«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Τα εμβόλια COVID-19 καθιστούν τους ανθρώπους πιο ευαίσθητους σε ασθένειες, θάνατο

Εικόνα: Η επικρατούσα επιστήμη παραδέχεται ότι τα εμβόλια COVID-19 περιέχουν mRNA «νανοσωματίδια» που προκαλούν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις

 Η επικρατούσα επιστήμη παραδέχεται ότι τα εμβόλια COVID-19 περιέχουν mRNA «νανοσωματίδια» που προκαλούν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις

Natural News ) Τουλάχιστον οκτώ άτομα που εμβολιάστηκαν για τον κοραναϊό Wuhan (COVID-19) τις ημέρες αμέσως μετά την αρχική απελευθέρωση της τρύπησης τον Δεκέμβριο υπέστησαν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις που ισχυρίζεται η επικρατούσα επιστήμη προκλήθηκαν από τοξικό αγγελιοφόρο RNA (mRNA νανοσωματίδια.

Μια ένωση γνωστή ως πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) που προστέθηκε στη δομή μήτρας που περιβάλλει τα συστατικά mRNA που χρησιμοποιούνται στο τσίμπημα του ιού της Pfizer και της BioNTech της Κίνας πιστεύεται ότι προκαλεί σοβαρή αναφυλαξία, αναγκάζοντας τις αρχές να εκδώσουν προειδοποιήσεις σχετικά με τους κινδύνους της.

«Το PEG δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ποτέ σε εγκεκριμένο εμβόλιο, αλλά απαντάται σε πολλά φάρμακα που περιστασιακά πυροδότησαν αναφυλαξία – μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή αντίδραση που μπορεί να προκαλέσει εξανθήματα, κατακόρυφη αρτηριακή πίεση, δύσπνοια και γρήγορο καρδιακό παλμό, Προειδοποιεί το περιοδικό Science .

«Μερικοί αλλεργιολόγοι και ανοσολόγοι πιστεύουν ότι ένας μικρός αριθμός ατόμων που είχαν εκτεθεί προηγουμένως σε PEG μπορεί να έχει υψηλά επίπεδα αντισωμάτων κατά της PEG, θέτοντάς τους σε κίνδυνο αναφυλακτικής αντίδρασης στο εμβόλιο.»

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), με επικεφαλής τον Anthony Fauci , πραγματοποίησε αρκετές συναντήσεις αμέσως μετά την απελευθέρωση του τρυπήματος για να συζητήσει το πρόβλημα τόσο με την Pfizer όσο και με τη Moderna, η τελευταία εκ των οποίων κυκλοφόρησε το εμβόλιο COVID-19 για λίγο αργότερα.

Εκπρόσωποι από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ήταν παρόντες, όπως και «ανεξάρτητοι επιστήμονες και γιατροί».

Για να διαβεβαιώσουν τους Αμερικανούς ότι ο εμβολιασμός COVID-19 είναι «ασφαλής και αποτελεσματικός», το NIAID συμφώνησε να δημιουργήσει μια μελέτη σε συνεργασία με το FDA που θα αναλύσει πώς τα εμβόλια της γρίπης της Κίνας επηρεάζουν άτομα με υψηλά επίπεδα αντισωμάτων κατά του PEG.

«Μέχρι να ξέρουμε ότι υπάρχει πραγματικά μια ιστορία PEG, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε γι “αυτό ως ολοκληρωμένη συμφωνία», προειδοποιεί ο Άλκης Τόγιας, επικεφαλής του κλάδου αλλεργίας, άσθματος και βιολογίας των αεραγωγών στο NIAID.

Τα εμβόλια COVID-19 καθιστούν τους ανθρώπους πιο ευαίσθητους σε ασθένειες, θάνατο

Παρά τους σοβαρούς κινδύνους που εμπλέκονται, η Elizabeth Phillips, ερευνητής υπερευαισθησίας στα ναρκωτικά στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt και παρευρισκόμενη στη συνάντηση του NIAID στις 16 Δεκεμβρίου, εξακολουθεί να πιστεύει ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν.

«Πρέπει να εμβολιαστούμε», αναφέρεται με σαφήνεια. «Πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε αυτήν την πανδημία. Αυτές τις επόμενες δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ θα είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον καθορισμό του τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. «

Πολύ πριν από την κυκλοφορία αυτών των εμβολίων, επιστήμονες και ιατρικοί εμπειρογνώμονες που δεν έχουν την ευθύνη της Big Pharma εξέφρασαν ανησυχίες όχι μόνο για την αναφυλαξία, αλλά και για το γεγονός ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν αυτό που είναι γνωστό ως «παθογόνο εκκίνηση».

Με λίγα λόγια, το παθογόνο αστάρωμα προκαλεί στο σώμα να παράγει τόσα πολλά αντισώματα ως απάντηση στο εμβόλιο που όταν ένα εμβολιασμένο άτομο συναντά τον πραγματικό «άγριο» ιό στον πραγματικό κόσμο, το ανοσοποιητικό του σύστημα αποκρίνεται με απειλητική για τη ζωή επιθετικότητα.

Το εμβολιασμό για το COVID-19 μπορεί στην πραγματικότητα να αυξήσει τον κίνδυνο ενός ατόμου να υποστεί σοβαρό άρρωστο ή να πεθάνει από την έκθεση στον ιό μετά τον εμβολιασμό, με άλλα λόγια.

«Δεν υπήρξε ποτέ επιτυχές εμβόλιο για το SARS ή το MERS, δύο ιοί που σχετίζονται με το SARS-CoV-2 (ο ιός που μπορεί να οδηγήσει σε νόσο COVID-19.)», Αναφέρει η Informed Choice Washington .

«Τα ζωικά μοντέλα αποκάλυψαν ότι αν και τα πειραματικά εμβόλια SARS και MERS θα μπορούσαν να δημιουργήσουν υψηλές ποσότητες αντισωμάτων, όταν προκλήθηκαν με έκθεση στους άγριους ιούς που υποτίθεται ότι πρέπει να προστατευτούν, τα ζώα αντ “αυτού εμφάνισαν σοβαρές, ακόμη και θανατηφόρες αντιδράσεις.»

Ο Δρ James Lyons-Weiler δημοσίευσε μια μελέτη σχετικά με αυτό το ίδιο θέμα, προειδοποιώντας ότι όλοι οι ανοσογονικοί επίτοποι SARS-CoV-2 εκτός από έναν είναι παρόμοιοι με τις ανθρώπινες πρωτεΐνες, υποδηλώνοντας ότι οποιοδήποτε σχετικό εμβόλιο θα προκαλέσει κάποιο βαθμό απειλητικής για τη ζωή αυτοανοσίας.

Περισσότερες έκτακτες ειδήσεις σχετικά με τα εμβόλια Wuhan coronavirus (COVID-19) μπορείτε να βρείτε στο Pandemic.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ScienceMag.org

NaturalNews.com

InformedChoiceWA.org

ScienceDirect.com

Ετικέτες:  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  , 

https://www.naturalnews.com/2021-01-05-mainstream-science-covid19-vaccines-mrna-nanoparticles-anaphylaxis.html