«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Στέλνουμε αυτό το μήνυμα, από τα βάθη της καρδιάς μας, στους «Ανώνυμους» Ελληνίδες και Έλληνες οπουδήποτε βρίσκονται στον κόσμο

 

9

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

          Τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως Έθνος και η Ιστορία γράφεται από τις συνθήκες κατά τις οποίες έχουν ταραχτεί οι ισορροπίες μας και έχουν επηρεαστεί όλοι οι τομείς της ζωής μας, τις ημέρες τούτες του ηθικού εκφυλισμού, της χυδαιότητος, του σκοταδισμού, του Πανεπιστημιακού κολεκτιβισμού και της πανδημίας των ΔΗΘΕΝ που θέλουν να ορίσουν την μοίρα μας και να διαμορφώσουν ένα νέο είδος ανθρώπου με φόντο τον τρόμο και την υποταγή, υπό την κεκτημένη ταχύτητα της κατηφόρας, της θεσμικής κατάρρευσης και του σήματος κινδύνου που μας παίρνει τα αυτιά, αισθανθήκαμε την ανάγκη να μεταδώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης σε κάθε άνθρωπο, ένα ξυπνητήρι που θα μας θυμίσει την φύση μας, την καλή πλευρά του εαυτού μας, αυτή που έχουμε ξεχάσει, αυτή που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε και να μας βοηθήσει να έχουμε έναν θετικό προσανατολισμό στην καθημερινότητά μας, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο.

Στέλνουμε αυτό το μήνυμα, από τα βάθη της καρδιάς μας, στους «Ανώνυμους» Ελληνίδες και Έλληνες οπουδήποτε βρίσκονται στον κόσμο για να θυμίσουμε την χαμένη αίγλη της πατρίδας μας και να «αφορίσουμε» όλα τα αρνητικά εκείνα στοιχεία που την έφεραν σε δεινή και άσχημη θέση και τον Λαό της σε κατάσταση τραγικών συνθηκών.. για να απορρίψουμε όλα τα τοξικά διαλυτικά συστατικά που διαταράσσουν την πολιτική και κοινωνική συνοχή και αποπροσανατολίζουν τους στόχους της ευημερίας των πολιτών προς αλλότρια και ιδιοτελή συμφέροντα.

Πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας και ακόμα περισσότερο, ανακτώντας την κοινωνική εμπιστοσύνη, οφείλουμε να ανακαλύψουμε ποιοί άνθρωποι θέλουμε τελικά να είμαστε εμείς, προκειμένου από αυτήν την ενδελεχή ενδοσκόπησή μας να αντλήσουμε τα χρήσιμα και δημιουργικά της στοιχεία, να τα κάνουμε τρόπο ζωής και δημιουργίας για να ανακτήσουμε έστω και χαμένα ψήγματα ανθρωπιάς.

Στο κομμάτι της ατομικής δημιουργικότητας, η απομόνωση είναι συνήθως παραγωγική για κάθε άνθρωπο.

Έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε με τον εαυτό μας, να τον αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε γεγονότα και συναισθήματα, τα οποία προαπαιτούν μία συνύπαρξη που δίνει μία ανάσα ελπίδας για το μέλλον.

Όταν είσαι μόνος, ο δρόμος φαίνεται μακρύς αλλά η ψυχή που θέλει ελευθερία, θα παλέψει.

Πρέπει να παλέψει για την αλήθεια, για τις πανανθρώπινες ιδέες που έχουν χάσει την αξία τους, που έχουν ακρωτηριασθεί, που έχουν πιά ευτελιστεί.

Και εκεί εμφανίζεται ο κάθε «Ανώνυμος».

Ο καθ’ ένας από εμάς.

Από κάθε «Ανώνυμο» εξαρτάται να συνεργαστεί με τους άλλους, και ο δικός μας συνεργάτης είναι ο άλλος, είναι ο γείτονάς μας, είναι ο σπουδαίος γείτονας.

Θα τον χρειασθούμε, και εκείνος εμάς, γι’ αυτό να τον προσέξουμε.

Αν αρρωστήσει, να τον επισκεφθούμε και να τον αγκαλιάσουμε.

Αν πεινάει, να τον ταΐσουμε.

Αν είναι άνεργος, να του βρούμε δουλειά.

Αν είναι ανήμπορος να του δώσουμε δύναμη και προστασία.

Να γίνουμε ένα.

Να γίνουμε εμείς.

Έχουμε ευθύνη για τον εγκιβωτισμό μας.

Είμαστε υπόλογοι για τον παχυδερμισμό μας διότι για πολλούς από εμάς, ο γείτονας είναι ένας άγνωστος, ένας ξένος, ένας κάποιος με σκύλο που γαυγίζει και με φράχτη υψωμένον γύρω του.

Ας του ρίξουμε τον φράχτη που μας χωρίζει.

Ας τον γκρεμίσουμε.

Ας γκρεμίσουμε τα μίση και τις προκαταλήψεις που μας χωρίζουν.

Ας γκρεμίσουμε όλους τους φράχτες και θα έχουμε ομαδική δουλειά.

Ας τους γκρεμίσουμε λοιπόν τους φράχτες που μας εγκλωβίζουν.

Ας γκρεμίσουμε τους φράχτες της αλαζονείας και της εγωλατρίας μας.

Πολλοί βέβαια θα σκέπτεσθε: «Τούτοι ζητάνε να γίνουν θαύματα.

Πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι ξαφνικά;» ΟΧΙ.. δεν είναι θαύμα.

Δεν είναι θαύμα γιατί το βλέπουμε, χωρίς να το συνειδητοποιούμε.

Το βλέπουμε να γίνεται μία φορά κάθε χρόνο, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Είναι ωραία η επίδραση του Πνεύματος των Χριστουγέννων… σε ανθρώπους όλων των ιδιοσυγκρασιών.

Γιατί αυτό το θερμό Πνεύμα, το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μην διατηρείται όλον τον χρόνο;

Στείλτε λοιπόν κύματα αγάπης να δονήσουν τις Φωτεινές Δυνάμεις.

Διώξτε τον θυμό και απαλλαγείτε από τον φθόνο.

Νικήστε τον φόβο και δαμάστε το άγχος. Πατάξτε τις έριδες και χαλιναγωγήστε τις ασύμμετρες φιλοδοξίες σας.

«Ανώνυμε», απόβαλλε το φθοροποιό ΕΓΩ σου για να σώσεις την συνείδησή σου.

Αν ο κάθε «Ανώνυμος», ο καθ’ ένας από εμάς, το έκανε πράξη 365 ημέρες τον χρόνο, θα δημιουργούσαμε τόση ισχύ και ένα κύμα θείας θέλησης, που καμία δύναμη δεν θα του αντιστεκόταν.

Θα δυναμιτίζαμε τους φράχτες του μυαλού και της ψυχής μας. Θα ξανασυναντιόμαστε με την χαρά, με την αισιοδοξία και θα τρομάζαμε τον τρόμο.

Θα κληρονομήσουμε την γή, μόνο εάν αγαπήσουμε τον γείτονά μας και καλλίτερα να αρχίσουμε από τώρα, από αυτήν την στιγμή.

Ας μην περιμένουμε να σκοτεινιάσει. Ξύπνα «Ανώνυμε», εσύ είσαι η ελπίδα του Έθνους.

Εάν αξίζει να πεθάνουμε γι’ αυτό, αξίζει και να ζήσουμε.

Εμείς οι «Ανώνυμοι» Ελληνίδες και Έλληνες είμαστε ο Λαός και ας προσπαθήσουν να μας νικήσουν.

Ας τολμήσουν να μας κλέψουν το όραμα.

Είμαστε οι «Ανώνυμοι» μέσοι άνθρωποι.

Είμαστε εσείς.

Δεν θα μιλήσουμε για τους εξουσιαστές που φοβούνται την μαζική αφύπνιση του κόσμου.

Δεν θα μιλήσουμε για τις Δυνάμεις του Σκότους που τρέμουν την ελεύθερη βούληση του Λαού. Θα μιλήσουμε για όλους εμάς τους «Ανώνυμους» Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες.

Τους μέσους ανθρώπους. Τους «Ανώνυμους». Αν σας ρωτήσουν, πώς είναι ο μέσος «Ανώνυμος», δεν θα ξέρατε να απαντήσετε γιατί ο μέσος «Ανώνυμος» είναι εκατομμύρια πράγματα μαζί. Είναι ο μεγάλος και ο μικρός, ο απλός και ο συνετός, είναι

ο τίμιος και ο συνεπής. Είμαστε όλοι εμείς οι «Ανώνυμοι» σκαπανείς. Είμαστε οι «Ανώνυμοι» και δεν είμαστε αναλώσιμοι. Είμαστε ΕΜΕΙΣ!!!

Για τον «Ανώνυμο» γράφονται οι αγγελίες. Στον «Ανώνυμο» πουλάνε οι πάντες.

Οι «Ανώνυμοι» είναι οι σπουδαιότεροι στον κόσμο. Είμαστε η δύναμη του κόσμου. Ναι, εμείς οι «Ανώνυμοι» Ελληνίδες και Έλληνες. Εμείς οι «Ανώνυμοι» είμαστε η μεγάλη οικογένεια. Μας βρίσκετε παντού.

Εμείς οι «Ανώνυμοι» καλλιεργούμε την γή. Εμείς οι «Ανώνυμοι» δουλεύουμε στα εργοστάσια, εμείς παράγουμε, εμείς οι «Ανώνυμοι» κρατάμε τα λογιστικά βιβλία. Εμείς οι «Ανώνυμοι» πετάμε τα αεροπλάνα και οδηγούμε λεωφορεία, τραίνα και πλοία.

Όταν ο αστυνομικός φωνάζει: «στάσου εσύ», εννοεί εμάς, όλους εμάς τους «Ανώνυμους» Ελληνίδες και Έλληνες.

Υπάρχουμε από την αρχή του κόσμου. Χτίσαμε Παρθενώνες, χτίσαμε θέατρα και  ναούς, πολεμήσαμε στον Μαραθώνα και στις Θερμοπύλες, Εμείς οι «Ανώνυμοι» δοξάσαμε το Μανιάκι και το Χάνι της Γραβιάς. Εμείς οι «Ανώνυμοι» νικήσαμε τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ. Ναι, εμείς οι «Ανώνυμοι» βρισκόμαστε στην γή προτού μάθει η Ιστορία να περπατάει.

Στον αγώνα για την Ελευθερία, χτυπηθήκαμε πολλές φορές αλλά τα καταφέραμε, γιατί είμαστε ο Λαός και είμαστε σκληροί.

Εμείς οι «Ανώνυμοι», Ελληνίδες και Έλληνες είμαστε οι φορείς της διαχρονικής σοφίας, της απαράμιλλης ανδρείας, της ανώτερης νόησης και του ανώτατου πολιτισμού.

Εμείς οι «Ανώνυμοι».

Λένε ότι, ως ελεύθεροι, γίναμε μαλθακοί, ότι δεν αντέχουμε.

Αυτό είναι ψέμα.

Οι ελεύθεροι «Ανώνυμοι» νικούν στα πάντα, αν ενωμένοι τραβάνε στην ίδια κατεύθυνση.

Ο Όμηρος, ο Μιλτιάδης, ο Επαμεινώνδας, προστάζουν: «Παρατάξτε τις φάλαγγες του Ελληνισμού».

«Παρατάξτε τις φάλαγγες των Ανωνύμων». Συμπαραταχθείτε μαζί μας στον αγώνα της νίκης και της τιμής. Εμείς ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ παρόντες.

Ξέρουμε τί λέτε: «Ένα ανθρωπάκι είμαι και εγώ, τί μπορώ να κάνω;

Ο λόγος μου δεν μετράει».

Κάνετε λάθος.

Τα «Ανώνυμα» ανθρωπάκια πάντα μπορούν γιατί ο χαρακτήρας της Χώρας είναι το σύνολο των ανθρωπάκων της.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε να το φωνάξουμε ότι είμαστε και εμείς οι «Ανώνυμοι» παρόντες και να παρέμβουμε άμεσα.

Το μέλλον δημιουργείται από τις ατομικές και συλλογικές επιλογές.

Στα δικά μας χέρια βρίσκεται το μέλλον μας.

Από τις δικές μας επιλογές εξαρτάται η επιβολή των Δυνάμεων του Σκότους εναντίον του Έθνους των Ελλήνων.

Εμείς οι Ελληνίδες και Έλληνες «Ανώνυμοι» είμαστε η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που θα φέρει την ΝΙΚΗ του φωτός.

Ο κόσμος της ανισότητας καθρεφτίζεται σε κάθε έκφανση της ζωής και οι κοσμοκράτορες του σκότους φοβούνται να μας κοιτάξουν στα μάτια.

Τρέμουν εμάς τους «Ανώνυμους» που αμφισβητούμε το τοξικό τους σύστημα, που δεν σιωπούμε. που δεν πειθαρχούμε και δεν γονατίζουμε.

Η ιστορία μας, μας απαγορεύει να υποταχθούμε. Δεν θα γονατίσουμε.

Ο Έλληνας γονατίζει, με σεβασμό, μονάχα στους νεκρούς του.

Εμείς οι «Ανώνυμοι», Ελληνίδες και Έλληνες, έχουμε ένα ανώτερο όραμα για το μέλλον, για μία ευτυχισμένη, ισορροπημένη, μακρόχρονη και υγιή ζωή.

Ας δείξουμε τώρα εμείς πως μπορεί να γίνει ανατροπή προς το καλλίτερο.

Μας αξίζει να ζήσουμε σε κοινωνία πιο ειρηνική, πιο δίκαιη και πιο αρμονική. Εμείς οι «Ανώνυμοι» οφείλουμε να αναδειχθούμε σε καθοριστική δύναμη κοινωνικής ανάταξης.

Τώρα είναι η ώρα. Γιατί το αύριο του Έθνους μας είναι τώρα και εάν τολμήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων να εμποδίσει την πραγμάτωσή του τότε θα υψώσουμε στεντόρεια την φωνή μας, όλοι εμείς οι «Ανώνυμοι» και θα ακουστεί ξανά η, από τα βάθη των αιώνων, ηρωική ιαχή της Ελλάδας: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!»

****************

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ» ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                    6944325056

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220

http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

 <http://www.patriotiki-enosi.gr/>