«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η παγκόσμια δομή ισχύος πίσω από τη λειτουργία COVID-19 & το COVID KILL SHOT εκτίθεται

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ 1

Κράτος του Έθνους

Πολλαπλά κύματα εγκλήματος της βιοτρομοκρατίας COVID-19, η ατζέντα Covid Super Vaccination και το σχέδιο υλοποίησης COVID-1984 θα  μπορούσαν να εκτελεστούν μόνο παγκοσμίως μέσω μιας εξαιρετικά οργανωμένης και σύνθετης παγκόσμιας εγκληματικής συνωμοσίας που υποστηρίζεται  από κάθε μεγάλη κυβέρνηση, ΜΚΟ, Ινστιτούτο επιστημονικής έρευνας, εταιρεία Fortune 1000, Κολλέγιο & Πανεπιστήμιο και Μυστική Εταιρεία στον Πλανήτη.

Αλήθεια, υπάρχει κάποια παγκόσμια οντότητα NWO που δεν συμμετέχει στο CORONAhoax ;!

Πάνω από το αποκορύφωμα της πυραμίδας παγκόσμιας δύναμης υπάρχουν εκείνες οι εξαιρετικά μυστικές κοινωνίες που πραγματικά κυβερνούν ολόκληρο τον πλανητικό πολιτισμό μέσω των προφανών αντιπροσώπων τους, καθώς και των καλά κρυμμένων θεσμικών και μεμονωμένων παραγόντων τους.

Αυτοί οι προσεκτικά κρυμμένοι μεσίτες ισχύος που λειτουργούν πάνω από την κορυφή της πυραμίδας, δεν περιλαμβάνονται, επομένως, στον ακόλουθο κατάλογο εγκληματιών συνωμότων Covid.

The Illuminati,
Black Nobility,
Khazarian Mafia,
Kahal Of the Cahilla,
Knights of Malta,
Society of Jesus,
Order of the Garter,
The Pilgrims Society,
The Vatican,
British Crown,
Committee of 300,
Crown Council of 13,
NWO Globalist Cabal,

Καρτέλ Central Banking,
World Economic Forum,
International Banking Syndicate,

Deep State (s) of Western Powers,
Παγκόσμιο Στρατιωτικό-Βιομηχανικό Συγκρότημα,
Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων,
Trilateral Commission,
Bilderberg Group,
Trilateral Commission
και Zio-Anglo-American Axis

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι μυριάδες δράστες Covid, μαζί με τους αμέτρητους εγκληματίες συνωμότες, προσλήφθηκαν όλοι από τους κορυφαίους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που ξεκίνησαν το OPERATION COVD-19 το 2019.

Ακολουθήστε τα χρήματα

Είναι αλήθεια, έτσι δεν είναι;

Όποιος ελέγχει τα Mainstream Media ελέγχει αποτελεσματικά τον κόσμο.

Και, όποιος ελέγχει τα χρήματα, ελέγχει τα Mainstream Media .

Ως εκ τούτου, όποιος ελέγχει το καρτέλ Central Banking και το International Banking Syndicate ελέγχει τα χρήματα και τα μέσα ενημέρωσης.

Επομένως, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ερευνητής του Covid Plandemic είναι να ακολουθήσει τα χρήματα για να κατανοήσει το πραγματικό βάθος και το εύρος αυτής της συνεχιζόμενης διεθνούς εγκληματικής συνωμοσίας του Covid.

Διότι θα μπορούσε να έχει φτάσει σε τέτοιες επικές αναλογίες μόνο μέσω ενός τεράστιου ποσού χρηματοδότησης τόσο από κυβερνητικές όσο και από τραπεζικές πηγές.

Ποιο είναι το κρίσιμο σημείο;

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΔΗΜΙΚΗ δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί, και να καλυφθεί αποτελεσματικά, εκτός αν ολόκληρη η παγκόσμια δομή ισχύος ενεργούσε σε τέλειο συντονισμό.

και οι προηγούμενες οντότητες συνεργάζονταν απρόσκοπτα μεταξύ τους σε πολλά διεθνή εγκλήματα Covid.

Το πιο σημαντικό, καμία από αυτές τις παγκοσμιοποιημένες οντότητες της NWO δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ούτε για μια μέρα χωρίς την τακτική χρηματοδότηση και οικονομική υποστήριξη του (i) Central Banking Cartel (π.χ. Federal Reserve, Bank of England & Bank for International Settlements), (ii) International Banking Syndicate (π.χ. HSBC, BoA, Citibank, Deutsche Bank και άλλες ελεγχόμενες τράπεζες Rothschild & Rockefeller) και (iii) οι μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων όπως η BlackRock, η Vanguard και η State Street.

Η πρωταρχική πραγματικότητα είναι αυτή: Το λιπαίνοντας τους τροχούς του τεράστιου ζογκλέρ COVID-19 έγινε πολύ εύκολο όταν τα άχρηστα χρήματα fiat έγιναν το νέο παράδειγμα το 1973.

Αφού κυκλοφόρησε ελεύθερα τα νομίσματα fiat αντικατέστησαν τα χρήματα με χρυσό εκείνο το έτος, οι Κεντρικές Τράπεζες όπως Το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα των ΗΠΑ ήταν ουσιαστικά ελεύθερο να εκτυπώσει χρήματα από τον αέρα, όπως έχουν κάνει με την αποτυχημένη εγκατάλειψη από την αρχή της χιλιετίας.

Λοιπόν, σκεφτείτε το: το μόνο που έπρεπε να κάνει το Covid perps ήταν να πληρώσει επαρκώς ή / και να δωροδοκήσει κάθε συν-συνωμότη για να πραγματοποιήσει τις αποστολές του μέσα στο τεράστιο και περίπλοκο σχέδιο της Πανδημίας .

Και έτσι έχουν όλοι!

 Μόλις δέχτηκαν τα payola και τις δωροδοκίες, ήξεραν ότι μπορούσαν να αφήσουν την επιφύλαξη μόνο για πόνο θανάτου… ή χειρότερα.

Κοιτάξτε πόσο μόνο τα αμερικανικά νοσοκομεία είχαν δοθεί είτε για να ταξινομήσουν κάθε ασθενή ως υπόθεση COVID-19 (13.000,00 $) ή / και να τα βάλουν σε έναν επιβλαβή αναπνευστήρα (39.000,00 $).

Όλη αυτή η χρηματοδότηση και πολλά άλλα τελικά διατέθηκαν από τους παγκοσμιοποιημένους τραπεζίτες που γνωρίζουν ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι είναι στο προσκήνιο.

Η κατώτατη γραμμή εδώ είναι ότι με απεριόριστα κεφάλαια, οι μυστικές εταιρείες που συνεργάζονται με κυβερνήσεις και εταιρείες μπορούν να διεξάγουν κρυφά κάθε είδους παγκοσμιοποιημένη μαύρη επιχείρηση που εξυπηρετεί την ατζέντα της Νέας Τάξης .

Ο κατάλογος των διεθνικών εγκληματικών οντοτήτων που εμφανίζονται πάνω απ ‘όλα έχουν το ίδιο ενδιαφέρον να κλειδώσουν τον πλανήτη Γη όπως ποτέ άλλοτε. και να προστατευθούν από ένα ολοένα και πιο θυμωμένο κοινό.

Το ταχέως διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ του 1% και του 99% έχει αυξηθεί τόσο πολύ – σε βάρος της μεσαίας τάξης που βλάπτει – που οι κοινωνίες παντού έχουν φτάσει σε σημείο σπάσιμο.

Ως εκ τούτου, το The Powers That Be δεν με νοιάζει πόσα τρισεκατομμύρια που έπρεπε να πεταχτούν τόσο στο OPERATION COVID-19 όσο και στο COVID KILL SHOT .

Αυτό που έχει σημασία για την ελίτ της εξουσίας είναι ότι το COVID-1984 είναι πλήρως έτοιμο και λειτουργικό μετά από βιασύνη.

Άμεσος στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια μακρά προγραμματισμένη Κυβέρνηση μιας Παγκόσμιας έδρας που εδρεύει στην Ιερουσαλήμ μαζί με έναν βραχίονα επιβολής του νόμου – ένα Παγκόσμιο Superstate Ασφάλειας.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο, με το πρόσχημα του συνολικού ελέγχου Covid παγκοσμίως όλο το 24ωρο, ένα τέτοιο ολοκληρωτικό καθεστώς που θα διαχειρίζεται η τυραννική τεχνοκρατία θα είναι σε θέση να εξουδετερώσει οποιαδήποτε και όλες τις απειλές για την πάντα φοβερή «Παγκόσμια Δομή Ισχύος».

συμπέρασμα

Τώρα, προκειμένου να εγγυηθούν τον εαυτό τους επιτυχημένα αποτελέσματα σε σχέση με όλα τα άσχημα σχήματα τους, σχεδίασαν το σχέδιο παιχνιδιών Covid ως Εκδήλωση επιπέδου εξάλειψης (ELE) ως εξής:

Υπάρχουν πέντε βασικά στοιχεία σε αυτό το σχολαστικό ELE.

• Απελευθέρωση του COVID-19 Bioweapon και Συχνά Βιομηχανικών  Παραλλαγών

• Εκτόξευση Βιολογικών και Χημικών Όπλων μέσω Συστηματικού Ψεκασμού Αερολυμάτων Chemtrail 

• Στρατιωτική ανάπτυξη ενεργειακών όπλων 5G (και 4G)

• Διαχείριση ετήσιων προγραμμάτων εμβολίων γρίπης και προγραμμάτων εμβολιασμού παιδικής ηλικίας ως υβριδικά βιολογικά όπλα

• Ένεση εμβολιασμένων εμβολίων COVID-19 ως Stealth Bioweapons
(Πηγή: THE COVID-19 EXTINCTION LEVEL EVENT)

Με αυτόν τον τρόπο, οι ελίτ ουσιαστικά κρατούν όμηρο όλη την ανθρωπότητα.

Επειδή μόνο κρατούν το κλειδί για την κλειδαριά Covid που έχει κλειδώσει αυτόν τον πλανήτη τώρα φυλακών.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του ιστορικού, το TPTB είναι πάντα βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ένα τέλειο αντίδοτο για οποιαδήποτε μετάδοση ή πανδημία ή πανούκλα. Γιατί θα κυκλοφορούσαν ποτέ ένα τόσο θανατηφόρο βιολογικό όπλο και ένα επικίνδυνο εμβόλιο χωρίς πρώτα να έχουν τη θαυματουργή θεραπεία; Στην πραγματικότητα, η TPTB διαμόρφωσε την ασημένια σφαίρα Covid πριν από την έναρξη του παγκόσμιου βιολογικού πολέμου ενάντια στην ανθρωπότητα. Δείτε: SURAMIN: Πώς μπορεί να τερματιστεί το παγκόσμιο καθεστώς COVID-1984

Με άλλα λόγια, μόνο για τη δική τους προστασία, το TPTB δεν χρειάζεται πλέον πυρηνικά όπλα που απευθύνονται σε κάθε έθνος στη γη, όταν μπορούν απλά να επιταχύνουν ή να τερματίσουν το COVID-19 ELE κατά βούληση!

Πολιτεία του Έθνους
19 Ιουνίου 2021

___
https://stateofthenation.co/?p=69856

Καλώς ήλθατε στην Αμερική 2021!
Το κακόβουλο σχέδιο
Η δύναμη της ελίτ γνωρίζει ότι πολλοί ασχολούνται με τον βιασμό, τη λεηλασία και τη λεηλασία του πλανήτη Γη, όπου κάθε άνθρωπος θεωρείται ένας φυσικός πόρος για χρήση και κατάχρηση, υποδούλωση και καταπίεση, δέσιμο και υποταγή προς όφελος του συστήματος BEAST .

Αυτός είναι ο λόγος που όλη η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή εξαναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να λάβει το «Σήμα του Θηρίου». Ως εξής:

Το MARK OF THE BEAST κάνει το ντεμπούτο του το 2020…
Μην κάνετε κανένα λάθος, οι διάφορες ενέσεις, εμβολιασμοί και εμβόλια COVID-19 είναι ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο κάθε παραλήπτης θα αναληφθεί αργά – μυαλό και σώμα, καρδιά και ψυχή.

Η φασιστική εταιρία επιθυμεί να δουλεύουν οι σκλάβοι στις εταιρικές τους φυτείες και όχι σε υπαλλήλους. Και η ελίτ της εξουσίας θα προχωρήσει σε αυτήν την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εκτός εάν σταματήσουν οι Εμείς οι Άνθρωποι .

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ: Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρξαν τόσο πολύ πλούσιοι και ισχυροί παγκοσμιοποιητές που όλοι ενεργούσαν σε ήσυχη συμπαιγνία για να κατακτήσουν και να υποτάξουν όλη την ανθρωπότητα. Το ότι η ελίτ της εξουσίας μπορεί απλά να εκτυπώσει χρήματα και να τα χρησιμοποιήσει για να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εγκληματική συνωμοσία, διεφθαρμένο σχέδιο ή κακόβουλη συνωμοσία αποτελεί απόδειξη της ανεξέλεγκτης δύναμης και επιρροής τους. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένας κάτοικος στη Γη που δεν είναι ευάλωτος στα κύματα εγκληματικών πράξεων που πλένουν στον πλανήτη, όπως το διαφανές μηχανικό COVID-19 Plandemic .

Αλλά γιατί είναι τόσο οδυνηρά προφανείς σήμερα, όπου το TPTB ήταν αρκετά συγκεκαλυμμένο στις μηχανές και τις ίντριγκες του χθες;

Διότι, δεδομένης της ταχείας διάδοσης μέσω του Διαδικτύου τόσο ενοχλητικών αποδεικτικών στοιχείων για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται από αυτές τις απίστευτες τάσεις εγκληματικά τρελών ψυχοπαθών, ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα, έρχονται για αυτούς – γι ‘αυτό.
Αυτό σημαίνει ότι ο ακατέργαστος φόβος για απειλητικές για τη ζωή συνέπειες παρακινεί, σε μεγάλο βαθμό, τα κοινωνιοπαθητικά άτομα που συμπληρώνουν τον προηγούμενο κατάλογο σατανικών οντοτήτων και μυστικών κοινωνιών. Και, οι πολλές ενέργειές τους απόλυτης απελπισίας και απερισκεψίας αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της ελίτ της δύναμης να διασφαλίσει την αυτοσυντήρησή τους με κάθε κόστος.

Η μεγαλύτερη ανησυχία, επομένως, για το “99%” της ανθρώπινης φυλής είναι ότι η TPTB έχει περάσει τόσες πολλές γραμμές και έχει εκτεθεί στον εαυτό της όσο ποτέ άλλοτε στην παγκόσμια ιστορία, είναι πολύ πέρα ​​από το σημείο της μη επιστροφής. Κυριολεκτικά κάνει ή πεθαίνει για όλους, δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι και πού ζουν – χάρη στον Παγκόσμιο Ιστό .

BOTTOM LINE : Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι πραγματικά η Παλιά Παγκόσμια Τάξη για Σούπερ Στεροειδή …… … γιατί η ελίτ της δύναμης δεν έχει άλλη διέξοδο παρά να ολοκληρώσει την ατζέντα της NWO. Πώς θα επιτύχουν με επιτυχία αυτό το αδύνατο έργο στο πρόσωπο 7,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι που ξυπνούν γρήγορα και οργισμένα μένει να δούμε.

συμπέρασμα
Αυτό μας φέρνει στο πέμπτο Ράιχ.

Αλλά πρώτα είναι υψίστης σημασίας να κατανοήσουμε σωστά την πρόοδο του Πρώτου μέσω του Τέταρτου Ράιχ.

Το Πρώτο Ράιχ είναι ευρέως γνωστό ότι είναι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Το Δεύτερο Ράιχ είναι η Βρετανική Αυτοκρατορία, «πάνω στην οποία ο ήλιος δεν δύει ποτέ» .

Το τρίτο Ράιχ, το οποίο ήταν πραγματικά ένα κακό αστείο, ήταν η βραχύβια γερμανική αυτοκρατορία του Χίτλερ.

Το τέταρτο Ράιχ, που ήταν ο πραγματικός λόγος για την υπερβολική δραματοποίηση του Τρίτου Ράιχ της ναζιστικής Γερμανίας, είναι η Αμερική των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως αντικατοπτρίζεται από τον ιμπεριαλιστικό Παξ Αμερική και τον τυραννικό Αμερικανικό Εξαιρετικό. Ο ίδιος ο λόγος για την Επιχείρηση Paperclip, καθώς και άλλες πολύ πιο μυστικές επιχειρήσεις για την προσέλκυση υψηλού επιπέδου ναζιστών ηγετών, επιστημόνων και μηχανικών στην Αμερική, ήταν η ταχεία οικοδόμηση του τέταρτου Ράιχ μετά το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο – των ΗΠΑ, επίσης γνωστού ως στρατιωτικού σκέλους η Νέα Παγκόσμια Τάξη .

Οι ΗΠΑ: Στρατιωτικός βραχίονας της νέας παγκόσμιας τάξης
Για πρώτη φορά, το Πέμπτο Ράιχ έχει σχεδιαστεί για να είναι μια παγκόσμια, υπερεθνική οντότητα που εποπτεύεται από μια Παγκόσμια Κυβέρνηση με την επιβολή του νόμου που διαχειρίζεται ένα Global Security Superstate , το οποίο ξεκίνησε από την ταχέως εξελισσόμενη ιατρική τυραννία που δημιουργήθηκε από το OPERATION COVID-19 .

Αυτό το νέο πολιτικό οικονομικό παράδειγμα βασίζεται σε ένα υβριδικό μοντέλο που χρησιμοποιεί τον εγγενή φασισμό της οιονεί καπιταλιστικής αμερικανικής εταιρίας, που μερικές φορές είναι γνωστή ως αμερικανική κυβέρνηση-εταιρικό συγκρότημα. και το οιονεί κομμουνιστικό κινέζικο μοντέλο που λειτουργεί αποτελεσματικά ως ενιαία μονοκομματική σοσιαλιστική δημοκρατία που εποπτεύεται από μια δεσποτική κυβέρνηση. Θα χρησιμοποιήσει επίσης πολλά από τα χειρότερα χαρακτηριστικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης – μια εντελώς αποτυχημένη οικονομική ένωση και ένα πολιτικό υπερκράτος ΑΠΟ ΣΚΟΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η καταστροφική συγχώνευση αυτών των τρομερά ελαττωματικών πολιτικών οικονομικών μοντέλων είναι αυτό που η ελίτ της δύναμης προσπαθεί να επιβάλει σε ολόκληρο τον πλανητικό πολιτισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τα τρία από τα βασικά δημόσια ηγέτες του πέμπτου Ράιχ είναι όλα της γερμανικής προέλευσης-(i) WEF Ιδρυτής Klaus Schwab για την ΜΕΓΑΛΗ RESET (ii) η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ Angele για THE GREAT SCAMDEMIC στην Ευρώπη και (iii) ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ursula von der Leyen για την προγραμματισμένη κυβέρνηση One World .

Μόλις η ελίτ της εξουσίας επιβάλει με επιτυχία τις νέες παγκόσμιες υπερκατασκευές στην παγκόσμια κοινότητα των εθνών, θα ξεκινήσει τη διαδικασία προώθησης των διαβόητων ατζέντας του ΟΗΕ με ταχύτητα στρέβλωσης. Για το ταχέως ξεδιπλωμένο Fifth Reich πρόκειται πραγματικά για την αναδιάταξη ολόκληρης της βιόσφαιρας σύμφωνα με τις μυστικές επιταγές της Ατζέντας 21 και της Ατζέντας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του 2030 . Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν οι πλούσιες ελίτ να χαράξουν τους ειδικούς χώρους πρασίνου για την αιώνια απόλαυσή τους, σκλαβεύοντας την υπόλοιπη ανθρωπότητα, αφού μας περιπλέξει σε ασυγκράτητες αστικές ζούγκλες και στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA.

Τα καλά νέα, παρά αυτήν την αναδυόμενη πραγματικότητα, είναι ότι το 99% που κακοποιήθηκε ξεπερνά κατά πολύ το καταχρηστικό 1%. Και, εδώ στις ΗΠΑ, ο πολίτης μπορεί να οπλιστεί και να πυροδοτήσει με καρδιακό παλμό, ειδικά όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πραγματικά άσχημα. Μόλις ξυπνήσει αυτός ο ύπνος γίγαντας, δεν υπάρχει καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ντόμινο να πέσει την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό μέρος για να καταρρεύσει και να κάψει το δαιμονικό New World Order … σε μια μέρα και μια νύχτα!
Η ΕΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!
Δημοσιεύτηκε στις 7 Απριλίου 2021 από το κράτος του έθνους

Το Illuminati,
Μαύρη ευγένεια ,
Khazarian Μαφία,
Το Kahal της Cahilla
Βρετανικό στέμμα,
Η Εταιρεία Προσκυνητών,
Επιτροπή 300,
NWO Globalist Cabal,
Καρτέλ Κεντρικής Τραπεζικής,
Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ,
Βαθιά κατάσταση (ες),
Παγκόσμιο Στρατιωτικό-Βιομηχανικό Συγκρότημα,
Θείος-αγγλοαμερικανικός άξονας,
Όλοι Συμμετέχουν για να Φέουν
στο «Πέμπτο Ράιχ»
στον Ολόκληρο τον
Πλανητικό Πολιτισμό.
Κράτος του Έθνους

Μια
εντελώς τυραννική και ολοκληρωτική τεχνοκρατία παραγκωνίζεται κρυφά στη θέση σε όλο τον κόσμο
από τις δυνάμεις που είναι (δείτε την παραπάνω λίστα).
Το TPTB χρησιμοποιεί την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και τη ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΜΔΗΜΙΚΗ , μετά τη χρήση της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΑΛΛΕΞΗΣ , για να σπείρει σπόρους πρωτοφανούς χάους και να συγκρούσει τον κόσμο.
Ο άμεσος στόχος αυτής της κατασκευασμένης διαταραχής και της γυμνής οργάνωσης είναι να χωρίσει και να κατακτήσει την παγκόσμια κοινότητα των εθνών όπως ποτέ άλλοτε. Αλλά πρώτα η παγκόσμια τάξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης εκτελεί τη στρατηγική του Ordo ab Chao για να διαιρέσει και να κυβερνήσει όλη την ανθρωπότητα.

Αυτό συμβαίνει επειδή το TPTB γνωρίζει καλά ότι οι βαθιά διχασμένες οικογένειες, όπως έχουμε εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταφράζονται πάντα σε διαιρεμένες κοινότητες. Με τη σειρά τους, οι πόλεις, οι κομητείες και οι πολιτείες χωρίζονται αναπόφευκτα ακολουθούμενες από ολόκληρο το έθνος, το οποίο στη συνέχεια διαλύεται εύκολα και αναλαμβάνεται πλήρως.
Πολιτεία του Έθνους
7 Απριλίου 2021
https://stateofthenation.co/?p=59326

Γιατί το TPTB παρακολουθεί τόσο στενά άτομα με Rh-αρνητικό αίμα;

Απάντηση: Επειδή τα άτομα με Rh-αρνητικό τύπο αίματος είναι πραγματικά διαφορετικά.

Κοσμική ερευνητική ομάδα σύγκλισης

Τόσο διαφορετικό, στην πραγματικότητα, ότι ορισμένοι επιστημονικοί ερευνητές πιστεύουν ότι μόνο μέσω της εισαγωγής της εξωγήινης ζωής στον πλανήτη Γη, όπως και στις εξωγήινες βιολογικές οντότητες (EBEs) από το διάστημα, μπορεί να εξηγηθεί ο τύπος Rh-αρνητικού αίματος. Άλλοι εξελικτικοί θεωρητικοί υποστηρίζουν ότι:

«… Υπάρχει μια αδιάλειπτη γραμμή αίματος από πρώιμα ανθρώπινα
πρωτότυπα 
(προ-ανθρώπους) έως σήμερα.
(Πηγή:  Το μυστήριο του Rh-Negative Blood – Άγνωστη γενετική προέλευση )

Το πραγματικό ερώτημα σε αυτό το σύγχρονο μυστήριο είναι: Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθεί εκείνους με Rh-αρνητικό παράγοντα, ειδικά εκείνους με O- αίμα, με τέτοιες εξαιρετικές τεχνικές παρακολούθησης – παγκοσμίως;

Τα X-Files

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση μπορεί να παρεκταθεί από ένα λίγο γνωστό factoid.

Αυτό το factoid έγινε εμφανές σε όποιον παρακολουθούσε  τα αρχεία X για οποιαδήποτε χρονική περίοδο. *

Επεισόδιο X-FILES 2016: Δεν υπάρχουν αλλοδαπές απαγωγές, μόνο κυβερνητικές απαγωγές

Αυτή η πολύ δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «επιστημονικής φαντασίας» κωδικοποιήθηκε στην πραγματικότητα με τέτοιο τρόπο ώστε να διαδώσει πολλές κρυφές αλήθειες σχετικά με τις μυστικές λειτουργίες διαφόρων οργάνων του Κράτους Εθνικής Ασφάλειας, τόσο εντός όσο και εκτός της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ. Σχεδιάστηκε ιδιαίτερα για να αποκαλύψει κρίσιμες λεπτομέρειες σχετικά με τις μυστικές επιχειρήσεις των μαύρων προϋπολογισμών μυστικών υπηρεσιών και ειδικών μυστικών υπηρεσιών που ασχολούνται με UFO, εξωγήινες επισκέψεις και εξωγήιους πολιτισμούς, τόσο γνήσια όσο και κατασκευασμένα.

Στην πραγματικότητα, το The X-Files χρησιμοποιήθηκε συστηματικά για να ενημερώνει το κοινό που βλέπει για πολλές οδυνηρές και μερικές φορές εξαιρετικά ραδιενεργές αλήθειες. Οι περισσότερες από αυτές τις διαβαθμισμένες πληροφορίες διασκορπίστηκαν προσεκτικά σε πολλά προφανή μυθιστορήματα σε σχεδόν κάθε επεισόδιο. Με αυτόν τον τρόπο, η αμερικανική ψυχή αποτυπώθηκε ανεξίτηλα με πολλές εσωτερικές γνώσεις σχετικά με την κρυφή σκιώδη κυβέρνηση στην οποία κανονικά δεν θα είχε εκτεθεί ποτέ.

Η τελική σειρά των X-Files αποκάλυψε μια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αλήθεια για τις περιβόητες απαγωγές εξωγήινων, η οποία πλέον θεωρείται κοινή γνώση των λάτρεις των UFO και ET.  Ότι δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν απαγωγές εξωγήινων. υπάρχουν μόνο κυβερνητικές απαγωγές.  Και, ότι το εξαιρετικά εντυπωσιακό  περιστατικό UFO του Roswell , όπως και τα άλλα πολυάριθμα γεγονότα UFO, εκτελέστηκε στην πραγματικότητα από το Στρατιωτικό των ΗΠΑ και το Χόλιγουντ για να διαδώσει την ψεύτικη ιστορία που μας επισκέπτονται οι εξωγήινοι , και ακόμη και να συντρίψουν τα διαστημόπλοιά τους στη Γη (προφανώς εξάντλησαν αέριο).

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Όλες οι υποτιθέμενες απαγωγές εξωγήινων ήταν στην πραγματικότητα περίτεχνα φάρσες που διαπράχθηκαν εναντίον ανυποψίαστων ανθρώπων που μεταφέρθηκαν σε ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια βαθιά υπόγεια. Η ψευδαίσθηση των διαστημοπλοίων που διοικούνταν από τους EBE και τους κακούς γκρίζους εξωγήινους που περιβάλλουν τα τραπέζια λειτουργίας κατασκευάστηκε ως κάλυψη για να επιτρέψει χιλιάδες απαγωγές ατόμων που ενδιαφέρουν η κυβέρνηση. Ένα δυσανάλογο ποσοστό των ποινικών απαγωγές αυτές που βιώνουν τα θύματα με Ο- αίματος.

Αυτό είναι το σκηνικό στο οποίο οι λεγόμενες «απαγωγές εξωγήινων» υποτίθεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό το συνεχιζόμενο φαινόμενο παραλληλίζει τέλεια μια άλλη σημαντική εξέλιξη – τη δημιουργία του Κράτους Εθνικής Ασφάλειας , το οποίο, στην πραγματικότητα, είναι ένα  “Παγκόσμιο Πλαίσιο Ασφάλειας και Επιτήρησης” .

Λοιπόν, ποιος είναι ακριβώς η κυβέρνηση που απαγάγει τακτικά για να τα στείλει σε υπόγεια εργαστήρια στη Νεβάδα, τη Γιούτα ή το Κολοράντο για αρκετά σκόπιμους ανθρώπινους πειραματισμούς;

Γιατί οι Rh-αρνητικοί τύποι αίματος είναι πιο πιθανό να είναι θύματα «απαγωγής αλλοδαπών»;

Η κυβέρνηση, όπως αποδεικνύεται, έχει μια ικανοποιητική όρεξη για απομακρυσμένους θεατές, τηλεπαθητικές, διορατικές, διορατικές, ψυχικές και άλλους πολύ προικισμένους ανθρώπους των οποίων η εξωσυνδετική αντίληψη (ESP) λειτουργεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, οι Ένοπλες Υπηρεσίες των ΗΠΑ και διάφορες Υπηρεσίες Πληροφοριών έχουν προσλάβει επιθετικά άτομα που έχουν αποδειχθεί πολύτιμα στρατιωτικά και / ή στοιχεία πληροφοριών. Γιατί όχι – ποιος καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι ενός αντιπάλου σε περιόδους πολέμου ή οικονομικής σύγκρουσης; Εκτός από το ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι ταλαντούχες ψυχές δωροδοκούνται ή εκβιάζονται, εξαναγκάζονται ή αναγκάζονται να αναλάβουν τις αμφίβολες εργασίες τους.

O- Blood

Αυτό συμβαίνει ακριβώς ότι εκείνα τα ανθρώπινα όντα που έχουν O- αίμα έχουν πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι προικισμένα με υπερ-λογικές ικανότητες. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που βλέπουν πράγματα και ακούνε πράγματα που κανείς άλλος δεν κάνει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν πραγματικά να δουν πίσω από το πέπλο που χωρίζει τους περισσότερους άλλους από την άλλη πλευρά. Όχι μόνο η άλλη πλευρά όπως στο «μετά το θάνατο». Αντίθετα, τα άλλα επίπεδα ύπαρξης, άλλες διαστάσεις και παράλληλα σύμπαντα που κυριολεκτικά αλληλοδιεισδύουν στη Γη μας. Η Γη είναι ένας 3η Πυκνότητα πλανήτη στο δρόμο για να γίνει μια 5η σφαίρα πυκνότητας, έτσι ώστε το Ο-οι τύποι μπορούν να αντιληφθούν τις υψηλότερες πυκνότητες πριν από τους περισσότερους άλλους. Ειδικά καθώς οι σημερινοί διαχρονικοί συνεχείς μεταμορφώνονται μέσω της 4ης πυκνότητας είναι οι Rh-αρνητικοί λαοί που είναι πιο συντονισμένοι με εξω-χωρικά γεγονότα και εξω-χρονικές αλλαγές.

Αυτοί οι σύγχρονοι προφήτες μοιάζουν με τους βλέποντες και τους σοφούς των παλιών που μπορούσαν κυριολεκτικά να δουν το μέλλον. Ήταν οι μαντείοι και οι ηθικοί του παρελθόντος, καθώς είναι οι φουτουριστές και οι προγνωστικοί του σήμερα. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι εντελώς άγνωστη τόσο στον εαυτό τους όσο και στις κοινότητές τους. Μόνο η κυβέρνηση γνωρίζει πραγματικά ποιος τους έχει την αποτελεσματικότητα του δικτύου κατασκοπείας και επιτήρησης της NSA, το οποίο κατέχει και διαχειρίζεται αποτελεσματικά τον Παγκόσμιο Ιστό . Μόνο όσοι δεν είναι τηλεφωνικά ή ψηφιακά συνδεδεμένοι είναι σχετικά απαλλαγμένοι από τέτοιο μικροσκοπικό έλεγχο της ζωής και των επικοινωνιών τους.

Θα έπρεπε λοιπόν να είναι αυτονόητο γιατί η κυβέρνηση παρακολουθεί τόσο στενά αυτά τα άτομα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι στρατιωτικοί των Δυτικών συμμάχων υποβοηθήθηκαν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια αυτής της αποκαλυπτικής σύγκρουσης από απομακρυσμένους θεατές και άλλους που είχαν εξουσία αναγνώρισης. Αυτά τα άτομα με τη δεύτερη όραση τέθηκαν τακτικά στην υπηρεσία στρατιωτικών πληροφοριών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θεωρήθηκαν απαραίτητα για την επιτυχή πολεμική προσπάθεια.

Fast forward στη θέση WW2 κόσμο και την αναδυόμενη βαθύ κράτος  το οποίο έχει γίνει ακόμα πιο ερωτευμένος με τις υπεραισθητική ικανότητες αυτών των προικισμένος ανθρώπων με Rh αρνητικό αίμα, ειδικά τα εξαιρετικά έμπειρος Ο- τύπους. Αν για να κερδίσουν για πάντα πλεονέκτημα έναντι των αντιληπτών εχθρών, οι ηγέτες της σκιώδους κυβέρνησης χρησιμοποίησαν αυτούς τους προκατόχους παρατηρητές. Φυσικά, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί η υπεροχή τους σε ολόκληρο τον πολιτισμό, οι ίδιοι τύποι ESP δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τον εχθρό. Ως εκ τούτου, το σύστημα παρακολούθησης ξεκίνησε με σοβαρότητα. Όπως και οι διαβόητες ομάδες δολοφονίας της CIA που έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη για δεκαετίες, λαμβάνοντας αντιληπτές τις απειλές για την αυτοκρατορία, όπως κρίθηκε απαραίτητο.

Η βάση δεδομένων

Η ίδια παγκόσμια βάση δεδομένων που παρακολουθεί τύπους αίματος έχει επίσης τις ακριβείς πληροφορίες γέννησης (π.χ. τοποθεσία, ημερομηνία, ώρα, πρόγραμμα εμβολιασμού κ.λπ.) για κάθε άτομο στη Γη. Αυτό επιτρέπει να δημιουργηθεί γρήγορα ένα ακριβές αστρολογικό διάγραμμα γέννησης για κάθε άνθρωπο. Η συλλογή και η ερμηνεία τόσων δεδομένων για κάθε άτομο επιτρέπει στον εκπαιδευμένο αναλυτή νοημοσύνης να συντάξει ένα σύνθετο από κάθε πιθανό ψυχικό και μυστικιστικό, επαναστάτη και επαναστατικό, εφευρέτη και καινοτόμο, εικονοκλάστη και μη συμμορφωτή, αιρετικό και αντιφρονούντα, εγκληματία και γκάνγκστερ στον πλανήτη.

Τώρα, γιατί μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες για τους ηγέτες του Στρατιωτικού-Βιομηχανικού Συγκροτήματος . Ή το Κυβερνητικό-Εταιρικό Συγκρότημα ; Ή η κυβέρνηση του Shadow World ;

Η προφανής απάντηση είναι «να τα βγάλεις πέρα» . Ολα τους. Πριν από οποιονδήποτε από αυτούς τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ στοχαστές και ειρηνιστές (όπως οι beatniks και hippies που έκλεισαν κυριολεκτικά τον Πόλεμο του Βιετνάμ) να κάνουν κάτι που πραγματικά αναστατώνει το καλάθι. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που δεν θέλει το Deep State , είναι ένας «Nikola Tesla» του 21ου αιώνα που τρέχει δίνοντας δωρεάν συσκευές ενέργειας σε κάθε Tom, Dick και Harry που κάνει κλικ στο δωρεάν κουπόνι. Σωστά?!

Nikola Tesla had O- blood.

Απλώς σκεφτείτε τις πολυάριθμες και εκτεταμένες επιπτώσεις της ελεύθερης ενέργειας. Τι, προσεύχονται, λένε, θα κάνουν οι βαρόνοι του Big Oil με τόσο πολύ πετρέλαιο και αέριο που κάθονταν στα πηγάδια τους; Τι θα κάνουν οι ιδιοκτήτες ανθρακωρυχείων και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας πυρηνικής ενέργειας; Και, τι γίνεται με τις πρώτες εταιρείες ηλιακής ενέργειας που θέλουν να κάνουν μια γρήγορη απόδοση των τεράστιων επενδύσεών τους; Μόνο μια απλή συσκευή ελεύθερης ενέργειας θα μπορούσε να προκαλέσει πραγματικό χάος σε όλο τον κόσμο.

Εδώ βρίσκεται ο πραγματικός λόγος για μια τέτοια τεράστια βάση δεδομένων που παρακολουθεί κάθε ανθρώπινο, ανθρωποειδές και ξένο-ανθρώπινο υβρίδιο που περπατά επί του παρόντος στον πλανήτη.

ΕΛΕΓΧΟΣ!

Όταν μόλις 2 από αυτούς τους πολύ ειδικούς συναντηθούν, δεν μπορούν μόνο να ξεκινήσουν μια επανάσταση που αλλάζει έθνος, αλλά μπορούν να πυροδοτήσουν μια επανάσταση συνείδησης. Με το Διαδίκτυο να λειτουργεί πλέον σε πλήρη κλίση, οι πραγματικές ευκαιρίες για απαράμιλλη συνεργασία είναι σχεδόν ατελείωτες μεταξύ της ψυχικής ευφυΐας. Έτσι είναι οι πιθανότητες ότι πολλά από αυτά τα λαμπρά όντα του φωτός θα αρχίσουν να συνεργάζονται για να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Όταν οι πραγματικά προηγμένοι τύποι O αρχίζουν να συνωμοτούν με ομοϊδεάτες που λειτουργούν σε όλους τους επιστημονικούς κλάδους, τόσο θεωρητικοί όσο και πρακτικοί, ούτε ο ουρανός είναι το όριο.

Αναπόφευκτες δυσκολίες

Τώρα ο αναγνώστης ξέρει γιατί πολλά αρνητικά Ο παρακολουθούνται κυριολεκτικά, και πολλές φορές κυνηγούν, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους (σκεφτείτε Tesla). Φυσικά, το ίδιο ισχύει για κάθε άλλο άτομο που επιδεικνύει ανώτερη διάνοια, ικανότητα εγκεφάλου, εξωσυντηρητικές δυνάμεις, προφητικές ικανότητες ή άλλες μοναδικές ικανότητες που δεν είναι Ο- . Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν επίσης TPTB σοβαρούς πονοκεφάλους επίσης. Τα παιδιά Indigo και Crystal είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά για το ίδρυμα, το οποίο είναι ο λόγος για τον τόσο αυτισμό που προκαλείται από εμβόλιο, το σύνδρομο Asperger και τη διαταραχή υπερκινητικότητας με έλλειμμα προσοχής.

Όλοι αυτοί οι εξαιρετικοί χαρακτήρες χωρίζονται τελικά σε δύο κατηγορίες: τα περιουσιακά στοιχεία και τις υποχρεώσεις. Θεωρούνται είτε φίλοι είτε εχθροί του Deep State . Πρόκειται είτε για ένα πολύ σοβαρό μέρος του προβλήματος, είτε ως αναπόσπαστο μέρος της λύσης, όσον αφορά το κράτος εθνικής ασφάλειας .

Πολλά από αυτά τα ταλαντούχα άτομα είχαν ανεξήγητες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ανάλογα με το ποιοι είναι (δηλ. Ο σταθμός τους στη ζωή και η θέση τους στην κοινωνία), και πόσο μεγάλη απειλή θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στο TPTB στο μέλλον, ορισμένες από αυτές τις εμπειρίες θα έπρεπε να επανεξεταστούν σοβαρά. Όταν κοιτάξουμε μέσα από το φακό της κατανόησης «Rh-αρνητικό αίμα», πολλά πράγματα θα αρχίσουν να πηκτώνονται. Για παράδειγμα:

Γιατί συνελήφθησαν για jaywalking στα 18 όταν όλοι το κάνουν.

Γιατί εκδιώχθηκαν από το γυμνάσιο επειδή δεν έκαναν ουσιαστικά τίποτα ή επειδή είχαν χαρακτηριστεί ως «αδιόρθωτο».

Γιατί εκδιώχθηκαν ξαφνικά από το σπίτι κατά τη διάρκεια των χρόνων Generation Gap

Γιατί διαφορετικοί «φίλοι» τους έδωσαν πραγματικά ναρκωτικά αναψυχής (όλων των ειδών) δωρεάν.

Γιατί πάντοτε ήταν πολύ άρρωστοι ή τρομερά αποπροσανατολισμένοι κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά από ταξίδια με αεροπλάνο.

Γιατί απορρίφθηκαν από ένα κολέγιο μόνο για να γίνουν δεκτά από ένα άλλο που δεν είχε νόημα.

Γιατί οι συγκάτοικοί τους στο κολέγιο ήταν είτε πολύ αντιφατικοί είτε ασυνήθιστα φιλικοί.

Γιατί χωρίστηκαν στον Νόμο για την Ψυχική Υγεία επειδή είχαν «υπερβολική αντίδραση» ή απλά επειδή ήταν διαφορετικοί.

Γιατί έγιναν μέρος σε αγωγή που πραγματικά δεν τους αφορούσε. Ή έγιναν εναγόμενοι σε μια επινοημένη και δόλια αγωγή.

Γιατί κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για έγκλημα ή για πολλά εγκλήματα που δεν διέπραξαν.

Γιατί απολύθηκαν ανέντιμα από τις ένοπλες υπηρεσίες.

Κάθε ένας από αυτούς τους λαούς θα πρέπει να ρίχνει μια πολύ προσεκτική ματιά στα κολέγια. Αυτή είναι η πρώτη φορά που πολλοί έφυγαν από το σπίτι του γονέα για πρώτη φορά. Όχι μόνο μερικές από αυτές τις πολύ ευαίσθητες ψυχές ήταν πολύ ευάλωτες, ήταν επίσης αρκετά εντυπωσιακές. Για παράδειγμα, η CIA είναι γνωστή για την επιθετική πρόσληψη σε πανεπιστημιουπόλεις σε όλες τις ΗΠΑ και όχι μόνο. Θα χρησιμοποιήσουν κάθε συσκευή και μηχανική κατεργασία που έχουν ποτέ επινοηθεί για να κλείσουν στο θήραμά τους… μέχρι να εξουδετερωθούν αποτελεσματικά ή να πείσουν να ενταχθούν στην εταιρεία  (γνωστή και ως CIA).

Είναι επίσης κατά τη διάρκεια των κολλεγιακών χρόνων που πολλοί άλλοι χαρακτήρες που έχουν τοποθετηθεί σκόπιμα μπορούν να μπουν στη ζωή τους – χωρίς πρόσκληση. Πόσο συχνά συνέβη αυτό όταν έλειπαν από το σπίτι τους, ταξίδευαν στο εξωτερικό ή σε εξωτικές διακοπές;

Πολλές παράξενες ή μεταβαλλόμενες ζωτικές εμπειρίες έχουν συμβεί σε πολλές ψυχικές ψυχές αφού έφυγαν από ένα μπαρ, ένα πάρτι ή μια κοινωνική λειτουργία, ειδικά όταν το αλκοόλ έρεε και τα ναρκωτικά ήταν επικρατούσα. Σαφώς, όσο περισσότερη έκθεση σε ορισμένους τύπους κοινωνικών ομάδων και δημόσιων λειτουργιών που είχαν κατά τη διάρκεια μιας ζωής, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να συμβούν γεγονότα που ανέφεραν σαφώς ότι θεωρούνται ως περιουσιακό στοιχείο ή υποχρέωση. Είναι η ασυναγώνιστη κοινωνική υπόθεση ή η κοινωνική περίσταση υψηλού προφίλ, όταν πολλοί έχουν διαμαρτυρηθεί για περίεργα συμβάντα που αποδείχθηκαν πολύ επικίνδυνα και μερικές φορές θανατηφόρα.

Βασκικοί αυτονομιστές

______________________________________________________________
Ειδική σημείωση:
Οι Βάσκοι «είναι μια αυτόχθονες εθνοτικές ομάδες που χαρακτηρίζονται από τη βασκική γλώσσα, μια κοινή βασκική κουλτούρα και έχουν κοινή καταγωγή με τους αρχαίους Vascones» . [1] Ζουν σε αυτό που είναι  «γνωστό ως Χώρα των Βάσκων, μια περιοχή που είναι Βρίσκεται γύρω από το δυτικό άκρο των Πυρηναίων στην ακτή του Βισκαϊκού Κόλπου και εκτείνεται σε τμήματα της βόρειας-κεντρικής Ισπανίας και της νοτιοδυτικής Γαλλίας » . [1] Ως μία ομάδα ανθρώπων, οι Βάσκοι κατέχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Ο- αίμα σε ολόκληρο τον κόσμο (Βλέπε χάρτη παραπάνω). Η βασκική γλώσσα είναι εξαιρετικά μοναδική στο ότι «δεν σχετίζεται με τις άλλες γλώσσες της Ευρώπης και μάλιστα, ως γλώσσα απομόνωσης, οποιαδήποτε άλλη γνωστή γλώσσα » . [2] Το κρίσιμο σημείο είναι ότι οι Βάσκοι είναι πραγματικοί επαναστάτες που αγωνίστηκαν για τη νόμιμη ανεξαρτησία τους για αιώνες. Στη σύγχρονη εποχή, το αυτονομιστικό κίνημα των Βάσκων διακρίθηκε για την εξαιρετική του επιμονή και την αγριότητα. Αν και σχετικά μικρός σε αριθμό, το βασκικό μπορεί να είναι αρκετά σκληρό και έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας τρομερός αντίπαλος. Στους κύκλους πληροφοριών, οι Βάσκοι γνωρίζουν καλά ότι είναι μερικοί από τους πιο επιφυλακτικούς και ανθεκτικούς επαναστάτες στον κόσμο. Ως εκ τούτου, παρακολουθούνται όπως κανένα άλλο δημογραφικό στοιχείο στη Γη. Μέσα στα σχετικά πεδία της επιστημονικής έρευνας, είναι καλά κατανοητό ότι αυτή η συγκεκριμένη ευρωπαϊκή γραμμή αίματος κρατά το κλειδί για την κατανόηση από πού προήλθε αρχικά ο Rh-αρνητικός τύπος αίματος, καθώς και γιατί O-Το αίμα παρέχει τέτοιες ειδικές δυνατότητες σε αυτά τα άτομα.
______________________________________________________________

Προειδοποίηση για όλα τα αρνητικά O

Αυτή η έκθεση γράφτηκε για πολλούς που δεν γνωρίζουν εντελώς αυτό το εξαιρετικά επακόλουθο θέμα. Ο συγγραφέας Ο παρατήρησε από νωρίς ότι κατά τη διάρκεια πολλών αεροπορικών πτήσεων καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του, δημιουργήθηκε μια εξωφρενική και ανεξήγητη αλλοιωμένη κατάσταση που θα μπορούσε να είχε συμβεί μόνο ως αποτέλεσμα του ναρκωτικού. Αυτές οι εμπειρίες ήταν πάντα εξαιρετικά άβολες και αποπροσανατολιστικές, και πολλές φορές άρρωστες. Εμφανίστηκαν επίσης κατά τη διάρκεια περιόδων που χαρακτηρίζονται από πολύ σημαντικούς λόγους για ταξίδια ή / και σημαντικές συγκυρίες στη ζωή. Πόσο εύκολο είναι να αλλάξετε το φαγητό και το ποτό σας με ναρκωτικά ενώ πετάτε. Το φυλλάδιο είναι ουσιαστικά ένας αερομεταφερόμενος αιχμάλωτος.

Το ίδιο ισχύει και για τα εστιατόρια. Ο συγγραφέας παρατήρησε και πάλι παρόμοιες, αλλά όχι τόσο δραματικές, εμπειρίες που έλαβαν χώρα μετά το φαγητό του εστιατορίου. Αυτά τα εστιατόρια ήταν πάντα καλά εδραιωμένα εστιατόρια με αστρική φήμη και σπάνια Mom & Pop. Ξέρετε, αυτοί που διευθύνονται από πρώην πράκτορες της CIA που εξακολουθούν να είναι συμβασιούχοι.


Μια προειδοποιητική ιστορία
Ενδεικτικά, υπήρχε κάποτε ένα μέρος που ονομάζεται Incline Village στη Νεβάδα που κάποτε φιλοξένησε μια ομάδα πραγματικών beatniks και παλαιότερων τύπων χίπηδων, φιλοσόφων και ποιητών, πολιτικών μεταρρυθμιστών και αντιπολεμικών διαδηλωτών, γιόγκι και μυστικιστών. Ο Ken Wilbur, ένας από τους κορυφαίους στοχαστές στο Incline, κατέρρευσε μυστηριωδώς με μια εξουθενωτική ασθένεια (που ονομάζεται RNase Enzyme Deficiency Disease) που τον άφησε στο κρεβάτι για μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής του. Τόσο εξουθενωμένος έγινε ο Κέν που αναγκάστηκε ουσιαστικά στο έργο της φιλοσοφίας και γραφής της ζωής του ενώ ήταν στο κρεβάτι. Τώρα αυτό που είναι αρκετά αξιοσημείωτο για αυτήν την ιστορία είναι ότι πολλοί άλλοι, που επίσης έζησαν σε αυτήν την αντιπολιτισμική κοινότητα, υπέφεραν παρομοίως με αυτήν ή τη νόσο της Νέας Εποχής. Ήταν μια φυσικά μολυσμένη παροχή νερού, ή ήταν κάτι τοξικό που σκόπιμα τοποθετήθηκε στο νερό; Ή, ήταν ένας βιολογικά σχεδιασμένος παράγοντας μολυσματικών ασθενειών που απελευθερώθηκε σκόπιμα ως βιολογικό όπλο με άγνωστο φορέα διάδοσης (π.χ. chemtrails); Ακριβώς όπως ο Ιός Epstein-Barr δημιουργήθηκε σε στρατιωτικά εργαστήρια και κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και της δεκαετίας του ’70 για να εκδηλωθεί ως Μονοπυρήνωση Στάδιο Ι μεταξύ των επαναστατικών χίπηδων και των λουλουδιών, έτσι και πολλές άλλες ασθένειες κατασκευάζονται τακτικά για να στοχεύουν συγκεκριμένες γραμμές αίματος και γενετικά μακιγιάζ , φυλές και εθνικότητες σήμερα.  


Ιστορικά, το COINTELPRO του FBI [3] διείσδυσε σε τέτοιες ομάδες για διάφορους λόγους, όπως ακριβώς η CIA διεισδύει κρυφά σε διάφορους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για πολλές δεκαετίες. Σε κάθε περίπτωση, είτε αναζητούν μελλοντικούς πράκτορες για πρόσληψη ή εντοπισμό των ασυνείδητων ταραχοποιών προκειμένου να τους παρακολουθούν και να τους παρακολουθούν – για το υπόλοιπο της ζωής τους.

συμπέρασμα

Η κατώτατη γραμμή: Ποτέ δεν ήταν τόσο σημαντικό να γνωρίζετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

Είναι πάντοτε σοφό να είμαστε ενήμεροι όταν παρακολουθείτε κοινωνικές λειτουργίες, ιδίως εκείνες που βρίσκονται εκτός της φυσιολογικής σφαίρας της ζωής κάποιου. Συνιστάται να είστε συνειδητά παρόντες με τέτοιο τρόπο που να μην εκτίθεται σε οποιοδήποτε είδος αταξίας.

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης σε όλες τις ΗΠΑ, θα πρέπει να εξεταστούν διεξοδικά νέοι ξένοι που εμφανίζονται στη ζωή τους. Οποιαδήποτε ασυνήθιστα περίεργη συμπεριφορά από μέλη της οικογένειας ή γείτονες, συναδέλφους ή συμπαίκτες πρέπει να παρακολουθείται και να σημειώνεται.

Όποιος έχει Rh-αρνητικό που έχει μια τολμηρή ή εντυπωσιακή στάση στην κοινότητα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Όλες οι σχέσεις, τόσο προσωπικές όσο και επιχειρηματικές, πρέπει να επανεκτιμηθούν για τις πραγματικές συνεισφορές τους στη ζωή κάποιου. Οι γνωστοί των επιχειρήσεων ειδικά πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά ώστε να μην παγιδευτεί από μια κακή συμφωνία.

Υπάρχουν πολλά άλλα κομμάτια σε αυτό το πολύπλοκο παζλ που δεν εμπίπτουν στο πεδίο αυτής της έκθεσης. Το CCRG θα προσπαθήσει να τα αντιμετωπίσει, καθώς και να προσφέρει επιπλέον αποκαλύψεις, στην επόμενη δόση αυτής της σειράς.

Cosmic Convergence Research Group
5 Φεβρουαρίου 2017

Σημείωση του συγγραφέα

Αυτή η ιστορία δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι με τους άλλους τύπους αίματος που έχουν επίσης ανεπτυγμένες ψυχικές ικανότητες. Είναι απλώς ότι οι Rh-αρνητικοί λαοί, ειδικά οι τύποι O, έχουν ένα υπερβολικά υψηλό ποσοστό διορατικών και τηλεπαθητικών, οραματιστών και προφητών μεταξύ τους.

http://themillenniumreport.com/2017/02/why-are-tptb-tracking-people-with-rh-negative-blood-so-closely/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>