«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

13268

Ποιές χώρες είναι έτοιμες να δεχτούν τα…δανεικά(και αγύριστα)αρχαία μας;
Τί παίζεται πίσω ἀπ’τήν πλάτη μας…;

Πατριώτες αυτό είναι η απόδειξη του θανάτου της Ελλάδος, θα τα πάρουν και μετά θα κομματιάσουν την Ελλάδα στις διάφορες μειονότητας, Νέος όρος, νέος τίτλος και εάν δεν το ξέρατε καιρός να το μάθετε … όλα έρχονται καταπάνω μας με τρομερή ταχύτητα, νύχτα ψηφίζουν, νύχτα μας επιβάλλουν πάνω μας … σκοτάδι σαν τα μούτρα τους φέρνουν …. αλλά στην χώρα των Γκοιμ [ζώων έτσι μας αποκαλούν] …. κανενός γιαχβεδομαλακα δεν του καίγεται καρφάκι για τους δολοφόνους  αλλοδαπούς.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ???

Ένα ανύπαρκτο σύνολο νομών της χώρας μας …. που ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ και κανείς δεν τολμά να μιλήσει …. πρώτοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ???

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ …. μηδενός εξαιρουμένου ….

Σήμερα είναι πασιφανές πως ακρωτηριάζονται τα πάντα, νόμοι δεν ισχύουν και όταν ισχύουν υπάρχουν παραθυράκια ανοιχτά … έτσι κανείς δεν τολμά ή ουδείς ενδιαφέρεται εάν ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ …. ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ …

Κάποτε μας είπαν ότι με την εντάξει μας στην Ε.Ε. δεν θα μπορεί να στηθεί ξανά στην πατρίδα μας ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και όλα εκείνα τα σκουπίδια της πολιτικής …. σήμερα ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ την κοινοβουλευτική δικτατορία… γιατί ???

Πολύ απλά … συνυπάρχουν μέσα στην χαβούζα της βρόμικης διαπλοκής … τρώνε και χασκογελούν με όλους εμάς που κοιτάμε από μακριά δίχως την παραμικρή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ …. μόνον εδώ οι δούλοι έχουν μάθει να σκύβουν …. παντού σε άλλες χώρες υπάρχει το πνεύμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και μπορούμε να το βλέπουμε ακόμη … όμως ….

Όμως υπάρχει ακόμη μια παράγραφος που ΙΣΧΥΕΙ και δεν είναι αυτό που πολλοί θέλησαν να ενεργοποιήσουν, είναι ήδη νεκρό το άρθρο 120 με ότι αναφέρεται σε αυτό …. όσοι προσπάθησαν πήγαν σηκωτοί μέσα και πλήρωσαν την τόλμη τους …

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (Π.Κ.), ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ Η ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ??? …… πάνε πάνω από τρία χρόνια που το ανάρτησα … κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον ακόμη και πολλοί δημόσιοι πολίτες, πατριωτικοί χαμαιλέοντες, δικηγόροι και ε.α. δικαστές και στρατηγοί που τολμάνε στην συνταξιοδότηση τους να μιλάνε για πατρίδα, ενώ πριν σιωπούσαν … όλοι τους ψάχνουν καρέκλες στο πλυντήριο της Βουλής και ποσώς τους μοιάζει η ΕΛΛΑΔΑ …

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ …. αλλά βλέπετε οι ηγέτες σας όλοι … δεν ενδιαφέρονται παρά μόνον για το πως θα σε καβαλήσουν … την άλλη μέρα που θα ….. ΒΟΛΕΥΤΗ.

Έχουν περάσει τόσες τροπολογίες νόμων, που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πια τι λένε τον ν.4761/10.12.2020, που προέβλεπε την εξαγωγή αρχαιοτήτων προς δανεισμό για 50+50 έτη, τα οποία έγιναν 25+25!

Ο νόμος αυτός θα οδηγήσει σε αποστέρηση ολόκληρων γενεών Ελλήνων από τα στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ ταυτόχρονα εγκυμονεί τον κίνδυνο της απώλειας της ιστορικής μνήμης και της συλλογικής λήθης.

Ο ελληνικός λαός καταστρέφεται από την άρχουσα τάξη του.

Δυστυχώς, αντί στη χώρα μας να διαμορφωθεί μια εθνική παραγωγική άρχουσα τάξη εκφράζοντας το λαό, από την αρχή που απελευθερώθηκε η χώρα, δημιουργήθηκε μια μεταπρατική άρχουσα τάξη, ως συνέχεια των κοτζαμπάσηδων επί τουρκοκρατίας, η οποία έλεγξε εύκολα και κοινωνικοποίησε το λαό στα μέτρα της, υποτάσσοντάς τον στα συμφέροντά της.

Το Σύνταγμα που έχουμε είναι ανελεύθερο, είναι των κατακτητών. 200 χρόνια με σύνταγμά δουλικό και φτιαγμένο στα μέτρα του εχθρού κατακτητή.

Η “ελευθερία” που δίνει το Σύνταγμα είναι η υποταγή στο κεφάλαιο, στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ

Όταν θα έχουμε κυβέρνηση που δεν θα την εγκρίνει το Βερολίνο τότε θα είμαστε στον σωστό δρόμο.

Τα ερειπωμένα κτίρια παντού στον κόσμο θλίβουν και τρομάζουν.

Τα ελληνικά της αρχαιότητας εκ πλήττουν και εμπνέουν.

Δημήτριος Καμπούρογλου, 1852-1942, Έλληνας γνωμικογράφος.

Ο Δημήτριος Καμπούρογλου ήταν ιστοριοδίφης, λογοτέχνης, ακαδημαικός, δικηγόρος, ποιητής και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Οι Έλληνες, για να πάνε μπροστά, πρέπει να κοιτάζουν πίσω.

Δημήτριος Καμπούρογλου, 1852-1942, Έλληνας γνωμικογράφος.

«Τα ερειπωμένα κτίρια παντού στον κόσμο θλίβουν και τρομάζουν.

Μέλος του Δ.Σ του μουσείου Ακροπόλεως, παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να βλέπει το ιερατείο του υπουργείου πολιτισμού, να καταστρέφει Παρθενώνες, Μυκήνες κ.λ.π.

Εσύ μωρη πατσαβούρα υπουργέ του υπουργείου πολιτισμού Λίνα Μενδωνη πότε θα παραιτηθείς;

ΟΛΑ… ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ
ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ…ΕΣΥ

2η Ματιά»: Δικαστική ασυλία στις φαρμακευτικές εταιρείες
.Για την δικαστική ασυλία στις φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, τον τρόμο από τις νέες μεταλλάξεις του ιού αλλά και τις συνεχιζόμενες ροές λαθρομεταναστών στον Έβρο, μίλησε ο Σταύρος Κονδύλης, μέσα από την εκπομπή του ΘΡΑΚΗΝΕΤ, «2η Ματιά».

https://www.youtube.com/watch?v=V8d7Wy1S49I&t=1s

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

2 comments to ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  • Τα τελευταία λόγια του J.F. Kennedy
   .
   6 Ιουλ 2020
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=T61nJ0kb8p4

   Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί »

   Χένρυ Φορντ 1863-1947, Αμερικανός βιομήχανος, ιδρυτής της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας

   Άφησε με ελεύθερο να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του

   Mayer Amschel Rothschild

   Από τότε που εισήλθα στην πολιτική πολλοί άνθρωποι μου εκμυστηρεύτηκαν προσωπικές τους απόψεις,
   μερικοί από τους μεγαλύτερους άντρες στίς ΗΠΑ στον τομέα του εμπορίου και της μεταποιήσεις φοβούνται κάποιον, φοβούνται κάτι,
   γνωρίζουν ότι υπάρχει μια δύναμη κάπου εκεί έξω τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο εμπλεκόμενη, τόσο πλήρης,
   τόσο διάχυτη, που δεν μπορούν ούτε να υψώσουν τον τόνο της φωνής τους πάνω από την αναπνοή τους,
   όταν μιλούν γι΄ αυτήν την δύναμη, με καταδικαστικά λόγια …

   Ο κύριος που το είπε αυτό ήταν ο Τόμας Γούντροου Ουίλσον 28 ος αμερικανός πρόεδρος στην Αμερική το 1913 – 1921 .

   ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ! ! !

   .
   ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ …………….
   .
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ !

   .
   Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ._
   .
   .
   Τζων Σουίντον
   .
   «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος.
   .
   Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη.
   .
   Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.
   .
   Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω.
   .
   Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες.
   .
   Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
   .
   Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και
   .
   να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….
   .
   Είμαστε υποτελείς.
   .
   Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.
   .
   Είμαστε καραγκιόζηδες.
   .
   Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους.
   .
   Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων.
   .
   .
   Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»
   .
   .
   Κίρο Γκλιγκόροφ
   .
   “We have no relation with the ancient Macedonians. We are Slavs who came to the region in the 6th Century A.D.”

   Kiro Gligorov,President of FYROM from 1991 to 1999
   .
   .
   Peter Scholl-Latour
   .
   Η ελευθερία του τύπου στη δύση, αν και είναι καλύτερη από αλλού, δεν είναι τίποτα άλλο από την ελευθερία 200 πλουσίων ατόμων να δημοσιεύουν την άποψη τους!
   .
   .
   Honoré de Balzac
   .
   Υπάρχουν δύο εκδοχές της ιστορίας:
   .
   Η μία είναι η επίσημη, ωραιοποιημένη, που διδάσκεται στα σχολεία.
   .
   Η άλλη είναι η κρυφή ιστορία που εξηγεί τις πραγματικές αιτίες των γεγονότων, μια ντροπιαστική ιστορία.
   .
   .
   Henry Ford
   .
   Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα,
   .
   διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί.
   .
   .
   Σιμόν Πέρεζ
   .
   «Η ιστορία γράφεται απ΄ αυτούς που έχουν την εξουσία και το χρήμα.
   .
   Ούτε οι σκλάβοι ούτε οι φτωχοί άνθρωποι έγραψαν ποτέ ιστορία.
   .
   Αυτά που διαβάζουμε ως ιστορία είναι αυτά που κάποιοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να διαβάσουμε.»
   .
   .
   Τσέστερ Βάρντ
   .
   «Από τη στιγμή που τα ηγετικά μέλη της σκιώδους κυβερνήσεως του CFR

   αποφασίσουν ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α. πρέπει να υιοθετήσει μια συγκεκριμένη πολιτική,
   οι πλέον ουσιώδεις ερευνητικές εγκαταστάσεις του CFR εργάζονται

   ώστε να αναπτύξουν επιχειρήματα, διανοητικά και συναισθηματικά,

   ώστε να υποστηρίξουν την νέα πολιτική

   και για να φέρουν σε σύγχυση και ανυποληψία, διανοητικά και πολιτικά, την οποιαδήποτε αντίσταση»

   -Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ, πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)
   .
   .
   Γούντροου Γουίλσον
   .
   «Κάποιοι από τους ισχυρότερους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τομέα του Εμπορίου και των Κατασκευών, φοβούνται κάτι.
   .
   Γνωρίζουν ότι υπάρχει μια δύναμη κάπου, τόσο οργανωμένη, τόσο δυσδιάκριτη, τόσο προσεχτική, τόσο διασυνδεμένη, τόσο πλήρης, τόσο διεισδυτική,

   για την οποία προτιμούν να σιωπούν παρά να μιλήσουν με οποιαδήποτε τρόπο καταδικαστικά απέναντί της»

   – Πρόεδρος Γούντροου Γουίλσον

   .
   Σχόλιο:
   .
   Κατά την προεδρία του πέρασε το αντισυνταγματικό σύστημα της ιδιωτικής Federal Reserve
   με το οποίο τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της αμερικάνικης οικονομίας.
   .
   .
   Ρίτσαρντ Ν. Χαας
   .
   «…η εθνική ανεξαρτησία θα πρέπει να ξαναοριστεί εάν θέλει να συμβαδίσει με την παγκοσμιοποίηση.»

   «Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν υπονοεί ότι η εθνική ανεξαρτησία… πρέπει να εξασθενήσει..»

   Σχόλιο: εννοούν να εξαφανιστεί

   «Τα κράτη θα πρέπει να δράσουν σοφά ώστε να εξασθενήσουν την εθνική τους κυριαρχία για να προστατευτούν…»
   .
   Σχόλιο:
   .
   Απίστευτη δήλωση! Υπονοεί ότι όσα έθνη/κράτη αντισταθούν στη νέα τάξη θα απειληθούν και θα κινδυνέψουν!

   – Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων
   .
   .
   Νέλσον Ρόκφελερ
   .
   «Τα Ηνωμένα Έθνη, ανέφερε σε ένα κοινό στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, δεν ήταν ικανά,– ούτε μπορούν να είναι ικανά– να διαμορφώσουν μια νέα παγκόσμια τάξη την οποία τα γεγονότα τόσο ακαταμάχητα απαιτούν.» …

   Η νέα παγκόσμια τάξη που θα απαντήσει τα οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά προβλήματα, επειγόντως απαιτεί οι Ηνωμένες Πολιτείες να αναλάβουν την ηγεσία ανάμεσα στους ελεύθερους ανθρώπους για να κάνουν τις υποκείμενες έννοιες και προσδοκίες για εθνική ανεξαρτησία να αποκτήσουν πραγματικό νόημα διαμέσου της προσέγγισης των Ομοσπονδιών.»

   – Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης – Νέλσον Ροκφέλερ, σε ένα άρθρο του με τίτλο «Ο Ροκφέλερ καλεί τους ελεύθερους ανθρώπους να ενωθούν,

   καλέι στο Χάρβαρντ για να ωθήσει προς το χτίσιμο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης», Τάιμς της Νέας Υόρκης, Φεβρουάριος 1962
   .
   .
   Η τελική πράξη των διαπραγματεύσεων της Ουρουγουάης
   .
   «Η τελική πράξη των διαπραγματεύσεων της Ουρουγουάης, σηματοδοτεί το συμπέρασμα των πιο φιλόδοξων εμπορικών διαπραγματεύσεων του αιώνα μας – θα δώσει ζωή – στο Μαρόκο – στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τον τρίτο πυλώνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.»
   .
   -Τμήμα ολοσέλιδης διαφήμισης της κυβέρνησης του Μαρόκου στους Τάιμς της Νέας Υόρκης, Απρίλιος 2004
   .
   .
   Άρθουρ Σλέσιγκερ
   .
   «Δεν πρόκειται να πετύχουμε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη δίχως να πληρώσουμε για αυτήν σε αίμα όπως επίσης και σε λόγια και χρήμα.»
   .
   – Άρθουρ Σλέσιγκερ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων,
   Ειδικός Σύμβουλος της προεδρίας Κένεντυ, σε περιοδικό Εξωτερικών Σχέσεων, Ιούλιος/Αύγουστος 1995
   .
   .
   Ουίνστον Τσώρτσιλ
   .
   «Από τις μέρες του Σπάρτακου, του Βάισχαουπτ, του Καρλ Μαρξ, του Τρότσκυ, του Μπελακούν, της Ρόζας Λούξενμπουργκ και της Έμα Γκόλντμαν, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία μεγαλώνει σταθερά.
   Αυτή η συνωμοσία έπαιξε καθοριστικό ξεκάθαρο ρόλο στη Γαλλική Επανάσταση.

   Είχε γίνει το βασικό κίνητρο κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα.

   Και τώρα επιτέλους, αυτή η ομάδα των εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής

   κρατάνε τον Ρωσικό λαό από τις τρίχες της κεφαλής και έχουν γίνει οι αδιαφιλονίκητοι κυρίαρχοι αυτής της γιγαντιαίας αυτοκρατορίας.»
   .
   – Ουίνστον Τσόρτσιλ, προς τον τύπο του Λονδίνου 1922
   .
   .
   Η αόρατη ισχύς του χρήματος
   .
   «Η αόρατη ισχύς του χρήματος εργάζεται για να ελέγξει και να σκλαβώσει την ανθρωπότητα.
   .
   Χρηματοδότησε τον Κομμουνισμό, τον Φασισμό, τον Μαρξισμό, τον Σιωνισμό και τον Σοσιαλισμό.
   .
   Όλα αυτά καθοδηγούνται ώστε να επιβάλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να γίνουν μέλος μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης …»
   .
   – Περιοδικό Αμέρικαν Μέρκιουρι, Δεκέμβριος 1957, σελ. 92
   .
   .
   Μπάρυ Γκολντγουότερ
   .
   «Η Τριμερής Επιτροπή είναι προορισμένη να γίνει το όχημα της πολυεθνικής συνένωσης των εμπορικών και τραπεζικών συμφερόντων, καταλαμβάνοντας τον έλεγχο των πολιτικών κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών.
   .
   Η Τριμερής Επιτροπή αντιπροσωπεύει μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια για να αναλάβει τον έλεγχο και να ενοποιήσει τα τέσσερα κέντρα ισχύος
   .
   – Πολιτικό, Οικονομικό, Διανοητικό και Εκκλησιαστικό»
   .
   – Γερουσιαστής ΗΠΑ, Μπάρυ Γκολντγουότερ στο βιβλίο του «Δίχως απολογίες» – 1964
   .
   .
   Φίλιξ Φρανκφούρτερ
   .
   «Οι πραγματικοί εξουσιαστές στην Ουάσιγκτον είναι αόρατοι και εξασκούν την δύναμη τους από τα παρασκήνια.»
   .
   – Φίλιξ Φρανκφούρτερ, Ανώτερο Δικαστήριο Η.Π.Α.
   .
   .
   Μπιλ Κλίντον
   .
   «Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ακλόνητοι στην επιθυμία μας να διατηρήσουμε τα δικαιώματα των καθημερινών Αμερικανών.»
   .
   – Μπιλ Κλίντον, USA Today, 3/11/93, Σελ. 2a
   .
   .
   Χάρυ Τρούμαν
   .
   «Για αρκετό καιρό έχω ανησυχήσει για τον τρόπο με τον οποίο η CIA έχει αποκλίνει από την αυθεντική της αποστολή.
   .
   Έχει καταντήσει ένα επιχειρησιακό και μερικές φορές ένα σκέλος που ασκεί πολιτική για λογαριασμό της κυβέρνησης.»

   .
   .
   Μπιλ Μάγιερς

   .
   «Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι σήμερα ο πιο περίοπτος αντιπρόσωπος της ηγετικής κλάσης, μια πολυεθνική αδελφότητα ανθρώπων

   που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία και διαχειρίζονται την ροή του κεφαλαίου.

   Ο Ροκφέλερ γεννήθηκε με αυτό, και έβγαλε το περισσότερο από αυτό.

   Αλλά αυτό που κάποιοι επικριτές του βλέπουν ως τεράστια διεθνή συνωμοσία, αυτός το θεωρεί ως συγκυρία της ζωής και απλά μια ακόμα μέρα στη δουλειά…(!)…
   .
   Στον κόσμο του Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις που τελειώνουν οι επιχειρήσεις και που αρχίζει η πολιτική.»
   .
   .
   Χένρυ Κίσσινγκερ
   .
   «[Η Νέα Παγκόσμια Τάξη]
   .
   μπορεί να συμβεί δίχως τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς είμαστε το πιο σημαντικό κομμάτι.
   .
   Ναι, θα έλθει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, και θα επιβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες να αλλάξουν την αντίληψη τους.»
   .
   – Χένρυ Κίσσινγκερ, Συμβούλιο Παγκοσμίων Υποθέσεων Συνέντευξη Τύπου, Ξενοδοχείο Γουιλσιρ, 19 Απριλίου 1994
   .
   .
   Ρίτσαρντ Νίξον
   .
   Η αναπτυσσόμενη συνοχή της Ασιατικής τοπικιστικής σκέψης αντανακλάτε στην τάση του να θεωρεί τα προβλήματα και τις αφοσιώσεις της σε τοπικιστικούς όρους, και να αναπτύσσει τοπικιστικές προσεγγίσεις στις αναπτυξιακές ανάγκες και στην εξέλιξη μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης»
   .
   – Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον, σε περιοδικό Εξωτερικών Σχέσεων, Οκτώβριος 1967
   .
   Σχόλιο:
   .
   Ο Νίξον ήταν αυτός που ανέλαβε το άνοιγμα της κομμουνιστικής Κίνας προς τη Δύση.
   .
   Το αδυσώπητο μοντέλο διακυβέρνηση της Κίνας είναι το αγαπημένο μοντέλο της παγκόσμιας κυβέρνησης για την ελιτ
   .
   όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ.
   .
   .
   Κάρολ Κούιγκλεϊ
   .
   «Το Συμβούλιο των Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) είναι το αμερικανικό παράρτημα μιας εταιρείας που ξεκίνησε από την Αγγλία …
   .
   (και) … πιστεύει ότι τα εθνικά σύνορα θα πρέπει να εξαλείφουν για να ιδρυθεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.»
   .
   – Καθηγητής ιστορίας Κάρολ Κούιγκλει, Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν, Μέντορας του Μπιλ Κλίντον,
   .
   τα γράφει στο βιβλίο του «Τραγωδία και Ελπίδα»
   .
   Σχόλιο:
   .
   Το CFR προήλθε από τις συνεδρίες στρογγυλής τραπέζης του Λονδίνου και τον Σέσιλ Ροουντς
   .
   .
   Άρθουρ Σλέσιγκερ
   .
   «Για να υπερασπιστούμε την Νέα Παγκόσμια Τάξη, Αμερικανοί στρατιώτες θα πρέπει να σκοτώσουν και να είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν»
   .
   – Άρθουρ Σλέσιγκερ,
   Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Ειδικός Σύμβουλος της προεδρίας Κένεντυ
   .
   .
   Ρίτσαρντ Ν. Χαας
   .
   «Κάποιες κυβερνήσεις είναι προετοιμασμένες να δώσουν κομμάτια της εθνικής τους ανεξαρτησίας για να αντιμετωπίσουν την απειλή των κλιματικών αλλαγών.»
   .
   Σχόλιο:
   .
   Δηλαδή το τρομολαγνικό κλίμα που η ελίτ χτίζει γύρω από το φαινόμενο της παγκόσμιας υπερθέρμανσης
   .
   – Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων
   .
   .
   Τσέστερ Βάρντ
   .
   «Ο κύριος σκοπός του Συμβουλίου των Εξωτερικών Σχέσεων είναι να προωθήσει τον αφοπλισμό της εθνικής κυριαρχίας των Η.Π.Α.
   .
   και της εθνικής ανεξαρτησίας, και να μας βυθίσει σε μια πανίσχυρη, ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση.» –
   .
   Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ,
   .
   πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)
   .
   .
   Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων
   .
   «Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί…
   .
   ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα
   .
   από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης.»
   .
   Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) Τεύχος 1974, σελ. 558
   .
   .
   Τζωρτζ Γ. Μπους
   .
   «Τώρα μπορούμε να δούμε ένα νέο κόσμο να έρχεται,
   .
   ένα κόσμο όπου υπάρχει μια πολύ πραγματική προσδοκία για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.»
   .
   11 Σεπτεμβρίου 1991 – Τζορτζ Γ. Μπους ο πρεσβύτερος
   .
   Σχολίο:
   .
   Η αναγγελία για το πέρασμα στην εποχή της νέας τάξης μετά την ψυχροπολεμική περίοδο.
   .
   .
   Λέσχη Μπίλντερμπεργκ
   .
   Σε κάθε μυστική και απροσπέλαστη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg ένας ασήμαντος αριθμός ανθρώπων διαμορφώνει μια συναίνεση για τις προτεραιότητες
   .
   που θα πρέπει να απασχολήσουν τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.
   .
   Οι πραγματικοί στόχοι της Bilderberg έχουν αποσαφηνιστεί με ακρίβεια από πολλά έγκυρα δημοσιογραφικά όργανα:
   .
   • Κατά τους Times του Λονδίνου,
   .
   η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων,
   .
   με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση,
   .
   που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας
   .
   και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν»
   (The Times, 12-7-1977).
   .
   • Κατά το περιοδικό Europeo:
   .
   «Η Bilderberg αποτελεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις»
   .
   (Europeo, 15-10-1975)
   .
   • Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris:
   .
   «Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι
   .
   η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων
   .
   που κατευθύνονται από πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»
   .
   .
   Πωλ Βάρμπουργκ
   .
   «Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε μας αρέσει είτε όχι.
   .
   Το μοναδικό ερώτημα είναι αν αυτή η κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί με επιβολή ή με συναίνεση»
   .
   Paul Warburg, Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων,
   .
   Αρχιτέκτονας του ομοσπονδιακού αποθεματικού συστήματος.
   .
   .
   Ντέιβιντ Ρόκφελερ
   .
   «Είμαστε ευγνώμονες στους Washington Post, New York Times, Time Μagazine και σε άλλους μεγάλους εκδότες
   .
   των οποίων οι διευθυντές, παρευρέθησαν στις συναντήσεις μας και κράτησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για περίπου 40 χρόνια.
   .
   Θα ήταν αδύνατο για εμάς ν’ αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο αν ήμασταν εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.
   .
   Όμως ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση.
   .
   Μια υπερεθνική ηγεσία από τη διανοητική ελίτ και τους διεθνείς τραπεζίτες είναι σαφώς προτιμότερη
   .
   από την εθνική αυτοδιοίκηση που εφαρμοζόταν τους περασμένους αιώνες»
   .
   David Rockfeller, Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων.
   .
   .
   Ντέιβιντ Ρόκφελερ
   .
   «We are on the verge of a global transformation.All we need is the right major crisis and the Nation will accept the New World Order.»
   .
   «Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού.
   .
   Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση και το Έθνος θα δεχθεί
   .
   την Νέα Παγκόσμια Τάξη»
   .
   .
   Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι
   .
   «… θα υπάρχει αυξανόμενη σύγκρουση ανάμεσα στις τάξεις και αν οι άνθρωποι είναι άνεργοι και πραγματικά πληγωμένοι, κόλαση, θα μπορούσαν να ξεσπάσουν ακόμη και ταραχές! »
   .
   .
   Άλμπερτ Πάικ

   .
   «Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την » Agentur » των «Illuminati «μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου.
   .
   Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλλλοκαταστραφούν. …»
   .
   Albert Pike, 1871
   .
   .
   Ντέιβιντ Ρόκφελερ
   .
   »Για περισσότερο απο ένα αιώνα,οι ιδεολογικοί εξτρεμιστές,σε αμφότερα τα άκρα του πολιτικού φάσματος,αρπάζονται απο ευρέως δημοσιευμένα περιστατικά…,προκειμένου να επιτεθούν στην οικογένεια Rockefeller,
   .
   για την υπέρμετρη εξουσία που ισχυρίζονται οτι ασκούμε στους αμερικανούς πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς.
   .
   Ορισμένοι πιστεύουν,μάλιστα,οτι αποτελούμε μέρος μιας μυστικής ομάδας που εργάζεται ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ,
   .
   χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου κι εμένα »διεθνιστές»,και οτι συνωμοτούμε με άλλους ανα τον κόσμο,για να φτιάξουμε μια πιο ενοποιημένη πολιτική και οικονομική δομή-ένα ενιαίο κόσμο εάν θέλετε.
   .
   Εάν αυτή είναι η κατηγορία,τότε είμαι ένοχος και,μάλιστα είμαι περήφανος γι’αυτό».
   .
   David Rockefeller,Memoirs
   .
   .
   Τζων Κένεντι
   .
   Η λέξη μυστικότητα είναι αποκρουστική σε μια ελεύθερη και ανοικτή κοινωνία
   .
   και είμαστε ως άνθρωποι φύση-θέση και ιστορικά αντίθετοι στις «μυστικές εταιρείες», στους «μυστικούς σκοπούς» και στα «μυστικά σχέδια».
   .
   Γιατί αντιτασόμαστε παντού, σε όλο τον κόσμο, σε κάθε απόλυτη και άσπλαχνη συνωμοσία που στηρίζεται πρώτιστα στη συγκάλυψη επεκτείνοντας την σφαίρα επιρροής της, στο συγκεκαλυμένο αντί του ξεκάθαρου,
   .
   στην ανατροπή αντι των εκλογών, στο εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής.
   .
   Είναι ένα σύστημα που έχει επιστρατευμένους πολλούς ανθρώπους και εφόδια στενά δεμένα μεταξύ τους,
   .
   μια ιδιαίτερα αποδοτική μηχανή που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, διανοουμενίστικες, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές διαδικασίες.
   .
   Οι προετοιμασίες της κρύβονται, δεν δημοσιεύονται.
   .
   Τα λάθη της θάβονται, δεν ανακοινώνονται.
   .
   Οι αποστάτες της εξαφανίζονται, δεν εγκωμιάζονται.
   .
   Καμιά δαπάνη δεν εξετάζεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται.
   .
   .
   Για αυτό ο Αθηναίος νομοθέτης Σόλων, θέσπισε ως έγκλημα, για οποιοδήποτε πολίτη τη μη συμμετοχή του στα κοινά.
   .
   .
   Ζητώ τη βοήθειά σας στον τεράστιο άθλο της ενημέρωσης και του «ξυπνήματος» των Αμερικανών.
   .
   Είμαι βέβαιος πως με την βοήθειά σας, ο άνθρωπος θα μείνει αυτό που γεννήθηκε να είναι:
   .
   .
   ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!
   .
   .
   Έντμουντ Μπέρκ
   .
   Το μόνο που χρειάζεται για να θριαμβεύσει το κακό είναι να μείνουν άπραγοι οι καλοί.
   .
   Έντμουντ Μπέρκ
   .
   .
   Οι κοιμισμένοι
   .
   Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο
   .
   Ηράκλειτος
   .
   .
   Η γνώση
   .
   Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση
   .
   .
   Χένρυ Κίσσινγκερ
   .
   «Ο κόσμος πρέπει να οικοδομήσει μια νέα τάξη ή να αφεθεί στο χάος…»
   .
   .
   H.G Wells:
   .
   Countless people will hate the New World Order and will Die Protesting against it

   H.G. Wells 1939
   .
   .
   Rockefellers και Νέα Παγκόσμια Τάξη
   .
   Πίσω από τα αμύθητα πλούτη,τις φιλανθρωπικές και τις οικολογικές ανησυχίες των
   Rockefellers,
   .
   υπάρχει ένα μυστικό σχέδιο που διαμόρφωσε τις διεθνείς εξελίξεις του 20ού αιώνα,
   .
   επιβάλλοντας μεθοδικά τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

   .
   .
   Η Δημοκρατία
   .
   «Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό»
   .
   Αρκάς

   .
   .

   Μία Διεθνής Ελίτ
   .
   Μια ολιγομελή διεθνής ελιτ ήταν η ίδια που χρηματοδότησε στο παρελθόν την κομμουνιστική επανάσταση και τους Ναζί,
   .
   και είναι η ίδια που προωθεί σήμερα τη νέα τάξη.
   .
   Καθηγητές Antony C. Sutton, Carol Quigley

   .
   .
   http://newworldorder-wakeup.blogspot.gr/