«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ειδικός Στα Βιολογικά Όπλα: Το COVID-19 Είναι Βιοτρομοκρατία (2 ενότητα)

Ο ειδικός των βιολογικών όπλων Covid 19 είναι βιοτρομοκρατισμός

Ένα νέο βιβλίο από τον ανώτερο αστυνομικό της Ινδίας και εμπειρογνώμονα των βιολογικών όπλων ισχυρίζεται ότι το COVID-19 είναι ο βιοτρομοκρατισμός.Ο Δρ Sharad S. Chauhan είναι ένας διακοσμημένος αξιωματικός της Ινδικής Αστυνομικής Υπηρεσίας (IPS) που έχει απονεμηθεί το μπαστούνι του Πρωθυπουργού και το περίστροφο του Υπουργού ΕσωτερικώνΕίναι επίσης Χρυσός Μετάλλιος MBBS Doctor από το Πανεπιστήμιο του Δελχί με διδακτορικό στη Βιοτρομοκρατία. Έγραψε επίσης το βιβλίο Βιολογικά Όπλα.

Το βιβλίο με τίτλο COVID-19 – Opportunistic Bioterrorism; Ένας ιός από την Κίνα που πρόκειται να αλλάξει την παγκόσμια ιστορία , διασχίζει τα πρώτα στάδια της επιδημίας COVID-19 στην Κίνα με ιδιαίτερη έμφαση στην προέλευση του κοροναϊού , το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων και τις διοικητικές αντιδράσεις των Κινέζων στον ιό.Το βιβλίο το εξετάζει αυτό με φόντο τα πειράματα που διεξήχθησαν από Κινέζους ερευνητές στο SARS, όπως οι κοροναϊοί για περισσότερο από μια δεκαετία και η κατάσταση της κινεζικής οικονομίας πριν από την εμφάνιση.

Στη διαδικασία αυτή, το βιβλίο καθορίζει την έννοια της ευκαιριακής βιοτρομοκρατίας για πρώτη φορά.Ο συγγραφέας βασίζεται στην επιστημονική και ανοιχτή πηγή πληροφοριών για να εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία με την εμπειρία που αποκτήθηκε ως απόφοιτος ιατρικής και αστυνομικός.Αυτό που ξεκίνησε ως ξέσπασμα στην Κίνα κοντά στο τέλος του 2019 είναι τώρα παγκόσμια καταστροφή. Η εξωφρενική πανδημία COVID-19 άλλαξε τον κόσμο όπως ποτέ άλλοτε, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων πολέμων και πανδημιών του παρελθόντος.Οι στρατηγικές, γεωπολιτικές και γεωοικονομικές συνέπειες του COVID-19 εξελίσσονται αργά. Ο ιός από την Κίνα πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο.Το βιβλίο εγείρει επίσης 101 κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το COVID-19.Το συνημμένο ερωτηματολόγιο είναι ένας συνετός συνδυασμός ερωτήσεων αποσαφήνισης και διερεύνησης και πολύτιμων από μόνο του, ανεξάρτητα από την απάντηση για να διευκολυνθεί η αποτελεσματική συζήτηση για το θέμα.Το αμφιλεγόμενο ζήτημα που σχετίζεται με την εργαστηριακή προέλευση του ιού διατηρείται εκτός του βασικού κειμένου ως Παράρτημα.Το βιβλίο είναι μια μοναδική πηγή αναφοράς για όλα τα αμφιλεγόμενα ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία COVID 19.Πηγή: GreatGameIndia.com

Τελευταία Δεδομένα CDC: Το Covid-19 Δεν Παρουσιάζει Σχεδόν Κανένα Κίνδυνο Θανάτου Για Άτομα Κάτω Των 50 Ετών

Νέα δεδομένα CDC επιβεβαιώνουν ότι ο κοραναϊός του Wuhan ενέχει σχεδόν μηδενικό κίνδυνο θανάτου σε άτομα κάτω των 50 ετών (βλ. Λεπτομέρειες παρακάτω).

από τον Mike Adams

Ταυτόχρονα, αυτά τα δεδομένα επιβεβαιώνουν επίσης ότι ο ιός παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνος για άτομα άνω των 70 ετών και το CDC εκτιμά ότι 1 στους 18 ηλικιωμένους που προσβάλλονται από τον ιό (δηλ. «Μολύνονται») καταλήγουν να σκοτώνονται από αυτόν.

Τα τελευταία δεδομένα Cdc Covid 19 δεν παρουσιάζουν σχεδόν κανέναν κίνδυνο θανάτου για άτομα κάτω των 50 ετών

Εν τω μεταξύ, το ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης (IFR) για άτομα 50 – 69 ετών είναι 1 στα 200, καθιστώντας το πολύ πιο θανατηφόρο από την εποχική γρίπη για άτομα σε αυτήν την ομάδα.

Αλλά για άτομα ηλικίας 20 – 49 ετών, το IFR μειώνεται σε μόλις 1 στα 5000. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 5.000 άτομα που έχουν μολυνθεί σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, αναμένεται ένα θάνατο.

Όσοι είναι κάτω των 20 ετών έχουν ακόμη χαμηλότερο ποσοστό θνησιμότητας: Περίπου 1 στα 33.000.

Συνοπτικά, ο κίνδυνος θανάτου από τον κοροναϊό σε άτομα κάτω των 50 ετών είναι εξαιρετικά μικρός και πλησιάζει το μηδέν.

Αυτοί οι αριθμοί βασίζονται στα νέα δεδομένα του CDC που δημοσιεύονται στον ακόλουθο σύνδεσμο, χρησιμοποιώντας το «Σενάριο 5» που φέρει την ένδειξη «Τρέχουσα καλύτερη εκτίμηση»: CDC.gov

Τα Δεδομένα CDC Επιβεβαιώνουν Τον Κίνδυνο Για Τους Ηλικιωμένους, Ενώ Ταυτόχρονα Δείχνουν Πόσο Μικρός Κίνδυνος Υπάρχει Για Τους Νεότερους Αμερικανούς

Αυτό που είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο σε αυτά τα δεδομένα CDC είναι πώς επιβεβαιώνουν ταυτόχρονα τρία πολύ σημαντικά πράγματα:

1) Ναι, ο κοροναϊός σκότωσε ένα πολύ υψηλό ποσοστό μολυσμένων ατόμων καθώς σκουπίζονταν σε γηροκομεία όπου υπήρχαν κυρίως ηλικιωμένοι.

Κατά τη διάρκεια της κορυφής του στις αρχές έως τα μέσα Απριλίου του τρέχοντος έτους, υπολογίσαμε ότι ο ιός σκότωσε 1 στα 10 άτομα που εμφάνισαν συμπτώματα.

Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με τα τρέχοντα δεδομένα του CDC για την ηλικιακή ομάδα 70+, όπου ο ιός σκοτώνει σήμερα 1 στα 18 άτομα που έχουν μολυνθεί, ενώ το 40% των λοιμώξεων είναι ασυμπτωματικό.

Αυτό σημαίνει ότι 10,8 άτομα από τα 18 είναι συμπτωματικά, κάτι που είναι σχεδόν ίδιο με τον υπολογιζόμενο αριθμό 1 στα 10.

Συγκεκριμένα, οι πρόωροι θάνατοι στην Αμερική συνέβαλαν σχεδόν αποκλειστικά στους ηλικιωμένους, και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο το ποσοστό θανάτου ήταν αρχικά τόσο υψηλό.

2) Τώρα που έχουμε πιο λεπτομερή δημογραφικά δεδομένα, γνωρίζουμε ότι ο κοραναϊός Wuhan είναι σχεδόν αβλαβής για τους νεαρούς ενήλικες ηλικίας πανεπιστημίου, πράγμα που σημαίνει ότι η εκτέλεση αυστηρών αποκλεισμών covid-19 και εντολών κοινωνικής απόστασης στις πανεπιστημιουπόλεις είναι μη επιστημονική και πλήρης σπατάλη χρόνου και ενέργειας.

Όλα τα κλειδώματα του κολλεγίου πρέπει να τερματιστούν αμέσως.

3) Γνωρίζουμε επίσης ότι μεταξύ των τυπικών Αμερικανών που εργάζονται ηλικίας στην ομάδα 20 – 49, υπάρχει τόσο χαμηλός κίνδυνος θανάτου που το κλείδωμα των χώρων εργασίας και η αποστολή όλων στο σπίτι είναι μια άλλη άχρηστη προσπάθεια.

Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρικές κλειδαριές βασίζονται στην ανεπιθύμητη επιστήμη και όχι στους πραγματικούς κινδύνους.

Με Βάση Αυτά Τα Δεδομένα, Είναι Επίσης Ασφαλές Για Τους Περισσότερους Ανθρώπους Να Ψηφίζουν Αυτοπροσώπως

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι είναι επίσης απόλυτα ασφαλές για τους περισσότερους ανθρώπους να ψηφίσουν αυτοπροσώπως. Μόνο όσοι είναι άνω των 60 ετών ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σημαντικό κίνδυνο θανάτου από τη μόλυνση από covid-19.

Ωστόσο, οι Δημοκρατικοί ισχυρίζονται ότι η ύπαρξη «περιπτώσεων» κοροναϊού (δηλαδή λοιμώξεων) απαιτεί από όλους να ψηφίσουν μέσω ταχυδρομείου, ανοίγοντας κάθε είδους ευκαιρίες για τους Δημοκρατικούς να εξαπατήσουν και να διενεργήσουν εκλογές σε εθνικό επίπεδο μέσω ψηφοφορίας, επιλεκτικής καταστροφής , συλλογής ψηφοφοριών και άλλων άθικτων μεθόδων .

Το πιο σημαντικό, αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι οι «περιπτώσεις» του κορανοϊού δεν έχουν νόημα αν εντοπιστούν σε κάποιον που δεν είναι άρρωστος.

Τα αριστερά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το έθνος διεκδικώντας δεκάδες χιλιάδες νέες «περιπτώσεις» κάθε μέρα, αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι σχεδόν καθολικά μη σημαντικές, καθώς οι ασθενείς δεν εμφανίζουν συμπτώματα και ασθένεια.

Επιπλέον, οι δοκιμές που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση τέτοιων «περιπτώσεων» είναι εξαιρετικά αναξιόπιστες και πιθανότατα βασίζονται σε κυρίως ψευδώς θετικά.

Στην πραγματικότητα, σε μια πραγματικά συγκλονιστική εξέλιξη που δεν έχει αναφερθεί από τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης, ο πρώην Διευθυντής Επιστημών της Pfizer ισχυρίζεται τώρα ότι ολόκληρο το «δεύτερο κύμα» της πανδημίας παραποιείται μέσω της χρήσης αναξιόπιστων μαζικών δοκιμών που παράγει κυρίως ψευδώς θετικά.

Μπορείτε να τον δείτε να λέει αυτά τα πράγματα σε αυτήν την εξαιρετική συνέντευξη:

Η κατώτατη γραμμή? Εκτός αν είστε άνω των 60 ετών, ο κοροναϊός ενέχει πολύ μικρό κίνδυνο για εσάς. Οι αντιδράσεις κλειδώματος προς τον ιό είναι υπερβολικά υπερβολικές και ιατρικά περιττές.

Ενώ πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις για όσους είναι ηλικιωμένοι και ως εκ τούτου πιο ευάλωτοι σε κινδύνους θανάτου, οι νεότεροι Αμερικανοί δεν χρειάζονται εμβόλια, μάσκες, κοινωνικές αποστάσεις ή κλειδώματα.

Αυτό που χρειάζονται είναι να ξαναγυρίσουν τη ζωή τους.

Ανοίξτε τα σχολεία, τις πόλεις, τις εκκλησίες, τα εστιατόρια και τα θέατρα. Τερματίστε τις εντολές της μάσκας και συστήστε βότανα βιταμίνης D , ψευδάργυρου , κουερσετίνης και γλυκόριζας .

Νομιμοποιήστε την υδροξυχλωροκίνη σε εθνικό επίπεδο και μπορούμε να τερματίσουμε αυτήν την πανδημία για τη συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού .

https://humansarefree.com/2020/09/biological-weapons-expert-covid-19-is-bioterrorism.html

http://arxaiaithomi.gr/

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ειδικός Στα Βιολογικά Όπλα: Το COVID-19 Είναι Βιοτρομοκρατία (2 ενότητα)

  • .
    .
    .
    Ελληνικό Εθνικό Lockdown No2 και SARS-CoV2 / Covid 2019
    .
    6 Νοε 2020
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=5txdE8mpH0g&feature=emb_title
    .
    .
    Στο στούντιο των Αντιθέσεων ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας, επιστημών δεδομένων και στατιστικής, διευθυντής του κέντρου Metrics στο Πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ.
    .
    Ο Γιάννης Ιωαννίδης σε μία μεγάλη συζήτηση για όλα τα ζητήματα του SARS – CoV2 και της νόσου που προκαλεί Covid-19.
    .
    Ταυτόχρονα με αφορμή το νέο του βιβλίο « Λόγω κρυμμένα λογοκριμένα» ανοίγει το πεδίο μίας ευρύτερης προσέγγισης που αγγίζει ακόμη και τα «άβατα» της επιστήμης για τα λανθασμένα αποτελέσματα της ιατρικής έρευνας σε μεγάλες και μικρές στιγμές της ανθρωπότητας, τον διάλογο όταν δεν υπάρχει πλέον μέθοδος και το νόημα της ζωής ως αξία της επιστημονικής κοινότητας.
    .
    Στην εκπομπή παρεμβαίνουν:
    .
    ⭕ Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, Καθηγητής Αιματολογίας – Αιμόστασης στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Διευθυντής του τομέα Θρόμβωσης – Αιμόστασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Tenon.
    .
    ⭕ Ο Χαράλαμπος Γώγος, Μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας/ Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών.
    .
    ⭕ Ο Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής στο Τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
    .
    ⭕ Ο Απόστολος Βανταράκης, Καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών/ Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων.
    .
    ⭕ Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, Ερευνητής στα Πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής / Καρδιολόγος
    .
    🔵 Πως ερμηνεύεται η αύξηση του ρυθμού μεταδοτικότητας του ιού στην κοινότητα;
    .
    🔵 Είναι μία και μόνο η επιστημονική άποψη για τους δείκτες, την θνητότητα, τα περιστατικά και τα τεστ;
    .
    🔵 Τι έγινε και τι δεν έγινε 8 μήνες μετά το πρώτο Lockdown γιατί επανερχόμαστε σε αυτή την επιλογή για δεύτερη φορά, τι θα γίνει και τι θα έπρεπε να γίνει μετά;
    .
    🔵 Ποιες είναι οι προσεγγίσεις στην επιστημονική κοινότητα, γιατί είναι κρίσιμη η επιδημιολογική καταγραφή στον πληθυσμό με ποιους κανόνες και ποιες προϋποθέσεις
    .
    🔵 Τι συμβαίνει στην Ευρώπη και Παγκόσμια, ποια η αλήθεια για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τι γίνεται με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
    .
    🔵Όλα τα τελευταία δεδομένα για τον ιό και την νόσο του, τους τρόπους αντιμετώπισης και τις προσδοκίες για απαντήσεις
    .
    🔵 Ποια η αλήθεια, για αριθμούς, δείκτες γύρω από την νόσο, την ανοσία αλλά και τον τρόπο που πραγματοποιούνται τα τεστ και τα δεδομένα τους;

    .
    .
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=5txdE8mpH0g&feature=emb_title

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>