«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ (ΤΟΝ 61ΟΝ ΓΥΡΟΝ) ΤΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΝ ΤΗΝ 25.01.2021 ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!

Άγκελα Μέρκελ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

02.02.2021

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Εδω στην Ελλαδα της σημερον, δηλαδη στο γερμανικο Προτεκτορατο, οι πασης κομματικης αποχρωσης πολιτικοι του, σφυρηλατουν τα δικα τους και τα του ελληνικου λαου δεσμα, οπως τους τα επιβαλλει η νεα γερμανικη κατοχη.

Εδω στην Ελλαδα της σημερον, βεβηλουται η ιεροτερη πραξη της ελληνικης αρχαιοτητας απο την οποιαν απερρευσαν και οι ανθρωποι και οι θεοι, ενω ο ανομος αρπαγας και ξενος εξουσιαστης, υπο την επιτηρηση της ντοπιας Δικαιοσυνης των Αχτιναμεδων, της δηθεν Τυφλης Θεας, καταβροχθιζει με απληστια (Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ) την δημοσια και ιδιωτικη περιουσια του ελληνικου λαου.

Εδω στην Ελλαδα της σημερον, πολυς λογος γινεται για τα κοιτασματα φυσικου αεριου στην ΑΟΖ της Κυπρου και της Ελλαδος νοτια της Κρητης και αποσιωπαται οτι ακομη και εαν εντοπισθουν αυτα με ερευνητικες γεωτρησεις, ειναι αμφιβολο εαν αυτα ειναι τεχνικως και οικονομικως εκμεταλλευσημα λογου θαλασσιου βαθους και πιθανων προβληματων εμπλοτισμου και μεταφορας του φυσικου αεριου.

Η διαδικασια εξελιξης ενος κοιτασματος φυσικου αεριου σε μεγαλο θαλασσιο βαθος ειναι μια χρονοβορος και κοστοβορος διαδικασια και εχει μεγαλα ρισκα, τοσο τεχνικα οσο και οικονομικα.

Τα πιθανα κοιτασματα Υδρογονανθρακων στο Αρχιπελογος του Αιγαιου και στην Ανατολικη Μεσογειο αποτελουν το αλλοθι της Τουρκιας για την καταληψη των νησων του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου και για μεγιστοποιηση της γεωστρατηγικης της αξιας και στην ανατολικη Μεσογειο.

Αυτη ειναι η πραγματικη επιδιωξη της Τουρκιας και αυτη στηριζεται απο την γερμανοποιημενη Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Κακως θεωρειται απο ορισμενους δηθεν ειδικους, οτι η Τουρκια επιδειωκει την ακυρωση της Συνθηκης της Λωζαννης, διοτι κατι τετοιο σημαινει οτι ακυρωνει την ιδια της την υπαρξη.

Επιδειωκει την τροποποιηση της Συνθηκης της Λωζαννης, δηλαδη την αναγνωριση «συνοριακων διαφορων» και «σχετικων ζητηματων» Τουρκιας-Ελλαδος.

Οι επισημες ελληνικες δηλωσεις σχετικα με την επανεκκινηση των διερευνητικων επαφων για οριοθετηση της ΑΟΖ στην Ανατολικη Μεσογειο και της Υφαλοκρηπιδας στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, που γινονται απο την 25.01.2021 στην Αγκυρα και θα συνεχιστουν και στην Αθηνα (μετα απο πενταετη διακοπη), δηθεν στην βαση του Διεθνους Δικαιου και οτι η Ελλας δεν εχει λογους να φοβαται τον διαλογο με την Τουρκια, ειναι παραπλανητικες δηλωσεις για ηλιθιους Αγε-λαους, Αντι-νοους και Αμφη-νομους Ρωμιους και χωρις καμια σοβαρη σημασια για τους Ευρυ-μαχους Ελληνες. Ειναι η συνεχεια των γεγονοτων  μετα την δολοφονια της ΕΛΔΗΚ στην Κυπρο την 20.07.1974, δηλαδη της επισημα εδρευουσας ΝΑΤΟ’ι’κης δυναμης  απο μια αλλη ΝΑΤΟ’ι’κη δυναμη, χωρις καμια διαμαρτυρια απο το ΝΑΤΟ και των μετεπειτα, «casus belli» της τουρκικης Βουλης για το Αρχιπελαγος του Αιγαιου, του Πρωτοκολου της Βερνης (1978), του Μορατοριουμ (1987), των Ιμιων και της Γαυδου (1996) και των Μνημονιων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ (2011 και μετα).

Οι δηλωσεις αυτες αποτελουν συνιστωσες των σχεδιων «Φαιδωρας και Overkill» κατα της Ελλαδος και υπερ της Τουρκιας.

Η Τουρκια, ανεξαρτητα απο τις προσφατες συμπεριφορες της στο Ιρακ, στην Συρια και στην Λιβυη και ανεξαρτητα απο την αγορα των ρωσικων πυραυλων S-400 και της καταστασης των ανθρωπινων δικαιωματων που υπαρχει εντος της επικρατειας της, κατα τις αποψεις του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ) και της Ε.Ε. πρεπει παση θυσια (και της Ελλαδος ακομη), να διατηρηθει προσδεμενη στο αρμα της Δυσης.

Η Γερμανια απο την εποχη της κατασκευης της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινου-Βαγδατης μεχρι τις ημερες μας υποστηριζει κρυφα τις τουρκικες θεσεις, τοσο στο Κυπριακο οσο και στην δικαιοδοσια κατοχης των νησων του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Αυτα θα τα παραχωρουσε, στην Τουρκια, οπως παραχωρισε την ανατολικη Μακεδονια και δυτικη Θρακη στην Βουλγαρια, εαν η Τουρκια εμπαινε επισημα υπερ της Γερμανιας στον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο. Τα ιδια προτεινε στην Τουρκια και η Μεγαλη Βρεταννια.

Η Τουρκια απερριψε επισημα και τις δυο προτασεις, ανεπισημα στηριζε την Γερμανια, την οποια 60 ημερες προ της ανευ ορων παραδοσης της το 1945, της κηρυξε τον Πολεμο, για να βρισκεται στο πλευρο των νικητων.

Οπως το 1922, η Ελλας ξαναπροδοθηκε απο τους δηθεν συμμαχους της με τον καταστροφικο Εμφυλιο Πολεμο πρωτα και το 1974 με το Κυπριακο.

Η Ελλας και παλι θα ξαναπροδοθει απο τους δηθεν συμμαχους της του ΝΑΤΟ.                                                                                              

Εδω τιθεται το ερωτημα γιατι η Ελλαδα δεν εχει σε αντιθεση με την Τουρκια πραγματικους συμμαχους και ολομοναχη απομακρυνεται συνεχως απο το εθνικο της πεπρωμενο;

Καθε στρατιωτικος ηγετης γνωριζει την διατυπωση του γερμανου στρατηγου Κλαουζεβιτς: Μια συμμαχια, οπως π.χ. το ΝΑΤΟ, εχει τοση αξια για ενα κρατος οπως π.χ. για την Ελλαδα, οσο σημαντικο ειναι αυτο το κρατος για τον συμμαχο του.

Παρ’ολην την τεραστια γεωστρατηγικης της αξια (εμπορικος διαδρομος, περιμετρικη ζωνη ανασχεσης ασυμμετρων απειλων, χωρος στρατιωτικης εποπτειας της Εγγυς- και Μεσης Ανατολη) η Ελλαδα δεν υπερασπιζεται εμπρακτα απο το ΝΑΤΟ, στο οποιο δυστυχως ειναι αφοσιωμενη ψυχη τε και σωματι.

Τι αλλο απο ηλιθιοτητα μπορει να χαρακτηριστει η αφοσιωση αυτη της Ελλαδος; Υπαρχει καλλυτερη αποδειξη της ανικανοτητας της πολιτικης κι στρατιωτικης της ηγεσιας;

Δεν κατανοησαν ακομη οι ψευδο-ηγετες της χωρας αυτης, οτι οι διεθνεις σχεσεις των κρατων δεν διεπονται απο την ηθικη και το συναισθημα αλλα μονο απο το συμφερον.

Για τα Κρατη-Υαινες, οπως π.χ. η Γερμανια, το συμφερον ειναι η κινητηριος δυναμη. Τα Κρατη αυτα καταλαμβανουν στρατιωτικα ‘η οικονομικα μια αδυναμο εστω και συμμαχο χωρα, λεηλατουν και ξεπουλουν τα παντα και μετα προδιδουν.

Αυτα δεν επαθε στο εγγυς παρελθον η Ελλας απο την Γερμανια αλλα και απο τις ΗΠΑ;

Οι συμμαχιες με κρατη συγκροτημενα, οπως π.χ. η Τουρκια, που διαθετουν στρατηγικη οργανωση και επαρκη ισχυ ωστε να ασκησουν στρατηγικη εποπτεια στην επικρατεια και την περιφερεια τους (η Ελλας για τους λογους που αναφερθηκαν δεν μπορει!) διασφαλιζουν το συμφερον π.χ. των ΗΠΑ, Γερμανιας και Ισραηλ και γι’ αυτο ζυγιζουν περισσοτερο απο τα αλλα τυπου Ελλας.

Η Τουρκια συνεπως εχει περισσοτερη Αξια, Αξιοπιστια και κατ’ επεκταση και πραγματικους συμμαχους απ’ οτι η Ελλας.

Ακομη και οι τυφλοποντηκες το βλεπουν: Η Ελλας ως Κρατος δεν εχει απολυτως καμια αξια και αξιοπιστια και γι’αυτο εγινε Προτεκτορατο της Γερμανιας.

Οι λογοι ειναι απλοι: Δεν ειναι μονο ανικανη να αποτρεψει τις απ’ εξω απειλες εναντιον της αλλα και ανικανη να  ασκησει εποπτεια στην ιδια την επικρατεια της. Κατα τον Morgenthau

«η εθνικη κυριαρχια ειναι συμπαγης και αδιαιρετη». Η υπαρξη μουσουλμανικων θυλακων στην δυτικη Θρακη και στα Δωδεκαννησα αλλα και αλλου, εξελιχθηκαν λογω ηλιθιοτητας και υποχωρητικοτητας σε τουρκικες μειονοτητες,  υπομονευουν καθημερινα την εθνικη ασφαλεια και μετατρεπουν την Ελλαδα σε ρατος αναλωσιμο.

Πριν 200 χρονια το ελληνικο εθνος αγωνιζοταν να αποκτησει ανεξαρτησια, να συγκροτησει ενα ελληνικο κρατος.

Κατα τον Διονυσιο Σολωμο: «Με τα ρουχα αιματωμενα ξερω οτι εβγαινες κρυφα να γυρευεις εις τα ξενα αλλα χερια δυνατα.

Μοναχη το δρομο επηρες, ξαναλθες μοναχη. Δεν ειν’ ευκολες οι θυρες εαν η χρεια τες κουρταλει».

Σημερα ομως η Ελλας, ειναι αδικαιολογιτη, που δεν αποτρεπει δυναμικα τις εναντιον της απειλες, απ’ οπου και αν προερχονται αυτες, που αφηνει στην Τουρκια να ασκει στρατηγικη εποπτεια στην περιφερεια της, ενω σε αντιθεση με την πολιτικη και στρατιωτικη της ηγεσια, εχει ακομη επαρκη ισχυ και κυριως εναν φοβερο ελληνικο λαο με συγκλονιστικο και αθανατο εθνικο φρονημα.

Η Ελλας επιτελους πρεπει να ποιασει το νημα απο εκει που το ειχε αφησει στα βρωμικα και εγκληματικα χερια της νεας θρησκειας, δηλαδη απο την Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας, οπου δουλευαν ο αστρονομος Υπαρχος που σχεδιαζε ουρανιους χαρτες!

Ο Ευκλιδης που συγκατελειψεν την γεωμετρια σε ενα εξοχο συστημα, ο Χερον ο Αλεξανδρινος ο εφευρετης των οδοντωτων τροχων, της ατμομηχανης και συγγραφεας του αυτοματου, του πρωτου Βιβλιου για την ρομποτικη, ο Απολλωνιος απο την Περγα, ο μαθηματιος που ανακαλυψε την τομη του κωνου, την ελλειψη, την παραβολη, την υπερβολη, δηλαδη τις καμπυλες τις οποιες ακολουθουν στην κινηση τους οι πλανητες, οι κομητες και αλλα ουρανια σωματα.

Ο Αρχιμηδης ο μεγαλυτερος εγκεφαλος στους τομεις των μαθηματικων εως την αστρονομια, ο γεωγραφος Πτολεμαιος και πολλοι αλλοι και να συνδεσει με το ιδιο νημα αυτους με πανω απο 100 επιστημονες της πυρηνικης Φυσικης που θα εγκατασταθουν στα Αβδηρα της Θρακης και θα συνεργαζονται στενα με τους αντιστοιχους επιστημονες του Ινστιτουτου SINAP της Shanghei της Κινας στον τομεα της πυρηνικης Φυσικης και δη στην εξελιξη πυρηνικων αντιδραστηρων νεας γενεας (υγροποιημενου αλογονου αλατος ‘η εξαφθοριουχου ουρανιου) για την παραγωγη ηλεκτρικης ενεργειας αλλα και γιατι οχι και πυρηνικων οπλων.

Διοτι ποσο σιγουρη μπορει να αισθανεται η Ελλας, διπλα σε μια Τουρκια με ακρως επιθετικες διαθεσεις, που θα εχει πολυ συντομα στο οπλοστασιο της τακτικα πυρηνικα οπλα και ισχυρη θεληση να τα διαχειριστει, εαν χρειασθει και κατα της Ελλαδος;

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, η απόσπασμα, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ.

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>