«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Thomas Renz, επικεφαλής δικηγόρος στη μήνυση κατά του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) σχετικά με τους περιορισμούς και τις εντολές του COVID-19, ανέφερε ότι τα δεδομένα που ανέλυσε από τους καταγγέλλοντες δείχνουν ότι οι αρνητικές επιπτώσεις είναι πολύ πιο συχνές από ότι αναφέρθηκαν .

 ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

Ο Καναδάς θέλει να ξεκινήσει τον εμβολιασμό παιδιών κάτω των 12 ετών μέχρι τις αρχές του 2022
Κλινικές δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη σε παιδιά ηλικίας μόλις έξι μηνών.
Προτεινόμενη εικόνα Τζακ Μπίνγχαμ Τετ 1 Σεπ 2021
Το LifeSiteNews δημιούργησε μια εκτενή σελίδα πόρων για τα εμβόλια COVID-19. Δείτε το εδώ.

ΌΤΤΑΒΑ, Οντάριο ( LifeSiteNews ) – Όλοι οι κατασκευαστές εμβολίων που έχουν εγκριθεί στον Καναδά δοκιμάζουν εμβόλια κορωνοϊού σε παιδιά ηλικίας έξι μηνών έως 11 ετών με ελπίδα έγκρισης έως το 2022, ανέφερε τη Δευτέρα σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά (PHAC).

Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά (PHAC) δήλωσε στο CTVNews ότι τα δεδομένα από κλινικές δοκιμές σε παιδιά θα πρέπει να ληφθούν «τους επόμενους μήνες».

Όπως αναφέρεται από την The Children’s Health Defense , η Pfizer και η Moderna διεξάγουν κλινικές δοκιμές εμβολίων σε παιδιά κάτω των 12 ετών από τον Μάρτιο. Και οι δύο εταιρείες αναμένουν να έχουν τα αποτελέσματα αυτόν τον μήνα, με την πρώτη δέσμη δεδομένων που προέρχονται από πειραματικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε παιδιά ηλικίας 5 και 11 ετών και στη συνέχεια αργότερα δεδομένα από δοκιμές σε παιδιά ηλικίας μόλις έξι μηνών.

Η Pfizer έχει δηλώσει προηγουμένως ότι ελπίζουν να ξεκινήσουν τον εμβολιασμό των μικρών παιδιών έως τις «αρχές του 2022».

Ο Δρ Iris Gorfinkel, γιατρός και κλινικός ερευνητής από το Τορόντο, δήλωσε στο CTVNews : «Όταν τα δεδομένα για τα εμβόλια της Pfizer γίνουν διαθέσιμα το φθινόπωρο-και φαίνεται καλό ότι για την ηλικιακή ομάδα πέντε έως -11 ετών, θα κάνουν το δικό τους ανακοίνωση πιθανότατα τον Σεπτέμβριο και μετά για τα μικρότερα παιδιά, ελπίζουμε ότι θα δούμε τα δεδομένα μέχρι τον Νοέμβριο ».

Η Dr Caroline Quach, πρόεδρος της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Καναδά για τον Εμβολιασμό, δήλωσε στο CTVNews ότι συμφωνεί με το πρόχειρο χρονοδιάγραμμα, αλλά ισχυρίζεται ότι ορισμένοι ιατρικοί ειδικοί επιθυμούν να επιταχύνουν τη διαδικασία.

Ο ειδικός για τις λοιμώδεις νόσους Δρ. Ισαάκ Μπόγκοχ ανέφερε στο CTVNews ότι επειδή τα μικρά παιδιά «δεν τείνουν να αρρωσταίνουν σε σύγκριση με τις ομάδες μεγαλύτερης ηλικίας», θα πρέπει να υπάρχουν αυστηρότεροι περιορισμοί στη διαδικασία έγκρισης.

Ο Bogoch, αναγνωρίζοντας τους κινδύνους των εμβολιασμών και την έλλειψη κινδύνου που παρουσιάζει ο COVID στα παιδιά, είπε ότι ο πήχης έγκρισης για εμβολιασμό των παιδιών πρέπει να «τεθεί πολύ, πολύ ψηλά για να διασφαλιστεί ότι αυτά τα εμβόλια θα τηρούν πραγματικά τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας».

Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα που παρέχονται από το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίου (VAERS), το εμβόλιο Pfizer μόνο στην Αμερική έχει συνδεθεί με 359 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, με μία από τις περιπτώσεις να είναι παιδί κάτω των 3 ετών.

Ο Thomas Renz, επικεφαλής δικηγόρος στη μήνυση κατά του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) σχετικά με τους περιορισμούς και τις εντολές του COVID-19, ανέφερε ότι τα δεδομένα που ανέλυσε από τους καταγγέλλοντες δείχνουν ότι οι αρνητικές επιπτώσεις είναι πολύ πιο συχνές από ό, τι αναφέρθηκαν .

«Εάν είστε κάτω των 30 ετών, το εμβόλιο έχει σημαντικά υψηλότερο κίνδυνο να σας σκοτώσει παρά να σας σώσει», δήλωσε ο Renz.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα παιδιά, τα οποία σύμφωνα με τον Renz έχουν 1 προς 1000 πιθανότητες να παραλύσουν μετά το τρύπημα. Ένα γεγονός που είπε ότι αποκαλύφθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων και Τροφίμων κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών, αλλά απορρίφθηκε χωρίς έρευνα.

Όπως δημοσιεύτηκε σε δήλωση εμπειρογνωμόνων από ομάδα διακεκριμένων Ευρωπαίων γιατρών και επιστημόνων , «ο εμβολιασμός εφήβων για τον COVID-19 είναι περιττός, οι ισχυρισμοί που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα είναι παραπλανητικοί και τα προφίλ ασφάλειας είναι καταστροφικά».