«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λένε ότι η κυβέρνηση της χώρας είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής, μήπως όμως συμβαίνει το Μαξίμου να έχει μετατραπεί  σε μπουρδέλο του Τέρη Χ….. το κάγκελο; Η Μαμά θα πάει στην Κρήτη, να μην βλέπει και να μην ακούει τα κουδούνια τους, από τον Ψηλορείτη!!!!

 ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ

Λέτε ο γουρλοματης πρωθυπουργός μας να είναι τελικά πολύ… ατακτούλ@, ο Φουρθιώτης και ο Λιγνάδης ξέρουν και μας κρατούν στην αγωνία;;;;;;;

Έχω την εντύπωση ότι θα γίνει πολιτικός σεισμός, διότι οι παρακατιανοί, τα λεγόμενα τρωκτικά σε όλο τον κοινωνικό ιστό, όταν μυρίζονται ότι το καράβι βουλιάζει την κοπανάνε, αναμείνατε στην έξοδο του καραβιού και ένα, ένα τρωκτικό. στο κεφάλι και τέρμα!

Βέβαια η μέχρι σήμερα η πείρα που έχω αποκτήσει με θλίψη πως  ένα εξαιρετικά σοβαρό γεγονός, το οποίο άπτεται ζητημάτων ήθους, διαφθοράς, διαπλοκής, δημοκρατίας , μεταναστών, μνημονίων, τουρκικά, Σκόπια, πούλημα των αρχαίων, και το βασικότερο η παραβίαση του συντάγματος, με την ποιο επαίσχυντη παραχώρηση, να υπαγόμαστε στο αγγλικό δίκιο, που κανένας λαός που σέβεται την ιστορία του, την πατρίδα του και τους κληρονόμους του δεν το υπογράφει???????????

Δηλαδή οι εγκάθετες κυβερνήσεις τα 20 τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη σημερινή, παραχώρησαν την χώρα στους δανειστές να την κάνουν ότι θέλουν, ακόμα και η κατοχή ήταν και είναι παρανυχίδα μπροστά σε αυτήν την δουλική παραχώρηση του ελληνικού έθνους.

Σε όλο τον κόσμο μιλούν για το αξιόμαχο του στρατού μας και ταυτόχρονα μιλούν, ότι έχουν παραγκωνιστεί οι πατριώτες αξιωματικοί και έμειναν οι ορντίναντσες, μπάτλερ στρατηγοί του ΝΑΤΟ να στηρίζουν διεφθαρμένες κυβερνήσεις συνέχεια 20 χρόνια!!!!!

Πάντα έλεγαν ότι οι πρόεδροι της δημοκρατίας, ας είναι περιορισμένες οι ενέργειές τους, μπορούσαν να κάνουν πολλά πατριωτικά που δεν έκαναν, με αποκορύφωμα την τοποθέτηση ενός προδοτικού ξόανου για πρόεδρο της δημοκρατίας!

Είχε και ίσως να έχει ακόμα, υπουργική φρουρά (προσβάλλοντας την ΕΛ.ΑΣ.) και λιμουζίνα ένας παρουσιαστής τρίτης κατηγορίας και μάνατζερ πορνοστάρ, δεν είναι πως “απλώς” με κάποιον περίεργο τρόπο έτρωγε 60.000 ευρώ το μήνα από το πρόγραμμα «ΣυνΕργασία» (που χρηματοδοτεί τους μισθούς εργαζομένων στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας), το απίστευτο – που πλέον άπτεται πολύ σοβαροτέρων υποψίων- είναι πως όταν ο υπουργός της ΝΔ (και νυν κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος,  Βρούτσης διαπίστωσε το τι έτρωγε ο Μένιος και το έκοψε, ο Μένιος μπούκαρε στο υπουργείο με μπράβους, σπάζοντας και απειλώντας τον υπουργό πως “έχει τελειώσει”! Και το ακόμη πιο απίστευτο;; Λίγες μέρες μετά ο πρωθυπουργός πράγματι τον αντικατέστησε!!!!

Εδώ βλέπουμε με τρόμο, ότι δεν υπάρχει τίποτα, άπαντες είναι πληρωμένοι μισθοφόροι τον νταβατσήδων μα και δανειστών, για δάνεια που ο λαός δεν τα άγγιξε ποτέ, αλλά τα πληρώνει με αίμα!

Μισθοφόροι βουλευτές, Καθηγητές, γιατροί, δικηγόροι, διευθυντές. Αστυνομία, δικαιοσύνη, εκκλησία, Δημόσιοι υπάλληλοι, δήμαρχοι, περιφερειάρχες, άπαντες μισθοφόροι.

 Και ένας λαός μισθοφόρος με επίδομα πείνας!!!!!!!!!!!!!

Με τι τους κρατάει ο Μενιος;;;;

Σε κάθε περίπτωση, σε οποιαδήποτε στοιχειωδώς σοβαρή χώρα θα είχε πέσει  η κυβέρνηση με πάταγο που θα άκουγε όλη η γη, λόγω του πρωτοφανούς σκανδάλου.  ( προστιχοπροδοτικοοικονομικο)  Ούτε η Ελληνική αρχαία γραμματεία είχε προβλέψει ότι θα χρειαζόταν ποτέ μια τέτοια λέξη????????????????

Είναι απίστευτο μέχρι τώρα από εισαγγελείς κανένας, από αυτά τα μιάσματα με την τήβεννο, που όταν έχουν μπροστά τους κανένα ταλαίπωρο, χτυπάνε το σφυρί και σηκώνονται όρθιοι να τον τρομοκρατήσουν και στους πολιτικούς νταβατσηδες τους, κάθονται προσοχή!

Όπως είπα παραπάνω, όλοι είναι μισθοφόροι, αλλά, εδώ κινδυνεύει το κεφάλι τους;;;;;;

Πως αυτό το απόβρασμα ο Φουρθιώτης κρατάει και τον Αλέξη και όλη την βουλή, υπουργούς, εισαγγελείς και πάει λέγοντας προς τα κάτω ο βούρκος;;;;;;

Ένα τέτοιο σκάνδαλο , που θα μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά στην κυβέρνηση , οι άλλοι το περνάνε σχεδόν στο ντούκου και στα ψιλά.

Τι γίνεται;

Σίγουρα από κάπου τους κρατάει, και μάλλον βρωμάει πολύ??????

Σκεφτείτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν τον έχουν συλλάβει…φαντάζεστε τι γίνεται….γι να τους εκβιάζει ένας του υποκόσμου, τι υπάρχει;;;;  Θα ωχριά εκείνο το Σόδομα και Γόμορρα των χριστιανών, που τώρα το έχουν ξεχάσει???????????????????

Διάβασα στο διαδίκτυο, δεν το υιοθετώ, αλλά με όλα αυτά που ζούμε το θεωρώ πιθανό! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το εν λόγω άτομο, ήταν μεγαλοβαποράκι της μαφιοζοοικογένειας, η οποία όταν διαπίστωσε ότι έπεφτε ο τζίρος από τις άλλες δουλειές, ξεκίνησε να φέρνει τόνους ναρκωτικά με τα καράβια του κουμπάρου (αμφίβολο αν είναι και δικά του). Και ο νοών νοείτω

 Σκεφτείτε  ξεχείλισε ο βόρβορος και βλέπομαι μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση από καταβολής κόσμου…βουτηγμένοι στα σκατά και στην πρόστυχη σαπίλα όλοι τους μέχρι τα μπούνια…και φυσικά ας μην περιμένουμε κάτι απ τη δικαιοσύνη…Η Μαργαρίτη από παλιά τους φανέρωσε.. πάει πολύ πίσω η ιστορία, είναι πανικόβλητοι όλοι…ακούγονται πολλά και διάφορα, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις, που ο λαός θα πρέπει να είναι έτοιμος, οργανωμένος, μονοιασμένος με ένα μοναδικό αίτημα, να σώσουμε την πατρίδα μας.

ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κατ’ επανάληψη έχουν καταφερθεί εναντίον του μάνατζερ πορνοστάρ- εκδότη-παρουσιαστή.

Δεν ξέρω αν το έκανε για το θεέ Αθήναι;;;;;;;;;;;;;;; Θα το δούμε άμεσα, όταν για τον κουφοντινα, τον δολοφόνο μας τα είχε πρήξει (τα αυτιά) . Τώρα μούγκα στην στρούγκα.

Τα ίδια σκατά είναι το ξερουμε,  αλλά σε τέτοιο σημείο μένει να το δούμε άμεσα όπως είπα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις νέες αποκαλύψεις του κ. Βρούτση σχετικά με τον κ. Φουρθιώτη

Η απίστευτη παραδοχή του πρώην υπουργού και νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κ. Βρούτση πως, όταν οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας ανακάλυψαν απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του κ. Φουρθιώτη μέσω του προγράμματος Συν- Εργασία, εισέβαλε με μπράβους στο υπουργείο και απειλούσε πως θα τον “τελειώσει”, σοκάρουν και απαιτούν άμεσα απαντήσεις.

Την ίδια ώρα ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας για την απάτη στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, που είχε αναλάβει η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κα Στρατινάκη, η οποία αποθεώνεται κάθε εβδομάδα από την εφημερίδα του κ. Φουρθιώτη.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να σιωπά όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση μέσα στο υπουργικό γραφείο του, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα Documento.

Δεν μπορεί να σιωπά όταν ο πρώην υπουργός του καταγγέλλει ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής προανήγγειλε την αποπομπή του από την κυβέρνηση και λίγες μέρες μετά αυτό συνέβη.

Ο κ Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να απαντήσουν τι είναι αυτό που τους συνδέει με τον γνωστό «μάνατζερ».”

Ακόμα είμαι επιφυλακτικός για την παραπάνω δήλωση του Σφυριζα!!!!!!!!!!!!! Ίδωμεν;;;;;;;;;;;;;;;

Είναι πολύ περίεργο?????

Ακόμα και οι χριστιανουλες ξέχασαν εκείνο το θα σας…. κάψει ο Θεός αμαρτωλοί;;;;;;;

Φαίνεται ότι εδώ δεν λένε το δέντρο είναι σάπιο, αλλά όλο το δάσος! Το ακόμα ποιο περίεργο είναι το μυστήριο με το αποχαυνωμένο λαό????

Μπορεί για μια κλοτσιά στο ποδόσφαιρο να τα κάνουν λίμπα και εδώ που παίζετε η ζωή τους, των παιδιών τους, της πατρίδος τους, δεν υπάρχει λαός????

Για τον Κουφοντηνα τα εκαναν μπουρδέλο και εδώ του τάφουυυυυυυυυυυυυυυυυ Σιωπήηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

ξέρετε που είναι το πρόβλημα ότι, όταν καταφερθείς και κρήνης κάποιον η κάποιο κόμμα, αυτόματα είσαι με τους άλλους?

Δεν ελέγχουν τα στοιχεία, καταδικάζουν συλλήβδην και τα υγειά στοιχεία. Με κίνδυνο να μην εκφράζετε κανείς και οι ακόμα ποιο ήπιοι λένε άντε γαμηθείτε ρε????????

Και εγκαταλείπουν άδοξα και άκριτα τον αγώνα.

Οι Έλληνες να είναι έτοιμοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περίεργη και αυτή η δήλωση από ένα πρωθυπουργό;;;;;;;;;;;;;; Έστειλε στους πατρόνες του, μήνυμα υποταγής;;;; Μην φοβάστε θα είμαι καλό παιδί;;;;

Κ.Μητσοτάκης: «Αν αγοράσω το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V θα πέσει η κυβέρνηση» – Από ποιους; (βίντεο)

Απρίλιος 3, 2021

Σε μία κυνική ομολογία προχώρησε χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τριτολογία του όπου υποστήριξε πως δεν κάνει απόπειρα αγοράς του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V γιατί αν το κάνει θα πέσει η κυβέρνηση!  

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, απαντώντας γιατί η Ελλάδα δεν εισάγει το ρωσικό εμβόλιο, αφού αρχικά ανέφερε μία σειρά από έωλες δικαιολογίες ανέφερε τελικά εμμέσως πλην σαφώς πως αν το αγοράσει θα πέσει η κυβέρνηση!

«Εκτός αν στο βάθος του μυαλού σας υπάρχει μια σατανική σκέψη ότι θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα, αυτό που έγινε στη Σλοβακία, όπου ο τέως συνάδελφός μου, επιχείρησε να αγοράσει το εμβόλιο Sputnik, έγινε φοβερή πολιτική κρίση και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του. Αν αυτό έχετε στο μυαλό σας, φοβάμαι δεν θα σας κάνω το χατίρι», υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Αλήθεια από ποιους θα δημιουργηθεί η πολιτική κρίση εφόσον σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση και η κοινωνία στηρίζει την εισαγωγή του Sputnik-v; Από το ΜέΡΑ 25 ή από το ΚΙΝΑΛ;  

Ή μήπως ο λόγος κάποιων ξένων «κέντρων» μετράει περισσότερο από την ζωή των πολιτών για τον πρωθυπουργό; 

Επίσης  ο κ.Μητσοτάκης φοβάται την «πολιτική κρίση» από το Sputnik-V Kαι δεν φοβάται μια πιθανή πολιτική κρίση από τη συνέχιση των εμβολιασμών των Ελλήνων με AstraZeneca τη στιγμή που πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Αυστρία) έχουν σταματήσει τους εμβολιασμούς ή τους έχουν περιορίσει αφού ίσως προκαλεί θρομβώσεις που οδηγούν σε θανάτους κι εγκεφαλικά, με πολλά περιστατικά και στην Ελλάδα. 

Όλα ξεκίνησαν ο κ.Μητσοτάκης, απάντησε στις κατηγορίες για κωλυσιεργία, όσον αφορά στο θέμα των εμβολίων, της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, που προκάλεσε με την πρότασή της τη σημερινή συνεδρίαση.

«Τώρα, για τα περιβόητα εμβόλια άλλης προέλευσης. Χαιρετίζω την ευθύτητα με την οποία η κυρία Γεννηματά είπε ότι θα ήταν λάθος να σπάσουμε το ευρωπαϊκό μέτωπο και αυτό είναι το σωστό. Και γι΄ αυτό δεν το κάναμε. Ποιες χώρες το έκαναν; Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα είπε η κυρία Γεννηματά. Η Γερμανία έχει όντως αγοράσει εμβόλια, όχι για τώρα όμως.

​Το τονίζω. Το πρόβλημά μας είναι το τώρα. Σας διαβεβαιώνω ότι από τον Ιούνιο και μετά θα έχουμε πολλά περισσότερα εμβόλια από όσα χρειαζόμαστε, το πρόβλημα είναι το τώρα», τόνισε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας:

«Αυτήν τη στιγμή, οι χώρες που έχουν αγοράσει Sputnik V, είναι η Ουγγαρία, του κύριου Όρμπαν, χωρίς έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και χωρίς καν έγκριση από τον εγχώριο οργανισμό με την υπόσχεση της Ρωσίας ότι το εμβόλιο δουλεύει.

​Το εμβόλιο μπορεί να δουλεύει, δεν έχω καμία αμφιβολία και κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα καλό εμβόλιο, πλην όμως οι Ρώσοι δεν έχουν στείλει στοιχεία στον ΕΜΑ για να εγκριθεί.

​Εμείς έχουμε πιέσει την Ευρώπη να εγκρίνει το Sputnik V και η Ευρώπη να αγοράσει εάν υπάρχει – που έχω σοβαρή αμφιβολία ότι υπάρχει παραγωγική δυνατότητα από τη Ρωσία – και το ρωσικό εμβόλιο και να το μοιράσει και αυτό όπως μοιράζει και τα υπόλοιπα εμβόλια, πλην όμως οι Ρώσοι δεν έχουν στείλει στοιχεία στον ΕΜΑ και δεν φαντάζομαι να θέλετε να πάμε να κάνουμε ένα εμβόλιο το οποίο δεν έχει εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων».

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα και με τη DW οι Ρώσοι έχουν στείλει όλα τα στοιχεία κι εξετάζονται από τον EMA. Επιπλέον ΌΛΑ τα εμβόλια που αγόρασε η Ελλάδα τα αγόρασε πολύ πριν εγκριθούν από τον EMA. 

Επίσης το εμβόλιο έχουν εισάγει η Ουγγαρία, η Σλοβακία και σύντομα αναμένεται να το εισάγουν η Αυστρία και η Τσεχία.

https://www.paskedi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>