«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί δεν κάνουν τίποτα ή δεν μας βοηθούν οι Ρώσοι

https://www.facebook.com/citizensagainstausterity/videos/2745436675674635/

Τι ρόλο παίζουν οι Ρώσοι με την Ελλάδα

Γιατί δεν κάνουν τίποτα ή δεν μας βοηθούν οι Ρώσοι

ΕΚΤΑΚΤΟ(βγήκε στον αέρα μετά απο αυτό το βίντεο):
Οικονομική Ανάσταση της Ελλάδας(Σύμφωνα με τον καθηγητή Φώσκολο).

Δες το πιο κάτω και άκου πολύ προσεκτικά!

Όχι βέβαια δεν περιμένουμε καμιά βοήθεια από τη Ρωσία φίλοι μας.

Απλά όταν τα πράγματα έρχονται σε δύσκολες στιγμές είναι πάντα καλό να έχεις συνεταίρους την ώρα που ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου με τους Τούρκους.

Γι’αυτό λοιπόν θα σας εξηγήσω ότι αντί να είμαστε 90 προς 10 με τους Δυτικούς, θα ήταν πολύ καλύτερα να ήμασταν 50-50 με τους Ρώσους.

Βέβαια μας μάθανε εδώ και χρόνια ότι η Ελλάδα ανήκει στην Δύση………..
ΒΕΒΑΙΑ
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχουμε τα συνταρακτικά νέα με τους Γάλλους που έρχονται σαν ευλογία για τη χώρα μας:
https://www.facebook.com/citizensagainstausterity/videos/289628592115935/?v=289628592115935

Έτσι θα τοποθετηθούν περι τους 350.000 κόσμο σε εργασίες για τα επόμενα 30 χρόνια η Ελλάδα ΕΛΠΕ θα μπορεί να παράγει καποια 2,5 Τρισεκατομμύρια ΜΟΝΟ απο το κομματι ΝΔ ΚΡΗΤΗΣ με την Γαλλία λυνοντας όλα τα προβλήματα στην χώρα μας!

Ξέρετε πόσα χρήματα θα εισπράξει η εφορία από τρακόσες 350.000 κόσμο για 30 χρόνια;

Κατάλαβες φίλε μου γιατί ο Φώσκολος έχει κάνει μία τεράστια μελέτη που τώρα μπαινει στην πραξη για σένα και για όλο τον κόσμο, που και ο ίδιος παρακαλεί τον κόσμο να σταματήσει να βλέπει τα δέντρα και να αρχίσει να βλέπει το δάσος.

Και Όλα Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Δεν Εχουν Παρει Χαμπάρι!

Καλά θα είναι λοιπόν μέσα στην πολύ απασχολημένη μέρα σου να αφιερώσεις λίγο χρόνο να ακούσεις το καλύτερο επιστήμονα του κόσμου που τα έλεγε εδώ και 30 χρόνια πίσω και εδώ σε μερικές τρομακτικές αποκαλύψεις μόλις πριν λίγες μέρες!!!

Επειδή λοιπόν κρίνουμε ότι είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό αυτές τις 2-3 μέρες, που τρέχουνε διάφορα γεγονότα,αποφασίσαμε να σας στείλουμε κάτι όμορφα νέα -Εδώ από το ίδιο βίντεο- τα οποία αφορούν όλους και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να τα ακούσετε προσεκτικά από το στόμα του μεγάλου Φώσκολου για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί άμεσα τώρα, όποια και να είναι η τροπή των πραγμάτων:

Αντώνης Φώσκολος: Επιστρέφει η Total στις έρευνες νοτίως Κρήτης, σε 90 μέρες.

Αναβάθμιση Ελλάδας.
Αυτά είχε πει ο Φώσκολος στις 9-7-2020 τότε κι εμείς τινάζουμε στον αέρα την συμφωνία με τις φρεγάτες και προσπαθούμε να τσαντίσουμε με το χειρότερο τρόπο τους Γάλλους!

Από την εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες» με τον Λάμπρο Καλαρρύτη, στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM, της 9-7-2020.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>