«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

«Δεν υπάρχει πανδημία,όλα είναι πολιτικά- ελευθερία στην Δανία» φώναξαν χιλιάδες διαδηλωτές στην Κοπενχάγη! (φώτος + βίντεο)

Μια μεγάλη ομάδα όπου οργανώθηκε απο ένα grupp στο Facebook λεγόμενοι Men in Black η οποία αποκαλούνται σαν»μαχητές της ελευθερίας» μαζεύτηκαν στην Κοπενχάγη και στο Άαλμποργ για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους ενάντια στους περιορισμούς της κορώνας.

Μια φωτογραφία από το Rådhuspladsen στην πρωτεύουσα δείχνει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που ήταν παρόντες απο τις 19.00 αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

«Δεν υπάρχει πανδημία, είναι όλα πολιτικά», δήλωσε ένας από τους ομιλητές στην διαμαρτυρία όπου μεταδόθηκε και από ένα βίντεο που είναι διαθέσιμο στο Facebook.( στο 30 λεπτό οι συγκρούσεις με την αστυνομία)

Εξάλλου η ανταποκρίτρια του DR Trine Maria Ilsøe είχε κάνει tweet σε μια φωτογραφία από τον Rådhuspladsen.

Στις 19.33 οι διαδηλωτές είχαν μετακινηθεί από το Rådhuspladsen και βγήκαν προς το Langebro, όπου έχουν αφεθεί ελεύθεροι και συναντήθηκαν με την αστυνομία.Έπειτα απο λίγο οι διαδηλωτές επέστρεψαν στο Rådhuspladsen, ενώ φώναζαν «Ελευθερία στη Δανία – αυτό είναι αρκετό», σύμφωνα με τον επιτόπιο δημοσιογράφο του Berlingske.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας μίλησε επίσης με έναν αξιωματικό που δήλωσε ότι η διαδήλωση «έκλεισε προς το παρόν», αλλά το μεγάλο πλήθος είναι ακόμα συγκεντρωμένο, και όπου εκτόξευσαν πυροβόλα και άλλα πυροτεχνήματα, μεταξύ άλλων.

Εξάλλου η αστυνομία μέσα απο tweet ενημέρωνε οτι οι διαδηλωτές βρίσκονται κοντά και γύρω απο το Rådhuspladsen.

«Αυτήν τη στιγμή μια μεγαλύτερη διαμαρτυρία βρίσκεται στο δρόμο κατά μήκος του Vesterbrogade και κινείται μέσα και γύρω από το Vesterbro \ Rådhuspladsen στους δρόμους. Παρουσιάζεται μερικές προκλήσεις στην κυκλοφορία, επομένως ενθαρρύνεται να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές και να διατηρήσετε την απόσταση σας»

Τέλος γύρω στις 20: 15 η αστυνομία ανακοίνωσε οτι συνολικά τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε σχέση με τη διαδήλωση στην Κοπεγχάγη.

Έχουμε συλλάβει τέσσερα άτομα μέχρι στιγμής. Ένας κατά της παραβίασης του νόμου για τα πυροτεχνήματα, δύο για τη βία εναντίον ενός υπηρέτη και ένας για μη συμμόρφωση με την αστυνομική εντολή, λέει ο Rasmus Schulz, ο οποίος είναι συντονιστής της αστυνομίας.

Το κείμενο ανανεώνεται

https://ypervorioi.blogspot.com/2021/01/blog-post_27.html?m=1&fbclid=IwAR0ZjwYRJ5oROi1kC5jihWKwRSxO6OX2Rc6RhbeoxJ6chUuvvcN0XLtZjCY