«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η προδοτική κυβέρνηση ετοιμάζετε πίσω από την πλάτη του Ελληνικού λαού να του φορέσει φερετζέ!

ΑΟΖ- 2 1

Η Μπενάκη δικό τους δεξιό απολειφάδι είναι!

( Θα αναγκαστούμε να υποχωρήσουμε σε εθνικά θέματα, προς χάρη της ειρήνης!)

Το θύμα παραχωρεί το μισό σπίτι του στον εκβιαστή δολοφόνο, προς χάρη της ειρήνης???????????

Και οι θεατές ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΟΗΕ ΡΩΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΥΡΟΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ στο πανηγύρι χειροκροτούν την μαϊμού Ελλάδα που της δίνουν  ΧΑΝΤΡΟΛΕΜΙΑ  και την ΒΑΦΟΥΝ με κραγιόν της ντροπής.

Διαβάστε μερικές ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, στις συζητήσεις που σερνόμαστε (και που ΝΑΤΟ-ΕΕ λένε ότι άρχισαν και η κυβέρνηση το κρύβει ΜΕ  ΦΕΡΕΤΖΕ) άλλωστε για αυτό μας τρομοκρατούν με την απάτη του Κορονοϊου απλή γρίπη! και αφήνουν να διαρρεύσει στα ελληνικά και τουρκικά ΜΜΕ:

-Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, από Σαμοθράκη, Λέσβο, Λήμνο κλπ μέχρι και Καστελόριζο να έχουν μόνο χωρικά ύδατα 6νμ, ούτε υφαλοκρηπίδα ούτε φυσικά ΑΟΖ.

Τα νησιά του Κεντρικού Αιγαίου να έχουν χωρικά ύδατα 6νμ και μειωμένη επήρεια σε υφαλοκρηπίδα-ΑΟΖ.

Τα νησιά που είναι δίπλα στην ενδοχώρα να έχουν χωρικά ύδατα 6 νμ και πλήρη δικαιώματα υφαλοκρηπίδας-ΑΟΖ.

Και με αυτές τις απαιτήσεις υπάρχουν άτομα της κυβέρνησης που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους Τούρκους!!!

ΑΙΣΧΟΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Τελικά οι Τούρκοι μας δουλεύουν κανονικά, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι ότι ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ!

Βλέπετε η «μειωμένη επήρεια» είναι εφεύρεση των φοβερών διπλωματών μας ΕΛΙΑΜΕΠ, που αντικαθιστά την «εκχώρηση κυριαρχίας»!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ttp://arxaiaithomi.gr