«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Αυτούς δεν τους πιάνει τίποτα. Είναι τόσο βυθισμένοι στο βούρκο που έχουν για όλα αντισώματα

Ιδού το καλό παράδειγμα, ο Πρωθυπουργός και υπουργοί!!!!!ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Κατά τα άλλα ο Χρυσοχοϊδης έδωσε εντολές να κυνηγήσουν δια πυρός και σιδήρου τα ιστολόγια, που εκφράζουν την γνώμη τους και επιστημόνων!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ……ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ, ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΜΑΣΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ!

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

1 comment to Αυτούς δεν τους πιάνει τίποτα. Είναι τόσο βυθισμένοι στο βούρκο που έχουν για όλα αντισώματα

  • Αδέρφια κοινοποιήστε να βοηθήσουμε όλοι οι από την Αθήνα.

    Βοηθάμε τους Έλληνες που έχουν ανάγκη: ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΑΓΓΙΖΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΛΟΓΩ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ 08.00-14.00.
    ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00-13.00 Προσοχή: Στο όνομα Νίκου Σταυρούλα του Σπυρίδωνος,ΜΟΝΟ στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία,όσοι είμαστε Αθήνα να βοηθήσουμε παιδιά. “Οποιος μπορεί ας στείλει μήνυμα είναι σημαντικό.

    https://www.ellhnes.net/