«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΩΘΕΝΤΟΣ ΚΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΕΛΛΑΣ»!

 ΤΟΥΡΚΙΑ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

07.10.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ενω η γεωστρατηγικη θεση του γερμανικου Προτεκτορατου που φερει ψευδεπιγραφα το ονομα «Ελλας» ειναι τεραστια, λογω του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Ανατολικης Μεσογειου, οχι μονο ως δρομου εμποριου, αλλα και ως περιμετρικη ζωνη ανασχεσης ασυμμετρων απειλων της Εγγυς- και Μεσης Ανατολης, η εποπτεια της ζωνης αυτης παραχωρηθηκε απο τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στη Τουρκια.

Το γερμανικο αυτο Προτεκτορατο, ειναι μεν πιστο μελος του ΝΑΤΟ, αλλα πολυ πιο ατιθασο πολιτικα, καθως τα αισθηματα του λαου του ειναι ακομη εχθρικα εναντιον του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ εξαιτιας του υπονομευτικου ρολου τους στο Κυπριακο και την ανεκτικη και πολλες φορες ενθαρρυντικη σταση τους εναντι των τουρκικων βλεψεων και των μονομερων διεκδικησεων κατα της Ελλαδος.

Εδω συμβαλει το γεγονος, οτι η Τουρκια σε αντιθεση με την Ελλαδα ειναι ενα συγκροτημενο κρατος που διαθετει στρατηγικη οργανωση και επαρκη ισχυ. ωστε να ασκησει στρατηγικη εποπτεια στην επικρατεια και την περιφερεια της, διασφαλιζοντας το συμφερον των ΗΠΑ που επιδιωκουν τον ελεγχο του πλανητη.

Η Τουρκια συνεπως για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ως κρατος εχει περισσοτερη αξια και αξιοπιστια απο την Ελλαδα.

Ειναι διπλα στο Ιρακ, το Ιραν και τους Υδρογανθρακες τους, διπλα στον Καυκασο και στην Κασπια επισης και στους Υδρογονανθρακες τους και αποτελει την εθνικη-πολιτισμικη αυλη για την κυριως μουσουλμανικη Ευρασια.

Η ελλειψη αξιας και αξιοπιστιας της Ελλαδος φαινεται ξεκαθαρα στο γεγονος, οτι οχι μονο δεν τολμα αυτη να αποτρεψει καμια απο τις εναντιον της απειλες, δεν ασκει ουτε εποπτεια στην ιδια της την επικρατεια, η οποια σχεδον σε καθημερινη βαση μαστιζεται απο τις τουρκικες πολεμικες επιδρομες και ασκησεις κυριαρχιας υπο τον τυπο των παραβιασεων, υπερπτησεων και παρενοχλησεων επι ελληνικων εδαφων!

Τα περι αναχαιτησεων χωρις καταριψεων, δεν πειθουν απολυτως κανενα.

Με μαδημενες τις πτερουγες δεν πετουν οι Αετοι!

Μονο ενα γελειο και δυσμοιρο κρατος χωρις δυναμικη και αποτελεσματικη αντιδραση χαριζει το ονομα του, την ιστορια, τον πολιτισμο, τις θαλασσες και τα εδαφη του και αποδεχεται τον ακρωτηριασμο του και αλλοιωνεται εθνοτικα.

Ο γραφων ειναι βεβαιος, οτι το γερμανικο αυτο Προτεκτορατο θα συμφωνησει και στις συζητητεις που θα λαβουν συντομα χωρα για αλλαγη, επαναχαραξη συνορων…τεσσαρων χωρων (βορειας Μακεδονιας, Αλβανιας, Βουλγαριας και Ελλαδος), που θα γινουν σιγουρα πεντε με την προσθηκη και των Αλβανων της νοτιας Σερβιας, προκειμενου να ρυθμιστουν τα προβληματα Αλβανων και Σλαβων της βορειας Μακεδονιας υπο την επιβλεψη των ΗΠΑ).

Μετα την ταπεινωση των ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων το 1974 στην Κυπρο και λιγο αργοτερα στα Ιμια, χαρακτηριστικα οροσημα εθνικου αισχους αποτελουν η Συνοδος της Μαδριτης (Ιουλιος 1977), του Ελσινκι (Δεκεμβριος 1999) και των Βρυξελλων (Μαρτιου 2007), Στην Μαδριτη η Ελλας αναγνωρισε «νομιμα ζωτικα συμφεροντα της Τουρκιας στο Αρχιπελαγος του Αιγαιο και παραιτηθηκε απο ενεργειες χωρις την συγκαταθεση της Τουρκιας».

Στο Ελσινκι υπεγραψε η Ελλας το κειμενο συμπερασματων του Κοινοβουλιου της Ε.Ε.. οπου η αποδεχθηκε «ολες τις εκκρεμουσες συνοριακες διαφορες με την Τουρκια και δεσμευθηκε να τις επιλυσει με διαπραγματευσεις».

Στις Βρυξελλες συμφωνησε η Ελλας οτι η προσωρινη λυση στο καθεστως του Κοσοβου θα ειναι η «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του, δηλαδη. οι υπευθυνοι και ηλιθιοι του γερμανικου Προτεκτορατου εγκατελειψαν την αρχη του απαραβιαστου των συνορων και εκαναν το Κοσοβο εφιαλτη για την Κυπρο.

Εξηγουμε: οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ επιτεθηκαν και διελυσαν το 1999 την Σερβια, αποσπωντας το Κοσοβο απο την Σερβια με την βια των οπλων.

Οι αναλογιες με την τουρκικη εισβολη και παρανομη κατοχη του 37 % του κυπριακου εδαφους μονο για τους ηλιθιους δεν ειναι εξοφθαλμες.

«Ανθρωπιστικους λογους» προστασιας των Αλβανων επικαλεστηκαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, «ανθρωπιστικους λογους» προστασιας των βιαιως εξισλαμισθεντων Κυπριων της βορειας Κυπρου (κακως τους ονομαζουμε Τουρκοκυπριους διοτι καθε Μουσουλμανος δεν ειναι Τουρκος!) επικαλεστηκε η Τουρκια.

Σε αντιθεση με την θεωρια του βρετανου κλασικου γεωπολιτικου αναλυτη σερ Χαρολντ Μακιντερ (Οποιος ελεγχει την Κεντρικη Γη ελεγχει την Ευρασια και οποιος ελεγχει της Ευρασια ελεγχει τον Κοσμο), ο γεωπολιτικος διανοητης των ΗΠΑ Νικολας Σπα’ι’κμαν διασκευαζοντας την θεωρια Μακινκερ θεωρησε, οτι ο γεωπολιτικος αξονας της Ευρασιας δεν βρισκεται στην Κεντρικη Γη αυτη καθαυτη αλλα στον εσωτερικο Δακτυλιο γυρω απο αυτη και υποστηριξε οτι (Οποιος ελεγχει το Δακτυλιο ελεγχει την Κεντρικη Γη, οποιος ελεγχει την Κεντρικη Γη ελεγχει την Παγκοσμια Νησο, οποιος ελεγχει την Παγκοσμια Νησο ελεγχει τον Κοσμο).

Ο Δακτυλιος περιλαμβανει σε πολυ μεγαλο βαθμο τις χωρες της δυτικης και μερικως σημερα της ανατολικης Ευρωπης, την Τουρκια και ορισμενες αλλες συμμαχους των ΗΠΑ, με προεξαρχουσα την Ιαπωνια.

Η περιφερειακη ζωνη συνεπως του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Ανατολικης Μεσογειου μπορει να θεωρηθει ως ενα πολυ σημαντικο σημειο του πλανητη μας, που δυστυχως η εποπτεια τoυ ανατεθει στην Τουρκια.

Η στρατηγικη περιφερειακης περικυκλωσης της κεντρικης ευρασιατικης δυναμης, με βαση την θεωρια του Νικολα Σπα’ι’κμαν, ηταν αυτη που εδωσε το ανοιγμα στην μαο’ι’κη Κινα επι Προεδριας Νιξον των ΗΠΑ.

Το γεγονος αυτο δειχνει οτι ακομη και σε εποχες του μεγαλου ιδεολογικου μισους μεταξυ «Δυσης» και «Ανατολης», σε πολυ μεγαλο βαθμο τα γεωπολιτικα κριτηρια και οχι τα ιδεολογικα ηταν αυτα που ρυθμιζαν την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ.

Μετα την ληξη του Ψυχρου Πολεμου και τη ληξη των διαχωρισμων που επεβαλε ο διπολισμος μεταξυ «Ανατολης» και «Δυσης», ο αγωνας των ΗΠΑ συνεχιστηκε, αυτη την φορα εναντια στην δυνατοτητα δημιουργιας μιας πανευρωπα’ι’κης δυναμης που θα κυριαρχουσε στην Ευρασια εαν κατερφερνε να επιβαλει την εξουσια της και στις χωρες των Βαλκανιων και της ανατολικης Ευρωπης.

Συμπερασματικα, αντικειμενικος στοχος των ΗΠΑ ηταν, ειναι και θα ειναι η αποτρπη της δημιουργιας στην Ευρωπη μιας κυριαρχης δυναμης που θα επανατοποθετουσε τις ΗΠΑ στην φυσικη τους γεωπολιτικη θεση, αυτην της περιφερειας και η επιτυχης αντιμετωπιση της Ρωσιας και της Κονας.

Ο Συνδυασμος π.χ. των οικονομικων μεγεθων και της τεχνολογιας της δυτικης και εν μερει της ανατολικης Ευρωπης, με τους φυσικους πορους, την τεχνολογια και το πυρηνικο οπλοστασιο της Ρωσιας θα δημιουργουσε ενα τρομακτικο ενεργητικο στρατιωτικης, οικονομικης και τεχνολογικης ισχυος εναντι του οποιου οι ΗΠΑ δεν θα μπορουσαν να αντιταξουν ενα ισο ‘η μεγαλυτερο μεγεθος.

Πανω σε αυτα τα δεδομενα βασιζεται και η σημερινη πολιτικη των ΗΠΑ στα Βαλκανια.

Η στρατηγικη των ΗΠΑ στοχευει στην διαλυση και ανασυνθεση κρατων στα Βαλκανια, ωστε το νεο τοπιο χωρων να ειναι προσαρμοσμενο στα συμφεροντα των ΗΠΑ και γενικοτερα σε εκεινα της «παγκοσμιοποιησης».

Ηδη με την διαλυση της τεως Γιουγκοσλαβιας γεννηθηκαν τα κρατη Σερβια, Κροατια, Μαυροβουνιο, Βοσνια, ΠΓΔΜ (σημερα βορεια Μακεδονια).

Ο ακρωτηρισμος της δυσμοιρης ορθοδοξου Σερβιας συνεχιζεται.

Μετα το Κοσοβοβο θα ακολουθησει το Πρεσεβο στην Νοτια Σερβια, η Βο’ι’βοντινα στο Βορρα με την μικρη ουγγρικη μειονοτητα και το μουσουλμανικο Σαντζακ στα συνορα με το Μαυροβουνιο.

Μετα την Σερβια την ιδια τυχη θα εχει και η δυσμοιρη ορθοδοξη Ελλας με την Ηπειρο, νοτια Μακεδονια.

Δυτικη Θρακη, Αρχιπελαγος του Αιγαιου και Κρητη.

Γιατι η καταστροφικη αυτη μανια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ για τις ορθοδοξες χωρες Σερβια και Ελλας;

Η υπαρξη του δυτικου καθολικου και προτεσταντικου Κοσμου ειναι για την γεωπολιτικη στρατηγικη των ΗΠΑ μια αναγκαιοτητα.

Ετσι λοιπον στην αρχη επιχειρηθηκε η διασωση του δυτικου Κοσμου μεσω της αναβιωσης του ψυχροπολεμικου διπολισμου.

Μονο που αυτη την φορα την θεση της αντιπαλοτητας δυο πολιτικα αντικρουομενων συστηματων ειχε παρει η αντιπαλοτητα των πολιτισμων.

«Αρχιερεας» αυτου του νεου στοιχειου ηταν ο Σαμιουελ Χαντιγκτον, καθηγητης του πανεπιστημιου Χαρβαρντ των ΗΠΑ και ενας απο τους πλεον σκληροπυρηνικους πολεμιους του Κομμουνισμου κατα την διαρκεια των δεκαετιων του Ψυχρου Πολεμου.

Αντι οντως η καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης να τον αφησει ανεργο, του εδωσε την ευκαιρια να υψωσει το λαβαρο του πολιτισμικου πολεμου.

Σε καθε περιπτωση, επρεπε να βρεθει ενας λογος που να διασπα την Ευρωπη σε «Ανατολη» και «Δυση» και ταυτοχρονα να ενοποιει την δυτικη Ευρωπη με τις ΗΠΑ.

Πηρε συνεπως ο μεγαλος αυτος παραμυθας την θρησκεια, ως θεμελιωδες και κυριαρχο στοιχειο των επιμερους πολιτισμων.

Συμφωνα με τον Χαντιγκτον, μια αορατη γραμμη που θα εξελισσοταν σε ενα νεο σιδηρουν παραπετασμα, ετεμνε στα δυο την Ευρωπη.

Απο την μια πλευρα βρισκονται οι δυτικες καθολικες και προτεσταντικες χωρες και απο την αλλη αυτες που συντελουν τον ορδοδοξο πολιτισμο.

Η Δυσμοιρες χωρες Σερβια κα Ελλας, που ανηκουν στον ορθοδοξο πολιτισμο, ειναι εχθρικες προς την Δυση και φιλικες προς την Ρωσια και για τον λογο αυτο πρεπει να διαμελιστουν!

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα!

Ενας κατα την νεοελληνικη ορολογια «μαλακας» καθηγητης πανεπιστημιου των ΗΠΑ, με τις «μαλακιες» του καθωριζει την μοιρα της Σερβιας και της Ελλαδος.

ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΣ!

Εδω βασιζονται και τα σχεδια Φεδωρας και Overkill κατα της Ελλαδος.

Ο στοχος του ως ανω «μαλακα» ηταν διπλος.

Αφενος μεν να σκοτωσει εν τη γενεσει του τις ελπιδες που διαφαινονταν αχνα για μια μεγαλη και ουσιαστικη Ε.Ε., αφετερου δε να διατηρησει ζωντανο τον μυθο του ευρωαμερικανικου «Δυτικου Κοσμου».

Με αλλα λογια.

Οι θεωριες του Χαντιγκτον ειναι θεωριες μονο για ανθρωπους περιορισμενης πνευματικης εμβελειας.

Βεβαιως το προβλημα της Ελλαδος ειναι, οτι στην χωρα αυτη κατα συνεχεια ασκουν εξουσια βυζαντιορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι, που τους δωρησε το πανεπιστημιο Χαρβαρντ ενα πτυχιο, συνηθως Κοινωνιολογιας……και τους εκανε πιστους τιμαριωτες των ΗΠΑ.

Οι περισσοτεροι απ’ αυτους καταγονται απο αγιες οικογενειες προελευσης Τουρκοκοτσαμπασηδων και Γερμανοτσολιαδων!

Εθνικη Ανασυγροτηση σημαινει συνεπως και μια για παντα απομακρυνση των ξενοκινητων αυτων οικογενειων απο την εξουσια και την ανορθωση του τρωθεντους κυρους των Ενοπλων Δυναμεων με αναπτυξη εθνικης αμυντικης και επιθετικης βιομηχανιας καθως και αποκτηση πηρυνικου οπλοστασιου, για επιευξη των μακροπροθεσμων στοχων απελευθερωσης της κατεχομενης Μικρας Ασιας και Κυπρου.

Η Μικρα Ασια κατοικειται απο 74 εθνοτητες οι οποιες υπαρχουν ακομη μαζι με τα συνορα της σημερινης Τουρκιας, χαριν της Συνθηκης της Λωζαννης.

Οσο για το πυρηνικο οπλοστασιο στην χωρα του Αρχυτα απο την Ταρανδο, του Χερον του Αλεξανδρινου, του Λευκιππου και Δημοκριτου απο τα Αβδηρα, του Υπαρχου, του Ευκλειδη, του Ηαρακλειτο, του Αρχιμηδη και τοσων αλλων γιγαντων του πνευματος και της επιστημης, δεν θα ηταν κανενα προβλημα εαν λαμβανονταν σοβαρη προσπαθεια εντοπισμου κοιτασματων ουρανιου, θοριου, λιθιου. ηλιου και βηρυλλιου στην χωρα μας και αναπτυξης των μεθοδων εμπλοτισμου τους.

Σημερα καθε φοιτητης πυρηνικης φυσικης, εαν εχει τα σχετικα εργαλεια και τις ουσιες, ειναι σε θεση να κατασκευασει πυρηνικα οπλα.

Ελπιδοφορες περιοχες εντοπισμου ραδιενεργων μεταλλευματων ειναι οι γρανικες εξαπλωσεις στις περιοχες της ανατολικης Μακεδονιας και δυτικης Θρακης και σε υδροθερμικα και πνευματολυτικα κοιτασματα πλησιον των βουλγαρικων συνορων.

Το φυσικο ουρανιο αποτελειται απο τα τρια ισοτοπα του ουρανιου-234 σε ποσοστο 0,0058 %, του ουρανιου-235 σε ποσοστο 0,71 % και ουρανιου 238 σε ποσοστο 99,28 %. Τα ισοτοπα αυτα εχουν τον ιδιο αριθμο πρωτονιων (92) και διαφορετικο αριθμο νετρονιων (142, 143 και 146).

Ως πυρηνικο καυσιμο για παραγωγη ηλεκτρικης ενεργειας αλλα και πυρηνικων οπλων χρησιμοποιειται μονο το εμπλοτισμενο ουρανιο-235.

Με εμπλοτισμο νοειται η διαδικασια αυξησης της συγκεντρωσης του ουρανιυ-235 και η απορρηψης του ουρανιου-238.

Επειδη και τα δυο ισοτοπα εχουν την ιδια χημικη συμπεριφορα, ο διαχωρισμος λαμβανει χωρα βασει των φυσικων τους ιδιοτητων.

δηλαδη διαχυση μεσω μεμβρανων και σε υψηλη θερμοκρασια ‘η με υπερφυγοκεντρηση.

Κατα την διαδικασια εμπλοτισμου, αυτο που απομενει ως αποβλητο ειναι το εξαντλημενο ουρανιο που περιεχει 0,2 % ουρανιο-235 και 99,8 % ουρανιο-238.

Το εξαντλημενο ουρανιο χρησιμοποιειται για την κατασκευη βρωμικων συμβατικων και πολυ επικινδυνων οπλων και πυρομαχητικων μεγαλης διατρυτικης ικανοτητας αλλα και για την κατασκευη της βομβας υδρογονου.

Περιπου 300 τονοι εξαντλημενου ουρανιου με κατασκευη απ’ αυτο πυρομαχικων, απορριφθηκαν απο τις ΗΠΑ στο Ιρακ κατα την διαρκεια του πολεμου του Περσικου Κολπου προκαλωντες και στις δυο αντιμαχομενενες στρατιωτικες  παραταξεις το ετσι ονομασθεν «Συνδρομο του Κολπου», δηλαδη καρκινογονος ασθενεια.

Το ιδιο συνεβει και στην Σερβια με το «Συνδρομο των Βαλκανιων».

Ακομη δεν εχουν μελετηθει λεπτωμερως οι επιπτωσεις του εξαντλημενου ουρανιου στην ανθρωπινη υγεια.

Η ραδιενεργη σκονη των συμβατικων οπλων με εξαντλημενο ουρανιο ευθυνεται για την εμφανιση διαφορων μορφων καρκινου και αλλων προβληματων υγειας καθως και για τη ρυπανση των οικοσυστηματων, που θα παραμεινει για αιωνες, διοτι ο χρονος ημιζωης του εξαντλημενου ουρανιου ειναι 4,5 δισεκατομμυρια χρονια.

Οι υπευθυνοι του γερμανικου προτεκτορατου που ασκουν σημερα εξουσια, θα πρεπει να προβληματισθουν εγκαιρα απο την τυχων «πυρηνικη δυναμη Τουρκια» που θα μπορουσε να προκυψη απο την παραγωγη ηλεκτρικης ενεργειας με πυρηνικα καυσιμα στο «Ακουγιο» απεναντι απο την βορεια Κυπρο.

Η Τουρκια θα χρησιμοποιουσε σιγουρα το προκυπτων εξαντλημενο ουρανιο στην παραγωγη των συμβατικων της οπλων, που θα χρησιμοποιουσε και κατα της Ελλαδος.

Για τον λογο αυτο η λυση ειναι μονο μια στις ελληνοτουρκικες θεσεις και αυτη ειναι η «Ειρηνη του Τρομου», που σημαινει, οτι και η Ελλαδα πρεπει το συντομωτερο δυνατο να γινει, οπως το Ισραηλ, τοπικη πυρηνικη δυναμη.

Και αυτο θα επιτευχθει οταν εξουσιαζουν στην αυτονομη και ανεξαρτητη πλεον Ελλαδα μονο γνησιοι Ελληνες!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή

 http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>