«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για τους ένθερμους δημοκράτες αλλά και το δημοκρατικά αλαλάζον ποίμνιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, παραθέτω επίσης απόσπασμα του Γ.Γ. Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γιώργου Καλαντζή.

 Για τους ένθερμους δημοκράτες

Για τους ένθερμους δημοκράτες αλλά και το δημοκρατικά αλαλάζον ποίμνιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, παραθέτω επίσης απόσπασμα του Γ.Γ. Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γιώργου Καλαντζή, τόσο για το ποιός πλήρωσε “τη νύφη Φατμέ”… όσο και για την ένθερμη υποστήριξη της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος.

Όποιος τυχόν έχει αμφιβολίες ας googlάρει σχετικά…δεν υπάρχει ελπίδα πιά Νικόλα, η γενικευμένη αναπηρία έχει συσσωρευθεί σαν τη μούργα στο πηγάδι.

Δεν καθαρίζεται πια.Το μουργεμένο πηγάδι το παραχώνεις.

Κι ανοίγεις καινούργιο.

Όσοι διψούν γιά αληθινό νερό θα οσμιστούν τα καθαρά νάμματα.

Οι υπόλοιποι θα έλκονται από την μπόχα των σταύλων πού εθίστηκαν, εντός τής προστασίας τού ασύλου κατευθυνόμενης βοσκής.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Μέχρι κι οι γριές είχαν κατεβάσει γάλα και θήλαζαν “προσφυγόπουλα” στα νησιά, για τις κινηματογραφικές ανάγκες των “ανθρωπιστικών” σόου, την εποχή που έρεε “αλληλέγγυο” παραδάκι, δημοσιότητα, τηλεπερσόνες και… νόμπελ.

Ήταν τότε που οι ΧΡΗΣΤΙΚΑ ηλίθιοι εξυπηρετούσαν τις ανάγκες της Εθνοπαρασιτικής αστοδημοκρατίας, κι εκείνη σε αντάλλαγμα μοίραζε αντίτιμα σε αυτούς που εκποίησαν την Τιμή τους… Αποτελεί -βλέπεις- φύση του πολιτεύματος η ραγιαδοποίηση του Έθνους σε λαουτζίκο.

ΣΕΡΑΦΙΜ

Είναι το ίδιο πολίτευμα που σήμερα κατεβάζει τους μισθοφόρους του σε αυτά τα νησιά, για να ρημάξουν στα καρκινογόνα χημικά και στο δημοκρατικό ξύλο, αυτούς που μέχρι πρότινος αντάμοιβε με παράδες και βραβεία…

Η Δημοκρατία βλέπεις “δεν έχει αδιέξοδα”, καθότι ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ… Το Έθνος (γένος) που εκφυλίζει σε λαό (δηλαδή πολυφυλετική οχλόμαζα φορο-υπηκόων) μαθαίνει να ΣΕΒΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Τρέξε Κούλη βάλε τα ΕΚΑΜ να φυλάξουν τα τζαμιά μην χαλάσει καμμία άυλη και έχουμε πρόβλημα με τον Σουλτάνο

Να αποδέχεται την “αγία” Βία της δημοκρατίας ως νομιμότητα… κι η οργή απ’τις αδικίες της να εκτονώνεται με εξουθένωση των δημοκρατικά ζαβλακωμένων, σε προσφυγές κι “επαναστάσεις” με αριθμό πρωτοκόλλου… Σε ειρηνικά σύλλαλα που θα διοργανώνονται μετα μουσικής, προς τέρψην των δήμιων, ίσα-ίσα για να γελοιοποιηθούν οι διαμαρτυρόμενοι και να τροποποιηθεί το αντικείμενο διαμαρτυρίας κατα το δοκούν των προεστών – αντιπροσώπων του λαού…

Σαν τα τελευταία συλλΑΛΗΤΗΡΙΑ που διοργάνωσαν εις το όνομα της “αποσυμφόρησης” των νησιών, ώστε να προωθήσουν τα σχέδια του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ προς στην ενδοχώρα. Αυτό ακριβώς δηλαδή που επιθυμεί το κράτος της Εθνοπαρασιτικής Δημοκρατίας. Άλλωστε το σύνθημα “ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΗΤΑΜΕ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ” καταμαρτυρεί το μέγεθος του καρκινώματος…

Άλλο κακό να μη μας βρε

Ανεξαρτήτως εάν οι δημοκρατικά ζαβλακωμένοι, ούτε κι αυτό είναι πια σε θέση να αντιληφθούν… Σαν τον κομμουνισμό εξυμνούν και την Δημοκρατία τους, πως δήθεν “δεν εφαρμόζεται σωστά” … Για να μην παραδεχτούν ποτέ, πως είναι σάπια. Σαν τους ίδιους, που αντι να πολεμούν…. βολεύονται να “επαναστατούν” δια αντιπροσώπων… επαναλαμβάνοντας την τάση -που διακρίνει όλους τους ηλιθίους- να θυματοποιούνται προς εξαγνισμό.

Χιλιάδες προϊόντα κάθε είδους, λίστα η οποία για το έτος 2018 κοστολογείται στο 1.847.783.849€ και για το 2019 στο 1.943.316.747€, εισήγαγε η Ελλάδα από την Τουρκία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρέθεσε το υπουργείο Οικονομικών προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο και τον βουλευτή Β Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Χήτα, έπειτα από ερώτησή τους αναφορικά με το ποια είναι τα προϊόντα η Ελλάδα εισάγει από την Τουρκία και με ποιο χρηματικό αντίτιμο γίνεται η αγορά τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ME ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ"

Από τη μακροσκελή, όπως αναφέρουν οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, λίστα που έδωσε ως απάντηση το υπουργείο Οικονομίας διαπιστώνεται πως «ένα πολύ μεγάλο μέρος των προϊόντων που διακινούνται εντός των συνόρων φέρει την σφραγίδα “Made in Turkey”», γεγονός για το οποίοι οι κκ. Βελόπουλος και Χήτας αναφέρουν πως «μπορεί φυσικά να είναι νόμιμο, ωστόσο εγείρεται ένα σαφέστατο θέμα ηθικής, την ώρα που κλιμακώνεται η τουρκική προκλητικότητα».

«Μπορεί για τους γνώστες του εμπορίου να μην αποτελεί είδηση το γεγονός ότι οι Τούρκοι μας προμηθεύουν με αυτοκίνητα, αγροτικά εργαλεία, φάρμακα, ρουχισμό, υποδήματα, σκάφη, ξηρούς καρπούς, ηλεκτρικές συσκευές και ένα σωρό άλλα προϊόντα ευρείας γκάμας, όμως ακόμα και οι καλά μυημένοι στα θέματα των εξαγωγών θα απορήσουν αν μάθουν ότι οι μουσουλμάνοι γείτονές μας, μας προμηθεύουν ακόμα και με καμπάνες(!) και ίσως μείνουν με το στόμα ανοιχτό διαβάζοντας ότι την ώρα που η συζήτηση για τον φράχτη στον Έβρο είναι επίκαιρη όσο ποτέ, εμείς αγοράζουμε τουρκικό “αγκαθωτό σύρμα από σίδηρο ή χάλυβα”» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο πίνακας με μερικά από τα εν λόγω προϊόντα που δημοσιεύουν ο πρόεδρος και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης είναι:

Εσώρουχα, νυχτικά, πιτζάμες, ρόμπες και σακάκια μπάνιου, ρόμπες δωματίου

Μέρη από ιπτάμενα και διαστημικά οχήματα των κλάσεων 8801 και 8802,

Επιβατικά πλοία, κρουαζιερόπλοια, οχηματαγωγά (φέρρυ-μποτ), φορτηγά πλοία, φορτηγίδες

Θαλαμηγοί (γιωτ) και άλλα σκάφη αναψυχής ή αθλητισμού. Κωπήλατοι λέμβοι και μονόξυλα

πολεμικά και τα ναυαγοσωστικά πλοία

Βόμβες, χειροβομβίδες, τορπίλες, νάρκες, πύραυλοι, φυσίγγια και άλλα πυρομαχικά και βλήματα

Εμπιστευτικά προιόντα

Πηγή: https://www.voria.gr/article/proionta-19-dis-evro-isagoume-apo-tin-tourkia—i-lista?fbclid=IwAR2CnQxdTypyrwOL581HPvSuS-N_wZHdOugzNpv0t5M5fsxrqjaURUgB4Vw

Νίκος Κάζος Τηλέμαχος Νικόλαος Ρήγος ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>