«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΑΤΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

ergazomenou

Η ένταξη μας στο ΝΑΤΟ σαν ενιαίος αμυντικός χώρος με την Τουρκία αποτελεί την  αιτία  της τραγωδίας που διέρχεται η Ελλάδα εδώ και 68 χρόνια . Δηλαδή μας ένωσαν με μια εχθρική χώρα με διαφορετικές πολιτιστικές αξίες, διαφορετική θρησκεία, η οποία ανέκαθεν έχει επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου και μας υποχρεώνουν έκτοτε να ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τις τουρκικές απειλές, τις προκλήσεις, τις παραβιάσεις της Ελληνικής επικράτειας η οποία για τους νατοϊκούς αποτελεί ενιαίο στρατηγικό χώρο- και πάντα να κάνουμε υποχωρήσεις για να παραμείνει η Τουρκία εντός της Ατλαντικής Συμμαχίας. Ακόμη και στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο με τον Αττίλα

Έτσι φθάσαμε στο σημείο να πλειοδοτούμε υπέρ της παραμονής της Τουρκίας στη Δύση με οποιοδήποτε αντάλλαγμα ζητήσει σε βάρος της χώρας μας .Και δυστυχώς όλες σχεδόν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις ήταν δεκτικές αυτών των πιέσεων και παραχωρήσεων υπέρ της Τουρκίας. Τώρα όμως έφθασε ο κόμπος στο χτένι.

Μήπως είναι καιρός να διακόψουμε αυτό τον γόρδιο δεσμό της υποδουλώσεως μας στην Τουρκία προς χάριν του ΝΑΤΟ που τόσα δεινά μας έχει φέρει;

Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε την λανθασμένη εξωτερική μας πολιτική όπως έκανε και η Τουρκία ;

Ήλθε η ώρα να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ στους «συμμάχους» και «εταίρους» μας. Η Τουρκία δεν ανήκει στη Δύση . Για μας είναι εχθρική χώρα με οποιαδήποτε κυβερνητική μεταβολή. Δεν είναι προς το συμφέρον του Δυτικού κόσμου η παραμονή της στη Δύση και εν πάσει περιπτώσει ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να ανεχθεί την παράδοση του στην Τουρκία για να ωφεληθεί η Δύση. Καθαρές δουλειές και όχι μισόλογα Κυρ.Μητσοτάκη .

Αμφικτύων

16/11/ 2020

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://amphiktyon.org

Απαλλαγμένο από ιούς.

ΣΧΟΛΙΟ¨: Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ    & ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

 

 

ΜΗ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ.

ΤΟ ΝΑΤΟ & Η Ν.Τ.Π. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-(ΑΙΓΑΙΟ-ΚΥΠΡΟΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟΣ).

ΤΗΝ ΕΠΙΔΥΜΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Η Ν.Τ.Π.-ΣΟΡΟΣ.

ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ (ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, & ΣΙΑ,)  ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, (ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΛΑΛΙΩΤΗ, & ΣΙΑ).

ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΑΣΧΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,  ΕΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. (ΚΥΠΡΟ & ΣΙΑ)…………

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!

ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

antonis grypaios  ant.grypaios@gmail.com