«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αφιερωμένο στον Σωκράτη (όχι τον αρχαίο πρόγονο, τον αείμνηστο Γκιόλια!)

Γκιόλιας – Newsbeast

Όχι επειδή αγωνίστηκα, αυτά έγιναν μόνο για να πάρω τη δύναμή μου (όπως κι ο καθένας θα την πάρει από τα δικά του, αυτά όλα που σήκωσε και άντεξε να τα σηκώνει δέκα χρόνια τώρα).

Μου δόθηκε αυτός ο ρόλος γιατί ήμουν ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ αδιάβλητη (πάνλευκη κι διάφανη σαν γάργαρο νεράκι – ό,τι είμαι, ό,τι έκανα, στοιχεία μου, τα πάντα, αναρτημένα στο διαδίκτυο).

Οι περισσότεροι αδιάβλητοι συμπολίτες μου ΔΕΝ έχουν τα στοιχεία που εγώ έχω, και οι υπόλοιποι δεν θεωρούν εαυτόν αδιάβλητο.

Και λέω ότι δεν θεωρούν, κι όχι ότι είναι, διότι η άποψη αυτή που έχουν για τον εαυτό τους είναι ΜΟΥΦΑ, ΨΕΜΑ, της φαντασίας τους.

(Όταν ο άνθρωπος έχει την αίσθηση ότι τον κρατούν απ’ τ’ αρχίδια, σημαίνει ότι ο ίδιος δεν τιμά τον εαυτό του, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ!!

Όταν τον τιμήσει, αυτοστιγμεί θα του φύγει η ψευδαίσθηση.

ΦΥΣΙΚΑ υπάρχουν και αυτοί που ό,τι κι αν κάνουν δεν θα τους φύγει, και είναι αυτοί που θα την πληρώσουν άλλωστε.

Και πρόσεξε το καλό… ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ θα βάλουν τα χεράκια τους να βγάλουν τα ματάκια τους.

Θα διαφανεί παρακάτω.)

Ένας τέτοιος άνθρωπος, άνθρωπος κλειδί θα τον έλεγα, ήταν κι ο Γκιόλιας.

ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, διότι νταραβεριζόταν με ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ!

Είχε στοιχεία, ντοκουμέντα, χειρόγραφα και ηχογραφημένα, αποδείξεις χειροπιαστές ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ, με την δική τους υπογραφή! και ονοματεπώνυμα. Και ταυτόχρονα, ο ίδιος, ήτο αδιάβλητος.

Δεν είχαν κάτι για να τον κρατούν.

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ για τους κίβδηλους, τα μιάσματα, αυτό.

Το τρωκτικό το έφτιαξε για να έχει ένα μέσο να δουλεύει, έξω από τον βόθρο, και ταυτόχρονα να κάνει και το χρέος του, ήτοι να βγάζει τ’ άπλυτα στην φόρα (αυτό αγαπητοί μου είναι το επάγγελμα του δημοσιογράφου, γι’ αυτό ανήκει στα λειτουργήματα -που τολμάτε να διαμαρτύρεστε κιόλας όταν σας λένε δημοσιοκάφρους, ή πουλημένα ανδρείκελα, ή τσιράκια της κυβέρνησης, ή ό,τι άλλο).

Και δεν ήταν μόνος του, ήξερε κι άλλους που γνώριζαν πράγματα, χρυσές πηγές σαν αυτόν, που τιμούσαν το λειτούργημά τους εξίσου, οι οποίοι στην πιάτσα ήταν του πεταματού και τους περιμάζεψε στο μπλογκ του (άραγε να υπάρχουν ακόμα;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος δημοσιογράφος ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ «ΔΙΑΣΗΜΟΣ», ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, δεν συγκαταλέγεται σ’ αυτούς, τους σπουδαίους συνοδοιπόρους του Γκιόλια.)

Τότε λοιπόν, επί τρωκτικού, διέρρεαν κάτι πράγματα… ανήκουστα! Αδιανόητα, σαν ψέμα!

Έχω άπειρα στα κιτάπια μου, που λάμβανα σωρηδόν, από αγνώστους, με μειλ. Πληροφορίες συγκλονιστικές, που αναδείκνυαν την αλήθεια, ξεσκέπαζαν τον υπόνομο, και που αν το τρωκτικο συνεχιζόταν, δεν θα μπορούσε ο κόσμος να φάει καμία μπανανόφλουδα.

Κι όλο αυτό το μπορούσαν, γιατί είχαν για όπλο τους την υπέροχη… ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Κανείς δεν φαινόταν πίσω από τα κείμενα αυτά, ή, καλύτερα να πω, μπορούσαν εύκολα να κρυφτούν και να μην ξέρει κανείς ποιος το στειλε, ή το γραψε.

Οι βάρβαροι κυνηγούσαν τότε, επί εποχής τρωκτικού, αόρατους εχθρούς!!!! ό,τι συνέβη εν τέλει σε εμάς από την αντίστροφη.

 Όλοι φυσικά ήξεραν ήξεραν ότι ο Γκιολιας είχε το τρωκτικό, ΑΛΛΑ δεν αναρτούσε δικά του κείμενα! Ήταν ελεύθερο μπλογκ, ο καθένας αναρτούσε ό,τι ήθελε, ΚΑΙ ανώνυμα.

(Στην πραγματικότητα ήταν όλο υπό την επίβλεψή του, γι’ αυτό όταν εκείνος πέθανε έκλεισε, και φυσικά αυτά που διέρρεαν είχαν όνομα!

Κι εκείνος ήξερε τον καθένα από αυτούς που τα διέρρεαν, με την σύμφωνη γνώμη του πάντα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να το αποδείξει!)

Και θα μου πεις τώρα, ναι, αλλά παρόλα αυτά τον φάγανε, το τρωκτικό έκλεισε, σιώπησαν οι συνοδοιπόροι του, μούγκα στην στούγκα έπεσε στο χρησιμότατο κατά τ άλλα διαδίκτυο, γράπωσαν οι ύαινες κάθε μπλογκ για να ακούγεται μόνο ότι αυτοί ήθελαν, πέσαμε στην παγίδα (ο λαός) φάγαμε την μούφα τους, ΑΡΑ…… ΚΕΡΔΙΣΑΝ.

Μα…….. δεν είναι καθόλου έτσι!

ΜΟΙΑΖΕΙ να είναι αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Πάμε στον Γκιόλια.

Πραγματικά, όχι πλάκα, θα μπορούσε μόνον αυτός ο άνθρωπος να φέρει τούμπα, συθέμελα, όλη την σαπίλα που επικρατεί έως σήμερα.

Ένας μόνος άνθρωπος, με ένα όπλο τόσο μικρό, όσο είναι ένα μπλογκ, και με ολίγους συνοδοιπόρους.

Μια χούφτα άνθρωποι θα το κατάφερναν όλο αυτό, με εκείνον πρωτοστάτη.

Ερώτηση: Θα ήταν σωστό να γινόταν τότε;

Είχα πει στον γιο μου όταν άρχισα τον αγώνα, ότι αν με φάνε δεν θα φταίνε αυτοί! Το σύμπαν θα το έχει επιτρέψει!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ αδελφέ. (Που πιστεύουμε ότι όλα τα κινούν!!!

Οι ανύπαρκτοι, οι τίποτα, τα σκουλήκια τα έρποντα.)

Ο Γκιόλιας έφυγε γιατί έπρεπε (αυτό όρισε το σύμπαν) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ, να γίνουμε ΑΞΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.

Που σημαίνει ότι φάγαμε όλο αυτό το ξέσκισμα, για να βρούμε τη δύναμη να παλέψουμε μες στα σκατά, να φάμε από όλες τις πάντες ξύλο, και (παρόλα αυτά) να μείνουμε όρθιοι, ΩΣΤΕ ΚΑΙ/ΓΙΑ ΝΑ…… ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ!!!!!!

ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ!!!! Και που το μόνο πρόβλημα είναι ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!

Η θυσία του ήταν πανχρήσιμη, λοιπόν, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ!

Από δω και πέρα δεν είναι για ανάρτηση.

Όλο το προηγούμενο ήταν το καλύτερο μνημόσυνο για εκείνον, όπως θα έλεγε κι η Μάρω. Στο δια ταύτα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα εξής:

είμενο αυτό <https://upogia-taxi.blogspot.com/2020/08/blog-post_26.html?m=0>  κι αυτό <https://upogia-taxi.blogspot.com/2020/08/blog-post_85.html?m=0>  το έστειλα καταρχάς ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ!, την οποία είχα χροοοοοονια να χρησιμοποιήσω. (Από τότε που ασχολούμαι με το φτιάξιμο του εαυτού μου.)

Η λίστα αυτή, εκτός από τους συναγωνιστές μου, εμπεριείχε ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΙΣΤΑ!!!! Που σημαίνει ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ.

Το έλαβαν λοιπόν, και το τι έχει παιχτεί είναι αδιανόητο, αλλά αχρείαστο να το αναφέρω, μπορεί ο καθένας να φανταστεί, να πω μόνο τούτο, δεν θα χρειαστεί κανείς να ενοχοποιήσει κανέναν, μόνοι τους το κάνουν.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, θα βγάλουν ΟΛΟΙ τα ματάκια τους.

Από την άλλη μεριά οι συναγωνιστές κάθε λεπτό μού στέλνουν νέα στοιχεία να μπουν στον ντορβά (όχι απλά στοιχεία, των σκουληκιών δηλώσεις, κινήσεις, καπελώματα και τοιαύτα, όλα με ονοματεπώνυμα, υπογεγραμμένα, από συνομιλίες τους, με ημερομηνίες και αποδεικτικά ταχυδρομείου.)

Κι εδώ να κάνω την πρώτη μου νύξη.

Τα μπλογκς που θέλουν να τ’ αναρτήσουν (και θα με ενημερώσουν όσοι θέλουν), να σκεφτούν μία μέθοδο να μπορεί να προστίθεται κάθε νέο στοιχείο, από τον οποιονδήποτε, οποτεδήποτε.

Φυσικά με τον πλήρη έλεγχο του μπλογκερ, ό,τι έκανε ο Γκιόλιας.

Να γεμίζει συνέχεια και τελειωμό να μην έχει (ο ντορβάς). Γιατί υπάρχουν πολλά! άπειρα στοιχεία, που ενοχοποιούν άπειρους, τα έχουν άπειροι, αλλά δεν έχουν πώς να τα αναδείξουν.

Και επειδή τον αγώνα οοοοοοολοι μαζί τον δώσαμε, άρα οοοοολοι μαζί θα τον κλείσουμε κιόλας.

Αυτό είναι το ένα που έκανα, το άλλο:

Έστειλα ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ το ίδιο κείμενο, με την εξής υποσημείωση:

Το κείμενο δεν σας αφορά, αυτό που από εσάς ζητείται είναι να μου αποστείλετε το βίντεο που τραβήξατε την 9/3/2013 στην Ακαδημία (για ενθύμηση

εδώ <http://greek-market-research.com/article/stefania-lygerou-maria-alifragki-to-n/?fbclid=IwAR23Mva2vBUmw4U7ynlL2iCSFobutxWpbNoiX-o1YuCAfYd1J5B8QSnocN0>  ).

Όποιος ΔΕΝ στείλει το βίντεο που τράβηξε, αυτόματα δηλώνει, με βούλα και υπογραφή, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! -που τολμάτε να διαμαρτύρεστε κιόλας όταν σας λένε δημοσιοκάφρους, ή πουλημένα ανδρείκελα, ή τσιράκια της κυβέρνησης, ή ό,τι άλλο.

Βρε ΟΥΣΤ!

Υ.Γ. 1. Το κείμενο έχει ήδη αναρτηθεί και θα φύγει να πάει παντού, αμέσως μετά από εσάς. 2. Ήδη ετοιμάζεται το υλικό με όσα βίντεο ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ, έχουμε στα χέρια μας, που αναδεικνύουν την αλήθεια!

ΚΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Θα καείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ στην πυρά! γι’ αυτό που κάνατε στον Ελληνικό λαό!!

ΚΑΙ

Δεν μπορεί να σας σώσει ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Γιατί ΟΛΕΣ οι πλάτες σας θα πέσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! Μαζί με εσάς.

Τέλος, θα σταλεί σε πολλά μπλογκς (προς ώρας γκούγκλαρα και όποιο είχε αναρτήσει δικό μου κείμενο, είναι στη λίστα αυτή), δεν έκατσα, όπως είχα αρχικά σκοπό, να κάνω κανέναν διαχωρισμό, ποιο μπλογκ είναι αγωνιστικό και ποιο ξεπουλημένο, θα διαφανεί μόνο του.

Αναλόγως με το αν θα τ’ ανεβάσει ή όχι.

Κάτι τελευταίο να πω. Αυτό που νιώθω.. (μέρος ενός κειμένου που έγραψα το 2016):

Ο πλανήτης είναι στα χέρια μου αυτή την στιγμή και τον γυρνώ…..

«…κατά την αντίθετη φορά, προς την επικράτηση του καλού Και τώρα που το κάνω δεν είμαι πια μικρή!

Έχω την γνώση, καθώς επίσης και…. ΘΕΛΩ πολύ να τις χρησιμοποιήσω!

(Μας απειλείς; Θα ρώταγε ο γιος μου.

Όχι, απλή προειδοποίηση, θα του απαντούσα.)»

Ολόκληρο το κείμενο εδώ <https://upogia-taxi.blogspot.com/2016/08/blog-post.html?m=0&fbclid=IwAR12WMBYel4Jk401v4PgmiSCVrTmpoYvWS5ht0E11XmM2IcKKa4lWn2Yeac>  και το αφιερώνω σε όλους μας ανεξαιρέτως, στα θεριά τον ελληνικό λαό, και ιδιαιτέρως στην Μαρία Αλιφραγκή, που ευθύνεται κατά το ήμισυ (ακριβώς το ήμισυ) για ό,τι εγώ προσωπικά στον αγώνα έκανα.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!

Υ.Γ. Όποιος με ψάχνει αυτό είναι το μειλ μου stefanialigerou@gmail.com. ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ υπάρχουν σε όλα τα αστυνομικά τμήματα των Αθηνών, περιμετρικά της Βουλής. Ζωσμένη η Βουλή από δαύτα.

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

ΒΟΜΒΑ!!

Καλά δεν έχετε ιδέα τι είναι αυτά τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου (ούτε κι εγώ ήξερα πριν 5 λεπτά!!!!!) ΒΟΜΒΑ!!!!

Θα διαφανεί ότι ο λαός δεν ήταν καθόλου βόδι που τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα!!!! Θα διαφανεί ότι όχι απλώς αγωνίστηκε, ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, αλλά…. ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ!!!!! θα διαφανεί ότι όχι απλώς τίμησε τους προγόνους του, αλλά κατά πολύ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ!!! 
Κι όλο αυτο επειδή μπορώ να αποδείξω ……. ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!! Κι ο καθένας μας όπου κι αν αγωνίστηκε έπεφτε πάντα σε τοίχο!!!!! Τον περικύκλωναν τα βρωμοσκυλα!!!!
Από πού να το πιάσεις, μηντια, κινηματίες, συνδικαλιστές, χειροκροτητες, δικαιοσύνη, άσε γαμάτα πάει μακρυά.
ΗΘΕΛΕ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ο λαός να αγωνιστεί!!!!!
Και κάθε φορά που το έκανε, και πρόσεξε: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!
έπεφτε σε λακό με φίδια!!!!
Κατευθείαν τον εζωναν (το έπαθα στη διαμαρτυρία του καμίνη, τόσο ξεκάθαρα που δεν χωρεί αμφισβήτηση, έχω και φωτό!!!)
Για να τον πεισουν ότι είναι μόνος του, ότι πάει τσάμπα ότι κάνει.
ΟΠΟΥ γινόταν μάχη, ειχαν τσιράκια τους!!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΠΑΤΩΣΑΝ!!! Όλοι οι πολίτες από αυτήν την ήττα βαλτωσαν.
ΚΑΙ.. Όπου τους ξέφυγε, όταν πηγαίναμε ντου γρήγορα και χωρίς ομαδοποίηση, έκλαναν μέντα, γινόταν της πουτανας, τρεχαν, ειδοποιήσεις πανταχόθεν, να κρυφτούν όλοι!!!! (Όταν πήγαμε στα γραφεία βουλευτών έγιναν αυτά, έχω αποδείξεις).
Κι όχι μόνο, και σε όλες τις διαμαρτυρίες, τα καλέσματα ήταν στημμενα, τίγκα στους δικούς τους, όχι τόσο για να σε σταματούν, αλλά για να πιστέψεις ότι ο διπλανός σου (ο πολίτης υποτίθεται) είναι κι αυτός με το μέρος τους, ενώ ήταν ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ!!!!
Έχω τόσο άπειρα στοιχεία για να τα αποδείξω και τόσο απόλυτα και αδιάσειστα!!!! Και…. Είναι το μόνο που χρειάζεται!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ την μουφα τους, γι αυτό χάσαμε, κάθε αγώνα!!!!!
Κι ήταν αυτό που στόχευαν, το μόνο που τους ένοιαζε, το μόνο που τρέμουν ήταν να μην καταλάβουμε ότι είμαστε ενωμένοι!!!!
Και μάχιμοι!!!!!
Ως πρώτη απόδειξη, δες την φωτό στην Ακαδημία, όλοι οι όρθιοι είναι μπράβοι, ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΑΚΡΟΑΤΕΣ-ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!! 
Η μισή αίθουσα ήταν μπράβοι κι οι άλλοι μισοί πληρωμένοι χειροκροτητες.
Στην αίθουσα δε, το πολύ να ήταν 50 άτομα, ΕΞΩ χιλιάδες που διαμαρτύρονταν!!!! ΚΑΙ… να προσθέσω το σημαντικό: το ΠΑΜΕ το είχαν ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ!!!!
Τι σημαίνει; Το κάλεσμα ήταν ανοιχτό, οποίος ήθελε δηλαδή ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (εμείς οι 5 μπήκαμε άνετα – μόνο την Χρύσα έψαξαν 😂😂😂😂). Έβαλαν λοιπόν το ΠΑΜΕ να καλέσει σε διαμαρτυρία για την συγκεκριμένη μάζωξη για ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ!!!!!
Τα δε μηντια! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!
Ποιο κάτι έδειξε;;;;;;
Έχω τα πάντα φίλε μου, καλέσματα, κινήματα, ημερομηνίες, ποιος έκανε, τι που!!!!
Αν έγινε αγώνας;;;;;
Αν έγινε μαζικά;;;;;
Αν είμαστε ΕΝΑ;;;;;;
Αν ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ;;;;
Αν……. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ;;;;;;
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ!! ΗΓΚΙΚΕΝ

https://upogia-taxi.blogspot.com/?m=0

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>