«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Ο  Τρελός και η τρέλα του!

Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ Α

 

Τρελός: Εεεε Ρε φίλε που τρέχεις έτσι αλαφιασμένος;;;

Τι έγινε και χάθηκες δυο μήνες;;;

Γαμώ την τρέλα μου με ξέχασες και δεν έχω τσιγάρο να καπνίσω, έτσι είναι οι φίλοι;;;

Φίλος: Άσε με ρε τρελέ βιάζομαι, έμαθα ένα μυστικό και τρέχω να προλάβω.

Τρελός: Τι μυστικό;

Φίλος: Σιγά μην στο πω, Ορκίσου ότι δεν θα το πεις;

Τρελός: Γιατί με προσβάλεις ρε φίλε, μαρτύρησα ποτέ ότι μου είπες, εγώ είμαι τάφος ανοιχτός!

Φίλος: Ναι το ξέρω από την τελευταία φορά, δεν πρόλαβα να μπω στο σπίτι μου και το έλεγαν οι ειδήσεις!

Τρελός: Δεν φταίω εγώ, έφυγες και δεν μου άφησες κανένα τσιγάρο, τσιγκούνη του κερατά! Πέρασε ένας περαστικός και μου έδωσε τσιγάρα και με ρώτησε τι μου είπες και του είπα!

Φίλος: Τέλος πάντων πάω γιατί βιάζομαι να προλάβω να παράγω από το νέο υλικό που μου είπε φίλος της κυβέρνησης!

Τρελός: ξεσκίστηκες στην κονόμα με τους κολλητούς σου στην κυβέρνηση, αυτή είναι κονόμα, βγάζουν νόμους τρομοκρατούν τους ανθρώπους και τρέχουν να αγοράσουν τις μάσκες σου, δηλαδή εσύ κονομάς με τον πόνο των συνανθρώπων σου;

Φίλος: Τέτοια έλεγες και σε κλείσανε στο τρελάδικο!

Τρελός: Πάντως εγώ δεν φορώ μάσκα να σου κάνω διαφήμιση, ρετάλι του κερατά, παραδόπιστε, αιματορουφήχτρα!

Φίλος: Χα Χα και αυτή που φοράς τι είναι ρε τρελέ, αυτό που φοράς είναι μάσκα?

Τρελός: Έλα κοντά να σου πω, φτού σου σκατόψυχε!

Φίλος: Γιατί με έφτυσες βρομιάρη, σιχαμερέ.

Τρελός: για να σου δείξω τι μάσκα φοράω, έχω κάνει μια τρύπα για να φτύνω κάτι καθίκια σαν εσένα! Τέτοια μάσκα φορώ ιδική για κάτι σκατά σαν εσένα!

Φίλος: Καλά μου κάνεις, αφού σου δίνω σημασία, τι δουλειά έχω με σένα, εγώ με τις μάσκες έγινα πλούσιος και τώρα με τον νέο νόμο που θα ψηφίσουν, θα τρελαθώ στην κονόμα, εσύ κάτσε πίσω από τα κάγκελα να το παίζεις ανθρωπιστής!

Τρελός: γαμώ την τρέλα μου, πως τα καταφέρνεις και με βάζεις σε αγονία;;; Πέσμου τι είναι αυτό το μυστικό που έμαθες από τους κολλητούς σου στην κυβέρνηση;

Φίλος: Ορκίσου ότι δεν θα το πεις;;; Ορκίσουυυ. Στην ζωή σου, στην τιμιότητά σου.

Τρελός: Έλα ξέρνατο, αφού σε ξέρω από την χαρά σου κακαρίζεις, για αυτό πέρασες από δω και άσε τα σάπια σου.

Φίλος: Νααα, ήμουν με τον κολλητό μου από την κυβέρνηση και του είπαν να μου πει ότι θα ψηφίσουν νόμο για νέες μάσκες, θα έχουν και παρωπίδες, με τις μάσκες επέτυχε το κόλπο τους έκλεισαν το στόμα, τώρα θα έχουν και παρωπίδες να μην κοιτούν δεξιά και αριστερά και  βλέπουν τι κάνουν στην κυβέρνηση!!!!!!!

Τρελός: Ορέ;;; Γαμώ την τρέλα μου, από αυτούς όλα τα περιμένω, σε πιστεύω! Είναι σαΐνια, σου λέει όσους δεν φάγαμε με τις μάσκες, που ξανά καταπίνουν το διοξείδιο του άνθρακα που βγάζει ο άνθρωπος, θα τους φάνε τα τροχαία, αφού θα περπατάνε σαν μουλάρια με παρωπίδες!!!!

Φίλος: φεύγω να προλάβω την παραγωγή, γιατί μην νομίζεις ότι οικονομώ μόνο εγώ, παίρνουν μερίδιο όλοι μέχρι την κεφαλή αυτού του Τέρατος, που λέγετε κυβέρνηση!

Τρελός: Τι είπες μόλις τώρα, ότι η κυβέρνηση είναι τέρατα;;; Το άκουσα καλά;;;

Φίλος: Ναι ρε τρελέ, νομίζεις ότι δεν ξέρω τι ύαινες είναι όλοι στην κυβέρνηση, αλλά κάνω τον φίλο τους για να επιβιώσω, αν δεν είμαι εγώ θα είναι κάποιος άλλος, κορόιδο είμαι;; Και να ξέρεις ότι σε συγχωρώ που με βρίζεις, γιατί ξέρω τι άνθρωπος είσαι, να πάρε μερικά πακέτα τσιγάρα, μέχρι να ξανά έρθω!

Τρελός: φύγε ρε λαμόγιο και εσύ και τα τσιγάρα σου, εδώ δεν μπήκα για πλάκα στο τρελάδικο, έτσι έχεις μάθει από τους κολλητούς σου, να λαδώνεις κάθε ανήμπορο, να του ποδοπατάς την συνείδησή του, να ξεπουλάς τον ψυχικό του κόσμο, να μην φαίνεσαι μόνο εσύ, ότι είσαι μαυραγορίτης, να έχεις και συνένοχους, φύγε ρε μίασμα και τα τσιγάρα να τα βάλεις στον κώλο σου και σε όλων των κολλητών σου, που θα πάει, δεν θα γίνουμε πολλοί οι τρελοί;;;

Τρελός: Ναι πατριώτες, ετοιμαστείτε, ξέρετε εσείς να υπ ακούτε σαν δουλικά σε αντισυνταγματικές αποφάσεις των κάθε λογής εγκάθετων, τώρα μένει να σας φορέσουν και παρωπίδες σαν τα μουλάρια! Παρωπίδες και σανό σε ένα λαό που κοκορεύεται ότι είναι απόγονος αυτών που  εφάρμοσαν την δημοκρατία!

απολυταρχικο 1

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr