«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ!!

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ!!

Ξεκινούν από τη μάσκα και το κλείσιμο στο σπίτι για να καταλήξουν στις αλυσίδες και στα στρατόπεδα του πλανητικού φασισμού!

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο που λέει "N. Χαρδαλιάς: "Δεν πρέπει να μάς πείσουν οι ανεκδιήγητοι συνωμοσιολόγοι ολόγοι ότι δεν κινδυνεύουμε από την πανδημία. Απομονώστε τους" Είδατε κανένα νεκρό σε hot spot; Είδατε κανένα νεκρό Αφρικανό, Πακιστανό, γενικά πρόσφυγα; Είδατε κανένα βουλευτή, ηθοποιό, δημοσιογράφο, κτλ, στην εντατική; Είδατε κανένα κρούσμα ή καραντίνα σε στρατό, αστυνομικά τμήματα, φυλακές; Επιλεκτικός ιός!"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, κείμενο που λέει "Π.Θεοδωρίδης: Ειναι απατεώνας o Τσιόρδας..Δεν υπάρχει Πανδημία ..Τα κάνουν για τα εμβόλια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ- ΗΧΗΤΙΚΟ: "

Κάποιοι μασκοφόροι της Κορονο’ι’οΑπάτης, αργά η γρήγορα,
θα προτείνουν εγκλεισμό των ανυπότακτων σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Δεν φοράω μάσκα γιατί... Δεν είμαι άρρωστος Οι μάσκες μειώνουν την πρόσληψη οξυγόνου Τα μικρόβια παγιδεύονται κοντά στη μύτη και το στόμα Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι υγιείς άνθρωποι πρέπει να φοράνε μάσκες To να φοράτε μάσκα είναι ένα σημάδι υποταγής και αφαίρεσης της ελευθερίας του λόγου"