«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για δείτε πως έρχονται τα πράγματα??? Είναι όλα στημένα για εκτόνωση;;; Θα το έπαιρνα σοβαρά, αν;;;;;;; Ο στρατός αναλάμβανε την διακυβέρνηση και έκανε τους παρακάτω κυβέρνηση εθνικής ενότητος, με όλους τους αρχηγούς μέσα.

maios_2009_h_bilderberg_sthn_ellada

Έχουν πάρει την έγκριση από την παραπάνω λέσχη;;;

Ρωτώ διότι τέτοιες κινήσεις δεν πρέπει να φαίνονται και κυρίως να μην το πάρουν χαμπάρι τα ξενία σκυλιά!

Η είναι μούφα, ή είναι στημένο για να απονευρώσουν τον λαό;;;;;;

Σαν έτοιμοι από καιρό: Ο Σαμαράς να ρίξει την κυβέρνηση, ο Δένδιας να παραιτηθεί από ΥΠΕΞ και ο Καραμανλής από βουλευτής!

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Όπως σας είχε αποκαλύψει η στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια», αλλά και γενικώς με αποκλειστικά του ρεπορτάζ το PIPERATA.GR, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία η Ιστορία να γράψει ότι έριξε δύο Μητσοτάκηδες πρωθυπουργούς, προς χάριν των εθνικών θεμάτων, προσδιορίζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις Μάρτιο – Ιούνιο 2021.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Κι αν στην πρώτη περίπτωση υπήρξαν σκιές, σχετικά με την πραγματική αιτία, αυτή τη φορά ουδείς θα μπορέσει να αμαυρώσει τους λόγους, παρότι όλοι ξέρουμε ότι κρύβει και πικρία μέσα του από τον τρόπο που τον άδειασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο στο ζήτημα της αντιπροεδρίας της Κομισιόν, όσο και της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός, θέλοντας να τον θυμούνται περισσότερο ως «ήρωα» και «εθνικό σωτήρα» για την κρίσιμη στιγμή που εμπόδισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεπουλήσει μια δια παντός το Αιγαίο και την Κύπρο στους Τούρκους, έχει εδώ και μήνες πάρει τις οριστικές αποφάσεις του. Μάλιστα, έχει φροντίσει να τις διατυπώσει ευθαρσώς και ξεκάθαρα στον ίδιον τον Μητσοτάκη, αλλά και στους συνδαιτυμόνες του πρωθυπουργού στο Μαξίμου. Ακόμη και σε διεθνείς παράγοντες.

Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μιλήσει για αυτές σε κλίμα συγκαταβατικό και με τον πρώην πρωθυπουργό και εμβληματικό πρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, αλλά και με τον ενεργεία ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια.

Το βέτο Σαμαρά στην πολιτική κωλοτούμπα του Κυριάκου για τη Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μόνο την τροχιοδεικτική βολή του πρώην πρωθυπουργού. Το ποτήρι θα ξεχειλίσει με τη Χάγη για τις θαλάσσιες ζώνες (όπως πλέον τις αποκαλεί ο Μητσοτάκης).

Είναι γνωστό, επίσης, ότι εξαιτίας του δικού του βέτο δεν έρχονται προς κύρωση στη Βουλή τα μνημόνια που συνδέονται με τη συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά από το Μέγαρο Μαξίμου συσκοτίζουν το θέμα χάρη -και πάλι- στη μιντιακή σιωπή.

Εν τούτοις, ο ίδιος θεωρεί ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν υλοποίησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, αλλά έχει γίνει πολύ πιο ενδοτικός ακόμα και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», κριτική που έρχεται στο φως για μία ακόμη φορά με τη συνέντευξή του στην Καθημερινή.

Οι πληροφορίες που έχει ο πρώην πρωθυπουργός είναι ότι ο Μητσοτάκης έχει συμβιβαστεί από καιρό, ειδικά στη κρυφή συμφωνία του Βερολίνου, κι απλώς ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα στείλει το παιχνίδι για να κριθεί στα χαρτιά… από διεθνή διαιτησία, όχι από δική του εθνική διπλωματία.

Ο κ. Σαμαράς, άλλωστε, έχει εκφράσει έγκαιρα και ξεκάθαρα τη θέση του και μάλιστα δημοσίως: «δεν κάνουμε διάλογο με πειρατές (βλ. Τούρκους)».

Και μέσα από τις σελίδες της Καθημερινής της Κυριακής, απαντά στην ιστορική του αντίπαλο, στην αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εξ αρχής τάσσεται θερμά υπέρ μιας προσφυγής στη Χάγη, προειδοποιώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δημοσίως να μη διανοηθεί να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράγοντας ΔΕΝΔΙΑΣ

Για όσους ακόμη μπορούν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές, καθώς τα μίντια δεν βοηθούν σε κάτι τέτοιο, ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη πολλάκις έχει κάνει ανοιχτό δημόσιο διάλογο με τον Πρωθυπουργό, σε μια προσπάθεια να τον νουθετήσει προς την σωστή κατεύθυνση:

«Ουδείς πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας οποτεδήποτε δεν θα διαπραγματευόταν το θέμα των χωρικών υδάτων, διότι είναι θέμα κυριαρχίας και δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης», είπε ο κ. Νίκος Δένδιας από τα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής.

Ο κ. Δένδιας, κατ’ ουσίαν απαντά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στα Νέα, αποδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς την ύπαρξη μυστικής «Συμφωνίας Βερολίνου», όπου φέρεται να δεσμεύτηκε σε αυτή να βάλει στο τραπέζι τις «Θαλάσσιες Ζώνες», όπως πλέον σκοπίμως τις αποκαλεί. Δηλαδή και την Αιγιαλίτιδα Ζώνη των 6 ν.μ., καθώς παραδέχτηκε στα Νέα: «Βεβαίως έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε». Αντίθετα, ο κ. Δένδιας, επισήμως δηλώνει πως το θέμα είναι μόνο ένα: Υφαλοκρηπίδα-ΑΟΖ!

Συνεχίζοντας ο Έλληνας ΥΠΕΞ, προχώρησε σε αγανακτισμένες δημόσιες επιπλήξεις προς το στενότατο πρωθυπουργικό περιβάλλον, λέγοντας: «Η διπλωματική σύμβουλος του Πρωθυπουργού είναι βεβαίως η διπλωματική σύμβουλος του Πρωθυπουργού,(Σ.σ. η ίδια έννοια δύο φορές στην ίδια φράση, δείγμα μεγάλης έντασης, αν όχι ταραχής!) είναι όμως διπλωμάτης και υπό τη διπλωματική της ιδιότητα (Σ.σ. ακόμη δύο φορές εδώ…) είναι υφισταμένη του εκάστοτε Υπουργού των Εξωτερικών και δεν νοείται να ασκεί πολιτική εν αγνοίᾳ του Υπουργού Εξωτερικών».

Είναι πλέον καταφανής η ρήξη, όχι μόνο στο εσωτερικό της ΝΔ, αλλά ακόμη και στο εσωτερικό της κυβέρνησης! Και μάλιστα σε επίπεδο κορυφής για το πιο σημαντικό θέμα της χώρας.

Οι πληροφορίες που έχει το PIPERATA.GR, λένε ότι ο κ. Δένδιας από καιρό τώρα κάνει τη δική του ύστατη προσπάθεια να νουθετήσει τους ανεπίδεκτους νουθεσίας, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει δυνατότητα για τη χώρα, για την παρούσα Κυβέρνηση, αλλά θα μου επιτρέψετε εδώ να αναφερθώ και στον εαυτό μου, να ασκείται διαφορετική πολιτική από την πολιτική που χαράσσει ο Πρωθυπουργός στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Αυτό για τη χώρα θα είναι καταστροφικό. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται, αλλά και δεν νοείται. Δεν νοείται.».

Και εδώ προκύπτουν τα εξής «καυτά ερωτήματα» που ο κ. Δένδιας τα απαντά εμμέσως πλην σαφώς, καθώς τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά, δημόσια:

Ποια ακριβώς μυστική πολιτική χαράσσει ο Πρωθυπουργός;

Ποιος ασκεί αυτό που θα είναι «για τη χώρα καταστροφικό», η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού, κα Σουρανή, από μόνη της, επειδή έτσι το αποφάσισε και ουδείς από το Μαξίμου την εμποδίζει, ή ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος την καθοδηγεί;

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα ο ελληνικός λαός φοβάται πως μία χιονοστιβάδα γεγονότων προσεκτικά μεθοδευμένου και σταδιακού ενδοτισμού θα οδηγήσει σε τεράστια ήττα τον ελληνισμό, μετά από την οποία θα είναι παντελώς αδιάφορο εάν ο κ. Δένδιας, θα μπορεί να αποδείξει ότι «τα είχε πει εγκαίρως».

Για αυτό και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είναι σε ανοικτή γραμμή με τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Όλα σχετίζονται άμεσα με όσα επιδιώκουν συγκεκριμένοι κύκλοι να υπογραφούν άρον – άρον σε έγγραφο προσφυγής στη Χάγη. Μια προσφυγή που θέλουν να προωθηθεί με κάθε τρόπο, ακόμη και εάν φέρει εθνικό ακρωτηριασμό…

Διότι η αλήθεια είναι ότι αν δεν καταστεί σαφές σε αυτό το έγγραφο προς τη Χάγη ό,τι:

Η Τουρκία βάσει της Συνθήκης Λοζάνης (1923) έχει Αιγιαλίτιδα Ζώνη 3 ν.μ. από τις ακτές της, κι έχει επισήμως παραιτηθεί από κάθε τι άλλο.

Τα ελληνικά νησιά και οι βραχονησίδες έχουν πλήρη ΑΟΖ και Υφαλοκρηπίδα, τόσο με 6 ν.μ. όσο και με 12 ν.μ.

Τότε, η Κερκόπορτα που άνοιξαν οι Συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο, όχι μόνο δεν θα κλείσει σημαντικά, αλλά θα επιφέρει και τεράστια εθνική ζημία!

Σοβαροί διπλωματικοί κύκλοι, μιλώντας στο PIPERATA.GR, υποστηρίζουν ότι η φοβική αυτή κυβέρνηση αν δεν αποφασίσει πριν την Χάγη να ασκήσει τα νόμιμα διεθνή δικαιώματά της, εξαγγέλλοντας 12 ν.μ. στο Αιγαίο και να ανακηρύξει την διεθνώς νόμιμη ΑΟΖ της χώρας μας, η οποία έχει κοινά σύνορα με την ΑΟΖ της μαρτυρικής και εγκαταλελειμμένης Κύπρου, χωρίς την οποία δεν νοείται Ελλάδα, τότε το παιχνίδι είναι «σικέ»…

Την ίδια ώρα, όσα διαδραματίζονται στο προσκήνιο, αλλά και στο παρασκήνιο, τα παρακολουθεί ιδιαίτερα προβληματισμένος ο πρώην πρωθυπουργός και εμβληματικός ηγέτης της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος φέρει και την κληρονομιά του Εθνάρχη…

Ο κ. Καραμανλής, όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το PIPERATA.GR, βρισκόμενος για τα εθνικά θέματα σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Έλληνα ΥΠΕΞ και «πολιτικό τέκνο» του, αλλά και με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος του έχει εκφράσει τους έντονους προβληματισμούς και τις ενστάσεις του, όπως και με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο θα επιχειρήσει να αποσοβήσει τυχόν εθνικές ζημίες από την πολιτική Μητσοτάκη.

Και μέσα στα χαρτιά που πρόκειται να τραβήξει είναι και η απειλή παραίτησης από βουλευτής ή και η ανακοίνωση-«βόμβα» ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά στα ψηφοδέλτια Μητσοτάκη…

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>