΣ  ΜΕΤΑΞΥ   ΝΑΣΑ  ΚΑΙ   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΑΜΥΝΑΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΕΝΑ  ΧΑΣΜΑ  ΤΟΥ  ΟΠΟΙΟΥ  ΜΕΛΕΤΑΤΑΙ  Ο  ΧΡΟΝΟΣ  ΚΑΛΥΨΗΣ  ΤΟΥ….. ΓΙΑ  ΝΑ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ  ΤΟ  ΧΑΣΜΑ  ΑΥΤΟ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ  ΣΕ  ΤΡΟΧΙΑ  ΓΥΡΩ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΓΗ,  ΟΙ  ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ  << Συνκομ>>  ΩΣΤΕ  ΟΙ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΑΜΥΝΑΣ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ  ΓΙΑ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ   ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΤΩΝ  ΗΠΑ  ΣΕ  ΟΛΟΝ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ……. Γ. Κ…..

Δισεκατομμυριούχοι φεύγουν από τη Γη – Οι δισεκατομμυριούχοι ετοιμάζονται να φύγουν από τη Γη ενόψει της επικείμενης παγκόσμιας καταστροφής

Αλλά ο Ρούσκοφ δεν είναι μόνος στις θεωρίες του.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Jess Zimmerman είναι πεπεισμένος ότι οι δισεκατομμυριούχοι τεχνολογίας δημιουργούν μια γαλαξιακή ανώτερη τάξη που θα παρατηρεί ό, τι έχει απομείνει από τον πλανήτη Γη από το διάστημα.

Έχετε το δικαίωμα να νομίζετε ότι όλο αυτό είναι τρέλα που αξίζει μια ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Αλλά αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω διαπιστώνουμε ότι στο Esoteric and Paranormal World δημοσιεύσαμε ένα άρθρο το 2017 σχετικά με την αγορά γης από δισεκατομμυριούχους για να προετοιμαστούμε για μια παγκόσμια καταστροφή .

Τρία χρόνια αργότερα, καθώς ο πληθυσμός προσπαθούσε να βρει χαρτί υγείας και άλλες ανάγκες, οι δισεκατομμυριούχοι πήραν τα σκάφη αναψυχής και τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη για να διαφύγουν στα οχυρωμένα κτήματά τους μέχρι τη Νέα Ζηλανδία.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι γνώριζαν εκ των προτέρων την πανδημία που ξεκίνησε το 2020; Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, αλλά αυτό που είναι σαφές είναι ότι είτε λόγω πυρηνικού πολέμου είτε λόγω φυσικής καταστροφής, η ανθρωπότητα θα ξεκινήσει έναν αγώνα για την επιβίωσή της σύντομα .

Και οι δισεκατομμυριούχοι ετοιμάζουν ήδη το σχέδιο εκκένωσής τους: στο διάστημα.

Πιστεύετε ότι οι δισεκατομμυριούχοι ετοιμάζονται να φύγουν από αυτόν τον πλανήτη;

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ https://www.mundoesotericoparanormal.com/multimillonarios-preparando-huir-tierra-inminente-catastrofe-global/

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Παράταση κυρώσεων στη Ρωσία από την ΕΕ

Ναι πειράζουν τον καιρό και φέρνουν τις καταστροφές εκεί που τις θέλουν!

Φορτισμένο νέφος σπόρων ως μέθοδος για την αύξηση των συγκρούσεων σωματιδίων και την απομάκρυνση αερομεταφερόμενων βιολογικών παραγόντων και άλλων ρύπων

Η πιθανότητα σύγκρουσης μεταξύ των σωματιδίων στην ατμόσφαιρα είναι τόσο μικρή που μπορεί να απαιτηθούν μεγάλες ποσότητες σωματιδίων σπόρου, καθιστώντας τέτοιες έννοιες μη πρακτικές.

 Τα σωματίδια -στόχοι ενός βιολογικού τύπου είναι πολύ μεγάλα για να τα διαχέει αποτελεσματικά η κίνηση Brown, αλλά κάτω από το μέγεθος όπου η αδρανειακή κρούση λαμβάνει χώρα συνήθως με άλλα σωματίδια λόγω αναταράξεων που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα.

 Έτσι, τα σωματίδια των σπόρων και τα σωματίδια στόχοι σπάνια θα έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.

Απαιτούνται τεχνικές για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Η αλήθεια από τα δικά τους γραπτά!

https://patents.google.com/patent/US8373962B2/en

Εδώ θα βρείτε όλες τις αλήθειες!!!!

Κάθε αριθμός και μια αλήθεια!!!

Για αυτό μέχρι σήμερα δεν δούλευε καμία αναζήτηση που πληκτρολογούσα, είναι όλα με κωδικούς αριθμούς!

Γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών από τα τέλη του 1800 μέχρι σήμερα!

https://prepareforchange.net/2018/08/14/chemtrails-or-geoengineering-patents-for-spraying-the-atmosphere-extensive-list-of-patents/

Χωρίς ιδιωτικότητα, χωρίς ιδιοκτησία: Ο κόσμος το 2030 σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

https://prepareforchange.net/2021/08/31/no-privacy-no-property-the-world-in-2030-according-to-the-world-economic-forum/

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΕΡΧΕΤΑΙ

ατζέντας 2030.

Αυτό το έγγραφο δεν περιγράφει τίποτα λιγότερο από μια παγκόσμια κυβέρνηση εξαγοράς του κάθε έθνους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι «στόχοι» του παρόντος εγγράφου δεν είναι τίποτα περισσότερο από κωδικές λέξεις για την εταιρική διακυβέρνηση με την φασιστική τυραννική ατζέντα που σκοπεύει να φυλακίσει τα πολιτισμένα ανθρώπινα ζώα των τσιμεντουπόλεων, σε ένα διαστραμμένα καταστροφικό κύκλο φτώχειας, ένδειας και λιμοκτονίας, ενώ ταυτόχρονα πλουτίζει τις πιο ισχυρά παγκοσμιοποιένες εταιρείες του πλανήτη, όπως η Monsanto και η DuPont.

Όλα τα άρθρα που αναφέρουμε υπάρχουν μέσα στο terrapapers.com και ανεβαίνουν συνεχώς νέα, αναζήτησε τα για πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση και για να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου.

Είναι απόλυτα ξεκάθαρα τα σχέδια των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων όπως επίσης και το ποιές δράσεις απαιτούνται από την πλευρά του ανθρώπου -όσο κι αν προλαβαίνει- για να μην πραγματοποιηθούν αυτά τα σχέδια τους. α Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων, (ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ).

Όλοι όσοι μέμφονται τους αμφισβητίες ως “συνωμοσιολόγους”, στην καλύτερη περίπτωση είναι πεπλανημένοι, στην χειρότερη περίπτωση είναι “ορατές μαριονέτες” του “αόρατου μαριονετίστα” (οπότε το στίγμα του συνωμοσιολόγου είναι η άμυνα του συνωμότη!)

Και στην ενδιάμεση περίπτωση απλώς εθελοτυφλούν, βαυκαλιζόμενοι ότι η εκάστοτε “νέα κανονικότητα” έχει ημερομηνία λήξεως.

Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη

Η ετικέτα θα ονομάζεται «εξάλειψη της φτώχειας» και θα φροντίζει ώστε να τρέφονται τα ανθρώπινα ζώα τόσο, όσο, να σέρνονται και να δουλεύουν.

Τουλάχιστον δύο ντουζίνες μικροβιολόγοι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει βίαια κατά τα τελευταία χρόνια.

 Περιέργως, κάποιοι από αυτούς εργαζόταν στην αλληλουχία του DNA.

 Ο πιο γνωστός ήταν ο Δρ Ντέιβιντ Κέλι ο οποίος πέθανε τον Ιούλιο του 2003. Εργαζόταν για την Μοσάντ, ο Kelly ενορχήστρωσε την αποστασία του ρώσου μικροβιολόγου Βλαντιμίρ Pasechnik, ο οποίος εργαζόταν πάνω σε ένα βιολογικό όπλο ικανό να καταστρέψει το ένα τρίτο του πληθυσμού του πλανήτη.

Τον Οκτώβριο του 2004, ο Dmtry Lvov, επικεφαλής της ρωσικού Ινστιτούτου Ιολογίας δήλωσε ότι μέχρι και ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να πεθάνουν κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας.

Φαίνεται ότι το ανθρώπινο κοπάδι πρόκειται να θανατωθεί με θεαματικό τρόπο.

Ακόμα αναρωτιέσαι, γιατί τύποι σαν τον Bill Gates και άλλοι Επικυρίαρχοι

sms1

Ερπετοειδής ανάλογου βεληνεκούς, έχουν συμφέροντα στις ίδιες εταιρείες που προωθούν ετερόκλητα προϊόντα και υπηρεσίες, είναι μπλεγμένοι σε ευγονικές και πολυεθνικές διατροφής ταυτόχρονα όπως η Monsanto ενώ, επίσης ταυτόχρονα, είναι «φιλάνθρωποι» και «ευεργέτες».

Υπάρχουν ανθρώπινα ζώα στο ιντερνέτ που εκθειάζουν τον Bill Gates επειδή, λένε, «τους έδωσε την δυνατότητα για ελεύθερο ιντερνέτ και ελεύθερη δημοκρατική διακίνηση ιδεών».

Είναι τόσο ζώα [εδώ ζητώ συγγνώμη από τα ζώα] που δεν αντιλαμβάνονται πως σήμερα εν έτη 2015, έχουν τόση ελευθερία όση είχαν οι σκλάβοι στα αμπάρια που τους μετέφεραν στις αρένες οι Ρωμαίοι, ούτε μια στάλα παραπάνω.

Το παίζουν και μεταφυσικοί τρομάρα τους, οι διεστραμμένοι παρεκκλίνοντες, ελευθέριοι αλκοολικοί και μαστουρωμένοι.

Αντιλαμβάνεστε υποθέτω, τι συνέπειες θα έχει για ολόκληρο τον πλανήτη, ακόμα και για χώρες που δεν υπέγραψαν εξ αρχής αυτό το νομοσχέδιο, έτσι και ψηφιστεί.

Οι συνέπειες θα είναι άμεσες και σαφέστατα πρέπει να γίνουν αποδεκτές από παντού, καθώς το κέρδος είναι καθαρά παγκοσμιοποιημένο και τα μόνο που δε γνωρίζει σύνορα και φραγμούς.

Όμως ενώ φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι το χρήμα αυτό που τους ενδιαφέρει και μιλούν γι’ αυτό, εν τούτοις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, άλλωστε μιλούν για κέρδη και ΚΕΡΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Ανάμεσα δε στα ΚΕΡΔΗ, το μεγαλύτερο όλων είναι η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ.

 Αυτό είναι όλο κι όλο και παλεύουν οι Φατρίες αναμετάξυ τους για να πετύχουν μια κάποια συμφωνία και να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ και ποια τα προνόμια Του.

Στο τουιτερ και στο φασεμπουκ καλιγώνουμε την μύγα!

Έλληνες όλου του κόσμου, κάτω από οποιαδήποτε θρησκεία και υπηκοότητα καλείστε αυτήν την ύστατη στιγμή σαν θεματοφύλακες να κλίσετε το κουτί της Πανδώρας, κάποιοι δολοφόνοι το άνοιξαν και μοιράζουν φρίκη.

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030

Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων.

 Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Πολυεθνικών.

Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ…

https://terrapapers.com/apokodikopiisi-tis-atzentas-2030/

Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας

Ποιοί ενδιαφέρονται να κρατήσουν τον πληθυσμό στα 500.000.000;

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των

https://terrapapers.com/i-tafoplakes-tis-anthropotitas/

Opera Στιγμιότυπο_2020-08-07_215058_universalblessing.blogspot.com

Τό ἐμβόλιο, τά νανοσωματίδια καί ὁ νοητικός ἔλεγχος.

Αυτά δεν ήταν ποτέ «εμβόλια» κατά του ιού, αντιθέτως ήταν πάντα ένα μυστικό πρόγραμμα νανοτεχνολογίας που αναπτύχθηκε για να φθάσει στο σημείο ελέγχου του μυαλού του ανθρώπινου πληθυσμού

από “A Marcher” (από την Ισπανία)

Ένας βιολόγος που ονομάζεται Ricardo Delgado και ένας γιατρός, ο Δρ Jose Luis Sevillano,είναι οικοδεσπότες σ᾿ ένα διαδικτυακό πρόγραμμα που ονομάζεται «La Quinta Columna», λένε ότι τα χέρια κάποιων ανθρώπων γίνονται μαγνήτες ακριβώς στο σημείο που εμβολιάστηκαν, συγκρατώντας όχι μόνο μαγνήτες αλλά και ψαλίδια. , μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία ακόμη και κινητά τηλέφωνα !.

Το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στο χέρι.

Μέσα σε λίγες ημέρες μετακινείται προς το στήθος, το λαιμό ή τό πάνω μέρος της σπονδυλικής στήλης.

Τι να μας πει κι αυτος...εμείς έχουμε τους ειδικούς, που πληρώνονται αδρά για να μας κατευθύνουν εκει που θέλουν

Ξεκίνησαν τη δική τους έρευνα και το ανακάλυψαν.

  1. Όλα τα εμβόλια παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας την ίδια νανο-τεχνολογία.

  2. Στην Ισπανία περιεγράφηκαν ακόμη και ως «μυστικά νανοσωματίδια».

  3. Αυτά τα νανοσωματίδια γίνονται μαγνητικά όταν φτάσουν στην ίδια θερμοκρασία με το ανθρώπινο σώμα.

  4. Όταν παραμένουν σε περιβάλλον κάτω από μηδέν βαθμούς, παραμένουν μη μαγνητικά. (Γιατί παγώνουν τα εμβόλια;)

Παρατήρηση μαγνητικών περιοχών σε γραφένιο μαγνητισμένα με έλεγχο της θερμοκρασίας, της τάσης και του μαγνητικού πεδίου

  1. Αυτά τα σωματίδια πρέπει να είναι ένα υλικό της νανο-τεχνολογίας που ονομάζεται Γραφένιο.

που είναι υπεραγώγιμο και παρουσιάζει υψηλό βαθμό ενσωμάτωσης με τα κύτταρα των νευρώνων του εγκεφάλου :

Η συνέχεα στον σύνδεσμο http://sxolianews.blogspot.com/2021/06/blog-post_33.html

Την συγκεκριμένη περίοδο το γράψιμο είναι χάσιμο χρόνου, μόνο οι ομαδικοί αγώνες στους δρόμους, στις πλατείες, και στην δουλειά, έχουν αξία!

Το άρθρο έγραψε και επιμελήθηκε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή η απόσπασμα. 

Η μη τήρηση των ανωτέρω επισύρει τις κυρώσεις του Νόμου 2121/1993, άρθρο 66.

Επιτρέπετε μόνο με την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ και για αποθήκευση και προσωπικό διάβασμα!

Τα άρθρα που θα ανεβάσω με τον ίδιο τίτλο επιδέχονται συμπλήρωμα στοιχείων, λόγο του σοβαρού του θέματος, όποιος έχει και θέλει, μπορεί να μας τα στείλει,να συμπεριληφθούν στο άρθρο με το όνομά τους αν θέλουν, όμως προϋπόθεση είναι, να είναι με αληθινά στοιχεία και αποδείξεις!  Αν  κάποιο απόσπασμα έχει δικαιώματα, να με ενημερώσουν να το διαρθρώσω.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>