«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο αμερικανός δικαστής ασκεί αγωγή εναντίον του Πενς που επιδιώκει να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα Που εκδόθηκε στις: 02/01/2021

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ηγείται μιας ενημέρωσης από την ειδική ομάδα

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ηγείται μιας ενημέρωσης από την ειδική ομάδα του Κορανοϊού του Λευκού Οίκου σχετικά με την εξάπλωση της νόσου του κορανοϊού (COVID-10) στον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, στις 19 Νοεμβρίου 2020. © REUTERS – Leah MillisΟ Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ηγείται ενημέρωσης από την ειδική ομάδα του Κορανοϊού του Λευκού Οίκου σχετικά με την εξάπλωση της νόσου του κορανοϊού (COVID-10) στον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, στις 19 Νοεμβρίου 2020.

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε την Παρασκευή μια αγωγή από ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο που προσπάθησε να επιτρέψει στον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς να απορρίψει τις ψηφοφορίες του Εκλογικού Κολλεγίου για τον Τζο Μπάιντεν, όταν το Κογκρέσο συνέρχεται στις 6 Ιανουαρίου για να πιστοποιήσει τη νίκη του έναντι του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η τελευταία μακροχρόνια απόπειρα των Ρεπουμπλικανών συμμάχων του Τραμπ να ανατρέψουν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου απορρίφθηκε από έναν από τους διορισμένους του Τραμπ στον ομοσπονδιακό πάγκο, Τζέρεμι Κέρντολ. Αποφάσισε ότι ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ Louie Gohmert του Τέξας και μια σειρά από Ρεπουμπλικάνους εκλογείς από την Αριζόνα δεν μπορούσαν να δείξουν ότι υπέστησαν προσωπική βλάβη “αρκετά ανιχνεύσιμη” στην φερόμενη παράνομη συμπεριφορά του Pence και, ως εκ τούτου, δεν διέθετε νομική υπόσταση για να ασκήσει την υπόθεση.

Η πάγια απαίτηση “συμβάλλει στην επιβολή του περιορισμένου ρόλου των ομοσπονδιακών δικαστηρίων στο συνταγματικό μας σύστημα. Το πρόβλημα για τους ενάγοντες εδώ είναι ότι στερούνται νομιμότητας”, έγραψε ο Kernodle.

Ένας εκπρόσωπος του Τραμπ υπέβαλε ερωτήσεις στο γραφείο του Πενς. Ένας εκπρόσωπος της Pence αρνήθηκε να σχολιάσει.

Εκπρόσωπος του Γκόχερτ δεν σχολίασε αμέσως.

Ο Τραμπ εξακολουθεί να αρνείται να παραχωρήσει

Ο Τραμπ αρνήθηκε να παραδεχτεί την ήττα στον Δημοκρατικό Μπάιντεν και επανειλημμένα ισχυρίστηκε ψευδώς ότι οι εκλογές μολύνθηκαν από εκτεταμένη απάτη. Αυτός και οι σύμμαχοί του έχουν χάσει δεκάδες δικαστικές προσπάθειες επιδιώκοντας να αντιστρέψουν τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ο Μπάιντεν νίκησε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ με περιθώριο 306-232 στο Electoral College και πρόκειται να ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το σύστημα του Electoral College, οι «εκλογικές ψήφοι» κατανέμονται στα κράτη και στην Περιφέρεια της Κολούμπια βάσει της εκπροσώπησης του Κογκρέσου.

ΕγγραφείτεΚαθημερινό ενημερωτικό δελτίοΛάβετε βασικά διεθνή νέα κάθε πρωί

Το κοστούμι του Gohmert υποστήριξε ότι ο Pence είχε διακριτική ευχέρεια να αποφασίσει ποιες ψήφοι πρέπει να μετράνε. Ζήτησαν επίσης από τον δικαστή να απαγορεύσει στον Πενς να ακολουθήσει τον Νόμο Εκλογικής Καταμέτρησης του 1887, ο οποίος εξηγεί πώς αντιμετωπίζονται οι αντιρρήσεις για ψήφους από το Κογκρέσο.

Ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι δήλωσαν ότι σκοπεύουν να αντιταχθούν στον αριθμό των προεδρικών εκλογών την επόμενη εβδομάδα στο Κογκρέσο. Το Reuters ανέφερε αυτήν την εβδομάδα ότι η προσπάθεια θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια μακρά συζήτηση στη Γερουσία, αλλά ουσιαστικά δεν έχει καμία πιθανότητα να ανατρέψει τα αποτελέσματα.

Ένας δικηγόρος του υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπεί την Πένες την Πέμπτη προέτρεψε τον Κέρντολ να απορρίψει την αγωγή λέγοντας ότι μήνυσαν το λάθος πρόσωπο καθώς έθεσαν «μια σειρά από σοβαρά νομικά ζητήματα σχετικά με τον τρόπο καταμέτρησης των εκλογικών ψήφων για τον πρόεδρο».

“Η Γερουσία και το Σώμα, όχι ο Αντιπρόεδρος, έχουν νομικά συμφέροντα που είναι αρκετά αντίθετα από τους ενάγοντες για να στηρίξουν μια υπόθεση ή διαμάχη”, ανέφερε η κατάθεση του Πενς.

(REUTERS)

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>