«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Μέχρι τώρα το έπαιζες ανθρωπιστής στο χρηματιστήριο, σε βάρος των συμπατριωτών σου, τώρα όμως χτύπησε και την δική σου πόρτα!

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

Πατριώτες και πατριώτισσες, κάναμε την υποκρισία πρωτάθλημα, κλαίμε και σκίζουμε τα ιμάτια μας και αφήνουμε τον άλλο να βγάλει το φίδι από την τρυπά για εμάς!!!!

Πόσο θα αντέξουν οι μπροστάρηδες;;;

Και καλά αυτοί θα αντέξουν, όχι όμως με στόχο το παιδί τους. Φτάνει υποκρισία.

 Το τέρας είναι μια συναρμολογημένη σαβούρα από σκατά.

Ο λαός μπορεί να το νικήσει όποτε θέλει, σαν σύνολο και όχι σαν μονάδα, με μια προϋπόθεση, να  γίνει πολίτης!

Και ο πολίτης δεν κάνει την κορόιδα, διεκδικεί τα δικαιώματά του και αν δεν προστατεύονται τα δικαιώματά του, τότε από πολίτης γίνεται πολίτες μαχόμενοι!

Το τέρας το σκοτώνει ο Λαός σε τρεις ημέρες με υπογράφει την ζωή μου.

Αποχή σε όλη την επικράτεια άπαντες, εκτός από τα νοσοκομειακά.

 Όλοι στις πλατείες για καφεδάκι, όχι πολιτικές συγκεντρώσεις, όχι πολιτικές ομιλίες, όχι πολιτικοί στις παρέες, όχι οποιαδήποτε συγκέντρωση, καφεδάκι, σε τρεις ημέρες θα τελειώσουν όλα.

Ότι και να κάνει το τέρας, θα είναι σπασμοί θανάτου  και τρόμου των αρπαχτικών, θα προσπαθήσει να επιστρατεύσει προδότες και ρουφιάνους για να δουλέψει το σύστημα, αλλά μάταια, διότι ο καθένας από αυτούς θα έχει να κάνει με μια μεγάλη μερίδα πολιτών επικίνδυνων απέναντί τους, με μια λέξη θα έχουν στοχοποιηθεί.

Θα καλέσει τον στρατό, μάταια, ο στρατός θα σηκώσει λευκή σημαία σε μια τέτοια ειρηνική αντίδραση των πολιτών!

Την τρίτη ημέρα θα προσπαθήσουν να φύγουν, αλλά θα έχουν το νου τους οι φύλακες και θα συλληφθούν.

Ο στρατός θα αναλάβει την διακυβέρνηση μέχρι ο λαός με δημοψήφισμα να φτιάξη για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση του το 1821 ελληνικό σύνταγμα.

θέλεις υγιές το παιδί σου, θέλεις την ελευθερία σου, θέλεις να βλέπεις ευτυχισμένα παιδιά, ευτυχισμένους  τους συμπατριώτες σου, λευκή απεργία τριών ημερών.

Οπότε ας αφήσουμε εδώ μέσα τις αμπελοφιλοσοφίες του κωλου και επί του έργου η απόδειξη του πατριωτισμού του καθενός?

Ο ποιο αξιοθρήνητος θα είναι αυτός, που έγινε δούλος, ρουφιάνος, προδότης, νομίζοντας ότι αυτός θα γλυτώσει.

Να συνοψίσουμε, όχι κόμματα και δήγματα, ο γράφων έχει αποποιηθεί τα κόμματα και τα δήγματα πάνω από 30 χρόνια, να είσαι στο σόμα και στην ψυχή, μόνο Έλλην πολίτης, μπορείς να νικήσεις και δεν θέλεις, αυτή είναι η μοναδική ετυμηγορία μην κλαις σαν τις πόρνες, που το έκαναν για το παιδί τους.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr