«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich αναφέρει εκατοντάδες θανάτους

Αυτές τις πληροφορίες τα πουλημένα ΜΜΕ τα κρύβουν και το facebook κάνει πολιτική σε βάρος της υγείας των πολιτών προς όφελος των εταιριών!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣΕμβολιασμός έως ότου έρθει ο γιατρός: Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich αναφέρει εκατοντάδες θανάτους

Εμβολιασμός έως ότου έρθει ο γιατρός:

Θρομβώσεις, εγκεφαλικές αιμορραγίες, καρδιακές προσβολές, παράλυση του προσώπου και πολλά άλλα: Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich αναφέρει σχεδόν 5.000 ύποπτες περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών και 524 θανάτους μετά από εμβολιασμούς COVID-19. Συνεχίζει να κρύβει εκρηκτικούς κινδύνους με άγνωστες μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Αυτά: www.globallookpress.com

από τη Susan Bonath

Ανεξάρτητα από τις τεράστιες παρενέργειες και τους θανάτους, η προπαγάνδα εμβολιασμού στη Γερμανία φθάνει συνεχώς σε νέα ύψη.

Ο ορός AstraZeneca «εμβολιάζεται τον Μάιο», παρά τον υψηλό κίνδυνο, για τους νέους.

Ένας γιατρός πρόσφερε ραντεβού για αυτό στο Ebay. κινητές ομάδες εμβολιασμού επισκέπτονται σούπερ μάρκετ και κοινωνικά μειονεκτικές περιοχές.

 Το εμβόλιο από την Pfizer και τη BioNTech θα δοθεί ακόμη και σε παιδιά ηλικίας δώδεκα ετών και άνω από τον Αύγουστο – αν και σχεδόν ποτέ δεν λαμβάνουν COVID-19.

Υπάρχει εδώ ένα πολιτικό ιατρικό σκάνδαλο; Εάν κοιτάξετε τη βλάβη που προκλήθηκε από το εμβόλιο μέχρι στιγμής, αυτό είναι προφανές.

"Εμβολιασμός τον Μάιο" - 1.000 δόσεις εμβολιασμού AstraZeneca με DJ και πίστα

Χιλιάδες σοβαρές υποψίες, πάνω από 500 νεκροί

Η νέα ” Έκθεση ασφάλειας ” που δημοσιεύθηκε στις 7 Μαΐου από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI) θα πρέπει να περιέχει μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Το ίδιο το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο παραδέχεται ότι μπορεί να υποτεθεί ένας αναφερόμενος αριθμός.

Έως τις 30 Απριλίου, το ΡΕΙ καταγράφει τώρα σχεδόν 50.000 ύποπτα περιστατικά σχετικών «ανεπιθύμητων ενεργειών» στους εμβολιασμούς COVID-19. Μόνο το 41% ​​είχε υποχωρήσει κατά τη στιγμή της αναφοράς.

Συνολικά, περίπου 5.000 εμβολιασμένοι άνθρωποι αναφέρθηκαν από το PEI που υπέστη σοβαρές αντιδράσεις.

Περίπου και έντεκα τοις εκατό από αυτούς, 524 άτομα, πέθαναν.

Το ινστιτούτο κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών με το εμβόλιο Vaxzevria από την AstraZeneca.

Ωστόσο, το εμβόλιο Comirnaty της Pfizer / BioNTech είχε αριθμό ρεκόρ θανάτων με βάση τις χορηγηθείσες δόσεις εμβολίου.

Οι περισσότεροι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό Pfizer / BioNTech

Εάν κάποιος λαμβάνει ως βάση τα στοιχεία PEI, διαιρώντας τον μικρό αριθμό περιπτώσεων χωρίς πληροφορίες εμβολίου, αυτό σημαίνει συγκεκριμένα: Για κάθε εκατομμύριο δόσεις AstraZeneca που χορηγούνται, το ινστιτούτο κατέγραψε συνολικά 4.585 “ανεπιθύμητες ενέργειες”, εκ των οποίων 387 ήταν σοβαρές και εννέα ήταν θανατηφόρες.

Για κάθε εκατομμύριο δόσεις Moderna που χορηγούνται, υπάρχουν 1.862 αναφερόμενες “ανεπιθύμητες ενέργειες”, εκ των οποίων οι 110 είναι σοβαρές και επτά είναι θανατηφόρες.

Για κάθε εκατομμύριο δόσεις Pfizer / BioNTech που εγχύθηκαν, το PEI ανέφερε συνολικά 955 παρενέργειες, 112 από αυτές σοβαρές – αλλά και 21 θανάτους.

Σύμφωνα με το PEI, στη Γερμανία είχαν χορηγηθεί συνολικά 28,8 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 έως τις 30 Απριλίου 2021, 21,3 εκατομμύρια από τα οποία περιείχαν τον ορό από την Pfizer / BioNTech, 5,8 εκατομμύρια περιείχαν το εμβόλιο από την AstraZeneca και περίπου 1, 7 εκατομμύρια από αυτά της Moderna.

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο αριθμός των δόσεων εμβολιασμού δεν ταιριάζει με τα εξεταζόμενα άτομα, επειδή οι άνθρωποι εμβολιάζονται δύο φορές.

Το εμβόλιο από την Johnson & Johnson (Janssen), το οποίο χορηγήθηκε μόνο μία φορά και μόλις πρόσφατα έλαβε υπό όρους έγκριση, έχει λάβει έως τώρα 2.106 άτομα και οι αρχές κατέγραψαν τρεις ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες.

PEI: Πέθανε από COVID-19 ή προηγούμενες ασθένειες μετά τον εμβολιασμό

Οι γυναίκες ειδικότερα φαίνεται να έχουν σοβαρές παρενέργειες. Σύμφωνα με την έκθεση, τα τρία τέταρτα των πληγέντων ήταν γυναίκες.

 Το PEI το αποδίδει στο γεγονός ότι μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες.

Το PEI δεν γράφει πόσο υψηλή ήταν η αναλογία των ατόμων εμβολίου.

Το ινστιτούτο αφήνει επίσης ανοιχτό το φύλο των 524 νεκρών που αναφέρθηκαν.

Αλλά: 58 άτομα πέθαναν μετά τον εμβολιασμό από το COVID-19 – το οποίο εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς, το PEI κατευνάστηκε, είχαν «πολλαπλές προηγούμενες ασθένειες», «όπως καρκίνωμα, νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακές παθήσεις και αθηροσκληρωτικές αλλαγές, οι οποίες πιθανώς ήταν η αιτία θανάτου». 18 άτομα που εμβολιάστηκαν με AstraZeneca υπέκυψαν σε θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων γυναικών με εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με το PEI, δώδεκα ύποπτοι θάνατοι από εμβόλια ήταν νεότεροι από 40 και άλλοι 39 ήταν μεταξύ 40 και 59 ετών. 90 άλλοι άνθρωποι πέθαναν μεταξύ των ηλικιών 60 και 79, οι υπόλοιποι ήταν μεγαλύτεροι.

Κατακερματισμένες πληροφορίες, μονόπλευρη εστίαση σε ειδικές περιπτώσεις

Το εμβόλιο της AstraZeneca Vaxzevria έφτασε στα πρωτοσέλιδα ειδικά (και μονομερώς) αφού αρκετές νεότερες γυναίκες υπέστησαν θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας και μερικές πέθαναν από αυτό με ή χωρίς εγκεφαλική αιμορραγία.

Θα μπορούσε «πολύ σπάνια» να προκαλέσει διπλή αντίδραση: μια θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας με ταυτόχρονη έλλειψη αιμοπεταλίων, μια λεγόμενη θρομβοπενία, που ονομάζεται TTS σε τεχνική ορολογία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε εσωτερική αιμορραγία.

Αυτή η θρομβοπενία προκαλείται πιθανώς από μια αυτοάνοση αντίδραση, λέγεται: Στη συνέχεια σχηματίζονται αντισώματα εναντίον των αιμοπεταλίων του αίματος κάποιου, τα οποία ταυτόχρονα αυξάνουν την εσωτερική φλεγμονή και τους αγγειακούς τραυματισμούς και μπορούν να προκαλέσουν θρόμβωση.

“Πολύ σπάνια” σημαίνει: Λιγότερο από ένα στα 10.000 εμβολιασμένα άτομα επηρεάζεται.

Το PEI περιορίζεται σε αυτήν τη διπλή αντίδραση, αν και και τα δύο μπορούν επίσης να εμφανιστούν ανεξάρτητα – και προφανώς πολύ πιο συχνά.

Σε κάθε περίπτωση, οι περιπτώσεις TTS είχαν αναφερθεί στο ινστιτούτο 67 φορές έως τις 30 Απριλίου. Από αυτούς, 14 άνθρωποι πέθαναν – εννέα νεκροί, σύμφωνα με το PEI, ήταν νεότεροι από 50 χρόνια.

 Από τις 21 Απριλίου, το PEI είχε αναφέρει 34 περιπτώσεις TTS στις « τρέχουσες πληροφορίες » του, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα νεκρών. 29 άλλα άτομα που εμβολιάστηκαν με το AstraZeneca είχαν «μόνο» υπέστη θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας.

Ταχεία δοκιμαστική πανδημία με το RKI: Προχωρήστε, δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ

Περιπτώσεις TTS έχουν συμβεί μόνο με τη Vaxzevria από την AstraZeneca, τονίζει το PEI. Αυτό που κρύβει στην έκθεση, ωστόσο: Μέχρι τις 21 Απριλίου, κατέγραψε δώδεκα θρομβώσεις εγκεφαλικής φλέβας χωρίς πρόσθετη ανεπάρκεια αιμοπεταλίων μετά από εμβολιασμούς με Comirnaty από την Pfizer / BioNTech.

Αυτό είχε επίσης ως αποτέλεσμα θανάτους: τρία από αυτά τα θύματα είχαν πεθάνει τη στιγμή που έγινε η έκθεση.

 Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης , οι θρομβώσεις συμβαίνουν γενικά εξίσου συχνά με τα εμβόλια mRNA από τη Moderna και την Pfizer / BioNTech, όπως και με το εμβόλιο φορέα από την AstraZeneca.

Όπως με το Vaxzevria, το RNA Coronavirus μεταφέρεται επίσης από έναν ιό φορέα στον εμβολιασμό Janssen. Και δεν προκαλεί έκπληξη: Αυτή η ομάδα εξασφάλισε επίσης με το λεγόμενο ” Rote-Hand-Brief ” στις 26 Απριλίου.

Σε αυτήν, η εταιρεία προειδοποιεί επίσης για “πολύ σπάνιο συνδυασμό θρόμβωσης και θρομβοπενίας, σε ορισμένες περιπτώσεις που σχετίζονται με αιμορραγία”, ειδικά σε γυναίκες κάτω των 60 ετών.

 Σημάδια αυτού του είδους περιλαμβάνουν δύσπνοια, πόνο στο στήθος, οίδημα στα πόδια, πόνο στο στομάχι, σοβαρό πονοκέφαλο, θολή όραση ή μώλωπες.

Το PEI δεν κοινοποιεί διάφορους κινδύνους

Εξίσου σημαντική με την αναφορά του συνδυασμού TTS, η θρόμβωση της εγκεφαλικής φλέβας και η θρομβοπενία είναι από μόνες τους επικίνδυνες ασθένειες.

Και σύμφωνα με μια κόκκινη επιστολή της AstraZeneca στις 13 Απριλίου, αυτά συμβαίνουν πολύ πιο συχνά από ό, τι ανακοινώθηκε στη Vaxzevria.

Μια ανάλυση EMA εκτιμά ότι αυτή η αυτοάνοση αντίδραση εμφανίζεται ακόμη και σε ένα έως δέκα στα εκατό άτομα που εμβολιάστηκαν, όπως έχει  ήδη αναφέρει η RT DE .

Ο βιοχημικός Christian Steidl εξηγεί στο 1bis19.de , μια πλατφόρμα στην οποία ιστολογούν κριτικοί επιστήμονες, ότι θα μπορούσαν να επηρεαστούν ακόμη περισσότερα θέματα δοκιμής.

Εξετάστηκαν μόνο εμβολιασμένα άτομα με συμπτώματα.

Συγκεκριμένα συμπτώματα δεν εμφανίζονται πάντα αμέσως, αλλά με αυτοάνοσες ασθένειες επιδεινώνονται μόνο με την πάροδο του χρόνου. Γράφει επίσης:

” Μέχρι στιγμής, τα εμβολιασμένα άτομα χωρίς συμπτώματα δεν έχουν δοκιμαστεί για το αν έχουν αυτήν την ασθένεια στα αρχικά στάδια. Εάν αντισώματα κατά του παράγοντα αιμοπεταλίων 4 (PF4) υπάρχουν στο αίμα, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι η ανοσο-θρομβοπενία.”

Ο Steidl απαιτεί άμεση διακοπή του εμβολιασμού. Ακόμα κι αν «μόνο» το ένα τοις εκατό όλων των εμβολιασμένων ατόμων επηρεάζονται από αυτήν την αντίδραση, πρέπει να ληφθούν μέτρα αμέσως. Επειδή οι αυτοάνοσες ασθένειες συνήθως επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Όποιος ανέφερε προφανώς καλά τον εμβολιασμό μπορεί να υποστεί θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας μετά από χρόνια, για παράδειγμα.

“Κανείς δεν το ξέρει αυτή τη στιγμή”, λέει ο Steidl.

Πιο σοβαρές αντιδράσεις

Το PEI περιγράφει μερικές άλλες σοβαρές αντιδράσεις εμβολίου που έχουν συμβεί με περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτήν την έκθεση.

Συνολικά, αναφέρθηκαν 223 άτομα με αναφυλακτικό σοκ, επίσης αυτοάνοση αντίδραση. Επιπλέον, υπάρχουν 61 καρδιακές προσβολές, δώδεκα εγκεφαλικές λοιμώξεις, 99 παράλυση προσώπου και 16 λοιμώξεις καρδιακών μυών.

Είκοσι φορές υπάρχει το λεγόμενο σύνδρομο Guillain-Barrè, βλάβη στα νεύρα, ειδικά στον νωτιαίο μυελό, με μερικές φορές σοβαρή κινητική δυσλειτουργία, όπως παράλυση, η οποία επιμένει για τη ζωή σε κάθε πέμπτο άτομο που επηρεάζεται και οδηγεί σε θάνατο στο 5% των όλες οι περιπτώσεις.

Όλα τα εμβόλια επηρεάστηκαν, η καρδιακή νόσος επηρέασε μόνο τους νεότερους ανθρώπους, ειδικά τους άνδρες.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ηλικία των άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών.

Μεταξύ των αναφερόμενων αντιδράσεων εμβολίου, οι οποίες απορρίπτονται δημοσίως ως ασήμαντες, ο ορός AstraZeneca ξεχωρίζει με «ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη», πυρετό και ρίγη, ακολουθούμενες από «τοπικές αντιδράσεις» και πονοκεφάλους.

Τα εμβόλια των Pfizer / BioNTech και Moderna ως εκ τούτου προκαλούν κυρίως σοβαρούς πονοκεφάλους, κόπωση και πόνο στο σημείο της ένεσης.

Συχνές αντιδράσεις με όλα τα εμβόλια αναφέρονται ως ζάλη, αδιαθεσία, πόνος σε διάφορα σημεία και καρδιακές αρρυθμίες.

RKI: Μερικές φορές λειτουργεί, μερικές φορές δεν λειτουργεί, για πόσο καιρό δεν ξέρετε

Συνολικά, φαίνεται ότι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα ιατρικά πρότυπα, κάποιος απέφυγε εντελώς από τη στάθμιση των κινδύνων και των οφελών μεταξύ τους.

 Διότι, όταν πρόκειται για οφέλη, οι αρχές προστατεύονται με κηρώδεις φράσεις. Το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) αποδίδει υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας στα εμβόλια, αλλά στη συνέχεια δηλώνει:

Πόσο διαρκεί η προστασία εμβολιασμού δεν είναι ακόμη γνωστό. Η προστασία δεν ξεκινά αμέσως μετά τον εμβολιασμό και ορισμένα εμβολιασμένα άτομα παραμένουν απροστάτευτα.”

Μπορεί να υποτεθεί, σύμφωνα με το RKI, ότι οι άνθρωποι “μπορούν να μολυνθούν συμπτωματικά και ασυμπτωματικά παρά τον εμβολιασμό και ως εκ τούτου να εκκρίνουν SARS-CoV-2”, δηλαδή, είναι μεταδοτικοί. Είναι επομένως απαραίτητο τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί να συνεχίσουν να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να φορούν μάσκες.

Επομένως, το ζήτημα αν υπάρχει ένα πολιτικό κίνητρο ιατρικού σκάνδαλου είναι απολύτως δικαιολογημένο.

Περισσότερα σχετικά με το θέμα – Μελέτη Corona: Ακόμα και οι πρωτεΐνες spike μπορούν να οδηγήσουν σε βλάβη – κίνδυνος από εμβόλια;

Η RT DE προσπαθεί για ένα ευρύ φάσμα απόψεων. 

Οι συνεισφορές των επισκεπτών και τα άρθρα γνώμης δεν χρειάζεται να αντικατοπτρίζουν την άποψη της συντακτικής ομάδας

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>