«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γερμανία – στο επίκεντρο των ΗΠΑ

Δημιουργήθηκε από τον BITTNER

Για να κατανοήσουμε την τεταμένη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ευρώπη και ιδιαίτερα η Γερμανία, είναι σημαντικό να εξεταστεί η ιστορική εξέλιξη των τελευταίων 150 ετών. 80 χρόνια μετά την επίθεση της Γερμανίας από τον Χίτλερ στη Σοβιετική Ένωση, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, η οποία ιδρύθηκε μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο και επανενώθηκε με τη ΛΔΓ το 1990, βρίσκεται στο πλευρό των ΗΠΑ ενάντια στη Ρωσία. Λες και η Ρωσία και η Γερμανία δεν είχαν ήδη υποφέρει στο σημείο της πλήρους εξάντλησης από τις ανθρώπινες καταστροφές του Πρώτου και του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Μια σύντομη ανασκόπηση: Η Γερμανική Αυτοκρατορία, που ιδρύθηκε πρόσφατα το 1871, είχε εξελιχθεί σε μια οικονομικά ευημερούσα δύναμη στο κέντρο της Ευρώπης στα τέλη του περασμένου αιώνα.

 Η εκπαίδευση, η επιστήμη και οι τέχνες προωθήθηκαν και ακτινοβολήθηκαν σε όλο τον κόσμο.

Αυτό οδήγησε σε δυσαρέσκεια μεταξύ των αυτοκρατορικών δυνάμεων της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας και μεταξύ των οικονομικών και χρηματοοικονομικών ελίτ των ΗΠΑ.

 Επομένως, από περίπου το 1900 άρχισαν να αναπτύσσουν σχέδια για την εξάλειψη του ενοχλητικού ανταγωνισμού, και για το σκοπό αυτό υποτίθεται ότι θα εξυπηρετούσε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος προετοιμάστηκε κρυφά πολύ πριν από το 1914. (1) Μετά τη νίκη των Συμμάχων, η Γερμανική Αυτοκρατορία έγινε μέρος της Συνθήκης των Βερσαλλιών απίστευτα υψηλοί φόροι αποζημίωσης και αποπληρωμές.

Αυτό έβαλε τη Γερμανία σε επισφαλή θέση, και τα επόμενα χρόνια οι Εθνικοί Σοσιαλιστές κατάφεραν να αποσταθεροποιήσουν όλο και περισσότερο τη νέα Δημοκρατία της Βαϊμάρης.

Ο Χίτλερ, ο οποίος είχε προφανώς προαχθεί και χρηματοδοτηθεί από το εξωτερικό από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, ανέλαβε την εξουσία.

 Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Κατέληξε σε μια άνευ όρων παράδοση, στην οποία συνέβαλε ο βομβαρδισμός των γερμανικών πόλεων μέχρι τον Απρίλιο του 1945 Στη συνέχεια, η υπόλοιπη Γερμανία, δηλαδή ο νεοσυσταθείς FRG, ιδρύθηκε ξανά εναντίον του Μπολσεβικισμού, δηλαδή εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, όπως στον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό συνέβη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, οι οποίες μέχρι σήμερα θεωρούν την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ως είδος υποτελούς κράτους. που είχε προφανώς προωθηθεί και χρηματοδοτηθεί από το εξωτερικό από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, ανέλαβε την εξουσία.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Κατέληξε σε μια άνευ όρων παράδοση, στην οποία συνέβαλε ο βομβαρδισμός των γερμανικών πόλεων μέχρι τον Απρίλιο του 1945 Μετά από αυτό, η υπόλοιπη Γερμανία, δηλαδή ο νεοσυσταθείς FRG, ιδρύθηκε ξανά εναντίον του Μπολσεβικισμού, δηλαδή εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, όπως στον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό συνέβη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, οι οποίες μέχρι σήμερα θεωρούν την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ως είδος υποτελούς κράτους. που είχε προφανώς προωθηθεί και χρηματοδοτηθεί από το εξωτερικό από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, ανέλαβε την εξουσία.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Κατέληξε σε μια άνευ όρων παράδοση, στην οποία συνέβαλε ο βομβαρδισμός των γερμανικών πόλεων μέχρι τον Απρίλιο του 1945. Μετά από αυτό, η υπόλοιπη Γερμανία, δηλ.

Ο νεοσυσταθείς FRG, ιδρύθηκε ξανά εναντίον του Μπολσεβικισμού, δηλαδή εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, όπως στον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό συνέβη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, οι οποίες μέχρι σήμερα θεωρούν την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ως είδος υποτελούς κράτους.

Δηλαδή, ο νεοσύστατος FRG, και πάλι ενάντια στον Μπολσεβικισμό, δηλαδή, ενάντια στη Σοβιετική Ένωση, όπως έκανε στον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό συνέβη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, οι οποίες μέχρι σήμερα θεωρούν την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ως είδος υποτελούς κράτους.

Δηλαδή, ο νεοσύστατος FRG, και πάλι ενάντια στον Μπολσεβικισμό, δηλαδή, ενάντια στη Σοβιετική Ένωση, όπως έκανε στον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό συνέβη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, οι οποίες μέχρι σήμερα θεωρούν την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ως είδος υποτελούς κράτους.

Η επιρροή των ΗΠΑ στη γερμανική πολιτική

Η σημερινή επιρροή δεν προέρχεται μόνο από την Ουάσινγκτον, αλλά και από τα πολύ επιρροή δίκτυα όπως το Atlantik-Brücke, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, το Ινστιτούτο Aspen, το Atlantic Council, η Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, κ.λπ.

Υπάρχουν περισσότερα από 100 από αυτά τα εξαιρετικά επιδραστικά ιδρύματα , στην οποία βρίσκονται πολλοί Γερμανοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιστήμονες. (2) Μερικοί ιδρύθηκαν αμέσως μετά το 1945 και έχουν σημαντική επιρροή στην πολιτική και στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

Ένα μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων κατοχής καταργήθηκε με τη γερμανική συνθήκη το 1955, και το 1990 η συνθήκη δύο συν τέσσερα ήταν προσωρινό συμπέρασμα παρά την έλλειψη συνθήκης ειρήνης.

Η ενωμένη Γερμανία πρέπει να αποκτήσει πλήρη κυριαρχία.

Ωστόσο, οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει ειδικά δικαιώματα μέσω μιας πρόσθετης συμφωνίας για το καταστατικό για την τοποθέτηση στρατευμάτων.

Αυτό επηρεάζει το νομικό καθεστώς των ξένων ενόπλων δυνάμεων που είναι τοποθετημένοι στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία και την εξουσία τους να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των στρατευμάτων.

Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί πολύ ευρέως.

Αυτό περιλαμβάνει παρεμβάσεις στις επικοινωνίες και ειδικά δικαιώματα στην ποινική δίωξη.

Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν υπόψη και άλλες συμφωνίες και επιλογές για τις ΗΠΑ να ασκήσουν επιρροή μέσω μυστικού εξαναγκασμού και εκβιασμού.

Πόσο έντονη είναι η επιρροή στις εσωτερικές υποθέσεις της Γερμανίας στην κατασκευή του αγωγού Nord Stream 2 στη Βαλτική Θάλασσα.

Στη συνέχεια, μπορεί να δηλωθεί ότι η Γερμανία είναι pro forma κυρίαρχη, de facto, ωστόσο, έχει περιορισμένη κυριαρχία μόνο υπό την εποπτεία των ΗΠΑ.

Αφού η Σοβιετική Ένωση είχε αποσύρει τα στρατεύματά της από την Ανατολική Γερμανία το 1990, το αίτημα για αποχώρηση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ τέθηκε ξανά και ξανά.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν περίπου 40 μεγαλύτερες στρατιωτικές βάσεις στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων και του μεγέθους του Λιχτενστάιν.

Τα πυρηνικά όπλα τοποθετούνται στο Büchel στη Ρηνανία-Παλατινάτο.

 Από τον Ramstein, την έδρα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην Ευρώπη, ελέγχονται οι επιχειρήσεις μαχητικών αεροσκαφών στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Σομαλία και την Υεμένη.

Το μεγαλύτερο στρατιωτικό νοσοκομείο των ΗΠΑ εκτός των ΗΠΑ βρίσκεται στο Landstuhl κοντά στο Kaiserlautern.

Η Γερμανία είναι επίσης κέντρο κατασκοπείας των ΗΠΑ. 

Όλα αυτά είναι εφικτά επειδή οι Γερμανοί πολιτικοί ενεργούν ως επιρροές των ΗΠΑ.

Προφανώς αποδέχονται ότι αυτό θα θέσει τη Γερμανία στα αξιοθέατα της ρωσικής πυραυλικής άμυνας.

 Πολλοί άνθρωποι στη Γερμανία δεν το γνωρίζουν αυτό ή το υποστηρίζουν ακόμη και λόγω της μόνιμης κακοποίησης από την πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία οι ΗΠΑ εξακολουθούν να θεωρούνται απελευθερωτές και προστάτες.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζητά από τη Γερμανία να αυξήσει τον στρατιωτικό προϋπολογισμό στο 2% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, αν και 46,9 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη εκτιμηθεί για το 2021.

Η Γερμανία λέγεται ότι είναι η «αιχμή της αιχμής» κατά της Ρωσίας. (3) σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ εξακολουθούν να θεωρούνται απελευθερωτές και προστάτες.

Η αμερικανική κυβέρνηση ζητά από τη Γερμανία να αυξήσει τον στρατιωτικό προϋπολογισμό στο 2% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, αν και 46,9 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη εκτιμηθεί για το 2021.

Η Γερμανία λέγεται ότι είναι η «αιχμή της αιχμής» κατά της Ρωσίας. (3) σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ εξακολουθούν να θεωρούνται απελευθερωτές και προστάτες.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζητά από τη Γερμανία να αυξήσει τον στρατιωτικό προϋπολογισμό στο 2% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, αν και 46,9 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη εκτιμηθεί για το 2021.

 Η Γερμανία λέγεται ότι είναι η «αιχμή της αιχμής» κατά της Ρωσίας. (3)

Η μακροπρόθεσμη στρατηγική των ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ όχι μόνο ακολουθούν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική όσον αφορά τη Γερμανία και τη Ρωσία από το 1945.

Ο πρώην διευθυντής της δεξαμενής σκέψης Stratfor, George Friedman, το εξήγησε έντονα σε μια ομιλία του 2015 στο Σικάγο.

Είπε ότι η κύρια ανησυχία της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής κατά τον τελευταίο αιώνα, του Παγκοσμίου Πολέμου I και II, και του Ψυχρού Πολέμου, ήταν οι σχέσεις Γερμανίας-Ρωσίας.

Και ο κύριος στόχος ήταν να αποφευχθεί η συνεργασία που θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση την υπεροχή των ΗΠΑ.

Διότι εάν το γερμανικό κεφάλαιο και η γερμανική τεχνολογία συνδυάζονταν με ρωσικούς πόρους πρώτων υλών και τη ρωσική εργασία, τότε οι ΗΠΑ θα είχαν ένα μεγάλο πρόβλημα, τόσο οικονομικά όσο και στρατιωτικά.

Γι ‘αυτό έβαλαν ζώνη ασφαλείας γύρω από τη Ρωσία, ένα “Cordon Sanitaire”, όπως το ονόμασε ο Friedman. (4) Αυτή είναι η στρατηγική: Καμία συνεργασία μεταξύ της Γερμανίας και της Ρωσίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν προσέφερε ήδη συνεργασία στην ομιλία του για την πολιτική ειρήνης στο γερμανικό ομόσπονδο κράτος το 2001 και στη συνέχεια ξανά και ξανά – πιο πρόσφατα στις 22 Ιουνίου 2021 σε ένα άρθρο επισκεπτών στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Die Zeit”, το οποίο αξίζει να διαβάσετε να είναι η παγκόσμια δύναμη Νο. 1 με μια πολιτική επιθετικότητας και στρατιωτικού εγκλεισμού της Ρωσίας.

Μέχρι σήμερα, τίποτα δεν έχει αλλάξει · αντίθετα, έχει ωθηθεί υπό την τρέχουσα κυβέρνηση των ΗΠΑ.

 Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο πιο μακροχρόνιος Ρώσοφοβος πολιτικός των ΗΠΑ που είναι υπεύθυνος για όλες τις συγκρούσεις και τους πολέμους των τελευταίων δεκαετιών, από το Αφγανιστάν έως τη Συρία.

Η χαοτικοποίηση και ο διαχωρισμός των κρατών υπήρξε από καιρό μέσο αμερικανικής πολιτικής.

Και προφανώς υπάρχουν σχέδια για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας, πιθανώς ακόμη και για να την ρίξουν σε πόλεμο.

 Ανεξάρτητοι Δυτικοί εμπειρογνώμονες για την εξωτερική πολιτική και την πολιτική ασφάλειας, οι οποίοι επικρίνουν τις ολοένα και πιο επιθετικές ενέργειες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, μιλούν για πολεμικές προετοιμασίες κατά της Ρωσίας, αλλά και εναντίον της Κίνας.

Η χρήση πυρηνικών όπλων έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η λεγόμενη «απεργία αποκεφαλισμού».

μιλάμε για πολεμικές προετοιμασίες ενάντια στη Ρωσία, αλλά και ενάντια στην Κίνα.

 Η χρήση πυρηνικών όπλων έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η λεγόμενη «απεργία αποκεφαλισμού». μιλάμε για πολεμικές προετοιμασίες εναντίον της Ρωσίας, αλλά και εναντίον της Κίνας.

 Η χρήση πυρηνικών όπλων έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η λεγόμενη «απεργία αποκεφαλισμού».

Τα καταστροφικά σχέδια των δυτικών στρατηγικών δεν γνωρίζουν σύνορα, τα οποία φυσικά είναι επίσης καταγεγραμμένα στη Ρωσία και την Κίνα.

Συνολικά, τα πράγματα δεν φαίνονται καλά στη Γερμανία και τον κόσμο.

Προκειμένου να αποφευχθεί ένας επικείμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, θα ήταν ουσιαστικά σημαντικό οι δημοκρατικές οργανώσεις όπως τα συνδικάτα, οι εκκλησίες, τα πανεπιστήμια, αλλά και ένα μεγάλο ειρηνευτικό κίνημα, να υποστηρίζουν όλο και περισσότερο την ειρήνη και τον αφοπλισμό.

Αυτό δεν ισχύει σήμερα στα μέρη. Αλλά αν η ειρήνη και ο αφοπλισμός δεν βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των πολιτικών προσπαθειών, το μέλλον είναι αβέβαιο.

Διότι χωρίς ειρήνη – όπως ήδη είπε ο Willy Brandt – τα πάντα δεν είναι τίποτα.

Πηγές και αναφορές

(1) Αναλυτικά και με περισσότερες πληροφορίες: Wolfgang Bittner, «The new West-East konflik», Zeitgeist Verlag, Höhr-Grenzhausen 2019, pp. 113-139

(2) Όμοια. Σ. 51-58 με αναφορές σε οργανισμούς και επιρροές

(3) Βλέπε  Κέντρο Πληροφόρησης (IMI) »Σημαντικές ενώσεις εναντίον της Ρωσίας – της Γερμανίας ως αιχμή της αιχμής (imi-online.de)

(4) Διαδικτυακά στη διεύθυνση  www.youtube.com/watch?v=vln_ApfoFgw (22.7.21)

(5) Δείτε:  Βλαντιμίρ Πούτιν: Να είστε ανοιχτοί, παρά το παρελθόν ΩΡΑ ONLINE

Πρώτη έκδοση:  https://www.cashkurs.com/gesellschaft-und-politik/beitrag/deutschland-im-fokus-der-usa

Ο Wolfgang Bittner  δημοσίευσε πρόσφατα το βιβλίο «Γερμανία – προδόθηκε και πουλήθηκε. Ιστορικό και ανάλυση “.

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/deutschland-im-fokus-der-usa/?utm_source=CleverReach&utm_medium=email&utm_campaign=Deutschland+–+im+Fokus+der+USA&utm_content=Mailing_12905839

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>