«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΧΩΝ: ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 74 ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ!

 ΗΠΑ και Κίνα

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

         28.10.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι σχεσεις των Ελληνων με τους Τουρανους (Σελτζουκους και Οθωμανους και ετσι ονομασθεντες υπολοιπους Τουρκους αποτελουμενους απο 74 εθνοτητες, μεξυ των οποιων, οι Κουρδοι και οι Αλεβιτες που απαριθμουν γυρω στα 50 εκατομμυρια) αρχιζουν μολις τον 11ο μ.Χ. αιωνα, οταν προερχομενοι απο το Τουραν, μεταξυ Μογγολιας και Κινας, εγκατασταθηκαν ως νομαδες στην περιφερεια της ανατολικης ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας και δη στην περιοχη που ηταν τοτε γνωστη ως Αρμενια.

Απο την τοτε Αρμενια επεκτεινονται  σταδιακα και καταλαμβανουν τον χωρο που οι Ελληνες ηταν ριζωμενοι με κεντρο το Αρχιπελαγος του Αιγαιου, σ’ ολη την ευρυτερη περιοχη της Ανατολικης Λεκανης της Μεσογειου, στην. Ιωνια και τον Ευξεινο Ποντο, απο τους προ’ι’στορικους, κλασσικους, αλεξανδρινους και τους χρονους της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας.

Μια νεα στρατηγικη, που θα εκπονηθει απο γνησιους Ελληνες και οχι απο γελειους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους του πλανητη μας Ρωμιους, θα στοχευει στην κατοχη πυρηνικου οπλοστασιου απο Ενοπλες μας Δυναμεις, προ’υ’ποθεση για υλοποιηση των αλλων στοχων, δηλαδη την σταδιακην απωθησην των επιγονων των Σελτζουκων και Οθωμανων της Ανατολικης Θρακης και Ιωνιας  προ τα εκει απο οπου ηρθαν και την ανεξαρτησια των υπολοιπων λαων της Μικρας Ασιας, συμπεριλαμβανομενου και του Ποντιακου.

Η σημερινη Τουρκια των επιγονων των Σελτζουκων και Οθωμανων, σκοπημα εμφανιζεται ως ενα αμιγως εθνικο κρατος ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι.

Περαν των κατα θρησκειαν Ελληνων (Ρωμιων), δεν αποζημιωσεν ακομη η Τουρκια αυτη στην Μικρα Ασια κανεναν αλλον απο τους 74 λαους της, οι οποιοι απαρνηθηκαν υποχρεωτικα και παρα την θεληση τους την εθνικη τους ταυτοτητα.

Οι λαοι αυτοι με την ανεξαρτησια τους θα απαιτησουν και την αποζημιωση τους.

Ειναι η Κινα, για τον 21ο μ,.Χ. αιωνα, ο δυνητικος αντιπαλος των ΗΠΑ που θα αμφισβητησει την ισχυ αυτων και θα διεκδικησει την παγκοσμια ηγεμονια ‘η μηπως αποτελει η χωρα αυτη τον φυσικο συμμαχο των ΗΠΑ στην Ευρασια;

Βεβαιως η μεγαλη αυτη χωρα εχει σοβαρες προοπτικες να πρωταγωνιστησει στην διεθνη σκηνη κατα τον 21ο μ.Χ. αιωνα, δεν φαινεται ομως ακομη εντονα ιδιαιτερα πιθανον, πως τα συνολικα μεγεθη ισχυος της, περαν απο τα οικονομικα, ειναι τετοια που θα μπορουσαν να ανησυχησουν σοβαρα τις ΗΠΑ.

Οι Ενοπλες Δυναμεις της Κινας ειναι ακομη κατα πολυ υποδεεστερες αυτων των ΗΠΑ.

Επιπροσθετα, οι Κινεζοι επιδιωκουν μεν να δημιουργησουν Ενοπλες Δυναμεις υψηλης τεχνολογιας, οι οποιες θα εχουν πολυ μικροτερο μεγεθος στρατου, σε σχεση με τον σημερινο, για να απελευθερωσουν περισσοτερα κεφαλαια τοσο για την οικονομια της χωρας τους, χωρις να μειωσουν την μαχητικη του ικανοτητα, οσο και για την ενισχυση του κινεζικου πολεμικου ναυτικου και της κινεζικης πολεμικης αεροποριας και του κινεζικου πυρηνικου οπλοστασιου, που ειναι μεσα προβολης πραγματικης ισχυος και ιμπεριαλιστικης επιβολης απ’ ολους τους κλαδους των Ενοπλων Δυναμεων τους.

Παρ’ ολη την ενισχυση και τις σημερινες δραστηριοτητες του κινεζικου πολεμικου ναυτικου στην θαλασσια περιοχη μεταξυ Βιετναμ και Κινας, ειναι ιδιαιτερα αμφιβολο, εαν αυτο μπορει να υπερτερησει το πολεμικο ναυτικο της Τα’ι’βαν και των ΗΠΑ.

Σχετικα με το πυρηνικο οπλοσταιο της Κινας και αυτο σημερα για τις ΗΠΑ δεν ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο, διοτι διαθετει τοσο ελαχιστους διηπειρωτικους οσο και υποθαλασσια εκτοξευομενους πυραυλους, απο περιορισμενο αριθμο  επιθετικων πυρηνικων υποβρυχιων.

Εκ των ως ανω προκυπτει, οτι η Κινα θα επρεπε να εχει σημερα απολυτα αυτοκτονικες διαθεσεις, εαν τολμουσε να επιχειρησει εναντιον των ΗΠΑ μια επιθεση.

ΟΙ ΗΠΑ ειναι σε θεση σημερα να σβησουν την Κινα απο τον χαρτη με χρηση ακομη μονο συμβατικων οπλων.

Γνωριζουν πολυ καλα οι Κινεζοι, οτι το στρατοβιομηχανικο συμπλεγμα των ΗΠΑ εχει στα σκαρια του μια υπερεξελιγμενη πολεμικη μηχανη η οποια θα μπορει να επεμβαινει σε πολυ πολυ περισσοτερες περιπτωσεις απ’ οτι στο παρελθον για να προωθει με καθε μεσο τα συμφεροντα των ΗΠΑ.

Ιδιαιτερα σημερα και οπως φαινεται και αυριο, που οι «συντηρητικοι» μαζι με τους «νεοσυντηρητικους» ασκουν και θα ασκουν εξουσια, στην διαμορφωση της διπλωματιας και γεωστρατηγικης των ΗΠΑ θα εχουν τεραστια επιδραση.

Οι «νεοσυντηρητικοι» θεωρουν απο την μια πλευρα την προτεσταντικη χριστιανικη θρησκεια αναγκαια και θεμελιο για την διατηρηση της κρατικης συνοχης, αλλα και απο την αλλη ως «απαραιτητο οπιο για την πλειονοτητα του λαου των ΗΠΑ» για να στηριξουν τα «ευσεβη τους ψευδη» για την παγκοσμια ειρηνη.

Ετσι ευλογουνται οι «εν δεοντι γιγνομενες αιματοχυσιες».

Οι κυριωτερες εν ενεργεια οργανωσεις των νεοσυντηρητικων, συμβαλλουν ανα την υφηλιο αποφασιστικα στον περιορισμο των ανθρωπινων δικαιωματων, στην αστηνομευση των πολιτων, στον ελεγχο των ΜΜΕ και του διαδικτυου, στην επεμβαση στα προσωπικα των πολιτων και σε πολλα αλλα, μη αποκλειομενου και στην μολυνση και μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου με θανατοφορους Ιους και αλλες ασθενειες.

Εαν η τελευταια παρατηρηση ευσταθει, τοτε ισχυροποιηται η υπονοια, οτι η σημερινη πανδημια του Κορωνο’ι’ου δεν ειναι τυχαια και θα αποτελεσει το αλλοθι για την καταρρευση του ακομη ισχυοντος χρηματικου και χρηματοπιστοτικου συστηματος, ισως εντος το 2021.

Μεγαλες αυτοκρατοριες, χρηματικα συστηματα, κρατικες ενωσεις, εχουν παντοτε την ταση να δημιουργουν μονο παραδικα ευνο’ι’κες καταστασεις για τους συμμετεχοντες και μετα λογω της υπερβολικης επεκτασης τους και των εσωτερικων ανακαταταξεων και ρωγμων, αποτυγχανουν.

Η ποσοτητα των λαθων του συστηματος αθροιζεται σε πολυ μεγαλυτερο μερος και καταστροφικα απ’ οτι οι μικρωτερες και κυνηκωτερα κινουμενες μοναδες, οι οποιες ευκολωτερα αναπροσαρμοζονται ‘η μπορουν να εγκαταλειφθουν, χωρις ομως να οδηγουν σε ολικη καταρρευση.

Η Ιστορια περιεχει πολλα τετοια παραδειγματα και θα συνεχισει και με την προβλεπομενη καταρρευση του ΝΑΤΟ, οπως δειχουν τα πραγματα και οπως επιδειωκει και ο Προεδρος της Τουρκιας μαζι με τον Προεδρο της Ρωσιας.

Τις δικαιοδοσιες για τους προληπτικους πολεμους των ΗΠΑ εναντιον ευτελων και επιινδυνων γι’ αυτες κρατων, οπως θεωρουνται ηλιθιοδως σημερα π.χ. το Αφγανισταν, Ιρακ, Συρια, Λιβυη και αυριο το Ιραν και η Βορειος Κορεα και μεθαυριο ισως η Ρωσια και η Κινα, κατεχει η νεοσυντηρητικη οργανωση PNAC «Project for New American Century».

Στην δικαιοδοσια της CIA (Central Intelligence Agency), DIA (Defense Intelligence Agency) και US Naval Intelligency, ανηκουν οι διαφοροι στρατιωτικοι και τραπεζικοι οργανισμοι ως IMF (International Monetary Fund), IBRQ (International Bank for Reconstruction and Development ‘η η Παγκοσμια Τραπεζα), ILO (International Labour Organisation), NED (National Endowment for Democracy), AID (Agency International Development), OSCE/OSZE (The Organisation for Security and Cooperation in Europe) κλπ, κλπ.

Υπο το πρισμα αυτο, ο γραφων θα επιχειρησει να αξιολογησει το τι θα μπορουσε να προσφερει ‘η να καταστρεψει στην χωρα μας, ο εν Ελλαδι ανταγωνισμος ΗΠΑ-Κινας;

Οι σημερινες εξελιξεις στην Ανατολικη Μεσογειο, με την παραλογη συμπεριφορα της σημερινης Τουρκιας των επιγονων των Σελτζουκων και Οθωμανων, δεν περιοριζεται στην αντιπαραθεση αυτης με την Ελλαδα ‘η στα οσα συμβαινουν εντος της ΑΟΖ της Κυπριακης Δημοκρατιας, αλλα βρισκονται πλεον, ενισχυομενα, ολο και περισσοτερο, στο επικενδρο της αντιπαραθεσης των Μεγαλων Δυναμεων (οπως και κατα την χρονικη περιοδο 1910-1930) και θα συνεχισθει για πολλα ακομη χρονια.

Στην ως ανω χρονικη περιοδο οι Συμμαχοι της Ελλαδος ηταν αυτοι, που για τα συμφεροντα τους (κοιτασματα Πετρελαιων στην Μοσουλη της τοτε Οθωμανικης Αυτοκρατοριας) οδηγησαν την Ελλαδα στην «Μικρασιατικη Καταστροφη».

Συνεπως καμμια εμπιστοσυνη και στους σημερινους Συμμαχους της Ελλαδος στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Για τα συμφεροντα τους (Κοιτασματα Φυσικου Αεριου στην Ανατολικη Μεσογειο και Νοτια της Κρητης) θα ξαναπροδωσουν την Ελλαδα και θα την οδηγησουν αυτη την φορα στην «Αιγιακη Καταστροφη». Αλλωστε οι ΗΠΑ ηταν αυτες που εφεραν τους Τουρκους το 1974 στην Κυπρο.

Γιατι να μη συμβαλλουν και παλι στην «Αιγιακη Καταστροφη» προς οφελος της Τουρκιας;

Δεν αποτελει αγνωστο πραγμα, οτι λογω γεωγραφιας, η Ελλαδα ειναι και θα παραμεινει ενα βασικο κομματι του γεωπολιτικου παζλ, σε μια περιοχη στην οποια τοσο η Ρωσια οσο και η Κινα, η οποια κινειται με πολυ μεθοδικο τροπο, επιδιωκουν να αυξησουν την επιρροη τους. στον μειζονας σημασιας χωρο της Ανατολικης Μεσογειου.

Οι ΗΠΑ δια του Ισραηλ εχουν ετσι και αλλως την δικη τους επιρροη.

Οπως τουλαχιστον φαινεται επιδειωκουν να περιορισουν στο ελαχιστο την επιρροη της κινεζικης παρουσιας στην Ελλαδα, που δεν ειναι αλλη απο την επενδυση στο λιμανι του Πειραια, η οποια δημιουργει και συνεργειες στην ευρυτερη βιομηχανικη ζωνη της περιοχης αυτης.

Αυτος ειναι και ο λογος της πιεσης που ασκησαν στην Ελλαδα για τον αποκλεισμο της κινεζικης «Huawei» απο την εισοδο στο δικτυο 5G.

Η Ελλαδα σε αντιθεση με την Γερμανια γονατησε, οπως αναμενονταν, στις πιεσεις αυτες.

Τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν οι τυφλοποντηκες βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι που συνεχιζουν να ασκουν εξουσια στην Ελλαδα;

Ουδεις τους παιρνει σοβαρα και ουδεις τους υπολογιζει!

Εκ των πραγματων πλεον αναμενεται οι ΗΠΑ να κινηθουν στην Ελλαδα ποιο στρατηγικα για να αποκλησουν την Κινα και στον χωρο της ναυπηγικης βιομηχανιας, οπου περαν του Νεωριου Συρου και Ελευσινας εξεταζουν και την προοπτικη των Ναυπηγειων Σκαραμαγκα, αφου η Ελλαδα ειναι τελειως ανικανη να χρησιμοποιησει τον χωρο αυτο για το πολεμικο της ναυτικο ‘η να τον παραχωρησει με ορους (συνεργασια στον τομεα πυρηνικης ενεργειας και πυρηνικου οπλοστασιου) στην Κινα.

Τετοια συνεργασια με τις ΗΠΑ αποκλειεται λογω των βεβαιων αντιδρασεων του Ισραηλ.

Το Ισραηλ προτιμα την συνεργασια με την Τουρκια ως περιφερειακη και πυρηνικη δυναμη.

Αδιαφορο της θεσης των ΗΠΑ και του Ισραηλ πανω στο θεμα αυτο, παραμαινει εθνοσωτηριος για την Ελλαδα η κατοχη πυρηνικων οπλων.

Η «ειρηνη του τρομου» ‘η θα τηθατευσει την Τουρκια ‘η θα οδηγησει στην διαγραφη της χωρας αυτης απο τον γεωγραφικο χαρτη.

Μονο οι τυφλοποντηκες βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι που ασκουν στην Ελλαδα ακομη εξουσια, πιστευουν και στηριζονται, στους συμμαχους του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

Η προστασια της χωρας μας ομως, συνολικης εκτασεως 131.957 τετραγωνικα χιλιομετρα με 3054 νησια, των οποιων η εκταση καλυπτει το 1/5 της ελληνικης επικρατειας και εκ των οποιων τα 227 ειναι κατοικησιμα, με μηκος ακτων 13.676 χιλιομετρα (οι ακτες του Αρχιπελαγους του Αιγαιου με ολα τα ελληνικα νησια μετρουν 19.942,8 χιλιομετρα) και μηκος συνορων 1.228 χιλιομετρα και συνολικο πλατος 250 ναυτικα μιλια (το πλατος του Αρχιπελαγους του Αιγαιου ειναι 140 ναυτικα μιλια) δεν ειναι αμυντικως και επιθετικως χωρις πυρηνικο εξοπλισμο των Ενοπλων Δυναμεων εφικτη.

Το θεμα της πυρηνικης ενεργειας και κατ’ επεκταση και του πυρηνικου οπλστασιου των Ενοπλων Δυναμεων, δεν εχει αντιμετωπισθει απο τον χαμηλο πολιτικο οριζοντα των ασκουντων στην Ελλαδα εξουσια με την σοβαροτητα που απαιτειται.

Η επιπολαιοτητα αντιμετωπισης του θεματος, οπως και οι ανυπαρκτες αντιδρασεις στα στρατηγικα σχεδια των συμμαχων μας «Φαιδωρα» και «Overkill» δειχνουν, απο τι ειδους «σκουπιδια» κατα συνεχεια εξουσιαζεται η Ελλαδα.

Ποσο σιγουρα αισθανονται τα «σκουπιδια» αυτα, που ζουν διπλα σε μια χωρα που την αφησαν επι δυο δεκαετιες ανενοχλητη να εξοπλισθει και γιαυτο δειχνει σημερα επιθετικες διαθεσεις και θα διαθετει σε λιγο στο οπλοστασιο της και τακτικα πυρηνικα οπλα; Βασιζονται μηπως στους συμμαχους τους στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., οπως βασισθηκαν και κατα την Μικρασιατικη εκστρατεια τοτε στους συμμαχους τους ΗΠΑ, Γαλλια και Μεγαλη Βρεταννια;

Δεν κατανοησαν ακομη, οτι οι διεθνεις σχεσεις των κρατων δεν διεπονται απο την ηθικη και το συναισθημα αλλα μονο απο το συμφερον!!!

Η Ελλαδα των ως ανω «σκουπιδιων» δεν εχει πουθενα απολυτως καμια αξια και αξιοπιστια ως κρατος.

Διοτι σε καθημερινη βαση αναχαιτιζει αλλα δεν καταρριπτει τα εχθρικα αεροπλανα που παραβιαζουν, υπερπτητουν και παρενοχλουν επι της επικρατειας της. Διοτι ανεχεται και δεν αποτρεπει δυναμικα καμια απο τις εναντιον της απειλες.

Διοτι δεν ειναι σε θεση να ασκει εποπτεια στην επικρατεια της, η οποια μαστιζεται απο τις πολεμικες επιδρομες και ασκησεις κυριαρχιας της Τουρκιας.

Διοτι συναινει εγκληματικα και καταστροφικα στην δημιουργια περιοχων στην επικτρατεια της «ασαφους κυριαρχιας».

Διοτι ειναι απολυτως ανικανη να ασκησει στρατηγικη εποπτεια στην γυρω περιφερεια της.

Διοτι συμπεριφερθηκε εγκληματικα στους παραδοσιακους συμμαχους της.

Διοτι προδωσε και παρεδοσε στην Τουρκια τον Οτσαλαν.

Διοτι εγκατελειψε την Βορεια Ηπειρο και παραχωρησε σε ενα ανθρωπινο μιγμα απο Νοτιοσλαβους, Αλβανους και Τουρκογυφτους, το ονομα της Μακεδονιας.

Γ/ Θ. Χατζηθεοδωρου

 http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>