«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Έλληνες  Ελληνίδες τι θα κάνουμε σαν ελεύθερος και δημοκρατικός λαός για τα παρακάτω που αναφέρω;;;

1355130

Αγαπητοί αναγνώστες, σίγουρα  η φωτογραφία είναι ένα αστείο , δεν έχει προχωρήσει ακόμα η κτηνωδία σε αυτό το επίπεδο.

Όμως το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής;;;

Αν θα κάνεις ένα εμβόλιο που δεν είναι εμβόλιο, αλλά ένα βιολογικό εργαλείο, που δεν έχει κλινικές δοκιμές, που δεν ξέρουμε υπεύθυνα τι έχει μέσα, αφού υπάρχουν επιστημονικές φωνές που λένε ότι υπάρχουν επικίνδυνα πράγματα μέσα;;;

Θα κάνεις ένα εμβόλιο που αποποιούνται άπαντες με δηλώσεις τους τις ευθύνες τους για ότι και να πάθεις;;;

Και το ίδιο πράττει το καθόλα υπεύθυνο κράτος για τους πολίτες του;;;

Και το ποιο φρικτό και γελοίο είναι που  ψήφισαν νόμο για υποχρεωτικό το εμβόλιο και σου ζητούν να υπογράψεις ότι εσύ είσαι ενημερωμένος για ότι πάθεις, ενώ δεν είσαι ενημερωμένος, και θα είσαι εσύ υπεύθυνος που θα το κάνεις!

Και αν δεν το κάνεις θα είσαι απόκληρος της κοινωνίας, θα σου απαγορευτεί να είσαι πολίτης με δικαιώματα!

Θα κάνεις ένα εμβόλιο, που σου λένε ψέματα για τις ανεπιθύμητες ενέργειες, και για την επιτυχία του εμβολίου στο δήθεν 95% που είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα μπροστά στην παγκόσμια εφαρμογή του;

Δεν σε βάζει σε υποψία η διαφήμιση του εμβολίου από όλα τα πληρωμένα ΜΜΕ, λες και πουλάνε γαριδάκια;;;

 Και το κυριότερο οι δοκιμές και τα δεδομένα είναι…  βαδίζουμε στα τυφλά, βλέπουμε πόσοι και πως θα νοσήσουν και πράττουμε, αφού αυτού του είδους οι έρευνες πρέπει όσο και να έχει προχωρήσει η επιστήμη να είναι μακροχρόνιες;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΤΡΟΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ mRNA…….

Ο καθένας υποστηρίζει όποιον νομίζει καλύτερο.

Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΦΟΥΡΤΙΓΙΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.

Ο ΦΟΥΡΤΙΓΙΑΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ο Καθηγητής Φουρτιγιάν στη μελέτη που έκανε, αναφέρει ότι και ο κορωνοιός και το εμβόλιο έχουν μέσα RNA του ιού HIV, δηλαδή του AIDS και το βακτήριο μαλάρια δηλαδή ελονοσία.

Γιατί βρίσκουν αυτοί οι επιστήμονες ρετροϊό και βακτήριο μέσα στον κορωνοιό; Τι να χρειάζονται άραγε αυτά τα 2 στοιχεία;

Εγκυκλοπαίδεια:

Περίπλοκη είναι η διαδικασία διπλασιασμού των ρετροϊών. Οι ρετροϊοί είναι μια κατηγορία RNA ιών που προκαλούν καρκίνο στα ζώα και στον άνθρωπο.

Εκτός από μονόκλωνο RNA περιέχουν και ένα ένζυμο, την αντίστροφη μεταγραφάση, που μπορεί να συνθέσει DNA με μήτρα το RNA.

Μαζί με τo RNA ενός τέτοιου ιού εισέρχεται στο κύτταρο και η αντίστροφη μεταγραφάση.

To ένζυμο συνθέτει μια αλυσίδα DNA συμπληρωματική με τo RNA και δημιουργείται έτσι ένα υβρίδιο DNA-RNA.

Κατόπιν παράγεται και η δεύτερη αλυσίδα DNA.

Με αυτόν τον τρόπο το κύτταρο αποκτά τον ιό με τη μορφή δίκλωνου DNA.

To DNA αυτό μπορεί να ενωθεί με τo DNA των χρωμοσωμάτων του κυττάρου, συνιστώντας με αυτόν τον τρόπο αιτία μεταμόρφωσης των φυσιολογικών κυττάρων σε καρκινικά.

Η αντίστροφη μεταγραφάση (αναφερόμενη και σαν ανάστροφη τρανσκριπτάση) ίναι ένζυμο (πρωτεϊνικής φύσεως), το οποίο βρέθηκε σε RNA-ιούς και συγκεκριμένα σε ρετροϊούς, που μπορεί να συνθέσει DNA χρησιμοποιώντας ως καλούπι το RNA του ιού.

Παρατίθεται σύνδεσμος με την μελέτη του Καθηγητού Φουρτιγιάν

http://d.p.h.free.fr/…/TRUTH_about_Covid-19_and_Covid…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ;