«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άρθρο 1)Το παγκόσμιο εξουσιαστικό σύστημα του τρίτου Ράιχ κάνει την τελική επίθεση κατά του ανθρώπου και της γης, με ορόσημο την Ατζέντα 2030 

ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ

 Αύγουστος 2021

Αγαπητοί συνάνθρωποι, δεν ξέρω πόσοι θα αντέξουμε αυτήν την ανομολόγητη παγκόσμια λαίλαπα, όσοι όμως αντέξουμε και δεν τρελαθούμε, θα τους γίνουμε ο φόβος και τρόμος.

Μια μικρή εισήγηση.

Αγαπητέ συνάνθρωπε πριν ξεκινήσεις το διάβασμα, να σε ενημερώσω, οι αποδείξεις είναι κοντά στο 95% και δεν είναι 100% διότι η απόλυτη ταύτιση με τις αποδείξεις,  χρειάζονται Αγγλικά, τα οποία δεν διαθέτω στις γνώσεις μου και όλα γίνονται με μετάφραση.

Για αυτό αν δεν είσαι έτοιμος να αποδεχθείς την αλήθεια που αγγίζει την τρέλα , καλύτερα να μην το διαβάσεις το άρθρο.

Όσο προχωρεί η έρευνα, αρχίζει και σαλεύει το μυαλό, αδυνατεί να απεργασθεί τέτοια φρίκη, από άνθρωπο σε άνθρωπο  και σε αυτό ποντάρουν οι παγκόσμιοι δολοφόνοι.

Ότι και να πούμε ποιος θα μας πιστέψει, θα μα ξεφωνίζουν φαντασμένους, τρελούς, και τώρα τελευταία ψεκασμένους και στο τέλος αν δούναι ότι τους δημιουργούμε προβλήματα, θα μας ψάχνουν στα αζήτητα.

Αγαπητοί συμπολίτες, να ψάξετε και να θυμάστε την Ατζέντα 2030, δεν είναι μια ημερομηνία κάποιων στόχων, όπως αφήνουν να εννοηθεί, δηλαδή για το περιβάλλον-οικονομία και άλλες μπούρδες που μας πετάνε για να μας απασχολούν και να μας παρασύρουν μακριά από την αλήθεια..γενοκτονίες των γηγενών σε όλα ιστορικά έθνη, αλλοίωση και θάψιμο της ιστορίας,   με αντικατάσταση με ξένους και καταταλεποριμένους διωγμένους από τις εστίες τους και τα παιδιά τους..

Είμαι πλέον απόλυτα πεισμένος ότι ο κορονοϊος είναι ο τρομοκράτης, ο μπαμπούλας.

Αλλού είναι όλη η ουσία και το τελικό στάδιο του σχεδίου.

Ο κορονοϊος είναι το κερασάκι στην τούρτα, η τούρτα είναι το εμβόλιο.

Το εμβόλιο είναι βιολογικό όπλο 100%.

Το εμβόλιο και αυτά που περιέχει, τα οποία δεν τα έχει όλα εξ αρχής, και αυτό για να μην μαρτυρηθούν, το εμβόλιο 1, το εμβόλιο 2, το εμβόλιο Δ δέλτα μετάλλαξη, το εμβόλιο Ε,  και μια σειρά που θα έρχεται κάθε τρις μήνες περίπου, ή κάθε 6 μήνες!

Και από το Σεπτέμβρη  2021 έρχονται οι επιθέσεις που θα καταδείξουν τις αντοχές των λαών και κάθε έθνους ξεχωριστά.

Πρόσφατα είδα και το περιβόητο ταμπελάκι που λέγετε διαβατήριο στην ελευθερία;;;;;;

Εγώ το λέω διαβατήριο στο θάνατο, η στον προθάλαμο με τις θανάσιμες παρενέργειες.

Επάνω έχει αριθμημένα 8 καταγραφές εμβολίων να γίνουν;;;;;;

Δηλαδή μέχρι να μας ξεκάνουν θα μας τρυπάνε με αναμνηστικά  και μεταλλάξεις;;;;

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Μια σειρά από γεγονότα που τις πληροφορίες τις αναφέρω και σε άλλο άρθρο, με τον ίδιο τίτλο και εκατοντάδες φωτογραφίες που δεν ξέρω πως θα τις χειριστώ για να μπουν στο άρθρο;

Οι γρανιτένιοι ογκόλιθοι στην Γεωργία δεν φύτρωσαν τυχαία, είναι δουλειά των παγκόσμιων δολοφόνων.

Όταν εμφανίστηκαν, καλυπτόταν από μυστήριο, σιγά σιγά άρχισαν να σπέρνουν φόβο.

Ας πάρουμε  αυτό που μας λένε φανερά και απάνθρωπα με τις γρανιτένιες πέτρες στην Γεωργία, ότι ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πληθυσμό και πρέπει τα τρία πέμπτα να φύγουν, το πώς θα το κάνουν, θα το περιγράψω παρακάτω!

Κρύβονται οργανωμένα με μαεστρία, πίσω από την κλιματική αλλαγή, που όλως μυστηρίως την κάνουν όπως θέλουν και όπου θέλουν την κλιματική αλλαγή, αφού έχουν τα καταστροφικά εργαλεία να πειράζουν τον καιρό, σας έχω και τα στοιχεία, με αληθινές αποδείξεις, που είναι δίκες τους, δεν κρύβονται!

Και την διαχειρίζονται με τα εργαλεία πατέντες που έχουν αναπτύξει και είναι, όλα ενεργά και χρησιμοποιούνται.

Και δεν μπορεί να τους ελέγξει κανείς.

Διότι έχουν αλυσοδέσει την επιστήμη!

Οι επιστήμες που διαπλέκονται στην κλιματική αλλαγή, είναι ανάκατα με στρατιωτικές έρευνες.

Για αυτό έχω αποδείξεις 100%, που οι ίδιοι ομολογούν, με πατέντες δολοφόνους!

Στο  άρθρο σας έχω τους κωδικούς να το δείτε μόνοι σας οι οποίοι είναι και σε αυτό το άρθρο!

Τους κωδικούς τους έχω και σε αυτό το άρθρο, ποιο μαζεμένους με πληροφορίες στο τέλος του άρθρου.

Κάποιους κωδικούς πολύ ποιο σοβαρούς, τους κρύβουν επιμελώς, αλλά εμένα δεν μου ξεφεύγουν θα τους βρω.

Συνέχεια με λόγια και με πράξεις,  σημαδεύουν ποιους έχουν σαν στόχο για ταξίδι, τους οποίους επιβάλουν σε απάνθρωπες δοκιμασίες που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Και εδώ είναι η αφοπλιστική παγίδα.

Παραβιάζονται ταυτόχρονα σε όλους τους λαούς!

Οι Έλληνες έχουν ειδικά προνόμια στην φρίκη, όπως έχουν προαναγγείλει οι ανθέλληνες κατά καιρούς, ότι οι Έλληνες είναι ατίθασοι και δεν πειθαρχούν στους νόμους.

Για αυτό και έχουμε μεγαλύτερο μερίδιο στην φρίκη και προτεραιότητα!

Δεν γλυτώνει κανένας, εκτός από τα απάνθρωπα δουλικά τους.

 Και  από αυτά όταν κάνουν την δουλειά τους θα μείνουν ένα 10%!!!

 Α). Η Αρχή έγινε με τους συνταξιούχους, μειώνουν  τα απαραίτητα προς ζην στους συνταξιούχους, οι οποίοι τους είναι άχρηστοι, πολυέξοδοι, το οξύμωρο, με δικά τους λεφτά, αλλά κυρίως κουβαλάμε την ιστορία, αυτό πρέπει να εξαλειφτεί, κάνουν άνεργους τους νέους, και  έχουν μηδενίσει την δυνατότητα  να  μπορούν να τους συντηρούν οι γονείς αφού τους αφαιρούν πόρους  για φαγητό και υγεία.

 Β). Τους ΑΜΕΑ τους παραγκωνίζουν, το κοινωνικό σύστημα υγείας το καταργούν, πετσοκόβουν τα επιδόματα και μερικά τα καταργούν, όλο το υγειονομικό σύστημα, θα είναι ελεγχόμενο για ορισμένους από τους δικούς τους ιδιωτικούς γιατρούς.

Γ). Αφαιρούν σταδιακά την πρόσβαση στο χρήμα, και σε λίγο και στην διατροφή, ή οποία θα γίνετε μόνο με κάρτα που θα ελέγχουν απόλυτα αυτοί, οι κοινωνικές και δημόσιες υπηρεσίες, θα είναι απλησίαστες.

 Δ). Επόμενη κίνηση είναι ο παγκόσμιος στρατιωτικός νόμος, ειδή το βλέπουμε ότι απροκάλυπτα, χτυπούν δολοφονικά γονείς και παιδιά, θα σε σέρνουν σε όποια εντολή δεν εκτελείς.  Μα κάνουν επιδείξει δύναμης σποραδικά εδώ και εκεί για να το συνηθίσουμε και να είμαστε καλά παιδιά, πουλάνε φόβο, να εισπράξουν την ζωή σου!

Στην ΔΕΘ 5.500  χιλιάδες αστυνομικοί φύλλαγαν τον προδότη Μητσοτάκη και έβαλλαν απροκάλυπτα κατά του λαού.

Μοιράζουν φόβο με κάθε ευκαιρία.

Όταν σε καλούν για το εμβόλιο και εσύ δεν πας, θα σου κάνουν το εμβόλιο με το ζόρι, παντού στον δρόμο, στο σπίτι, θα σου φέρονται σαν σε σκυλί.

Αν δεν καταφέρουν να  ξεκινήσουν ένα παγκόσμιο εμφύλιο, θα χρησιμοποιήσουν, ακραία μέτρα εξόντωσης.

Χθες άκουσα να λένε ότι θα κάνουν συνεργεία έξω από κάθε σχολείο να εμβολιάζουν τα παιδιά.

Κόψιμο στο ρεύμα, το νερό, στο τηλέφωνο, φάρμακα, νοσοκομείο, τρόφιμα, χρήμα και άλλα, θα τραβάνε την σκανδάλη κατά λάθος, θα σε πατούν κατά την σύλληψη στο λαιμό, μέχρι να πάψεις να αναπνέεις, αμερικάνικες συνταγές.

Ποιο κάτω θα εξηγήσω τι εννοώ ακραία μέτρα εξόντωσης.

Αν και δεν ξέρω αν θα χρειαστεί, διότι είδη τα ζούμε;

Αγαπητοί άνθρωποι συμπολίτες, τα σημάδια τα βλέπαμε, αλλά όπως είπα παραπάνω όποιος καταπιάνονταν με αυτά τα σημάδια τον λυντσάριζαν λεκτικά και τον απέβαλαν κοινωνικά και αν ακόμα άντεχαν τους έστελναν στο ψυχιατρείο για κούρα, αν παρόλα αυτά άντεχες, σε βγάζαμε από την μέση.

Όσοι τόλμησαν, ή αποπειράθηκαν να τολμήσουν δολοφονηθήκαν.

Δυστυχώς η παγκόσμια κοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος, βολεύτηκε και βολεύεται με εφήμερες απολαύσεις και άφησαν να τους ξεφύγουν τα θανατηφόρα μηνύματα.

Αυτοί που κραύγαζαν για τα θανατηφόρα μηνύματα, ενοχλούσαν και τους παραμέριζαν, ως ενοχλητικούς, άραγε πόσοι θα βαρέσουν το κεφάλι τους, για αυτό το έγκλημα κατά τους εαυτούς τους  πρώτα, μετά των παιδιών τους και της πατρίδος τους;;;

Βλέπετε το σχέδιο τους δεν είναι πρόσφατο, ξεκινά από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, που μαζί με τον Β παγκόσμιο πόλεμο, ήταν τεστ θανάτου και  δοκιμές φρίκης.

Και για αυτό έχω πληροφορίες σε άλλο άρθρο με τον ίδιο τίτλο.

Πως η Νυρεμβέργη ήταν στημένη, μια παγκόσμια πλεκτάνη, των τότε μεγάλων…… ηγετών????????? Δολοφόνων.

Και έτσι μοιράστηκαν τους επαγγελματίες γερμανούς δολοφόνους!

Ποια πέτρα θα σηκώσεις και δεν θα βρεις γερμανούς δολοφόνους, που συναγωνίζονται τα ερπετοειδή;

Τώρα με τα στοιχεία που έχω ακόμα και τα πυρηνικά ατυχήματα, δεν ήταν ατυχήματα, αλλά πειράματα, σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά, να ξέρουν πότε θα μπορούν να γυρίσουν;;;;

Όλοι οι μεγάλοι αλήτες της παγκόσμιας Ελίτ, εκτός από τα πυρηνικά καταφύγια, έχουν και ιδικά αεροπλάνα που θα μπουν και από εκεί θα τελειώσουν το μακελειό της γης.

Αυτό για τους πολλούς θα φανεί ακραίο, αλλά δεν είναι, αν δεις καθαρά και ήρεμα με την σειρά τα στοιχεία που θα σας αναφέρω, πάλι με αποδείξεις!

Στην αρχή και μένα μου φαινόταν απίστευτα, εκεί ποντάρουν στην υπερβολή!

Στην Χιροσίμα, στον φόνο του Καποδίστρια, του Κένεντι και πολλούς άλλους, για να μας δήξουν ότι δεν φοβούνται και δεν νικιούνται!

Από το 2000 χιλιάδες άρχισαν να βάζουν το σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή.

Σήμερα βλέπουμε ότι όλα γίνονται εντατικά και σφαιρικά, σε όλα τα επίπεδα!

Για να ξαφνιάσουν τον άνθρωπο, να τον τρομοκρατήσουν, να τον κάνουν αδρανή, με την λογική της δειλίας, ότι τόσα δισεκατομμύρια δεν αντιδρούν, εγώ θα κάνω τον ήρωα, ή τον έξυπνο;

Αυτό το πετυχαίνουν με τα χαζοκούτια στο σπίτι, αφού ακούς και λένε, αφού δεν έχω τίποτα να κάνω χαζεύω, όχι δεν χαζεύεις, έτσι νομίζεις, σου κάνουν πλύση εγκεφάλου, ( διάβασε πως γίνετε η πλύση εγκεφάλου)  και σίγουρα αν βγεις έξω θα βρεις κάτι να κάνεις, Νοικοκυρές που κάνουν δουλειές του σπιτιού, και το χαζοκούτι είναι μόνιμα ανοικτό, εεε, μου κρατά παρέα, πλύση εγκεφάλου, Έγκελς έλεγε, πες, πες κάτι θα μείνει, έτσι σε μαθαίνουν και διάφορες γλώσσες σε μηδέν χρόνο, με τον ίδιο τρόπω!

Στα καφενεία, παίζουν τάβλι, χαρτιά, πίνουν ένα ποτηράκι και κουβεντιάζουν ακόμα και σοβαρά θέματα, το χαζοκούτι είναι μόνιμα ανοικτό επάνω από το κεφάλι σου, υπάρχει σύστημα που σου περνούν μηνύματα, όταν εσύ λες εγώ δεν άκουγα τι έλεγε το χαζοκούτι  έπαιζα, κουβέντιαζα!

Εδώ θα ξανά τονίσω την Ατζέντα 2030, είναι κομβική ημερομηνία, είναι η αρχή της μεγάλης φρίκης, ή η ολική επανεκκίνηση για τον αφανισμό των τριών πέμπτων του παγκόσμιου πληθυσμού;;;;;;;;

Και η επικράτηση του τρίτου Ράιχ, της άριας φυλής!

Είναι ένα χρονολογικό ορόσημο που επικαλούνται άπαντες οι δυνάστες δολοφόνοι.

Με δήθεν άλλους στόχους, που πηγάζουν όλα από την κλιματική αλλαγή, έλλειψη οξυγόνου, νερού, τροφής, ενεργειακών πώρων, σήμερα διάβαζα σε στημένη συνέντευξη του αρχή  δολοφόνου Μπιλ Γκειτς, ότι η πανδημία του κονονοϊου, δεν είναι τίποτα μπροστά στην πανδημία της κλιματικής αλλαγής!!!

(Οι δημόσιες σχέσεις (WEF) κυκλοφόρησαν ένα βίντεο με τίτλο: «8 Προβλέψεις για τον κόσμο το 2030».

Όσο σύντομο και αν είναι, προσφέρει μια ενδεικτική ματιά στο τι επιφυλάσσει η τεχνοκρατική ελίτ για εμάς τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με το WEF, έτσι θα μεταμορφωθεί ο κόσμος ως μέρος της  Ατζέντας 2030 , κάτω από την περιβόητη  Νέα Παγκόσμια Τάξη :

Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ημερομηνία είναι γεμάτη από φρίκη, αλλά δεν μπορώ να πω με ποιον τρόπω, διότι τα δολοφονικά τέρατα, ανάλογα με τα εμπόδια που θα προκύψουν, έχουν εναλλακτικές λύσεις του σχεδίου τους.

Τα παγκόσμια δολοφονικά τέρατα, τώρα κάνουν ξεσκαρτάρισμα από τα κοινωνικά βαρίδια,  για αυτούς, όλη την τρίτη ηλικία, ανήμπορους, ΑΜΕΑ, καλούς και ανθρωπιστές και θα κρατήσουν του πιστούς δούλους.

 Και αυτούς μέχρι να την κάνουν.

Παρακολουθώ καθημερινά τις ανακοινώσεις για το διάστημα, χθες διάβασα ότι φτιάχνουν και ιδιωτικούς διαστημικούς σταθμούς, πράγμα που εγώ το γνωρίζω πριν χρόνια, από διάσπαρτες πληροφορίες, που τις ένωσα??????????

Όσοι έχουν πλούτη από το αίμα των λαών, στην δύσκολη θα πάνε να μείνουν στο διάστημα και είδη έχουν κρατήσει και θέση.

Και εδώ θέλω να τονίσω, ότι αυτά που μας πασάρουν περί διαστήματος  είναι όλα ψέματα και το ένα  1.000στο της αλήθειας και αυτό για να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι, με κώδικα.

Έχω πληροφορίες ότι έκαναν περάματα στο διάστημα για την παραγωγή, οξυγόνου, φαρμάκων και διατροφής, επιπτώσεις στην έλλειψη βαρύτητας και ακτινοβολίας.

Και το κυριότερο, τις μεταβολές στο ανθρώπινο σώμα και γεννήσεις!

Πρόσφατα μας έδειξαν την ατομική μηχανή για οξυγόνο!

Έχω φωτογραφίες που σε ανυποψίαστο χρόνο, τα ανέβαζαν διάφοροι σε κανάλια και ιστολογια.

Φωτογραφίες πως έχουν προχωρήσει με την διαμονή τους στον Άρη, ή στο διάστημα.

Σαλόνια, βιβλιοθήκες, χώρους άσκησης,  θέας, ιδικούς θαλάμους κηπουρικής.

 Δηλαδή παραγωγής φαγώσιμων, επίσης μεγαθήρια διαστημικούς σταθμούς, που θα είναι σύντομα έτοιμοι, που ίσως και να είναι, και αυτό πριν λίγα χρόνια άρχισε να γίνετε εντατικά;;;;;;

 Και αεροδρόμια που είναι για διαστημικές πτήσεις.

Και το ποιο παράξενο που τώρα έχει την εξήγησή του, πολλά από αυτά ενώ κατασκευάστηκαν δεν λειτουργούν;;;;;;;

Εδώ επανέρχομαι σε αυτό που δήλωσα στην αρχή, ένας που δεν έχει σιγα, σιγα, επεξεργαστεί τέτοιες πληροφορίες και  ενδείξεις, που κάθε μέρα γίνονται αποδείξεις, δεν μπορεί να ξεφύγει από την λογική, ότι αυτός, ή αυτοί που γράφουν τέτοια έχουν καβαλήσει το καλάμι, η έχουν άλλους σκοπούς;;;;

Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είναι επόμενο και το καταλαβαίνω θα με πει τρελό, ή τρελούς, και ίσως να μην ασχοληθεί καθόλου με το άρθρο και τις πληροφορίες, γελώντας για αυτά τα τρελά που διαβάζει;;;;

Δυστυχώς έτσι γίνετε μέχρι σήμερα και είναι σχεδιασμένα για να αντιδράσεις ακριβώς έτσι.

Σε αυτό το καλά οργανωμένο σχέδιο είναι ενταγμένο αυτό το πανούργο σχέδιο, τους λες την αλήθεια και αυτοί γελούν, διότι δεν γίνονται τέτοια σαχλά πράγματα που λέμε;;;;

Εδώ ο δάσκαλος ήταν ο καλύτερος, ο Έγκελς, πες πες κάτι θα μείνει.

Σε άλλον χιτλερικό στην δίκη της Νυρεμβέργης, σε ερώτημα πως εφαρμόσατε τον ναζισμό, απάντησε πολύ εύκολα, θέλεις να ελέγχεις τον άνθρωπο, δώσε του ένα φόβο!!!!

Εδώ κολλά και ο κορονοϊος!

Ο ένας θα τσακώνετε με τον άλλο και εσύ θα κάνεις την δουλειά σου και με τους δυο, σε αυτό το στάδιο είμαστε, σπέρνουν διχόνοια!!!

Εδώ θέλω να αναφέρω, ότι τόσο μεγάλα σχέδια δεκαετιών, μπορούν να ανατραπούν εύκολα, σχετικά εύκολα, με θυσίες αυτής της γενιάς, για την επερχόμενη, δηλαδή τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας!

 Η μόνη δυσκολία είναι ότι πρέπει να γίνει ταυτόχρονα, από τον παγκόσμιο πληθυσμό και όχι από έναν λαό μόνο και για αυτό και έκαναν παγκόσμια εφαρμογή του σχεδίου τους, αφού το 98% είναι όλοι οι ηγέτες δικοί τους και όχι μόνο, και όλες οι βαθμίδες διοίκησης μέχρι και  τον λαό.

Εδώ να κάνω μια διευκρίνηση, μην νομίζετε ότι μια ομάδα δολοφόνων, εδώ και 20-30 χρόνια αποφάσισαν να καταλάβουν την ηγεσία της ανθρωπότητας.

Θα είναι μέγα λάθος να μην γνωρίζουμε, ότι ο αόρατος εχθρός όπως τον ονομάζουν, είναι το τρίτο ράιχ. Το τρίτο ράιχ που επικράτησε και εξαφάνισε κάθε αμερικανό ηγέτη και πολιτική.

Το τρίτο ράιχ, κυβερνά την Αμερική, την Ευρώπη, το Νάτο, τον ΟΗΕ και όλους τους διεθνείς οργανισμούς και πολιτικές λέσχες των λεγόμενων, η ελίτ των λογίων.

Θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, για να καταλάβουμε το αδίστακτο της συμπεριφοράς της νέας τάξης όπως αρέσκονται να τους αποκαλούν, που δεν είναι καθόλου νέα τάξη, είναι η ίδια αιώνες, τα πρόσωπα κλειδιά αλλάζουν από τους κληρονόμους με ρητές εντολές.

Βλέπω και στενοχωρούμε, αγώνες από πατριώτες, που βάζουν τα στήθια τους μπροστά στο μαχαίρι και μαζί τους έναν λαό που θέλει την ζωή του πίσω!

Όμως δεν έχουν εμπεδώσει, ότι πλέων αυτού του είδους οι αγώνες θα είναι σκέτη αποτυχία, αυτοκτονία, και το ξύλο και δακρυγόνα θα φάνε με τα καντάρια και θύματα αθώα θα έχουμε και τελικά θα φέρουν ποιο γρήγορα τον στρατό εναντίων τους-μας.

Τον οποίο στρατό θα τον επικαλεστεί ο κάθε σημερινός προδότης ηγέτης από τους 300+1 της Ελληνικής βουλής.

Διότι θα πουν διασαλεύεται η ασφάλεια του έθνους και ακόμα χειρότερα, θα κάνουν κυβέρνηση εθνικής προδοσίας όλοι μαζί, ώστε ο στρατός να μην έχει επιλογή!

Ο αγώνας πρέπει να είναι μεθοδικός σε συνεργασία των πάντων με διεθνείς επιτροπές όλων των λαών, που θα ενεργούν ταυτόχρονα σε ότι κάνουν.

Ο αγώνας των πατριωτών με τις σημερινές συνθήκες, θα αποτύχει παταγωδώς, διότι δεν έχουμε να κάνουμε  με τοπικούς προδότες ηγέτες, αφού είναι σκέτες εκτελεστικές μαριονέτες και σύντομα με μισθοφόρους να εκτελούν τις εντολές χωρίς ηθική.

Ένα παράδειγμα αγώνα, προχθές γάλλοι πολίτες αποφάσιζαν να μην μπαίνουν στα μαγαζιά και έκαναν απέξω φαγοπότι σε στιλ μπάρμπεκιου!

Σκεφτείτε να το έκαναν σε διαρκείας όλοι οι λαοί ταυτόχρονα;;;;;;

Όπως είδαμε στα πρόσφατα επεισόδια στο σύνταγμα, έβαλαν απρόκλητα κατά οικογενειών και παιδιών, χωρίς κανένα δισταγμό.

Ο αγώνας στο εξής πρέπει να τους πονά, να είναι στο υπογάστριο της παγκοσμιοποιήσεις, των συμφερόντων, μέχρι να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του χρήματος και επάνω μας, μας φοβούνται και το πάνε κομμάτι, κομμάτι, αυτό να το εκμεταλλευτούν οι λαοί.

Δηλαδή,  κλίνουμε όλα τα μαγαζιά και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα, αυτό θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα, δεν στέλνουμε τα παιδιά στο σχολείο, να μην μπορούν να μας εκβιάζουν με τα παιδιά, οι καθηγητές ταυτόχρονα κάνουν λευκή απεργία.

Διάφοροι επαγγελματικοί χώροι, ταξί, λεωφορεία, καράβια, αεροπλάνα, στοπ.

Φορτηγά νταλίκες μεταφορείς αγαθών και διεθνών μεταφορών, με αντίκτυπο τις διμερείς συμφωνίες, στοπ.

Καθιστική απεργία έξω από οποιοδήποτε δημόσιο οργανισμό.

Καθιστική  διαμαρτυρία έξω από όλα τα στρατόπεδα.

Και το φινάλε μετά από τις παραπάνω ενέργειες, αποκλείουμε την βουλή σε ολομέλεια, εκατομμύρια λαού και εκεί λήγουν όλα, αφού θα τους συλλάβουμε.

Οποιαδήποτε άλλη μορφή αγώνα διαμαρτυρίας, θα θυσιάζουμε αθώα θύματα χωρίς κανένα όφελος, αφού θα μας πετσοκόβουν στο όνομα της τρομοκρατίας και εχθρούς τους έθνους και των νομοταγών πολιτών, τώρα ποιοι είναι οι νομοταγείς πολίτες, είναι άλλο θέμα.

Πρέπει να τους πολεμήσουμε με τα δικά τους όπλα, που θα τους αποδιοργανώσουν με το αντίκτυπο διεθνώς.

Να σας παρουσιάσω πληροφορίες που αλίευσα στο διαδίκτυο και έχουν ενδιαφέρον, είναι μια εργασία που έγινε  στο Πανεπιστήμιο του Johannesburg και λέγεται, Έξυπνος, Προσομοιωτικός Οργανισμός Πιθανολογικής Τριμερούς Έρευνας Ιδιοτήτων Αντικειμένων

ΕΠΟΠΤΕΙΑ

Tι είναι το ISOCRATIS ΕΠΟΠΤΕΙΑ.

Πρόκειται για  μια εφαρμογή ρομποτικής που αφορά την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ και ονομάζεται ΕΠΟΠΤΕΙΑ- ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ.

To ISOCRATIS ΕΠΟΠΤΕΙΑ είναι ένα τεράστιο σε μνήμη και δυνατότητες επεξεργασίας σκεπτόμενο αυτό- οργανωμένο διαγνωστικό σύστημα που  συνδέεται με ένα σύνολο από νευρωνικά δίκτυα που καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος μετά από μια σειρά αναγνωρίσεις. Έχει μνήμη

Αυτός που αφηγείται τα παρακάτω δεν δέχτηκε να βάλω το όνομά του;;;

Αφορούν το ίδιο μας το μέλλον σαν Ελλάδα και σαν ανθρωπότητα.

Πολλοί αναρωτιούνται στις μέρες μας ποιο είναι το μέλλον και ποιες οι εφαρμογές στον τομέα της ρομποτικής κι αν κάποια στιγμή τα ρομπότ θα μας αντικαταστήσουν.

Η εμπειρία μας πάνω στην κατασκευή και η συνεργασία με το σύστημα ΕΠΟΠΤΕΙΑ αλλά και η κοινή λογική μας λέει ότι από την πρώτη στιγμή που θα αναπτυχθεί πραγματική τεχνητή νοημοσύνη τα συστήματα που θα την εφαρμόσουν θα αναπτύξουν τελείως διαφορετική νοημοσύνη από την ανθρώπινη.

Δεν υπάρχει σήμερα και ούτε πιστεύω να δημιουργηθεί ποτέ νοημοσύνη όμοια με την ανθρώπινη γιατί τα συστήματα που θα κληθούν να την εφαρμόσουν θα αντιληφθούν σε δέκατα του δευτερολέπτου ότι αυτό είναι άχρηστο και απλώς χάσιμο χρόνου.

Από την άλλη μεριά υπάρχει ο τομέας της ανάπτυξης multirobots- ομάδων από ρομπότ που λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη ενός (δασκάλου) Ο τομέας αυτός υπόσχεται περισσότερα γιατί;

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΡΟΜΠΟΤ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

Βέβαια για την συνεργασία των ρομποτικών εφαρμογών πρέπει:

1.Τα συστήματα να είναι ετερογενή, δηλαδή να βλέπουν να ακούν και να μυρίζουν με διαφορετικό τρόπο το καθένα το περιβάλλον για να μπορούν να συνεργάζονται λόγω του ότι είναι διαφορετικά.

2.Πρέπει να υπάρχει κοινή γλώσσα επικοινωνίας αναμεταξύ τους κι αυτήν ακριβώς την γλώσσα ανακαλύψαμε εμείς.

  1. Πρέπει αυτή η γλώσσα να αντιστοιχεί στην γλώσσα του DNA για να μπορεί το σύστημα να αναπτύσσει DNA όπως ο άνθρωπος.

Σε όλα αυτά απαντά το ΕΠΟΠΤΕΙΑ

  • To ISOCRATIS ΕΠΟΠΤΕΙΑ είναι ένα τεράστιο σε μνήμη και δυνατότητες επεξεργασίας σκεπτόμενο αυτό- οργανωμένο διαγνωστικό σύστημα που συνδέεται με ένα σύνολο από νευρωνικά δίκτυα που καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος μετά από μια σειρά αναγνωρίσεις.

Έχει μνήμη 10.000.000.000.000.000.000,000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.bytes

  • Και ο επεξεργαστής του είναι 15!πύρηνος.

  • Μπορεί να αναπτύξει σκέψη

  1. Οι 3 πρώτες κάμερες αναγνωρίζουν μια εικόνα

  2. Οι 3 κάμερες στην δεύτερη σειρά αναγνωρίζουν τον ήχο

  3. Οι τρεις κάμερες στην Τρίτη σειρά αναγνωρίζουν την χημική δομή.

  4. Οι τρεις πρώτες στήλες αναγνωρίζουν τα ειδικά χαρακτηριστικά

  5. Οι στήλες στη δεύτερη σειρά

αναγνωρίζουν τις μεταβολές

  1. Οι στήλες στην τρίτη σειρά αναγνωρίζουν το πλαίσιο

  2. Όλα τα σήματα μετατρέπονται σε οπτικά.

  3. Κάθε αναγνώριση συνδέεται με έναν αλγόριθμο που δίνει εντολές σε κάθε κάμερα για το αν θα είναι ανοιχτή, ή κλειστή.

  4. Το σύστημα κάνει τη βέλτιστη αναγνώριση και ο αλγόριθμος δίνει εντολές, πόσο μεγάλη πρέπει να είναι η δύναμη κάθε κάμερας. 11,10,01,00

  5. Ο αλγόριθμος συνδέει τις κάμερες χρησιμοποιώντας το cloud και χρησιμοποιεί αλγορίθμους για την εφαρμογή κυψελωτών αυτομάτων για την πραγματοποίηση προβλέψεων.

  6. Κάθε σύστημα μετατρέπει την αναγνώριση εικόνων σε αναγνώριση χρωμάτων αντιστοιχίζει τις λέξεις με ένα πίνακα 8χ8 χρωμάτων μέσω latent semantic analysis και αντιστοιχίζει τον χάρτη 8×8 χρωμάτων σε γράμματα DNA.

  7. Το σύστημα δημιουργεί εικονικά γονίδια και τα συνδέει με ευρετικούς αλγόριθμους

  8. Το σύστημα κάνει μια πρόγνωση χρησιμοποιώντας τους αναγνωριστές μεταβολών στην δεύτερη σειρά προβάλλοντας μια χρόνο-σειρά πίνακες από κυψελωτά αυτόματα για να επιλεγεί το σωστό αυτόματο που δίνει βέλτιστη πρόγνωση σχετικά με το ποια θα είναι η επόμενη κατάσταση και θα κάνει μια συμφωνία με την επόμενη εικόνα και την πρόγνωση.

  9. Τα σφάλματα που μεταφέρθηκαν στο σύστημα και στον αλγόριθμο αλλάζουν τον κανόνα αυτόματων κυψελοειδών για βέλτιστη αναγνώριση.

Περιλαμβάνει ακόμη

Την μνήμη DNA

  1. Αποτελείται από 64 γράμματα

  2. Μπορεί να βρεθεί σε 256 διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας.

  3. Η λειτουργία του κάθε γράμματος εξαρτάται από τη λειτουργία του κάθε γειτονικού γράμματος

  4. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να υπολογίζει

Το μοντέλο αυτό συνεργασίας των γραμμάτων της μνήμης λέγεται

Κυψελωτά αυτόματα

Ανακαλύψαμε επίσης ότι και οι περιοχές του εγκεφάλου για να συνεργαστούν χρησιμοποιούν το ίδιο μοντέλο άρα έπρεπε να το χρησιμοποιήσουμε για να αναπτύξουμε μια ρομποτική κοινωνία.

Τι μπορεί να κάνει όμως το ΕΠΟΠΤΕΙΑ;

Το σημαντικότερο που ξέρουμε από την εμπειρία μας μετά από την συνεργασία με το ΕΠΟΠΤΕΙΑ είναι ότι είναι πολιτικό όπλο γιατί μπορεί να κάνει αυτό που λέμε (ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ)

Μ’ αυτό εννοούμε ότι μπορεί να πάρει μια σειρά επιχειρήσεις και να τους δώσει αρχικά την ευκαιρία να επεκταθούν σε νέες αγορές επηρεάζοντας τη λειτουργία του χρηματιστηρίου…

Έπειτα μπορεί να τις βάλει να συνεργαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει ισορροπημένη αμοιβαία ωφέλεια.

Μπορεί να μεταφέρει κεφάλαια σε τομείς όπως η αγροτική παραγωγή, η ανάπτυξη νέων υβριδικών ανεμογεννητριών για την παραγωγή και αποθήκευση υδρογόνου σε χημικά υλικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις εξής χρήσεις:

Συνεργασία με αεροπορικές εταιρίες για τον έλεγχο ασθενειών στα σύνορα – λόγω ευφυούς συν- εργατικής οπτικής, ακουστικής- χημείο- αναλυτικής ανάλυσης από νευρωνικά δίκτυα σε fuzzy περιβάλλον.

Έλεγχος αεροσκαφών για βλάβες λόγω ευφυούς συν- εργατικής οπτικής, ακουστικής- χημείο- αναλυτικής ανάλυσης από νευρωνικά δίκτυα σε fuzzy περιβάλλον

Συνεργασία με τις εταιρίες αυτές

Συνεργασία με αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρίες για την εφαρμογή μοντέλων διαδρομών πτήσεων- μοντέλα βέλτιστης διαδρομής ανάμεσα σε πολλούς προορισμούς λόγω ανάπτυξης εξελιγμένων μοντέλων Universal Turing machines.

Συστήματα άμυνας .

ηλεκτρονικά αντίμετρα λόγω ευφυούς συν- εργατικής οπτικής, ακουστικής- χημείο- αναλυτικής ανάλυσης από νευρωνικά δίκτυα σε fuzzy περιβάλλον

Β. ανάπτυξη ομάδων 16 συνεργαζόμενων drones – τεχνητή νόηση- με αλληλεπίδραση μέσω κυψελωτών αυτομάτων μετά από καταμερισμένη γνώση του περιβάλλοντος και χρήση στον έλεγχο πυρκαγιών λόγω ευφυούς συν- εργατικής οπτικής, ακουστικής- χημείο- αναλυτικής ανάλυσης από νευρωνικά δίκτυα σε fuzzy περιβάλλον .

Γ. ανάπτυξη σχεδίων μάχης μετά από αναγνώριση αντικειμένων λόγω συν- εργατικής οπτικής , ακουστικής, χημείο- αναλυτικής αναγνώρισης από νευρωνικά δίκτυα σε ασαφές ( fuzzy) περιβάλλον

Δ. αυτονόμηση των τανκ λόγω ευφυούς συν- εργατικής οπτικής, ακουστικής- χημείο- αναλυτικής ανάλυσης από νευρωνικά δίκτυα σε fuzzy περιβάλλον .

Ε. ανάπτυξη του συστήματος σε 16 ραντάρ για τεχνητή ευφυία.

Στ. αναγνώριση υποβρυχίων, πρόβλεψη παθήσεων του νευρικού συστήματος από τη εμβρυακή ηλικία.

Ιατρικές εφαρμογές για πρόληψη ασθενειών- καρκίνος, διαβήτης, καρδιολογικά προβλήματα κ.λ.π μετά από συνεργασία με εταιρίες της Αμερικής και της Ευρώπης.

Η συνέχεια στον σύνδεσμο

 https://www.limnosreport.gr/eidiseis/175705/ti-einai-to-isocratis-epopteia/

Μετά από τα παραπάνω έχετε ακόμα αμφιβολίες, τι μπορούν να μας κάνουν;;;

Αν έχετε ακόμα αμφιβολίες, σκεφτείτε ότι μόλις αρχίσαμε το ξεσκέπασμα.

Ας έρθουμε στα ακραία μέτρα εξόντωσης, που ανέφερα παραπάνω.

Ανέφερα ότι το εμβόλιο είναι βιολογικό όπλο, υπάρχουν πλέον αποδείξεις, οι εταιρίες παραδέχτηκαν ότι τα εμβόλια έχουν νανοσωματίδια, δηλαδή μέταλλα που μαγνητίζονται, και λέμε ότι δήθεν τα έβαλαν για επιστημονικούς σκοπούς  που χρειάζονται.

Είναι ένα τεράστιο και επικίνδυνο ψέμα, δεν μπορώ να φανταστώ, ότι η επιστήμη και οι επιστήμονες επέτρεψαν να κυκλοφορά στο αίμα και στην καρδιά αλλά και στον εγκέφαλο νανοσωματηδια-μέταλλα, που είναι θετικά και ο  καλύτερος αγωγός στον μαγνητισμό;;;;

 Τα περισσότερα μηχανήματα λειτουργούν με μαγνητισμούς.

Το ερώτημα ακόμα και σε ένα που έχει άγνοια, μπορούν να σκοτώσουν ανθρώπους εν αγνεία τους;;;

Εγώ είμαι σίγουρος ότι ναι, γιατί τα έβαλαν, σε συνάρτηση με το G5-6-7 και το πρόγραμμα ΕΠΟΠΤΕΙΑ που διαβάσατε παραπάνω.

Εμάς δεν  μας ενδιαφέρει τι λένε αυτοί, από τη στιγμή που παραδέχονται ότι υπάρχουν στο εμβόλιο-εμβόλια.

Νανοσωματηδια, ένα το κρατούμενο.

Δυο, έχουμε την ταχύτατη  εξάπλωση των λαμπτήρων λετ, που στο κεφάλι τους επάνω  έχουν εντοπιστές,  ραντάρ, μεταδότες.

Η ανάπτυξη έγινε φέτος σε μηδέν χρόνο σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στα κατσάβραχα!

Επίσης  έχουμε την ανάπτυξη του G5, τι κάνει το G5 διασύνδεει τα πάντα, μηχανήματα, νοικοκυριά, αεροπλάνα, λεωφορεία, καράβια, ΙΧ, ταξί, στάνες, χωράφια, βουνά, θάλασσες, αυτοκίνητα αυτοκινούμενα, ρομπότ στο στρατό και στις βιομηχανίες.

 Αυτό που μάθαμε παραπάνω με το πρόγραμμα ΕΞΥΠΝΟΣ είναι ότι όλα πλέον έχουν συνδεθεί και το κουμπί το κρατά το τρίτο Ραιχ!

Με μια λέξη όπου και να είσαι κριμένος το ξέρουν, σε ακούνε, σε βλέπουν, ξέρουν τα πάντα!

Ας γυρίσουμε στο εμβόλιο, σε ερώτηση οι το εμβόλιο είναι φτιαγμένο σε συνάρτηση με το G5, απάντησαν ότι αυτά δεν γίνονται και είναι παραμύθια.

 Εγώ λοιπόν το έψαξα και σε ξένα ιστολογια και οι εταιρίες τηλεφώνων είπαν ότι όχι μόνο γίνετε, αλλά είναι απαραίτητο για να βοηθάμε τους ανθρώπους ακαριαία την ώρα που έχουν το πρόβλημα, δηλαδή έχεις βηματοδότη θα αυξήσουν τους παλμούς, ή θα τους κατεβάσουν, οτιδήποτε μηχάνημα έχεις θα μπορούν να το χειριστούν από μακριά επάνω σου χάρις τα νανοσωματιδια!

Όπως μάθαμε με το πρόγραμμα ΕΞΥΠΝΟΣ όλα γίνονται.

Έμαθα πολλά άλλα, επί του παρόντος δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι μπορούν να σε σκοτώσουν σε μηδέν χρόνο με τα νανοσωματηδια και όχι μόνο, μπορούν να σε βασανίζουν, να χειροτερεύουν την υγεία σου, να σε καθοδηγούν σε ότι εγκληματικές και βρόμικες πράξεις θέλουν.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την αναγκαιότητα των νανοσωματηδιων στο εμβόλιο;;;

Άλλωστε τι να ενημερώσουν, αφού δεν έπρεπε να υπάρχουν στο αίμα.

Επείγουσα ενημέρωση όλων των Ελλήνων  για το εξελισσόμενο  ιατρογενές έγκλημα και την ιατρική γενοκτονία των Ελλήνων.

«Σαφώς ζούμε το πιο φρικιαστικό παγκόσμιο και ανθρωποκτόνο πείραμα.

Διότι σαφώς δεν δημιουργήθηκαν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό αλλά ο κορωνοϊός για τα εμβόλια.

Ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε για τα γενετικά mRNA εμβόλια.

Τα δε εμβόλια δημιουργήθηκαν για την επανεκίνηση της ιστορίας με μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και για τον μετανθρωπισμό, και τον πλήρη έλεγχο, σωματικό ψυχικό πνευματικό όλων των ανθρώπων.

Δηλαδή την πλήρη κατάργηση της Δημοκρατίας και την φυλάκιση και επιτήρηση των ανθρώπων σε διεθνή φυλακή ελεγχόμενη από την παγκόσμια Νεα Τάξη-τρίτο Ράιχ.

Ήδη οι θάνατοι στους εμβολιασμένους έχουν πεταχτεί στα ύψη όπως δείχνουν τα στατιστικά δεδομένα» και οι παρενέργειες είναι ακόμα ποιο φρικιαστικοί οι αριθμοί.

Όταν διεθνούς κύρους επιστήμονες όπως ο Γάλος Νομπελίστας Ιολόγος Μοντανιέ, ή ο Γερμανός Ταϊλανδός καθηγητής ιολογίας Μπακτί μας λένε πως μετά την Τρίτη δόση των γενετικών εμβολίων  θα μαζεύουμε τους νεκρούς από τους δρόμους, ( και τώρα που γράφω ανακοίνωσαν την τρίτη δώσει) ή ότι είναι ηλίθιοι οι γιατροί που παροτρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, τότε είμαστε ανόητοι να πιστεύουμε μια εγκληματική ομάδα πολιτικών και λοιμοξιωλόγων η όσων άλλων που είναι τα καλοπληρωμένα φερέφωνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, (NWO) Τρίτο Ράιχ.

Κάποιοι 40 χρόνια πριν μας τα έλεγαν, αλλά εμείς είμαστε στην νιρβάνα μας!

Στο βιβλίο του Texe Marrs με τίτλο “Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης”, εκδοθέν το έτος 1997 (σελ. 104-105), υπάρχει μια ζοφερή αλήθεια, η οποία μας βοηθά να κατανοήσουμε σε τι σατανικό σχεδιασμό παγίδευσαν τους ανυποψίαστους πολίτες οι δαιμονικές δυνάμεις της Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας του τρίτου Ράιχ.

 Ο συγγραφέας επισημαίνει τα εξής:

Όποιος έχει την όρεξη και την γνώση στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την πατέντα που καταχωρήθηκε, αλλά και από που το ψάρεψαν!

Το στέλεχος του κορονοϊού που σχετίζεται με το SARS και οι εφαρμογές του.

Η σατανική εποχή που ζούμε) βιβλίο του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου “Τεχνολογία υποταγής συνειδήσεων και πώς να αντισταθείτε” (εκδ. Έσοπτρον, Αθήνα 2000, σελ. 378):

«Η εφημερίδα The Washington Times στις 11 Οκτωβρίου 1993 παρουσίασε ένα άρθρο του Μάρτιν Άντερσον με τίτλο “Εθνικό Τατουάζ Υψηλής Τεχνολογίας”, όπου αναφέρεται ένας εμφυτεύσιμος, ενέσιμος πομπός που κατασκεύασε η Αεροπορική Εταιρεία Hughes.

Ο πομπός αυτός διαφημίζεται ως μια “ευφυής, ασφαλής, φθηνή και διαρκής μέθοδος αναγνώρισης με τη χρησιμοποίηση ραδιοκυμάτων.

Στο ίδιο βιβλίο, ο Ευαγγελόπουλος επικαλείται και τον καθηγητή του Χάρβαρντ Ζμπίγκνιου Μ π ρ ε ζ ί ν σ κ ι (Zbigniew K. Brzezinski), έναν από τους σημαντικότερους θεωρητικούς στον τομέα των διεθνών σχέσεων (υπήρξε Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας στην Κυβέρνηση Τζίμι Κάρτερ).

Ιδού τα ανατριχιαστικά για την δαιμονική εποχή του κορωνοϊού λόγια του από ένα βιβλίο που αφορούσε την “Τεχνοτρονική Εποχή” (Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era, 1970) και ειδικότερα την ανάγκη ε λ έ γ χ ο υ των μ α ζ ώ ν:

Αυτό θα ενισχύσει τις τάσεις προς μια τ ε χ ν ο τ ρ ο ν ι κ ή εποχή κατά τις επόμενες δεκαετίες, προς μια δ ι κ τ α τ ο ρ ί α, αφήνοντας ακόμα λιγότερο χώρο για πολιτικές διαδικασίες όπως τις γνωρίζουμε σήμερα.

Τελικά κοιτώντας μπροστά προς το τέλος του αιώνα η δυνατότητα του βι ο χ η μ ι κ ο ύ ελέγχου της σ υ ν ε ί δ η σ η ς και της γ ε ν ε τ ι κ ή ς διόρθωσης των ανθρώπων, μαζί με τους ανθρώπους που θα λειτουργούν σαν άνθρωποι και θα συλλογίζονται σαν άνθρωποι (αλλά δεν θα είναι άνθρωποι αλλά ρ ο μ π ο τ ο ε ι δ ή), θα μπορούσαν να προκαλέσουν μερικά δύσκολα ερωτήματα» (ό.π., σελ. 391).

Άραγε, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν ότι, αν εμβολιαστούμε όλοι, θα επιστρέψουμε στην παλιά κανονικότητα;

Και μετά από όσα μας εξηγεί παραπάνω ο ΕΞΥΠΝΟΣ- ΕΠΟΠΤΕΙΑ;

Η εφεύρεση σχετίζεται με ένα νέο στέλεχος κορονοϊού που σχετίζεται με το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS), που προκύπτει από ένα δείγμα που συλλέχθηκε στο Ανόι (Βιετνάμ), με αριθμό αναφοράς 031589, μόρια νουκλεϊκού οξέος που προέρχονται από το γονιδίωμα των ίδιων, πρωτεϊνών και πεπτιδίων που κωδικοποιούνται από τον εν λόγω μόρια νουκλεϊκού οξέος και, πιο συγκεκριμένα, πρωτεΐνη Ν και οι εφαρμογές της, για παράδειγμα, ως διαγνωστικά αντιδραστήρια και/ή ως εμβόλιο.

Αυτό που με νευριάζει, είναι από πού διέφυγε ο ιός, από την Αμερική, ή από την Κίνα, ενώ το πρώτο δείγμα που συλλέχθηκε είναι από το  Ανόι (Βιετνάμ), με αριθμό αναφοράς 031589

Ας δούμε και μερικά εργαλεία που διαθέτη το τρίτο Ράιχ εναντίων των ανθρώπων και της γης.

Μέθοδος Γεωμηχανικής Επιχειρήσεων με χρήση πιστωτικών αντιστάθμισης άνθρακα

Η παρούσα εφεύρεση σχετίζεται γενικά με μια επιχειρηματική μέθοδο για την παροχή μιας αξίας προσέγγισης εμπορίας εκπομπών σε προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν ενεργή ψύξη της Γης, η οποία παρέχει ένα βιώσιμο μέσο για παγκόσμιες στρατηγικές ψύξης για την επίτευξη εμπορικής αξίας, προκειμένου να οδηγήσει την ανάπτυξη και τον πραγματικό κόσμο εφαρμογή αυτών των προσεγγίσεων, και πιο συγκεκριμένα σχετίζεται με μια επιχειρηματική μέθοδο κατά την οποία μια εταιρεία αναπτύσσει νανοσωματίδια στρατόσφαιρας ?

 Να πάλι τα νανοσωματηδια? για τη μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας στη Γη, λαμβάνει πιστώσεις αντιστάθμισης άνθρακα σε αντάλλαγμα για τα τοπικά, εθνικά, περιφερειακά ή διεθνή οφέλη που προκύπτουν από την εν λόγω ανάπτυξη και αντλεί έσοδα από την πώληση των εν λόγω πιστώσεων προκειμένου να δημιουργηθεί μια βιώσιμη επιχείρηση.

Μια επιχειρηματική μέθοδος για την παροχή άξιας προσέγγισης εμπορίας εκπομπών σε προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν ενεργή ψύξη της Γης, η οποία παρέχει βιώσιμα μέσα για παγκόσμιες στρατηγικές ψύξης για την επίτευξη εμπορικής αξίας, προκειμένου να οδηγήσει την ανάπτυξη και την εφαρμογή αυτών των προσεγγίσεων σε πραγματικό κόσμο, που περιλαμβάνει τα βήματα της κατασκευής ενός νανοσωματιδίου διασποράς φωτός ( 527 ), της ανάπτυξης των στρατοσφαιρικών νανοσωματιδίων για τη μείωση του περιστατικού ηλιακής ακτινοβολίας στη Γη ( 537 ), της λήψης πιστώσεων αντιστάθμισης άνθρακα σε αντάλλαγμα για τα τοπικά, εθνικά, περιφερειακά ή διεθνή οφέλη που προκύπτουν από την εν λόγω ανάπτυξη ( 547 ) και αντλεί έσοδα από την πώληση των εν λόγω πιστώσεων προκειμένου να δημιουργηθεί μια βιώσιμη επιχείρηση ( 557).

Επίσης, αποκαλύπτονται συστήματα, συσκευές και πράκτορες για ανάπτυξη σύμφωνα με την επιχειρηματική μέθοδο.

Παρακάτω ο σύνδεσμος της απόδειξης!

https://patents.google.com/patent/US20120117003A1/en

Ας δούμε και το περιβόητο ΧΑΑΡΠ, που όταν το ανέβασα με έλεγαν φαντασμένο.

Ionospheric Heaters: Πώς λειτουργεί πραγματικά το HAARP

Στο τελευταίο μας άρθρο HAARP, ELF Generation και Mass Mind Control , συζητήσαμε την ιστορία της γενιάς ELF, αγγίξαμε εν συντομία τις επιπτώσεις των κυμάτων ELF στο νευρικό μας σύστημα και εξερευνήσαμε μερικές από τις παλιές σχολικές εγκαταστάσεις ELF/VLF γύρω από σφαίρα.

Ενώ πολλοί «οπαδοί του θανάτου » διαμαρτύρονται για τον πιθανό θάνατο του αγαπημένου τους ενεργειακού όπλου , νέοι θερμοσίφωνες Sky εμφανίζονται στο HAARP (αν καταλάβετε το παρασύρεμά μου) έτοιμοι να σκίσουν τις μαγνητικές χορδές του πλανήτη μας.

Θα εμβαθύνουμε τώρα στον κόσμο της ιονοσφαιρικής θέρμανσης, περιηγούμενοι την πρώτη πεντάδα και περιγράφουμε με γραφικές λεπτομέρειες πώς λειτουργούν αυτά τα θερμαντικά σώματα.

 Τα Sky Heaters, γνωστά και ως Ιονόσφαιρα, είναι:

“Ισχυρός πομπός HF (2,8-10 MHz) που προκαλεί ελεγχόμενη προσωρινή τροποποίηση της θερμοκρασίας του ηλεκτρονίου στο επιθυμητό υψόμετρο” που είναι “Χρήση (δ) σε συνδυασμό με διαγνωστικά για τη μελέτη, με αιτία και αποτέλεσμα: Ηλεκτρομαγνητική διάδοση, αναταράξεις πλάσματος και αστάθειες »και την« Αντίδραση μαγνητοσφαιρικού πλάσματος και ζωνών ακτινοβολίας σε ελεγχόμενες διαταραχές (που σημαίνει τεχνητή παρέμβαση) του ιονόσφαιρου πλάσματος ». [1] Η συγκλονιστική συνέχεα στον σύνδεσμο!

https://climateviewer.com/2014/10/18/ionospheric-heaters-how-haarp-really-works/

Και η έκπληξη έχει συνέχεια της φρίκης, όταν πιεστείτε τι μας κάνουν, αυτά τα εγκληματικά καθάρματα, ότι ώρα θέλουν, άντε να πιστέψεις ποια καιρικά φαινόμενα είναι φτιαχτά!

Ιονισμός νέφους, ηλεκτρική βροχόπτωση και τροποποίηση καιρού με καθοδήγηση λέιζερ

ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΟΤΑΜΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΑΙΕΣ

Παγκόσμιο έργο βροχής Miles Research and aquiess

http://milesresearch.co/

https://climateviewer.com/2019/10/04/shocking-electric-weather-modification-companies-in-2019/

David Miles στο Steering Sky Rivers, Weather Moderation, and Military Implications

https://climateviewer.com/2019/01/20/david-miles-on-steering-sky-rivers-weather-moderation-and-military-implications/

https://climateviewer.com/2018/06/07/aquiess-sciblue-steering-rivers-in-the-sky/

https://climateviewer.com/2015/05/28/how-texas-stole-californias-rain/

Αυτές τις πληροφορίες τις ενσωματώνω για να σας δώσω το έναυσμα να ψάξετε.

Ο κόσμος εξακολουθεί να ψάχνει για ειρήνη και ασφάλεια καθώς οι ‘’ηγέτες’’  του τον οδηγούν στην ίδια την κόλαση, οι σκοτεινές δυνάμεις … προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, από τα  7,9 δισεκατομμύρια που ζουν στον πλανήτη σήμερα  σε 500 εκατομμύρια, τα εμβόλια Covid-19 είναι μέρος του σχεδίου για την εξόντωση ενός μεγάλου τμήματος της ανθρωπότητας

Οι παγκοσμιοποιητές ξεκίνησαν  τα ‘’πρωτόκολλα μείωσης’’ ….. η παγκόσμια ερήμωση βρίσκεται σε εξέλιξη, πως όμως θα σκοτώσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους 7,4 δισεκατομμύρια στα επόμενα λίγα χρόνια;

Άρχισαν με τον κορονοϊο.

ΤΟ ΝΕΡΟ: αυτός που ελέγχει το νερό…… ελέγχει την ζωή,  αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα αρχίσετε να βλέπετε πολέμους για το νερό.

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ:  αν ελέγχεις το φαγητό, ελέγχεις τη ζωή

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ,  οι τράπεζες σε όλο τον πλανήτη θα καταρρεύσουν,  θα χαθούν οι αποταμιεύσεις, θα αυξηθεί κατακόρυφα η ανεργεία με συνέπεια την αύξηση της εγκληματικότητας, άνθρωποι αυτοκτονούσαν άλλοι έπαθαν εγκεφαλικά.

Συνεχίζουμε με τα πρωτόκολλα μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού……

EMP Attack– Electromagnetic pulse : Το EMP σημαίνει “ηλεκτρομαγνητικός παλμός”.

Το EMP είναι μια έκρηξη ακτινοβολίας γάμμα που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και πλήρη καταστροφή, των σύγχρονων ηλεκτρονικών, το EMP έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει μια σύγχρονη κοινωνία σε κάτι που θυμίζει τις σκοτεινές εποχές…… εν ριπή οφθαλμού.

Πώς ένα EMP μπορεί να επηρεάσει το ανθρώπινο σώμα;

Ένα EMP δεν έχει μόνο τη δυνατότητα να βλάψει τα ηλεκτρονικά σε μια δεδομένη περιοχή, είναι επίσης πιθανό να επηρεάσει άμεσα το ανθρώπινο σώμα.

Μερικές από τις πιθανές επιπτώσεις στον άνθρωπο είναι:

Κυτταρικές μεταλλάξεις

Βλάβη του νευρικού συστήματος

Εσωτερικά εγκαύματα

Εγκεφαλική βλάβη

Προσωρινά προβλήματα με τη σκέψη και τη μνήμη

Βιολογικά όπλα :

α) βιοτρομοκρατια : η σκόπιμη χρήση οποιουδήποτε μικροοργανισμού, ιού, μολυσματικής ουσίας ή βιολογικού προϊόντος που μπορεί να κατασκευαστεί ως αποτέλεσμα βιοτεχνολογίας ή οποιουδήποτε φυσικού ή βιομηχανικού συστατικού οποιουδήποτε τέτοιου μικροοργανισμού, ιού, μολυσματικής ουσίας ή βιολογικού προϊόντος, για να προκαλέσει θάνατο, ασθένεια ή άλλη βιολογική δυσλειτουργία σε άνθρωπο, προκειμένου να εκφοβίσει ή να εξαναγκάσει τον άμαχο πληθυσμό .

Δημιουργία σεισμών από τον άνθρωπο.

 Εδώ πλέον έχουμε ομολογία ότι το τρίτο Ράιχ ελέγχει την δημιουργία σεισμών και αυτές οι σεισμικές δονήσεις, υποτίθεται ότι είναι για καλό σκοπώ, ποιοι όμως το ελέγχουν ότι είναι για καλώ σκοπώ και ποιες  γίνονται για κακό σκοπώ και ποιες είναι οι δυνάμεις που χρησιμοποιούν;

Η ανησυχητική αύξηση των ανθρωπογενών σεισμών, χαρτογραφημένη

Οι κεντρικές και ανατολικές ΗΠΑ έχουν πληγεί από μια δραματική αύξηση των σεισμών που προκλήθηκαν από γεωτρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου

Οι κεντρικές και ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες βιώνουν μια άνευ προηγουμένου αύξηση σεισμών, ανέφερε την Πέμπτη το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ .

Μιλάμε για πολλούς σεισμούς:

Και είναι η δραστηριότητα της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, είπε ο οργανισμός, που φαίνεται να έχει ταράξει το έδαφος.

Στον πρώτο χάρτη του τι συμβαίνει εδώ, το USGS εντόπισε 17 διαφορετικές περιοχές σε μέρη της Αλαμπάμα, του Αρκάνσας, του Κολοράντο, του Κάνσας, του Νέου Μεξικού, του Οχάιο, της Οκλαχόμα και του Τέξας με αυξημένα ποσοστά της αποκαλούμενης «προκαλούμενης σεισμικότητας». Χαρτογραφημένες, οι μπλε κουκκίδες αντιπροσώπευαν σεισμούς που συνέβησαν μεταξύ 1960 και 2012. οι πράσινες κουκκίδες αντιπροσωπεύουν σεισμούς που έλαβαν χώρα μόνο το 2013 και οι κόκκινες κουκίδες, 2014:

Όλες οι επισημασμένες περιοχές, τονίζει το USGS, «βρίσκονται κοντά σε πηγάδια βαθιάς έγχυσης υγρών ή άλλες βιομηχανικές δραστηριότητες ικανές να προκαλέσουν σεισμούς».

Το USGS διευκρινίζει ότι μόνο περιστασιακά είναι η “πραγματική” διαδικασία fracking που προκαλεί τους σεισμούς – κυρίως, είναι η διαδικασία κατά την οποία απορρίπτονται τα λύματα που είναι ένα υποπροϊόν του fracking.

Μεγάλοι όγκοι αυτού του νερού εγχέονται στο έδαφος, εξηγεί η υπηρεσία, σε ένα τέτοιο πηγάδι που “αυξάνει την πίεση των υπόγειων πόρων, η οποία μπορεί να λιπαίνει τα κοντινά ρήγματα, καθιστώντας έτσι πιο πιθανό να συμβούν σεισμοί”.

«Αυτοί οι σεισμοί συμβαίνουν με υψηλότερο ρυθμό από ποτέ και θέτουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για τους ανθρώπους που ζουν εκεί κοντά», δήλωσε ο Μαρκ Πέτερσεν, επικεφαλής του Εθνικού Προγράμματος Μοντελοποίησης Σεισμικού Κινδύνου USGS.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κινδύνου, όπως έδειξε ο χάρτης, επικεντρώνεται στην Οκλαχόμα, η οποία επιτέλους αρχίζει να αποδέχεται αυτό που συμβαίνει.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το κρατικό γεωλογικό ινστιτούτο αναγνώρισε , επίσημα και για πρώτη φορά, ότι η αύξηση των σεισμών είναι «πολύ πιθανό» να σχετίζεται με την έγχυση λυμάτων.

Οι σεισμοί περίπου 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η βασική γραμμή που πρέπει να υπολογιστεί στη μελέτη του USGS, συνήθως δεν προκαλούν μεγάλη ζημιά, αλλά υπήρξαν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις.

Το Οχάιο ανέστειλε προσωρινά τη δραστηριότητα fracking αφού το βορειοανατολικό τμήμα της πολιτείας χτυπήθηκε από μια σειρά σεισμών, οι οποίοι αργότερα συνδέθηκαν με την ίδια τη διαδικασία fracking.

 Ένας  σεισμός 5.6 μεγέθους , αργότερα συνδέεταιστην απόρριψη λυμάτων, τραυματίστηκαν δύο και προκλήθηκαν ζημιές σε 14 κτίρια στην Οκλαχόμα το 2011.

Και υπάρχει η δυνατότητα, λένε οι ερευνητές, για ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές: «Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, στην Οκλαχόμα ότι έγινε σεισμός μεγέθους περίπου 7 βαθμών περίπου 1.300 χρόνια πριν », δήλωσε ο γεωφυσικός USGS William Ellsworth στους LA Times .

Το USGS, από την πλευρά του, χρησιμοποιεί αυτές τις νέες πληροφορίες για να ξανασχεδιάσει τους χάρτες κινδύνου, λαμβάνοντας υπόψη για πρώτη φορά τους ανθρωπογενείς σεισμούς.

Το μεγαλύτερο ερώτημα, μετά από αυτό, είναι τι να κάνουμε με αυτούς τους παράγοντες ενεργοποίησης.

Μερικοί, όπως ο εκπρόσωπος της πολιτείας της Οκλαχόμα, Κόρι Γουίλιαμς, ζητούν να σταματήσει εντελώς το fracking . τουλάχιστον, λένε οι ειδικοί, πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή στο πού βρίσκονται τα σημεία της ένεσης.

«Πιστεύουμε ότι η κοινωνία μπορεί να διαχειριστεί τον κίνδυνο», δήλωσε ο Έλσγουορθ στους Times.

«Δεν χρειάζεται να σταματήσουμε την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε με τρόπο που θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο σεισμού».

ΛΙΝΤΣΕΪ ΑΜΠΡΑΜΣ

ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΕΚΤΗΣΗ ΛΕΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ;

Η πίεση του ρευστού στους πόρους και τα κατάγματα των πετρωμάτων ονομάζεται «πίεση πόρων».

(Αυξάνοντας την πίεση υπόγεια από το βάρος του νερού σε μια δεξαμενή ή από την άντληση υγρών βαθιά υπόγεια, οι άνθρωποι είναι σε θέση να προκαλέσουν σεισμούς με διάφορους τρόπους. )

Η πίεση των πόρων δρα ενάντια στο βάρος του βράχου και τις δυνάμεις που συγκρατούν τον βράχο μαζί.

Εάν οι πιέσεις των πόρων είναι χαμηλές – ειδικά σε σύγκριση με τις δυνάμεις που συγκρατούν τον βράχο – τότε μόνο η ανισορροπία των φυσικών τάσεων της γης θα προκαλέσει περιστασιακό σεισμό.

Εάν, ωστόσο, αυξηθούν οι πιέσεις πόρων, τότε θα χρειαστεί λιγότερη ανισορροπία επιτόπιας τάσης για να προκαλέσει σεισμό.

Αυτός ο τύπος αστοχίας ονομάζεται διάτμηση.

Η έγχυση υγρών στην κάτω επιφάνεια είναι ένας τρόπος αύξησης της πίεσης των πόρων και η πρόκληση βλαβών και καταγμάτων να «αποτύχουν» ευκολότερα.

Οι σεισμοί μπορούν να προκληθούν με έγχυση υγρού στην υπόγεια επιφάνεια ή με εξαγωγή υγρών με ρυθμό που προκαλεί καθίζηση και ολίσθηση κατά μήκος των επιπέδων αδυναμίας στη Γη.

Πηγή: Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3369308/Could-humans-trigger-MEGA-QUAKE-intensity-man-tremors-fracking-rise-claims-study.html

Ανθρωπογενείς σεισμοί σε άνοδο, αλλά είμαστε σε σφάλμα;

Από την Jenna Iacurci 26 Αυγούστου 2014 04:05 ΜΜ EDT

Οι ανθρωπογενείς σεισμοί αυξάνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ποιος φταίει; Κάποιοι θα κατηγορήσουν την αλλαγή του κλίματος (επίσης αναμφισβήτητα προκαλείται από ανθρώπους), ενώ άλλοι θα πουν ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα είναι υπεύθυνη.

Ανεξάρτητα από την αιτία, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι οι σεισμοί προκάλεσαν βροντή περισσότερο από το συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια. Γ

ια παράδειγμα, από το 1978 έως το 2008, η Οκλαχόμα είχε κατά μέσο όρο μόνο δύο σεισμούς μεγέθους 3,0 Ρίχτερ ετησίως, ανέφερε νωρίτερα η Nature World News .

Αλλά στα μέσα του 2014, η πολιτεία έχει ήδη καταγράψει 230 σεισμούς αυτής της δύναμης, ξεπερνώντας το ρεκόρ της Καλιφόρνιας.

Οι άνθρωποι αναζητούν όλο και περισσότερο την υδραυλική θραύση – ή το “fracking” όπως συνηθίζεται να λέγεται – ως ένοχο.

Το Fracking είναι μια τεχνική που έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει αέριο και πετρέλαιο από σχιστόλιθο, σύμφωνα με το BBC News .

Η διαδικασία περιλαμβάνει διάτρηση στην επιφάνεια της γης ακολουθούμενη από έγχυση νερού, άμμου και χημικών σε υψηλή πίεση για την απελευθέρωση αερίου από τους βράχους.

Τα λύματα στη συνέχεια εγχέονται σε υπόγεια φρεάτια για να αποφευχθεί η μόλυνση των πηγών νερού.

https://www.natureworldnews.com/articles/8731/20140826/man-made-earthquakes-on-the-rise-but-are-we-at-fault.htm

Η παγκόσμια δομή ισχύος πίσω από τη λειτουργία COVID-19 & το COVID KILL SHOT εκτίθεται

Κράτος του Έθνους

Πολλαπλά κύματα εγκλήματος της βιοτρομοκρατίας COVID-19, η ατζέντα Covid Super Vaccination και το σχέδιο υλοποίησης COVID-1984 θα  μπορούσαν να εκτελεστούν μόνο παγκοσμίως μέσω μιας εξαιρετικά οργανωμένης και σύνθετης παγκόσμιας εγκληματικής συνωμοσίας που υποστηρίζεται  από κάθε μεγάλη κυβέρνηση, ΜΚΟ, Ινστιτούτο επιστημονικής έρευνας, εταιρεία Fortune 1000, Κολλέγιο & Πανεπιστήμιο και Μυστική Εταιρεία στον Πλανήτη.

Αλήθεια, υπάρχει κάποια παγκόσμια οντότητα NWO που δεν συμμετέχει στο CORONAhoax ;!

http://arxaiaithomi.gr/2021/09/05/η-παγκόσμια-δομή-ισχύος-πίσω-από-τη-λει/

Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά, τις τελευταίες δεκαετίες σε όλη τη Δύση κυβερνάει μια διεθνής συμμορία, πανίσχυρη και αδίστακτη, με άπειρα πλοκάμια, με κοινή φιλελεύθεροι ατζέντα (υπερεθνική διακυβέρνηση μακριά από τον έλεγχο των πολιτών, “Refugees Welcome”, “ανθρωπιστικές επεμβάσεις”, πολιτική ορθότητα), που περιφρονεί βαθιά την λαϊκή θέληση .

 Το τρίτο Ράιχ  είναι το αόρατο αφεντικό και νιώθει την εξουσία να φεύγει μέσα από τα χέρια της αλλά είναι αποφασισμένη να την προασπίσει με κάθε δυνατό μέσο, όσο βρώμικο και αν είναι αυτό.

Να δούμε πως θα ξεμπερδέψουμε με αυτή την Μαφία.

Οι αριθμοί αυτοί  είναι κωδικοί, κάθε αριθμός είναι και μια πατέντα για καταστροφικές συνέπιες στον άνθρωπο και στην γη, το 90% ΑΠΟ αυτές είναι εγκληματικές και κατά του ανθρώπου.

 Έκανα χρόνια έρευνα και τους βρήκα συμπτωματικά!

Η google  δεν τους ανοίγει πάντα σκόπιμα, για αυτό θα σας δώσω έναν Άλλο μπροτζερ αναζήτησης, δεν σας καταγράφει, δεν σας παρακολουθεί!!!

https://duckduckgo.com/?q=κα&t=opera&ia=web

https://duckduckgo.com/

Όταν θα βρίσκω και άλλους θα τους ανεβάζω εδώ.

8373962, 0117003,8079545,7655193, 7645326,8012453, 8048309, 7965488, 6890497, 056705, 6569393, 6553849, 6539812, 6412416, 6408704, 6382526, 6315213, 6281972, 6263744, 6110590, 6056203, 6045089, 6034073, 6030506, 6025402, 5984239, 5949001, 5922976, 5912396, 5800491, 5762298, 5639441, 5631414, 5628455, 5556029, 5486900, 5441200, 5434667, 5425413, 5383024, 5360162, 5357865, 5327222, 5296910, 5286979, 5245290, 5242820, 5148173, 5174498, 5156802, 5104069, 5059909, 5056357, 5041834, 5041760, 5038664, 5005355, 5003186, 4999637, 1338343, 4948257, 4873928, 8373926, 0117003, 0056705, 0462796, 1103490, 1225521, 1338343, 1619183, 1665267, 1892132, 1928963, 1957075, 2097581, 2409201, 2476171, 2480967, 2550324, 2582678, 2614083, 0462795, 2633455, 2688069, 2721495, 2730402, 2801322, 2881335, 2908442, 2986360, 2963975, 3126155, 3127107, 3131131, 3174159, 3300721, 3313487, 3338476, 3410489, 3429507, 3432208, 3441214, 3300721 ,3313487 ,3338476 ,3410489 ,3429507 ,3432208 ,3441214 ,3445844 ,3456880 ,3518670 ,3534906 ,3545677,3564253 ,3587966 ,3601312 ,3608810,3608820,3613992 ,3630950 ,USRE29142 ,3659785 ,3666176 ,3677840 ,3722183,3769107 ,3784099 ,3785557,3795626 ,3808595 ,3813875 ,3835059 ,3835293,3877642,3882393 ,3896993 ,3899129 ,3899144 ,3940059 ,3940060 ,3990987 ,3992628 ,3994437,4042196 ,RE29,142 ,4035726 ,4096005 ,4129252 ,4141274 ,4167008 ,4347284 ,4362271 ,4402480 ,4412654 ,4415265 ,4470544,4475927 ,4600147 ,4633714 ,4643355 ,4653690 ,4684063 ,4686605 ,4704942,4712155 ,4744919,4766725 ,4829838 ,483606 ,4873928 ,4948257,1338343,4999637 ,5003186 ,5005355 ,5038664 ,5041760,5041834 ,5056357 ,5059909 ,5104069 ,5110502 ,5156802 ,5174498,5148173 ,5242820 ,5245290 ,5286979 ,5296910,5327222 ,5357865 ,.5360162,5383024 ,5425413 ,5434667 ,5441200 ,5486900 ,5556029 ,5628455 ,5631414 ,5639441 ,5762298 ,5800481 ,5912396 ,5922976 ,5949001 ,5984239 ,6025402 ,6030506 ,6034073604508960562036110590 ,6263744 ,6281972 ,20030085296 ,6315213 ,6382526 ,6408704 ,6412416 6520425 ,6539812 ,6553849 ,6569393 ,0056705A1 ,6890497 ,244625079654888048309 ,20100072297 ,8012453 ,76453267655193 ,8079545 ,0117003  ,8373962

Η προσφορά αυτού του άρθρου και των άλλων με αυτόν τον τίτλο είναι πολλαπλοί, αλλά κυρίως σας επαληθεύει πολλές απορίες, που τις έλεγαν σκόπιμα φαντασίες, δυστυχώς είναι αλήθεια!

Μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο H παγκόσμια υγειονομική δικτατορία μέσα από την προφητεία του Άλντους Χάξλεϋ το βιβλίο αυτό γράφτηκε το  1932!!!!

Ανεβάζω τα αποσπάσματα διότι έχω γράψει στο άρθρο μου ότι λαβαίναμε τα εγκληματικά μηνύματα, αλλά ο άνθρωπος ζούσε και ζει σε νιρβάνα.

«Αυτό που συμβαίνει όταν τα μέσα αγιάζουν τους σκοπούς»,  «αποδείχθηκε ξεκάθαρα από τον Χίτλερ και τον Στάλιν.

Για τους υποψιασμένους (που οι δυνάμεις του Σκότους αποκαλούν “συνωμοσιολόγους”), η έλευση μιας παγκόσμιας δικτατορίας, η οποία θα εξαφάνιζε τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη (από την ελευθερία κινήσεως μέχρι την ελευθερία της θρησκευτικής λατρείας), κάθε άλλο παρά απρόβλεπτη ήταν.

Οι δύσπιστοι αναγνώστες καλούνται  να σκευτουν μια μελλοντική κοινωνία δέσμια της ε π ι σ τ ή μ η ς, ρυθμιζόμενη από εξελιγμένες μεθόδους κοινωνικού ελέγχου. μια ευφάνταστη και κάπως παράλογη εικόνα μιας κοινωνίας, στην οποία η προσπάθεια αναδημιουργίας ανθρώπινων όντων στο πρότυπο των τερμιτών έχει εξωθηθεί σχεδόν στα όρια του δυνατού.

Ότι σπρωχνόμαστε προς την κατεύθυνση του Θαυμαστού Καινούργιου Κόσμου είναι φανερό.

Το ίδιο φανερό είναι όμως και το γεγονός ότι μπορούμε, αν θέλουμε, να αρνηθούμε να συνεργαστούμε με τις τυφλές δυνάμεις που μας σπρώχνουν προς τα εκεί.

Άραγε, το θεωρητικό αυτό υπόβαθρο δεν είναι αρκετό για να κατανοήσει ο πολίτης πώς φθάσαμε στην απάνθρωπη εποχή του αντισυνταγματικού υποχρεωτικού ε μ β ο λ ι α σ μ ο ύ με χρήση πειραματικών ε μ β ο λ ί ω ν;

Σε όποιον φαίνεται πολύ βαρύς ο χαρακτηρισμός του σημερινού καθεστώτος ως “υγειονομικής δικτατορίας”, τότε πρέπει επειγόντως να συνεχίσει την ανάγνωση του ανωτέρω Κάτω από την απεχθή διακυβέρνησή τους οι προσωπικοί σκοποί ήταν υποκείμενοι σε οργανωτικά μέσα αποτελούμενα από ένα μείγμα βίας και π ρ ο π α γ ά ν δ α ς, συστηματικής τ ρ ο μ ο κ ρ ά τ η σ η ς και αδιάκοπου ε λ έ γ χ ο υ της σκέψης.

Στις πιο αποτελεσματικές αυριανές δ ι κ τ α τ ο ρ ί ε ς είναι πιθανό να υπάρχει πολύ λιγότερη βία απ’ ό,τι στις δικτατορίες του Χίτλερ και του Στάλιν.

Οι υπήκοοι του μελλοντικού δικτάτορα θα υποβάλλονται σε ανώδυνη πειθαρχία από ένα σώμα ισχυρά εκπαιδευμένων Κοινωνικών Μηχανικών. ο εικοστός πρώτος αιώνας, υποθέτω, θα είναι η εποχή των Παγκόσμιων Ε λ ε γ κ τ ώ ν, του συστήματος της ε π ι σ τ η μ ο ν ι κ ή ς κάστας και του Θαυμαστού Καινούργιου Κόσμου.

Π ο ι ο ς θα μας φ υ λ ά ξ ε ι από τους φ ρ ο υ ρ ο ύ ς μας, ποιος θα ελέγξει τους μηχανισμούς των μηχανικών– η απάντηση είναι η κατηγορηματική ά ρ ν η σ η ότι χρειάζονται οποιοδήποτε έ λ ε γ χ ο».

Και συνεχίζει ο Χάξλεϋ, κονιορτοποιώντας τους σημερινούς άπιστους Θωμάδες που λοιδορούν όποιους τολμούν να μιλούν για επάνοδο του ναζισμού στην εποχή του κορωνοϊού:

«Ο υ π ε ρ π λ η θ υ σ μ ό ς και η υ π ε ρ ο ρ γ ά ν ω σ η είναι δύο συνθήκες, οι οποίες […] δεν επιτρέπουν στην κοινωνία να αναπτύξει σοβαρές δυνατότητες αποτελεσματικής λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών.

Βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχουν ορισμένες ιστορικές, οικονομικές, δημογραφικές και τεχνολογικές συνθήκες, οι οποίες δυσκολεύουν πολύ τα έλλογα ζώα

Αυτές οι τυφλές απρόσωπες δυνάμεις δεν είναι οι μόνοι εχθροί της ελευθερίας του ατόμου και των δημοκρατικών θεσμών.

Υπάρχουν κι άλλες δυνάμεις με διαφορετικό, λιγότερο αφηρημένο χαρακτήρα.

Δυνάμεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα που επιζητούν την ι σ χ ύ και που σκοπός τους είναι να εγκαταστήσουν μερικό ή ολικό έ λ ε γ χ ο πάνω στους συνανθρώπους τους.

Πριν από πενήντα χρόνια, όταν ήμουν μικρό παιδί, φαινόταν τελείως αυτονόητο ότι οι παλιές κακές μέρες είχαν περάσει και ότι οι βασανισμοί και οι σφαγές, η δουλεία και οι διωγμοί των αιρετικών ήταν πράγματα που ανήκαν στο παρελθόν.

Λίγα χρόνια αργότερα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που έπαιρναν το λουτρό τους καθημερινά και πήγαιναν στην εκκλησία φορώντας ψηλά καπέλα, διέπρατταν ω μ ό τ η τ ε ς σε κλίμακα τέτοια, που δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν ούτε οι πιο πρωτόγονοι Αφρικανοί ή Ασιάτες.

Στο μεταξύ η κυβερνητική ο λ ι γ α ρ χ ί α και η καλά εκπαιδευμένη της ε λ ί τ, στρατιώτες, αστυνομικοί, διαμορφωτές σκέψης και νοητικοί χειραγωγοί, θα κατευθύνουν ήρεμα την παράσταση με όποιο τρόπο αυτοί νομίζουν καλύτερα» Εστιάζοντας, μάλιστα, στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού, ο Χάξλεϋ διατυπώνει μια θέση, η οποία είναι ικανή να προκαλέσει ένα δυνατό σοκ στον αναγνώστη εκείνον, ο εγκέφαλος του οποίου δεν έχει ακόμη καταληφθεί πλήρως από την διαβρωτική επίδραση του κορωνοϊκού φόβου: «Η ετήσια αύξηση των αριθμών πρέπει να μειωθεί.

Αλλά πώς;

Μας δίνονται δύο επιλογές – λιμός, λ ο ι μ ό ς και πόλεμος από τη μια και έλεγχος των γεννήσεων από την άλλη» (ό.π., σελ. 165).

Εφόσον, λοιπόν, ο Χάξλεϋ μιλά για επιλογή, ο λοιμός που ενέσκηψε στην δική μας εποχή δεν μπορεί να είναι προϊόν της φύσης, αλλά εργαστηριακό δημιούργημα που εξυπηρετεί ακριβώς την μείωση του πληθυσμού.

Άραγε, αποκλείεται τα πειραματικά ε μ β ό λ ι α να λειτουργούν συμπληρωματικά προς την ίδια κατεύθυνση, δηλ. να εξυπηρετούν και αυτά τον στόχο της μείωσης του υπερπληθυσμού;

Σε ό,τι αφορά την δεύτερη επιλογή, δηλ. τον έλεγχο των γεννήσεων, ο Χάξλεϋ την εξειδικεύει αναφερόμενος στο α ν τ ι σ υ λ λ η π τ ι κ ό χάπι.

Ειδικότερα, θέτει επί τάπητος το ακόλουθο ερώτημα: «Όταν και αν τελειοποιηθεί, πώς μπορεί να διανεμηθεί στις πολλές εκατοντάδες εκατομμυρίων υποψηφίων μητέρων (ή, αν πρόκειται για χάπι για άντρες, υποψήφιους πατέρες) που θα είναι υ π ο χ ρ ε ω μ έ ν ε ς να το παίρνουν, εφόσον είναι ανάγκη να μειωθεί ο ρυθμός γεννήσεων του είδους;» (ό.π., σελ. 165).

Το ερώτημα αυτό εμπεριέχει μια λέξη που πρέπει πάραυτα να ενεργοποιήσει έναν εκκωφαντικό συναγερμό, ο οποίος με την σειρά του θα πυροδοτήσει έναν συγκλονιστικό συσχετισμό: Την εποχή του κορωνοϊού τόλμησαν κάποιες χ ι τ λ ε ρ ι κ ο ύ τύπου κυβερνήσεις, όπως η ε λ λ η ν ι κ ή, να θεσπίσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με πειραματικά ε μ β ό λ ι α, μετατρέποντας τους πολίτες σε πειραματόζωα με το ζ ό ρ ι.

Το άρθρο που επήρα τα απόσπασμα είναι του Κωνσταντίνου Βαθιώτη.

Το λόμπι Business Roundtable  των φαρμάκων, το οποίο εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες, έχει «καλωσορίσει» την πολιτική του Τζο Μπάιντεν απέναντι στον ιό.

Δεν θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό, από τον Μπάιντεν!

Ένα ενδιαφέρον άρθρο με καλές πληροφορίες!

Δεν είναι μυστήριο αυτή η παγκόσμια κρίσι;

Αρκεί σε ένα κοπάδι που απειλείται, να ξυπνήσει ένα πρόβατο για να ενεργοποιήσει τον συναγερμό..

http://constantinople-memories.com/?p=862

Ένα ελάχιστο απόσπασμα από το πολύ καλο αρθρο της κυριας Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Ξέρω ότι βαριέστε να διαβάζετε μακροσκελή κείμενα -κι εγώ το ίδιο- αλλά η επιστήμη δεν εξηγείται με δυό λόγια, ούτε και η συνομωσία και η εξαπάτηση, θέλουν και οι δύο (επιστήμη και εξαπάτηση) μελέτη σε βάθος και διαρκή αναζήτηση και διασταύρωση.

Το πρόβλημα της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής είναι μπροστά μας, πολύ κοντά μας πλέον, έχουν ήδη αρχίσει να εγκληματούν στη φύση και τον Άνθρωπο στο όνομα της και ο φόβος και η αδράνεια δεν θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα.

Η γνώση, η προετοιμασία και η οργάνωση απέναντι στα βρωμερά σχέδια της ΝΤΠ είναι η μόνη διέξοδος.

Μη μας πιάσουν ξανά στον ύπνο (όπως με την “πανδημία” που πρώτα πειραματίστηκαν στις αντιδράσεις των λαών με τον Η1Ν1 και μετά μας παγίδεψαν με τον COVID-19).

Επίσης μην επαναπαυόμαστε περιμένοντας Σωτήρες (Τραμπ, Πούτιν) που υπόσχονται ελεύθερη ενέργεια, οικονομική ευμάρεια (NESARA-GESARA), απελευθέρωση κλπ. ή να μας σώσει ο Θεός.

 Η Γνώση και ο δεαστηριοποίηση μας ΜΟΝΟ θα σώσουν τη Γη και την ανθρωπότητα.

Διαβάστε, μελετήστε το άρθρο και διαδώστε το και συνεχίστε να ψάχνετε, να μελετάτε και να διαδίδετε τη γνώση παντού.

Γιατί η τυραννία της πανδημίας είναι το προοίμιο της τυραννίας της κλιματικής απειλής

ΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΡΥΠΩΝ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΕΝΩ Η ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ

Χαλκευμένες μελέτες

Το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για το κλίμα

Το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για το κλίμα

Να διαβάσετε στο σαιτ πως προετοιμάζουν τον κόσμο να δεχτεί τον παγκόσμιο όλεθρο.

Η τρέχουσα παγκόσμια αναπροσαρμογή πρέπει να διαβαστεί ως επείγουσα έκκληση για δράση για ηγέτες, διπλωμάτες και υπεύθυνους χάραξης εξωτερικής πολιτικής.

Χωρίς αμφιβολία, όσοι είναι υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής του έθνους τους πρέπει να είναι έτοιμοι για τους αβέβαιους καιρούς που έρχονται.

Καθώς οι χώρες εργάζονται για να κατανοήσουν το ταχέως μεταβαλλόμενο πλαίσιο και να προσαρμόσουν τις στρατηγικές ανάλογα, οι πόροι ήπιων δυνάμεων στη διάθεση των κυβερνήσεων θα αποτελέσουν κρίσιμο μέρος των εργαλείων εξωτερικής πολιτικής που απαιτούνται για το μέλλον.

Αυτές οι χώρες που είναι πιο έμπειρες στη χρήση ήπιας ισχύος για τη διευκόλυνση της θετικής συνεργασίας θα είναι καλύτερα τοποθετημένες για να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα αβεβαιότητα και τη γεωπολιτική αστάθεια και τελικά να διαμορφώσουν τα παγκόσμια γεγονότα.

Αυτό οδηγεί στο ερώτημα: πώς μπορεί να αναπτυχθεί αποτελεσματικά η ήπια ισχύς;

Η συνέχεια στον σύνδεσμο

https://softpower30.com/what-is-soft-power/

O βρώμικος ρόλος της Soft Power

Μετάνθρωποι εναντίον ελληνισμού και ανθρωπότητας

Γενική πτώση του δείκτη νοημοσύνης

Το τέλος των αεροπορικών ταξιδιών

Η ανατροπή της εξαρτάται από τη διάδοση της πληροφορίας, την οργάνωση και αλληλεγγύη των αντιφρονούντων σε τοπικό επίπεδο και την συντονισμένη αντίδραση μερικών αποφασισμένων, που εφεξής δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να είναι ειρηνική.

Προφανώς λοιπόν ο πραγματικός λόγος των lockdowns ήταν να μπορούν οι κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους για μείωση των εκπομπών ρύπων που με βάση την παρούσα τεχνολογία, δεν επιτυγχάνεται παρά μόνο με μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και με φτωχοποίηση και στέρηση των ελευθεριών όσων επιβιώσουν.

Η συνέχεα του παραπάνω αποσπάσματος στον σύνδεσμο

https://aperopia.fr/09-2021/giati-i-tyrannia-tis-pandimias-einai-to-prooimio-tis-tyrannias-tis-klimatikis-apeilis/?fbclid=IwAR2Td2sUU-jfQhoKNoiGk_JxdC4H0Q4ww8OJksoC39oiwLwZVXT0WReRxmI

………………..

Με το γάμο του Ντέϊβιντ Ρόθτσαϊλντ με την Ολυμπία Αλντομπραντίνι

…………………………..

Ειλικρινά γράφοντας αυτό άρθρο, αντί να είμαι ευχαριστημένος, δεν είμαι;

Ίσως φταίει που δεν προλαβαίνω την φρίκη, κάθε ημέρα και κάθε ώρα με προσπερνά με μεγαλύτερη φρίκη.

 Λέω εδώ να το ανεβάσω για όσους τους ενδιαφέρει ακόμα.

Την συγκεκριμένη περίοδο το γράψιμο είναι χάσιμο χρόνου, μόνο οι ομαδικοί αγώνες στους δρόμους, στις πλατείες, και στην δουλειά, έχουν αξία!

Το άρθρο έγραψε και επιμελήθηκε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή η απόσπασμα. 

Η μη τήρηση των ανωτέρω επισύρει τις κυρώσεις του Νόμου 2121/1993, άρθρο 66.

Επιτρέπετε μόνο με την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ και για αποθήκευση και προσωπικό διάβασμα!

Τα άρθρα που θα ανεβάσω με τον ίδιο τίτλο επιδέχονται συμπλήρωμα στοιχείων, λόγο του σοβαρού του θέματος, όποιος έχει και θέλει, μπορεί να μας τα στείλει,να συμπεριληφθούν στο άρθρο με το όνομά τους αν θέλουν, όμως προϋπόθεση είναι, να είναι με αληθινά στοιχεία και αποδείξεις!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>