«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Μας κυβερνούν ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο και ηδονίζονται να μας βλέπουν να υποφέρουμε;

 Πέτσας 11

*** Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; ***

Ιδού η ΠΑΝΑΘΛΙΑ δήλωση του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΕΤΣΑ που μας κάνει να ΞΕΡΑΣΟΥΜΕ ό,τι φάγαμε την Πρωτοχρονιά:

«Από αύριο λοιπόν και για μία εβδομάδα, κάνουμε α κ ό μ η μία προσπάθεια, αξίζει να το κάνουμε, π ρ ο λ η π τ ι κ ά, καθώς όλοι μας μ π ο ρ ε ί να χαλαρώσαμε, τις γιορτινές ημέρες. Μ έ ν ο υ μ ε λοιπόν ξ α ν ά σπίτι, για να δώσουμε μια μεγάλη ανάσα στους ήρωες της πρώτης γραμμής που δίνουν την μάχη με τον κορωνοϊό. […] Σ τ ό χ ο ς είναι να φθάσουμε με ασφάλεια στις 11 Ιανουαρίου στην β έ λ τ ι σ τ η επιδημιολογική κατάσταση και έτσι από τις 11 Ιανουαρίου να ξαναχτυπήσει το κ ο υ δ ο ύ ν ι σε όλα τα σχολεία της χώρας».

«Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε. Και θα το κάνουμε με ενότητα, υπευθυνότητα και π ε ι θ α ρ χ ί α. Όλοι μαζί. Κ α λ ή Χρονιά!».

Αυτήν την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ που ζει η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να την φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος.

Με παντελώς ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο

Με απόλυτο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ

Χωρίς καμία ΑΙΤΙΩΔΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ανάμεσα στο επιλεγόμενο μέσο και τον επιδιωκόμενο σκοπό

Χωρίς ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας

Με ΦΡΙΚΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ το άνοιγμα των σχολείων

Με ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ περί ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ χαλάρωσης των πολιτών κατά τις γιορτινές ημέρες

(και ενώ τα εξευτελιστικά ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ μπλόκα στους δρόμους αλλά και οι προδοτικοί ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ δούλεψαν μια χαρά)

Με ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ πρόβλεψη ότι, αν ξαναμείνουμε σπίτι, θα φθάσουμε στις 11 Ιανουαρίου στην βέλτιστη επιδημιολογική κατάσταση, ενώ επί δύο μήνες το ψυχοκτόνο lockdown ΙΙ απεδείχθη ΑΛΥΣΤΙΕΛΕΣ

Με επίκληση της ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ λογικής που εφαρμοζόταν μέχρι τώρα για ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και όχι για τους κοινούς και αθώους ΠΟΛΙΤΕΣ

η ΝΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του ΤΥΡΑΝΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

έβγαλε εν αιθρία στο ΓΗΠΕΔΟ τον κ. Πέτσα, για να μας ευχηθεί ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ [δηλ. κακή, ψυχρή κι ΑΝΑΠΟΔΗ] και να μας ανακοινώσει, με στόμφο ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗ και χρησιμοποιώντας ορολογία ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ότι:

«Παίζουμε ΑΜΥΝΑ με όσα μέτρα απαιτούνται για την ανάσχεση της πανδημίας και περνάμε στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ για την επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (sic) για τον εμβολιασμό».

Προσέξτε τι είπε: «Επιβάλλεται να κάνουμε ό,τι παραπάνω μ π ο ρ ο ύ μ ε για να βελτιώσουμε την επιδημιολογική κατάσταση στην χώρα και να ξαναγυρίσουμε σταδιακά σε μια μορφή κ α ν ο ν ι κ ό τ η τ α ς».

Ποιος σου είπε, ΑΝΑΛΓΗΤΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ότι «μπορούμε κάτι παραπάνω»;

Για πόσο ηλίθιους μας περνάς, όταν τολμάς ακόμη να μιλάς για σταδιακή επιστροφή σε μια μορφή ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ;

Το ΔΟΛΩΜΑ της επιστροφής στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ το χρησιμοποιούσατε στο lockdown I, έχετε γίνει πλέον τραγικά βαρετοί (δεν τολμώ, όμως, να φανταστώ ποια μορφή κανονικότητας έχετε ήδη στο μυαλό σας…).

Άραγε, διαβάζεις τα χαρτιά σου ή τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ σε έκδοση COVID;

ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ, μπορείτε να έρθετε έστω για ένα λεπτό στην θέση του απλού πολίτη;

Επικαλείσαι, ΦΑΡΙΣΑΙΕ, την «σημασία της άμυνας για την προστασίας της ζωής μας και των ανθρώπων που αγαπάμε».

Οι άνθρωποι που αγαπάμε ήδη κλαίνε μετά το νέο μαστίγιο που έβγαλες. Πριν από λίγο προσπαθούσα να ηρεμήσω την καρδιοπαθή μητέρα μου, η οποία δεν αντέχει άλλο φυλακισμένη στους τέσσερεις τοίχους.

Βάλτο καλά στο μυαλό σου, και συ κι ο άλλος, ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ, που δεν τόλμησε να βγει και να μιλήσει στους… συμπολίτες του:

Αν οι άνθρωποι που αγαπώ καταρρεύσουν από το νέο σκληρό lockdown, θα φροντίσω να βελτιώσεις την προφορά σου, προπονούμενος με την λέξη ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ.

Ούτε η χούντα του ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που είχε επιβάλει σκληρότερη δικτατορία από εκείνη του Γεωργίου Παπαδόπουλου, δεν θα καλωσόριζε τους πολίτες αυτής της χώρας στην νέα χρονιά κάνοντάς τους ΔΩΡΟ έναν τέτοιον, ΝΕΟ ΕΦΙΑΛΤΗ.

Κύριε ΠΕΤΣΑ, που δεν έχεις ίχνος ανθρωπιάς στο ΠΕΤΣΙ σου, ΠΕΣΤΑ μας ξεκάθαρα:

Στον Αγιασμό των υδάτων στοχεύει η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ κυβέρνησή σας!

«Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;», τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ είναι το πρόβλημά σας και τώρα μας δουλεύετε ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ με παιδικές δικαιολογίες!

Η κρίσιμη φράση σου στο μικροσκόπιο: «Οι εκκλησίες μας [μας; μας; Για μέτρα τα λόγια σου!] θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς και δεν θα γίνει την ημέρα των Θεοφανείων Αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους».

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ: Τρέμετε τον Σταυρό Του στις θάλασσές μας. Υποκρίνεστε ότι θέλετε να μας προστατεύσετε αλλά επιδιώκετε το ακριβώς ανάποδο:

Να μας αφήσετε απροστάτευτους σε ενδεχόμενη σύρραξη με τους Τούρκους.

Αυτό ξέρετε πώς λέγεται; ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Μέχρι πότε οι πολίτες αυτής της χώρας θα παρακολουθούν μοιρολατρικά και με σταυρωμένα τα χέρια ό,τι τους κλέβει την χαρά της ζωής και ρίχνει καθημερινό δηλητήριο στις ψυχές τους;

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε το ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΑ του ελληνικού Συντάγματος και την ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Κράτους Δικαίου;

Μέχρι πότε θα επιτρέπουμε να μας ληστεύουν την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ταυτότητά μας;

Μας κυβερνούν ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ;

Μας κυβερνούν ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο και ηδονίζονται να μας βλέπουν να υποφέρουμε;

Ο Σίγκμουντ Φρόυντ, στο πρόλογο του βιβλίου των Pierre Accoce και Pierre Rentchnick με τίτλο «ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ» (Διεθνείς Εκδόσεις, Αθήνα 1977, σελ. 11), έγραφε:

«Η ιστορία είναι διεσπαρμένη από ονόματα ν ε υ ρ ω τ ι κ ώ ν, μ ο ν ο μ α ν ώ ν και ψ υ χ ω τ ι κ ώ ν που ανέβηκαν γοργά στην εξουσία, και που κ α τ α π ο ν τ ί σ θ η κ α ν όμως με την ίδια ταχύτητα».

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ!

ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Συντριβήτωσαν ὑπό τήν σημείωσιν τοῦ τύπου τοῦ Τιμίου Σταυροῦ Σου πᾶσαι αἱ ἐναντίαι δυνάμεις!

ΥΓ: Στον ανάποδο κόσμο όπου (φυτο)ζωούμε, «ΦΟΡΑΩ την μάσκα» σημαίνει «ΒΓΑΖΩ την μάσκα» και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ το αιμοβόρο πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από το προσωπείο μου:

Φορώντας μάσκα στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φανερώσατε την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ σας σε όλο της το μεγαλείο.

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στην Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

http://arxaiaithomi.gr/

3 comments to Μας κυβερνούν ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο και ηδονίζονται να μας βλέπουν να υποφέρουμε;