«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κουστούμι
Ποιές χώρες είναι έτοιμες να δεχτούν τα…δανεικά (και αγύριστα) αρχαία μας;
Τί παίζεται πίσω ἀπ’τήν πλάτη μας…;
Πατριώτες αυτό είναι η απόδειξη του θανάτου της Ελλάδος, θα τα πάρουν και μετά θα κομματιάσουν την Ελλάδα στις διάφορες μειονότητας, Νέος όρος, νέος τίτλος και εάν δεν το ξέρατε καιρός να το μάθετε … όλα έρχονται καταπάνω μας με τρομερή ταχύτητα, νύχτα ψηφίζουν, νύχτα μας επιβάλλουν πάνω μας … σκοτάδι σαν τα μούτρα τους φέρνουν …. αλλά στην χώρα των Γκοιμ (ζώων έτσι μας αποκαλούν) …. κανενός γιαχβεδομαλακα δεν του καίγεται καρφάκι για τους δολοφόνους αλλοδαπούς.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ???
-Ένα ανύπαρκτο σύνολο νομών της χώρας μας …. που ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ και κανείς δεν τολμά να μιλήσει …. πρώτοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ???
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ …. μηδενός εξαιρουμένου ….
Σήμερα είναι πασιφανές πως ακρωτηριάζονται τα πάντα, νόμοι δεν ισχύουν και όταν ισχύουν υπάρχουν παραθυράκια ανοιχτά … έτσι κανείς δεν τολμά ή ουδείς ενδιαφέρεται εάν ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ …. ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ …
Κάποτε μας είπαν ότι με την εντάξει μας στην Ε.Ε. δεν θα μπορεί να στηθεί ξανά στην πατρίδα μας ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και όλα εκείνα τα σκουπίδια της πολιτικής …. σήμερα ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ … γιατί ???
Πολύ απλά … συνυπάρχουν μέσα στην χαβούζα της βρώμικης διαπλοκής … τρώνε και χασκογελούν με όλους εμάς που κοιτάμε από μακριά δίχως την παραμικρή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ …. μόνον εδώ οι δούλοι έχουν μάθει να σκύβουν …. παντού σε άλλες χώρες υπάρχει το πνεύμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και μπορούμε να το βλέπουμε ακόμη … όμως ….
Όμως υπάρχει ακόμη μια παράγραφος που ΙΣΧΥΕΙ και δεν είναι αυτό που πολλοί θέλησαν να ενεργοποιήσουν, είναι ήδη νεκρό το άρθρο 120 με ότι αναφέρεται σε αυτό …. όσοι προσπάθησαν πήγαν σηκωτοί μέσα και πλήρωσαν την τόλμη τους …
-ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (Π.Κ.), ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ Η ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ??? …… πάνε πάνω από τρία χρόνια που το ανάρτησα … κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον ακόμη και πολλοί δημόσιοι πολίτες, πατριωτικοί χαμαιλέοντες, δικηγόροι και ε.α. δικαστές και στρατηγοί που τολμάνε στην συνταξιοδότηση τους να μιλάνε για πατρίδα, ενώ πριν σιωπούσαν … όλοι τους ψάχνουν καρέκλες στο πλυντήριο της Βουλής και ποσώς τους μοιάζει η ΕΛΛΑΔΑ …
-ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ …. αλλά βλέπετε οι ηγέτες σας όλοι … δεν ενδιαφέρονται παρά μόνον για το πως θα σε καβαλήσουν … την άλλη μέρα που θα ….. ΒΟΛΕΥΤΗ
Έχουν περάσει τόσες τροπολογίες νόμων, που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πια τι λένε τον ν. 4761/10.12.2020, που προέβλεπε την εξαγωγή αρχαιοτήτων προς δανεισμό για 50+50 έτη, τα οποία έγιναν 25+25!
Ο νόμος αυτός θα οδηγήσει σε αποστέρηση ολόκληρων γενεών Ελλήνων από τα στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ ταυτόχρονα εγκυμονεί τον κίνδυνο της απώλειας της ιστορικής μνήμης και της συλλογικής λήθης.
Ο ελληνικός λαός καταστρέφεται από την άρχουσα τάξη του. Δυστυχώς, αντί στη χώρα μας να διαμορφωθεί μια εθνική παραγωγική άρχουσα τάξη εκφράζοντας το λαό, από την αρχή που απελευθερώθηκε η χώρα, δημιουργήθηκε μια μεταπρατική άρχουσα τάξη, ως συνέχεια των κοτζαμπάσηδων επί τουρκοκρατίας, η οποία έλεγξε εύκολα και κοινωνικοποίησε το λαό στα μέτρα της, υποτάσσοντάς τον στα συμφέροντά της.
Το Σύνταγμα που έχουμε είναι ανελεύθερο, είναι των κατακτητών. Η “ελευθερία” που δίνει το Σύνταγμα είναι η υποταγή στο κεφάλαιο, στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές. Ο Στρατηγός ε.α. Γιώργος Αϋφαντής συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει για το σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού Έθνους, του τεμαχισμού της Ελλάδος και αρπαγής της περιουσίας της. Ο αξιωματικός δεν διστάζει να αποκαλύψει όσα έχουν σχεδιάσει οι Εβραιοσιωνιστές σε βάρος της Πατρίδος μας, λέγοντας: «Έλληνες ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια».
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ
Όταν θα έχουμε κυβέρνηση που δεν θα την εγκρίνει το Βερολίνο τότε θα είμαστε στον σωστό δρόμο.
Τα ερειπωμένα κτίρια παντού στον κόσμο θλίβουν και τρομάζουν.
Τα ελληνικά της αρχαιότητας εκπλήττουν και εμπνέουν.
Δημήτριος Καμπούρογλου, 1852-1942, Έλληνας γνωμικογράφος.
Ο Δημήτριος Καμπούρογλου ήταν ιστοριοδίφης, λογοτέχνης, ακαδημαικός, δικηγόρος, ποιητής και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.
Οι Έλληνες, για να πάνε μπροστά, πρέπει να κοιτάζουν πίσω.
Δημήτριος Καμπούρογλου, 1852-1942, Έλληνας γνωμικογράφος.
«Τα ερειπωμένα κτίρια παντού στον κόσμο θλίβουν και τρομάζουν.
Μέλος του Δ.Σ του μουσείου Ακροπόλεως, παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει το ιερατείο του υπουργείου πολιτισμού, να καταστρέφει Παρθενώνες, Μυκήνες κ.λ.π.
Εσύ μωρή πατσαβούρα υπουργέ του υπουργείου πολιτισμού Λίνα Μενδωνη πότε θα παραιτηθείς; Τώρα θα αρχίσει ο πραγματικός θανατηφόρος Υιός… Ανεργία, φτώχια, Πείνα, Εξαθλίωση, Υποδούλωση. Ψυχολογικά, Διαζύγια, αυτοκτονίες, Δημογραφικό, Απαξίωση του γηγενή πληθυσμού, απαξίωση του στρατού και της άμυνας της χώρας, καταστρατήγηση της δικαιοσύνης με ολική ανατρέπει του συντάγματος, Ολική καταστροφή, του κοινωνικού και οικονομικού ιστού.
ΟΛΑ… ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ
ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ…ΕΣΥ

http://arxaiaithomi.gr/