«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Το «μυστικό όπλο» του Τραμπ αποκάλυψε: Η Δέκατη τέταρτη τροπολογία επιτρέπει στον Πρόεδρο να αφαιρέσει τις ψηφοφορίες του Electoral College από κράτη που υποστηρίζουν τη λογοκρισία εναντίον των ψηφοφόρων. 

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!

Επιτρέπει μαζικές συλλήψεις δημάρχων, κυβερνητών και δικαστών που υποστηρίζουν το BLM

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Natural News ) Τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 είναι ήδη κλειδωμένα: Ο Trump κερδίζει και συνεχίζει να διαλύσει το διεφθαρμένο, εγκληματικό Δημοκρατικό κόμμα που προσπάθησε (και απέτυχε) να καταστρέψει την Αμερική και να την αντικαταστήσει με ένα κομμουνιστικό καθεστώς αριστεράς αυταρχικοί τύραννοι.

Πώς το επιτυγχάνει ο Τραμπ;

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει ένα «μυστικό όπλο» για το οποίο μιλώ εδώ και αρκετούς μήνες στο podcasts Health Ranger Report στο Brighteon.com . Μέχρι πρόσφατα, δεν ήξερα την ακριβή φύση του μυστικού όπλου, αλλά μου είπαν από εξαιρετικά αξιόπιστες πηγές ότι είχαν ήδη τεθεί σχέδια για τον Τραμπ να νικήσει τους Δημοκρατικούς και να προστατεύσει την Αμερική από τις αριστερές προσπάθειες να καταστρέψει αυτό το έθνος.

Τώρα καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε το περιεχόμενο αυτού του «μυστικού όπλου» που θα κληθεί να σώσει την Αμερική. Είναι η δέκατη τέταρτη τροποποίηση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Πώς η δέκατη τέταρτη τροποποίηση δίνει στον Τραμπ την εξουσία να απομακρύνει την εξουσία από προδοτικούς εγχώριους εχθρούς

Η δέκατη τέταρτη τροπολογία – δείτε το πλήρες κείμενο εδώ – μιλάει απευθείας στις εξουσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αξιωματούχων, ατόμων και κρατών που εμπλέκονται σε «εξέγερση» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Συγκεκριμένα, η δέκατη τέταρτη τροποποίηση παρέχει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ την εξουσία:

  • Σύλληψη και κράτηση αορίστου χρόνου σε όλους τους δημόσιους αξιωματούχους – συμπεριλαμβανομένων δήμαρχων, κυβερνητών, πολιτειακών νομοθετών, ομοσπονδιακών δικαστών και αξιωματούχων επιβολής του νόμου – που υποστηρίζουν την «εξέγερση» ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες ή που έχουν «δώσει βοήθεια ή παρηγοριά» στους εχθρούς της Αμερικής. (Τμήμα 3)

  • Εξαλείψτε τις θέσεις της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Καλιφόρνια και άλλες πολιτείες που ασχολούνται με την υποστήριξη πλατφορμών λογοκρισίας Big Tech που υποστηρίζουν την εξέγερση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και «συντόμευση» του δικαιώματος των πολιτών ηλικίας ψήφου να συμμετέχουν στις εκλογές (μέσω λογοκρισίας). Αυτό σημαίνει ότι οι ψήφοι του Electoral College θα μειωθούν επίσης αναλογικά σε αυτά τα κράτη. (Ενότητα 2) Θα ισχύει επίσης για κράτη όπως το Όρεγκον που σύμφωνα με πληροφορίες χρηματοδοτούν εγκαταστάσεις «στρατοπέδευσης πολέμου» που στεγάζουν εξεγερμένους που εξαπολύονται κάθε βράδυ για να επιτεθούν σε ομοσπονδιακά κτίρια και ομοσπονδιακούς αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

  • Εξαλείψτε κάθε ομοσπονδιακή οικονομική υποστήριξη για πόλεις και πολιτείες που ασχολούνται με «εξέγερση ή εξέγερση» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ενότητα 3 δηλώνει συγκεκριμένα ότι όλες αυτές οι αξιώσεις ομοσπονδιακών υποχρεώσεων χρημάτων προς τα κράτη «θα θεωρούνται παράνομες και άκυρες». (Τμήμα 4)

Στην ουσία, η δέκατη τέταρτη τροποποίηση παρέχει στους Αμερικανούς πολίτες «ίση προστασία» βάσει του νόμου, αλλά για δημόσιους αξιωματούχους ή κράτη που ασχολούνται με «εξέγερση ή εξέγερση» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτές οι ίσες προστασίες ανακαλούνται.

Οι Δημοκρατικοί ήδη το γνωρίζουν όλα αυτά, και γι “αυτό ακολουθούν ένα σχέδιο εκλογικού χάους, ελπίζοντας να ρίξουν ολόκληρη την εκλογική διαδικασία σε μαζική σύγχυση, από την οποία σκοπεύουν να επιχειρήσουν ένα παράνομο πραξικόπημα για την εξάλειψη του Τραμπ από το αξίωμα και την αξίωση πολιτικής εξουσίας έθνος.

Πολλά κράτη που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς βρίσκονται ήδη σε ανοιχτή εξέγερση, βοηθώντας και παρηγορώντας τους παράνομους εξεγερτές που προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Θα ήταν μάλλον προφανές ότι αυτή τη στιγμή, η Καλιφόρνια, το Όρεγκον, η Ουάσιγκτον, η Νέα Υόρκη, το Ιλλινόις και πολλά άλλα κράτη συμμετέχουν σε ανοιχτή εξέγερση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και ότι χιλιάδες δημόσιοι αξιωματούχοι εντός αυτών των κρατών – δήμαρχοι, κυβερνήτες, κράτος νομοθέτες, αρχηγοί της αστυνομίας κ.λπ. – χορηγούν «βοήθεια ή παρηγοριά» στην εξέγερση.

Σύμφωνα με τη δέκατη τέταρτη τροποποίηση, ο Τραμπ πρέπει απλώς να κηρύξει εξέγερση, τότε μπορεί να έχει τον δήμαρχο Lightfoot (Σικάγο), τον δήμαρχο Wheeler (Πόρτλαντ), τον δήμαρχο Durkan (Σιάτλ) και ακόμη και τον de Blasio (NYC) να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από το αξίωμα για παραβίαση των όρκων τους του γραφείου. Όλοι αυτοί οι δήμαρχοι (και πολλοί άλλοι) έχουν ορκιστεί να υποστηρίξουν και να υπερασπιστούν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά παραβίασαν τους όρκους τους, και σύμφωνα με τη δέκατη τέταρτη τροπολογία που σημαίνει ότι έχουν ακυρώσει το δικό τους δικαίωμα στην ίση προστασία βάσει του νόμου .

Επειδή παραβίασαν το Σύνταγμα των ΗΠΑ και συμμετείχαν ενεργά σε εξέγερση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, με άλλα λόγια, δεν απολαμβάνουν πλέον τα οφέλη της προστασίας βάσει του Συντάγματος.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ μπορεί να εξαλείψει τις έδρες του Κογκρέσου για τα κράτη που υποστηρίζουν την εξέγερση , μειώνοντας την κατανομή τους στο Σώμα. Αυτό σημαίνει ότι οι ψήφοι των εκλογικών κολεγίων των πολιτών μειώνονται επίσης, καθώς αυτοί οι αριθμοί βασίζονται στον αριθμό των εκπροσώπων της Βουλής + της Γερουσίας για κάθε πολιτεία. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι αυτές οι πολιτείες βοηθούν τις προσπάθειες του Big Teach να αρνηθούν τα δικαιώματα των συντηρητικών να συμμετέχουν στις εκλογές και τις ψηφοφορίες, μέσω πολιτικά στοχευμένης λογοκρισίας και τακτικής καταστολής ψηφοφόρων που χρησιμοποιούνται συνήθως από την Google, το Facebook και άλλους τεχνολογικούς γίγαντες.

Το τμήμα 2 της δέκατης τέταρτης τροποποίησης αναφέρεται ειδικά στην καταστολή των ψηφοφόρων Λέει ότι κράτη που υποστηρίζουν την καταστολή της ικανότητας των πολιτών να συμμετέχουν στην ψηφοφορία θα χάσουν ένα μέρος των δικών τους εδρών στο Κογκρέσο, καθώς και εκπροσώπηση του Electoral College. Αυτήν τη στιγμή, η πιο εμφανής και προφανής καταστολή των ψηφοφόρων πραγματοποιείται από πλατφόρμες Big Tech όπως το Facebook, το Google, το Twitter και το YouTube, αλλά παρόμοια λογοκρισία πραγματοποιείται επίσης από τη Microsoft, την Apple, το Vimeo και άλλους τεχνολογικούς γίγαντες. Σε αυτές τις εταιρείες παρέχεται βοήθεια και παρηγοριά από πολλές αριστερές πόλεις και κράτη που συχνά χορηγούν σε αυτές τις εταιρείες αναβολές φόρου περιουσίας και νομική προστασία έναντι νόμιμων ερευνών ή διώξεων. Με άλλα λόγια, πολιτείες όπως η Καλιφόρνια προστατεύουν ενεργά τις πλατφόρμες Big Tech που καταστέλλουν τη συμμετοχή των ψηφοφόρων μέσω λογοκρισίας πολιτικά στοχευμένης. Και αυτό θέτει την Καλιφόρνια σε παράβαση του Τμήματος 2 της Δέκατης Έκτης Τροποποίησης.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ μπορεί να συλλάβει και να φυλακίσει όλους τους κρατικούς και ομοσπονδιακούς δικαστές που έχουν χορηγήσει «βοήθεια ή παρηγοριά» σε εξεγερμένους, για παράδειγμα, απελευθερώνοντάς τους χωρίς κατηγορία μετά τη σύλληψή τους για συμμετοχή σε ταραχές ή επίθεση σε αστυνομικούς. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι περιφερειακοί εισαγγελείς και δικαστές κατά της Αμερικής που χρηματοδοτούνται από τον Soros, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει την εξέγερση, μπορούν τώρα να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από το αξίωμά τους.

Θυμηθείτε ότι αξιωματούχοι των Δημοκρατών στο Όρεγκον, την Ουάσινγκτον, την Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, το Ιλινόις και άλλες πολιτείες έχουν δώσει προφανώς προστασία – και σε ορισμένες περιπτώσεις, πραγματική χρηματοδότηση – σε τρομοκράτες της Black Lives Matter. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι αξιωματούχοι εμπλέκονται στην «εξέγερση» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Το τμήμα 3 της δέκατης τέταρτης τροπολογίας ορίζει ότι δεν μπορούν να κατέχουν κανένα δημόσιο αξίωμα, «πολιτικό ή στρατιωτικό». Αυτή είναι η γλώσσα: (προστέθηκε έμφαση)

Κανένα Πρόσωπο δεν θα είναι Γερουσιαστής ή Εκπρόσωπος στο Κογκρέσο, ή εκλέκτης Προέδρου και Αντιπροέδρου, ούτε θα κατέχει καθήκοντα, πολιτικά ή στρατιωτικά, υπό τις Ηνωμένες Πολιτείες ή υπό οποιοδήποτε Κράτος, το οποίο, αφού είχε προηγουμένως ορκιστεί, ως μέλος του Κογκρέσου, ή ως αξιωματικός των Ηνωμένων Πολιτειών, ή ως μέλος οποιουδήποτε κρατικού νομοθετικού σώματος, ή ως εκτελεστικός ή δικαστικός αξιωματικός οποιουδήποτε κράτους, για την υποστήριξη του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα έχει εμπλακεί σε εξέγερση ή εξέγερση κατά του ίδιο, ή να δοθεί βοήθεια ή παρηγοριά στους εχθρούς του .

Τέλος, το Τμήμα 4 της Δέκατης Δέκατης Τροποποίησης αναφέρει, «… ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε κανένα Κράτος αναλαμβάνουν ή πληρώνουν οποιοδήποτε χρέος ή υποχρέωση που προκύπτει για την εξέγερση ή εξέγερση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών». Αυτό σημαίνει ότι πόλεις και πολιτείες που υφίστανται ακραίες οικονομικές απώλειες λόγω της υποστήριξής τους για ταραχές και εξεγέρσεις – όπως το Πόρτλαντ, το Σιάτλ, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη κ.λπ. τις απώλειές τους.

Οι απώλειές τους έχουν προκληθεί ως αποτέλεσμα της υποστήριξής τους σε πράξεις εξέγερσης και εξέγερσης εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, και ως εκ τούτου οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν καμία υποχρέωση να τους αποζημιώσουν για τέτοιες απώλειες.

Όλα αυτά εξηγούν γιατί η Νανσί Πελόσι κήρυξε πρόσφατα τον Πρόεδρο Τραμπ και τον GOP ως «εχθρούς του κράτους». Αυτό είναι το είδος της γλώσσας που θα χρησιμοποιούσε ο Πρόεδρος του Σώματος μόνο εάν σκοπεύουν να επιχειρήσουν ένα βίαιο πραξικόπημα που ακολουθείται από μαζικές εξολόθρευση των πολιτικών αντιπάλων τους:

Για να ξεκινήσει όλα αυτά, ο Τραμπ πρέπει απλώς να δηλώσει επίσημα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια εξέγερση

Ο λόγος για τον οποίο οι Δημοκρατικοί τρελάθηκαν όταν ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές του 2016 είναι επειδή το αξίωμα της προεδρίας παρέχει σε αυτό το πρόσωπο πρόσβαση σε όλες τις εξουσίες που το Σύνταγμα των ΗΠΑ (και ο μεταγενέστερος νόμος) παρέχει στον πρόεδρο. Μία από αυτές τις δυνάμεις είναι η δύναμη να κηρύξει εξέγερση εναντίον της κυβέρνησης. Μια τέτοια δήλωση απελευθερώνει τεράστιες εξουσίες διακυβέρνησης οι οποίες στη συνέχεια κατευθύνονται από τον πρόεδρο ενάντια στους εγχώριους εχθρούς που διεξάγουν πόλεμο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τώρα είναι μάλλον προφανές ότι βρισκόμαστε ήδη σε αυτόν τον πόλεμο , που διεξάγεται από ριζοσπαστικούς, ακραίους αριστερούς τρομοκράτες σε νυχτερινή βάση. Αυτός ο πόλεμος υποστηρίζεται και υποστηρίζεται από τους τεχνολογικούς γίγαντες που λογοκρίνουν όλους τους επικριτές των εξεγερμένων, βοηθώντας παράλληλα τις πράξεις προδοσίας τους επιτρέποντας στις πλατφόρμες τους να χρησιμοποιηθούν για τον συντονισμό των επιθέσεων εναντίον της Αμερικής.

Αριστερά δήμαρχοι, κυβερνήτες, δικαστές, εκπρόσωποι των κρατών και άλλοι αξιωματούχοι όρκου συμμετέχουν επίσης ανοιχτά σε εξέγερση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, και η δήλωση του Τραμπ για μια ανοιχτή εξέγερση θα επιτρέψει σε όλους να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από την εξουσία.

Αυτό πρέπει να κάνει ο Τραμπ για να σώσει την Αμερική. Ωστόσο, είναι απίθανο να κηρύξει εξέγερση πριν από τις εκλογές. Αυτή η ενέργεια φαίνεται πιθανό να συμβεί μετά τις εκλογές.

Γιατί ο Τραμπ πρέπει να κηρύξει εξέγερση μια μέρα πριν από τις εκλογές

Στρατηγικά μιλώντας, καλούμε τον Πρόεδρο Τραμπ να κηρύξει την εξέγερση πριν από τις εκλογές, γιατί αυτό θα του επέτρεπε να αμφισβητήσει τις ψήφους του Electoral College από κράτη που υποστηρίζουν ανοιχτή εξέγερση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών (για όλους τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω). Ακόμα κι αν ο Τραμπ κηρύξει την εξέγερση μία ημέρα πριν από τις εκλογές, αυτό του παρέχει μια βάση από την οποία μπορεί να αμφισβητήσει τις ψήφους του Electoral College από εξεγερτικά κράτη όπως η Καλιφόρνια.

Παρέχει επίσης ατού την ευκαιρία να συλλάβει όλη την διεφθαρμένη, αξιωματούχοι της αριστεράς την ημέρα μετά τις εκλογές, το κλείσιμο του ποινικού προσπάθειές τους για τα πλαστά ψηφοδέλτια μετά από το γεγονός ότι προσπαθούν να «κερδίσει» από την εξαπάτηση τις εβδομάδες μετά την ίδια την εκλογή. Ο Τραμπ μπορεί σε μεγάλο βαθμό να σταματήσει αυτήν την προσπάθεια απλώς κηρύσσοντας μια εξέγερση και συλλαμβάνοντας όλους αυτούς τους προδοτικούς παράγοντες την επόμενη ημέρα των εκλογών. Δεν μπορούν να απομιμήσουν περισσότερα ψηφοδέλτια, τελικά, εάν κάθονται στη φυλακή.

Αυτή η ενέργεια, φυσικά, θα προκαλούσε τη ριζοσπαστική Αριστερά να πυροδοτήσει έναν απόπειρα κινητικού πολέμου σε εθνικό επίπεδο ενάντια στην κυβέρνηση, αλλά σε αυτό το σημείο ο Τραμπ είναι ελεύθερος να εκδώσει κλιμακωτές εντολές εμπλοκής για την ομοσπονδιακή επιβολή του νόμου, ενώ ακόμη και να φέρει τον στρατό των ΗΠΑ για να σταματήσει όλους τους εγχώριους εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών που εμπλέκονται σε πράξεις προδοσίας ή πολέμου εναντίον της Αμερικής (η ανάπτυξη στρατού για να νικήσει τους εγχώριους εχθρούς της Αμερικής δεν παραβιάζει τον Posse Comitatus ).

Θυμάστε όταν σας είπα πριν από ένα χρόνο ότι όταν ο στρατιωτικός νόμος έρχεται στην Αμερική, θα το ζητήσετε; Τώρα καταλαβαίνετε γιατί. Όταν η ριζοσπαστική Αριστερά απελευθερώνει ακόμη περισσότερη βία, εμπρησμό, λεηλασίες, καταστροφή περιουσίας και αναρχία σε ολόκληρη την Αμερική, οι πιο λογικοί Αμερικανοί θα υποστηρίξουν πλήρως τον προσωρινό στρατιωτικό νόμο και ακόμη και τη στρατιωτική δράση στους δρόμους της Αμερικής για τον καθαρισμό των εξεγερμένων και την αποκατάσταση της ευγένειας σε αυτό το έθνος.

Ο Τραμπ έχει επίσης το NDAA, το οποίο υπέγραψε νόμος από τον Ομπάμα για να φυλακίσει Αμερικανούς που αντιτάχθηκαν στο καθεστώς της Κλίντον

Η δέκατη τέταρτη τροπολογία είναι το κλειδί για όλα αυτά. Αλλά παράλληλα, μην ξεχνάτε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε νόμο το NDAA το οποίο προοριζόταν να παραδοθεί στη Χίλαρι Κλίντον ως όπλο εναντίον πατριωτών και συντηρητικών. Τώρα, αυτό το κυβερνητικό όπλο βρίσκεται στα χέρια του Τραμπ και μπορεί να το χρησιμοποιήσει εναντίον κομμουνιστών συμπατριωτών και προδοτικών εξεγερμένων.

Στην πραγματικότητα, ορισμένες από τις δραστηριότητες του καταυλισμού FEMA που αναφέρονται ευρέως τώρα, πιστεύω, είναι στην πραγματικότητα να προετοιμάσουν αυτά τα στρατόπεδα για να φιλοξενήσουν αριστερούς προδότες που συλλαμβάνονται μαζικά τους επόμενους μήνες. Αυτοί οι παράλογοι, τρελοί, παράνομοι τρελοί δεν μπορούν να αποκατασταθούν για να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία των πολιτών. Στην καλύτερη περίπτωση, το έθνος θα πρέπει να τους αποθηκεύσει σε στρατόπεδα φυλακών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να διδάξετε ένα περιστέρι να παίζει σκάκι και δεν μπορείτε να διδάξετε ένα χοίρο να τραγουδάει, δεν μπορείτε να διδάξετε σε έναν αριστερό τρόπο να λειτουργεί στη κοινωνία των πολιτών. Δεν λειτουργούν πλέον στα πεδία της λογικής, της ευγένειας, της δικαιοσύνης ή της ελευθερίας. Όλοι μας γνωρίζουν αυταρχισμό και βία, κάτι που εξηγεί γιατί θα πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία για το υπόλοιπο της ζωής τους. Αυτό τους δίδαξαν, φυσικά, οι γονείς τους, οι καθηγητές σχολείων και οι καθηγητές κολεγίου: Πώς να γίνεις κρυφά και τρομοκράτες, όχι πώς να λειτουργείς ως λογικοί πολίτες σε μια ελεύθερη κοινωνία.

Γιατί οι Δημοκρατικοί θα αποτύχουν να καταστρέψουν την Αμερική, αλλά θα καταφέρουν να καταστρέψουν τις δικές τους πόλεις και κράτη

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους να φέρουν αυτό το έθνος στα γόνατά του, οι Δημοκρατικοί θα αποτύχουν στις προσπάθειές τους να καταστρέψουν την Αμερική. Θα πετύχουν, ωστόσο, να εκσπάσουν τις δικές τους πόλεις και να προκαλέσουν οικονομική κατάρρευση που θα δει τις περισσότερες από τις αριστερές πόλεις της Αμερικής να βυθιστούν στο καθεστώς του Τρίτου Κόσμου τα επόμενα πέντε χρόνια. Η Καλιφόρνια μόλις μπορεί να διατηρήσει τα φώτα όπως είναι. Απλά περιμένετε μέχρι να φτάσουν τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια για τον φετινό προϋπολογισμό και δεν μπορούν να αναγκάσουν τον Τραμπ να τους σώσει με ομοσπονδιακά χρήματα. Οι προσπάθειες για μαζικές απολύσεις και περικοπές συντάξεων πρόκειται να ξεκινήσουνσε πολιτειακές διοικήσεις όπως η Νέα Υόρκη και η Καλιφόρνια. Θα είναι βάναυσο, και οποιοσδήποτε κερδίζει εισόδημα που έχει τη δυνατότητα να εγκαταλείψει τέτοια κράτη βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εκτόξευσης, αφήνοντας πίσω πόλεις-φάντασμα γεμάτες εγκληματίες, άστεγους, αριστερούς τρομοκράτες και φτωχούς αποδέκτες πρόνοιας.

Τελικά, οι Δημοκρατικοί θα καταλήξουν να καταστρέφουν και να καταστρέφουν το μέλλον τους. Μετά την αποτυχημένη απόπειρα εξέγερσης, το Δημοκρατικό κόμμα θα διαλύσει και χιλιάδες πρώην δημοκράτες αξιωματούχοι είτε θα είναι νεκροί είτε φυλακισμένοι. Αυτή είναι η μοίρα που επέλεξαν, αφού αρνούνται να ζήσουν ειρηνικά με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις. (Ακριβώς πότε «συνυπάρχει» έγινε «σκότωσε όλους τους Ρεπουμπλικάνους;»)

Ο Τραμπ είναι υπεύθυνος και έχει πολλά «μυστικά όπλα» για να αναπτύξει εναντίον των προδοτικών Dems, όπως εξηγώ σε αυτό το σημαντικό podcast:

Brighteon.com/ae41783d-4d33-496d-badc-b0dae52507d4

Πώς να επιβιώσετε από τον κλιμακούμενο εμφύλιο πόλεμο

Ο πόλεμος για τις εκλογές του Νοεμβρίου είναι ένα μόνο μικρό κεφάλαιο στον πολύ μεγαλύτερο πόλεμο εναντίον της Αμερικής και της ανθρωπότητας. Εκτός από τον πόλεμο για να καταστρέψει την Αμερική, υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος για την εξόντωση της ανθρώπινης φυλής και την αποπληθωρισμό του πλανήτη. Αυτός ο πόλεμος συνδέεται με τα εμβόλια COVID-19, τα οποία κατασκευάζονται για να επιτύχουν την παγκόσμια ερήμωση μέσω της στειρότητας και του θανάτου.

Έχω δύο διαδικτυακούς πόρους για να βοηθήσω τους ανθρώπους να προετοιμαστούν για την κλιμάκωση όλων αυτών. Αρχικά, έχω δημοσιεύσει ένα δωρεάν ηχητικό βιβλίο εννέα ωρών που ονομάζεται Global Reset Survival Guide. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, αυτήν τη στιγμή, μαζί με εκτυπώσιμη μεταγραφή PDF του πλήρους ηχητικού βιβλίου, στο GlobalReset.news .

Δεύτερον, δημοσιεύω καθημερινά πρακτικά βίντεο επιβίωσης και podcast στο PrepWithMike.com , το οποίο περιλαμβάνει επίσης στοιχεία ετοιμότητας σε απόθεμα από το Health Ranger Store. Σε αυτήν τη σελίδα μπορείτε να δείτε βίντεο σχετικά με την επιλογή των σωστών πυροβόλων όπλων, την ανάπτυξη πυροβόλων όπλων για αυτοάμυνα, την έξοδο από τις πόλεις, το να ζείτε εκτός δικτύου και να επιβιώσετε από τις ελλείψεις τροφίμων που θα έρθουν ακόμη. Σε ένα βίντεο, σας διδάσκω πώς να καθαρίζετε και να λιπαίνετε τα πυροβόλα όπλα με λάδι καρύδας.

Δείτε νέα βίντεο και podcast κάθε μέρα στο PrepWithMike.com .

Ακριβώς επειδή το Trump κερδίζει δεν σημαίνει ότι οι Δημοκρατικοί δεν θα κάνουν τη ζωή μας ζωντανή κόλαση για όσο μπορούν. Αναμένετε εθνικές επιθέσεις στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, προμήθειες τροφίμων, υποδομές καυσίμων και τηλεπικοινωνίες τους επόμενους μήνες. Επιπλέον, οι προδοτικοί γίγαντες τεχνολογίας θα συνεχίσουν να κλιμακώνουν τις παράνομες προσπάθειές τους για λογοκρισία για να σιωπήσουν όλες τις φιλοαμερικανικές φωνές, ενισχύοντας παράλληλα τις φωνές της τρομοκρατίας και του κομμουνισμού.

https://www.naturalnews.com/2020-09-06-fourteenth-amendment-trumps-secret-weapon-electoral-college-mass-arrests.html