«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Α!ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ

Πρέπει να μαθαίνεις την αλήθεια.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Το ξαναγράψαμε για το Εβραϊκό ΣΚατο παραπάνω

Το όνομα του ΊΣΡΑΕΛ ΘΟΝΣΤΆΙΝ. Και οι τρείς γυναίκες του τον ξαπόστειλαν με τις κλωτσιές.

Και στις τρεις δίκες ένοχος, σε μια δε Πολιτεία, του έχει απαγορευθεί η είσοδος δια ΠΑΝΤΌΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΑΙΔΑΡΙΣΤΟΙ M ΝΔ_ΘΕΛΑΤΕ"

Ο Παύλος Χαϊκάλης χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «κοινό συκοφάντη»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, 20:47

Ο Παύλος Χαϊκάλης χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «κοινό συκοφάντη»

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα. Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται.

»Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους. Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη»;

https://www.zougla.gr/politiki/article/o-pavlos-xaikalis-xaraktirizi-ton-kiriako-mitsotaki-kino-sikofanti

Ο 19χρονος στην εντατική με μυοκαρδίτιδα μετά την χορήγηση του δεύτερου εμβολίου Pfizer https://site.us18.list-manage.com/track/click?u=33db014e093738b3c0a0d9508&id=4bba24c8a6&e=4b5e02a0ae

Ένας 19χρονος νοσηλεύτηκε με μυοκαρδίτιδα – φλεγμονή του καρδιακού μυός – πέντε ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου κορονοϊού της Pfizer-Biontech. Αυτό ανέφερε τη Δευτέρα η ιατρική …

Read on » https://site.us18.list-manage.com/track/click?u=33db014e093738b3c0a0d9508&id=7c5e5d2c41&e=4b5e02a0ae

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πανωφόρια και κείμενο που λέει "Δεν ξεχνάμε τον Κ.Καραμανλή όπου είχε τουρκοεβραϊκή καταγωγή και γιαυτό ήταν πρόθυμος πάντα να πουλήσει την Ελλάδα."

Μην ξεχνάτε αυτόν τον αλήτη, δεν τον λέω προδότη, διότι για να είσαι προδότης πρέπει να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ. Μην τον ξεχνάτε που μας έριξε στην Θάλασσα να μάθουμε να κολυμπάμε!!!

Μάθατε πατριώτες να κολυμπάτε;;;;;;;;

Καμπουράκης Μάνδρου άρχισαν το ξέπλυμα του Κούλη για τον Λιγνάδη. Αίσχος. Τα πληρωμένα δουλικά σε διατεταγμένη υπηρεσία, ευελπιστώντας σε ένα μπαξίσι τούρκικου τύπου!!!

Πόσο εύκολα γκρεμίστηκε η εικόνα της κυβέρνησης των “Αρίστων”.

Αυτό που προσπάθησαν να επιβάλουν οι κυβερνώντες και τα αγορασμένα ΜΜΕ χάθηκε μέσα σε μία μέρα.

Δεν είναι όμως μόνο η κακοκαιρία, έχουν μαζευτεί πάρα πολλά.

Βασικά είναι η έπαρση της εξουσίας, η επιβολή καταστροφικών μέτρων για την οικονομία και αυταρχισμός και η εμμονικότητα που διακατέχει καταρχήν τον ίδιο τον Μητσοτάκη, αλλά και όλους τους.

Δεν δίνουν λόγο στον λαό, στους πολίτες, αλλά μόνο σε αυτούς που διαφεντεύουν το προτεκτοράτο.

Ο Μωυσής όμως έχει τρομοκρατηθεί, και προσπαθεί να μαζέψει όπως όπως τα ασυμμάζευτα.

Φαίνεται ότι πάνε να μαζέψουν άρον άρον το λοκ νταουν γιατί έχουν εκλογές μπροστά τους, οι συνέπειες των επιλογών είναι καταστροφικές όσο αφορά τα εκλογικά ποσοστά, παρά τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν και προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι με κάθε τρόπο.

Αμόλησαν το πολιτικό λιγδιοδέστερο τηλεβιβλιοπώλη- κουτσαβάκι μετά από από εκείνο το περίφημο “φέρτε μου τα κλειδιά όποιος δεν τα θέλει” … απευθυνόμενος τότε με τσαμπουκά στους επαγγελματίες της εστίασης, να τα αλλάζει σήμερα, να ντύνεται σε Χατζηαβάτης και να ζητάει ταπεινά συγνώμη, και κλείνοντας τους το μάτι, να τάζει ΕΣΠΑ, παροχές, ελαφρύνσεις και άνοιγμα της εστίασης, .

Πόση ξεφτίλα ακόμη ;

Χρ.Μπόης

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Και μην ξεχνάτε Έλληνες με όλα αυτά που σας τρομοκρατούν ο τουρκος οργώνει στην Θράκη, στο Έβρο και στο Αιγαίο και εσείς τρέξτε να κρυφτείτε σαν φτηνά και δειλά ανθρωπάκια πίσω από τις διπλές και τριπλές μάσκες. Μάλλον σαν χρειάζονται οι μάσκες γιατί άρχισαν να σας γνωρίζουν με τον φερετζέ!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Κακώς αρχίζει o εμβολιασμός σε γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό. Αν κάτι πάει στραβά, ζήτω που καήκαμε. Ας ξεκινήσει με τους δημοσιογράφους..."

Όλοι οι σάπιοι μαζί το κωλοβαραγαν και μόλις έσπασε το απόστημα την κάνουν σαν τα ποντίκια!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Ανάρτηση γροθιά στο στομάχι για τον ηθοποιό – σκηνοθέτη-παιδοβιαστή!

Νικόλας Αγγελής : Η μητέρα του γνωστού σκηνοθέτη γνώριζε ότι ο παιδοβιαστής έφερνε ανήλικους στο σπίτι | Lesvosnews.net

LESVOSNEWS.NET

Νικόλας Αγγελής : Η μητέρα του γνωστού σκηνοθέτη γνώριζε ότι ο παιδοβιαστής έφερνε ανήλικους στο σπίτι

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!
Η συνεργαζόμενη ΜΚΟ που προμήθευε στον Λιγνάδη αγοράκια προσφυγάκια, για να “κάνουν μαθήματα υποκριτικής” με τόν κ. Λιγνάδη, είναι η Solidarity now συμφερόντων
G e o r g e S o r o s!
Ο Γ ι ώ ρ γ ο ς Ζ α β ό ς είναι υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και αδελφός του Στέλιου Ζαβού που ειναι κουμπάρος του Σόρος και εχει την διαχείριση του τοπικού παραρτήματος Σόρος της ΜΚΟ Solidarity Now. Του εχει ανατεθεί ο ελέγχος των τραπεζών που κάποτε ήταν ελληνικές και τώρα παραρτήματα του Σόρος στην Ελλάδα.
Γενική διευθύντρια της Solidarity Now η
Α ν τ ι γ ό ν η
Λ υ μ π ε ρ ά κ η,
ξαδέρφη του πρωθυπουργού, πρώην βουλευτής με το Ποτάμι.
Ο Δήμος της Αθήνας δια του Δημάρχου,
Κ ώ σ τ α
Μ π α κ ο γ ι ά ν ν η ανιψιού του πρωθυπουργού εχει παραδώσει τα κλειδιά για την διαχείριση των προσφύγων της πρωτεύουσας στην ίδια οργάνωση του Σόρος.
Και για να μην ξεχνιόμαστε αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το ΔΣ του ιδρύματος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, αποτελείται από τους *Στέλιο Ζαββό πρόεδρο, το συνεταίρο του στην Zeus Capital,
*Ε υ θ ύ μ ι ο
Β ι δ ά λ η, αντιπρόεδρο,
*και γενική διευθύντρια την
Α ν τ ι γ ό ν η
Λ υ μ π ε ρ ά κ η.
Μέλη του ΔΣ είναι οι:
*Νίκος Αλιβιζάτος,
*Γιάννης Μπουτάρης,
*Χρήστος Ροζάκης,
*Νικηφόρος Διαμαντούρος,
* Αρίστος Δοξιάδης,
*Τζένιφερ Καβουνίδη και
*Καλυψώ Νομικού.

https://www.imerodromos.gr/mko-2/

Μπόχα χωρίς τέλος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>