«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η χειρότερη και ποιο προδοτική όλων των εποχών.

 ΦΛΩΡΟΣ

Εκχώρηση εθνικής Κυριαρχίας

Οικονομική καταστροφή κάθετα και οριζοντίως

Εγκατάσταση Ισλάμ στην Ελλάδα με εν γνώση τους για τον κίνδυνο η Ελλάδα να γίνει σύντομα μειονότητα

Αποδοχή προδοσίας της Μακεδονίας, αυτή η προδοσία είναι χειρότερη από του Τσίπρα, Ο Τσίπρας δεν είμαι είπε ψέματα, ο Μητσοτάκης είπε ψέματα

Κοινοβουλευτικός Φασισμός της χειρότερης μορφής φασισμού

Είναι έτοιμος να εφαρμόσει Εμφύλιο

Ακολουθεί πιστά τις διαταγές της Καμπάλ- νέα τάξη για την μύωση του πληθυσμού.

Πρόδωσε την συμμαχία με την Γαλλία που θα ήταν μια ένδοξη νίκη, η  Γαλλία έχει τα δικά της συμφέροντα στην Μεσόγειο και για αυτό θα μας στήριζε!

Ο Μητσοτάκης είναι το  Σερβιέτα της Μέρκελ και ιδικά όταν έχει περίοδο.

Ζητά υποκριτικά από μια Ευρώπη που λειτουργεί κάτω από το καθεστώς των συμφερόντων, να στηρίξει την Ελλάδα, το ξέρει ο προδότης  ότι δεν θα μας στηρίξουν και σκόπιμα τρενάρει την επερχόμενη ήτα μας.

Αλήθεια που είναι οι Έλληνες… Έλληνες;;;;;; Που είναι ο Ελληνικός στρατός Ελληνικός στρατός;;;;;;

Ας δούμε τι ζητά και από ποιους το ζητά ο προδότης Μητσοτάκης, η εξαγορασμένη και εκβιαζόμενη σερβιέτα της Μερκελ;;;

1 Η Ισπανία αυτή τη στιγμή φτιάχνει αεροπλανοφόρα ιδικά για την Μεσόγειο για την Τουρκιά.

Όλο το χρέος της Τουρκιάς βρίσκετε στις Ισπανικές τράπεζες, αν στοχεύσει η Τουρκιά, ή υποστεί γεωγραφική ήτα, καταστρέφεται η Ισπανία!

2  Η δήθεν Αυστρία που μας το παίζει, ότι μαλώνει τη Τουρκιά, εξαρτάτε ενεργειακά απόλυτα από την Γερμανία, τι θα ψηφίσει;;;;

3 Όλη η βόρια Ευρώπη εξαρτάτε ενεργειακά από την Γερμανία.

4 Η ελληνική προδοτική βουλή και τώρα η δεξιά φράξια κάνει τις μεγαλύτερες προδοσίες με φόβητρο τον κορονοϊο.

5 Ακούστε τα ανήκουστα, η Γερμανία  μιλά για αθέμιτους ανταγωνισμούς αλλά για τους άλλους, μας έβαλε να κλείσουμε τα μαγνητικά εργοστάσια και ανοίγει αυτή,  σπέρνει ανεμογεννήτριες σε όλη την Ελληνική επικράτεια  και δουλεύουν τα εργοστάσια της,  ξέρετε γιατί, γιατί η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον λιγνίτη, είναι η φθηνότερη και υγιέστερη μετά από την αποτυχία της πυρηνικής ενέργειας στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, γιατί ο προδότης κλίνει τα λιγνιτωρυχεία,  όταν μπορούν όπως υπάρχουν να εκσυγχρονιστούν;;;;;;

6 Η Γερμανία μιλά για αθέμιτο ανταγωνισμό και κορδώνετε ως η καλύτερη οικονομία, είναι φυσικό αυτό να είναι ποιο ανταγωνιστική με μεγάλη διαφορά, αφού αυτή παίρνει το φυσικό αέριο με 5 δολάρια και η Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες με 15 δολάρια, αυτά δεν τα βλέπει η Ευρώπη των κατά τα άλλα Ευρωπαίων πολιτών;;;  Τα αρπαχτικά που λέγονται ευρωπαϊκοί επίτροποι δεν βλέπουν ότι με την δικαιολογία του  αθέμιτου ανταγωνισμού που εφαρμόζει για τους άλλους,  έκλεισαν την ολυμπιακή και Γερμανία έδωσε από τον κρατικό κορβανά δις στην δική της αεροπορική εταιρία;;;; Μας ανάγκασαν και συνεχίζουν να μας αναγκάζουν να πουλάμε  με τιμή χάρισμα τα εργοστάσια μας, η να τα πηγαίνουν στην Τουρκιά για λόγους  ανταγωνιστικών τιμών, παραβλέποντας ότι πίσω αφήνουν ολέθριο χάος.

Η Γερμανία, η Ρωσία  και Τουρκιά και στο σύνολό της η σημερινή προδοτική  βουλή παίζουν προδοτικά παιχνίδια σε βάρος  του ελληνικού λαού.

7  Με βάση τα στοιχεία που έχω από την Αμερική, από πατριώτες, δίπλα από την Κρήτη έχουν ανακαλυφθεί  43 ηφαιστειακοί λασπότοποι, που μεταφράζονται με πρόχειρη εκτίμηση σε πολλά τρις! Να σκεφτείτε ότι η ηφαιστειακή λάσπη στην Κασπία που έκανε τόσο θόρυβο  η Τουρκιά  είναι μόνο δυο λασπότοποι! Το ερώτημα όχι μόνο  από τον κόσμο τους χρήματος, όχι από των φιλελλήνων, αλλά από τον ελληνικό λαό, είναι γιατί ρε προδότες δεν ανακηρύσσετε την ελληνική ΑΟΖ με την Κύπρο;;; Και μιλάμε για μεγάλη προδοσία, αφού τα συμφέροντα και οι συμμαχίες, αυτήν την στιγμή είναι όλες υπέρ της Ελλάδος, στην ανατολική Μεσόγειο και μέση  ανατολή. Γαλλία Ισραήλ, Αίγυπτος, Αραβικά εμιράτα και τώρα η Αμερική είναι με το μέρος μας, γιατί ρε προδότες δεν δίνετε την νίκη στον  πολύπαθο ελληνικό λαό;;; Τι ετοιμάζετε ρε προδότες για τον ελληνικό λαό;;;;; Για πρώτη φορά έχει συμμάχους η Ελλάδα και τους κλοτσά για την Γερμανία. Για πρώτη φορά τα συμφέροντα των συμμάχων είναι ίδια με της Ελλάδας!

8 Ποιους ρε προδότες βάζετε μεσολαβητές για συμβιβασμό, αν θα δώσουμε το μισό σπίτι μας στην Τουρκιά;;; Τους Γερμανούς, τους διαχρονικούς εχθρούς μας, που τα συμφέροντα της είναι αλληλένδετα με της Τουρκιάς σε ενεργειακούς και γεωπολιτικούς  σχεδιασμούς καταλήψεις της Ελλάδος;;;

9 Ο ελληνικός λαός έχει μείνει ανημέρωτος και με την απειλεί του αντισυνταγματικού τροχονόμους για τον κορονοϊο απαγορεύεται στους Έλληνες να αντιδράσουν με οποιοδήποτε τρόπο.

10 Εγώ όμως οφείλω να ενημερώνω τους πατριώτες μου, ότι οι  προδότες τίποτα δεν αφήσουν όρθιο και λεία συντόμως δεν θα είμαστε προτεκτοράτο, αλλά σκλάβοι στην Τουρκιά με την επίβλεψη τον Ευρωπαίων συμμάχων μας, που εκβιάζονται ενεργειακά από την Γερμανία με τις πλάτες της Ρωσίας.

11 Η Ελλάδα έχει ένα πολύ δυνατό όπλο πριν από το πόλεμο κατά της Γερμανίας και Τουρκιάς και ακόμη ποιο δυνατό για όλη την Ευρώπη, είναι η Εγνατία οδός, αν την κλείσει η Ελλάδα, ή πει ότι θα την κλείσει, η ζημιά που θα πάθουν στο άψε σβήσε είναι 35 με 50 δις!!!! Ναι καλά ακούσατε. Η Ελλάδα έχει ακόμη πολλά όπλα, αυτά της αφαιρούν κάθε ημέρα, έχουμε υπεροχή στρατιωτικά και τώρα όλοι οι Ευρωπαίοι, άλλοι φανερά και άλλοι κρυφά δουλεύουν να εξοπλίσουν την Τουρκιά!  Σήμερα έχουμε την σίγουρη νίκη, αύριο την σίγουρη σκλαβιά!

12 Ελληνικέ λαέ οι προδότες σου μιλούν για τα βολταϊκά πάρκα και για το περιβάλλον, μέγα προδοτικό ψέμα, ξέρετε τι σου κρύβουν, ότι το ρεύμα από τον λιγνίτη μέσος όρος θα είναι  5 ευρώ, από το αέριο 8,5 ευρώ, από το πετρέλαιο  13 ευρώ, από τα φωτοβολταϊκά 45 Ευρώ, αυτό σου κρύβουν και σε έχουν κλείσει με την απειλεί του κορονοϊου σε οικειοθελή σκλαβιά!!!

Όλα τα  παραπάνω όσοι ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους, μπορούν εύκολα να τα επαληθεύσουν.

Οι τιμές παραπάνω είναι κατά προσέγγιση, η απόλυτη αλήθεια όμως είναι στις διαφορές μεταξύ τους. Σκεφτείτε Έλληνες, 5 ευρώ από τον λιγνίτη, 45 ευρώ από τα φωτοβολταϊκά, δε…. αποκρύβουν την αληθινή καταστροφή στο περιβάλλον και την πανίδα.

13 Αυτή η βουλή, αυτή η κυβέρνηση μισούν τον Ελληνικό λαό, πως αλλιώς θα το εξηγήσει ένας νορμάλ άνθρωπος;;; Σκοτώνει τους Έλληνες και μιλά για υπογεννητικότητα και δημογραφικό, υποκριτικά και προδοτικά, αφού στις ασθενές συντάξεις τις έκανε φιλοδώρημα και όλα τα επιδόματα, αυτά που ο παππούς έδινε στα εγγόνια του και στα άνεργα παιδιά του, δεν χρειάζεται παππούς???? Δεν χρειάζονται εγγόνια???? Δεν χρειάζονται παιδιά???? Όλα αυτά θα τα καταργήσουν!!!!! Για αυτό και δεν βοηθά και δεν ενισχύει την οικογένεια την μάνα τα παιδιά, την πεδία. Κάνει όμως κάτι ακόμη χειρότερο δίνει τραπεζικές κάρτες στους λαθρωδολοφονους, σπίτια αφού ξεσπιτώνει τους Έλληνες, τους δίνει επιδόματα και τώρα τους εξισώνει με  ΑΦ ως Έλληνες πολίτες, αυτό σημαίνει, ότι η ανεργία που έχει σκοτώσει τους νέους θα τριπλασιαστεί, από αθέμιτο ανταγωνισμό από τα μαύρα μεροκάματα των λαρθοδολοφονων!

14 Εάν δεν κάνουμε τώρα κάτι αύριο, η Γερμανία μέσο της Ρωσίας θα παρέχουν στην Τουρκιά κάτι που δεν έχει,  ενεργειακή αυτάρκης δύναμη, ήδη οι συμφωνίες που κλείνει η Τουρκιά δεν είναι, ότι απλά θα περνούν οι αγωγοί και θα παίρνει και αυτή αέριο, αλλά αυτή θα είναι το αφεντικό μετά την Τουρκία, θα το διαθέτη όσο θέλει, θα κάνει αυτή τον πωλητή, Γερμανία Ρωσία και Τουρκιά θα κλείνουν τους διακόπτες όποτε θέλουν, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Άλλωστε το βλέπουμε στο  Ναγκόρνο Καραμπάχ με το Αρζεμπαιτζαν, η Ρωσία έχει υπογράψει σύμφωνο φιλίας και στρατιωτικής συνεργασίας με την Αρμενία???????? Ναι αλλά οι αγωγοί της Ρωσίας περνούν από το Αζερμπαιτσαν!!!!!!!!!!!

Πατριώτες και πατριώτισσες, δυστυχώς άμεσα θα επαληθευτώ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 http://arxaiaithomi.gr

2 comments to Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η χειρότερη και ποιο προδοτική όλων των εποχών.

 • Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ,
  ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ …………….
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΕΛΗΓΕ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ………
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ,
  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ .
  ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ
  ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,
  ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ……………
  ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ,
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ ΚΟΝΟΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ……………….
  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ,
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ………………….
  ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ……………
  ΤΟΥΡΙΣΜΟ…………………….
  ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ……………….
  ΠΟΡΝΕΙΑ ……………………….
  ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ …………………………
  ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ………………….
  ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΟΛΚΗΣ………………………
  ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ………………..
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΕΡΔΩΝ …………………………
  Η ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΣΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !
  Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ……………………..
  Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ……………..
  ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ …………………
  ΕΝΑΝΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ………………….
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ…………………..
  ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ !

  ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ…………………………
  ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ …………………………….
  ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ …………………………….

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ……………
  ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ………………
  ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ……………………..
  ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ …………..
  .
  .
  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ……………………
  .
  .
  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ! ! !
  .
  .
  ΥΣ.ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
  .
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
  .

  • Σπύρος Πλακούδας: Αργυρώνητοι Έλληνες ακαδημαϊκοί χρηματοδοτούνται από Τουρκία υιοθετώντας θέσεις
   .
   15 Οκτ 2020
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=2zYRUg9lcqs&feature=youtu.be
   .
   Ο καθηγητής καταγγέλει με την ευκαιρία της νέας κρίσης που δημιουργεί ο Ερντογάν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις στέλνοντας πάλι το Ορούτς Ρέις στην θάλασσα Καστελόριζου.

   Στα κράτη του Αραβικού Κόσμου δεν ευδικειμεί η Δημοκρατία. Άρα δυσκολεύεται η Τουρκία να εκβιάσει ή να δωροδοκήσει τους πολιτικούς όπως κάνει στην Ευρώπη.
   Πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί συνεργάζονται και χρηματοδοτούνται υπογείως από την ΤΙΚΑ (Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού) και άλλες ΜΚΟ της Τουρκίας, που ανήκουν στην τουκικοί προεδρία (Ερντογάν).

   Έλληνες ακαδημαϊκοί συνεργάζονται με την Τουρκία. Αργυρώνητοι καθηγητές είτε δια των συνεδρίων είτε για τη χρηματοδότηση των ιδρυμάτων τους υιοθέτησαν κάποιες θέσεις όχι τόσο εθνικές είτε για το σχέδιο Ανάν είτε διαμάχη του Αιγαίου κ.ο.κ.
   Στη μάχη Ιουλίου Αυγούστου επικρατήσαμε. Θα τους νικήσουμε τους Τούρκους, ιδιαίτερα στο ναυτικό και την Αεροπορία. Να πούμε λοιπόν με αποφασιστικότητα στις ΗΠΑ και στην ΕΕ: Μαζέψτε τον νταή, άλλως θα τον μαζέψουμε εμείς.
   Από την εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες» με τον Λάμπρο Καλαρρύτη, στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM, της 15-10-2020.
   Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 20.00 έως 22.00.