«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 25.01.2021 ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ, ΟΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ:

1Α 1

PD Dt.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114  D-40885 Ratingen  Tel.+Fax: 0049 2102 32513   E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                 19.01.2021

                                                                                                                          Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο Δημιουργος των παντων, εδωσε στους Ελληνες και στους αλλους ανθρωπους το «Κεφαλι» για να σκεφθονται βασει της Λογικης του Αριστοτελη και οχι για να κρεμουν τα λουρια των παντελονιων τους οταν «χεζονται», βασει της Λογικης του Μοργκενστερν.

Η νυν κυβερνηση των Αθηνων ‘η καλλυτερα οι Γερμανοτσολιαδες και καφενειολογουντες της Αθηνας, ακολουθουν την πασυγνωστη διατυπωση του Μοργκενστερν «τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεται να ειναι», δηλαδη κρεμουν τα λουρια των παντελονιων τους στο κεφαλι τους οταν χεζονται (σκεφθονται).

Τι μπορει να διερευνηθει με την Τουρκια 200 χρονια μετα την επανασταση του 1821 και μετα τις μεγαλες ντροπες του 1897, 1922 1974 και 1989;

Μηπως η υλοποιηση μιας νεας ντροπης που θα φερει το ονομα «Συνεκμεταλλευση του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Ανατολικης Μεσογειου με την Τουρκια, με παραχωριση σε αυτην και νησων οπως την Μεγιστη και Στρογγυλη των Δωδεκαννησων», οπως επιθυμουν και μας εκβιαζουν η Γερμανια και οι ΗΠΑ και ολοκληρο το ΝΑΤΟ;

Για αυτους η Τουρκια ειναι διπλα στο Ιρακ, στο Ιραν, στον Καυκασο και στην Κασπια και στα κοιτασματα Υδρογονανθρακων αυτων και γι’ αυτο αποτελει αυτη μια εθνικη-πολιτισμικη πυλη για την κεντρικη Ασια και το μοναδικο δυνητικο προγεφυρωμα της Γερμανιας και των ΗΠΑ  στον ενεργειακο παραδεισο του πλανητη μας, στο εσωτερικο Δακτυλιο (Rimland) τον οποιον οποιος ελεγχει, κατα τον Μακιντερ, ελεγχει την Κεντρικη Γη, ελεγχει την Παγκοσμια Νησο, ελεγχει τον Κοσμο.

Η Ιστορια  επαναλαμβανεται!

Με την ανακωχη στο Μουτρος της Λημνου την 30.10.1918 και την παραδοση της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας, τα βρεταννικα στρατευματα εισχωρησαν εως την Μοσσουλη της Μεσοποταμιας για τα κοιτασματα πετρελαιων της, ενω τα γαλλικα στρατευματα εισχωρησαν σε περιοχες της νοτιας Μικρας Ασιας και στην Συρια για να αποκτησουν τις περιοχες που καταχωρηθηκαν στην Γαλλια βασει της Συμφωνιας Sykes-Picot και τα ελληνικα στρατευματα κατελαβαν μαζι με τους συμμαχους τους την δυτικη Μικρα Ασια κατα μηκος των ακτων του Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Το θεμα μελλοντικης κατοχης των κοιτασματων Πετρελαιου της Μοσσουλης και της τουρκικης πετρελαιακης εταιρειας ΤΡC λυθηκε με τις συνθηκες των Βερσαλλαιων (1919), Σαν Ρεμο (1920), Σεβρων (1920) και Λωζαννης (1923) και εριξε την Ελλαδα στην Μικρασιατικη Καταστροφη με την ενεργο προδοσια των συμμαχων της.

Για τα συμφεροντα της Μεγαλης Βρεταννιας, της Γαλλιας και των ΗΠΑ θυσιαστηκαν στα πολεμικα μετωπα πανω απο 100.000 Ελληνες στρατιωτες και περιπου 1,5 εκατομμυρια Ελληνες πολιτες  χριστιανικου θρησκευματος αναγκασθηκαν να εγκαταλειψουν την Μικρα Ασια.

Η ιδια κατασταση επαναλαμβανεται στις ημερες μας με τα πιθανα (οχι βεβαια!) κοιτασματα Υδρογονανθρακων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην ανατολικη Μεσογειο εντος των ΑΟΖ της Κυπρου και της Ελλαδος.

Τοσο η Κυπρος οσο και η Ελλαδα θα ξαναπροδοθουν απο τους ιδιους συμμαχους της και επιπλεον και απο τον τεως συμμαχο της Τουρκιας, την Γερμανια.

Για προετοιμασια της Γερμανικης προδοσιας ταξειδευει σημερα την 18.01.2021 στην Τουρκια ο Γερμανος υπουργος εξωτερικων Χα’ι’κο Μαας.

Ασφαλως θα την προετοιμασει για τις διερευνητικες επαφες με την Ελλαδα.

Η Γερμανια ηταν αυτη, που κατεστρεψε τον Ελληνισμο της Τουρκιας προ της Συνθηκης της Λωζαννης του 1923, αρχης γενομενης με την κατασκευη της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινου- Βαγδατης.

Απο το 1867 εως το 1887 με συστηματικη εργασια η Τουρκια του Αβδουλ Χαμητ προσδεθηκε στο Γερμανικο αρμα.

Απο το 1887 κηρυχθηκε ο πολεμος της Γερμανιας κατα της Μεγαλης Βρεταννιας με την αρπαγη του σιδηροδρομου Χα’ι’δαρ-πασσα-Νικομηδειας και επεκταση αυτου μεχρι το 1893 μεσου Εσκι-Σε’ι’ρ μεχρι την Αγκυρα..

Την ιδια εποχη ο Γερμανος στρατηγος φον Γκολτς που ανελαβε την οργανωση του Τουρκικου στρατου διεκηρυττε οτι θα θαψει την Ελλαδα προς διαφορα σημεια στρατηγικα του Θεσσαλικου και Μακεδονικου εδαφους, οπως και εγινε το 1897.

Η Γερμανια μαζι με την Αυστρια και Ιταλια διεξηγαγε αμειλικτο πολεμο εναντιον της Ελλαδος, τοσο για το ζητημα της Βορειου Ηπειρου οσον και για το ζητημα των νησων του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και εκαμνε τα παντα για να παραχωρηθουν αυτα για λογους προστασιας των Δαρδανελλιων και της Μικρας Ασιας στην Τουρκια.

Κατα την επισκεψη του Ελληνα Πρωθυπουγου Ελευθεριου Βενιζελου στα τελη Δεκεμβριου 1913 στο Βερολινο, δεχθηκε αυτος πιεσεις απο την τοτε Γερμανικη Κυβερνηση να δεχθει λυση του ζητηματος των νησων, οπως την επιθυμει η Τουρκια, δηλαδη να παραχωρισει η Ελλαδα την Χιο και την Λεσβο στην Τουρκια και να λαβει ως ανταλλαγμα μερος των υπο Ιταλικη κατοχη ευρισκομενων των Δωδεκαννησων.

Η Γερμανια αρνηθηκε να συμπραξει και να συναινεσει σε οιανδηποτε μη φιλικη ενεργεια, οπως την ονομασε, εναντιον της Τουρκιας.

Παραλληλα ο Γερμανος εν Κωνσταντινουπολη πρεσβευτης στην ομιλια του προς τον Ελληνα Πρωθυπουργο και στην συνοδεια του στο Βερολινο δηλωνει, οτι «το ζητημα των νησων του Αρχιπελαγους του Αιγαιου εις ματην απασχολει την Ελλαδα και εαν τυχων προσωρινα τα νησια αυτα περιελθουν στην Ελλαδα, η ελληνικη κυριαρχια δεν θ’ αποβει ουτε των νησων μονιμος, ουτε οριστικη».

Η γερμανικη αυτη πολιτικη τοποθετηση διατηρειται και επι των Νεοτουρκων και εκφραζεται με τον γερμανο στρατηγο Λιμαν φον Σανδερς και μια σειρα γερμανων αξιωματικων που ανελαβαν την αναδιοργανωση του Τουρκικου στρατου.

Η γερμανικη αυτη αποστολη ελαβεν απο τους Νεοτουρκους και επι υπουργειας των στρατιωτικων Εμβερ πασσα δικαιωματα απολυτου ελευθερας δρασεως εις την Τουρκια.

Ετσι τοποθετειται ως  φρουραχος της Κωνσταντινουπολεως ο αρχηγος της γερμανικης στρατιωτικης αποστολης στρατηγος Λιμαν φον Σανδερς.

Οταν ρωτηθησαν οι Γερμανοι στρατιωτικοι πως κρινουν την παρουσια του Ελληνικου πληθυσμου εις την Μικρασιατικη παραλια, η απαντιση ηταν κατηγορηματικη και αδιστακτη: «Η Τουρκια δεν εχει ουδεμιαν ασφαλεια ουτε δυναται να οργανωθει ελευθερως εις το μελλον, λογω της παρουσιας εχθρικων στοιχειων, εμπνεομενων εξωθεν με επαναστατικες ιδεες».

Απο την στιγμη αυτη ο Ελληνισμος της Μικρας Ασιας επαψε να υπαρχει.

Τιποτε δεν εχει αλλαξει μεχρι σημερα στην τοποθετηση αυτη της Γερμανιας αλλα και της Αυστριας και Ιταλιας.

Ο Ελληνισμος των νησων του Ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου θα εχει με συγκαταθεση των δηθεν εταιρων μας την ιδια τυχη.

Θα πρεπει να τονισθει εντονα στον νυν υπουργο εξωτερικων της Γερμανιας, οτι η Ελλαδα δεν θα παραμεινει ακομη για πολυ καιρο γερμανικο Προτεκτορατο και οτι χρειαζεται ζωτικο χωρο προς Ανατολας για την προστασια των νησων του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου, ανεξαρτητα απο τις επιδειωξεις της Γερμανιας.

Κατι τετοιο ομως προ’υ’ποθετει την υπαρξη μιας κυβερνησης των γνησιων Ελληνων, μιας κυβερνησης που θα προκυψει απο μια νεα ενοπλη Επανασταση του Ελληνικου λαου και επιβολη της Νεμεσις.

Η ικανοποιηση του ιερου σκοπου «Προστασιας των νησων του Ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου» επιτρεπει την χρησιμοποιηση ολων των δυνατων μεσων, ακομη και πυρηνικων οπλων, και εξοδο μια για παντα απο τους κατα συρροην εξευτελεσμους.

Τα μελη της σημερινης ελληνικης πολιτικης, στρατιωτικης και οικονομικης ηγεσιας, μεθουν στις ταβερνες της ελπιδας και περιμενουν τον μαρμαρομενο βασιλεια για να τους σωσει.

Γονατισμενοι  στα παλατια του φοβου,, τεντωνουν στρημογμενα και πανικοβλημενα τιν λαιμο τους γλυφωντας ταυτοχρονα και τα χερια και μαχαιρια των σφαγεων τους.

Τα μελη αυτα ειναι ικανα μονο για την υλοποιηση και της νεας ντροπης.

Ο Γιλμαζ εβαλε πριν μερικες δεκαετιες τα «ποδια» του στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου χωρις καμμια δυσκολια και ο Ερντογαν μολις προσφατα και τα «αρχυδια» του στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, στην Ανατολικη Μεσογειο και νοτια της Κρητης και παλι χωρις καμμια δυσκολια.

 Και οι δηθεν Ελληνες τον προσφερουν τον «κωλον» τους.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>