«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο θεατράνθρωπος που αποδείχθηκε παιδεραστής και ο πολιτικός κόσμος συνεργάτης του!!!

μενδωνη ωω

Προσπάθεια διαφυγής απ’ την υπόθεση Λιγνάδη μέσω Βουλής,  είναι παραμύθι, καλύτερα να λέμε ότι θέλουν να το συντηρήσουν όσο περισσότερο, για να μην ασχοληθούμε με τα πολύ ποιο σοβαρά θέματα, Τουρκιά, μετανάστες, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλον τον κοινωνικό ιστό, Ανατροπές στα εργασιακά και στην παιδεία σε βάρος των εργαζομένων και των μαθητών κ.α.

Η υπόθεση Λιγνάδη δείχνει το βάθος της παρακμής των ελληνικών “ελίτ” εν συνόλω. Το να περιμένεις από αυτές να εφαρμόσουν πολιτικές που θα προωθούν τα εθνικά συμφέροντα είναι σαν να περιμένεις από τον υπόνομο του σπιτιού σου να κάνει διδακτορική διατριβή στην μικροβιακή καθαριότητα.

Σχόλιο για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Λίνα Μενδώνη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «εξαπατήθηκε» από τον Όφις… Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος (ΠΟΘΑ).

Η ΠΟΘΑ εξανίσταται για την «αδιανόητη για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, πόσο μάλλον για την υπουργό Πολιτισμού»  σύνδεση που έκανε η κα Μενδώνη μεταξύ της υποκριτικής τέχνης και της υποκρισίας. Αφού η επιλογή του όφη… Λιγνάδη ήταν προσωπική επιλογή, ή κατά εντολή του μέντορά της Μητσοτάκη, παραβιάζοντας ριζικά τις προβλεπόμενες νομοθεσίες για τέτοιες τοποθετήσεις σε εθνικούς οργανισμούς!

«Η κα Μενδώνη προσπαθώντας να αποποιηθεί τις ευθύνες της για την υπόθεση Λιγνάδη, υπέπεσε σε ένα τεράστιο ατόπημα. Ισχυρίστηκε ότι ο κ. Λιγνάδης ως Όφις… την εξαπάτησε “επειδή είναι καλός ηθοποιός”» σημειώνει η ΠΟΘΑ.

Και προσθέτει στη συνέχεια ότι: «Η σύνδεση της Υποκριτικής Τέχνης με την υποκρισία και την εξαπάτηση και η στοχοποίηση του σπουδαίου επαγγέλματος του Ηθοποιού είναι αδιανόητη για οποιονδήποτε πολιτισμένο άνθρωπο, αλλά όταν προέρχεται από την ίδια την Υπουργό Πολιτισμού, τότε μετατρέπεται σε μείζον πολιτικό θέμα. Θεωρούμε ότι πλέον η παραίτηση της Υπουργού είναι μονόδρομος, όπως άλλωστε είναι το πάνδημο αίτημα του καλλιτεχνικού χώρου». Αυτό φυσικά θα συνέβαινε, κάτω από τις εξής προϋποθέσεις, ένα να είναι ηθικοί οι υπουργοί, ο πρωθυπουργός, η αντιπολίτευση, η δικαιοσύνη, η αστυνομία, ο στρατός, οι καθηγητές,  και γενικά ο επιστημονικός κόσμος και τελευταία η θρησκεία.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Γεμίσαμε ανώμαλους πούστιδες και παλικαριά γίνανε μαλλιά κουβάρια Άι σιχτίρ πια κοπριές όλοι τούς!!!!!!

Όταν έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι, κοροϊδεύεις  και λογαριασμό δεν δίνεις, η δημοκρατία λέει ότι ο ένας έχει το πεπόνι και ο άλλος το μαχαίρι, που ποτέ δεν εφαρμόστηκε από τις δήθεν δημοκρατίες???

Με ενδιαφέρον αναμένεται η έκτακτη συνεδρίαση της Ολομέλειας την Πέμπτη, την οποία προκάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς το Μαξίμου και το υπουργείο Πολιτισμού έχουν «στριμωχτεί» υπό το βάρος των ανατριχιαστικών καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης που βαραίνουν τον άλλοτε «εκλεκτό» τους για το Εθνικό Θέατρο.

Και υπό τον φόβο του ΟΦΗ Λιγνάδη, να εκβιάζει υψηλά πρόσωπα, που τσαλαβουτούσαν μαζί του στον βούρκο. Θα προσπαθήσουν να κλείσουν στόματα με καταπάτηση κάθε δημοκρατικού δικαιώματος, είτε με ουρανοκατέβατα ΦΕΚ, είτε με τον Προδότη Χρυσοχοϊκή, είτε με επιόρκους εισαγγελείς με στυλοβάτες σε αυτό το έργο οι αδρά αμειβόμενοι με εκατομμύρια από την κυβέρνηση και την ευρωπαϊκή ένωση, ΜΜΕ! Και οπωσδήποτε μακριά από τα μάτια και τα αυτιά του λαού τα εθνικά θέματα και οι μετανάστες.

Το πρόβλημα είναι ότι αν κρίνουμε απ’ την προαναγγελία της συζήτησης από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Κα(πελώνη) περί «ποιότητας του δημοσίου διαλόγου» καταλαβαίνουμε ότι μάλλον πρόκειται για προσπάθεια να θολώσουν τα νερά και ο πρωθυπουργός να περάσει στην αντεπίθεση διαχέοντας ευθύνες για τις συνταρακτικές αυτές αποκαλύψεις, αντί να αποπέμψει την εξαπατημένη Μενδώνη -κατά δήλωσή της – υπουργό Πολιτισμού και να αναλάβει κι αυτός την πολιτική ευθύνη.

Αντ’ αυτού ο κ. Μητσοτάκης προσέφερε απλόχερα στήριξη στην Λίνα Μενδώνη γιατι;;; Παρότι σύσσωμη η αντιπολίτευση και μεγάλο μέρος του καλλιτεχνικού κόσμου την καλούν να παραιτηθεί.  «Ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός όπως αυτός δεν συνιστά λόγο αποπομπής. Η κυβέρνηση στηρίζει την κα Μενδώνη, είναι καλή υπουργός με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η κ. Κα(πελώνη). Ενώ είναι παντού γνωστό ότι σε όλα έχει αποτύχει, συν οι προδοτικές διαδικασίες κατόπιν εντολών.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος προανήγγειλε τη συζήτηση στη Βουλή, λέγοντας ότι «ένα πρόβλημα κοινωνικό κινδυνεύει να χάσει την ουσία του;;;;; Και να οδηγήσει σε πλαστούς διχασμούς, να εκτροχιάσει τον δημόσιο διάλογο. Αυτό πρέπει να το προλάβουμε. Και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους» ΟΧΙ τις ευθύνες της Κυβέρνησης. Επίσης, προανήγγειλε ανακοινώσεις με πρωτοβουλίες περί κώδικα δεοντολογίας. Εεεεεεε Άστο διάολο, ποιος μιλά για δεοντολογία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Τσίπρας ζήτησε την αποπομπή της Μενδώνη αυτός με την σύρια του κινείτε μεταξύ βούρκου και προδοσίας και κάνει οτιδήποτε να σκεπάζει με άλλα άσχετα θέματα τα σκατά του. Δεν βλέπει εθνικά θέματα, ενεργεία, φυλάκιση του Ελληνικού λαού με τον κορονοϊο, απειλές με αντισυνταγματικούς νόμους και ΦΕΚ, διαμελισμό του μικρού επαγγελματικού βιοπαλαιστή, ούτε τον αφανισμό των μικρό συνταξιούχων, δεν βλέπει την δολιοφθορά σε σημείο προδοσίας στην παιδεία, στην εξωτερική πολιτική, δεν βλέπει τίποτα για την διχόνοια του Ελληνικού λαού και βλέπει μόνο τις ανώμαλες επιλογές της Μενδώνης;;;;;;;

«Ο κος Μητσοτάκης φέρει βαρύτατη πολιτική ευθύνη. Και καλό είναι τούτη την ώρα να αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα και τεχνάσματα.  Όμως μπορεί; Αφού είναι γνωστό ότι τον κρατούν από τα ούμπαλα, αυτοί που τον έκαναν πρωθυπουργό!

Το μεγάλο θέμα που απασχολεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων, δεν είναι το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου, αλλά είναι οι βαρύτατες ηθικές και πολιτικές ευθύνες που, δυστυχώς, βαρύνουν την κυβέρνησή του.

Μπορεί να αποπέμψει την κα Μενδώνη από τα υπουργικά της καθήκοντα και να ζητήσει μία «συγγνώμη» από τα θύματα αλλά και από τον ελληνικό λαό, για τα λάθη και τις ολιγωρίες της κυβέρνησής του, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί»,  Προσωπικά νομίζω ότι δεν αποφασίζει αυτός  ποιους θα έχει υπουργούς και για αυτό ο Ελληνικός λαός πρέπει να κάνει κάτι άμεσα, διότι όλη η βουλή και ο καθένα χωριστά για ίδιο όφελος στηρίζουν τα βουρκωμένα λιμνάζοντα νερά από το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

Ομαδικά πυρά για τη στήριξη στη Μενδώνη;;;;;;; Πως μεταφράζετε αυτό το θέατρο θα το δούμε σήμερα  23-2-2021 στην βουλή;;;;

Αναρωτιέμαι εάν «τελικά δεν εξαπατήθηκε η κ. Μενδώνη, ούτε οι άλλοι που αναφέρει η ίδια; Άρα, αν αυτή η δήλωση ήταν ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός από μέρους της υπουργού Πολιτισμού, ποια δήλωση θα θεωρούνταν επιτυχής; Τελικά γνώριζε για τον κ. Λιγνάδη η κυβέρνηση και η υπουργός; Τελικά δεν γνώριζε; Τελικά, υπάρχει κάποιος από την κυβέρνηση που να μπορεί να απαντήσει στα μείζονα και σοβαρά ερωτήματα που τίθενται από το σύνολο της αντιπολίτευσης αλλά και την ίδια την κοινωνία σχετικά με την υπόθεση του κ. Λιγνάδη; Τελικά, αυτή η περιβόητη πολιτική ευθύνη που αφορά τον πυρήνα της δημοκρατίας, που βρίσκεται;». Αφού η ίδια που είναι επιλογή της ο ΟΦΙΣ Λιγνάδης, δήλωσε ότι είναι επικίνδυνος άνθρωπος;

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  παραθέτει «το ιστορικό της συγκάλυψης και 7 κρίσιμα ερωτήματα για τον κ. Λιγνάδη».

Χαρακτηριστικά τα 7 ερωτήματα

Τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν:

  1. Για ποιο λόγο η κα Μενδώνη δεν απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη, την ίδια ημέρα της δημοσιοποίησης της δημόσιας καταγγελίας του Νίκου Σ. για βιασμό, δηλαδή στις 6/2, ή έστω όταν ο δικηγόρος του θύματος κατέθεσε αίτηση για εισαγγελική παρέμβαση στην εισαγγελία πρωτοδικών, δηλαδή στις 8/2 ;

  2. Γιατί η κα Μενδώνη προέβη σε συνέντευξη τύπου, δημόσια καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά εναντίον του κου Λιγνάδη, όταν και μόνο όταν τής έγινε γνωστό ότι υπάρχει μηνυτήρια αναφορά θύματος για υπόθεση που δεν έχει παραγραφεί, δηλαδή στις 19/2 ;

  3. Ζήτησε η κα Μενδώνη τη παραίτηση του κου Λιγναδη στις 6/2 μετά τη καταγγελία Νίκου Σ., όπως δήλωσε σήμερα ο κος Σκέρτσος ή ισχύει η αρχική της δήλωση, ότι ο κος Λιγνάδης παραιτήθηκε αυτοβούλως ;

Ποιος υπουργός λέει αλήθεια και ποιος ψέματα ;

  1. Με ποια αρμοδιότητα και μαζί με ποιον -αφού η κα Μενδώνη μίλησε σε πρώτο πληθυντικό – ανέλαβαν ανακριτικές αρμοδιότητες και «πείστηκαν» ή «εξαπατήθηκαν» από τον κ. Λιγνάδη, αντί να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη για τόσο σοβαρές κατηγορίες; Μεταξύ αυτών που συνομίλησαν μαζί του ήταν και ο κος Μητσοτάκης ;

  2. Η ολιγωρία των σχεδόν τριών εβδομάδων της κυβέρνησης να ζητήσει συνδρομή της δικαιοσύνης οδήγησε ή όχι σε κρίσιμες καθυστερήσεις σε σχέση με τη συλλογή κρίσιμου υλικού για την υπόθεση από τις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές;

  3. Πόσο καθοριστικός ήταν εν τέλει ο χρόνος των τριών εβδομάδων για τον κατηγορούμενο, προκειμένου να μπορεί εάν θέλει να εξαφανίσει κρίσιμο για τις αρχές υλικό 3 εβδομάδες, να αλλάξει σπίτι, να εμφανιστεί αυτοβούλως στις Αρχές για να αποφύγει έρευνες στην οικία του, κατασχέσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών που ενδεχομένως να είχαν επιβαρυντικά στοιχεία ;

  4. Τέλος, ποιου επιλογή ήταν ο κ. Λιγνάδης και ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για χάρη του. Της κας Μενδώνη ή του κ. Μητσοτάκη; Και ποιος τελικά θα ζητήσει μία συγγνώμη και θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την επιλογή αυτήν;

Όπως δηλώνει το παράδοξο στήριγμα της δεξιάς φράξιας, η Φώφη Γεννηματά … «Εμείς θέλουμε να σταθούμε στην ουσία της υπόθεσης. Το ελληνικό #MeToo είναι ένα κίνημα που τώρα γεννιέται και πρέπει να μείνει ελεύθερο και ακηδεμόνευτο. Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να το εκμεταλλευτούν με αλληλοκατηγορίες και αντεγκλήσεις. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη λογική. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί πρέπει να υπερασπιστούμε τα θύματα, να αναδείξουμε τις φωνές τους, να βοηθήσουμε να σπάσει παντού η σιωπή. Να διδαχτούμε από το θάρρος των θυμάτων», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής,  μιλώντας στην πρώτη διαδικτυακή περιοδεία της.

Βλέπεται πουθενά να υπάρχουν για αυτό το προδοτικό πολιτικό και εμετικό παράσιτο  Φώφη Γεννηματά, άλλα σοβαρά θέματα για να κάνει δηλώσεις;;;;;;

Στο θέμα αναφέρθηκε νωρίτερα ο εκπρόσωπός Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «οι χειρισμοί του Υπουργείου είναι τραγικοί σε όλα τα επίπεδα. Παρόλα αυτά, τώρα πια από μόνη της η παραίτηση, θα ήταν εξαιρετικά βολική και χρήσιμη για κάποιους. Και αυτό διότι αφαιρεί την ευθύνη από εκεί που πράγματι βρίσκεται. Το Μέγαρο Μαξίμου».

Δηλαδή αέρα πατέρα και τρέχα γύρευε;;;;;; Μπούρδες στον ανεμιστήρα να μην φτάσει τίποτα από το τίποτα σε κανέναν!

Σε συνέντευξή του στο ieidiseis.gr ο Παύλος Χρηστίδης υπογράμμισε το εξής: «Μα πώς να ζητήσει παραιτήσεις, όταν οι επιλογές είναι δικές του. Άλλαξε το νομικό πλαίσιο για τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου». «Δεν θεωρεί κανένας μας ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ευθύνη για τις αποτρόπαιες πράξεις που φέρεται να έκανε ο κ. Λιγνάδης. Λέμε όμως ξεκάθαρα ότι αυτές τις εβδομάδες, που οι καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν αναλαμβάνει την ευθύνη που αναλογεί στις επιλογές του» πρόσθεσε.

Εγώ όμως ρωτώ αυτά τα πολιτικά σκατά τι έκαναν και κάνουν να μην εξαφανιστούν τα στοιχεία του Λιγναδη; Αφού αιωρούνται πληροφορίες ότι όλος ο πολιτικός καλός κόσμος με εξέχουσα θέση την Βουλή έπαιρνε μέρος σε ακολασίες;;; Και γιατί ο κάθε πολίτης να μην αναρωτηθεί αν είναι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται, αφού η βουλή αυτή κάνει κονσομασιόν πολυτελείας, αν δεις την ποιότητα, θα βρεις στην βουλή παιδεραστές που φυσικά αθωώθηκαν, έμποροι ναρκωτικών, νταβατζήδες να πλαισιώνουν και να στηρίζουν τους εντολείς του λαού, Γκέι, δογματικούς ανώμαλους και ότι μολυσμένο χαρακτήρα θέλεις;;;

Πάντως είναι χαρακτηριστικό πως τον δρόμο της παραίτησης έδειξε στην κ. Μενδώνη και η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Το πρωί της Πέμπτης η συνεδρίαση

Όπως έγινε γνωστό, κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής, Κων. Τασούλα, το αίτημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να ενημερώσει το σώμα “για την ποιότητα της δημοκρατίας και του δημοσίου διαλόγου”.  Καλά και μόνο που το διαβάζεις, πέφτεις ξερός από τα γέλια, τόσα πολλά είναι τελικά τα βόδια που τον αποδέχονται, να λέει τέτοιες μαλακίες;;;

Η ενημέρωση γίνεται με βάση το άρθρο 142Α του κανονισμού της Βουλής, βάσει του οποίου, “για την έγκαιρη και υπεύθυνη πληροφόρηση και ενημέρωση της Βουλής η κυβέρνηση δια του πρωθυπουργού μπορεί, εκτός από τη ‘συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως’ [..] να ζητήσει, οποτεδήποτε, να κάνει ανακοινώσεις ή δηλώσεις ενώπιόν της για οποιαδήποτε σοβαρή δημόσια υπόθεση” Αλλοίμονο…. Ο μπαξές του είναι, ότι θέλει κάνει, χέζη, κατουρά, φτύνει, και μετά πάει στην Μαρέβα να απολογηθεί!!! Δεν υπάρχει βουλή των Ελλήνων, απλά μια εταιρική συνεργασία με τους κατασκευαστές πλυντηρίων… συνειδήσεις των αφεντικών του!!!

Η ανακοίνωση θα γίνει από τον πρωθυπουργό, την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 (10 πμ), στην ολομέλεια της Βουλής, με τους αρχηγούς των κομμάτων, ή διευθυντές της εταιρίας ΑΕ Ελλάς,  να διατυπώνουν τις απόψεις τους επί του περιεχομένου της ανακοίνωσης. Ακολουθούν απάντηση του πρωθυπουργού και δευτερολογίες των αρχηγών, ενώ η συνεδρίαση κλείνει με ολιγόλεπτη ομιλία του πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι εδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε συζήτηση για την λειτουργία του κοινοβουλίου μέσα στις συνθήκες πανδημίας, έχοντας καταγγείλει αντικοινοβουλευτικές πρακτικές.

Μέσα σε μία εβδομάδα η υπόθεση Λιγνάδη έγινε το κεντρικό πεδίο εξέλιξης του ελληνικού #metoo και ίσως το πιο μελανό κομμάτι του εγχώριου θεάτρου με πρωταγωνιστή ένα και μόνο πρόσωπο. Και η υπόθεση δεν αφορά πια το ελληνικό τοπίο, αφού αναφορές έγιναν μέχρι και στον ξένο Τύπο, όπως τους «New York Times».

Η πρώτη μέθοδος για να εκτιμήσεις την νοημοσύνη ενός ηγεμόνα είναι να κοιτάξεις τους άνδρες που έχει γύρω του.

Και να προσθέσω… αντί να διωχθεί η Μενδώνη, αναβαθμίζεται, καλά διαβάζεις ζώο Έλληνα Πόπολο , δεν έχει τελειώσει ακόμα με τις προδοσίες της.

Σήμερα Τρίτη 23/2 η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποχαρακτηρίζει μέσω του ΚΑΣ την αρχαιολογική περιοχή Θόλος της ευρύτερης αρχαιολογικής περιοχής Αίπους κ Ρημόκαστρου Χίου την οποία πριν κάποιες δεκαετίες είχε κηρύξει ως προστατευομενη αρχαιολογική περιοχή η αρχαιολόγος Λίνα Μενδώνη

Ο αποχαρακτηρισμός σήμερα γίνεται για να κατασκευαστεί κλειστή φυλακή προσφύγων κ μεταναστών σύμφωνα με τα σχέδια του υπουργού Μηταρακη κ ενάντια στην βούληση της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών της Χίου.

Τα ίδια επιχείρησε η Λίνα Μενδώνη να κάνει κάποτε, το 2004 για την ακρίβεια, επιτρέποντας μέσω του ΚΑΣ το μπάζωμα κ την καταστροφή του ενάλιου τείχους του Φρουρίου Χίου.

Η κυρία Λίνα Μενδώνη είναι χιακης καταγωγής Ό.τι μεθόδευσε με τέτοιους τρόπους κατά καιρούς στο νησί η ίδια κ οι συν αυτή πολιτικοί ταγοί πήραν τις απαντήσεις τους στους δρόμους κ δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Να κλείσω το άρθρο με κάτι που έχουμε ξεχάσει, ή μάλλον έχουμε ξεγράψει, άραγε θα το επικαλεστεί κανείς την πέμπτη στη βουλή;;;;

Στὴν ἀρχαία Σπάρτη ἴσχυε ὁ νόμος τοῦ Λυκούργου, ποὺ ἀναφέρει ὁ Ξενοφῶν ὁ ἀθηναῖος στὸ ἔργο του «Λακεδαιμονίων πολιτεία» ΙΙ,13 : «Ἄν κάποιος ὀρέγεται τὸ σῶμα παιδιοῦ εἶναι ἐπαίσχυντος καὶ διὰ βίου ΑΤΙΜΟΣ (στέρησις πολιτικῶν δικαιωμάτων, ἄρα περιθωριοποιημένος)».

ΝΟΜΟΣ ΥΒΡΕΩΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΤΑ ΜΕΙΔΙΟΥ 47.

«Ὅποιος ἀσελγήσῃ σὲ ἄνδρα, γυναῖκα, ΠΑΙΔΙ, ΔΟΥΛΟ Ή ΕΛΕΥΘΕΡΟ νὰ καταγγέλεται ἀπὸ κάθε Ἀθηναῖο ἐνώπιον τῶν θεσμοθετῶν, ποὺ ὀφείλουν ἐντὸς ἑνὸς μηνὸς νὰ τὸν δικάσουν ὥστε νὰ ὑποστῇ τὶς συνέπειες.»

ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ – ΑΙΣΧΙΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΙΜΑΡΧΟΥ.

«Καὶ τοὺς προαγωγοὺς κελεύει ὁ νόμος ΘΑΝΑΤΩ ΖΗΜΙΟΥΣΙ». (Διατάζει ὁ νόμος ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥΣ καταδίκη σὲ ΘΑΝΑΤΟ.)

(ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ» ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΔΡ. Π. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.)

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΣΑΠΙΛΑ…ΒΟΘΡΟ…ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>