«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 97 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ (24.07.1923) ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

      24.07.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μετα την πληρη αφυδατωση και απονευρωση των Ενοπλων Δυναμεων του Αττικου Δημιουργηματος (Σχεδιο Φαιδωρα), εν γνωση της διαβρωμενης εκαστοτε πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας και τον ψυχολογικο και οικονομικο πολεμο απο το 2009 εως σημερα, για τρομοκρατιση και οικονομικη εξαθλιωση των Ρωμιων (Σχεδιο Overkill), ωριμασεν ο καιρος για την νεα συρρικνωση του Αττικου Δημιουργηματος, με συγκαταθεση παλι των ΗΠΑ και των αλλων συμμαχων του στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. και με απωλεια το 50 % του Αρχιπελγους του Αιγαιου και ολοκληρης της Κρητης!

Σημερα ειναι η ημερα επετειου της Συνθηκης της Λωζανης, η πρωτη μουσουλμανικη θρησκευτικη τελετη στο νεο τζαμι «Αγια Σοφια» και ενδεχεται η πρωτη καταπατιση των ελληνικων χωρικων υδατων κοντα στο νησι Καστελοριζο απο το τουρκικο ερευνητικο πλοιο «Ορουτς Ρεις».

Η Τουρκια θα προχωρησει στην στρατιωτικη κλιμακωση και θα επιδειωξει διαπραγματευσεις με το Αττικο Δημιουργημα, το αχρηστο Αττικο Δημιουργημα ως συνηθως θα αποδεχθει απο δειλια τις διαπραγματευσεις, η Ε.Ε. θα αρκεστει σε αμηχανη εποπτεια και σε δηλωσεις για Ειρηνη στην περιοχη και οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα σιωπησουν.

Η Τουρκια γινεται η νεα δυναμη στην περιοχη του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Ανατολικης Μεσογειου, γεμιζει το κενο ισχυος που δημιουργηθηκε με την αποσυρση των ΗΠΑ και την ολικη αδυναμια της Ε.Ε., και.

θα εκπροσωπει στο μελλον στην Μεση Ανατολη αλλα και στην Ανατολικη Μεσογειο τα συμφεροντα των σουνιτων μουσουλμανων.

Γι’ αυτο επενδυει σε μια διαπραγματευση με τον χαμηλο και πολιτικο οριζοντα της ηγεσιας του αχρηστου Αττικου Δημιουργηματος που θα διαμορφωσει ευνο’ι’κους ορους με δικες της μονομερεις ενεργειες και μια διαρκη προσπαθεια διαμορφωσης τετελεσμενων.

Η ιστορια των εξαπατησεων και αυτοεξαπατησεων, των ψευδων και των ημιαληθειων, των μυστικων ανταγωνισμων μεταξυ των κρατων της Δυσης σε βαρος των Ελληνων, εχει παρελθον και πηγαινει πολυ πισω.

Πως μπορει να εξηγηθει ο κατα συνεχεια καταστρεπικος ρολος των ετσι ονομασθεντων Συμμαχων του Αττικου Δημιουργηματος, οι οποιοι παντοτε εταχθησαν αναφανδον παρα το πλευρο του εχθρου του.

Κατα ποσο μπορει ενα κρατος να στηριχθει στις Συμμαχιες με την Δυση;

Που οφειλονταν το μισος αυτο και οι ενδοσυμμαχικες τους δολοπλοκιες, που στην πραγματικοτητα ταπεινωναν τις ιδιες, κατα των Ελληνων συμπολεμιστων τους κατα την μικρασιατικη εκστρατεια;

Οι συμμαχικες δυναμεις της Δυσης, δηλαδη η Ανταντ (ΗΠΑ, Μεγαλη Βρεταννια, Γαλλια) ηταν αυτες που εστειλαν μετα την ανευ ορων υποταγη των Οθωμανων, στο Μουδρο της Λημνου στις 17/30 Οκτωβριου 1918 στο πολεμικο πλοιο Αγαμεμνων, τον Ελληνικο Στρατον στην Μικρα Ασια, ο οποιος απο το 1919 επι τρια συνεχη χρονια τους στηριξε εναντιον των Οθωμανων και οι ιδιες οι συμμαχικες δυναμεις της Δυσης ηταν αυτες που επροδωσαν και εγκατελειψαν τους Ελληνες το 1922 στους Οθωμανους και νυν Τουρκους.

μονο και μονο για να αποσπασει αυτη απο την Οθωμανικη Αυτοκρατορια τα κοιτασματα Πετρελαιου της Μουσουλης.

Στο Σημειο 15 της Συμβασης παραδωσης του Μουδρου καταχυρωθει η στρατιωτικη κατοχη των κοιτασματων πετρλαιου της Μουσουλης.

Οι τοτε χωρες της συμμαχιας Ανταντ της Δυσης (ΗΠΑ, Μεγαλη Βρεταννια και Γαλλια) με τις συνθηκες των Βερσαλλιων (1919), του Σαν Ρεμο (1920), των Σεβρων (1920) και της Λωζαννης (1923) και με την συμφωνια Long-Berenger Πετρελαιου μοιρασαν μεταξυ τους την λεια και θυσιασαν 2 περιπου εκατομμυρια Ελληνας της Μικρας Ασιας Με την Συνθηκη της Λωζαννης (1923), αντι να συνθηκολογησει η Οθωμανικη Αυτοκρατορια απεναντι της Δυσης, συνθηκολογησε η Δυση απεναντι στην Οθωμανικην Αυτοκρατορια και νυν Τουρκια. σημερα μετα ακριβως 103 χρονια επαναλαμβανεται το ιδιο σκηνικο!

Το ιδιο συνεβει και κατα την διαρκεια και μετα το τελος του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου, ως τιμημα της μεταπολεμικης Ελλαδος για τις προσφορες της προς την Δυτικη Συμμαχια..

Ενω ολες οι χωρες της Ευρωπης επεφταν σχεδον αμαχητι, η μια κατοπιν της αλλης στα χερια των Γερμανων η Ελλας κρατησε τις τοτε δυναμεις του Αξονα επι 9 μηνες, στοιχειο που αποτελεσε ανασχετικο παραγοντα της περαιτερω πορειας των Γερμανων, διοτι τους βρηκε ο χειμωνας στην Σοβιετικη Ενωση,

Η αχαριστη συμμαχια της Δυσης οδηγησε τους Ελληνες μετα την ληξη του 2ου Πασγκοσμιου Πολεμου στον εθνικο διχασμο και το 1973 ανεχθηκε ‘η καλλυτερα σχεδιασε η ιδια η δυτικη συμμαχια το εγκλημα κατα της Κυπρο και στηριζει σημερα τις επεκτατικες διαθεσεις των Τουρκων επι του Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Απο ολα τα παραπανω γινεται φανερο, οτι τα διδαγματα της ιστοριας ενισχυουν τα διδαγματα, οτι μονο τα ηλιθια και διαβρωμενα κρατηδια στηριζονται στην Δυτικη Συμμαχια, και οτι για αυτην δεν μετρουν τα πιστοποιητικα και ιστορικα στοιχεια διαμορφωσης στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και οχι μονο, του Ελληνικου Πολιτισμου και αδιαφορει Πληρως για το περιεχομενο της Συμβασης του 1982, αρθρο 121, παραγραφος 2 για το Δικαιο της Θαλασσας και το μεγαλο πλεονεκτημα για την Ελλαδα σχετικα με τις νησους του Αρχιπελαγους του Αιγαιου που απορρεει απο την Συμβαση αυτη.

Η Τουρκια αρνουμενη την διεθνη νομιμοτητα, την οποια γραφει και η Δυτικη Συμμαχια στα «Αρχυδια» της διοτι τα πολιτικοστρατιωτικα της σχεδια στον χωρο του Αρχιπελαγους του Αιγαιου ταυτιζονται με αυτα της Τουρκιας, προσπαθει δια της πολιτικης και στρατιωτικης της ισχυος να μοιρασει και να συνεκμεταλλευτει τα ελληνικα κυριαρχικα δικαιωματα.

Συνεπως το περιφημο «Ανηκουμε στην Δυση» ειναι μεγαλη βλακεια.

Δεν ανηκουμε στην Δυση, ουτε στην Ανατολη. ουτε στον Βορρα αλλα και ουτε στον Νοτο.

Ανηκουμε αποκλειστικα στον εαυτο μας και κατα καιρους και για περιορισμενο χρονο μονο εκει απ’ οπου καλυπτονται τα συμμφεροντα μας.

Οι ελληνικες ακτες του Αρχιπελαγους του Αιγαιου μετρουν 10.942,8 χιλιομετρα και η εκταση των ελληνικων νησων καλυπτει το ενα πεμπτο της επικρατειας του Αττικου Δημιουργηματος.

Το στρατηγικο μηκος της Τουρκιας υπολογιζεται σε 900 μιλια και το πλατος του Αττικου Δημιουργηματος σε 250 μιλια, συμπεριλαμβανομενων και των 140 αντιστοιχων του Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Εαν ληφθει υπ’ οψη οτι αυτα τα 140 μιλια τα επιβουλευεται η τουρκικη αρπακτικοτητα, το αχρηστο Αττικο Δημιουργημα περιοριζεται να οργανωσει την αμυνα του σε ενα στρατηγικο πλατος μονο 110 μιλιων.

Αυτο σημαινει, χωρις κατοχη πυρηνικων οπλων, χωρις την ειρηνη του τρομου, καθαρη αυτοκτονια.

Η κατα πλατος διχοτομηση του Αττικου Δημιουργηματος θα ηταν βεβαια, διοτι με τα σημερινα τεχνολογικα στρατιωτικα δεδομενα η οργανωση αμυνας σε πλατος 110 μιλιων ειναι εκ των προτερων θανατηφορα.

Σε αυτο αποβλεπουν οι δηθεν μπουνταλαδες Τουρκοι.

Υπο αλλες συνθηκες, δηλαδη υπο τετοιες που θα ασκουσαν πολιτικη και στρατιωτικη εξουσια «γνησιοι Ελληνες» και οχι «δρασυδειλοι Ρωμιοι», δεν θα γινονταν ανεκτες οι απαραδεκτες τουρκικες συνθηκες και τα τουρκικα σατανικα σχεδια και δεν θα παραχωρουνταν στις αξιωσεις των Τουρκων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου ουτε ενα βημα.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, ή μέρους του άρθρου, εκ του νόμου, αν κάποιος θέλει το άρθρο να το αναρτήσει, θα ζητήσει την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>