«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το γερμανικό κοινοβούλιο επικυρώνει την Ατζέντα ID2020 και το «πακέτο εμβολιασμού» του Μπιλ Γκέιτς για τον παγκόσμιο πληθυσμό

ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ

German parliament ratifies Agenda ID2020 and Bill Gates’ “vaccination package” for global depopulation

BY ETHANH // 2021-02-14

Το γερμανικό κοινοβούλιο επικυρώνει την Ατζέντα ID2020 και το «πακέτο εμβολιασμού» του Μπιλ Γκέιτς για τον παγκόσμιο πληθυσμό

Στις 29 Ιανουαρίου, το γερμανικό κοινοβούλιο επικύρωσε την εφαρμογή του Agenda ID2020, με την επόμενη φάση της παγκόσμιας διάθεσης του Mark of the Beast να μπαίνει στο πίσω μέρος της «πανδημίας» του Wuhan coronavirus (COVID-19).

Αυτό το συγκεντρωτικό γενικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα συλλογής δεδομένων θα χαρακτηρίζει κάθε πολίτη στη Γερμανία και θα παρέχει πρόσβαση σε κάθε κυβερνητική υπηρεσία, αστυνομική υπηρεσία και υπηρεσία τριών γραμμάτων, καθώς και στον ιδιωτικό τομέα.

Μέχρι 200 ​​σημεία πληροφοριών, και πιθανώς περισσότερα όσο περνά ο χρόνος, θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα.

Αυτά περιλαμβάνουν τραπεζικούς λογαριασμούς ατόμων, συνήθειες αγορών, αρχεία υγείας, συμπεριλαμβανομένων αρχείων εμβολιασμού, πολιτικές τάσεις και πιθανώς ακόμη και συνήθειες γνωριμιών.

Εάν η κυβέρνηση μπορεί να το χρησιμοποιήσει εναντίον σας, η Γερμανία θέλει να τη συμπεριλάβει στη βάση δεδομένων του Agenda ID2020, η οποία σχεδιάστηκε από κανέναν άλλο από τον δισεκατομμυριούχο ευγενικό Bill Gates ως μέρος του «πακέτου εμβολιασμού» του.

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Rockefeller, του Accenture, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και της Παγκόσμιας Συμμαχίας για Εμβόλια και Εμβολιασμούς (GAVI), το πρόγραμμα στοχεύει στην έγχυση σε κάθε άνθρωπο με μικροτσίπ που μπορούν να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση χρησιμοποιώντας τεχνολογίες 5G και επόμενες 6G .

Οι ιδιωτικοί συνεργάτες του προγράμματος περιλαμβάνουν πολλά ονόματα Big Pharma όπως Johnson & Johnson (J&J), GlaxoSmithKline (GSK), Merck & Co. και φυσικά το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Σύμφωνα με τον Peter Koenig, γράφοντας για την Global Research (Καναδάς), το ID2020 διαμορφώνεται για να είναι «εμφυτευμένο με εμβόλιο» και «προσβάσιμο από απόσταση από υπολογιστές, ρομπότ ή αλγόριθμους με EM

«Η έγκριση του Agenda ID2020 πρέπει ακόμη να εγκριθεί από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, αλλά υπάρχει μικρή πιθανότητα το Συμβούλιο να το απορρίψει», εξηγεί ο Koenig.

Το σήμα Agenda ID2020 της Ελβετίας που θα ψηφιστεί στις αρχές Μαρτίου

Στην κοντινή Ελβετία, οι ψηφοφόροι θα έχουν την ευκαιρία στις 7 Μαρτίου να εγκρίνουν την έκδοση Agenda ID2020 αυτής της χώρας, ένα ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης που θα συνδέει «τα πάντα με τα πάντα για κάθε πολίτη».

Εάν το μέτρο περάσει, η ελβετική κυβέρνηση σκοπεύει να αναθέσει τη διαχείριση του προγράμματος στον ιδιωτικό τομέα, πράγμα που σημαίνει ότι οι εταιρείες ναρκωτικών, οι μεγάλες τράπεζες και οι ασφαλιστικές εταιρείες θα αγοράζουν και θα πωλούν ιδιωτικά δεδομένα ανθρώπων για κέρδος.

Στο μέλλον, το πρόγραμμα πιθανότατα θα περιλαμβάνει ένα εμφυτεύσιμο τσιπ με ενσωματωμένους πομπούς ραδιοσυχνοτήτων (RF) που θα χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση ατόμων, καθώς και για τη διαχείριση των οικονομικών τους και για την κατανομή των πιστώσεων πληρωμής για την εργασία που κάνουν, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να αγορά και πώληση.

Οι πρώτες δοκιμές αυτής της τεχνολογίας έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε απομακρυσμένα χωριά του Μπαγκλαντές, όπου σε φτωχούς ανθρώπους εγχύθηκαν μικροτσίπ με το πρόσχημα ότι «εμβολιάστηκαν».

Αυτός είναι ακριβώς ο τύπος που ο Bill Gates και άλλοι γενοκτονικοί μανιακοί θέλουν να δουν να εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο.

Σε κάθε άτομο θα πρέπει τελικά να διαγραφούν και να «εμβολιαστούν» και τα συστήματα 5G / 6G που εγκαθίστανται σε κάθε εκκλησία στον τελευταίο όροφο και στον γωνιακό λαμπτήρα θα χρησιμοποιηθούν για τον προγραμματισμό και τον έλεγχο αυτής της παγκόσμιας αγέλης με νέα όντα παγκόσμιας τάξης.

Όλα αυτά έχουν σκοπό να διατηρήσουν τους ανθρώπους «ασφαλείς» ενάντια στα κινέζικα μικρόβια, φυσικά.

Δεν υπάρχει απλώς κανένας άλλος τρόπος για να κρατήσει τον «ιό» στον κόλπο, επιμένει η ελίτ.

 https://www.afinalwarning.com/images/Population-Decrease-Decline-Down-Graph-Arrow-Drop.jpg

«Αυτό υποτίθεται ότι συμβαίνει μέσω μιας διεπαφής υπολογιστή εγκεφάλου (BCI), που ονομάζεται Neurolink – που αναπτύχθηκε από τον Elon Musk.

Παρουσιάζει μια διεπαφή ηλεκτρονικών κυμάτων με τον ανθρώπινο εγκέφαλο η οποία, μέχρι τότε, θα έχει μετατραπεί σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMF), έτσι ώστε να μπορεί να λαμβάνει ψηφιακές εντολές που θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας, ή μπορούν να απενεργοποιηθούν – RIP – ως ίσως είναι πιο βολικό για το Global Cabal. “

Περισσότερες από τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με την απάτη εμβολίων Wuhan coronavirus (COVID-19) μπορείτε να βρείτε στο Pandemic.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Αποκτήστε το δωρεάν ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Λάβετε ανεξάρτητες ειδοποιήσεις ειδήσεων σχετικά με φυσικές θεραπείες, δοκιμές εργαστηρίων τροφίμων, ιατρική κάνναβης, επιστήμη, ρομποτική, drone, απόρρητο και άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

GMO Food and GMO Vaccines – Οι άνθρωποι γίνονται μηχανές παραγωγής ασθενειών

Παράκαμψη  λογοκρισίας κοινοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο:

Νέος

https://www.afinalwarning.com/494822.html

Αντιγραφή διεύθυνσης URL

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>