«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Αυτός είναι πρωθυπουργός????? Έχει κανείς αντίρρηση;;;;;; Έκοψε το αποφασίζουμε και κράτησε το διατάζω!!!!!!

Εταιρία φίλου του Μητσοτάκη, ανέλαβε να φτιάξει τις μάσκες

Ο Άδωνις είχε πει ότι δε φτάνει μια μάσκα την ημέρα

.. χρειάζονται τουλάχιστον τρεις…του το είπαν οι ειδικοι

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Εταιρία φίλου του Μητσοτάκη, ανέλαβε να φτιάξει τις μάσκες

Σε γνωστό επιχειρηματία, φίλο του Κυριάκου Μητσοτάκη με δραστηριότητα στην παραγωγή αλουμινίων, ανέθεσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος τη παρασκευή των μασκών που μοιράστηκαν σήμερα Δευτέρα στους μαθητές των σχολείων.

Τελευταία στιγμή και με φαστ τρακ διαδικασίες διατέθηκαν όπως αποδεικνύεται μέσω της ΚΕΔΕ πάνω από 6 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία των μασκών που μοιράστηκαν στα σχολεία της χώρας. Πέρα από το τραγελαφικό του πράγματος -αφού φάνηκε πως οι διαστάσεις των μασκών ήταν λάθος- και αυτή η υπόθεση αποπνέει οσμή σκανδάλου. Κι αυτό διότι όπως φαίνεται μεγάλο μέρος των χρημάτων για την παραγωγή μασκών διατέθηκε στην εταιρία αλουμινίου Exalco, του –κατά πολλά δημοσιεύματα- φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, αλλά και προσωπικά του πρωθυπουργού, Γιάννη Καντώνια.

Μετά τις παλινωδίες της κυβέρνησης για το πώς οι μαθητές θα προμηθεύονταν τις μάσκες εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε ότι αυτές θα διατεθούν από το κράτος, μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Με συνοπτικές διαδικασίες η ΚΕΔΕ αποφάσισε στις 7 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μόλις την περασμένη εβδομάδα, να αναθέσει την παρασκευή μέρους των μασκών σε τρεις εταιρίες. Ανάμεσα σε αυτές και η Exalco ΑΕ Βιομηχανία Αλουμινίου, η οποία ανέλαβε να παρασκευάσει πάνω από 300.000 μάσκες αντί ενός 1,12 ευρώ για κάθε μία από αυτές. Οι άλλες δύο εταιρίες είναι οι «ΜΠΛΙΟΥΜΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ» και «ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η ανάθεση στην εταιρία του πρωθυπουργικού φίλου και τις άλλες δύο εταιρίες έγινε κατόπιν αποχώρησης της Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΕ η οποία είναι συμφερόντων του Χρήστου Χούμπαυλη ο οποίος εκπροσωπεί στην Ελλάδα τη γαλλική βιομηχανία Dassault, που κατασκευάζει τα αεροσκάφη Rafale. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΕ έκανε πίσω για να μη δημιουργηθεί θόρυβος, λόγω της εμπλοκής της στην αγορά των γαλλικών αεροσκαφών. Έτσι, έφτασε να αναλάβει μέρος της παρασκευής των μασκών η εταιρία Exalco.

Τα ερωτηματικά και η φιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πέρα από το γεγονός ότι διατέθηκαν τόσα χρήματα των Ελλήνων πολιτών για την δημιουργία μασκών οι οποίες στην καλύτερη περίπτωση προκαλούν γέλιο και στη χειρότερη αποτελούν μια ακόμη απόδειξη της ροπής που εμφανίζει η κυβέρνηση προς την εξυπηρέτηση φίλων, ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι μια εταιρία αλουμινίου, με άσχετο δηλαδή αντικείμενο, ανέλαβε να παρασκευάσει τις μάσκες.

Φαίνεται ωστόσο πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού η εταιρία Exalco, ανήκει στον καλό φίλο του πρωθυπουργό Γιάννη Καντώνια, γεγονός κάθε άλλο παρά κρυφό. Άλλωστε μπορεί κανείς να βρει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Καντώνιας έχει εκμεταλλευτεί τη φιλία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να του περάσει σε πρώτο πρόσωπο τα μηνύματα του επιχειρηματικού κόσμου για τη στήριξη της παραγωγικότητας της χώρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε εξάλλου τις εγκαταστάσεις της Exalco τον Μάιο του 2019. Εκεί τον υποδέχτηκε ο καλός του φίλος Γιάννης Καντώνιας, ενώ ο πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι «η κυβέρνηση της ΝΔ να διευκολύνει με την πολιτική της όλες τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην χώρα μας».

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός φαίνεται πως αυτή του θέση τη στηρίζει, ιδίως όταν πρόκειται για καλούς φίλους του. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που το Documento αποκάλυπτε, ότι η κυβέρνηση είχε αναθέσει προ μηνών τη παρασκευή μασκών, σε εργοστάσιο του επίσης φίλου του επιχειρηματίας Αχιλλέα Νταβέλη. Μέχρι τότε, ο Νταβέλης δεν παρήγαγε μάσκες, ξεκίνησε όμως να το κάνει μεσούσης της κρίσης του κορονοϊού. Η επιχειρηματική αυτή απόφαση εμφανίστηκε μαγικά ταυτόσημη με τη σωτηρία της χώρας, ενώ sites και κανάλια, άρχισαν προωθούν προκλητικά την συγκεκριμένη επιχειρηματική ενέργεια.

…….

Πηγή

Documento – Εταιρία αλουμινίου, κολλητού φίλου του Μητσοτάκη, ανέλαβε να φτιάξει τις μάσκες «σκόιλ ελικικού»

https://www.documentonews.gr/article/etairia-aloyminioy-kollhtoy-filoy-toy-mhtsotakh-anelabe-na-ftiaxei-tis-maskes-skoil-elikikoy

Σχετικά

1. Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. της 7ης Σεπτεμβρίου 2020

https://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2020/09/2.pdf

2. Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. της 3ης Σεπτεμβρίου 2020

https://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2020/09/1.pdf

3. ΚΕΔΕ -Μάσκες: Υπονοούμενα για συγκεκριμένες εταιρείες -Παπαστεργίου: «Δεν τα παίρνουμε!»

https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/kede-maskes-yponooymena-gia-sygkekrimenes-etaireies-papastergioy-den-ta-pairnoyme/

4. Μάσκες -Σχολεία: Σε 13 εταιρείες τα 6,1 εκατ. -Σε μία τα μισά (απόφαση)

https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/maskes-scholeia-se-13-etaireies-ta-6-1-ekat-se-mia-ta-misa-apofasi/

5. ΚΕΔΕ: Παραλίγο μάσκες… Rafale στα σχολεία –Τελικά θα είναι EXALCO (έγγραφα)

https://www.aftodioikisi.gr/paideia/kede-paraligo-maskes-rafale-sta-scholeia-telika-tha-einai-exalco-eggrafa/

ΕΙΚΟΝΑ

Το μέγεθος θα κοιτάμε τώρα ή να βοηθήσουμε τον επιχειρηματία που μας στήριξε?