«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κυβέρνηση της Μέρκελ προετοιμάζει γέφυρα πτήσης για εμπρηστές της Μόρια. Επιτυχής ο εκβιασμός των μεταναστών!

222074861

Στέφαν Σούμπερτ

Εάν χρειαζόταν απόδειξη, το CDU υπό την Άνγκελα Μέρκελ έχει εξελιχθεί σε ένα κόμμα μόνιμων νομικών παραβιάσεων. Το μεσημέρι, ανακοίνωσε σήμερα το περιοδικό σπίτι του πρόσφυγα Καγκελάριος η επόμενη παράβαση του νόμου, «η Μέρκελ θέλει περισσότερους πρόσφυγες από Μοριά ρεκόρ», υπότιτλο Bild.de . Η βία, ο εμπρησμός και ο εκβιασμός, που δεν συνοδεύονται κατά λάθος από μια ευρεία, πράσινη εκστρατεία μέσων μαζικής ενημέρωσης που φτάνει βαθιά στο ριζοσπαστικό αριστερό περιβάλλον, εξασφαλίζουν έτσι πρόσθετη μετανάστευση που είναι αντίθετη με το σύνταγμα και ξένη προς τον πολιτισμό.

 Πρώτα ρίχνουμε μια ματιά στην Ενότητα 306β του Ποινικού Κώδικα “Ιδιαίτερα σοβαρός ο εμπρησμός”, ο οποίος λέει :

»(1) Οποιοσδήποτε προκαλεί σοβαρή βλάβη στην υγεία άλλου ατόμου ή βλάβη στην υγεία μεγάλου αριθμού ατόμων μέσω εμπρησμού σύμφωνα με το άρθρο 306 ή το άρθρο 306α τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.

(2) Πρέπει να αναγνωριστεί ποινή στέρησις της ελευθερίας τουλάχιστον πέντε ετών εάν ο δράστης στις περιπτώσεις του άρθρου 306α

  1. βάζει άλλο άτομο σε κίνδυνο θανάτου από την πράξη,

  2. ενεργεί με την πρόθεση να διευκολύνει ή να αποκρύψει άλλο έγκλημα, ή

  3. εμπόδισε την κατάσβεση της φωτιάς και εμπόδισε ή την έκανε πιο δύσκολη. “

Και αυτό ακριβώς βλέπουμε στη Μοριά για μέρες.

Οι βίαιοι μετανάστες βρίσκονται πίσω από τις πολλές εμπρηστικές επιθέσεις με την ενεργή βοήθεια γερμανικών αντιφασιστικών ΜΚΟ (σύμφωνα με αναφορές μαρτύρων).

Οι πρώτοι πυροσβέστες που έφτασαν δεν τους βοήθησαν οι μετανάστες να σβήσουν τη φωτιά, αλλά πέταξαν με πέτρες και κορμούς και επιτέθηκαν.

Μια άλλη ένδειξη ότι ολόκληρο το στρατόπεδο είχε ενημερωθεί για τον εμπρησμό εκ των προτέρων είναι η συμπεριφορά των ίδιων των κατοίκων του στρατοπέδου.

Κανείς δεν εμπόδισε τους εμπρηστές, κανείς δεν προσπάθησε να σβήσει τις πρώτες φωτιές με απλά μέσα.

Αντ ‘αυτού, βλέπει στις τηλεοπτικές εικόνες πώς οι μετανάστες εγκαταλείπουν την περιοχή με τάξη και μερικές φορές με συσκευασμένες βαλίτσες .

Η δομή του πληθυσμού της Γερμανίας αναδιαμορφώνεται ουσιαστικά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση

Σύμφωνα με το statista.com , περισσότερες από 1,8 εκατομμύρια αιτήσεις ασύλου υποβλήθηκαν στη Γερμανία μεταξύ 2015 και Αυγούστου 2020.

Ωστόσο, αυτά τα επίσημα στοιχεία αντικατοπτρίζουν μόνο μέρος των μεταναστευτικών στοιχείων τα τελευταία χρόνια. Οικογενειακή επανένωση μετά την έκδοση θεώρησης, οικογενειακή επανένωση με επικουρική προστασία, προγράμματα επανεγκατάστασης της ΕΕ και του ΟΗΕ (επανεγκατάσταση), καθώς και αιτήσεις παρακολούθησης απλώς δεν καταγράφονται πλέον στα στατιστικά στοιχεία για το άσυλο με εντολή της κυβέρνησης.

Μόνο το 2018, κατόπιν αιτήματος του συγγραφέα, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών έπρεπε να παραδεχτεί ότι 65.900 μετανάστες δεν εμφανίστηκαν στα επίσημα στατιστικά στοιχεία για το άσυλο λόγω αυτής της χειραγώγησης. Επιπλέον, υπάρχουν περίπου 323.000 αιτούντες άσυλο στους οποίους χορηγήθηκε «βίζα για οικογενειακή επανένωση» από το Γερμανικό Γραφείο Εξωτερικών. Επιπλέον, για το έτος 2017, για παράδειγμα, υπήρχαν πάνω από 36.039 παλαιές και επόμενες συμμετοχές και 21.170 σε προγράμματα επανεγκατάστασης ΕΕ και ΟΗΕ.

Οι μετανάστες που αναφέρονται εδώ και μετανάστευσαν υπό την κατάχρηση του δικαιώματος ασύλου στο Βασικό Νόμο, μέσω της ενεργού βοήθειας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, είναι 445 609 άτομα. Έτσι, η πραγματική μετανάστευση ασύλου είναι πιθανό να έχει υπερβεί τα 2.250.000 από το 2015 μόνο. Και αυτά τα στοιχεία δεν είναι καθόλου πλήρη, καθώς τα πλήρη δεδομένα για τα άλλα χρόνια δεν έχουν δημοσιευτεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Συνολικά, η ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση ήταν περίπου 2,5 εκατομμύρια από τα σύνορα που άνοιξαν το 2015. Η μετανάστευση της φτώχειας από την Ανατολική Ευρώπη, μέσω της πύλης για την ελεύθερη κυκλοφορία της ΕΕ, ιδίως μέσω των φυλών Σίντι και Ρομά από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, δεν περιλαμβάνονται εδώ. Η πλειονότητα των μεταναστεύσεων, από τα 2,5 εκατομμύρια μετανάστες, είναι άνδρες, μουσουλμάνοι, κακώς μορφωμένοι και έχουν εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας. Τα στοιχεία από τα αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία της BKA «Έγκλημα στο πλαίσιο της μετανάστευσης» δείχνουν 1,3 εκατομμύρια εγκλήματα από πρόσφυγες κατά τα έτη 2015-2019, καθώς και 2.645 ισλαμιστικές τρομοκρατικές διαδικασίες ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα κατά την ίδια περίοδο .

Αντί της βίας των μεταναστών, το κράτος καταπολεμά τους επικριτές αυτών των συνθηκών

Μετά τον ατιμώρητο σεξ στην Κολωνία, οι επιθέσεις εναντίον γυναικών αυξήθηκαν σε όλα τα μέρη της δημοκρατίας. Έκτοτε, οι πόλεις Φράιμπουργκ, Καντέλ και Φλένσμπουργκ υπερασπίζονται τους βάρβαρους δολοφονίες νεαρών γυναικών από πρόσφυγες. Είναι κορίτσια όπως η 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής Μαρία Λ., Η 15χρονη Μία και η 17χρονη Μιρέλ, οι οποίες δολοφονήθηκαν από Αφγανούς μετανάστες των οποίων οι αιτήσεις ασύλου απορρίφθηκαν.

Όποιος διαβάζει τις λεπτομέρειες του εγκλήματος που διαπράχθηκε από τον Αφγανό δολοφόνο σεξ από το Φράιμπουργκ, Χουσεΐν Κ., Είναι συγκλονισμένος από τρόμο. Το σώμα της 19χρονης Μαρίας έδειξε ενδείξεις πολλαπλού βιασμού και ο Χουσεΐν Κ. Προκάλεσε δαγκώματα στο πρόσωπο, το στήθος και την κάτω κοιλιακή χώρα. Έπνιξε τη νεαρή γυναίκα σε ασυνείδητο και στη συνέχεια έβαλε το πρόσωπό της κάτω στο νερό του Dreisam για να πεθάνει. Οι στεφανιαίοι διαπίστωσαν ότι το μαρτύριο και η αγωνία του 19χρονου διήρκεσε πάνω από μία ώρα. Όταν ο Χουσεΐν Κ. Ανακρίθηκε από την αστυνομία με την ευκαιρία μιας προηγούμενης απόπειρας δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας, ο Αφγανός δήλωσε: «Ήταν μόνο μία γυναίκα».

Σύμφωνα με το Spiegel.de , τα τρία τέταρτα των μεταναστών Moria (77 τοις εκατό) είναι Αφγανοί. Οι ριζοσπαστικοί μετανάστες στη Μόρια προσπαθούν να εμποδίσουν άλλους να μετακινηθούν στο νέο στρατόπεδο.

Μια ματιά στον χάρτη είναι αρκετή για να δείτε ότι κανένας από αυτούς τους Αφγανούς δεν έχει δικαίωμα σε (περαιτέρω) διαδικασία ασύλου σύμφωνα με Άρθρο 16α του βασικού νόμου στη Γερμανία. Αυτό που σημαίνει ένα επιπλέον κύμα ανδρών από το Αφγανιστάν για την κατάσταση της ασφάλειας στη Γερμανία καθίσταται σαφές όχι μόνο από τις περιγραφόμενες δολοφονίες κοριτσιών, αλλά και από τις τρέχουσες πράξεις βίας στη Λέσβο από οργανωμένες συμμορίες μεταναστών.

Ο επικεφαλής του BND προβλέπει μεταναστευτική πίεση “πάνω από ένα δισεκατομμύριο άτομα”

Η Ευρώπη και η Γερμανία βρίσκονται στα πρόθυρα της έναρξης μαζικών μεταναστευτικών εποχών. Και αν κοιτάξετε την έκρηξη του πληθυσμού στην Αφρική και αναλύσετε τις συνθήκες στο βαρέλι σκόνης στη Μέση Ανατολή, θα δείτε ότι η προσφυγική κρίση δεν θα τελειώσει ποτέ. Τα λεπτομερή δεδομένα και αναλύσεις μπορούν να βρεθούν στο μπεστ σέλερ Spiegel Die Destabilisierung Deutschlands .

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ηγέτης του BND Kahl είναι ένας από τους καλύτερα ενημερωμένους εμπειρογνώμονες ασφαλείας σε αυτήν τη χώρα. Αρχεία και μυστικά σενάρια τρέχουν στο γραφείο του που σίγουρα θα κρατούσε τον μέσο πολίτη ξύπνιο. Το πιο αξιοσημείωτο είναι η σαφήνεια των επόμενων λέξεων του. Ο Μπρούνο Καχλ δεν θέτει τέλος στον υψηλό αριθμό προσφύγων, όπως συμβαίνει με το πολιτικό Βερολίνο, αλλά αντίθετα, σε ομιλία του το αφεντικό του BND προβλέπει την αύξηση της μεταναστευτικής πίεσης με “πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους”, ο οποίος έχει “λογικό λόγο” θα έπρεπε να ξεκινήσει στο μέλλον.

Πρέπει να το χωνέψεις πρώτα – «πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι», είπε ο Πρόεδρος του BND. Μέχρι τώρα, έχετε αναγνωριστεί από το mainstream ως υποστηρικτής των θεωριών συνωμοσίας, εάν χρησιμοποιούσατε τυχαία λέξεις όπως μάζα, κύματα ή χιονοστιβάδες σε σχέση με τη μετανάστευση … “πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι”.

Δεδομένου ότι ο συγγραφέας δεν μπόρεσε να το βρει αυτό στο προσωπικό του αρχείο, έκανα αυθόρμητη κλήση στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών, όπου μια φιλική γυναίκα με ενημέρωσε – μετά από διαβούλευση με το τμήμα – ότι η αντίστοιχη ομιλία του Δρ. Το φαλακρό δεν δίνεται πλέον. Όταν ρώτησα εάν η ομιλία από το 2017 δεν θεωρείται πλέον πολιτικά σωστή το 2020, έλαβα μόνο ένα θυμωμένο σχόλιο.

Η κυβέρνηση της Μέρκελ άφησε τη Γερμανία να εκφυλιστεί σε ένα ανυπεράσπιστο, εύκολο θύμα σε όλους τους τομείς. Ανεξάρτητα από το αν αυτά αφορούν αξιώσεις από την ΕΕ ή τώρα μέσω εγκληματικών συμμοριών Αφγανών μεταναστών από τη Μόρια. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υποχωρεί σε οποιαδήποτε πίεση. Τα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης παίζουν ένα πολύ θαυμάσιο παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αν οι ARD και ZDF, που αγοράστηκαν με 9 δισεκατομμύρια ετήσια τέλη, ή από διαμορφωτές γνώμης από το Spiegel und Zeit , κανένα από αυτά δεν έχει τίποτα κοινό με τη δημοσιογραφία. Το μόνο δύσκολο είναι να επιβάλλετε τη δική σας αριστερή-πράσινη ατζέντα.

Αυστριακή πολιτική για τους πρόσφυγες
Εν συντομία για τους μετανάστες Moria: “Δεν θα ακολουθήσω το γερμανικό μονοπάτι”
15. Σεπτέμβριος 2020
ΒΙΕΝΝΗ. Ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Sebastian Kurz (ÖVP) απέρριψε την κριτική της Angela Merkel (CDU) για την άρνησή του να δεχτεί πρόσφυγες από τη Μόρια. “Δεν θα ακολουθήσουμε τη γερμανική διαδρομή εδώ”, είπε την Τρίτη, σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA. “Υποθέτω επίσης ότι πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες δεν θα ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι λαμβάνοντας μεγάλο αριθμό προσφύγων από την Ελλάδα”.
Ταυτόχρονα, ο Kurz υπενθύμισε ότι η Αυστρία είχε δεχθεί «πολύ, πολύ μεγάλο αριθμό» μεταναστών τα τελευταία χρόνια. Η χώρα του είναι η τρίτη που πλήττεται περισσότερο από τη ροή ανθρώπων στην ΕΕ. Ο 34χρονος πολιτικός επεσήμανε ότι φέτος 3.700 παιδιά και νέοι είχαν λάβει προστασία στην αλπική δημοκρατία. Επομένως, αυτά πρέπει πρώτα να ενσωματωθούν αντί να «λαμβάνουν συνεχώς νέα».
Το AFD προειδοποιεί για “ένα θανατηφόρο σήμα”
Ήδη το Σάββατο, ο Kurz είχε υπογραμμίσει σε ένα μήνυμα βίντεο με σκοπό να απαιτήσει την είσοδο άλλου πρόσφυγα: «Εάν παραδοθούμε τώρα σε αυτήν την πίεση, διακινδυνεύουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη με το 2015.» Αντί της συμβολικής πολιτικής, απαιτείται οικονομική προοπτική για την Αφρική και αποτελεσματική προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>