«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάλεσμα στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής COVID-19

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ 10

Ρώμη, 12 – 14 Σεπτεμβρίου 2021

Εκ μέρους των διοργανωτών

Οργανώνουμε μια σύνοδο κορυφής στη Ρώμη, 12-14 Σεπτεμβρίου του 2021. Αυτή η σύνοδος κορυφής θα ενώσει όλους τους επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο που έχουν μελετήσει και προωθήσει πρωτόκολλα έγκαιρης θεραπείας για την Covid-19 που έχουν αγνοηθεί και λογοκριθεί. Θα γίνει επίσης συζήτηση με τη συμμετοχή νομικών για τη νομική εισαγωγή της πρώιμης/έγκαιρης θεραπείας για ασθενείς με Covid-19 στη χώρα τους.

Πολλοί ανυπομονούσαν για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ασφαλούς, ανοιχτού και με σεβασμό διάλογου για την ανασκόπηση και σύγκριση αποτελεσματικών θεραπειών για την Covid-19. Αυτή είναι η ευκαιρία να ενωθούμε παγκοσμίως και να βρούμε τις λύσεις που θα βοηθήσουν να απαλλαγούμε από αυτήν την ασθένεια.

Μεταξύ άλλων διακεκριμένων γιατρών και επιστημόνων, θα είναι φυσικά παρόντες στη Ρώμη, οι R. Malone και T. Lawrie και πολλοί Ιταλοί γιατροί που θεραπεύουν ασθενείς με Covid-19 από τον Απρίλιο του 2020 . Οι Kory, McCullough, Carvalho, Zelenko, Patterson, Carvalho θα συμμετέχουν διαδικτυακά.

Παράλληλα με τους γιατρούς υπάρχει επίσης μια λίστα δικηγόρων και κυβερνητικών εκπροσώπων που έχουν προσκληθεί, καθώς και ακτιβιστές και ΜΜΕ.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

12 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Επαγγελματίες Υγείας θα συναντηθούν για να συζητήσουν και να συγκρίνουν την έρευνα σχετικά με τις θεραπείες για την Covid-19

13 Σεπτεμβρίου 2021

Οι επαγγελματίες καλούνται από τη γερουσιαστή Roberta Ferrero να παρουσιάσουν τα συμπεράσματά τους στην Ιταλική Γερουσία.

14 Σεπτεμβρίου 2021

Θα δοθεί η ευκαιρία στους επαγγελματίες να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους στο κοινό και τα ΜΜΕ.

Η διαδικτυακή παρακολούθηση και συμμετοχή είναι διαθέσιμη, οπότε ελέγξτε τις πληροφορίες εγγραφής στο κάτω μέρος του καλέσματος.

Αυτό όμως που θα έχει τον πιο ισχυρό αντίκτυπο είναι η ζωντανή παρουσία – ο ένας δίπλα στον άλλο – ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΠΟΛΛΟΙ.

Οι εκπρόσωποι των δημόσιων θεσμών μπορούν επίσης να επιλέξουν να συνεισφέρουν στη συζήτηση, οπότε παρακαλώ, αν είστε πρόθυμοι να το κάνετε, να το αναφέρετε στην εγγραφή σας.

Λέγοντας αυτά, θα ήταν τιμή μας να συμμετέχετε όπως μπορείτε. (διαδικτυακά, με βίντεο, ζωντανά).

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες στο internationalcovidsummit@gmail.com

Όλοι θυμόμαστε πού ήμασταν όταν ακούσαμε για τα πρώτα θύματα της Covid-19 στην ΙΤΑΛΙΑ ….

Ας θυμώμαστε τη συνάντησή μας ενωμένοι όλοι στην ΙΤΑΛΙΑ, όταν όλα αυτά τελείωσαν…

Με Θερμούς Χαιρετισμούς,

Οι διοργανωτές της ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ COVID-19

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:

https://www.internationalcovidsummit.com

* Επικοινωνήστε επίσης με το greece@worldfreedomalliance.org σε περίπτωση δυσκολίας εγγραφής

———————————————————————————————-

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να εγγραφείτε στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Covid στη Ρώμη 2021ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Απαιτείται ΕΓΓΡΑΦΗ ακόμη και για όσους/ες παρακολουθήσουν/συμμετέχουν διαδικτυακά, ώστε να μπορέσουμε να σας στείλουμε του συνδέσμους του streaming  και των μεταφράσεων.

ΒΗΜΑΤΑ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

1. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.internationalcovidsummit.com/

2. Κάντε κλικ στην ένδειξη ΕΓΓΡΑΦΗ/REGISTRATION στο επάνω μέρος

3. Κάντε κλικ στο AUDIENCE/PROFESSIONALS/MEDIA – KOINO/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΝΟΜΙΚΟΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ/ΜΜΕ, ανάλογα σε ποια κατηγορία ανήκετε

4. Κωδικός πρόσβασης: όπου απαιτείται(παρακαλώ επικοινωνήστε στη διεύθυνση internationalcovidsummit@gmail.com  για τον κωδικό ανάλογα  με την κατηγορία που θα επιλέξετε AUDIENCE/PROFESSIONALS/MEDIA – KOINO/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΝΟΜΙΚΟΙ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ/ΜΜΕ)

5. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ(αν σας ζητηθεί) και επιλέξτε SUBMIT/ΥΠΟΒΟΛΗ

*Αν φέρνετε επισκέπτες, μην χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φόρμα εγγραφής.

Θα δείτε έναν σύνδεσμο στην ένδειξη NOTE/ΣΗΜΕΙΩΣΗ σε αυτήν τη σελίδα όπου μπορείτε να εγγράψετε τους καλεσμένους σας για την 3η ΗΜΕΡΑ.

** Αν υπάρχει κάποιος άλλος επαγγελματίας που γνωρίζετε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει, παρακαλώ επικοινωνήστε στη διεύθυνση internationalcovidsummit@gmail.com πριν εγγραφείτε

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>