«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Εγώ έχω αυτήν την Έλλειψη και δεν θα το κάνω, έτσι και αλλιώς δεν θα το έκανα! Αυτοί που έχουν αυτή την έλλειψη του ενζύμου να πάρουν τα μέτρα τους με βεβαίωση αιματολόγου γιατρού!

ppt κατέβασμα

Κορωνοϊός : Εμβόλιο και έλλειψη ενζύμου G6PD – Διευκρινίσεις Μόσιαλου

Σύμφωνα με τον καθηγητή του LSE Ηλία Μόσιαλο, στην Ελλάδα είναι εκτεταμένη η έλλειψη αυτού του ενζύμου.

Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για τα άτομα με έλλειψη του ενζύμου G6PD να λάβουν το εμβόλιο για τη νόσο του COVID-19.

Σύμφωνα με τον καθηγητή του LSE Ηλία Μόσιαλο, στην Ελλάδα είναι εκτεταμένη η έλλειψη αυτού του ενζύμου.

Μπροστά στο τρίτο κύμα – Καμπανάκι ειδικών – Οι ενδείξεις που φοβίζουν

Ωστόσο οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη σε αυτό το ένζυμο δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το εμβόλιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του καθηγητή:

«Η ολική ή μερική έλλειψη του ενζύμου G6PD είναι αρκετά εκτεταμένη στην Ελλάδα. Είναι ο λόγος που πολλοί απαγορεύεται να έρθουν σε επαφή με ναφθαλίνη ή να φάνε κουκιά.

Αναιμίες Στις αναιμίες παρατηρείται μικρότερη του φυσιολογικού αιμοσφαιρίνη  και αιματοκρίτης, με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των αιμοσφαιρίων. Η  αναιμία. - ppt κατέβασμα

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Πρόκειται για ένα ένζυμο που συντελεί στην ομαλή λειτουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Στα πάσχοντα άτομα, η έλλειψη του ενζύμου, προκαλεί σπάσιμο του τοιχώματος των ερυθρών αιμοσφαιρίων, γνωστή και ως «αιμόλυση».

Τέτοια αιμολυτικά επεισόδια ενεργοποιούνται υπό συγκεκριμένες συνθήκες, όπως βακτηριακές ή ιογενείς λοιμώξεις, ή όπως είπα, από τροφές και ορισμένες κατηγορίες φαρμάκων. Υπό αυτές τις συνθήκες αυτά τα άτομα μπορεί να εμφανίσουν αιμολυτική αναιμία και έντονο ίκτερο.

Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για αυτά τα άτομα να λάβουν το εμβόλιο για τη νόσο του COVID-19».

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΟΓΝΩΝ -ΣΤΙΠΟΧΑΡΤΟ- - ppt κατέβασμα

όσο για την βιτ, Κ δεν μπορείς να την στερηθείς ανεξέλεγκτα χωρίς εντολές γιατρού και παρακολούθησει!