«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ….

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

https://www.brighteon.com/dd57964a-bb8a-4067-a5d3-3e0c5a32d6c9

https://www.brighteon.com/channels/askitis

Ρ.Μακρή: η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών καταδικάζει την παραβίαση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα.

https://youtu.be/wxteODYAx0A

Ρ.Μακρή: η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών καταδικάζει την παραβίαση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα.

https://youtu.be/wxteODYAx0A

ΔΗΜΟΣ.ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

(δικηγορος  ΕΜΑΚ.ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ.)

ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ” . focus.fm……..στο YouTube

https://youtu.be/D9PiNDkKr-A

https://www.youtube.com/watch?v=wxteODYAx0A

Ηλεκτρική Καρέκλα καθιερούται για εγκλήματα κατά του Λαού.

Οι επιτροπές Εθνικής Σωτηρίας προχωρούν στο έργο τους. Όσοι επιχειρήσουν να εμβολιάσουν υποχρεωτικά τον Λαό θα αντιμετωπισθούν ως ενεργοί δολοφόνοι, γενοκτόνοι ( Στη Σύμβαση των Παρισίων, που τέθηκε σε ισχύ στις 12 Ιανουαρίου 1951, ως «γενοκτονία» ορίζεται «η εκτέλεση ορισμένων ενεργειών με πρόθεση την καταστροφή –ολικώς ή μερικώς– μιας εθνικής, εθνολογικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας σαν τέτοια».

Στη Σύμβαση των Παρισίων, που τέθηκε σε ισχύ στις 12 Ιανουαρίου 1951, ως «γενοκτονία» ορίζεται «η εκτέλεση ορισμένων ενεργειών με πρόθεση την καταστροφή –ολικώς ή μερικώς– μιας εθνικής, εθνολογικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας σαν τέτοια». Ρ.Μακρή: η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών καταδικάζει την παραβίαση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα.

Στη Σύμβαση των Παρισίων, που τέθηκε σε ισχύ στις 12 Ιανουαρίου 1951, ως «γενοκτονία» ορίζεται «η εκτέλεση ορισμένων ενεργειών με πρόθεση την καταστροφή –ολικώς ή μερικώς– μιας εθνικής, εθνολογικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας σαν τέτοια».  ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε ΑΝ θα δεχτούμε τους περιορισμούς

Ιουλίου 17, 2021

 Η κυβέρνηση μπορεί να «νομοθετεί» όποιους περιορισμούς θέλει.

Η εφαρμογή τους όμως εξαρτάται από την υπακοή μας.

ΟΛΕΣ οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται ΥΠΕΡ αυτού και του έθνους.

Αν ΕΜΕΙΣ δεν υπακούσουμε στους αντισυνταγματικούς περιορισμούς που καταπατούν κάθε έννοια νομιμότητας και κάθε Θεμελιώδες Ανθρώπινο Δικαίωμά μας, τότε αυτοί είναι ΑΚΥΡΟΙ και η κυβέρνηση ΕΚΠΤΩΤΗ αφού παύει να εκπροσωπεί τους Έλληνες.

 1 σχόλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπόδειγμα Αναφοράς κατά προϊσταμένου Πυροσβεστικής

Ιουλίου 15, 2021

Το υπόδειγμα αναφοράς είναι για την περίπτωση που ο προϊστάμενος του τμήματος της Πυροσβεστικής προσπαθεί να επιβάλλει τα παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα και ιατρικές πράξεις (μάσκα, τεστ, εμβόλιο, …..) χωρίς την αβίαστη συναίνεση του ενδιαφερομένου.

Έγγραφα :  Υπόδειγμα αναφοράς κατά προϊσταμένου Πυροσβεστικής (MS WORD) Υπόδειγμα αναφοράς κατά προϊσταμένου Πυροσβεστικής (PDF)

 1 σχόλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλος τα μέτρα – Αυτοκαταργούνται

Ιουλίου 12, 2021

 Οι ΚΥΑ και οι λοιποί περιορισμοί δηλώνουν οι ίδιοι πως είναι ΑΚΥΡΟΙ αφού θέτουν ως προϋπόθεση τη ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ άλλων ειδικοτέρων διατάξεων. Όμως ειδικότερες διατάξεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΑΝΑΙΡΟΥΝ τις ΚΥΑ και τα μέτρα.

 8 σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποδείγματα ΜΗΝΥΣΕΩΝ (δικόγραφα)

Ιουνίου 22, 2021

  Υ πάρχουν τα δικόγραφα σε μορφή MS WORD και σε μορφή PDF για να τα κατεβάσετε, να τα τροποποιήσετε και να τα χρησιμοποιήσετε όπως νομίζετε καλύτερα και   ΠΑΝΤΑ με τη συμβολή δικηγόρου Έγγραφα :   Μήνυση κατά δημοσίων υπαλλήλων που επιβάλλουν πρόστιμα εφαρμόζοντας τα αντισυνταγματικά μέτρα και κατά προϊσταμένων δημοσίων υπηρεσιών (με μία τροποποίηση) που προσπαθούν να επιβάλλουν ιατρικές πράξεις ενάντια στη θέληση των υφισταμένων τους.

Υπόδειγμα Μήνυσης κατά υπαλλήλων ΣΕΠΕ – ΕΟΔΥ (MS WORD) Υπόδειγμα Μήνυσης κατά υπαλλήλων ΣΕΠΕ – ΕΟΔΥ (PDF) Μήνυση κατά αστυνομικών για επιβολή προστίμου για μη εφαρμογή οποιασδήποτε ιατρικής πράξης (μάσκα, τεστ, εμβόλιο, …..) Υπόδειγμα Μήνυσης κατά αστυνομικών για μη χρήση μάσκας (MS WORD) Υπόδειγμα Μήνυσης κατά αστυνομικών για μη χρήση μάσκας (PDF) Μήνυση κατά υπαλλήλων καταστημάτων και ιδιοκτητών που προσπαθούν να επιβάλλουν ιατρικές πράξεις χωρίς συναίνεση (μάσκα, τεστ, εμβόλιο,….) και δεν εξυπηρετούν ή εμποδίζουν την είσοδο στους πολίτες εξαιτίας

 11 σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγγελίες και Μηνύσεις που ΟΛΟΙ οι πολίτες θα πρέπει να καταθέσουν

Ιουνίου 20, 2021

  Υ πάρχουν τα δικόγραφα σε μορφή MS WORD και σε μορφή PDF για να τα κατεβάσετε, να τα συμπληρώσετε και να τα καταθέσετε και   ΠΑΝΤΑ με τη συμβουλή δικηγόρου Έγγραφα :  Υπόδειγμα Ενημέρωσης-Καταγγελίας για τέλεση εγκλημάτων (MS WORD) Υπόδειγμα Ενημέρωσης-Καταγγελίας για τέλεση εγκλημάτων (PDF) Υπόδειγμα Μήνυσης κατά της Ολομέλειας του ΣτΕ (MS WORD) Υπόδειγμα Μήνυσης κατά της Ολομέλειας του ΣτΕ (PDF) Υπόδειγμα Μήνυσης κατά του Εισαγγελέα Α.Π. Βασιλείου Πλιώτα (MS WORD) Υπόδειγμα Μήνυσης κατά του Εισαγγελέα Α.Π. Βασιλείου Πλιώτα (PDF)

 6 σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μήνυση κατά υπαλλήλων ΕΛΤΑ-Courier

Ιουνίου 17, 2021

  Και φυσικά θα υποβληθούν και αγωγές για αποζημίωση και μάλλον θα υπάρξει και 2η μήνυση γιατί θα ξαναπάω

 3 σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ Εσχάτης Προδοσίας

Ιουνίου 17, 2021

  ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ Εσχάτης Προδοσίας ΓΕΓΟΝΟΣ : Από το πρώτο Μνημόνιο (Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης), παραχωρήθηκε η Εθνική Κυριαρχία και καταργήθηκε η ασυλία της Εθνικής Περιουσίας (άρθρο 14 παρ 5 – το οποίο ουδέποτε κυρώθηκε με τουλάχιστον 180 ψήφους από τη Βουλή) «Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.» ΓΕΓΟΝΟΣ : Στο τρίτο Μνημόνιο οι Έλληνες βουλευτές υπέγραψαν ότι δεσμεύονται να συμφωνούν πάντα με τους ξένους, παραχωρώντας στην ουσία εξουσίες της Βουλής (ΦΕΚ 94Α/14.0

 Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μήνυση κατά κομμωτηρίου για μη εξυπηρέτηση λόγω μάσκας

Ιουνίου 08, 2021

 Και εννοείται ότι μηνύθηκαν και οι αστυνομικοί που έκοψαν κλήση για μάσκα και ο εισαγγελέας υπηρεσίας που δεν διέταξε τη σύλληψη για να μη συνεχίσει η επανάληψη των εγκλημάτων από τα όργανα και τους καταστηματάρχες Και φυσικά θα υποβληθούν και αγωγές για αποζημίωση (η μήνυση υποβλήθηκε καθ’ υπαγόρευση στο Α.Τ. Τούμπας μετά από κλήση στο 112 για αυτόφωρη σύλληψη της ιδιοκτήτριας)

 Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποδείγματα ΑΓΩΓΩΝ (δικόγραφα)

Ιουνίου 08, 2021

Υ πάρχουν τα δικόγραφα σε μορφή MS WORD και σε μορφή PDF για να τα κατεβάσετε, να τα τροποποιήσετε και να τα χρησιμοποιήσετε όπως νομίζετε καλύτερα και   ΠΑΝΤΑ με τη συμβολή δικηγόρου Έγγραφα :  Υπόδειγμα αγωγής κατά αστυνομικών για πρόστιμο για μετακίνηση (MS WORD) Υπόδειγμα αγωγής κατά αστυνομικών για πρόστιμο για μετακίνηση (PDF) (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το λιμενικό ή άλλες αστυνομικές αρχές που εμποδίζουν τη μετακίνηση με πλοία, αεροπλάνα, …..) Υπόδειγμα αγωγής κατά αστυνομικών για πρόστιμο για μάσκα (MS WORD) Υπόδειγμα αγωγής κατά αστυνομικών για πρόστιμο για μάσκα (PDF) (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ιατρική πράξη π.χ. μάσκα, τεστ, εμβόλιο, συνταγή, παραπεμπτικό, συμβουλή, …..) Υπόδειγμα αγωγής κατά εκπαιδευτικών (MS WORD) Υπόδειγμα αγωγής κατά εκπαιδευτικών (PDF) Υπόδειγμα αγωγής κατά υπευθύνων και υπαλλήλων καταστημάτων (MS WORD) Υπόδειγμα αγωγής κατά υπευθύνων και υπαλλήλων καταστημάτων (PDF) (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ταξιδιωτικό μέσο π.

 2 σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αίτηση και Απάντηση από το Α.Τ. Πυλαίας γιατί δεν συλλαμβάνουν τους επίορκους εκπαιδευτικούς

Ιουνίου 06, 2021

  Νέα ΑΙΤΗΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο Α.Τ. Πυλαίας όπου τονίzεται η ΟΜΟΛΟΓΙΑ τους ότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ

 3 σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αίτηση για ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ

Ιουνίου 06, 2021

 1 σχόλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Μαΐου 24, 2021

  ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ   Τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με τίτλο —————————————————— που αποτελεί αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ με έδρα ————————– Περιστέρι Αττικής   Αγαπητοί Κύριοι, παρατήρησα ότι οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (Κ.Υ.Α.) που εκδίδονται από την κυβέρνηση σας δημιούργησαν κάποια σύγχυση με αποτέλεσμα να εκδώσετε οδηγίες προς τα υποκαταστήματά σας οι οποίες είναι κατάφορά παράνομες και αντισυνταγματικές. Συγκεκριμένα επιβάλλετε τη χρήση μάσκας στους υπαλλήλους σας και τους έχετε δώσει εντολές να μην εξυπηρετούν όσους πελάτες δεν φοράνε μάσκα, γεγονός που παραβιάζει το Σύνταγμα, το Ενωσιακό Δίκαιο και τις Διεθνείς Συνθήκες και Συμβάσεις που έχουν περάσει και στο Εθνικό αλλά και στο Ενωσιακό Δίκαιο με Συνταγματική Ισχύ όπως είναι ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας. Εδώ θα ήθελα να σας τονίσω ότι η επιβολή ιατρικής πράξης χωρίς συναίνεση συνιστά βασανιστήριο και τιμωρείται με τουλάχιστον

 7 σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

Μαΐου 21, 2021

  ΠΡΟΣ το δ’ τμημα του συμβουλιου της επικρατειας   Ε Π Ε Ι Γ Ο Υ Σ Α    Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η   του ………………………………………..με Α.Δ.Τ. …………………………., Α.Φ.Μ. ……………………………. κατοίκου …………………………………………………………………., οδός ……………………………………………. αρ. ……………, Τ.Κ. ………………. και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : ……………………………………… ************** Αξιότιμοι κύριοι Δικαστές, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Κεντρική Γραμματεία του ΣτΕ, επιβεβαιώθηκε ότι η προσφυγή των 49 πολιτών στο ΣτΕ, με επίκληση του νόμου 3900/2010 για να εκδικαστούν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ως πρότυπες δίκες (πιλοτικές δίκες) και όχι στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, βρίσκεται ακόμα στο τμήμα σας. Σύμφωνα με την προσφυγή υπάρχει αντισυνταγματικότητα ως προς την επιβολή των διοικητικών προστίμων. Η πρόεδρος του ΣτΕ Ειρήνη Σάρπ συγκάλεσε, κατ΄ επιταγήν του παραπάνω νόμου (3900/2010,) την αρμόδια τριμελή επιτροπή (συμμετείχαν οι αντιπρόεδροι Μαρία Καραμανώφ και Ιωάννης Γράβαρης) οποία, έκανε δεκτό το αίτημα και οι υποθέσεις

 Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο εγκαλούμενος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προσπαθώντας να επιβάλλει μία προδήλως παράνομη και αντισυνταγματική Κυβερνητική Απόφαση μιας Παράνομης και Κατοχικής Κυβέρνησης, παραβίασε το σκληρό πυρήνα του Συντάγματος, το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Συμβάσεις και κατέλυσαν κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπίνου δικαιώματος με υπερσυνταγματική ισχύ σύμφωνα με το άρθρο 28 του Συντάγματος, όπως αναλυτικά περιεγράφηκε παραπάνω. Ο εγκαλούμενος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προσπαθώντας να επιβάλλει μία προδήλως παράνομη και αντισυνταγματική Κυβερνητική Απόφαση μιας Παράνομης και Κατοχικής Κυβέρνησης, παραβίασε το σκληρό πυρήνα του Συντάγματος, το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Συμβάσεις και κατέλυσαν κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπίνου δικαιώματος με υπερσυνταγματική ισχύ σύμφωνα με το άρθρο 28 του Συντάγματος, όπως αναλυτικά περιεγράφηκε παραπάνω. …………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………

………………………………

Στις Τετ, 27 Ιαν 2021, 22:45 ο χρήστης Nemos <aosmos1@otenet.gr> έγραψε:

Το χειρότερο από όλα είναι ότι έρχεσαι στη ζωή με τον κωδικό (DNA)  που σού έδωσε ο Θεός και φεύγεις με άλλο  DNA τροποποιημένο, που ανήκει στον Rothschild (Εμβόλια Pfizer, Modernα)

Έχουν βγει φθηνά φάρμακα, ξεχάστε τα εμβόλια

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Προτείνεται να τα κρατήσετε στο αρχείο σας.

  1. Σας παρατίθεται ένα πολύ σπουδαίο έγγραφο, το οποίο είναι συμβατό με αυτά που ήδη γνωρίζουμε και με αυτά που περιμένουμε.

Το εμβόλιο για τον Covid 19 παρασκευάσθηκε με προδιαγραφές βιολογικού πολέμου και διεσπάρη ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.

https://www.georgiouclub.gr/einai-o-koronoios-mia-koryfaia-istoria-apatis-i-trapezikos/

2, Σκοπός του Covid 19 είναι η τρομοκράτηση των μαζών η επιβολή εμβολιασμών, το σφράγισμα και ο έλεγχος των ανθρώπων η διακίνηση εκατομμυρίων αφρικανών,  η πολτοποίηση πολιτισμών και θρησκειών, η μείωση των πληθυσμών, η μετανθρώπιση του ανθρώπου.

Ο μετάνθρωπος  που θα προκύψει θα είναι μία άβουλη, υποτακτική μάζα που θα επιζήσει όσο θα την χρειαστεί ο μεγάλος αδελφός.

Μακάριοι οι αμπόλιαστοι και αυτοί που έχουν πίστη.

Το τέρας λέγεται Παγκόσμια Μαφία και εκπρόσωπος της στην Ελλάδα είναι η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΕΠΊΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΠΤΩΧΕΥΣΗ, Αμερικανίς ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Φιντς

 https://fb.watch/33H54biDqt/

  1. Σχετικά με την μετανθρώπιση σας παραθέτω ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή

https://aperopia.fr/category/metanthropismos/

  1. To παρακάτω είναι πολύ ενδιαφέρον για όσους θέλουν να πάρουν μια ιδέα τι παίζεται στο παρασκήνιο του συστήματος

https://www.georgiouclub.gr/to-paramythi-toy-koronoioy-kai-i-dolofonia-ekatommyrion-anthropon-i-trapezikos/

  1. Είναι ντροπή για τη Κυβέρνηση, για τον ιατρικό ερευνητικό κόσμο να αποκρύβει την αλήθεια

TO ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ Θα μας βάλουν το σφράγισμα  τσιπάκι

https://www.youtube.com/watch?v=Dh8aZuwG4Qc

  1. Στο δεύτερο εμβόλιο θα σας βάλουν το τσιπάκι

https://www.youtube.com/watch?v=1VJMRDz1494

  1. Γενετίστρια Alexandra H. Caude – Τι δεν θα σου …

https://drive.google.com/file/d/1_DAi5Ksa-wuE6LPJmzjCplWANfOWb0q9/view?usp=drive_web

Θέλουν να μας έχουν σαν κατοικίδια! Τσιόδρας: «Κάθε χρόνο θα σας εμβολιάζουμε – Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει»

  1. ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΑΤΗΣ

Σας παραθέτω ένα πολύ σπουδαίο έγγραφο, το οποίο είναι συμβατό με αυτά που γνωρίζουμε και με αυτά που περιμένουμε.

Το εμβόλιο κατά του Covid 19 παρασκευάσθηκε με προδιαγραφές βιολογικού πολέμου και διεσπάρη ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.

https://www.georgiouclub.gr/einai-o-koronoios-mia-koryfaia-istoria-apatis-i-trapezikos/

  1. Η Προσχεδιασμένη Πανδημία και οι Αυτουργοί της

Θούριος TV Έκανε πρεμιέρα στις 4 Σεπ 2020

https://www.youtube.com/watch?v=LfjWimrdhFY

10.ΑΝΤΩΝΊΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=lSy76CnOBJg

11.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (Περιλαμβάνει και τα 5G)

https://www.facebook.com/kamelia.marina.5/videos/1067813777067148/

0:37 / 31:19

  1. Κόλαφος του Ναυάρχου Νομικού Αντώνη Παπαντωνίου,

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=VnV0WQBR0jk&feature=share

  1. Ο Γεώργιος Παύλος στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

https://www.youtube.com/watch?v=PiBmKGbIwbw&feature=youtu.be

  1. Ο καθηγητής Luc Montagnier, κάτοχος βραβείου Νόμπελ ιατρικής, μιλάει για την παρανοϊκή κατάσταση που ζει η ανθρωπότητα σήμερα

http://arxaiaithomi.gr/2020/09/19/%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%b8%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%b2%ce%ac%ce%b6%cf%89-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85/

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>