«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΠΟΥ, οι Φαρμακοβιομηχανίες, οι Κυβερνήσεις του Δυτικού Κόσμου, ο Επιστημονικός περί την Ιατρική κόσμος και τα ΜΜΕ απώλεσαν κάθε ίχνος αξιοπιστίας.

ΤΡΙΑ ΣΚΑΤΑ

Αγαπητέ Κώστα,

Σε συνέχεια της υποβληθείσης την 11η Αυγούστου 2021, υπαριθμό πρωτοκόλ: 114252/11-08-2021 Α/ΓΕΕΘΑ, ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ με την εν αυτή εμπεριστατωμένη μελέτη της επιστημονικής μας ομάδος, περί της «Πανδημίας COVID-19», Της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ-ΕΛ.ΛΑ.Σ περί «Υποχρεωτικότητας Εμβολιασμού στις ΕΔ λόγω Πανδημίας COVID-19, σου παραθέτω τα εξής:

Εμπειρογνώμονας μικροσκοπίας: Τα φιαλίδια περιέχουν οξείδιο του γραφενίου, παράσιτα, ανοξείδωτο χάλυβα.

Αγαπητέ Στέργιε Σμυρλή,

Η Dr Jane Ruby ενώνεται με τον Stew Peters για να συζητήσουν τα ευρήματα του Dr Robert O Young, που δημοσιεύθηκαν στις 20 Αυγούστου, με τίτλο “Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines”.

Αυτή η αναφορά θα πρέπει να θεωρείται προειδοποίηση για όποιον εξετάζει το εμβόλιο.

Ο Dr Young είναι εμπειρογνώμονας μικροσκοπίας που δημοσίευσε τα ευρήματά του, με εικόνες, αφού εξέτασε το περιεχόμενο των τεσσάρων δημοσίως διαθέσιμων τρυπημάτων COVID-19 με διάφορες μεθόδους μικροσκοπίας, συμπεριλαμβανομένης της μικροσκοπίας αντίθεσης φάσης, της μικροσκοπίας μετάδοσης και σάρωσης και της ενέργειας-διασποράς X- Φασματοσκοπία ακτίνων.

Κατέληξε ότι τα φιαλίδια περιέχουν οξείδιο του γραφενίου και σωματίδια νανο-μεγέθους από ανοξείδωτο χάλυβα και άλλα τοξικά μέταλλα, για τα οποία είχαμε ήδη ακούσει, ξεκινώντας από τις εμφανίσεις του Δρ Ruby με τον Stew Peters στις αρχές Ιουνίου.

Ανέφερε έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από το NIH σχετικά με τη «Χειριστική μαγνητική νανοϊατρική» ως «το μέλλον της πανδημικής θεραπείας COVID-19» και σχετικά με SPIONs ή Superparamagnetic Iron Oxide Nanoparticles, στα οποία ένα μαγνητικό πεδίο τοποθετείται μέσα και γύρω από το φάκελο λιπιδίων-νανοσωματιδίων που περιβάλλει το mRNA, για να οδηγήσετε την τεχνολογία παραγωγής πρωτεΐνης αιχμής βαθιά στα κύτταρά σας.

Παίρνουμε λίγο περισσότερες πληροφορίες εδώ για το πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτός ο μηχανισμός από την έκθεση του Δρ Young. Λέει ότι το εμβόλιο Johnson & Johnson περιέχει σωματίδια από ανοξείδωτο χάλυβα που έχουν κολλήσει μαζί με μια “κόλλα με βάση τον άνθρακα” μειωμένου οξειδίου του γραφενίου (rGO) που προκαλεί παθολογική πήξη του αίματος μέσω του συνεχούς εκφυλισμού των κυτταρικών μεμβρανών.

Το πιο συγκλονιστικό εύρημα του Γιανγκ, μέχρι στιγμής, είναι ότι τα εμβόλια περιέχουν το θανατηφόρο τροπικό παράσιτο, το Trypanosoma cruzi, έναν μικροοργανισμό ενδημικό στη Λατινική Αμερική που προκαλεί τη νόσο Chagas.

Η 7η Σεπτεμβρίου δεν μπορεί να έρθει αρκετά σύντομα, όταν η Pfizer είναι υποχρεωμένη να παραδώσει τον πλήρη κατάλογο των συστατικών του vaxx στον FDA, επειδή αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι το «εμβόλιο» είναι ένα θανατηφόρο κοκτέιλ οξειδίου του γραφενίου, SPIONS, spike protein- παράγει συνθετικό mRNA και ένα τροπικό παράσιτο που προκαλεί χρόνιες ασθένειες και θάνατο!

Ο Δρ Ruby λέει ότι πολλά εργαστήρια προσπαθούν τώρα να επιβεβαιώσουν ή να δυσφημίσουν αυτά τα αποτελέσματα.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Λοιπόν το τελικό επιστημονικό συμπέρασμα: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό νόμιμα ενώ οι ανεμβολίαστοι Τής Ζωής Τά Διδάγματα παράνομα."

Η ΣΥΜΠΤΩΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ CHAGAS

Οι συνέπειες της ανακάλυψης των παρασίτων Trypanosoma Cruzi στα φιαλίδια από τον Dr Young είναι ότι μπορούμε τώρα να δούμε τις μυριάδες σαρωτικές “παρενέργειες του εμβολίου” και ακόμη και τις “πολυοργανικές” επιδράσεις του “Long-Haul COVID” υπό νέο πρίσμα, όταν καταλάβετε ότι μερικά από αυτά τα συμπτώματα μπορεί να σχετίζονται με τα αρχικά στάδια της χρόνιας νόσου του Chagas.

Το μονοκύτταρο παράσιτο T. cruzi τρυπώνει στον ανθρώπινο ιστό για να τρέφεται με αίμα. Μετά από 4-8 εβδομάδες, η λοίμωξη μετατρέπεται σε ασθένεια Chagas, μια ανίατη χρόνια πάθηση με πολύ λίγα συμπτώματα για χρόνια έως ότου τα όργανα γίνουν τόσο ουλώδη και καταστραφούν από τα μικροσκοπικά παράσιτα, που προκαλεί καρδιακές παθήσεις και πεπτικές επιπλοκές. Η ασθένεια Chagas δεν έχει θεραπεία και τα συμπτώματα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο.

Στη φύση, το T. cruzi εισάγεται συνήθως στον ξενιστή μέσω του δαγκώματος διαφόρων ειδών «ζωύφια που φιλούν». Αν και ο φορέας εντόμων εξαλείφθηκε σε πολλές χώρες, συνέχισε να εξαπλώνεται μέσω μεταγγίσεων αίματος και μεταμοσχεύσεων οργάνων μέχρι πριν από 15-20 χρόνια.

Η ασθένεια Chagas εμφανίζεται σε δύο στάδια: 1) Οξεία φάση, η οποία αναπτύσσεται μία έως δύο εβδομάδες μετά το δάγκωμα του εντόμου, και 2) Χρόνιο στάδιο, το οποίο αναπτύσσεται για πολλά χρόνια.

Στο 1–5% των μολυσμένων ατόμων, η οξεία φάση μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση απειλητικών για τη ζωή υγρών γύρω από την καρδιά ή φλεγμονή της καρδιάς ή του εγκεφάλου και των γύρω ιστών. (Πού το έχουμε ακούσει αυτό πριν;)

Εκτός εάν υποβληθούν σε θεραπεία με αντιπαρασιτικά φάρμακα, τα άτομα παραμένουν χρόνια μολυσμένα με T. cruzi μετά την ανάρρωση από την οξεία φάση.

Επί δεκαετίες, το 30-40% των ανθρώπων αναπτύσσουν δυσλειτουργία οργάνων, η πιο κοινή από τις οποίες είναι οι καρδιακές παθήσεις. Τα άτομα με καρδιακή νόσο Chagas συχνά παρουσιάζουν αίσθημα παλμών και μερικές φορές λιποθυμίες, λόγω ακανόνιστης καρδιακής λειτουργίας.

ΕΙΝΑΙ Ο Τ. ΚΡΟΥΖΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ COVID-19 & ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ “ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ” VAXX;

Δεν εννοώ να προσθέσω τη σύγχυση σχετικά με την ψεύτικη πανδημία, με την προέλευσή της σε ένα πρόγραμμα για τα βιολογικά όπλα-ή με το αναγκαστικό «εμβόλιο», με τον κώδικα της Νυρεμβέργης που παραβιάζει την έλλειψη ενημερωμένης συναίνεσης.

Ωστόσο, έχουμε από καιρό υποψιαστεί ότι η πλανδημία που βασίζεται στα στατιστικά τεστ PCR ήταν ένα τέχνασμα για να «εμβολιάσουμε ολόκληρο τον πλανητικό πληθυσμό», για να παραθέσω τον Μπιλ Γκέιτς και έκτοτε μάθαμε ότι το λεγόμενο «εμβόλιο» περιέχει στην πραγματικότητα μια πιο συγκεντρωμένη μορφή η οπλισμένη πρωτεΐνη αιχμής από τον «ιό» που υποτίθεται ότι αντιμετωπίζει.

Θα σταματούσαν όσοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν βιολογικά όπλα σε έναν κορονοϊό που μολύνει την αναπνευστική οδό; Το T. cruzi μπορεί να επιβιώσει από την κατάψυξη και την απόψυξη, επιτρέποντάς του να επιμείνει σε ολόκληρο αίμα και προϊόντα αίματος.

Ένας οργανισμός όπως ο T. cruzi μπορεί να είναι χρήσιμος σε ένα οπλοστάσιο βιολογικών όπλων.

Είναι η σύνθεση του Franken Clot Shot ακόμη πιο μοχθηρή

https://forbiddenknowledgetv.net/microscopy-expert-vials-contain-graphene-oxide-parasites-stainless-steel/

Ο ΠΟΥ, οι Φαρμακοβιομηχανίες, οι Κυβερνήσεις του Δυτικού Κόσμου, ο Επιστημονικός περί την Ιατρική κόσμος και τα ΜΜΕ απώλεσαν κάθε ίχνος αξιοπιστίας.

Πράγματι και εγώ διάβασα ότι μέλη του FDA παραιτήθηκαν για να αποφύγουν τις ευθύνες, δώσε μου χρόνος για να το βεβαιώσω.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>