«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ COVID ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ

Η ΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΒΡΕΦΟΙ

Εν έτη 2020: Η φρίκη έχει όνομα, λέγετε κορονοϊος.

Όχι για την ίωση που αντιπροσωπεύει, αλλά για αυτά που υπάρχουν πίσω του με τον σχεδιασμένο ερχομό του!

Αφορά όλη την ανθρωπότητα και είναι η πλήρη εφαρμογή αυτών που είναι γραμμένα στις πλάκες στην γεωργίας… Τα δυο πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να φύγουν!

Εδώ βρίσκετε η φρίκη, αυτοί που έκαναν το έγκλημα για το κέρδος, αυτοί εφαρμόζουν και την παγκόσμια γενοκτονία με  αρχή τον Κορονοϊο!

Οι εκλογές στην Αμερική το 2020 έχουν ιδιαίτερη σημασία, διότι μα χετε το καλό με το κακό.

Ποιο είναι το καλό και ποιο το κακό, αυτό θα το κρίνετε εσείς, για αυτό παρακαλώ ανοίξτε το μυαλό σας όσοι έχετε την δύναμη να βοηθήσετε το καλό.

https://klara970.wordpress.com/2020/08/03/οι-πρωην-προεδροι-προειδοποιουν-για-τ/

Τραμπ κατά της συντονίστριας του στη μάχη κατά του κοροναϊού: «Αξιοθρήνητο»

ΤRUMP – Το μέλλον ανήκει στους πατριώτες και όχι στους διεθνιστές.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε σήμερα κατά της συντονίστριάς του στη μάχη εναντίον της Covid-19, της γιατρού Ντέμπορα Μπερξ, την οποία κατηγορεί ότι υπέκυψε στην πίεση των αντιπολιτευόμενων Δημοκρατικών και εμφανίζεται υπερβολικά απαισιόδοξη για την εξέλιξη της πανδημίας. Τα χτυπήματα κατά του Τραμπ είναι επανωτά και αδυσώπητα. 3/8/2020

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε ότι θα σύρει την Πολιτεία της Νεβάδα στα δικαστήρια, καθώς οι Δημοκρατικοί που ελέγχουν το τοπικό Κογκρέσο πέρασαν έναν νόμο που εγκρίνει την καθολική επιστολική ψήφο ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, λόγω της πανδημίας

Πανδημία και επιστολική ψήφο?

Ποιοι μεθόδευσαν την πανδημία;;;

Ποιοι έκαναν σημαία λόγο της πανδημίας την επιστολική ψήφο;;;

Πόσο χαζός πρέπει να είσαι για να μην βλέπεις την νοθεία που μεθοδεύεται;;;

Η πανδημία COVID-19 χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τις προσπάθειες ορισμένων λίγων για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με εξουσία συγκεντρωμένη στα χέρια μιας ελίτ ομάδας δισεκατομμυριούχων.

ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ε

Ότι σας έχω πει κατά καιρούς θα τα διαβάσετε από τους γνήσιους εκφραστές τους. Για να πιστέψετε τι παίζετε σήμερα για όλη την ανθρωπότητα.

 Το πρωτότυπο άρθρο παρακάτω στον σύνδεσμο!

https://www.wakingtimes.com/2020/07/29/covid-advances-new-world-order-the-empire-of-billionaires/

Να κάνω μια εισαγωγή πριν μπούμε στο κυρίως άρθρο.

Έλληνας καρδιολόγος για τον κορωνοϊό: «Κοροϊδεύουν τον κόσμο»

«Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα.

Σας λένε για ‘’εκθετική αύξηση’’.

Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση.

Φυσιολογικό», τόνιζε στην ανάρτηση του ο κ. Φαίδων Βοβολής

Όταν θέλεις να σε εκτιμήσουν οι αναγνώστες, θα πρέπει, αυτά που γράφεις να τα συνοδεύεις με στοιχεία.

Στο άρθρο αυτό ήμουν τυχερός, διότι ενώ τα γνωρίζω όλα αυτά, μου ήταν δύσκολο να τα έχω όλα μαζί, έπεσα όμως στα αρχεία μου και σε ένα μπλοκ και σας τα μεταφέρω ατόφια.

Κάποιοι κατά καιρούς με είπαν φαντασμένο και ότι τα βγάζω από την κοιλιά μου, για τους Ιλουμηνάτοι και τους Εβραίους Χαζά ρους, όμως για κακή τους ημέρα, τους πληροφορώ , ότι αυτό είναι ένα πράγμα που δεν θα έκανα ποτέ στην ζωή μου, όχι μόνο από θέμα τιμιότητας, αλλά και για προσωπικούς λόγους.

.και για όποιον δεν κατάλαβε

Ας αρχίσουμε με ένα γεγονός, η ανθρωπότητα δεμένη και τυφλωμένη πίσω από την εφήμερη πολυτέλεια, ικανοποιώντας τον εγωισμό του ο καθένας με αρπαγή του κόπου και το μόχθου του ανθρώπου προς όφελός του, χωρίς κόπο, διαστρέβλωσε την αληθινή ζωή στην γη!

Τώρα που από τον υπερπληθυσμό και την ασύδοτη βιομηχανοποιήσει, το 90 % των μεγαλουπόλεων δεν βλέπουν τον ουρανό, τα αστέρια από την αιθαλομίχλη. Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό και μη ανατρέψιμο κάτω από τις σημερινές συνθήκες.

Οι έχοντες το χρήμα και την εξουσία θα κάνουν την κίνηση της παγκόσμια γενοκτονίας.

Επειδή έχω διαβάσει πολύ γεωλογία, παρόλα αυτά με τα λίγα δήγματα που έχουμε μέχρι σήμερα, μαρτυρούν, ότι ο άνθρωπος έχει κάνει μέσα στα 15 χιλιάδες χρόνια, πολλές φορές το ίδιο λάθος και το έχει πληρώσει με σχεδόν ολικό αφανισμό.

Η γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μετρά ζωή πάνω από 45 δισεκατομμύρια χρόνια!

Αυτό σημαίνει ότι ξέρει να προστατεύεται, τα κάνει όλα χυλό και ξανά μανά από την αρχή. Αυτές τις διευκρινήσεις τις αναφέρω για να μην θεωρούμε κανένας μας τον εαυτό του αθώο.

Το ποσοστό αθωότητας του καθενός μηδενίζεται από αυτούς που έχουν ανεξέλεγκτα την εξουσία!

Πότε είπαμε, ότι αυτός απέναντι έχει τα ίδια δικαιώματα στην ζωή, δεν μπορεί να πεθαίνει από το κρύο, από την ζέστη, από την πείνα, από τις αρρώστιες, επειδή κάνει διαφορετικό επάγγελμα;;;;;;

Ποτές και κανένας δεν έκανε αυτοκριτική, κάτω από τον εγωισμό του, ότι αυτός είναι και κανένας άλλος, ή αυτός είναι οδοκαθαριστής και εγώ επιστήμονας, δεν είναι δυνατόν να απολαμβάνουμε τα ίδια αγαθά!

Ουδέποτε σκεφτήκαμε ότι όλοι είμαστε ένα πάζλ, ένα κομμάτι να λείπει δεν ολοκληρώνετε!

Το θέμα δεν είναι ποιος φταίει και ποιος όχι, όλοι φταίμε, άλλος λίγο και άλλος πολύ, όταν λέμε και λέγαμε, ότι εγώ θα πεθάνω στην ανέχεια αρκεί το παιδί μου να γίνει γιατρός, δικηγόρος, επιστήμονας, πατώντας επί πτωμάτων για να το επιτύχουμε, δεν αναρωτηθήκαμε τις άλλες δουλειές ποιος θα τις κάνει;;;

Όπως προείπα το θέμα δεν είναι ποιος φταίει, διότι είναι αργά για ευθύνες, η φρίκη που μεταφράζετε σε παγκόσμια γενοκτονία μας έχει αγκαλιάσει σφικτά, με αρχή τον κορονοϊο!

Τώρα ο άνθρωπος θα δείξει την απανθρωπιά του στο έπακρο, μια παλιανθρωπιά που δεν θα την συναντήσεις σε κανένα άλλο ον επάνω στην γη και να σκεφτείς ότι ο άνθρωπος είναι ανώτερο ον??????????????

Κάποιος θα μου πει και εσύ τι κάνεις μας μαυρίζεις την ψυχή;;;

Όχι συνάνθρωποι σας προετοιμάζω, σαν ανοίγω τα μάτια, σας λέω ότι δεν είμαστε εμείς ο απλός λαός που φέρει την μεγάλη ευθύνη, για αυτό να κάνουμε το κουμάντο μας, να πληρώσουν πρώτα αυτοί που μας ανάγκασαν, να κουβαλάμε και εμείς ένα μέρος της ευθύνης!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ 31

Όπως είπα ποιο πάνω, η άρχουσα εγκληματική παγκόσμια τάξη, εφαρμόζει σταδιακά σε κομμάτια την γενοκτονία, σπέρνει το μίσος ακόμα και μέσα στις οικογένειες, ναι… την τον θέλουμε το γέρο και την γριά, τι τον θέλουμε τον ανάπηρο, και όλων των ειδών τους ΑΜΕΑ, είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες βέρος!

Άκουσον άκουσον, στην σημερινή ανθρωπιστική και πολιτισμένη Ευρώπη, υπάρχουν Ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο, που συζητάνε την ευθανασία, όχι σαν κάποιου το δικαίωμα να μην υποφέρει, αλλά σαν λύσει από τους πολυέξοδους παρείσακτους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι έχει αρχίσει εδώ και χρόνια η απονεύρωση και πλύση του εγκεφάλου μας, ο Κορονοϊος θα τα βάλει όλα αυτά τα φρικτά σε ταχύτατη εφαρμογή, έχουν αποφασίσει οι επικυρίαρχοι δολοφόνοι για σένα ότι είσαι πλέον περιττός και κίνδυνος για αυτούς, αφού η γη θα αντιδράσει σύντομα, με πλημύρες, σεισμούς καταποντισμούς, τσουναμια, παλίρροιες που θα καταπίνουν ολόκληρες πολιτείες, ολόκληρα έθνη και το κυριότερο ότι έχουν κάνει τη δουλειά τους δεν σε χρειάζονται, έχουν ρομπότ με τεχνική νοημοσύνη, τι να σε έχουν εσένα, αφού πήραν ότι ήθελαν από εσένα, είναι η ώρα να σε αφανίσουν!

Λυπάμαι αν αναγκάζομαι να μεταφέρω την πικρή και φρικτή αλήθεια, αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν το λάθος του ανθρώπου διαχρονικά, έκρυβε μια μικρή αλήθεια και αυτή γινόταν σε μεγέθυνση φρίκη.

Όπως είπα παραπάνω έχουν αν όχι ολοκληρωμένες αποδείξεις, σίγουρα δυνατές ενδείξεις για το τι ετοιμάζει η γη.

Από όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται, εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε, αν και πολλοί επιστήμονες το ξέρουν, αλλά δεν λέγετε, διότι θα επέλθει το χάος άμεσα.

Οι γεωλόγοι, οι ιστορικοί και οι αρχαιολόγοι, μαζί με τις εκατομμύρια έρευνες έχουν στα χέρια τους, ότι τα 15 χιλιάδες τελευταία χρόνια, ο άνθρωπος έχει κάνει ξανά και ξανά τραγικά λάθει, που η γη για να επιβιώσει τα διορθώνει, κάνοντας την γη χυλό.

Έχουμε αποδείξεις, ότι ο άνθρωπος δεν ήταν πάντα έτσι όπως τον ξέρουμε, ήταν γίγαντας, έχουμε βρει πατημασιές ανθρώπινες τεράστιες, όσο είναι η πατημασιά του, είναι σήμερα ο σημερινός άνθρωπος, έχουμε σκελετούς σε μέγεθος 7 μέτρων, υπάρχουν τεράστιες κατασκευές, που υπάρχουν να μας λένε, ότι υπήρχαν μεγάλοι πολιτισμοί που χάθηκαν άμεσα, χωρίς να αφήσουν  ίχνη!

Έχουμε βουνά που αποτελούνται από κοχύλια, έχουμε απομεινάρια ιστορικά, διάσπαρτα σε όλη τη γη που είτε με χαραγμένα γράμματα και φωτογραφίες, είτε επάνω σε μνημεία μας λένε, ότι ο άνθρωπος και η επιστήμη είχε ανώτερα όπλα και δυνάμεις.

Τώρα με τον ποιο φρικτό τρόπω το επαληθεύουμε, το ζούμε και το χειρότερο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα να το αποτρέψουμε.

Για να δούμε μπορεί να αποτραπεί;;; Εγώ λέω όχι.

Ακόμα και αν οι μεγάλες δυνάμεις ενωθούν, Αμερική, Ρωσία, Ευρώπη, Κίνα, κάτω από μια παγκόσμια ηγεσία,  πως θα εφαρμόσουν φανταστικά σενάρια;;;

Παράδειγμα, θα τολμήσουν να ισοπεδώσουν εκατομμύρια τεράστιες μεγαλουπόλεις, θα φυτέψουν τρις εκατομμύρια δέντρα, θα σταματήσουν, ότι καταστρέφει την ατμόσφαιρα;;;

Κάποιοι θα μου πουν ότι για αυτό λαμβάνουν μέτρα για το περιβάλλον????????? Αυτά δεν είναι μέτρα, αυτά δεν είναι καν ημίμετρα, είναι στάχτη στα μάτια για να δικαιολογήσουν την παγκόσμια γενοκτονία.

Ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει πράξει τα παραπάνω, μέσα σε ένα χρόνο;;;

Σκεφτείτε ότι τις τελευταίες δεκαετίες μας έλεγαν τι έρευνες έκαναν αμυντικά, για το οπλοστάσιό της  η κάθε υπερδύναμη.

Όλο το βάρος το έδωσαν, πως θα εξαλείφουν τους ανθρώπους και τα κτήρια να μένουν άθικτα, τα όπλα αυτά τα έχουν, σας λέει τίποτα, για τον παγκόσμιο αποπληθωρισμό των εθνοκτόνων;;;;

Ένας φίλος μου επιστήμονας από την Γερμανία λέει ότι η γη μπορεί να θρέψη άνετα, διπλό και τριπλό πληθυσμό από αυτόν που έχουμε σήμερα.

Ποιος όμως θα πάρει αποφάσεις που θα επιμερίσει στον καθένα τις ευθύνες του και θα πληρώσει το τίμημα, χάνοντας εξουσίες, πλούτοι, καλοπεράσεις και θα είναι ίσως προς ίσους;;;

Για αυτό λέω, από τα δήγματα και τις σκόρπιες εφαρμογές που σπέρνουν, μας λένε, ότι η λύσει είναι, να σκοτώσουν 5 Δις ανθρώπους, άμεσα.

Opera Στιγμιότυπο_2020-06-02_183828_www.gizemligercekler.com

Ο κορονοϊος είναι η αρχή του βιβλίου της ζωής, στις επόμενες σελίδες, αρχίζει η αληθινή φρίκη, σιγά σιγά να σε εξοικειώσουν, μην τους τα γκρεμίσεις όλα.

Σιγά σιγά δοκιμάζουν πως θα διχάσουν τον κόσμο, πως θα ξεσκαρτάρουν τους βαρετούς και άχρηστους κατά αυτούς.

Εδώ οι δικοί μας είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, σε κλίνουν μέσα, σου απαγορεύουν με νόμο που καταπατά κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, χάρτες του ΟΗΕ και συντάγματα, να διαμαρτυρηθείς, σπέρνουν την διχόνοια μέσα στην κοινωνία, να αλληλοφαγωθούμε, για να έχουν την δικαιολογία για αυτά τα φρικτά που θα κάνουν, πρώτα θύματα θα είναι οι υπερήλικοι, οι βαριά ασθενείς, ανεξάρτητα από ηλικία, όλοι οι ΑΜΕΑ, δηλαδή οι άνθρωποι που χρήζουν την φροντίδα μας, αμέσως μετά θα έχουν και στατιστικές ποιοι νέοι είναι χρήσιμοι και θα ξεπαστρέψουν και τους μη χρήσιμους νέους, το παγκόσμιο ολοκαύτωμα θα έχει ολοκληρωθεί!

Φυσικά εμείς οι Έλληνες είμαστε οι λιγότεροι σε πληθυσμό και θα ζήσουν τελευταίοι να δουν την φρίκη και στην δική μας χώρα. Το μεγάλο κακό έχει αρχίσει στις μεγάλες χώρες και στις μεγαλουπόλεις.

Εδώ να τονίσω, ότι ισότιμες στην ευθύνη είναι όλες οι θρησκείες και γνώστες του τι θα συμβεί.

Το Ισλάμ είναι το κερασάκι στην τούρτα, κάνει την δουλειά τους ποιο εύκολη, είναι δική τους πατέντα, ποιος θα τολμήσει να πειράξει την θρησκεία του καθενός, λένε με νόμους βρόμικους και ανήθικους, εναντίων σε γηγενής πληθυσμούς, με πανάρχαιες θρησκείες!

Αναρωτηθείτε το Ισλάμ πότε και πως γιγαντώθηκε και το κυριότερο τη πρεσβεύει, θρησκευτική φρίκη, φόνους απάνθρωπους, παιδεραστίες, δικαιώματα του ανθρώπου, που παραβιάζουν το πραγματικό πιστεύω των ανθρώπων, που παραβιάζει κάθε ανθρώπινη ηθική, που ευτελίζει την ζωή, αυτό είναι το Ισλάμ.

Το Ισλάμ είναι μια τεχνική καρικατούρα, ένα δολοφονικό εργαλείο των εξουσιαστών, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του πανανθρώπινου ΟΗΕ!

Εγκλεισμός στα σπίτια, ανεξέλεγκτο το Ισλάμ, σε πλήρη εφαρμογή νόμων με εξουθενωτικές ποινές, με τον Κορονοϊο βασικό εργαλείο ετοιμάζονται για εφαρμογή της παγκόσμιας γενοκτονίας!

Δεν ρίχνουν ιό που σε μια ώρα εξαφανίζει ολόκληρες πόλεις, γιατί θα την πατήσουν και οι ίδιοι, δεν πατάνε το κουμπί στα πυρηνικά, διότι θα την πατήσουν και οι ίδιοι, για αυτό θα ζήσουμε σταδιακά την παγκόσμια γενοκτονία, μπροστά στα μάτια μας και των παιδιών μας, όχι των εγγονών μας, δεν πάει τόσο μακριά το σχέδιο.

Ίσως να υπήρχε, ίσως να υπάρχει κάποια αμυδρή ελπίδα, ίσως, ίσως, ίσως και ξανά λέω ίσως ένα φωτάκι να αναβοσβήνει τόσο μακριά όσο τα αστέρια στον ουρανό, ίσως ο άνθρωπος να προλάβει.

Πως μπορεί να συμβεί αυτό το θαύμα;;;;;

Μόνο άμα αύριο το πρωί βγούμε έξω και ταΐσουμε αυθόρμητα τους πεινασμένου, αγκαλιάσουμε του υποτιθεμένους εχθρούς μας γείτονές μας, βοηθήσουμε τους ανήμπορους, σπιτώσουμε τους άστεγους, πάρουμε τους ανήμπορους γονείς μας στο σπίτι μας, τι είπατε ότι έχω μεγάλη φαντασία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ναι έχω και για αυτό ξανά τονίζω ότι δεν υπάρχει σωτήρια και θα μας βάζουν στο μπλέντερ σιγά σιγά με την δική μας σύμφωνη γνώμη, ως αναγκαίο κακό!

Ο άνθρωπος μπορεί να σωθεί σε μια τέτοια περηπτωση, μετά βεβαιότητας, αλλά δεν θέλει και δεν θα το κάνει, διότι τον έχουν ετοιμάσει να είναι τρομοκρατημένος σε τέτοιες ανατροπές.

Τι λες ρε Κανελλόπουλε; Να ξεβολευτώ, να χαλάσω το χουζούρι μου, την βόλεψή μου, την οικονομική  άνεση που την απόκτησα πατώντας επί πτωμάτων, να τρέχω να ταΐσω τους λεχρίτες, τους βρομιάρηδες, τους σακάτηδες, να αγκαλιάσω τον αλήτη στο διπλανό διαμέρισμα που με έβρισε, να διακινδυνέψω την αξιοπρέπεια μου;;;

Αν δεν τα κάνετε τα παραπάνω, θα τα χάσετε και εσείς και τότε και τότε, θα είναι πραγματικά πολύ αργά.

Οι θρησκείες, οι πολιτικές ιδεολογίες, τα κομματικά τερτίπια, πάνω από 3000 χιλιάδες χρόνια,  μας γαλούχησαν την δουλεία μετά τρόμου, μας δίδαξαν ότι το σωστό είναι μεροδούλι μεροφάι, μας αφαίρεσαν την ποιότητα της ζωής και την κράτησαν για τον εαυτό τους.

Πως λοιπόν σήμερα να γίνει τέτοια πανανθρώπινη ψυχική επανάσταση;

Πώς να βγάλεις το λαό στις πλατείες, όλους ίσους προς ίσους, που φαντάζει όπως προείπα, σαν αστέρι που τρεμοσβήνει στον ουρανό, τεράστια και άπιαστη απόσταση χωρίζει τον άνθρωπο από άνθρωπο!

Θα με ρωτήσει κάποιος καλοπροαίρετα, εσύ Κανελλόπουλε τα έκανες αυτά παραπάνω, θα το κάνεις;

Θα απαντήσω χωρίς φερετζέ, στο σύνολο της ζωής μου πιστεύω ότι ηθελημένα δεν έκανα σε κανέναν κακό, όμως και εγώ φέρθηκα μέσα στην ψεύτικη κοινωνία ψεύτικα, εγωιστικά, όταν ακόμα δεν ήξερα το νόημα της ζωής και την αξίας του ανθρώπου, όταν απόκτησα την γνώση ήμουν ένα γρανάζι από το μπλέντερ που λιώνει την ανθρωπότητα, δεν μπορώ να βγω μόνος μου, θα είναι παιδαριώδες, άτοπο, δεν θα ωφεληθεί κανείς και θα μου κολλήσουν και την ταμπέλα, ένταξη ο άνθρωπος ήταν, είναι ψυχασθενής και καλά εμένα μπορεί να μην με νοιάζει, όμως τι φταίνε να υποστούν και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου την δική αναλαμπή περί ψεύτικης, εικονικής και φθαρμένης κοινωνίας; Όταν εγώ για να το μάθω πέρασα 40 κύματα.

Άρα ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, θέλει εκατομμύρια κούκους, Για αυτό και προείπα ότι δεν υπάρχει σωτήρια από τον ίδιο τον άνθρωπο, σαν μονάδα.

Ο πατέρας που είπε στα 12 παιδιά του, ότι μια, μια βεργούλα την σπάνε και τις 12 μαζί δεν μπορούν, αυτό εννοούσε!

Χρειαζόμαστε να κινηθούμε κατά εκατομμύρια, διαφορετικά, κάποιοι θα χορταίνουν χημικά, ξύλο, θάνατο, αποξένωση, ανέχεια, αυτοκτονία.

Τα εκατομμύρια δεν τα πλησιάζει κανείς, διότι ξέρουν τι σημαίνει οργή λαού!

Αυτό κάνω γράφοντας τέτοια άρθρα και ιδικά αυτό που τίθεται άμεσα σε επαλήθευση η διάψευση.

Ίσως το γραπτό μου να έχει την τύχει να πέσει στις επόμενες γενιές, μετά την παγκόσμια γενοκτονία και να συνετίσει τις τότε γενιές, ίσως;;;;;;;;;;;

Ένα γραπτό για να έχει την τύχει να προσφέρει, θέλει πολλές παραμέτρους να ευθυγραμμιστούν, και πολύ χρήμα, πράγμα πολύ δύσκολο, αλλά πάντα είναι προτέρημα του ανθρώπου που πολλές φορές υπέμενε καρτερικά  την σκλαβιά του και να λέει με πίστη, ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Η λέξη ουτοπία, μπορεί να δηλώνει, το σχεδόν απραγματοποίητο, το μέγεθος της δυσκολίας, αλλά όχι το οριστικό τέλος.

Νέοι και νέες η τύχει της ανθρωπότητας είναι στα χέρια σας, όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά διότι θα είσαστε η επιλογή εξ ανάγκης των δολοφόνων εξουσιαστών, γιατί οι νέοι έχουν το δικαίωμα της κληρονομιάς, για τα καλά και τα κακά.

Τώρα τα αναμμένα κάρβουνα είναι στα χέρια σας, μην τα κρατήσετε πολύ θα καείτε, αυτό έκαναν οι γονείς σας, για να μην καείτε εσείς.

Βρείτε τρόπω να τα δώσετε σε αυτούς που τα άναψαν.

Εννοώ αυτούς που θα επιλεχτούν να υπηρετούν τους δολοφόνους εξουσιαστές, αυτοί οι νέοι να μην ξεχάσουν ποτέ, γιατί ζούνε, σε βάρος ποιων ζούνε, ποιοι θυσιάστηκαν για να ζήσουν, ποιο είναι το τίμημα που θα  πρέπει να πληρώσουν ψυχικά για να ζήσουν, είτε προδοτικά, είτε πατριωτικά;

Πάντα υπήρχαν δυο κατηγορίες επιστημόνων, αυτοί που έκαναν επιστήμη για να βοηθήσουν τον άνθρωπο και αυτοί που έκαναν επιστήμη, για να σκοτώσουν τον άνθρωπο.

Για αυτό είμαστε σήμερα στο σημείο μηδέν.

Άλλοι επιστήμονες έλεγαν ψέματα για τον θεό και άλλοι έλεγαν δεν έχουμε αποδείξει και οδηγήθηκαν στην πυρά.

Η επιστήμη και η εξουσία αρχίζει από τότε που άνθρωπος είχε ακονισμένες πέτρες για να επιβιώσει, για το φαγητό του, για την επιβίωσή του, για την ασφάλειά του.

Όλα αυτά έγιναν ανεξέλεγκτα επιστήμη, και οι ακαμάτιδες την εκμεταλλεύτηκαν για να κάθονται και να έχουν δούλους, για αυτό φταίει η επιστήμη, καλή δεν αντιλέγω η επιστήμη, αλλά κάτω από τον απόλυτο έλεγχο της  λαϊκής πλειοψηφίας, όχι της εικονικής πλειοψηφίας, αλλά της αληθινής, που κυβερνά ο λαός με δημοψηφίσματα!

Ο Ιπποκράτης πρωτοστάτησε σε αυτό  να είναι η Ιατρική προσφορά δωρεάν στον άνθρωπο, αλλά στην διαδρομή οι εξουσιαστές την προσάρμοσαν στα μέτρα τους με την ανοχή της επιστήμης.

Παγκόσμιοι συνάνθρωποι, όσο θα μας σκοτώνουν, να ξέρεται ότι αυτοί που μας εξουσιάζουν λένε 100% ψέματα για δικό τους όφελος, δεν χρειάζεται να ψάξεις να τους βρεις ελαφρυντικό, δεν θα βρεις.

 Οι μεγάλοι εξουσιαστές έχουν μικρότερους εξουσιαστές τα έθνη και αυτοί έχουν μικρότερους εξουσιαστές τους υπαλλήλους.

Αυτό το παγκόσμιο μπλέντερ που λιανίζει την ανθρωπότητα είναι μηχάνημα που αυτό επισκευάζετε και δεν παθαίνει τίποτα, έχει όμως ένα ελάττωμα, που μπορεί να το διαλύσει, αυτό είναι η αγάπη, η αλληλεγγύη, η ισότητα και ισονομία, αυτό το ελάττωμα το γνωρίζει ο άνθρωπος.

Ναι ο άνθρωπος είναι ανώτερο ον ας το δείξει για μια φορά.

Όπως είπα παραπάνω και εγώ φέρω μέσα στην παγκόσμια ανθρωπότητα την ευθύνη μου, όχι εσκεμμένα, ή  εν γνώση μου, αυτό δεν αλλάζει τίποτα στο γενικό σύνολο της φρίκης που μας ετοιμάζουν και για αυτό δεν θα τολμούσα να πω σε οποιονδήποτε, κάνε αυτό, ή το άλλο.

Μπορώ να επισημάνω ποια είναι τα εργαλεία, η μάλλον το εργαλείο να νικήσουμε την παγκόσμια φρίκη.

Ξανά λέω ότι αυτό αγγίζει την ουτοπία, αλλά είναι και το μοναδικό, αυτό είναι η μαζική και πανανθρώπινη αγάπη, άμεσα εξαργυρώσιμη, άμεσα εφαρμόσιμη ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, αν το καταφέρει ο άνθρωπος θα δείξει για πρώτη φορά ότι ξέρει την θέση του και την χρησιμότητά του στην γη, θα αφήσει παρακαταθήκη πώς να προστατεύει την γη και ταυτόχρονα όλα τα όντα της γης.

Αυτό που πρέπει να εμπεδώσουν οι άνθρωποι που θα υποστούν την φρίκη, είναι, πρώτων δεν υπάρχουν σωτήρες και εθνικοί μπροστάρηδες, τους αφανίζουν πριν την εμφανιστούν, πατριώτες και προδότες έχουν την ίδια αξία για τους εξουσιαστές δολοφόνους, δεν υπάρχουν λαϊκοί ηγέτες, όλοι είναι, είμαστε με τον ένα, ή τον άλλο τρόπο μαριονέτες.

Άρα η σωτήρια αν θα έρθει, αν βρεθεί, θα είναι ένα παγκόσμιο συλλαλητήριο, ένα παγκόσμιο κάλεσμα ταυτόχρονα την ίδια ημέρα, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουμε θεατές του ίδιου του θανάτου μας, με συνοδεία απερίγραφτη φρίκη, τόση φρίκη, που η ανθρωπότητα δεν νομίζω να έζησε ποτέ.

Η περιγραφή της επερχομένης παγκόσμιας φρίκης έγινε όσο το δυνατών περιληπτικά, διότι δεν γράφω βιβλίο, αλλά ένα πόνημα προς  άμεση αφύπνιση, προς άμεση ανάταση, προς άμεση κρητική στα πεπρωμένα της ζωής μας, ανάβω το δικό μου κερί ευελπιστώντας, ότι το σκοτάδι θα γίνει ημέρα από δις εκατομμύρια κεριά σε όλη τη γη.

Στο δια ταύτα, μην πέσεις στην παγίδα να πεις ότι αυτό το κείμενο δεν σε αφορά, ότι όλα τα έκανες για να επιβιώσεις, όχι το έκανες σε βάρος άλλων, λίγο ή πολύ.

Μπορεί η ανθρωπότητα να νικήσει, μόνο άμα ο καθένας μας σήμερα όχι αύριο κάνει ειλικρινή αυτοκριτική στον εαυτό του, έπραξες στην ζωή σου καλά, για αυτά που συμβαίνουν γύρο σου, σου αρεσει αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση, αυτά που διαβάζεις, αυτά που βλέπεις και ακούς γύρο σου, έξω από το σπίτι σου, στην δουλειά σου, φυσικά και όχι και φυσικά δεν φταις μόνο εσύ, αλλά όλη η παγκόσμια ανθρωπότητα και φυσικά δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις τίποτα, η σωτήρια μπορεί να έρθει από την παγκόσμια αγάπη, από την μαζική παγκόσμια οργή.

Αυτό είναι το μόνο που φοβούνται οι εξουσιαστές, για αυτό ανέκαθεν το μεγαλύτερο εργαλείο τους είναι να σπέρνουν διχόνοια.

Αυτό είναι το μοναδικό μας εργαλείο, να αποτινάξουμε σε όλη την ανθρωπότητα την διχόνοια. Το Εγώ.

Με αυτό το κείμενο δεν νομίζω ότι μπορώ να έχω ελπίδες, διότι εγώ έχω μερικές χιλιάδες φίλους που με διαβάζουν, αν όμως το θεωρείτε σωστό και το υιοθετήσετε και το μεταφράσετε σε όλες τις γλώσσες και το μοιράσετε, ΝΑΙ έχουμε ελπίδες!

Σας έχω στην αρχή δυο συνδέσμους. Αχούν άμεση σχέση με αυτά που σας ανέφερα. ο ένα σύνδεσμος είναι δικός μου, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ 2, Ο άλλος είναι ξένος.

Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου.
Σας σιχάθηκα γιατί είστε υποκριτές
Το ξέσπασμα Ελληνίδας γιατρού για τον κoρoνoϊo
Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου.
Μέχρι οριστικής απεμπόλισης κάθε κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος.
Ψωνίστε online, πηδηχτείτε online, εργαστείτε online, ζήστε online, ψοφήστε online, βάλτε μάσκες και στο σe… Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, γιατί ως γνωστόν μόνο από τους καθιστούς κολλάει… Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες
«ΠΑιδια δεν είναι δικό μου αλλά το βρισκω αληθινό ………Καταργήστε τα όλα λοιπόν.
Πανηγύρια, χορωδίες, συναυλίες, αγκαλιές, φιλιά, πάρτυ, εκκλησία, σχολες, παιχνίδι, ανεμελιά, αγάπη, συντροφικότητα, στοργή.
Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου.
Μέχρι οριστικής απεμπόλισης κάθε κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος.
Ψωνίστε online, πηδηχτείτε online, εργαστείτε online, ζήστε online, ψοφήστε online, βάλτε μάσκες και στο σe… Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, γιατί ως γνωστόν μόνο από τους καθιστούς κολλάει… Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες

«ΠΑιδια δεν είναι δικό μου αλλά το βρισκω αληθινό ………Καταργήστε τα όλα λοιπόν.
Πανηγύρια, χορωδίες, συναυλίες, αγκαλιές, φιλιά, πάρτυ, εκκλησία, σχολες, παιχνίδι, ανεμελιά, αγάπη, συντροφικότητα, στοργή.

Αφήστε τον κόσμο όρθιο στα ΜΜΜ, γιατί ως γνωστόν μόνο από τους καθιστούς κολλάει…

Ανοίχτε τα σύνορα όμως, για να έχουμε τουρισμό, αλλά μην επιδοτήσετε τον εσωτερικό τουρισμό, γιατί δεν περισσέψαν λεφτά από τις ζαρντινιέρες.

Μη μιλάτε για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μη μιλάτε για το ρόλο της διατροφής, μη μιλάτε για τίποτα θετικό και ρεαλιστικό και έμπρακτο.

Τρομοκρατήστε τους όλους μέχρι θανάτου. Μέχρι οριστικής απεμπόλισης κάθε κατοχυρωμένου συνταγματικού δικαιώματος.

Ψωνίστε online, πηδηχτείτε online, εργαστείτε online,
ζήστε online, ψοφήστε online, βάλτε μάσκες και στο σεξ.

Αφήστε τους αγαπητοί σοφοί συνάδελφοι και ειδήμονες άρρωστους, ψυχή τε και σώματι.

αλλά αφήστε τους ζωντανούς να ζήσουν στα αλήθεια.

Με λογική και προφύλαξη, γιατί κανείς λογικός δεν υποτίμησε το πρόβλημα.
Έχουμε ξεχάσει πια την ιατρική που διδαχτήκαμε.

▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύει την υφήλιο ο διαβήτης, αλλά δεν είδα να απαγορευτεί η ζάχαρη.
▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύει ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά, αλλά δεν είδα να απαγορευτούν τα συντηρητικά και οι επικίνδυνες ουσίες στις τροφές.
▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύει η ελονοσία, αλλά δεν είδα να χρηματοδοτηθούν προγράμματα μείωσης των κουνουπιών.
▪️ Παγκόσμια ξεπαστρεύουν τα stress related diseases, αλλά ο κόσμος δουλεύει όλο και περισσότερο και είναι όλο και πιο χρεωμένος.

Σας σιχάθηκα γιατί είστε υποκριτές.

Γιατί αν θέλατε πραγματικά δημόσια υγεία:

▪️Θα ενισχύατε ουσιαστικά την α’βάθμια περίθαλψη και τότε δε θα χρειαζάσασταν ΜΕΘ.
▪️Θα φροντίζατε ο κόσμος να αμοίβεται αξιοπρεπώς και να μην έχει στρες.
▪️Θα διαγράφατε τα χρέη των αναξιοπαθούντων.
▪️Θα αμβλύνατε τις κοινωνικές ανισότητες.
▪️Θα κάνατε πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, όχι για φόβο, αλλά για φρούτα και λαχνικά.
▪️Θα κάνατε προαγωγη υγείας στα σχολεία.
▪️Θα κρατάγατε τα σχολεία ανοικτά περισσότερες ώρες ώστε να μη χρειάζεται να παραλαμβάνουν τα παιδιά οι παππούδες.
▪️Θα επιδοτούσατε μειωμένο ωράριο στις μανάδες ή και εντελώς τη μητρότητα, για να τρώνε σωστά τα παιδιά και να μη φορτώνονται στους ευπαθείς παππούδες.
▪️Θα επιδοτούσατε τη βιολογική διατροφή.
▪️Θα κάνατε ασύμφορη την ανθυγιεινή διατροφή.
▪️Θα επιδοτούσατε τη σωματική άσκηση.
▪️Θα πρασινίζατε τις πολείς.

Via Nectaria Asimakopoulou (ιατρός)

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>