«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η δίκη της χρυσής αυγής και του κορονοϊου, είναι ο φερετζές της προδοσίας που συντελείτε στο Αιγαίο!

ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΑΑ

Η δίκη και ο κορονοϊος είναι το κομπολόι για να είμαστε απασχολημένοι, όσο πουλάνε την Ελλάδα!

Αγαπητοί αναγνώστες, Έλληνες Ελληνίδες καλός ορίσατε στην θεατρική παράσταση η πεθαμένη δημοκρατία… σήμερα κέρδισε με την δίκη της χρυσής αυγής!!!

Οι ηθοποιοί με την σειρά, Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κουτσούμπας,  Γεννηματά, Βαρουφάκης,  Βελλόπουλος, τη Σκηνοθεσία έκανε, η καταπληκτική  Μαρία Λεπενιώτη διαχειρίστηκε λένε όσοι γνωρίζουν με επιτυχία μια από τις πιο δύσκολες  παραστάσεις!!!

Στην παράσταση πήραν μέρος, οι κομπάρσοι, ΜΜΕ, αστυνομία, παρακράτος, ρουφιάνοι, οργανωτές συγκεντρώσεων και ο (δημοκρατικός λαός??????)

Τα έξοδα για την παράσταση έκαναν οι χορηγοί  ΕΛΙΑΜΕΠ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και η νέα τάξη πραγμάτων!

Μια τέτοια παράσταση θέλει και τον παρουσιαστή της παράστασης, αυτόν τον ρόλο τον κράτησα για εμένα! Εδώ οφείλω να σας πω ότι είμαι βωμολόχος, της σχολής Αριστοφάνη, Για αυτό όσοι δεν αντέχουν τις βωμολοχίες μου, ας αποχωρήσουν!

Θα ξεκινήσω με την κυρία Μαρία Λεπενιώτη, που τα πληρωμένα καρακόλια των ΜΜΕ, έκαψαν φλάτσες να την διαφημίσουν?

Και τι δεν μας είπαν??

Δεν μας είπαν όμως γιατί το μαγείρευε πέντε χρόνια???

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει πουθενά!!!

Δεν μας είπαν τι δίκασε???

Πολιτικά η νομικά???

Διότι δεν δίκασε μόνο τους δολοφόνους αλλά και το κόμμα???

Έχει αυτό το δικαίωμα;;;

Γνωρίζει η κυρία ότι σε αυτόν τον πολιτικό χώρο βρέθηκαν στις εκλογές 500.000 ψηφοφόροι, νομιμότατοι πολίτες, που βρέθηκαν γιατί μέσα σε αυτήν την σαπίλα έψαχναν έναν πολιτικό χώρο;;;

Σε μια υποτιθέμενη δημοκρατία σαν αυτή που ζητωκραυγάζατε, έχει κανένα δικαστήριο το δικαίωμα να δικάσει ένα πολιτικό κώμα με 500.000 πολίτες;;;;;

Τελικά ποιοι είναι οι φασίστες που κουνούσαν τα ξόανα με τα πλακάτ???

Οι 500.000 χιλιάδες πολίτες, η το ίδιο το δικαστήριο με τις μερικές χιλιάδες κομουνιστές ουρακοτάγκους που διαδήλωναν;;;

Και το ποιο γελοίο, το επέτρεψε αυτό το (δημοκρατικό κράτος)???

Ειναι να διαδηλώσουν, όταν βασανίζουν και διώκουν γονείς, παιδιά, και επιστήμονες που αποκαλύπτουν την απάτη του κορονοϊου???

Κανένας μα κανένας δεν είχε και ούτε θα έχει απαίτηση να μην δικαστούν στην εσχάτη των ποινών οι δολοφόνοι και αυτοί που σχεδίασαν την δολοφονία, αλλά και αυτοί που έδωσαν τις εντολές.

 Ναι αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορεί κανένα δραστήριο να δικάσει 500000 χιλιάδες πολίτες για τα πιστεύω τους???

Μπορεί όμως να το κάνει, ένα εγκάθετο δικαστήριο???

Με εγκάθετη δικαστή, που είναι μαριονέτα αισχρής εκδόσεις, των αισχρών πολιτικών, κατόπιν τον εντολών από τους πατρόνες τους?

Κυρία Μαρία Λεπενιώτη, ξέρετε ότι μπορεί να σπείραται τον σπόρο ενός εμφύλιου αλληλοσπαραγμού, όταν δείχνετε με την καταδίκη της χρυσής αυγής σαν κόμμα, 500.000 χιλιάδες πολίτες;;;;;;;;;;;;;

Κυρία  Μαρία Λεπενιώτη πόσο ευαίσθητη και πιστή στο όρκο σου είσαι όπως σε περιγράψανε τα πουλημένα ΜΜΕ ????

5 χρόνια που μαγείρευες τα ντολμαδάκια του Σαμαρά και όλης της πουλημένης βουλής,  ενώ  αυτοί σε είχαν γραμμένη στα αρμίδια τους, δεν αναζήτησες τους δολοφόνους, όχι ενός αλλά δυο παλληκαριών????

Τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Μανώλης ΚαπελώνηςΓιώργος Φουντούλης

Δύο νέοι άνθρωποι, ο Γιώργος Φουντούλης , γεννημένος το 1986 και ο Μανώλης Καπελώνης, γεννημένος το 1991 είναι τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο???

Δεν είχες το χρόνο να ζητήσεις τις έρευνες από την ΕΥΠ και την αστυνομία???? Αλλά ήταν χρυσαυγείτες καταδικασμένοι εκ των προτέρων, ως φασίστες?

Καταδικασμένοι χωρίς δίκη, από τους χειρότερους φασίστες σαν του λόγου σου!!!!!!

Ότι δεν σας βολεύει εσάς το δικαστικό σώμα και τους πολιτικούς αλήτες είναι φασισμός???

Μόνο που αυτοί που σε καθοδηγούν, χρόνια τα είχαν πλακάκια με την χρυσή αυγή και κανόνιζαν συγκυβέρνηση???????????????

Δηλαδή… γιατί είμαι στα νομικά και λίγο στούμπος… Τώρα μένει να κάνετε ντου στα γραφεία της χρυσής αυγής, αν δεν το έχετε κάνει είδη,  για να ενοχοποιήσετε 500.000 χιλιάδες πολίτες και άλλους τόσους που είχαν φιλικές σχέσεις μαζί τους?????????????

Αυτός ήταν ο σκοπός της καταδίκης και του κόμματος της χρυσής αυγής;;;;;

Κοίτα κυρία Μαρία Λεπενιώτη  , αν είσαι κυρία???

Μας  βγήκε ένα έκτρωμα σαν αρχηγός στρατού στην κορυφή της πολιτικής αλητείας???

Μην αποκτήσουμε κ άλλο.

Αυτοί είναι οι Έλληνες αντιφασίστες στην μεγαλειώδη  συγκέντρωση στην Λ. Αλεξάνδρας.

Και ας δούμε και την πονεμένη μάνα του Φύσα.

Κυρία μου, θέλω να συμμετάσχω με τον πόνο σας, αλλά μου το αφαιρέσατε αυτό το δικαίωμα με την συμπεριφορά σας??????????

Θα σας ρωτήσω ξέρετε πόσες μανούλες έχουν άδικα σκοτωμένα παιδιά;;;;;

Γιατί δεν πήγατε να τους συμπαρασταθείτε???

Ξέρετε πόσες μανούλες δεν τα είδαν καν τα παιδιά τους, που σκοτώθηκαν, πως σκοτώθηκαν και έφυγαν με αυτόν τον καημό από αυτή την ανήθικη κοινωνία;;;;

Αλήθεια σαν πονεμένη μάνα αναρωτήθηκες ποτές για τις μανάδες των δυο παλληκαριών, που δυστυχώς για την πολιτική σας κουλτούρα ήταν φασίστες, ανά ρωτήθηκες αν και αυτές οι μανές πονάνε;;;;;;

ΟΧΙ… είμαι σίγουρος ότι δεν σε ενδιαφέρει, δεν αγωνίστηκες για την δικαίωση για το φόνο του παιδιού σου, αλλά για την πολιτική σου κουλτούρα????

Αν σαν μάνα πόναγες και ήθελες να δικαστούν οι δολοφόνοι και όχι 500.000 χιλιάδες πολίτες της χρυσής αυγής;;;

  θα έλεγες πρώτα στα πουλημένα ΜΜΕ, να πάνε στο διάολο, διότι έχουν μεγάλη ευθύνη για τον θάνατο του παιδιού σου και θα έλεγες στον κομματικό εκμαυλισμό το ίδιο!!!!

Δεν το έπραξες, σε βόλευε η φιέστα, η πολιτική σου κουλτούρα, το τερπνό μετά του ωφελίμου?????

Ήταν στην κραυγή σου μετά την δίκη, όχι για τους δολοφόνους, αλλά για την χρυσή αυγή των 500.000 πολιτών!!!!

Συνέχισε να εκτίθεσαι και άλλο, αλλά να ξέρεις ότι και ο γιο σου ο αδικοχαμένος, προκαλούσε, ήξερε τους κινδύνους, αγωνιζόταν για τα δικά του πιστεύω, με οποιοδήποτε τίμημα.

Και το λέω αυτό διότι είδα πολλά βίντεο του, δεν ήταν ένα αθώος μουσικός όπως μας τον δείχνετε, αλλά ένας πολιτικός πολεμιστής.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να δικαιολογήσω ποτέ και με τίποτα ένα φόνο  άνανδρο για πολιτικές απόψεις.

Ένας φόνος μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο σε αυτοάμυνα για την προστασία της ζωής και αυτό υπό προϋποθέσεις.

Ποιος ήταν ποιο αθώος;

Αυτός που έλεγε ποιους πολεμά με νταούλια και ζουρνάδες Ο Παύλος Φύσσας, ή τα δυο παλληκάρια  οι  Γιώργος Φουντούλης , γεννημένος το 1986 και ο Μανώλης Καπελώνης, γεννημένος το 1991  που ήταν χρυσαυγειτες μεν, αλλά δεν το είχαν βάλει και στις εφημερίδες?????

Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην ζωή σου με τον πόνο του παιδιού σου, τώρα οι δολοφόνοι θα μπουν φυλακή, εκεί που είναι η θέση τους, αλλά εσύ υποσχέθηκες να συνεχίσεις τον αγώνα για τον θάνατο του φασισμού??????????????

Και εγώ λοιπόν λέω με την σειρά μου, που είμαι φασίστας και δεν θέλω στην χώρα μου ακάλεστους δολοφόνους, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ούτε να χεζουν στην Ομόνοια, Ούτε να σκοτώνουν αθώους ηλικιωμένους  για πέντε ευρώ ή μια κάμερα και ένα τηλέφωνο, ούτε να βιάζουν και να σκοτώνουν μικρά κορίτσια,  για αυτό λέω, ότι φασίστας είσαι εσύ, με τις κραυγές μίσους που διακηρύττεις!!!

Για αυτό δεν σε λυπάμαι.

Κύριοι σας είπα μην τρώτε ποπ κορν???

Με τα μέτρα του ακαταλόγιστου ???

Εκείνου που γυαλίζει το μάτι του, έλα που δεν ξέρετε ποιον λέω???

Εκείνον που κάθε Τρίτη και Πέμπτη βγάζει διάγγελμα???

Θα φοράτε μάσκες στα παιδιά, θα φοράτε μάσκες όλοι???

Εκτός αυτούς που τους έχουμε δώσει άδεια και έχει ενημερωθεί και ο κορονοϊος???

Δεν έχω να πληρώσω καθαρίστρια???

Μας έχει δώσει οδηγίες  ο ΠΟΥστης διαλαλούν, ποιοι κολλάνε και ποιοι δεν κολλάνε, επιτρέπονται μόνο οι πολιτικές και ιδικά οι κυβερνητικές φιέστες, Επιτρέπετε στις οικογένειές μας και στου σιναφιού μας να μην φοράνε μάσκες???

Επιτρέπονται οι απεργίες και συλλαλητήρια οπου μας συμφέρει???

Απαγορεύετε  τα γλέντια και οι γάμοι,  απαγορεύονται οι θρησκευτικές εκδηλώσεις, οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις???

Και όποτε κρίνουμε ότι μας συμφέρει, ή δεν μας συμφέρει, θα πράττουμε ανάλογα με τις δήθεν οδηγίες των ανύπαρκτων επιστημονικών επιτροπών, ή του ΠΟΥστη!!!!!!!

Φυσικά όλη η βουλή έχει βρει την ησυχία της, γαμάνε τον πολίτη , νομοθετούν ότι θέλουν, τον λαό τον έχουν μαντρώσει, ο  μισθός πείνας των βολευτών πέφτει με αναδρομικά, ο Ερντογαν κάνει βόλτες  στην Χαλκίδα, τώρα άνοιξε και τα Βαρουσια της Κύπρου να έχει και άλλες παραλίες να απλώνει τις βρομοποδάρες του και η βολή των Ελλήνων, είναι ευχαριστημένη και μόνο με την Πελοπόννησο να μείνει!!!!!!!!

Μην ξεχάσετε απόβλητα μέσα στην τεμπελιά σας να δώσετε και άλλα εκατομμύρια στα παιδιά σας, στα αγαπημένα σας ΜΜΕ, που ιδροκοπάνε, για εσάς και το βρακί της Μενεγάκη,  που σήμερα γαμώτο μου δεν πρόλαβα να δω τι κάνει, ξύνεται, ή κοιτά τις αναμνηστικές της φωτογραφίες των παιδικών της χρόνων???????????????

Ξέρετε τι πρόσεξα, σε σας μιλώ ραγιάδες, που το έχετε ρίξει στο χαβαλέ;;;;

Λες στον κόσμο να διαμαρτυρηθεί για τα παιδιά του, για την ζωή τους και βλέπεις τρις και ο Κούκος!

Και βγήκαν να διαμαρτυρηθούν για τον φασισμό???

Ανάθεμα και αν ξέρουν τι είναι φασισμός????

Αυτά τα σούργελα που είναι πρώτα στον Μπιτ Μπραδερ, αυτά τα σκατά του Σκάι δεν ξέρω πως ακριβώς τα λένε, 2.500.000 εκατομμύρια ξεράθηκα σαν ζόμπι!!!

Για την  δικαστική απόφαση της δολοφονίας του Κομουνιστή Φύσσα και για τις  πουστάρες είναι πρώτοι, για την μανούλα του φύσσα έτρεξαν να της συμπαρασταθούν, για τα παιδιά που τα σκότωσαν άδικα, δεν τους κάηκε καρφάκι, αυτά δεν είχαν μανάδες να πονέσουν?????

Για την μάνα του Κουτσίφα που πέθανε την 28 Οκτωβρίου για την Ελλάδα δεν άνοιξε μύτη, βλέπετε όσοι είναι πατριώτες, είναι για αυτά τα σούργελα, που ήταν στις  διαμαρτυρίες για τον φασισμό,  ήταν Φασίστας, παν πατριώτης Φασίστας!!!!!!!!!!!!!

Όλοι στο βρόμικο πολιτικό σύστημα θέλουν να μοιραστούν τον πατριωτικό χώρο με τις 500.000 χιλιάδες ψήφους, που θα γίνουν εκατομμύρια!!!

Δεν την ξανά πατάνε οι αληθινοί πατριώτες- φασίστες????????

Ρε πατριώτες είναι τραγικό..τους ανάγκασαν να βάλουν λουκέτα στα καταστήματά τους…

Άφησαν κόσμο χωρίς δουλειά…

Κατέστρεψαν υγεία, παιδεία, οικονομία..

Άφησαν κόσμο στην πείνα και στην εξαθλίωση…

Μας αφαίρεσαν όλα τα δικαιώματά μας…

Μας στέρησαν την Ελευθερία μας..Την Ελευθερία λόγου..

Μας απειλούν με πρόστιμα, πέρασαν αντισυνταγματικούς νόμους…

Έχουν ξεπουλήσει όλη τη χώρα μας, Λιμάνια, Τρένα, Αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς…. Πούλησαν και πουλάνε όλα τα εργοστάσια που παράγουν πολεμικά υλικά!

Πούλησαν Τη Μακεδονία ..Πουλάνε την ΑΟΖ την Κύπρο και το Αιγαίο.. Μας κατάντησαν σκλάβους επιβάλλοντάς μας το φίμωτρο τη μάσκα..

Επικαλέστηκαν πανδημία με 412 νεκρούς ..Σε μια χώρα που έχει 10,72 εκατομμύρια Πληθυσμό…Πέρασαν αντισυνταγματικά μέτρα, τα οποία οδεύουν τη χώρα σε μεσαίωνα..

Απ’ της 14 Μαρτίου το 68% δεν έχει πάει για δουλειά…Είμαστε η δεύτερη χώρα σε όλη την ΕΕ στην ανεργία …

Έγιναν διαδηλώσεις για να σταματήσουν αυτά τα αντισυνταγματικά μέτρα και ήταν Τρεις κι ο κούκος..

Και δείτε αυτήν την ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ εικόνα…Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να φωνάξουν ότι ήταν λέει φασίστες…

Ποιοί ήταν φασιστές και δολοφόνοι?…Αυτοί ..?…Οι όλοι αυτοί που χρόνια τώρα έχουν αποτελειώσει έναν ολόκληρο λαό…

Δεν είναι αθώοι η νέα δημοκρατία, το Κιναλ, ΚΚΕ, Σύριζα, απαιτούμε να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Ως πότε θα τους επιτρέπουμε να ισλαμοποιουν τη χώρα μας;

Για κορονοϊο

Ανήκουστο αυτό που είπε ειδικός για την συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων στην δίκη της Χ.Α.

8 Οκτωβρίου, 2020

Κάνουν «γαργάρα» τις χθεσινές εικόνες συνωστισμού.

Την ανάγκη για εγρήγορση επισημαίνει ο καθηγητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Εξαιρετικά ρευστή χαρακτηρίζει την κατάσταση γύρω από τον κορονοϊό ο καθηγητής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Αλλά δεν κοίταζε προς την τηλεόρασης την συγκέντρωση!!!!

«H κατάσταση είναι εξαιρετικά ρευστή.

 Σαν τον ΠΟΥστη με τον μπινέ!!!!

Σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μπορεί να ξεκινήσει μια αύξηση (σ.σ. κρουσμάτων) λόγω υπερμετάδοσης.

Αυτό το υπερμετάδοσης πως το πέταξε, δεν βλέπει ούτε τις συγκεντρώσεις, ούτε τους αλλοδαπούς, ούτε τους τουρίστες, ούτε τους φιλικά προσκειμένους στον κορονοϊο της κυβέρνησης!!!

Χρειάζεται εγρήγορση και προσοχή από τους πάντες.

Ποιοι είναι οι πάντες ρε ρετάλι????

Που κοιτάς ρε αλήτη;;;;

Στην τηλεόρασης κοίτα που κολωτρίβονται χιλιάδες έξω χωρίς μάσκες????

Και βασανίζεται τα παιδιά μας αλήτες????

Η κατάσταση μας ανησυχεί μονίμως.

Απλώς είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει, γιατί εξαρτάται από τη συμπεριφορά του καθενός αλλά και από την πολιτεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.  Ξέχασε τον ΠΟΥστη???

«Έχουμε δύο Ελλάδες.

Την πρωινή, που ο κόσμος φοράει τις μάσκες, τηρεί τις αποστάσεις και πάει στην δουλειά του και έχουμε και τη βραδινή Ελλάδα που οι άνθρωποι χαλαρώνουμε.

Κι εκεί πρέπει να παρέμβουμε» συμπλήρωσε.

Σε ότι αφορά στα κρούσματα που καταγράφονται στη χώρα, υπογράμμισε «ελπίζω ότι θα έχουμε ελεγχόμενη κατάσταση, στην οποία δεν θα αυξηθούν τα κρούσματα.

Γενικά δεν έχουμε ραγδαία αύξηση κρουσμάτων.  Ιξης αφίξεις οι αλήτες??

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πέφτει ο αριθμός των κρουσμάτων».

Ως προς αυτό, συμπλήρωσε ότι, «ο κόσμος τηρεί τα μέτρα, άρα πρέπει να υπάρχει μια αισιοδοξία ότι ο κόσμος τηρεί τα μέτρα αλλά θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση».

Σχετικά με τον συνωστισμό που έγινε χθες έξω από το Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, είπε ότι «ο κόσμος φορούσε μάσκες πάντως.  Ρε ψεύτη, ρε αλήτη, ρε κάθαρμα, σε στραβούς μιλάς;;;;;

Ήταν πολιτική συγκέντρωση για ειδικό λόγο, ας το ξεπεράσουμε.

 Σε 10-15 μέρες θα ξέρουμε αν υπήρξε διασπορά.

Θεωρητικά τέτοιου είδους συγκεντρώσεις μπορεί να είναι η έναρξη μιας υπερμετάδοσης.

Αλλά ας μη το γρουσουζεύουμε».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι περιοχές με χαμηλό αριθμό κρουσμάτων βρέθηκαν σε μίνι lockdown, εξήγησε ότι «ο κορωνοϊός είναι σε όλη την Ελλάδα» επαναλαμβάνοντας ότι η κατάσταση είναι ρευστή.

Ακόμα, ερωτηθείς για το αν υπάρχει διχογνωμία μεταξύ των ειδικών για τη χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, τόνισε ότι η χρήση μάσκας προστατεύει.

«Όσο περισσότερο προσπαθήσουμε, τόσο γρηγορότερα θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια» είπε για την τήρηση των μέτρων, επισημαίνοντας πως οι επιδημίες κρατάνε 1-2 χρόνια.

 «Και η γρίπη του 1918, τόσο κράτησε.

Μετά από δέκα χρόνια μπορεί να έχουμε καινούργια πανδημία» σημείωσε.

Η Ελληνική Λύση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

“Μέσα από τους καπνούς τον δακρυγόνων, την μυρωδιά της φωτιάς και την ‘δυσωδία’ που προκάλεσαν τα κόμματα εξουσίας με την εμπλοκή τους σε μια ποινική υπόθεση για κομματική εκμετάλλευση, αναδύθηκε η απόφαση της Ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία για ακόμα μια φορά στάθηκε στο ύψος της, δικαιώνοντας τους νεκρούς. Εύγε στους δικαστές, αιδώς για το πολιτικό σύστημα”, αναφέρει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της. Όποιος κατάλαβε τι είπε το προδοτοσκυλο να μου πει και μένα??????

Κουτσούμπας για Χρυσή Αυγή: Να πάνε φυλακή!

Ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, αναφέρει: “Το δικαστήριο, με οδηγό την αλήθεια, όπως προέκυψε από πλήθος αποδεικτικών στοιχείων, καταδίκασε σήμερα ποινικά τους ΧΑυγίτες δολοφόνους.

Η καταδίκη αυτή πρέπει να συνοδευτεί με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, που είναι η επιβολή ανώτατων ποινών και φυσικά να οδηγηθούν στη φυλακή.

Στη δίκη, βέβαια, προέκυψαν και τα πλοκάμια και οι διασυνδέσεις των ναζιστών, που τους κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνους.

Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Το κυριότερο είναι ο λαός να αντιμετωπίσει το κακό στη ρίζα του, με την ανατροπή του συστήματος, που επωάζει αυτό το αυγό του φιδιού, το ναζισμό, το φασισμό.

Γι’ αυτό είναι πολύ επίκαιρα τα λόγια του ποιητή : “Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον” Ρε διαχρονικοί  δολοφόνοι του Ελληνικού λαού, υπάρχει χειρότερος φασισμός από τον κόκκινο φασισμό;;;;;

Μαρία Λεπενιώτη: Η δικαστής που έβγαλε την ιστορική απόφαση

Η Μαρία Λεπενιώτη, αρεοπαγίτης πλέον, είναι η Πρόεδρος του Δικαστηρίου που εξέδωσε την ιστορική απόφαση για την Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζοντάς την εγκληματική οργάνωση.

Γεννήθηκε το 1958 και μπήκε στο δικαστικό Σώμα το 1984 σε ηλικία 26 ετών. Είναι άριστη νομικός με μεταπτυχιακό τίτλο στο αστικό και εργατικό δίκαιο. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Κατά τη διάρκεια της δίκης προήχθη από εφέτη σε πρόεδρο εφετών και πριν λίγο καιρό σε αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Η Μαρία Λεπενιώτη διαχειρίστηκε λένε όσοι γνωρίζουν με επιτυχία μια από τις πιο δύσκολες δίκες της σύγχρονης ιστορίας.

Ποια είναι η Αρεοπαγίτης που προεδρεύει στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η κ. Λεπενιώτη , που πλέον έχει προαχθεί σε αρεοπαγίτη , εισήλθε στο δικαστικό Σώμα το 1984 σε ηλικία 26 ετών. Είναι άριστη νομικός με μεταπτυχιακό τίτλο στο αστικό και εργατικό δίκαιο. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Κατά τη διάρκεια της δίκης προήχθη από εφέτη σε πρόεδρο εφετών και πριν λίγο καιρό σε αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Η κ. Λεπενιώτη πέτυχε απόλυτα να διευθύνει με πλήρη ισορροπία μία δίκη δύσκολη όπως αυτή της Χρυσής Αυγής που δεκάδες φορές υπήρξαν εντάσεις και τεράστια φόρτιση. Πέντε  χρόνια μαγείρευε, λες και θα ταΐζε όλη την γη??????

Στο παρελθόν έχει χειριστεί πολλές ιδιαίτερες δίκες, όπως το αποκαλούμενο «συνδικάτο του εγκλήματος», δίκες εκβιαστών, τη δίκη για εξοπλιστικά με βασικό κατηγορούμενο πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου κ.α.

Πριν από 32 χρόνια η κ. Λεπενιώτη ήταν η ανακρίτρια που είχε χειριστεί την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Δημήτρη Κουσουρή από ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής το τότε στέλεχος της Αντώνη Ανδρουτσόπουλο ή «Περίανδρο».  Να το το ζουμι???????????????? Δεν είναι τυχαία η συνάντησή της με την χρυσή αυγή στην δίκη??????????????????

Μητσοτάκης για Χρυσή Αυγή: Το ναζιστικό μόρφωμα, μετά τις κάλπες, καταδικάστηκε και στο δικαστήριο,

Ο πρωθυπουργός στην δήλωσή του αναφέρει ότι με την σημερινή απόφαση κλείνει ένας τραυματικός κύκλος της δημόσιας ζωής της ώρας. Αναφέρει ακόμα ότι παρότι απέχει από σχολιασμό δικαστικών κρίσεων ως πρωθυπουργός, ως Έλληνας πολίτης συμμετέχει στην καθολική ικανοποίηση για την αναγνώριση του εγκληματικού της χαρακτήρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ακόμα ότι η Δημοκρατία νίκησε και τονίζει ότι:

«Το ναζιστικό μόρφωμα, μετά τις κάλπες, καταδικάστηκε και στο δικαστήριο. Είναι μία απόδειξη της δύναμης που εκπέμπει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και η διάκριση των εξουσιών. Η ενότητα, η αλήθεια και η ομαλότητα. Ωστόσο, η δίκη του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και της βίας μέσα στην κοινωνία παραμένει διαρκής».

Ξεχνάς ρε προδότη, έτσι σου έχει πει ο μπαμπά σου, η παππού σου, ότι οι Έλληνες ξεχνάμε;;;;

Ναι ατύχησες δεν ξεχνάμε όλοι, δες παρακάτω????

Ο Ανδρέας Λίβας, με ένα βίντεο που ανάρτησε στο twitter μας θυμίζει μερικές απόψεις που είχαν ακουστεί κατά διαστήματα για το πόσο «σοβαρή» και «φιλική» είναι η Χρυσή Αυγή από κάποιους που σήμερα προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους και που συγκροτούν τη σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Στη Χρυσή Αυγή είναι παλιοί συναγωνιστές και σύντροφοι» έλεγε κάποτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, «το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή δεν είναι νεοναζί» υποστήριζε ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, «Γιατί μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία με τη ΝΔ» αναρωτιόταν ο νυν βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Μάγδα Φύσσα: Κερδίσαμε ένα κομμάτι

Η Μάγδα Φύσσα, βγαίνοντας από το δικαστήριο, στάθηκε και μίλησε στους δημοσιογράφους και στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί.

Ο αγώνας συνεχίζεται, ακούστηκε να λέει, σημειώνοντας πως με τη σημερινή απόφαση τίποτα δεν έχει τελειώσει αφού θα υπάρξουν εφέσεις.

“Θα τα ξαναπούμε” τους είπε και τους ευχαρίστηκε. Τελικά ποιος δικάζει;;;;;

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του για την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, τόνισε:

“Δεν ήταν ποτέ αθώοι.

Το γνώριζαν, το γνωρίζαμε.

Σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη το επιβεβαίωσε με μια απόφαση που θα μείνει στην ιστορία.

Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία μας.

Μέρα δικαίωσης και υπερηφάνειας.

Όλοι μας οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που δεν έσκυψαν, και αγωνίστηκαν για να φτάσουμε εδώ.

Στους μάρτυρες κατηγορίας, στους συνηγόρους και σε κάθε πολίτη που ένωσε το βηματισμό του με το αντιφασιστικό κίνημα.

Του ΠΑΜΕ να λες ρε αλήτη????????

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ, όμως, το χρωστάμε στη Μάγδα Φύσσα.

Για τον επίμονο και μοναχικό της αγώνα, εφτά χρόνια τώρα.

Για τον Παύλο της, αλλά και για τα παιδιά όλων μας.

Για να μπορούν να ζήσουν σε αυτή τη χώρα, χωρίς τη βία και το δηλητήριο του φασισμού”.

Τι λες ρε απόβρασμα σε λίγο δεν θα κυκλοφορούν παιδιά στους δρόμους, θα κινούμαστε με στρατιωτικά οχήματα?????

Ο πρόεδρος της Βουλής

«Σήμερα η Δημοκρατία απεδείχθη περίτρανα πως ξέρει να είναι και μαχόμενη.

Μια ιδιότητά της που πρέπει να τη διαφυλάσσουμε παντοτινά».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, αμέσως μετά την απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και 6 βουλευτές του κόμματος.

«Η ελληνική Δικαιοσύνη, πιστή στον συνταγματικό κανόνα πως τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να εξυπηρετούν την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, έπραξε σήμερα το χρέος της, ανεπηρέαστη, πειστικά και εμπεριστατωμένα.

Οι υπόδικοι είναι πλέον κατάδικοι και η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά μια εγκληματική οργάνωση, αρμοδιότητας του σωφρονιστικού και όχι του πολιτικού συστήματος», τόνισε στη δήλωση του ο πρόεδρος της Βουλής.

«Για να φτάσουμε όμως εδώ, κάποιοι είτε έχασαν τη ζωή τους ή κυνηγήθηκαν και κάποιοι, ελάχιστοι, ξεκίνησαν την κατά νόμο δίωξη, εργαζόμενοι επίμονα, τεκμηριωμένα και αθόρυβα, ενώ η εγκληματική οργάνωση τότε δεν ήταν το σημερινό καθημαγμένο από τις εκλογές του 2019 κόμμα», κατέληξε ο κ. Τασούλας.

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση «ενδεδυμένη με τον μανδύα πολιτικού κόμματος», σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα της υπόθεσης, έκρινε, με μια ιστορική απόφαση, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η απόφαση του δικαστηρίου δίνει πολλά μηνύματα, τόσο αποδεχόμενη τη ναζιστική φύση της οργάνωσης όσο και για τα ιδεολογικά κίνητρα με τα οποία κινήθηκαν τα μέλη της.

Ποιος ήταν ο Παύλος φυσσας;

Για τον φασισμό – Η άγρια δολοφονία του ήταν η αρχή του τέλους για την Χρυσή Αυγή

Η ιστορική απόφαση του δικαστηρίου και μία κοινωνία σύσσωμη να φωνάζει για την καταδίκη των νεοναζί. 

Και ο αγώνας κατά του φασισμού συνεχίζεται γιατί και ο Παύλος Φύσσας όσο ζούσε μέσα από τα τραγούδια του περνούσε αντιφασιστικά μηνύματα ενώ μετά τη δολοφονία του σήμα κατατεθέν έγινε το «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ» που έγινε σύνθημα και τοιχογραφία στη μνήμη του.

Άλλωστε αυτός ο αγώνας ήταν που ενόχλησε τους νεοναζί

Ο δολοφονηθείς ασχολούνταν με τη χιπ χοπ μουσική, ήταν ενεργό μέλος της ραπ σκηνής από το 1997, ξεκινώντας τη μουσική διαδρομή από το κίνημα του low bap.

Στη σελίδα του στο Facebook κυριαρχεί το λογότυπό του, ένας μασκοφόρος σκύλος, ενώ είναι αναρτημένες φωτογραφίες και υλικό από διάφορες συνεργασίες του.

Ο Παύλος Φύσσας ως δημιουργός έγραφε αντιφασιστικούς στίχους και συμμετείχε σε αρκετά σχήματα και project

ΝΔ η χρυσή αυγή είναι καλά παιδιά

https://twitter.com/i/status/1314091816803762176

………………………………………………

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ

Πυροβολήθηκε θανάσιμα στις 28 Οκτωβρίου 2018, ύστερα από σοβαρό επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία στο μειονοτικό χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας κατά τον εορτασμό της ελληνικής εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις αλβανικές αρχές ο Κατσίφας πρώτος άνοιξε πυρ, πυροβολώντας με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών, καταδιώχθηκε από την αλβανική αστυνομία και μετά τον εντοπισμό του και την άρνησή του να παραδοθεί σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Η άρνηση των αλβανικών αρχών να παραχωρήσουν τη σορό στις ελληνικές οδήγησε σε κύκλο αντιπαραθέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Όταν αυτό τελικώς επετεύχθη, η εξέταση περιορίστηκε χρονικά και δεν κατέστη εφικτή λόγω των επεμβάσεων των αλβανικών ιατροδικαστικών αρχών, αλλά και της απώλειας στοιχείων που θα οδηγούσαν σε ιατροδικαστικές εκτιμήσεις.

Η σορός επιστράφηκε πολύ αργότερα και κατόπιν αλλεπάλληλων επικλήσεων από την οικογένεια του εκλιπόντος για ταφή.

Η κηδεία του Κατσίφα έγινε στις 8 Νοεμβρίου 2018, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και παρουσία πλήθους κόσμου,ενώ τα έξοδα καλύφθηκαν από τον αλβανικό μειονοτικό Δήμο Δρόπολης.

Στην κηδεία παρεβρέθηκαν και οι ελλαδίτες Βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης και Βασίλης Γιόγιακας, καθώς και η Κύπρια Ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Μετά το θάνατο του Κατσίφα μεταδόθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ ότι είχε δολοφονηθεί επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία, εκδοχή που ενστερνίστηκε σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και η Ένωση Κεντρώων.

Η πληροφορία διαψεύστηκε από την αλβανική πλευρά και την ελληνική αντιπροσωπεία που παρακολουθούσε τελετή για τους νεκρούς του ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940 στο στρατιωτικό νεκροταφείο του χωριού, το οποίο ήταν στολισμένο με ελληνικές και αλβανικές σημαίες.

Μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν και η υπουργός πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά.

Η υπόθεση έλαβε σημαντικές διαστάσεις, καθώς στάθηκε αφορμή για την έναρξη αντιπαραθέσεων στην Ελλάδα αναφορικά με τα κίνητρα και την ορθότητα της πράξης του Κατσίφα να πυροβολήσει.

Η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε επίσημα εξηγήσεις για τις συνθήκες θανάτου του Κατσίφα, που ήταν και Έλληνας υπήκοος, καταδικάζοντας τη δολοφονία.

 Λίγες ημέρες αργότερα, έλαβαν χώρα διαδηλώσεις στην Αθήνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι αλβανικές αρχές χαρακτήρισαν τον Κατσίφα «εξτρεμιστή» και έκαναν λόγο για σύνδεση του με το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κατσίφας καλούσε για την ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα και είχε αναρτήσει φωτογραφίες από τη δράση της παραστρατιωτικής οργάνωσης ΜΑΒΗ, που ήταν υπεύθυνη για τη δολοφονία δύο Αλβανών στρατιωτικών το 1994.

Η Χρυσή Αυγή με τη σειρά της δημοσίευσε αφιερώματα και προχώρησε σε δράσεις προς τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ανακοίνωσε ότι θα στηθεί προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην πόλη του Άργους, ενώ είχε ανακοινώσει ήδη από το προηγούμενο διάστημα ότι οδός της πόλης θα έπαιρνε το όνομά του.

Ένα μνημείο στήθηκε επίσης και στο σημείο όπου έπεσε νεκρός, σε μικρή απόσταση από τις Βουλιαράτες.

Μητέρα του κοτσιφα

Σύμφωνα με Αλβανό δημοσιογράφο, η Εισαγγελική Αρχή Αργυρόκαστρου έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τις «αντιαλβανικές εκκλήσεις» της γυναίκας κατά το πρόσφατο μνημόσυνο του γιου της

Την Βασιλεία Κατσίφα, μητέρα του 35χρονου ομογενή που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο από τους επίλεκτους της RENEA στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, στοχοποιούν οι αλβανικές Αρχές, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα, γνωστός για τις εμπρηστικές του θέσεις κατά της Ελλάδας και της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Μιλώντας στο Report TV, ο Χότζα έκανε γνωστό πως η Εισαγγελική Αρχή Αργυρόκαστρου έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τις «αντιαλβανικές εκκλήσεις» της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, κατά το πρόσφατο ετήσιο μνημόσυνο του γιου της.

Στη διάρκεια του μνημόσυνου, η 67χρονη γυναίκα ξέσπασε κατά των αλβανικών Αρχών, που ένα χρόνο μετά τον φόνο του γιου της δεν έχουν εκδώσει το δικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου και τους υπαίτιους, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αγανάκτησή της για τους διωγμούς που υφίσταται ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός.

«Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου!

Είμαστε γηγενείς Έλληνες χριστιανοί.

Δε θα ξεριζώσουν το έθνος μας!» δήλωσε η τραγική μητέρα, μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς.

Σύμφωνα με τον Χότζα, η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα φέρεται να κατηγορείται πως διέπραξε αδίκημα που προβλέπεται από το άρθρο 265 του Ποινικού Κώδικα που αφορά υποκίνηση μίσους ή διαμάχης μεταξύ των εθνοτήτων και της θρησκείας.

Αδίκημα που τιμωρείται, σύμφωνα με την αλβανική νομοθεσία, με φυλάκιση από 2 έως 10 έτη.

Να σημειωθεί πάντως πως έως και σήμερα καμία επίσημη όχληση δεν υπάρχει προς τη Βασιλεία Κατσίφα από την Εισαγγελία Αργυροκάστρου.

Τα θύματα της χρυσής αυγής

Αυτοί είναι οι νεκροί της δολοφονικής επίθεσης στο Ν. Ηράκλειο

Τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Δύο νέοι άνθρωποι, ο Γιώργος Φουντούλης , γεννημένος το 1986 και ο Μανώλης Καπελώνης, γεννημένος το 1991 είναι τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου.

Το προφίλ του Γιώργου Φουντούλη στο Facebook έχει γεμίσει από σχόλια χρηστών, οι οποίοι εκφράζουν τη λύπη τους για τη δολοφονία και ζητούν να τιμωρηθούν οι δράστες.

Εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανδρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφόρου Ηρακλείου.

Ένας τραυματίας.

Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες (Pics+Vids)

Δύο νεαροί άνδρες, μέλη της Χρυσής Αυγής, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, έξω από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Ηρακλείου, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι δράστες πυροβόλησαν τα τρία θύματά τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με μηχανή.

Περισσότερες από 10 σφαίρες έχουν εντοπιστεί.

Το ένα από τα δύο θύματα, 20 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία και το δεύτερο, 26 ετών, κατέληξε από τα τραύματά του, λίγο αργότερα, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”.

Ο ένας από τους δύο νεκρούς έφερε τραύμα από μία σφαίρα στο κεφάλι και ο δεύτερος από μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος.

Τα ονόματα των νεκρών, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, αργότερα το βράδυ της Παρασκευής.

Πρόκειται για τους Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.

Μιλώντας στο Star λίγα λεπτά μετά την επίθεση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε πως οι δύο νεκροί ήταν μέλη του κόμματος, ενώ τα γραφεία ήταν ανοιχτά της στιγμή της επίθεσης.

Ανέλαβε τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική

Τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο βρέθηκε μηχανή, η οποία εκλάπη το 2000 και η οποία δεν είναι αυτή που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε από την πρώτη στιγμή πλήθος κόσμου, ενώ για λίγα λεπτά επικράτησε μικροένταση.

Μεταξύ άλλων, εκεί βρίσκεται και η κόρη του αρχηγού του κόμματος, Ουρανία Μιχαλολιάκου, που φώναξε “Τα χέρια του Δένδια και του Σαμαρά στάζουν αίμα”.

Για στοχευμένο χτύπημα έκανε λόγο ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, έξω από το σημείο του εγκλήματος στο Νέο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία:

Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών. Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!

Ενοχή για το έγκλημα είναι η ανθελληνική κυβέρνηση του Σαμαρά, που έβαζε την Αντιτρομοκρατική να κάνει παράσταση μπροστά στις κάμερες, για να πλήξει τη Χρυσή Αυγή και άφησε ανεξέλεγκτους τους τρομοκράτες να εκτελούν εν ψυχρώ νέα παιδιά. Ένοχα είναι τα διεφθαρμένα ΜΜΕ που στοχοποίησαν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και Έλληνες πολίτες”.

“Δένδιας και Σαμαράς απολύτως υπεύθυνοι για τις δολοφονίες”

“Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας προσωπικώς είναι ένοχοι και απολύτως υπεύθυνοι για τις αποψινές εν ψυχρώ δολοφονίες νέων Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει επανειλημμένως αστυνομική φύλαξη για τα κατά τόπους γραφεία της, που είχαν χτυπηθεί και αποτελούσαν μόνιμους στόχους τρομοκρατών.

Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αφαίρεσε την ήδη υπάρχουσα αστυνομική προστασία που νομίμως διαθέταμε.

Ο άθλιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ όχι μόνο επέτρεψε, αλλά υποκίνησε τις τρομοκρατικές ομάδες, που ανεξέλεγκτες απόψε εκτέλεσαν νέους συμπολίτες μας.

Το μίσος της κυβέρνησης και των ΜΜΕ εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό εκφράστηκε τον τελευταίο μήνα, όπλισε τα χέρια των δολοφόνων.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, την σύλληψη των εγκληματιών και την παραδειγματική τους τιμωρία.

Καλεί όλους τους Έλληνες να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας ώρα. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας”, ανέφερε σε δεύτερη ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Δένδιας: “Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων”

Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων.

Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων.

Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία”.

Κεδίκογλου: Οι δολοφόνοι θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα

Δήλωση για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος, στο Νέο Ηράκλειο, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

“Οι δολοφόνοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη Δημοκρατία μας, τη Δικαιοσύνη και ενωμένη την ελληνική κοινωνία.

Ας το γνωρίζουν οι πάντες”, δήλωσε από το Μέγαρο Μαξίμου.

“Μπορεί να είναι στόχος πολλών η αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος”, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

ΠΑΣΟΚ: “Στη βία αντιτάσσεται η Δημοκρατία και η νομιμότητα”

“Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα. Αυτές προστατεύουν τη χώρα.

Μαζί με την  ψυχραιμία και την ενότητα του ελληνικού λαού.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεκρών.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΡΙΖΑ: “Η σημερινή δολοφονία πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης”

“Η σημερινή δολοφονία δημιουργεί κλίμα αποσταθεροποίησης και στοχεύει στη δημοκρατία.

Πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης, καθώς και της ηθικής, ιδεολογικής και πολιτικής απομόνωσής της”, τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την ένοπλη επίθεση στο Νέο Ηράκλειο και σημειώνει ότι ” η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής συνιστά το ύψιστο έγκλημα”.

Π. Καμμένος: “Kάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο”

“Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο.

Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας”, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

ΔΗΜΑΡ: “Η δημοκρατία και η νομιμότητα θα σταθούν απέναντι σε τέτοια φαινόμενα”

“Η δημοκρατία και η νομιμότητα θα σταθούν απέναντι σε τέτοια φαινόμενα που θέλουν να επιβάλουν τον φαύλο κύκλο της βίας και του αίματος”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά η οποία καταδικάζει με αποτροπιασμό τη δολοφονία δύο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής”.

Καταδίκασε την επίθεση και το ΚΚΕ

“Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί”, ανέφερε η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

ΛΑΟΣ: “Επιβάλλεται περιφρούρηση της Δημοκρατίας”

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποψινή άνανδρη δολοφονία των 2 στελεχών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Κάποιοι, με τα καμώματά τους, προκάλεσαν την αποψινή απάντηση στα στελέχη της Χ.Α.

Επιβάλλεται να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και περιφρούρηση της Δημοκρατίας”, ανέφερε ο ΛΑΟΣ.

Θάνος Πλεύρης

@thanosplevris

Καμία ανοχή στους τρομοκράτες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Η άκρα αριστερά ξαναδείχνει το πρόσωπο της.

Νόμος κ τάξη για όλους

9:05 PM · Nov 1, 2013

Και η θεατρική παράσταση έλαβε τέλος πατριώτες  και η κωμωδία απεδείχθη τραγωδία για την δημοκρατία, που όποιος την αναζήτα και την αναφέρει, είναι φασίστας!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η δίκη της χρυσής αυγής και του κορονοϊου, είναι ο φερετζές της προδοσίας που συντελείτε στο Αιγαίο!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>