«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο καθένας και όλοι μαζί ήρθε η ώρα που δεν θα έχει επιστροφή, αν το πάρουμε χαβαλέδικα και ανεύθυνα όπως μέχρι σήμερα!

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ακούς, βλέπεις, κρήνης σε πρώτη βάση,  αμέσως ψάχνεις, ερευνάς, κάνεις διασταύρωση, είναι αλήθεια όλα αυτά και αν ΝΑΙ τι θα κάνεις-κανουμε;;;; Να είσαι για ένα σίγουρος 100% ότι ο χρόνος του… θα δούμε τελείωσε ανεπιστρεπτί. Εδώ και τάρα αποφασίζεις αν θα συμμετέχεις στον πανανθρώπινο αγώνα, ή αυτοκτονείς με την αδιαφορία σου. Έχω πολλά βίντεο, αλλά αυτά είναι άμεσα στην επικαιρότητα. Με έσπρωξε λίγο ο φίλος μου ο Στελιος Σμυρλής , πατριώτης που κάνει τον αγώνα του μαζί μας!!!

Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα.

Η Εξωθεσμική Κυβέρνηση με εννέα (προς στιγμή) εξωθεσμικές Επιτροπές είναι καθ’ οδόν

Αν στιγμιαία λειτουργήσει ο θεσμός της Δικαιοσύνης η Πατρίς μπορεί να σωθεί.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

 Στέργιος Σμυρλής

  ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 ΜΕ ΘΕΜΑ COVID 19

Αγαπητέ κύριε Τσακίρη,

Αντιπαρερχόμενος τα διαλαμβανόμενα στο μήνυμά σας και κατανοώντας το άγχος σας γιά την επιτυχία του εν όψει συνεδρίου , πιστεύω ότι υπηρετούμε διαφορετικούς κόσμους, αφού τα πάντα εξαρτώνται από τις προτεραιότητες που έχει δώσει ο καθ’ ένας μας στην ζωή του.

Αυτές οι προτεραιότητες διαμορφώνονται μέσα σου από το οικογενειακό περιβάλλον, από την ειδική και γενική  μόρφωση που έχεις λάβει, από το DNA σου, την αρετή, την τόλμη που έχει έκαστος  εξ ημών αναπτύξει κλπ.

Εμείς όμως είχαμε την τύχη να έχουμε χρόνια υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις και η φιλοπατρία για την Ελλάδα του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού δεσπόζει της ψυχής μας. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μπολιασθεί με την Πατρίδα

Αν πιστεύετε αυτά που γράφετε, έχει καλώς. Το γεγονός όμως ότι για δεύτερη φορά δέχομαι προσωπική επίθεση από εσάς με προβληματίζει.

  Kύριε Τσακίρη χρειάζεται να διαβάσετε σε βάθος τι μας ετοιμάζουν. Τόσο πολύ εμπιστοσύνη έχετε στους Κυβερνώντες και στην Cabal;

Σήμερα η Πατρίδα μας είναι καταχρεωμένη, είναι διαλυμένη, δεν παράγει τίποτε, έχει 4 εκατομμύρια αλλόθρησκους μεταξύ των οποίων πολλοί δολοφόνοι Ισλαμιστές, τα νησιά μας είναι σε κίνδυνο, το μέλλον των παιδιών μας αβέβαιο, τα ΜΜΕ ξεπουλημένα και οι θεσμοί ανύπαρκτοι.

Ένα εύλογο ερώτημα και για τους δύο μας είναι: Ποίος από τους δύο μας ωφελείται (υπό τη στενή του όρου έννοια) από το μήνυμα που στείλατε; Οπωσδήποτε όχι εγώ, γιατί τα βάζω με το σύστημα.

Εσείς πιστεύετε ότι ως δια μαγείας οι κρατούντες εγένοντο φιλεύσπλαχνοι; Γνωρίζετε πόσες αυτοκτονίες, δολοφονίες , ψυχολογικές απώλειες έχουμε σαν χώρα;

 Γνωρίζετε ότι έχουμε τρομοκρατία στο υγειονομικό προσωπικό και όχι μόνο;

  Είναι ευχαριστημένος κανείς από την ενημέρωση που μας γίνεται; Ακούσαμε κάτι για τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κόσμου στις Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες; Γιατί ο Πρωθυπουργός δίδει χρήματα στα ΜΜΕ;

   Τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από αυτόν τον ιό. Τον κόλλησα από τον εγγονό μου και τον ξεπέρασα όρθιος. Αυτοί που φεύγουν από τη ζωή έχουν κατά κανόνα κλονισμένη υγεία και αυτοί πρέπει να προφυλάσσονται, όπως συνήθως γίνεται.

 Θεωρώντας όλα τα παιδιά Έθνους μας παιδιά μας, γι’ αυτά προσπαθούμε και αυτά θέλουμε να σώσουμε. Μη τα φοβίζετε, μη τα κάνετε στρατιωτάκια της Νέας Τάξης.

Κύριε Τσακίρη τα παιδιά μας δεν πρέπει να κάνουν κανένα εμβόλιο. Όλος αυτός ο ντόρος είναι για να γίνει το ΕΜΒΟΛΙΟ και αυτή τη φορά γίνεται δευτερευόντως για τα χρήματα……

 Ο Πρωθυπουργός ενέκρινε την συγκρότηση επιτροπής για τη μελέτη της μείωσης του πληθυσμού. Επικεφαλής ετέθη ο Ακαδημαϊκός κ. Ζερεφός που τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ για το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής μαζί με τον ΑΛ Γκορ, πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Δεν θα ήταν πιο σωστό να συγκροτήσουμε μία εξωθεσμική επιτροπή για να μελετήσουμε πώς θα αυξήσουμε τον πληθυσμό μας και να επαναπατρίσουμε τα παιδιά μας.

Χρειάζομαι πολύ χρόνο για να σας εξηγήσω και θα έπρεπε, γιατί όλα τα παραπάνω αλληλοσχετίζονται.

 Παρακαλώ διαβάστε το παρακάτω που βέβαια είναι για προχωρημένους.

 Αν δεν το καταλάβετε θα περιμένετε όταν θα σας στείλω πάνω από εκατό σημαντικά μηνύματα που θα αποδεικνύουν ότι όλο αυτό το Παραμύθι εγένετο για να αρπάξουμε το Εμβόλιο του ευγονιστή Bill Gates.

 Ένα κάλεσμα αφύπνισης του Κόσμου

Κύριοι επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο, για τις οικογένειές σας , για τον εαυτό σας.

 ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, Είστε άρρωστοι ψυχικά και χρειάζεστε επειγόντως θεραπεία ή καλύτερα ψυχρολουσία.

 Μεγάλοι άνθρωποι είστε, κινδυνεύετε περισσότερο από κάθε άλλον, σοβαρευτείτε. Αφήστε τις φαιδρότητες.

Αγαπητέ Ανδρέα,

Η συνέντευξη πού έδωσες ήταν καταπληκτική.

Όπως γνωρίζεις έχουμε συλλέξει όλο το υλικό που χρειάζεται για να αποδειχθεί ότι ο ιός ήταν ειδικού σκοπού και ότι με τον εμβολιασμό θ΄άρχιζε η ποδηγέτηση της ανθρωπότητας.

 Θα ήταν σημαντικό να ακουσθεί ποίος είναι ο απώτερος σκοπός του εμβολίου για το οποίο η Cabal κόπτεται, καθώς και ποίος ο ρόλος της επιτροπής για τη μείωση του πληθυσμού στην οποία ο κ. Ζερεφός προΐσταται.

Υπόψη ότι το εμβόλιο επρόκειτο να συναρτηθεί με το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής που σημαίνει ότι το εμβόλιο θα επαναλαμβάνεται τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η χρήση του 5G είναι το απάρτιο με το οποίο συμπληρώνεται το σύστημα ελέγχου της ανθρωπότητας.

Θα πρέπει τέλος ο θεσμός των εξωκοινοβουλευτικών επιτροπών να λειτουργήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ. Οι μέχρι τούδε εξωκοινοβουλευτικές επιτροπές υπολογίζονται σε εννέα. Για την Ελλάδα θα πρέπει τέλος να λειτουργήσει μία εξωκοινοβουλευτική κυβέρνηση γιατί η παρούσα κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι για τα μπάζα

Για την Γραμματεία της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛ.ΛΑ.Σ

Στέργιος Σμυρλής

Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα.

Η Εξωθεσμική Κυβέρνηση με εννέα (προς στιγμή) εξωθεσμικές Επιτροπές είναι καθ’ οδόν

Αν στιγμιαία λειτουργήσει ο θεσμός της Δικαιοσύνης η Πατρίς μπορεί να σωθεί.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

 Στέργιος Σμυρλής


Έτσι γίνεται η μάσκα στα παιδάκια, τα συμπεράσματα περί μολύνσεων δικά σας;
ΜΑΣΚΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΣΚΑ.jpg

Αυτή είναι η μάσκα ΕΙΝΑΙ ενός παιδιού μετά από τρεις ώρες χρήσης. Αν είσαι ΥΠΕΡ της μάσκας ρίξε μια ματιά σε αυτό. Το παιδί σας πρόκειται να αρρωστήσει πολύ σύντομα και δεν θα είναι με το COVID. Θα είναι Pleurisy. Είναι αηδιαστικά λύματα της ιογενής και βακτηριακής μόλυνσης. Ειδικά μετά από ώρες που του τα φοράω και ειδικά ανάμεσα στα παιδιά. Έγινε καμία έρευνα, ή εκτίμηση κινδύνου για αυτό, αν ναι που είναι;;; Οι γονείς έχουν όλη την ΕΥΘΥΝΗ για ότι συμβεί στα παιδιά τους. Και όταν βρεθεί και εισαγγελέας αληθινός θα στείλει και τα πουλημένα δολοφονικά ρεμάλια στην φυλακή!

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>