«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Ο Fauci λέει ότι το CDC άλλαξε την οδηγία μάσκας επειδή τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν την ινδική παραλλαγή «Delta» Δε το λέω εγώ, Ο δολοφόνος Φαουτσι το λέει!

Opera Στιγμιότυπο_2021-07-30_183913_safehomediy.com

ΥγείαΝέα

Ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας μολυσματικών ασθενειών του έθνους λέει ότι η ινδική παραλλαγή Covid «Delta» έχει τα ίδια επίπεδα ιού σε εμβολιασμένα άτομα που έχουν σημαντικές λοιμώξεις όπως σε εκείνους που δεν είναι εμβολιασμένοι.

Ο Δρ Anthony Fauci δήλωσε στο MSNBC την Τετάρτη ότι σημαίνει ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν το Δέλτα και εξηγεί γιατί τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( CDC ) υπαναχώρησαν από τις συστάσεις μάσκας για όσους έκαναν τα εμβόλια.

Προηγούμενη έρευνα είχε δείξει ότι τα άτομα που έχουν προσβληθεί από το Delta έχουν 1.000 φορές περισσότερα αντίγραφα του κοροναϊού στις αναπνευστικές τους οδούς σε σύγκριση με εκείνα που έχουν μολυνθεί με παλαιότερα στελέχη του ιού.

https://safehomediy.com/blood-clot-rates-in-people-getting-astrazeneca-and-pfizer-covid-vaccines-similar-study/

 

Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε ότι το σώμα σας αρχίζει να τρεμοπαίζει και εσύ να αποτυγχάνεις, αλλά έχεις ποτέ σταματήσει να σκεφτείς την απίστευτη δουλειά που συμβαίνει μέσα στο σώμα σου;

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα και όλα ταιριάζουν τόσο καλά, που είναι σχεδόν αδύνατο να το κατανοήσουμε.

Αυτή η παρουσίαση θα σας υπενθυμίσει ότι υπάρχουν θαύματα στο σώμα σας κάθε μέρα.

Αυτό το θείο κατασκεύασμα, το σώμα σου, στο κατέστρεψαν εκ προθέσεως, εμβολιάζοντας σε με σκευάσματα Frankenstein.

Αντί για μυγοσκοτώστρα χρησιμοποίησαν πυροβόλο 120mm

Αλλάζοντάς σου το DNA έπαυσες να είσαι κατ’ εικόνα και ομοίωση  σαν τον Δημιουργό σου.

ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΑΓΕ είναι  ότι

  • ο κ. Γιαννακόπουλος Δημ. είπε ότι δεν κάνω το εμβόλιο  γιατί δεν επιθυμώ να μου αλλάξουν το DNA;

  • ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer είπε ότι δεν επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο;

  • ο Αρχιεπίσκοπος στηρίζει τον Κούλη και αντί να ενώνει χωρίζει τους Χριστιανούς; Έθεσε τον εαυτό του εκτός Εκκλησίας.

Γιατί επιθυμούν να μας ευνουχίσουν; Να μας παραλλάξουν;

Αυτό το είδος τι σχέση έχει με το  «Έρωτα ανίκατε μάχαν….», δεν έχω τίποτε μαζί του, σε καθένα μας μπορούσε να συμβεί αυτό, αλλά δεν πρέπει να ΤΟ έχουμε για Υπουργό Υγείας.

Κάτι τέτοια με κάνουν να πιστεύω ότι η ΝΤΠ θα πέσει σαν χάρτινος πύργος

From: Despena

 Στέργιος Σμυρλής

Α) ΠΡΟΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ  ΣΙΩΝΙΚΗ Ν.Τ.Π.

Β)  ΕΜΒΟΛΙΑ

ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΗΜΙΚΑ ΟΥΣΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ  ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ  ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η Ν.Τ.Π.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομάδα διεθνών σχέσεων     &  ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ