«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι πειραματικές ενέσεις που ξεκινούν οι Moderna και Pfizer δεν είναι τίποτα παρόμοιο με τα παραδοσιακά εμβόλια. Αυτές οι πλατφόρμες mRNA είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί για τον προγραμματισμό των ανθρώπων και τη μετατροπή των κυττάρων τους σε αποτελεσματικά συστήματα διανομής φαρμάκων

mRNA-approach@2x

Οι ενέσεις mRNA της Moderna είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί για να προγραμματίζει τους ανθρώπους και να πειράζει τις βιολογικές τους λειτουργίες

Natural News ) Οι πειραματικές ενέσεις που ξεκινούν οι Moderna και Pfizer δεν είναι τίποτα παρόμοιο με τα παραδοσιακά εμβόλια. Αυτές οι πλατφόρμες mRNA είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί για τον προγραμματισμό των ανθρώπων και τη μετατροπή των κυττάρων τους σε αποτελεσματικά συστήματα διανομής φαρμάκων.

Η Moderna δημοσιεύεται τώρα με τις πραγματικές προθέσεις πίσω από την πλατφόρμα mRNA. Η πλατφόρμα τεχνολογίας mRNA είναι παρόμοια με ένα λειτουργικό σύστημα υπολογιστών, παραδέχεται η εταιρεία. Οι επιστήμονες ετοιμάζουν μια μοναδική ακολουθία mRNA που κωδικοποιεί μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη. Μόλις εγχυθεί σε ανθρώπους, αυτό το πρόγραμμα εκτελείται στο σώμα του ατόμου, σε κυτταρικό επίπεδο. Η πλατφόρμα mRNA είναι όπου η Big Pharma συγχωνεύεται με τη Big Tech, υποδουλώνοντας τα ανθρώπινα όντα σε ένα σύστημα ελέγχου που έχει σχεδιαστεί για να επωφεληθεί από τις κυτταρικές και βιολογικές τους λειτουργίες στο απρόβλεπτο μέλλον.

Η Moderna παραδέχεται ότι τα υγιή ανοσοποιητικά συστήματα αποτελούν απειλή για την πλατφόρμα mRNA τους

Καθώς οι πλατφόρμες mRNA μεταδίδονται ζωντανά σε ανθρώπινους πληθυσμούς, η Moderna παραδέχεται ότι οι υγιείς ανθρώπινες ανοσολογικές αντιδράσεις μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν τις αλληλουχίες mRNA προτού εισέλθουν στα κύτταρα του ατόμου.

Το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να προσβάλει το πρόγραμμα και τα θραύσματά του RNA, οδηγώντας σε αρνητικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μοριακές ανεπάρκειες, ορμονικά ελαττώματα κ.λπ. Εάν η πρωτεϊνική αναδίπλωση διακοπεί, οι πρωτεΐνες μπορεί να μην επιτύχουν ποτέ την επιθυμητή λειτουργικότητά τους, οδηγώντας σε μερική ανάπτυξη αντιγόνων που Ποτέ μην προσφέρετε στοχευμένη ανοσία στις πρωτεΐνες ακίδων του κορανοϊού. Το σώμα μπορεί να ενεργοποιήσει τα δικά του κύτταρα κατά τη διαδικασία, προκαλώντας υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις και αυτοάνοσα ζητήματα που είναι ο πρόδρομος της ανεπάρκειας οργάνων και διάφορες διαδικασίες ασθένειας.

Κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας, οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας έκαναν μαμά στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι για να προκαλέσουν μια υγιή ανοσολογική αντίδραση στη μόλυνση. Τώρα ξέρουμε γιατί αυτοί οι υπάλληλοι δημόσιας υγείας έλεγαν στους ανθρώπους ότι πρέπει να περιμένουν ένα εμβόλιο για να επανέλθουν στο φυσιολογικό. Οι άνθρωποι πίσω από τον πειραματισμό του ανθρώπινου mRNA δημιουργούν ψυχολογική δικαιολογία και επιστημονικό προηγούμενο για να κηρύξουν ανίκανα τα ανθρώπινα ανοσοποιητικά συστήματα. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι θα υποβάλουν το σώμα τους στα πιο πρόσφατα προγράμματα mRNA καθώς εξαρτώνται από το βιολογικό λογισμικό που έχει δημιουργηθεί για αυτούς. Αυτή είναι μια ανοιχτή πόρτα προς τον υπερ-ανθρωπισμό , και εκατομμύρια άνθρωποι το αγοράζουν.

Δίνοντας ντροπή στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν βρει επίσης το τέλειο άλλοθι όταν τα πειράματά τους προκαλούν τραυματισμό στον άνθρωπο. Δεν είναι η ενέσιμη τεχνολογία που προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, επιληπτικές κρίσεις, στειρότητα και θάνατο, ισχυρίζονται οι φαρμακευτικές εταιρείες… Είναι το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου που προκαλεί όλο τον πόνο και τη δυστυχία, απαιτούν. Οι φαρμακευτικές εταιρείες θα απαιτήσουν πιο προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα και παρεμβάσεις mRNA για να «τελειοποιήσουν» τα ανθρώπινα όντα.

Τα νέα εμβόλια mRNA είναι προγράμματα εξάρτησης, σχεδιασμένα να χειρίζονται και να υποδουλώνουν ανθρώπινες βιολογικές λειτουργίες

Η Moderna καυχιέται ότι «αρκετές εκατοντάδες επιστήμονες και μηχανικοί επικεντρώνονται αποκλειστικά στην προώθηση της τεχνολογίας πλατφόρμας της Moderna». Αυτοί οι επιστήμονες προσπαθούν να «χαράξουν» ανθρώπους με βιο-πληροφορίες και να εξαρτήσουν τους πληθυσμούς από την τεχνολογία. Η Moderna μάλιστα έχει ονομάσει την πλατφόρμα mRNA τους ως «Λογισμικό Ζωής».

Αυτοί οι επιστήμονες αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν το ξένο mRNA να αποφύγει την ανίχνευση του ανοσοποιητικού. Επίσης, πειραματίζονται με τρόπους να ξεγελάσουν τα ριβοσώματα του κυττάρου ώστε να επεξεργαστούν το mRNA σαν να ήταν φυσικό. Σχεδιάζουν επίσης τρόπους για να καθοδηγήσουν τα ανθρώπινα κύτταρα να παράγουν τις τεχνητές πρωτεΐνες μακροπρόθεσμα. Η Moderna βασίστηκε στην επιτυχία της χρήσης τροποποιημένου RNA για τον επαναπρογραμματισμό της λειτουργίας ενός ανθρώπινου βλαστικού κυττάρου, επομένως γενετικά τροποποιώντας το.

Καθώς αυτά τα «λειτουργικά συστήματα» RNA είναι εγκατεστημένα σε ανθρώπινα σώματα, καθίσταται ακόμη πιο σαφές ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες προσπαθούν να τροποποιήσουν γενετικά και να κατέχουν ανθρώπινες πρωτεΐνες, ενώ ελέγχουν τις βιολογικές διαδικασίες για τις επόμενες γενιές. Σε ψυχολογικό και φυσιολογικό επίπεδο, τα ανθρώπινα όντα χαρακτηρίζονται σαν βοοειδή καθώς υποβάλλονται σε αυτά τα προγράμματα λογισμικού mRNA.

Αυτό το σύστημα δεν είναι φάρμακο, ούτε εμβολιασμός . Αυτό το σύστημα είναι πλήρης κυτταρικός χειρισμός, χρησιμοποιώντας ξένα βιολογικά μόρια για τον κώδικα, την αποκωδικοποίηση, τη ρύθμιση, την αλλαγή της έκφρασης και την αλλαγή των φυσιολογικών οδηγιών μέσα στα ανθρώπινα όντα.

Παρακολουθήστε τον Δρ Carrie Madej να εξηγεί πώς αυτή η νέα πλατφόρμα εμβολίων μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, ποιοι είμαστε, τι είμαστε.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

TapNewsWire.com

ModernaTX.com

NaturalNews.com

Brighteon.com

Ετικέτες:  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  , 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>