«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ EΛΛΗΝΙΚΩΝ ΗΟΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ

Η ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ EΛΛΗΝΙΚΩΝ ΗΟΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ

Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ “ΘΑΝΑΤΟΥ” ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ :

Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ,

ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΧΙ.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

_______

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ “ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ” ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

_______

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ,

ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ “ΘΑΝΑΤΟΥ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ

_______________

ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΝΟΥ ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,

ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ, ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ Ή ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ 386 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ,

ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Α Υ Τ Ο Ι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ,

ΚΑΤΑ ΤΟ “ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ”

_______________

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΤΙΝΑΣ ΠΑΓΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟ “ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ” ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ :

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η “ΜΕΛΕΤΗ”, ΨΕΥΤΕΣ !!!

ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ !!!

ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ,

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ !!!

________________

Είναι γνωστό ότι το σύστημα έχει αποκλείσει από τα Μ.Μ.Ε. την υγιή επιστημονική κοινότητα που αντιδρά στην παράνοια της “πανδημίας”. Τα Μ.Μ.Ε., τα οποία συμμετείχαν στο τρελό πάρτι της κακουργηματικής απιστίας των 20 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου που έστησε η κυβέρνηση.

Η οποία, παραβιάζοντας με τον πλέον προκλητικό και ξεδιάντροπο τρόπο Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και Υπουργικές Αποφάσεις, μοίρασε δημόσιο χρήμα στα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε. για να αποκλείουν τους γιατρούς που τιμούν τον όρκο τους, να συντηρούν την απάτη, να τρομοκρατούν τον κόσμο και να συκοφαντούν πολίτες και γονείς ως συνωμοσιολόγους και ακροδεξιούς. Είναι τα Μ.Μ.Ε. που γράφουν για τα “πάρτι ψεκασμένων” (Πρώτο Θέμα), ζαλισμένα ακόμη από τους χορούς και τα τραγούδια των δικών τους πάρτι των βρώμικων εκατομμυρίων.

Προκαλώ τους πληροφορικάριους και τους απόφοιτους Νομικής της συμμορίας (με την έννοια του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα) του Δημήτρη Αλικάκου, να αμφισβητήσουν την απιστία σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων. Εφόσον έχουν άποψη επί παντός επιστητού στην άθλια υπόθεση της “πανδημίας, και όχι μόνο έχουν “άποψη” αλλά τους έχει δοθεί η εξουσία να την επιβάλλουν και να διασύρουν όλους όσοι έχουν αντίθετη, ό,τι άλλο κυκλοφορεί ως πληροφορία και δεν την προσβάλλουν ως “παραπληροφόρηση”, τεκμαίρεται, και με τη βούλα της συμμορίας, πέρα ως πέρα αληθής. Και μία τέτοια πληροφορία είναι ότι η κυβέρνηση διέπραξε κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου με ηθικούς αυτουργούς τα Μ.Μ.Ε. και τους δημοσιογράφους με τα 20 εκατομμύρια που χαρίστηκαν στα Μ.Μ.Ε. βάσει της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 14.3.2020, η οποία όμως στο άρθρο 31 προέβλεπε τη ΔΩΡΕΑΝ μετάδοση των διαφημιστικών μηνυμάτων για την “προστασία” της υγείας μας.

Και επειδή από το όργιο της παραπληροφόρησης και της φίμωσης της υγιούς επιστημονικής κοινότητας ξέφυγε ο Νίκος Χατζηνικολάου και παρέδωσε την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη ως σάκο του μποξ στον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη, και μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 κλονίστηκε η εμπιστοσύνη των προβάτων στους χορηγούμενους κυβερνητικούς επιστήμονες, έπιασαν δουλειά οι “γιατροί” Αλικάκος, Κουτρουμπέλης και η παρέα τους.

Σε χθεσινό “άρθρο” του, ο πληροφορικάριος κατασυκοφαντεί τον Φαίδωνα Βόβολη, ασελγώντας στην αλήθεια και τη λογική.

Έγραψε πολλά. Το πιθανότερο είναι ότι του τα έδωσαν έτοιμα και αυτός έβαλε απλώς την υπογραφή του. Την ευθύνη όμως την έχει αυτός. Αυτός θα αποφασίσει αν θα πει στον εισαγγελέα και στο δικαστήριο ποιος του είπε να δημοσιεύσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες σε βάρος του Φαίδωνα Βόβολη.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της παραπληροφόρησης του πληροφορικάριου, αρκεί εδώ να πάρουμε από τον μακροσκελή λίβελό του κάποια σημεία ενδεικτικά, και όλοι θα καταλάβετε.

1ον) Ο Κουτρουμπέλης κατηγορεί τον καρδιολόγο ότι παραπληροφορεί τον κόσμο με τον ισχυρισμό του ότι η μάσκα προστατεύει μόνο τον υγιή. Και για να αντικρούσει τον πρόσθετο ισχυρισμό του ότι αυτό βεβαίωναν ο Τσιόδρας και η παρέα του, γράφει ότι ναι μεν τα έλεγαν αυτά, αλλά τα έλεγαν με ελλιπή στοιχεία και ότι εν τω μεταξύ τα δεδομένα άλλαξαν.

Με δύο λόγια λέει ότι ο Π.Ο.Υ., και επομένως και οι “δικοί μας” (άλλο αν κάνει “τουμπεκί” ότι τώρα ο Π.Ο.Υ. έγινε απλώς μία “γνώμη” κατά Σύψα, εις ό,τι αφορά στα παιδιά), ΠΙΣΤΕΥΑΝ στην αρχή ότι οι μάσκες ΔΕΝ προστατεύουν τους υγιείς, αλλά μετά την “αλλαγή” των επιστημονικών δεδομένων, τώρα πιστεύουν το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Αυτό που ως φαίνεται δεν “εντόπισε” ο Κουτρουμπέλης (κατά την προσφιλή του φρασεολογία), αν και ιδιαίτερα “επιμελής” στη μελέτη του διαδικτύου, είναι αυτή η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ της Αθηνάς Λινού στις 28 Ιουλίου 2020

[Πηγή -κατά την επίσης προσφιλή πρακτική του Κουτρουμπέλη και της παρέας του-

https://www.life-news.gr/…/%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF…/]

-Η Λινού μίλησε για το κύμα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι δεν είναι αληθινή η απειλή του ιού και σημείωσε ότι «υπάρχει αντίδραση και η αντίδραση έχει προκληθεί από την ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!

-Είπε ότι είναι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης !!

-Είπε ότι εν μέρει ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!

-Είπε ότι όταν ο ΠΟΥ έλεγε ότι δεν είναι απαραίτητη η μάσκα ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕ ότι δεν είναι απαραίτητη η μάσκα αλλά επειδή υπήρχε τεράστια ανάγκη να κάνουμε οικονομία στις μάσκες που δεν υπήρχαν παγκοσμίως για να καλύψουμε το υγειονομικό προσωπικό !!

-Είπε -το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟ- ότι ο Π.Ο.Υ. αντί να πει «διαφυλάξτε τις μάσκες είναι εντελώς απαραίτητες για τον πληθυσμό των νοσηλευτών και των γιατρών πρώτης γραμμής» ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ότι δεν βοηθάει και πολύ η μάσκα και αυτό διαδόθηκε παγκοσμίως !!

Επαναλαμβάνω: ο ΠΟΥ “είπε μία ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ” !!

Δηλαδή ο Τσιόδρας, ο Σύψας και η παρέα του “ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ” !!

Δηλαδή έχουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ από την παρέα των κυβερνητικών επιστημόνων ότι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!

Αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ο έγκριτος …πληροφορικάριος;

Τουλάχιστον αυτό εδώ είναι το πεδίο του. Οι πληροφορίες. Αυτή η πληροφορία πώς του …ξέφυγε;

Αλλά κατά τα λοιπά είναι ο Βόβολης που …παραπληροφορεί.

Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι ο επιστήμονας ΔΕΝ παραπληροφορεί, ΔΕΝ παραβιάζει τον όρκο του, ότι ακόμη και αν του ζητηθεί, αφήνει τους πολιτικούς να το κάνουν. Και ότι όταν -ομολογημένα- το κάνει, καθίσταται παντελώς αναξιόπιστος και στην καλύτερη περίπτωση γίνεται ο βοσκός στην ιστορία με τον λύκο. Κανείς δεν μπορεί να τον πιστέψει πια!

Αλλά ο πληροφορικάριος σερίφης του διαδικτύου δεν έχει γράψει κανένα αρθράκι για τα -κατά τη Λινού- ψέματα αυτά του Τσιόδρα και του Σύψα. Είναι απασχολημένος με το διάβασμα των εγχειριδίων του Γκέμπελς.

Το σημαντικότερο είναι ότι όταν φτάνουν στο σημείο κοτζάμ επιστήμονες, τους οποίους ακούει και εμπιστεύεται όλος ο ελληνικός λαός, να ομολογούν παραπληροφόρηση, κάτι βρωμάει.

Γιατί το λογικό συμπέρασμα είναι ότι η παραδοχή αυτή που ακυρώνει την σοβαρότητα και την αξιοπιστία τους δεν μπορεί να είναι πραγματική. Και ότι στην πραγματικότητα αυτό που επιχειρούν να ξεπεράσουν, και δεν μπορούν να το κάνουν με άλλο τρόπο, είναι ότι η αρχική αυτή παραδοχή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αρκεί να θυμηθεί κανείς με πόσο απόλυτο τρόπο ο Σύψας βεβαίωνε τότε, επιμένοντας, παρά τις επίμονες προσπάθειες των δημοσιογράφων να αποσπάσουν την αντίθετη παραδοχή, ότι η μάσκα ΔΕΝ προστατεύει τους υγιείς παρά ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ.

[Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=rkWOqlwVz-s]

Όλοι θυμόμαστε ότι τότε, όλοι αυτοί οι διορισμένοι επιστήμονες, επικαλούντο μελέτες επί μελετών πολλών ετών, στις οποίες στήριζαν τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ θέσεις τους. Όπως στη μεταδοτικότητα του ιού από τα παιδιά ή στην ελάχιστη προστασία της μάσκας (ώστε γεννάται ο ερώτημα πώς ανοίγουν τα σχολεία εν καιρώ “πανδημίας” με μόνο ουσιαστικά μέσο προστασίας τη μάσκα, αφού το μέτρο των αποστάσεων είναι πρακτικά αδύνατον να τηρείται, τουλάχιστον στα διαλείμματα και στους προαύλιους χώρους)

[Πηγή: https://xaidarisimera.gr/eleni-giamarelloy-i-ayxisi-enos…/]

Η πεποίθηση ότι ΤΟΤΕ έλεγαν την αλήθεια, ενισχύεται και από την απλή λογική. Για να φτάσει ένας επιστήμονας να παραβιάσει τον όρκο του σημαίνει ότι υπάρχει ένας υπέρτερος σκοπός που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί με άλλο τρόπο παρά μόνο με το ψέμα. Εδώ ο σκοπός αυτός υποτίθεται πως ήταν η εξασφάλιση μασκών για το υγειονομικό προσωπικό, επειδή δεν υπήρχαν ακόμη επαρκείς ποσότητες μασκών.

Ήταν όμως πράγματι αναγκαίο το ψέμα και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να μη φοράει μάσκα ο υπόλοιπος πληθυσμός;

Τι έκαναν οι ίδιοι επιστήμονες όταν “έπρεπε” να γίνει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ; Να φοράνε δηλαδή τη μάσκα όλοι, ακόμη και οι υγιείς;

Χρειάστηκε πάλι να πούνε κάποιο ψέμα, να παραβιάσουν τον όρκο τους και να “πούνε παραπληροφόρηση” (κατά τη διατύπωση της Λινού);

Όχι;

Τι έκαναν;

Κάτι πολύ απλό. Στο λεπτό μία εισήγηση της επιτροπής, στο επόμενο λεπτό η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την υποχρεωτικότητα της μάσκας με την απειλή προστίμων και την πρόβλεψη για την αστυνόμευση της υποχρεωτικής χρήσης της, και στο τρίτο λεπτό όλοι φοράμε μάσκα.

Επομένως μπορούσαν να κάνουν ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Στο λεπτό η εισήγηση, στο επόμενο λεπτό η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την απαγόρευση της χρήσης μάσκας από όσους δεν ανήκουν στο υγειονομικό προσωπικό με επιβολή προστίμων και πρόβλεψη για την αστυνόμευση της μη χρήσης μάσκας, και στο τρίτο λεπτό κανένας μας που δεν ανήκει στο υγειονομικό προσωπικό δεν θα φορούσε μάσκα. Πολλώ μάλλον που τότε για να μη φοράνε οι υπόλοιποι μάσκα θα έπρεπε να ακούγαμε στις ειδήσεις τους διορισμένους ψεύτες (κατά την ομολογία της Λινού), ώστε αν δεν τους είχαμε ακούσει θα τη φορούσαμε, ενώ με μία απαγόρευση της χρήσης της θα λυνόταν το πρόβλημα.

Απλά πράγματα. Στοιχειώδης λογική,

Επομένως ΤΟΤΕ είπαν την αλήθεια.

2ον) Κουτρουμπέλης: “Ο Δρ. Βόβολης έπειτα επιχειρεί συγκρίσεις με τους θανάτους που προκαλεί ετησίως η γρίπη, και αμφισβητεί ότι η COVID-19 αποτελεί όντως πανδημία. Δεν λαμβάνει υπόψη τη διαφορά μιας εποχικής ίωσης για την οποία υπάρχει σημαντική ανοσία στον πληθυσμό και αποτελεσματικό εμβόλιο, με μιας ανεξερεύνητης νόσου για την οποία δεν υπάρχει ουσιώδης προστασία ενώ προκαλεί εξάρσεις ανεξαρτήτως εποχής, μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα σε διεθνές επίπεδο, και παρουσιάζει πολλαπλάσια θνησιμότητα”.

Καταλαβαίνετε τι γράφει ο άνθρωπος; Συγκρίνει ο Βόβολης, λέει, τους θανάτους της εποχικής γρίπης με αυτούς του κορωνοιού Covid-19. Ό,τι είχε κάνει ο Τσιόδρας δηλαδή. Με εκείνα τα γλυκά δακτυλάκια που είχε κάνει τα εισαγωγικά. Εξηγώντας, ο Βόβολης, ότι και αυτοί ήταν πολλοί, ώστε κακώς χαρακτηρίστηκε πανδημία μόνο ο κορωνοϊός και όχι και η γρίπη. Και εδώ τρελαίνεσαι! Διότι το επιχείρημα για την ανοσία στη γρίπη και στην ύπαρξη εμβολίου για τη γρίπη είναι ΥΠΕΡ του Βόβολη. ΌΧΙ εναντίον!! Γιατί εάν είχαμε 600.000 νεκρούς από τη γρίπη, ενώ υπάρχει ανοσία και εμβόλιο, τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με τη γρίπη!

3ον) Βόβολης: Η μάσκα ΜΠΟΡΕΙ να προκαλέσει δερματίτιδες, σταφυλοκοκικές λοιμώξεις, πονοκεφάλους λόγω έλλειψης επαρκούς οξυγόνωσης.

Κουτρουμπέλης: Η εμφάνιση δερματικών παθήσεων είναι αρκετά συχνή σε ιατρικό προσωπικό που φοράει εξειδικευμένο εξοπλισμό ασταμάτητα για ώρες, ωστόσο δεν εντοπίσαμε κάποια μελέτη για τη ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ τέτοιων παθήσεων στο γενικό πληθυσμό κατά τη χρήση κοινής μάσκας.

Δεν εντοπίστηκε, λέει, κάποια μελέτη για τη ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ τέτοιων παθήσεων!! Μήπως να ρωτήσει στη …Σιγκαπούρη (που ξαφνικά έγινε το ευαγγέλιο της Παγώνη και συμφωνεί -αλίμονο- και ο Κουτρουμπέλης);

Για τη ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!! Λες και ο Βόβολης είπε ότι όποιος φοράει μάσκα τα παθαίνει όλα αυτά που λέει 100%. Μετά βεβαιότητας.

Το “μπορεί” να προκαλέσει παθήσεις και η έρευνα για τη “συχνότητα” (δηλαδή συμβαίνει αλλά ψάχνουμε να βρούμε πόσο συχνά), είναι το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Ξανά η ίδια αντιμετώπιση των αναγνωστών από τον Κουτρουμπέλη ως ηλιθίων.

4ον) “Μετά από την παραπάνω προβληματική τοποθέτηση του Δρ. Βόβολη, η Δρ. Παγώνη απάντησε πως η επιστημονική άποψη βάσει μελετών έχει αναφερθεί από την Πνευμολογική Εταιρία, την Ομοσπονδία Παιδιάτρων Ελευθεροεπαγγελματιών και την Παιδιατρική Εταιρία, που κάνουν σαφές ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά από τη χρήση της μάσκας. Αναφέρει και σχετική μελέτη (από την περιγραφή υποθέτουμε την εξής) που επιβεβαίωσε ότι τόσο σε περιβάλλον αίθουσας όσο και άσκησης, οι μάσκες είναι ασφαλείς για τα παιδιά”.

Προσέξτε:

Ο Κουτρουμπέλης αναφέρεται στις ανακοινώσεις όλων αυτών των εταιρειών για την άποψή τους βάσει ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ “μελετών”, και παραπέμπει στη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ “μελέτη” που επικαλέστηκε η Ματίνα Παγώνη.

Είναι αυτή η μελέτη, σε δύο σχολεία της Σιγκαπούρης (…), που η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών είπε ότι δημοσιεύτηκε πριν “τέσσερις μέρες”, για να αποδείξει δηλαδή ότι με την ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ αυτή μελέτη, η επισημονική κοινότητα γνωρίζει ΠΛΕΟΝ ότι η μάσκα είναι παντελώς ακίνδυνη για τα παιδιά.

Πέραν του βαθμού “αξιοπιστίας” της μελέτης αυτής σε δύο σχολεία στη Σιγκαπούρη, το φοβερό είναι ότι η μελέτη αυτή ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ “ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ”, όπως ΨΕΥΔΩΣ είπε στο δελτίο του ΑΝΤ1 η Παγώνη, αλλά ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ !!! Την μπέρδεψε με την εγκυμοσύνη;;; Γέννησε η μελέτη τα συμπεράσματά της εννέα μήνες μετά;

12 Δεκεμβρίου 2019 δημοσιεύτηκε!!

[Πηγή Κουτρουμπέλη: https://www.nature.com/articles/s41598-019-55451-w]

Ο Κουτρουμπέλης βάζει μεν το link στο αρθράκι του (για να ενισχύσει την “αξιοπιστία” του με σωρεία “πηγών” στην αγγλική γλώσσα), πλην όμως ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ θα κάνουν το κλικ που θέλει να το αποφύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Γιατί κάνοντας κλικ και βλέποντας το κείμενο, διαπιστώνεις ότι η μελέτη δημοσιεύτηκε εννέα μήνες πριν και ότι η Παγώνη έλεγε ψέματα, επικαλούμενη τη “μελέτη” της Σιγκαπούρης ως πρόσφατη (“πριν από τέσσερις μέρες”). Και ο Κουτρουμπέλης ξεδιάντροπα καλύπτει και ενισχύει το τεράστιο αυτό ψέμα.

Γι αυτό, Κουτρουμπέλη, αντί να ανεβάζεις ψεύδη και συκοφαντίες, καλό θα ήταν να προετοιμάζεις την υπεράσπισή σου. Όχι μόνο γι αυτό εδώ. Αλλά και για τη δική μου συκοφάντηση, όταν έγραφες ότι και εγώ παραπληροφορούσα τον κόσμο γι αυτά που είπε ο Κικίλιας για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, παραποιώντας αυτά που είπε και βγάζοντας την ανάρτησή μου ψευδή με βάση τα παραποιημένα από σένα λόγια του Κικίλια.

Στο link της Πνευμολογικής Εταιρείας η μόνη αναφορά που διαβάζει κανείς για την επικινδυνότητα ή μη της χρήσης μάσκας από τα παιδιά είναι:

-Μπορεί η χρήση της μάσκας να προκαλέσει δυσκολία στην αναπνοή ή να επηρεάσει την ανάπτυξη των πνευμόνων του παιδιού;

-Όχι, δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα μέχρι σήμερα που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.

ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ !

Και στο link της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας διαβάζουμε:

2) Η χρήση της μάσκας δημιουργεί πρόβλημα στην αναπνοή:

ΟΧΙ. Ακόμη και όταν παίζει ή τρέχει το παιδί στο διάλλειμα. Εξαιρείται η περίπτωση της έντονης γυμναστικής άσκησης (τότε όμως πρέπει να τηρούνται μεγάλες αποστάσεις) ή περιπτώσεις ύπαρξης χρόνιου σοβαρού αναπνευστικού προβλήματος, συνήθως κληρονομικού.

3) Η μάσκα παρεμβαίνει στην ανάπτυξη των πνευμόνων;

ΟΧΙ. Σε άτομα που χρησιμοποιούν μάσκα για μακρύ χρονικό διάστημα δεν έχει βρεθεί καμία ένδειξη ότι επηρεάζει την ανάπτυξη των πνευμόνων. Βλάβες στο πνευμονικό παρέγχυμα δημιουργούνται κυρίως από λοιμώξεις, που η μάσκα προστατεύει.

4) Μπορεί η μάσκα να εξασθενήσει το αμυντικό (ανοσολογικό) σύστημα του παιδιού;

OXI. Η μάσκα δεν έχει καμία επίδραση στο αμυντικό σύστημα, αντίθετα το προστατεύει.

ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ!

Και ενώ αποδεδειγμένα για τον Κουτρουμπέλη η Ματίνα Παγώνη ψευδώς αναφέρθηκε σε μελέτες που δήθεν επικαλέστηκαν οι δύο αυτές εταιρείες, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ τους αναγνώστες, βεβαιώνοντας εν γνώσει του ψευδώς ότι αυτές επικαλέστηκαν μελέτες, τις οποίες υποτίθεται θα βρίσκαμε στα links.

ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ!

Γι αυτό η Παγώνη προσπάθησε να καλύψει την ανυπαρξία μελετών με την γελοία “μελέτη” της Σιγκαπούρης, λέγοντας ψέματα μάλιστα ότι αυτή δήθεν δημοσιεύτηκε προ τεσσάρων ημερών ενώ είχει δημοσιευτεί προ εννέα μηνών, αλλά είχε τόση μεγάλη αξιοπιστία που την είχαν πετάξει στα σκουπίδια από τον Δεκέμβριο του 2019 που δημοσιεύτηκε.

Μπορείς, Κουτρουμπέλη, να προετοιμάσεις την υπεράσπισή σου μαζί με τον φίλο σου τον απόφοιτο της Νομικής, τον Περδικόπουλο, για τις συκοφαντίες του σε βάρος μου για τον νόμο 4682.

Οι μέρες σας στο διαδίκτυο είναι μετρημένες.

Στα δικαστήρια πολλές.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>